30 september 2013

Godmorgon på er, eller nu är det kanske redan förmiddag för er. Hur mår ni? Själv mår jag jag inte så bra, har feber vilket ledde till att jag fick vara hemma ifrån jobbet idag vilket suger ! Får vara hemma imorgon också, det "bästa" är väl att jag får 80% imorgon av vad jag skulle tjänat, har aldrig haft det så innan då jag gått på timmar. Men nu när jag har månadslön och fast vikariat fram till sista december så får man det när man är hemma. Vilket känns lite bättre iaf än att man missar två hela dagar.

Så vad ska man hitta på idag då? Jo jag tänkte fakriskt att jag skulle ta bort och resna lite bilder ifrån min fotograf sida och lägga till nya. Så att min portfolio blir lite uppdaterad och lite snyggare :) Är jag ändå hemma kan jag ju faktiskt få lite sånna andra jobb saker gjorda tänkte jag. Det känns att hösten är här nu, börjar bli riktigt kallt såg imorse att det var frost på bilarna, brrr ! Ska införskaffa mig uggs tänkte jag. Har haft det innan och dom är ju riktigt sköna men ganska fula, men vad gör väl det. Hade verkligen behövt en SNYGG och framförallt VARM hörst jacka, känns som att skinn jacka är lite för kallt och vinter jacka lite för varmt. Vet ni nån/några bra affärer som säljer till bra pris?

Har funderat på att skaffa ny blogg, för att göra en "ny start" men har haft bloggen sen 08 och bloggat mycket till och från mest från. Men ändå kul att kunna gå tillbaka liksom. Nån gång när man blir äldre och läsa massa saker man gjorde förr. Därför har jag beslutat att stanna kvar på denna blogg, jag tror inte så många läsare hänger kvar här ändå, vilket blir lite som en ny start då. Jag kommer inte sprida bloggen för att försöka "vinna" massa läsare, för det är inte det bloggen kommer handla om nu.

Bloggen har handlat om mycket, mitt liv, min musik och sen mitt fotograferander. Allt har ju varit en del av mitt liv hela tiden såklart, men olika kapittel kanske man kan säga? Och nu tänker jag öppna ett helt nytt kapittel där ni kommer få följa mitt liv som det är idag. Där jag kommer skriva av mig av. Hade velat ha en "privat" blogg där jag kan skriva vad som helst utan att folk riktigt vet att det är jag och en blogg där jag har mer för "jobb" där jag vill synas. Men kan man inte kombinera detta? Hur ska man ha tid för två bloggar, en privat och en "jobb" blogg. Vad tror ni?