Vad ska man göra?

När man är så fruktansvärt uttråkad? Jag tänker alltid på vad massa saker jag ska göra när inte Gustav är här, som jag vill och behöver när han är här men inte kan. Så som att sitta med bilder och pilla, kolla på bilder och analysera, spela osv men nu när jag väl KAN göra det har jag ingen lust alls med det. Kan bero på att jag jobbat hela veckan och är trött, plust att jag tränade årets första pump igår och har aningen ont i kroppen haha. Jag är ju rätt så nörd vad det gäller serier haha, men nu har jag sätt klart det som jag kan se själv när han inte är hemma, vi tattar ju på en del ihop som kan då inte kan se nu.. orka se om liksom? Nej tack. Så nu har jag laddat ner tre avsnytt av en av mina favorit serier Dexter, hade besträmt att jag skulle vänta tills hela säsongen fanns med svensk text men nu skiter jag i det kan inte vänta mera, eller så är jag för uttråkad bara. Hade ju genetligen behövt, städa, sätta på en disk och en tvätt, vika tvätt plocka och dona men vem orkar sätta igång med det klockan 22.00 en fredag kväll? Inte jag i alla fall, så det får bli lite nördande innan jag deckar i soffan. Men har ni bra tips på vad man kan sysselsätta sig med? Brukar ju läsa också ibland, men har ingen bra bok just nu ska nog ta och ladda ner marie jungstedts nya på ljud bok, så slipper man läsa men nackdelen är att förra gången jag gjorde det somnade jag hela tiden och fick ta tillbaka, så hade man hört det fram lite nej för långt och tillbaka igen osv. Blev lite tröttsamt men kanske går bättre denna gången, får väl se :) Nu är avsnitten klara, hihi så nu får jag roa mig med det en stund. Blev ganska långt inlägg, om egentligen ingenting? Hmmm..

Detta året ska bli ett bra år, detta året kommer bli mitt år ! Jag ska ta hand om mig själv, framförallt min kropp börja äta bra mat och unna mig själv ego tid. Ska jobba så mycket de bara går och fortsätta med fotograferingen. Vid sidan av de ha en underbar pojkvän, fina vänner och familj. Detta året kan inte bli annat än bra, eller vad tror ni? Ska börja med att inte gå på en diet utan min egen lite, jag ska skippa till viss del kolhydrater som man gör på gi men eftersom jag betalat för ett tränings kort så är de ju bra att andvända de :) så vi får se hur detta går. Håll tummarna och önska mig lycka till :)

Nu blir de sängen ska upp och jobba imorgon så bäst jag får lite sömn.

Vissa personer gör mig bra så himla, ja jag får inte ens fram ord. Vissa vill bara förstöra till varje pris men i detta faller inte lyckats uppenbarligen. Kan man inte då efter över 2 år ge upp? Dags att lägga ner, de börjar bli jävligt tröttsamt. Jag tycker inte att de finns någon andledning till att vara kompis med ex, varför skulle man? De slutar bara i en massa problem. Jag är inte svartsjuk, jag litar på den jag har ett förhållande med vad tjänar de annars till att vara tillsammans om man inte litar på varandra? Men jag orkar inte med folk som vill få mig att tro på en massa lögner för att dom själv har ett dåligt förhållande.. Och att man ska vara kompis med sin partners ex, till vilken nytta? Varför? Nej tack ! Så låt mig vara i fortsättningen, jag vet de jag behöver veta och tror de jag vill behöver inte folk som går bakom ryggen på sina vänner för att skvallra om saker som inte ens hänt eller kommer hända. Varför kan inte folk bara leva sina egna liv ist för att lägga sig i andras som dom inte har med att göra?

Förs och främst vill jag önska alla en god fortsättning på det nya året :) Detta året kommer blir så bra, det känner jag på mig :) Har sex veckor med jobb framför mig nu vilket ska bli skönt och roligt. Det är skönt att vara på ett och samma ställe, jag är ju som sagt vikarie och då är man ju runt en hel del vilket också är en fördel med att prova på olika ställen. Men det är skönt att veta hur många timmar och dagar man ska jobba.

Just nu ligger/sitter jag i sovrummet medans min sambo ligger ute i soffan och spelar tv spel vilket han gjort ungefär hela dagen, hur orkar man? Haha, fast om sanningen ska fram så har jag faktiskt varit med och spelat lite men blir trött ganska fort faktiskt. Brukar ni spela tv spel? Spelade The Sims mycket innan, har det även nu med spelat några gånger men har inte riktigt tid till det länge. Alla serier tar upp min tid nu ist haha.

Måste passa på att rekomender en super bra grej som jag köpte till mig själv i julklapp ( säger så, så låter det bättre )


                   
                 
Dessa famtastiska shorts som är ifrån gina tricot och heter faktiskt emmas shorts ;) Jag har dom rosa som tjejen bär på bilden i st M och dom är helt perfekta till mig, gillar inte när det sitter tajt så dom är lite större eftersom det är mys shorts så vill jag inte att det ska strama åt hur man än sitter eller ligger :) Så det kan jag verkligen rekomendera er att köpa, fanns på rean så vet inte om det finns några kvar men det skadar ju inte att kika. Hade gärna vellat ha matchande dun tofflor, eller nej inte tofflor det är fel ord. Hur förklarar man, alla har säkert haft sånna dom går ju upp en bit på benen kanske 15 cm eller nått hur sköna som helst. Om någon vet vad jag menar och vet vart det finns så säga gärna till.

Nä nu ska jag krypa ner i sängen, ska jobba imorgon.