Det känns konstigt, är det lycka?

Ja jag vet faktiskt inte, känner mig hur glad som helst hela tiden och har inte hafft ångest på flera dagar över någonting. Åh det är ovanligt för att vara jag jag brukar MINST få det en gång om dagen och nu har jag inte kännt det på FLERA dagara och det är hur underbart som helst. Trotts vissa insedenter så känner jag mig inte ledsen, jag känner mig lycklig.

Fast samtdigt känner jag en stor besvikelse både hos mig själv och hos andra, men ändå lycka. Det går inte riktigt att förklara hur det känns men jag känner att i allt som är svårt så ser jag nu en lösning, en mening. Kan inte sätta fingret på vad det är men allt känns iaf bra och det gör att jag är på topp humör hela tiden vilket kanske vissa märkt? :P Hmm ja undrar ja, denna tiden på året är alltid bra lurig ska jag säga er man vet aldrig vad som händer i mitt liv.

Igår blev det dåligt med uppdatering men hade fullt upp hela dagen, haha. Först åkte jag och Janni ner te klova och köpte lite behövade saker. Sen hem och kolla film, myspys <3 Så fruktansvärt skönt att ha tillbaka dig i mitt liv hjärtat, känner att du förstår mig hur bra som helst och stöttar mig i alla val jag fattar och det är verkligen underbart att veta, du vet att jag gör detsamma för dig ! Sen vill jag bara säga att jag har kommit nära många andra vänner just vid denna tiden och det känns SKÖNT, ni vet vilka ni är och jag älskar er verkligen högt och nu är det andra tiden. Vi får börja umgås mera, vi har börjat bra men detta är bara bärjan hoppas jag? :)

Idag måste jag plugga, skriva klart en engelska uppgift som ska in imorgon. Fett med segt asså :( Usch. Sen blir det att kolla film med Simon om en stund :) Vet inte riktigt vilken jag ska se, hmm någon som kan rekomendera någon bra? Annars blir dagen nog ganska slapp skulle jag tro. Har fått boka biljetter till Blåvitt - ÖIS också. Ska bli underbart att se när änglarna krossar dom ! Någon annan som ska gå kanske? :D

Peace and love
Ja då var man äntligen 18 wiie, haha känns faktiskt riktigt bra att vara det :) Kvällen igår va dock sådär enligt mig men enligt alla andra var det jätte bra så det känns skönt. Jag var stressad till 1000 och iriterad därför tror jag att jag inte blev så nöjd med kvällen, sen hade jag nog lite för höga förväntningar kanske ^^ Kvällen började hemma hos mig med massa tjöt skratt och med underbara människor, när klockan började närma sig 11 drog några av oss ner till trubban som hade invigning ikväll så det var riktigt nice, träffade på massa roligt folk där inne. Och det hände väl massa som man inte trodde skulle hända, behöver väl inte gå in på några detaljer som dom behöver veta något mer om det vet det. Sen blev det efterfest hos jesper. Hade mycket roligt på trubban och idag har man riktigt ont i fötterna, gick dock hem tidigt eftersom det hände ett par saker som gjorde mig riktigt sur så lika bra att gå hem. Men tack alla för att ni gjorde min 18 års dag minnes värld, alla va verkligen underbarta och fick mig massa fina saker av alla, stort tack <3

idag har släkten varit här och jag har fått gött med pengar, har 6000:- så nu blir det ny tv gött ! :D Fick leka en massa med älsklings Edvin och träffa alla kusiner och resten av släkten, trevligt trevligt. Lägger nog upp ett par bilder ifrån kvällen igår imorgon för nu kommer snart therese hit så då ska vi hitta på något :D Skriver kanske mer senare..Ska njuta av mina sista timmar nu på min 18 års dag haha.

Peace and love

innan


under tiden , när färgen sitter i


resultat


resultat


resultat

- så nu hade jag inga fler bilder, haha. Vad tycker ni? :D


Igår korades vinnaren av Let's Dance och trots att Laila Bagge och hennes partner gjorde en fantastisk insats så var det till slut världens starkaste man Magnus Samuelsson som tog hem den åtråvärda titeln! Han och Annika Sjöö dansade hem segern och var så glada efteråt att de knappt kunde prata! Grattis Magnus och Annika, hoppades ni firade ordentligt på efterfesten

- vad tycker ni? va dom världa vinnsten? själv hejade jag på Laila men tycker att han är en värdig vinnare
Ja nu är det bara ett få antal timmar kvar tills alla kommer :D wiiee, har pirr i magen men jag fattar egentligen inte varför eftersom jag inte fyller förens imorgon. Jag är nog så himla taggad på att det måste bli lyckat och det hoppas jag verkligen att det blir, har sett fram imot detta så länge nu haha. Nu är så gott som allt klart tror jag? haha, ska ut och gå med Beckis lite och sen ska jag fortsätta fixa iordning så blir nog lite dåligt med uppdatering idag och imorgon men kanske hinner med ett inlägg till och lägger upp en bild på hur jag ska se ut ikväll :D Sen måste jag säga grattis till Elin som fyller 24 år idag, åh säga det att vi MÅSTE ses snart, va himla längsen nu. Ha en bra dag alla, de ska jag ha. Hoppas jag :D

Peace and love


Britney Spears lillasyster Jamie Lynn Spears och hennes fästman Casey Aldridge har av allt att döma lyckats hålla kärleken på topp sedan deras barn föddes för ett par månader sedan. Så vi blev därför väldigt chockade av nyheten att Jamie har ställt in deras bröllop! De är tydligen fortfarande tillsammans med enligt Jamie är de nöjda med att bo ihop och har inte ork att planera för ett bröllop. Hmm, är detta början på slutet?
Känns verkligen skönt, nu är nästan allt klart wiie. Kan inte vänta tills imorgon känns det som! Vill att det ska bli lördag nu så man bara kan få dricka allt det goda jag köpt och sen ha riktigt kul, det kan verkligen behövas en LYCKAD helg nu kändes som det var ett tag sen den blev riktigt lyckad. Så alla får hålla tummarna nu för att det blir lyckat och inte ballar ur som sist jag hade fest, men det tor ja inte eftersom inte så många vet om det. Förutom mina närmsta och dom som läser min blogg då haha men men.. Vi får väl se vilka det blir och hur det blir. Kommer nog bli dåligt med uppdaterat under hela helgen känns det som, för på söndag ( dagen då jag fyller, så glöm inte säga grattis ) ska jag ha släkten hit ich fira lite men hinner nog säkert slänga upp en inlägg eller så. Nej nu ska jag ta och käka lite efter allt städande blir man bra hungrig eller hur? Ha det bra sålänge, skriver mera sen + att jag lägger även upp bild på hur håret blev för er som vill se

Peace and love
Ja då var det ju som sagt dags igen att slinga och klippa håret då :P hehe, det blev bra :) klippte av min långa lugg så nu har jag kort sné lugg tar bilder på det imorgon och lägger in före och efter så får ni se själva. Har inte mycket mer att skriva är så grymt trött nu så jag somnar nog vilken minut som helst känns det som. Imorgon fyller Veronica och Alex år :D båda fyller sånna där meningslösa åldrar som 17 och 19 haha , själv fyller man 18 om 3 dagar nu bara wiiie kan inte vänta mera. Vill vara 18 nu, nu , nu !!! haha. Nej nu ska jag sova kommer bli en lång dag imorgon, suck. Hur har eran dag varit idag?

Peace and love
Först vill jag be om ursäkt för dålig uppdatering men har inte mått alls bra häromdagen spydde jag och grejer så har inte haft någon ork till att blogga, men hoppas ni har översende. Sen fyller jag ju snart år också så det är massa som ska fixas också därför det blir dåligt med uppdatering nu denna veckan. Så ni vet det ;)

Ja ledig idag som vanligt men gick ändå upp vid 9 tiden för att börja städa mitt rum, sen strax efter det kom putte hem till mig eftersom han inte orkade gå till skolan idag så då fick han komma hit. Kom nyss hem ifrån tandläkaren och vi var även över en sväng på bratteberg ( våran gammla skola ) och träffade många välbekanta ansiketen. Kul att se alla igen :) Lisen var även med i tidiningen idag så alla ni som har GP läs den, hehe. Nej nu måste jag städa klart ska klippa + slinga håret om några timmar så måste få klart det innan hade jag tänkt. Så håll tummarna för att det blir bra nu, men det tror jag nog att det blir, funderarr starkt på om jag ska klippa kort sné lugg haha men får se vad som händer, vad tycker ni?
Jag älskar mikael persbrant över allt så ursäkta om det blev lite mycket kändisskvaller idag men skriver en uppdatering senare ist.


fyfan va snygg han är, åhhhh !! grattis till ert andra barn <3

Det verkar som om kärleken fortsätter att blomma mellan Mikael Persbrandt, 45, och flickvännen Sanna Lundell, 30. De ska nu nämligen nu tvåbarnsföräldrar. Enligt Aftonbladet har Sanna, som är dotter till Ulf Lundell, alltså en bulle i ugnen och väntar sitt andra barn med Sveriges tyngsta machoskådis! Paret har sedan tidigare sonen Igor, 2. Sanna har dessutom en dotter på 8 år, Olga, tillsammans med sitt ex, trubaduren Wille Crafoord.

- Vem skulle inte villa ha han som pappa? herregud, hade dött :D haha men det är ju bara jag, någon mer som är galen i persbarant? :D


Jessica Stroup såg ut som en rosa sagoprinsessa när hon fotades på väg till sin "Prom". Det var förstås inte på riktigt utan bilder från inspelningen av Beverly Hills 90210. Någon mer en jag som ser på det? (A) Det verkar dock som hon fick åka till balen ensam, utan dejt. Ska bli kul att de avsnittet när det släpps! Eller vad säger ni? :)
Ser att det är två nya som börjat följa bloggen, riktigt kul ! Välkommna ska ni vara :) Men alltid kul att veta vilka ni är och varför läser just ni bloggen? Länka gärna till era blogg också om ni har så jag kan in och kika där.

Håller på förfult nu att röja inför lördagen, ska ju som sagt ha 18 års fest här hemma då så att det måste ju finnas plats. Flyttat hur mycket som helst nu känns det som och det är skönt för det är inte långt kvar nu bara 5 dagar wiie :D Nej nu ska jag vila lite tänkte jag sen fortsätta med röjandet både där ute och i mitt rum, suck ! För på torsdag har jag fullt upp hela dagen och lika så fredag så nu blir det te att sätta fart känns det som, önska mig lycka tilla :)

Peace and love

Frölunda klarade HV:s anstormning

Tomi Kallio spräckte Stefan Livs nolla i den andra perioden. I power play sköt Erik Karlsson för styrning och Kallio touchade pucken in i målet.
Den andra assisten gick till Ronnie Sundin.

Nästan två minuter senare var det dags igen. En ny utvisning för HV71, och ett nytt mål för Frölunda. Den här gången skrivs Jonas Johnson in i målprotokollet, assisterad av Niklas Andersson och Tomi Kallio.

2-0 stod sig till slutet av den tredje perioden. Stefan Liv lämnade målet med tre minuter kvar, och en anstormning startade från HV71:s sida. Och Jönköpingslaget lyckades också göra 2-1, men sedan tog det stopp.

Frölunda vinner matchen med 2-1, och utjämnar därmed till 1-1 i matcher. Nästa match spelas på måndagen i Jönköping

: hämtad ifrån nyhetskanalen
Ja söndagar är ju alltid slappa men denna måste vara en av dom slappaste, räknar ner dagarna till jag blir 18 år wiie :D nu är det bara en vecka kvar och endas 6 dagar kvar till festen. Kommer bli hel grymt tror jag :D eller hoppas jag iaf, sists jag hade fest här ballade det ur ordenligt så haha får la hoppas på bättre lycka denna gången eller vad man säger :P Idag blir det te att röja på mitt rum om jag orkar sen ska jag rensa ut HELA uterummet och bestämma vad jag ska ha för mat också haha. Sen har jag en hel del uppdatering jag måste sätta igång med så att jag inte kommer allt för långt efter på bdb. Har blivit ganska slapp med att lägga upp bilder här så för er som vill se får göra det på bdb :D haha. Gårdagen var lugn med slappande och pizza hemma hos Beckan med henne och Noomie, sjukt skönt att ha en dag utan dricka. Vi fick oss en del massa skrattande + robinsson 2009 verkar kul faktiskt. Fast det blev nog lite mer skrattande och pratande än tittande. Blir nog att vara med beckis idag också, så skönt att vara med dig gumms <3 Vet nog allt om varan och kan prata om allt, känns så otroligt skönt fast jag är lite cpig men det har jag väll alltid varit haha. Men du är också cpig inners inne babe <3 Nej nu får la jag ta och sätta igång med något av det jag hade tänkt göra idag. Hur ser eran söndag ut? Ikväll blir det beck eller går den ikväll? haha har ingen koll längre tror jag, haha. Nej nu kan jag inte sitta här mera, ha det bra alla.

Peace and love
Ja gårdagen igår va fett med kul faktiskt, trotts att jag blev en aning för full kanske haha. Nja men det var en helt okej kväll asså massa skratta och trevligt folk så det var nice. Men när jag vakande var det inte lika kul :( fyfan har ingen röst kvar över huvud taget, kan kanppt prata alls och det är verkligen skit jobbigt. Vet inte ens vad jag gjorde, för jag skrek inte något vidare vad jag vet igår iaf? hahaha .. nej fyfan asså. Nu ska jag ta en tablett och röra mig hem till beckan <3 skriver mera sen.. ha en härlig dag i solen alla och tack för igår ni som var med <3
Ja som jag skrev för ett tag sen , eller ja ganska nyss så la jag upp lite bilder på kläder som jag ville ha och gick till gina idag och kollade in lite , tyvärr fanns jeans jackan bara i xs och xl så ingen som passade mig :/ Men dom ljusa brallorna med hål i fanns och jag blev helt kär i dom som dom köpte jag :D wiiiee, nu är jag glada tjejen. Ska ha dom på mig idag för idag är det party :D Vet dock inte vad jag ska ha te :/ provade även den randiga as snygga tröjan och den var snygg på också men hade inte så mkt pengar, så får la önska mig den haha :D tog lite bilder så det kan jag bjuda på :)


i provrumet , så nu får se dom på också :) + den snygga randiga tröjan :)


där e brallorna + tröjan och jackan, vad tycks?


mina älsklings brallor nu <3<3<3


köpte även denna efter tips ifrån sofia, tack <3

Nej nu måste jag fixa iordning mig mer haha så vi får höras senare eller också imorgon vet inte om jag hinner skriva mera idag men man vet aldrig ha en bra fredag alla :)

Peace and love
Ja som jag sa innan ville jag ut och gå och det fick jag också :) Strax efter inlägget svarade Noomie men var hemma hos hennes pojkvän så hon skulle ringa sen. Men det dröjde inte så länge ( bor ju nära varan ) så gick vi ett varv i slingan sen runt i området lite också, riktigt skönt :) Åh nu har jag fått mig lite mat i magen också det satt riktigt fint ska jag säga er :) mumms , sitter och kollar på herkules så jävla bra ! teknat då förståss (A) vad skulle jag annars se på? haha. Nej nu är det bara till att försöka få lite matte gjort iaf, orkar egentligen inte men man måste ju. suck. Slänger upp lite bilder nu när det är så fint väder så är det ju alltid kul att ta kort, eller vad säger ni?









Ja det är väl det minsta man kan säga, vaknade nu av att solen stålade in genom hela mitt rum så tittade jag upp och tänka ; ja det är sommar ! :D haha njaa sommar är det ju kanske inte men otroligt skönt väder måste jag säga :) Åh idag måste man sitta och plugga hela dagen :/ inget vidare, så tänkte ta mig en promenad i slingan nu fast vill egentligen inte gå själv för det är så tråkigt men ibland kan det också vara skönt. Nej nu har jag just slängt i mig frukost och vet inte riktigt om jag ska gå ut själv eller ringa och väcka Noomie så hon får följa med mig, haha. Ringde henna förra veckan och väckte henne vid 8 denna dagen ( vi är lediga varje torsdag ) haha aw :) Nej men ett sms kan jag ju skicka så får hon svara när hon ser det eller också när hon läser detta haha. Hur ser eran soliga dag ut idag då kära läsare? skriver mera sen..

Peace and love
Nu har jag suttit i fler timmar och kollat på en massa kläder som jag VILL ha och tänkte snart fyller jag ju år så det blir ju perfect, en del kan man ju önksa sig sen kommer jag nog få pengar så då blir det säkert till att köpa in lite av det jag inte får haha. Tycker allt är skitsnyggt så kan verkligen tipsa om både nelly och gina tricot om ni hade tänkt att köpa kläder :) Nå vad tycker ni? :D


allt detta hittar du på här



och detta hittar ni här


Nu är det Bara 12 dagar kvar till man blir 18 fyfan vad jag längtar asså haha , helt sjukt att det bara är så lite dagar kvar nu minns när det var typ 150 dagar och nu är det bara 12 dagar kvar. Wiie längtar så jag spricker snart tror jag :D
Wow, vad är detta?! Det ser ut som Leighton Meester karaktär "B" i Gossip Girl försöker få så mycket manlig uppmärksamhet som möjligt! Här ser vi henne under en inspelning kyssa både "Chuck" (Ed Westwick) och "Nate" (Chace Crawford) passionerat! Vilken lycklig tjej, undra vad som händer härnäst, vad tror ni?


först chuck


och sen nate
Nej, utan bloggandet kände jag att jag icke kunde vara. Ni som läster igår kanske såg att jag skulle sluta blogga ett tag? det var iaf vad jag hade tänkt men riktigt så blev det inte. För bara någon timme efter inlägget blev allt som var så jobbigt just då inte lika jobbigt längre och då kände jag att jag nog visst har orken till att bloggen ändå. Så det blir fler inlägg för er som gillar att läsa haha.

Ja dagen idag den ser ganska slapp ut faktiskt hemma idag för har grymt ont i halsen och näsan rinner, måste plugga också har porv på fredag och jag kan ingenting :( känner att detta inte är så bra så ska slänga i mig något att äta sen får la det bli till att plugga. Pga allt igår och hur mådde ledde det till ingen uppdatering på bdb för er som är intresserade av det men det kommer så fort dom får igång den igen för det är något fel just nu tror jag, eller kommer ni in? Gör inte jag iaf , sjukt segt ibland när man verkligen vill in haha. Hur ser eran dag ut idag? Det är ju underbar sol ute och det blir ju alla glada över så hoppas att ni är ute i det fina vädret hela dagen och njuter medans jag sitter här inne, buhu. Njut lite för mig också? (A) Nej nu ska jag vara duktig och plugga, hörs senare :)

Peace and love
Ja det är många som undrar hur jag lärde känna Sofia eller ja Sofijah som kanske ni känner igen henne som, tänkte dra den "historian/bestättelsen" ifrån början tills nu.

Det hela började när jag böjade få intresse för hiphopen och det var vid 05 då sofia var en av få tjejer som rappade, började lyssna på hennes låtar tog kontakt med henne och vi började prata allt mer och mer men inte som vänner utan mest som bara vem som helst. Tillslut började vi prata mer som vänner och när jag och en kompis till mig åkte till lkpg för första gången tror jag? ( rätta mig om jag har fel noomie ) för att hälsa på Elin som vi också skulle träffa första gången då och henne kanske ni känner igen som cherry. Iaf jag och Sofia bytte nummer hade nog snackat en del via sms innan det också har jag för mig och dett var nog 06 någon gång. En av dom dagarna som vi var där bestämmde vi träffa med Sofia och träffade henne och hennes kompis Cornelia på stan vi gick runt och kolla kläder och fikade sen hann vi inte med så mycket mer. Jätte roligt att träffa henne verkligen och tror båda två kände att vi hade jätte skoj tillsammans skrattade och massa.

Ja efter det började vi ju såklart prata mer och mer, började göra låtar ihop ( det va under detta året jag började seiöst med hiphopen ) åh vi blev tillslut bra vänner över internett. Sen ett år efter 07 någon gång kom hon ner hit för första gången på sommaren och det var då Elin eller som ni känner henne som shorty var med här på talangjakten. Vi hade en massa skoj tillsammans då och det var ju naturligtvis kul att träffa Elin också, tyckte både jag och Sofia. Hon stannade i några dagar sen blev det himla massa saknad sen kom hon ner igen slutet av året då och då tillbringade vi den helgen med Sebbe och Johan eller som ni känner dom som Omega och Nokin ( fan känner att det bara e massa rappare hahaha ) men men, iaf så var det sen åkte jag upp till henne och var där och på den vägen är det. Sen har jag kommit dit och hon kommit hit några fler gånger till men orkar inte skriva allt :) Idag är vi goda vänner dock blir det inte att man träffas ofta när man bor så långt ifrån varan men kontakten håller vi ändå även fast vi kanske inte pratar jätte ofta nu  så vet vi vart vi har varan och det kommer aldrig ändras iaf inte på mitt håll <3

här är länk till hennes blogg så ni kan gå in och läsa om hennes dagar, mode och mycket mer som hon skriver om dagligen :)
Ser att jag fått två nya som följer bloggen, vilka är ni? :) Kul med nya läsare säg gärna vad ni tycker om bloggen och vf ni läser den alltid kul som jag sagt innan.

Ja vad ska man säga? Finns inte så mycket att skriva faktiskt, har varit duktig och gått ut och gått två gånger idag förs en gång vid två tiden med Thess sen på kvällen med Putte och i mellan det var det kalas för halvkusinen Linnéa på fotö mycket trevligt. Alltid lika kul att träffa alla igen och lilla Linn som blivit stora tjejen nu hallegodisen :) Nej nu har jag ladda ner massa serier som jag ligger efter i som jag tänkte komma ikapp nu. Imorgon blir det uppdatering av bdb för er som är intreserade sen har jag inga andra planer, eller jo ska ringa ungdomsmotagningen också sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Hoppas det bjuds på härligt vårväder imorgon också, eller vad säger ni? Helt underbart väder idag himla skönt var det.. Sen har jag en liten fråga som jag tänkte ni kunde kanske hjälpa mig med? Jag ska köpa ny tv en platt tv någon som har märke osv som dom kan rekomendera? För jag vet verkligen inte allas liksom bara att jag vill ha en platt tv typ 42 tumms och så ska den vara snygg. Ni går gärna länka mig eller också säga, det uppskattas verkligen. Lika så systemkamera? :) Fyller ju snart år och det blir något av det som jag köper och det är ju snart så får ju börja tänka ut nu. Nej nu blev jag himla trött så nu ska jag lägga mig. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har :)

Peace and love


När jag frågade vad nu ville se mer av i bloggen så fick jag in att det skulle finnas mer tips om tex smink osv så jag börjar sätta igång :) Efter alla mascaror jag använt så är denna helt klart den bästa och verkligen värld varje krona, den finns att köpa i dem flesta buktikerna så ni ska som är ute efter ny mascara ta en titta efter denna (Y)
Ja minsakt det var det verkligen, blev inte så tråkigt igår trotts allt. Vid 11 började jag dricka för jag hade så himla tråkigt och tänkte att om jag super mig full kanske jag somnar? smat va haha, iaf så hade Janni varit på tråkig lokalfest ( kanske jag skrev igår men iaf ) så hon kom hit sen blev det vidare till Haren där det va lite trevligt folk, satt och tjötade och flummade typ när alla började fundera på att sova cyklade jag hemåt igen och gah vilken natt att få sova riktigt skönt asså och idag är man uppe med tuppen minnsan :D haha.

Idag händer det nog inte för mycket ska försöka få pluggat lite matte har prov på fredag igen, känns som jag har prov hela tiden. Har ni ofta prov? Men iaf sen ska jag kanske på kalas för min halvkusin som fyller år antar att det är idag? (A) Iaf grattis till henne :) Nej nu ska jag nog lägga mig i sängen ett tag. Btw nya bilder är uppladdade på facebook och inom kort även bdb så in och kika där om ni vill se bilder ifrån helgen för det är så mycket krongel med den externa hårdisken nu så kan typ inte lägga in bilder :/ Det suger riktigt mycket men inom en snar framtid ska det nog vara fixat. Hur ser eran dag ut idag då? Ha det bra alla, skriver mera sen.

Peace and love
Ja efter att ha sovit hela dagen som jag sa i förra inlägget vakanade jag ju läglit till melodifestivalen helt ensam hemma :( fett tråkigt, btw helt fel låt som vann enligt mig tycker nästan alla va helt okej bra utan hon och carloine och det var dom två som gick längst var är det med sverige kan man undra asså? Vem höll ni på och vad tycker ni om vinnar låten som ska representera sverige? Fast hellre hennes låt än carolines faktiskt. Eftersom jag inte kan sova bestämmde jag mig att dricka idag igen, ja supa sig full är väl kul ? Speciellt när man är helt själv också. Nej Janni kommer snart och gör mig sälskap hon hade varit på röda korset där det e fest idag men verkade ju inte vara kul där inte haha.. Nej nu ska jag forstätta smutta här på mitt vin och lyssna på härlig musik, till alla natt människor som är uppe nu ha en bra natt och sov gott alla

Peace and love
Ja , hade ju verkligen inga planer för att dricka igår men då så blev det iaf. Först drog jag och Noomie hem till Oliwia ganska sent och bröjade dricka där med henne Putte, Johan och John ganska trevligt. Sen blev det vidare till en glad Robin där Janni, Therese, Therese W, Jonas, Mela och Therese Ws tjej kompis var fick aldrig klart för mig vad hon hette (sorry ) det var kul massa dans snack mm, sen kom även Beckan ( saknad ) + andra härliga mäniskor :) Det var faktiskt jätte roligt. Sen bar det av te strandbaren som hade stängt ( suck ) där stor det typ 20 killar utanför och letade efterfest typ, blev till att gå hem te Linus men han var sjuk så vi fick dra vidare och det blev hem till Haren där jag och Janni tillbringade natten. Kom hem vid 10 och har leggat i sängen sen dess varit uppe två gånger och käkat bara snacka om trött och nu är det melodifestivalen som gäller medans alla andra är ute och super, fyfan fattar icke hur ni orkar dock men men. Nej lägger nog in ett par bilder ifrån igår här lite senare kanske för nu ska jag se melodifestivalen som sagt sen eftersom jag sovit hela dagen blir det väl till att vara uppe hela natten typ haha ! Vad ska alla göra idag då? melodifestivalen eller? Isf vem hejar ni på? :D skriver mer sen

Peace and love
Ja idag händer det nog inte mycket och det har inte gjort det hittills heller blir nog att kolla på tv och bara slappa idag, kan behöva det fast egentligen tycker jag att jag har fått för mycket av det haha. Så kan det vara ibland, kanske skulle köra anden i glasen också någon som kört det här inne? isf funkade det? Jag har gjort det många gånger eller ja mer än en iaf men det har bara funkat en gång men det var för en massa år sen så då frågade men inte något kul så därför hade det varit roligt om det funkade ( åh det var en god andé då vill säga ) haha. Njaa har just kollat nya avsnittet av hannah montana som ni alla vet är jag ju stort fan av den serien (A) Dom flesta barnprogramen också som går på dieney channel sjukt bra är den kanalen + många andra där det går sånt på. Vad brukar ni kolla på? alltid kul att veta, har nog frågat det innan men.. Ställer också denna fårgan en än gång eftersom jag fick så dåligt med svar sist - Vad vill ni ser mer av i bloggen? och varför läser du bloggen? kul för mig att veta :D Ha en fortsatt bra kväll alla så hörs vi

Peace and love
åhhh James du är underbar <3 TROR JAG ÄR KÄR ! så många känslor herregud, du är guld värld underbara man!

( ville bara att alla skulle veta det )
Nej nu får det fan räcka med snö asså, usch vad jag är trött på det nu. Det ska vara snö när det ska eller inte alls och nu är det dags för våren att komma fram tycker jag ! Min externa hårdsik har flippat totalt nu dom senaste dagarna så är fett rädd att jag inte får mina bilder och all musik och sådär :/ försöker få över det som går men allt blir dt icke så jävla tråkigt :( Typ alla bilder ifrån när man är typ bortrest och sådär, suck ! Men får rädda det som går sen ska jag lämna in den jävla skiten !

Dagen idag har varit riktigt slapp, Alex kom hem till mig eftersom han inte ville gå till skolan och jag är ledig så tyckte jag han kunde ta sig hit eftersom han skulle käka våran super goda pizza ( alla som ej smakat den, som inte kommer härifrån då tvingar jag käka den pizzan ) åh som alla andra blev han också väldigt nöjd och tyckte den va jätte god. Och även han tyckte min säng var jätte skön. haha jag säger ju det, alla håller med mig mohahah ! Vi såg på två filmer en som elin rekomenderade och den nya batmen filmen, båda var faktiskt jätte bra verkligen se värda :) Sen sov vi resten av tiden och nu sitter jag här. Mamma ville att jag ska hjälpa henne möblera om, hon blev nog så sugen eftersom jag gjorde det nyss. Haha så får la hjälpa henne nu.. skrivera mera sen

Peace and love


Britney Spears gjorde verkligen bort sig igår på scen när hon trodde micken var av. Så avslöjade Britney en minst sagt pinsam detalj som plötsligt alla i publiken kunde höra. och det hon sa var ; my P*ssy hangs out. Snacka om pinsamt !

- Vad tycker ni om detta? Själv tycker jag det är riktigt pinsamt jag själv hade dött tror jag
Ja det kunde verkligen behövas, underbart skönt att solen tittade fram idag. Eller vad säger ni? Fast lika kul var det inte att sitta på bussen efter ett grymt jobbigt gym pass på idrotten när det va stekhett på bussen. Puhh gick verkligen inte att sova, jag som va så trött haha. På färjan blev det inte heller någon sömn för träffade Louise, Sofia och lilla Theo så jag var tvungen att kika lite på honom och tjöta :) Träffade även saknade Sandra och Linnea från andra klassen och även Isabellé, kul att träffa alla igen. Även killarna ifrån gammla klassen var kul att träffa, iaf vissa av dom. Kom just ur duschen och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra hade tänkt att göra lite kycklingsalad även måste jag ringa ungdomsmotagningen sen är jag sjukt trött och eftesom jag ändå är ledig imorgon kan jag nog ta och sova lite haha. Skriver mera sen..

Peace and love
sorgen tränger sig igenom mig och jag känner hur det bara brister
det brister inom mig och det gör riktigt ont
något har gått sönder i mig, du tog sönder det
och det är bara du i hela världen som kan få det att bli bra
även om jag ler så är det bara mina läppar
själen och hjärtat gråter
och det går inte att beskriva hur ont det gör
vill kämpa, vill kriga men har redan försökt och misslyckats
du gav mig det jag behövde för att klara mig
men du valde att lämna allt, lämnade mig
du gjorde ditt val, men jag fick bara ta del av konsekvenserna
leva i ensamheten utan dig med ett krossat hjärta
du frågade inte, du lyssnade inte
du bara försvann..

/ emmaludvigsson

- Don´t tell me you´re sorry cause you´re not
Ja idag har jag faktiskt klarat mig bra, eller jag slocknat ett par gånger faktiskt, så som på färjan hem sen när jag kom till sängen i typ 5 min. Men när jag hade käkat blev det en hel timma :/ Men mer har jag inte sovit så har ändå klarat mig bra eller vad säger ni? Fattar inte riktigt varför jag gör detta, så jävla dumt märker jag nu faktiskt eftersom jag märker att detta är inget min kropp gillar något vidare iaf. Nej inatt ska jag sova ( om jag nu kan det ) Har ju möblerat om som kanske alla sätt? Så måste ju ligga där en hel natt eftersom det aldrig blev av igår, haha.

Nu är det iaf bestämmt att vi ska åka till Örebro och hem till Elin, wiiie ! Har ju varit prat om det himla länge nu och att hon även ska komma hit men det får la bli till sommaren om hon ska vara med på talangjakten iår kanske. Hon va med här för två år sen och då gick det riktigt bra ! Synd att hon inte vann dock :/ Men detta året tar hon hem det, eller vad tror ni? Är borta Måndag till Torsdag vecka 15 ( påsklovet ) så det ska bli skönt, känner att det är BRA att komma härifrån eftersom det aldrig händer något ändå typ så sitter man har och ruttnar bort hela lovet. Men det behöver vi inte oroa oss om nu, eftersom vi ska till Örebro då som sagt. Har varit där en gång tidigare och det var hemma hos Alva , saknad :( <3 Då skulle vi se på Elin live för första gången, kommer ihåg att jag var SKIT nörvös haha. Även Liam och nyfödda Marlon var med och deras + Elins familj så kul att se dom alla. Speciellt Liam så himla söt, fick aldrig se Marlon för han var med sin mamma och låg i vagnen. Men fick autograf av Elin och ta bild med henne ( höhö sotl tjej ) Nej nu ska jag nog ta och uppdatera bdb har ju ett par bilder att lägga in :) Skriver mera sen..

Peace and love
Ja då sitter man här helt över trött så det finns inte , nu har jag inte sovit pp 24 timmar och det känns kan jag verklgen lova. Ska snart hem till farmor som bjuder på mat sen vettufan måste hitta på något annars kommer jag somna, hjälp mig komma på något som jag kan göra för att fördriva tiden? Nej skriver mera senare för nu måste jag ta på mig och sådär, - hur ser eran dag ut idag då?

Peace and love
Ja nu har man nästan varit uppe i 19 timmar då, kommer säker somna på bussen. Nej dt ska vi väl försöka inte göra.. Får typ 1000 sms av Alex nu också men kan ej svara för mitt comviq kompis har gått ut haha så han tror väl jag sover nu, aja han märker väl att jag är uppe när vi ses i skolan haha. Nej nu måste jag åka om jag ska hinna, är hemma om några timmer igen hörs säkert då.. Ha en fortsatt bra morgon!

Peace and love

såhär såg det ut innan, nu har jag flyttat gaderoben, datan och sängen


såhär såg det ut innan, nu har jag slyttat soffan och tv bordet


såhär ser det ut efter ( dock väldigt rörigt )


såhär ser det ut efter


såhär ser det ut efter


såhär ser det ut efter

- Nå vad tycker ni då? Dock är det riktigt stöktigt på dessa bilder men ska fixa några fina nya imorgon när jag stödat men man ser ju iaf hur det blir typ? Själv tycker jag det va mycket bättre såhär, så jag är jätte nöjd :D


Ja nu är jag i full gång, haha folk kanske undrar hur jag mår? ja det är det faktiskt redan en som frågat men just nu mår jag toppen ! Möblerar ju om klockan 03:40 liksom det säger väll allt? Ska upp klockan 06:00 men det blir nog inte till att ens lägga sig faktiskt haha känns som det inte är en sådan stor idé faktiskt, eller vad tror ni? Kommer jag komma upp om jag går och lägger mig när jag ska upp om drygt två timmar, inte så stor idé va? För er som följer bloggen så vet ju att jag försökte mig på att dygna tänkte haha det verkar gå bättre nu så får la se hur många dygna jag klarar har varit uppe i nästan 16 timmar nu, men nu börjar jag känna att jag är en aning trött. Men det är nog också eftersom jag möblerat upp ganska jobbigt att göra det själv ska jag säga er. Iaf när man har tunga grejer (A) Nej tänkte lägga in bilder så ni får se hur det ser ut nu innan och efter dock är det JÄTTE stökigt eftersom jag bara fick slänga upp allt så inget låg på golvet men men ni ser ju iaf hur det ser ut :) Bättre biler kommer kanske imorgon eller något hade tänkt att städa då.. Skriver mera sen.


Miley Cyrus är inte bara sångerska och skådespelerska utan kan numera lägga till författare på sitt CV! Hannah Montana-stjärnan lanserade sin bok 'Miles to Go' på Barnes & Noble i Los Angeles i helgen och var faktiskt snyggar än någonsin i sin svarta klänning med spetsdetaljer!

- kanske man får ta och köpa den då, är ju själv ett stor fan av hennes musik och gillar henne som Hannah montana så att det kanske hade varit kul att läsa hennes bok också. Någon mer än jag som diggar henne?
just nu är jag JÄTTE glad fast samtidigt JÄTTE deppig och sånt hatar jag verkligen, fyfan ! Någon mer som känner igen sig? Jag har så himla mycket känslor imon mig nu så det finns inte, så glad för din skull just nu och för att du ska behöva slippa allt det där. Men kanske mest glad för min egen skull, är jag självisk? Sen är jag så otroligt besviken på henne, hur kan hon ens med? Jag förstår faktiskt inte hur du stod/står ut överhuvutaget. Så får jag ser henne blir jag äcklad, när ska du förstå? Allting snurra runt i huvudet och allting känns bara knas juts nu och då menar jag riktigt knas. Samtidigt som du fyller upp ett tomt hål saknas det ändå något som jag inte riktigt vet vad det är.. ett lende på läpparna betyder inte att man är lycklig? ett skratt förlänger livet vad gör då tårrana? :/
Ja så var vi åter igen på denna jävla söndagen, usch och fy ! speciellt denna gillar jag inte heller eftersom regnet öser ner och det är bara kallt, grått och tråkigt! Skulle ju som sagt pröva lyckan igår med att vara upp men ack så trött jag var. Somnade vid 5 tiden tror jag och gick upp för någon timme sen fast egentligen ville jag bara ligga kvar men vi ska få gäster hit på middag vid tre tiden så måste ju upp. Tyvärr, inte tyvärr att dom kommer men tyvärr att jag måste upp :(

Igår skulle jag ha spelkväll här men inga verkade så på det förutom min kära Noomie som aldrig bangar ;) Så det blev till att kolla melodifestivalen ist och det blev en beskvikelse kan jag lova usch och fy för den jävla låten ; snälla snälla. Jag tyckte den låten dom mötte va skit bra, haha tyckte den skulle vunnit as bra :D Vad tycker ni om igår? Vem var er favorit / inte favorit? Skriv lite om vad ni tyckte, alltid kul. Efter det drog vi hem till Jesper där han och Janni var, vi spelade galen panna och blev bjudna på öl gott gott ! Kanske var det som vi behövde? fyfan mycket skratt blev det iaf, roligt roligt ! Kanske slänger upp några bilder sen men nu måste jag fixa mig inför middagen.. skriver mera sen.

Peace and love
Ja , skulle ju dygna igår eller ja se hur många timmar jag kunde vara uppe utan att sova. Åh till en början gick det bra men sen när alla andra somna så brast det, var uppe i ungefär 24 timmar. Så bestämmde mig för att pröva lyckan idag ist eftersom duktiga Alexander klarade hela natten åh det var typ jag som tvingade honom att vara uppe får man la göra han sälskap inatt :) Trodde faksitks aldrig att han skulle klara hela natten, men tydligen gjort han det. Stolt över dig, höhö ! <3 Igår fick nu ju lite uppdateringa om vad som hände under kvällen men orkar inte skriva allt vi gjort nu så laddar upp lite bilder ifrån kvällen igår så får ni själva se :D

Ja det har inte hänt så jätte mycket här inte, Therese och Malle har slutat spela mario Putte spelar fortfrande spel eller något och jag sitter här och inte gör någonting alls. Chattar med Alex sen kollar Jag och Therese kollar på bumbibjörnarna haha fast nu är det lite segt, har drukit lite energidryck så att man skulle piggna till men så jätte bra går det ju inte haha men jag hoppas att ni hejar på mig? :D Vad gör alla denna kväll då? Ha en fortsatt bra natt... skriver säkert sen :)
Ja nu står det dygna på planeringen, åh det är jag Putte, Therese och Malle men funderar på att dra hem om ett tag. Annras har jag inte gjort så mycket idag kollar film med Janni, vi såg den där ; låt den rätte komma in. Helt okej film faktiskt. Ja här händer det inte så mycket, Putte sitter och spelar spel med någon, Malle och Therese sitter och spelar mario och jag bloggar haha jaja jag är som jag. Men vad ska man göra då? funderar starkt på att äta min ostbågar som ligger i frysen och väntar på mig sen kanske se någon film, har ni någon att rekomendera ? :D Skriver nog mera sen, ganska säkert att jag gör det haha.

Peace and love
Ja seg fredag får man väl ta och säga, ska ju dygna idag också eller ja dygna är det väl inte riktigt. Jag och en vän ska se vem som klara av att vara uppe längst antal timmar utan sömn och det börjar idag sen får vi se vem som vinner och klara längst, ni håller på mig hoppas jag? :D Fast jag är sjukt trött så undrar verkligen hur detta ska gå, haha. Skolan idag var seg gjorde ingenting som vanligt satt mest och skrattade, tur att man får sig lite underhållning i mellan åt haha. Nej nu hade jag tänkt uppdatera klart bdb som jag aldrig hann igår eftersom det blev fullt upp med inspelingen och allt. Har även lovat några att lägga in texten till nya låten här så det ska jag göra senare också, nej nu kurrar magen något så fruktansvärt så får mata den lite haha. Hoppas ni har haft en bra början på fredagen? Alltid skönt med lite helg. Skriver mera sen..

Peace and love
Ja det är namnet på nya låten, visst har jag börjat bli duktigt på att komma med nya låtar nu va? yes ! Haha. Låten handlar om olyklig kärlek ( ja jag vet kommer få mkt kritik för att det mesta handlar om det ) Men nu är det som det är, jag gör musiken för mig själv så att hata eller älska det är upp till er.

Har inte gjort mycket mer idag än det, janni va här en sväng också åh gjort mat till mig haha gott ! Sen har det blivit att fixa med nya låten och ha jennifer här då. Blev inte bara sjungade utan mycket skrattande också, haha du är för härlig <3 Mycket mer har jag inte att skriva faktiskt, lägger upp låten på znap för er som vill lyssna åh lägger även upp en bild på jennifer när hon står och spelar in ;) Sen kommer låten nog även ut på Jennifers znap som jag verkligen tycker ni ska kolla in, rena naturbegåvningen !


- så sjukt jävla duktig, älskar din röst !
Vaknade inte för så längesedan, grymt seg i hela kroppen. Känns verkligen inte som om jag sovit bra inatt asså, åh jag som skulle sova hela torsdagen hade jag tänk, jaja det blir aldrig som man tänkt. Vad ska man hitta på idag då, hmm.. Blir nog till att uppdatera klart bdb har ju lovat att lägga in lite bilder ifrån dopet här också så gör det senare också hade jag tänkt. Hur ser eran plan ut för dagen? Jag tror nog jag ska ut och gå sedan också om någon är på haha, hoppas på det! Sen kanske det blir till att åka upp eller ner eller vad man nu säger till Örebro i helgen, men det beror på. Ska hälsa på Elin nämligen, så det ska bli kul. Om inte det blir till att åka till Elin så blir det till att dygna hela helgen tror jag haha. Nej nu ska jag sätta igång med uppdateringen, dom ska ju även in på facebook så ni som vill in och kika där eller på bdb. Skriver mera sen, ha en fortsatt bra dag alla :)

Peace and love
Ja idag har det varit en riktigt lång dag, herregud ! Vakande vid 6 för att åka till skolan funderade på att stanna hemma men i sista stund ångrade jag mig och åkte till skolan. Hade först en seg lektion om media komunikation, hur tråkigt som helst men Gurra fick mig på cp humör haha och det är ju alltid roligt. Eller ja ibland iaf. Sen efter det var det dags för engelska den lektionen gick ganska fort, sen blev det mat. Soppa som det känns som vi får hela tiden nu :S sjukt äcklig var den iaf. Vid 12 tiden mötte vi upp Alex och Gurra för att dom skulle hänga med till min bror och hämta badkläder eftersom idag skulle vi ha simmning igen på idrotten, jag hade egentligen inte tänkt vara med utan åkt hem vid 12 tiden för Noomie skulle nämligen till sjukhuset idag så eftersom jag redan gjort allt var det inte viktigt att jag gick dit men eftersom man vill ha bra närvaro så bestämde jag mig för att gå ändå sen var det också för att se Alex simma, haha. Efter jag hämtat dom åkte vi vidare till förlunda torg ( skulle ha simmingen där ) inte på torget då utan lite längre upp igenom där. Det var massa skoj att se på Alex när han fick simma själv fram och tillbaka medand jag och Gurra fick "leka" haha men så mycket lek blev det inte för det fanns typ inget att göra så vi satt mest vi kanten och kollade på Alex, slänge i Gurra ett par gånger också haha sjukt roligt. Sen försökte både han och Alex få i mig men läraren fick bli min hjälp haha, sen blev det te att käka lite på donkan och sen åka någon jävla cp buss till centralen där jag fick åka själv resten av vägen, fast somnade men det var ett par jävla tjejer ifrån norrbotten som tjötade hål i huvudet på mig men fick iaf sova lite. Var hemma vid halv 6 snacka om sent :O Så har bara slappat sönder helt slut är jag, så nu blir det väl till att antingen spela sims eller också vila fast då kommer jag bara somna haha. Fast är ändå ledig imorgon så det gör ju inte sådär jätte mycket. Kanske skriver mera sen.. Tänkte ladda upp lite bilder som jag tog ifrån simningen men det får bli senare eller också imorgon. Beror på vad kroppen orkar, haha.

- Hur har eran dag varit kära läsare?

Peace and love
Nej dagen blev ju inte kanske rikrigt som planerad om man säger så, jennifer skulle ju komma och spela in men efter LÅNG väntan på den tösen så gav jag upp. Efter att ha skickat sms och väntat ifrån klockan 2 när jag kom hem till halv 6 så fick jag svar och då sa hon att hon var sjuk. Krya på dig gumman , men du kunde inte sagt det en aning tidigare eller? (A) jaja inget att göra drog hem till putte och hjälpte han med hans läxa, ja kan ni tänka er? Ibland får man vara snäll och hjälpa sina vänner när dom behöver, haha. Eller så gott man kan, kanske man ska säga? :P Iaf efter det tjötade vi en massa och sedan kollade vi andra avenyn, mys ! Nu har vi bestämmt att vi ska klara vem som kan vara uppe längst antal timmar utan sömn och vi ska börja på fredag och se hur länge vi klarar. Haha kanske nämnt att jag vill testa på det innan? Men ingen har vellat göra det med mig men nu har jag en som vill så ja det blir väll av nu till helgen förhoppningsvis. Åh låten vet jag ej när den blir klar Jennifer får la ta och bli frisk först. Så får återkomma med det, nej nu ska jag nog lägga mig finns ju inte så mycket roligt att göra här inte :/ suck. Skriver mera imorgon ha det bra alla och godnatt.

Peace and love

ja här ser ni bilden på kiosken på lilla varholmen som brinner, bilden är tagen av malin.
här finns även lite kort skrivet om det på gp ( klicka för att komma till sidan )
Idagen hittills har varit bra, hade roligt hela samhällskunsapen för att två mongon vars namn Gustav och Alexandra höll på att fjantade sig så man fick sig många skratt. Haha dom är bra roliga dom, ibland! Sen fick jag även låna pengar av båda Alex och Noomie, tack ska ni ha ! För nu har jag ÄNTLIGEN fått tillbaka min telefon eller ja jag har fått en ny. Underbart! Sen har jag inte gjort så mycket mer eller jo, när vi kom hem nu med bussen så barnn kiosken på lilla varholmen men såklart hade jag inte med kameran :( Men Malle som jag tärffade på bussen tog en bild så lägger in den sen, hoppas inte hela kiosken brinner ner nu bara för vart ska vi då handla godis i sommar? haha. Nej nu ska jag spela in det jag reccade igår fast ska spela om det för blev inte nöjd sen kommer nog Jennifer hit så snart som möjligt hoppas jag för hon ska sjunga reffen så om allting går som ska det ska blir låten klar idag och kommer nog släppas ikväll :) Det är väl bra? Nej nu ska jag ta mig något att käka och sedan spela in skriver mera sen..

- Hur har dagen varit än så länge då?

Peace and love
Ja idag har jag fått lägga bloggen åt sidan eftersom det har varit fullt upp hela dagen känns det som, har blivit så lite mycket nu det sista och ser att det har gjort att jag tappat läsare, fast egentligen förstår jag er. Haha denna bloggen kanske har så mycket roltigt i sig ändå, men vafan vad ska jag göra så att den bli rolig för er? Kom gärna in med förslag.

Dagen började iaf med skola, en lektion som alltid på måndag. Åh självklart är det matte, vi var verkligen dom sämsta matte tiderna sk jag säga er. Måndag morgon och fredag eftermiddag, kan det bli värre liksom? Iaf efter skolan blev det till att åka hem och spela in en snabbis och för er som inte vet så håller jag på med en ny låt, haha emma är på hugget nu! Efter det bar det av till ungdomsmotagningen för att göra en sådan gynnundersökning ( vilket jag varit livrädd för nu i två år ) Men när det va gjort så skrattade jag för mig själv och ställde mig frågan - är det detta jag varit rädd för i två år? Jag HATAR sprutor det är det värsta jag vet jag spydde ( åh jag menar det verkligen ) + nästan svimma förra gången jag skulle ta stick i fringret, fattar ni hur känslig jag är då? Och bara tanke på att någon skulle sitta och titta en upp i fittan liksom? Nej den tanken fanns bara inte i mitt huvud men nu när man gjort det jag säger bara, ni tjejer som inte gjort det GÖR det. Okej alla kanske inte tycker som jag ( säga gärna det isf ) att det inte var så falrigt men det är någoting som alla tjejer/kvinnor måste göra någon gång ändå  och så farligt var det inte. Klart man inte kanske tyckte det är så roligt att ligga där med rumpan upp i vädret men det finns värre saker faktiskt. Så jag kände bara att jag ville säga det till alla er tjejer som varit lika orolig som jag över detta att det är inte så fruktansvärt farligt som man hade trott, men gör en mycket större bild av det. Sen är det ju ifrån person till person men ja ni fattar säkert vad jag menar.

Efter undersökningen tog jag och Veronica en fika på alexes mycket mysigt var det! Tog oss var sin semla eftersom ingen av oss hade ätit det när man egentligen skulle haha, så vi fick tjocka oss lite tyckte vi. Sen var det kul att träffa henne, det blir ju inte så ofta längre :( Slänger upp lite bilder ifrån fikat i slutet av inlägget .. Sen när jag kom hem var jag med Noomie och Therese och tjötade, slappade och skrattade en hel del. Sen blev det stressigt eftersom en av mina små kusiner fyller 9 år idag ( GRATTIS ) så fick jag stressa dit, det va mysigt kollade på massa bilder ifrån Edvins dop och sådär och nu sitter man här då och tråkar.

Hade tänkt att se hur många antal timmar jag klara av att vara uppe och börja idag, hmm vad tror ni? kommer jag klara länge eller? haha vet ej om jag kommer orka det men kan ju ge det ett försök eftersom man inte har så mycket i skolan nu kan man ju passa på haha, nej nu ska jag nog spela lite sims tror jag. Så det får bli allt för idag, hoppas ni har haft er en bra dag idag.


min älskade veronica :) ily <3


fyfan va gott det var ! haha

Peace and love
Hur mår alla idag? Själv mår man jätte bra, känns så skönt att INTE vara bakfull, ha ont i huvudet eller någonting haha. Igår var det jätte mysigt var med Henke, Noomie och Annie och hade en massa skoj, tack för igår underbaringar <3 Är rirktigt skönt att bara slappa och ta det lugn ibland asså, för man märker verkligen att man mår så mycket bättre. Eller iaf jag då. Nu håller jag på att lägga in bilderna till datan ifrån Edvins dop och från i fredags och igår så då blir det till att uppdatera bdb. Så ni som har mig där, in och kolla och kommentera :D Som jag sa igår lägger jag även upp några bilder här för er som vill se. Planen för idag är väl att bara ta det lugnt och slappa, vad mer kan man göra en söndag liksom? haha, Vad har ni för planer inför idag då? Ganska tråkigt väder idag eller här är de det iaf, hur är vädret hos er? Okej nu märker jag att jag hade himla tråkigt så nu ska jag spela sims för en gång skull, har ju skrivit det flera gånger nu men det har aldrig blivit av så nu får det bli det tycker jag eller vad tycker ni? haha. Nej skriver mera senare idag ist har ingenting att skriva nu känner jag..

Peace and love