24e februari 2011

Igår jobbade vi himla mycket med projektarbetet därför blev det inget mer skrivande. Nu ska jag skrax åka iväg och jobba, skulle egentligen börjat klockan sex men fick ett samtal ifrån Rebecka och hon hade rast ifrån till halv sju och frågade om jag inte kunde börja fem i stället så hon kunde komma och hälsa på, så jag ringde till min chef och frågade om jag kunde börja fem i stället och det var helt okej. Mer pengar till mig också ;) jätte bra.

För på lördag ska jag till ullared och vara där hela dagen och shoppa som bara den haha, har en del sparade pengar nu så det blir hur bra som helst.

Nä nu ska jag åka iväg, men jag lämnar datan hemma idag orkar inte släpa på den. Så hörs imorgon för när jag kommer hem kommer jag vara sjukt trött och lägga mig med en gång haha. Ha en fortsatt bra dag alle sammans i alla fall

Nu ska jag ut i det fina vädret och hem till moster för att fota lite till till dockumentärfotograferingen, behöver ett par bilder till känner jag sen är jag klar, skönt !

Fick också reda på förut att resan till turkiet är bokad nu i september så i juni ska jag till kroatsien med familjen och älsklingen sen till turkiet med hela släkten. Har aldrig varit utomlands alla tillsammans så, så det ska bli riktigt skoj faktiskt att det blir av och få vara med alla små gows barn hela tiden kommer ju bli toppen (Y)

Men kommer sakna min baby som är hemma, han kan ju inte bara ta ledig sådär men jag har ju slutat skolan då så sen om jag skulle få jobb så vet jag ju det nu redan att jag inte kan jobba då, så det blir nog bra. Nä nu kan jag inte sitta här och tjata mera, nu ska det fotas hörs sen

Gud vad jag känner mig duktig, har pluggat hela morgonen haha. Nu är repotget klart, var inte riktigt nöjd igår så gjorde om och la till och sådär så nu är det bra ska skicka det till mamma så hon får rätta och så det blir snyggt och bra haha, tur att man har sin mamma ♥

Nu sitter jag och kollar på massa som jag spelat in och min älskling var snäll nog att spela in ullared som jag inte ens hade bätt han om ;) så söt ♥ Så nu har jag tittat på det och är jätte sugen på att åka dit, såg på deras blogg att dom hade fått in jätte massa fint. Så ringde min syster och sa att jag var sugen på det och då sa hon att mamma och hon hade pratat om att kanske åka dit på lördag, vilken tur eller hur? Så man kan ju hoppas lite på att det kunde bli så kanske. Dock så vill jag bara ha kläder eller ja, man vill ju alltid ha så mycket när man väl kommer dit men kan inte köpa mer än bara kläder typ har ingen plats eller några pengar. Men bra sugen på att köpa massa annat smått och gott kommer man bli.

Nä nu ska jag ladda ner lite serier försökte ringa moster för hade tänkt ta lite bilder utanför huset och sen typ på henne när hon gå med vagnen eller något kanske. Men hon svarade inte så får göra det på fredag då kanske, då slutar jag ju vid tolv. Hörs sen

Jag har varit en duktig tjej och pluggat hela dagen typ, snart klar med mitt repotage så det känns skönt. Just nu orkar jag inte skriva mera. Ska ändå göra klart det på torsdag i skolan så tänkte att jag kunde jobba lite till med det imorgon efter skolan, för nu är jag helt slut.

Ska snart åka till jobbet, skoj nej. Men behöver pengarna och det är alltid skönt att gå det direkt i handen så, kommer säkert vara segt men men ganska segt här hemma med faktiskt. Speciellt när inte killen är hemma, nä nu blir det till soffan och vila en stund. Hörs !
Godmorgon, skolan snart åhh orkar inte. Vill krypa ner i sängen igen, varför sover man alltid så skönt när man väl måste gå upp? Det borde vara tvärt om, att när man inte behöver gå upp sover man som skönast tycker inte ni det? Har i alla fall två lektioner idag bara, slutar vid ett men vet inte om jag kanske går hem efter den första. Har sån lång håltimma så vet inte om jag orkar vänta faktiskt.

Nä nu måste jag skynda mig till bussen som går om sex minuter, opps ! Hörs sen puss
Lite bilder ifrån fotograferingen idag, men bara några på lilla elias







Var och hälsade på Rebecka på jobbet förut och snodde med mig Edvin också och han var som i himmel riket när han va där, godis och massa gott i hela affären haha söte. När jag frågar han - vem är min prins? är det gustav så säger han - näää, jaaaag ! haha min prins ♥




min prins

Fotograferingen gick super bra idag, skönt ! Nu har vi alla bilder som vi ska ha så nu är det bara redigering av dom, sen göra alla interjuverna och uppsattsen sen är vi nog så gott som klara. Skönt ! Det blev en hel del bilder så orkar inte riktigt lägga upp dom just nu men bjuder på några senare.

Nu har jag varit en duktigt tjej och gjort klart uppsatsen i psykologin och den blev på tre sidor bra va? Nu har jag bara repotaget kvar att skriva men vet inte riktigt om jag orkar det nu faktiskt, men det låter som om pojkvänen ska åka iväg nu så kanske passar på att göra det nu ändå? Passade på förut när han sov för då var det lite lugnt annars tittar han alltid på tv och då är det svårt att konsentrera sig, eller ja han tittade på tv men hade dom nya bärbara hörlurarna på sig så jag hörde inget vilket är skönt.

Egentligen så köpte vi dom till mig, haha men han andväner dom mer än vad jag gör. Men det är ett tag kvar tills han ska åka, han skulle åka iväg vid åtta tiden och då börjar ju allt på tvn. Först halv åtta hos mig och sen familjen anorlunda, måndagar och tisdagar är det späckat för mig på tvn sen är det oftast film på onsdag torsdag är det massa på tvn och fredag också massa men då ser vi bara på tvn om vi har myskväll. Sen på helgen är det mest tecknet som gäller haha.

Nä nu ska jag släppa ut lilla Zera som står och mjaouar och vill ut sen ska jag hälsa på Rebecka på jobbet hörs sen 

Känns ganska stressigt nu, har så mycket att göra. Ska få klart ett repotage på typ 5000 tecken sen så ska jag skriva en form av uppsatts i psykologin. Imorgon ska vi fota, på tisdag och psykologi arbetet ska in på tisdag så kanske dags att börja? Ja jag har börjat redan men vet inte hur jag ska fortsätta, killen sitter här med två kompisar och spelar så lite svårt att konsentrera sig om man säger så, men får väl försöka få ihop något.

Skriver mer när jag kan..
Ja idag har jag faktiskt gjort det och det känns himla bra faktiskt, alla andra festar typ och alla kommer vara bakfulla imorgon men inte jag wiie haha. Tror jag gjorde ett bra val som valde att inte dricka, hade inte pallat det idag känner jag. Det blev inte så mycket igår men huvudvärken idag har inte varit rolig ska jag säga er. Sen så var vi hemma och firade mamma idag så har varit där hela dagen typ, fått jätte god mat och haft kul och spelat spel bilder kommer imorgon.

Så var killen och hade "grabb kväll" med sina kompisar. Tittade förbi en stund men kände ganska snabbt att det var inget för mig så åkte hem igen och nu har jag varit fylle taxi åt ett par stycken, ja ibland är det bra att hålla sig ifrån alkoholen och vara nykter.Många av mina vänner tjatade idag att jag skulle dricka och att det var så tråkigt att jag inte ville det att jag va "torr" nu ringer/smsar dom och vill ha sjuts hem, där ser ni bra att man inte dricker ibland? Tyvärr har jag ingen benis kvar i bilen så kan dock inte köra hem dom men hade jag haft det hade jag såklart gjort det.

Killen ligger och sover så gott i sängen och jag är ganska pigg typ? Kanske ska lägga mig och se på mina serier, smsade en av mina vänner för en stund sen och frågade om hon var tvungen att gå hem om jag inte körde men fick inget svar, hade ju såklart kört henne ifall hon vart tvungen att gå annars för det är svin kallt ute, usch.

Nä får se om hon hör av sig igen, annars somnar jag väl snart. Hörs imorgon ;)
Är proppmätt men det kanske inte är så konstigt efter middagen på jensens som vi åt på efter fotograferingen, så mysigt







Lite bilder ifrån fotograferingen på Patrik och Christopher, snyggingar !







Puuhh är helt slut, fast egentligen inte om man gemför med hur jag brukar vara efter att ha varit i skolan och haft lektioner en hel dag. Hade i alla fall bara en lektion idag eftersom det var fotbollstunering på skolan, så vi slapp en skönt. Sen har vi varit i studion och fotat till projektarbetet och det blev riktigt bra, sita fotograferingen är på måndag sen har vi alla bilder vi behöver.

Tänkte att jag kunde visat några bilder ifrån fotograferingen, men ska bara kolla egenom alla 500 bilder först. Blev sjukt många men bra då har men en del att välja mellan eller hur? Killen är nere på after worrk med grabbarna idag, hade egentligen tänkt följa med men känner mig väldigt trött kanske hade behövt lägga mig typ? Men kan känner att jag kommer ha super tråkigt och bara vänta på att han ska komma hem, så det blir nog till att jag går med dom sen när dom drar vidare. Man kan faktiskt ha kul utan att dricka, brukar ju aldrig dricka så speciellt mycket när jag dricker ändå så känns så ondödigt speicellt nu när det är så kallt ute. Men bilen tog ju såklart killen ner till buben, typiskt men så långt är det ju inte så får väl ta en promenad ner sen kanske får se.

Va inte bara med Edvin idag utan min andra favorit pojk kom också över och käkade middag med oss, myspys





de blev thai mat som mamma hade gjort, mumms !

Mår inte alls bra, buhu !  Därför blev det inget jobb idag, men han förstod så det va bra. Nu ska jag krypa ner i sängen så jag mår bra imorgon då vi ska fota till projektarbetet och det kommer nog ta ett tag skulle jag tro ;) Men hörs imorgon dags för sängen, puss !

Idag har jag haft Edvin på dagen, min lill prins ♥ 












älskar dig

Godmorgon, sovit gott? Jag har knappt sovit någonting vet inte vad det är med mig kunde bara inte sova och låg och tänkte och tänkte och tänkte hur länge som helst men kom nog inte riktigt fram till något. Till sist somnade jag men det var inte många timmar man fick sova, men men så är det ibland.

Nu är jag i alla fall en redig tjej och sitter och pluggar för fullt, ska skriva en ja vad ska man kalla det uppsatts i psykologi B angående kriser, men har massa papper här så tror det kommer gå ganska fort. Men det är bäst jag sätter igång då eller hur? Ska jobba sen också fast idag blir det ifrån klockan 6-10 i stället för klockan 4-10, orkade inte riktigt det idag kände jag. Nä dags att plugga som sagt, hör sen
Livet är inte alltid lätt, ibland vill man hjälpa men inte kan. Känner ni igen känslan? Jag skulle göra allt för att hjälpa till, men samtidigt kanske det är bra att låta bli? Låta dig hantera det själv, lära dig av dina misstag. Det gör ont att se dig så här, för jag vet att du mår dåligt över det. Jag ser det, blicken i dina ögon är inte sig lik men det kommer bli bättre. Du är stark, du klara detta.

Jag älskar dig




pasta med bacon i grädd sås. pasta carbonara kanske man kan kalla det? ;) något liknande det i alla fall, super gott

Åhh va störande skrev precis ett jätte långt inlägg så när jag skulle publicera la internet av? Och det sparades inte så himla typiskt. Ja vad skrev jag innan? Att det hände en mycket pinsam sak förut när jag satt på toan så hade jag tydligen inte låst och där sitter jag och kissar, in kommer Gustavs bror fy va pinsamt..

Trodde jag och killen var ensam men tydligen inte haha, men jag överlever nog ändå. Nä nu är det dags för att göra middag, hörs om en stund.

Dags för jobb och ni vet vad det innebär, en himla massa inlägg ifrån mig haha. Nej men har haft fullt upp hela morgonen med att skriva loggbok och fixa med massa annat grejer, sen kom Rebecka hit och vi köpte thai mat och sen spelade mario. Hon gick just för ska ju som sagt jobba, kommer bli riktigt segt men men vill man ha pengar så måste man väl antar jag?

Skriver mera sen, nu måste jag fixa det sista innan jag åker ner till jobbet. Puss




först blev det ryggbiff med potatisgratäng, rödvinsås, tomater och gurka


sen semla till efterätt

Både jag och killen tycker att det är lite överskattat med alla hjärtans dag, bara för företag att tjäna pengar. Visst det är kul med uppvaktning ibland men tycker att vi gör det ändå, det behöver inte vara en speciell dag för att vi ska spendera tid tillsammans och göra något. Vill vi göra mat tillsammans så gör vi det, vill i gå ut och äta så gör vi det, eller vad man nu ska göra. Bada tillsammans, ha en romantisk kväll eller vad det nu kan vara.

I helgen så gjorde vi mat och smälte chocklad och doppade jordgubbar, det var hur mysigt som helst och det räckte liksom eller vad man ska säga. Vi båda kände att det var våran kväll, så idag så va vi bara med varan. Vi åt gott, köpte lite fika och hade det mysigt. Nu ska vi lägga oss och se på film sen blir det sängen. Hoppas ni har haft en bra dag, puss på er alla !
Jag och Gustav har länge pratat om att vi ska laddan ner och se på det, innan jag träffade honom så såg jag typ två säsonger av det och det va ett tag innan det typ två år sen kanske så man kommer ju ihåg en del men inte allt. Nu laddade vi ner alla säsonger och det var tjugo stycken, fatta många? Helt sjukt att det gått så länge för jag kommer ihåg när jag var mindre att vi alltid kollade på det på torsdags kvällarna, det var lite som tradition då att äta gott när pappa kom hem och titta på rederiet.

Kanske inte har sagt det innan men pappa jobbar ju borta, han kommer hem torsdagar och är hemma till söndag sen åker han bort och är borta fram tills torsdag så på vardagarna är han inte hemma.

Men i alla fall tillbaka till rederiet, är det någon som kommer ihåg det? Jag tycker det är jätte bra och verkligen ALLA svenska skådespelare är ju med helt sjukt haha men jätte roligt att se det faktiskt, så det är bland annat därför jag varit dålig på att uppdatera också. Pojkvännen är helt såld på detta nu så han nördar sönder det nu, det var ju som sagt inte längesen jag såg dom två första säsongerna så en del kommer man ju ihåg ändå så därför är jag inte så jätte insatt just nu, vi är fortfrande på första säsongen.

Men ja vad jag ville säga var väl att det är en riktigt bra serie och jag rekomenderar alla som inte sätt den att se den och dom som har sätt den när dom va små att se om den. Den är ju gammal och sådär, men tycker det är kul att se faktskt, har även laddat ner tre kronor en svensk serie det också som gick för många år sen men den får bli efter denna. Ville ladda ner nya tider, vita lögner och skilda värdlar också någon som kommer ihåg dom? Det gör i alla fall jag och dom gillar jag verkligen men dom fanns inte att ladda ner, typiskt ! Men får väl nöjda mig med detta tjugo säsonger av rederiet, vi lär ha fullt upp ett tag.


en favorit i repris

Hej på er, hur är det med er? Jag mår bra nu, äntligen ! Har verkligen mått jätte dåligt idag mått illa hela dagen, va på studie besök idag på foto lektionen sen så slutade vi och då var klockan inte ens tio och egentligen skulle vi slutat vid fyra idag så det var skönt.

Nä nu ska jag lägga mig och vila en stund, hörs sen !

Oj herregud har det redan gått en timma sedan jag skrev? Eller ja började skriva förra inlägget, jag har inte ens börjat titta på mina serier haha. Har läst massa bloggar och det tog tid hade en del inlägg att läsa ikapp där. Tänkte fråga er vad ni tycker om denna bloggen, vad som fattar osv? Kan ni inte komma med lite förslag, det vore jätte kul för jag älskar ju att skriva och nu när musiken inte finns lika mycket i mitt liv längre så skriver jag liksom ut lite av det här i stället. Sen var ju mest bloggen för att jag skulle skriva om när ja släppte nya låtar, att ni kunde följa mig på ett annat sätt, hur min vardag såg ut osv eftersom det gjorde många på bilddagboken innan men har ingen tid för att lägga upp bilder där hela tiden, det är enklare att skriva då.

Så tänkte ni kunde komma med lite förslag om vad ni vill se mer i bloggen eller vad ni vill jag ska lägga till osv. Kom igen nu, va inte blyga ! Det är bara kul för mig att hörs ;)
Jag skulle tro att dom flesta ligger och sover nu? Ja det borde nog jag också gjort men istället syssetsätter jag mig med att städa bort ifrån gårdagens fest som var här.


Känner mig ganska duktig faktiskt, vem går liksom upp vid fem tiden och städar? Nu ser det ut såhär i alla fall och rummet kommer ju bli betydligt skönare att vakna upp i sen, om jag lyckas somna om igen då vill säga ;)

Vi skulle dragit vidare hela tiden men ja vi hade ju så trevligt så varför inte stanna? Jo lika kul dagen efter är det ju inte och det är lika bra att få det gjort så fort som möjligt annars står det där tills det MÅSTE bort. Min pojkvän väckte mig av att han hade jätte ont i huvudet och behövde tabletter och saft klart man är snäll och fixar ;) Sen trodde han att han skulle spy och var jättr yr och mådde dåligt, stackarn men så går det när man dricker sprit.

Tror inte jag kommer kunna sova på ett par timmar känns det som, är jätte pigg nu usch ! Har knappt sovit något inatt heller, så hade verkligen behövt sova. Men tänkte sätta på några av mina serier som jag annars inte får se när pojkvännen är hemma haha, så kan ju passa på nu när han sover.

Så kommer säkert somna efter en stund, fast risken finns ju att man blir typ hel inne i det så man inte kan sova sen.. Jaja det får jag väl ta i så fall då haha. Hörs imorgon? Eller det är ju ny dag redan, men ja förhoppningsvis så somnar jag och då kommer det kännas som en ny dag ;)




Sitter jag på färjan och är på väg hem, puhh helt slut ! Ikväll blir det öl med pojkarna skoj så passar på att lyssna på hög musik och tagga som fan :D Så detta blir nog sista inlägget för ikväll, ha en solig och fin dag alle sammans puss !

Godmorgon, vem är uppe med tuppen haha. Jo efter den fantastiska kvällen igår så gick vi och la oss väldigt tidigt faktiskt, kollade på bond filmen men jag såg inte hela somnade ungefär då när tåget dom var på skulle sprängas haha. Gustavs kompis ringde strax efter tolv någonting och då hade jag sovit ett bra tag asså haha. Så ja man kan väl säga att jag fick sova ut, det var verkligen behövligt att ha en lugn och mysig hemma kväll igår bara.

Nu vaknade jag av att mamma ringde, min syster och hennes lilla familj ( Micke och Wilma ) håller på att flytta, dom ska bo ganska nära oss nu det är ju fortfrande en bit men tanke på att det är på hisingen hade ju helst sätt att dom bode här ute på öarna men ja det är ju inte det billigaste alternativet kanske. Så nu ska dom flytta till torslanda i alla fall och jag ska vara med och passa lilla Wilma under dagen, det blir ju jobbigt för dom att både ha henne och att köra runt saker hela tiden. Får se hur länge det blir, ska strax åka men tänkte ta med mig datan så jag har någonting att göra haha ifall hon sover och sådär ;)

Hörs senare.

Har världens mysigaste och fantastiska kväll med min underbara pojkvän ♥




mumms !

Oj längesen jag skrev nu haha, ursäkta men har varit uppslukad av alla serier som jag inte kunnat ladda ner avsnitt ifrån då hårdisken varit full men nu när vi köpt en ny mycket större så finns det gott om plats, bra va? Så därför jag inte bloggat så mycket, eller ja sen i morse haha. Just nu ligger pojkvännen och sover i soffan så jag passar på att se på lite OC tills han vaknar, spelade in det ifrån när det gick på tvn idag smart va då kan man spola över all jobbig reklam sen hur bra som helst.

Va och köpte massa mat förut så ikväll ska vi göra kyckling sallad med vitlöksbröd och till efterätt blir det jordgubbar och annanas doppade i smält chocklad hur gott är inte det? Mumms, ser fram imot en mys kväll med min baby ♥
Godmorgon på er, hur mår ni? Jag kände att jag inte mådde alls bra idag så valde att stanna hemma sen missade jag ändå ingenting i skolan så därför kändes det lite meningslöst att åka in. Så nu ligger jag här i sängen och mår lite dåligt, tycker synd om mig själv haha.

Nej ligger och ser på vakna med the voice, tycker egentligen inte om detta så mycket men men finns inte så mycket annat att se på. Nä nu ska jag göra lite skol saker, annars glömmer jag bara det ;) hörs sen
Hej på er som jag sa igår så skulle det inte finnas någon tid för bloggning idag, men dokumentörfotograferingen tog längre tid än väntat faktiskt men det blev bra tror jag. Skönt att vara klar med det, nu ska jag sova skriver mera imorgon :) godnatt

Imorgon så ska jag dokumentär fotografera min moster, så kommer nog ha fullt upp hela dagen och det innebär tyvärr att jag nog inte kommer ha någon tid att skriva. Först ska jag till skolan, sen ska vi prata med vår projektledare om projektarbetet så får vi se vad han har och säga om det, sen ska jag snabbt hem och fota dom och det tar nog hela dagen skulle jag tro. Håller på med frågor som jag ska ställa, ska ju ha som en interjuv också så det krävs en del frågor så bäst att jag sätter fart nu.

Så nu är jag hemma igen, ska sätta mig och se på OC nu tänkte jag sa ju att det gick på tvn igen så får passa på nu innan pojkvännen kommer hem. Hörs sen ;)
Juste det höll jag på att glömma, våran lilla katt Zera fyller 1 år idag aw :D Vad ska man ge en katt i present? Hmm, grädde? Kattgodis kanske, får ju hitta på något i alla fall åt min lalla bebis.

   


Här är den första bilden vi fick se på lilla Zera, aw så liten hon va då lilla bebis ♥
Mammas lilla, grattis

Godmorgon, sovit gott? Jag känner redan nu att detta kommer bli en jobbig dag då jag behöver bra mycket mer sömn. Känns som om jag inte sovit någonting så förhoppningsvis lyckas jag somna på bussen in till skolan så man får lite mer sömn, det är så himla skönt att somna på bussen eller ja man sover så skönt där, håller ni inte med?

Det gick bra på jobbet igår, va inte så himla mycket att göra heller skönt. Och Julia, Malle, Noomie och Jocke kom och hälsade på mig så det var jätte trevligt att få lite sällskap haha. Annars har jag inga större planer för dagen faktiskt ska nog lägga mig ganska tidigt idag. Hörs sen puss
Eller ja snart i alla fall, ska börja städa här nu sen ska jag direk hem till min säng och sova är helt slut ! Hörs imorgon puss på er
Varför kan jag inte "svara" på några kommentarer? Hmm, har försökt nu med ett x antal olika bloggar och ett antal gånger men det går inte, när man tryck på kommentera så står typ sidan kan inte visas? Skumt, har aldrig haft problem med det innan har ni? Fast ja om ni också har det lär ni väl inte kunna svara? haha, återstår att se kanske är nåot krongel med blogg.se för det är bara dem bloggarna jag varit inne och försökt på iof.
Hej på er sitter på jobbet som ni märker fick jag med mig det mobila bredbandet och kan därför blogga ;) Visst är det toppen? 


Tummen upp för det ;)

Julia är på väg hit och förhoppningsvis så drar hon med sig Noomie och Jocke också haha, alltid kul med sällskap eller hur? Rebecka skulle se ifall hon hann hit, får hoppas på det och Malle har inte hört av sig hon kanske dyker upp :)


älskar dig över allt annat, min prins ♥

Hej på er, blir sämre och sämre på att blogga nu tycker jag? Men det kommer i perioder, när jag är i skolan långa dagar har jag ingen möjlighet till att blogga och när jag kommer hem är jag oftast för trött för att sätta på datan, när jag inte är det är det massa på tvn man ska se och umgås med killen så liksom det är svårt att hitta tiden ibland, men har ju ursäkttat mig för det flera gånger så det kanske inte behövs mer. När jag inte har tid att blogga så vet ni i alla fall varför, vad det beror på nu.

Ska snart åka iväg och jobba, lite segt men det är väl bara att härda ut helt enkelt. Skönt med lite extra pengar och idag får jag ju dessutom sällskap av Julia, sen kanske Noomie och Jocke skulle komma också. Försökte tvinga Rebecka men tror inte hon dyker upp faktiskt, hon skulle träna och plugga och allt vad det var ÄNDÅ så kom jag till henne i lördag och struntade i att dricka när dom andra gjorde det för att hon slutade klockan sex sen åkte jag dessutom och hämtade henne och jag hälsade på henne igår. Visste borde hon då komma idag? Man tycker det haha. Sa till Malle igår också att titta förbi, så kanske får se om dom gör det eller inte.

Nä nu ska jag fixa iordning lite saker, föresten så var Petter och Sandra ( som har vårt mobila bredband ) fått magsjuka så vet inte om jag vågar åka och hämta det haha, så kanske inte blir något bloggande sen ifrån jobbet. Men kanske ändå har fullt upp? Får se. Ha det bra så länge så hörs vi när vi hörs, puss !

Hej på er nu är jag hemma igen, hade tänkt åka hem till Petter och Sandra för att hämta hem det mobila bredbandet eftersom jag ska jobba imorgon och då vill jag ha med mig det dit så om jag får tråkigt kan jag ju alltid blogga eller något annat skoj, bra va?

Julia i klassen ska komma och fota mig på jobbet imorgon haha ska göra sådan dokumenträfotografering och hon ska fota mig haha, skoj nej men man får väl ställa upp jag får ju lite sällskap samtidigt också haha så smart jag är ;) Nej nu ska jag åka ner till Rebecka på jobbet och tjöta lite skit, sen ta något att äta också haha. Man blir inte precis smal av att jobba där må jag säga
Hej på er, som ni märkte blev det inget bloggande igår hände en del som gjorde att jag inte riktigt hade tid men nu är jag klar med det jag ska i skolan så hade lite tid över, så tänkte passa på att skriva lite så ni vet att jag lever haha ;) Idag blir det bara till att ta det lugnt, ska mysa med min baby ikväll han åker iväg på jobb imorgon och kommer inte hem förens på onsdag kväll tror jag, buhu ! Men vilken tur ändå för ska ju ändå jobba 4-10 då så kommer ju ändå inte vara hemma.

Skriver mera sen när jag kommer hem för lektionen slutar nu, sen har jag två lektioner till segt ! Men är hemma vid fem typ, hörs då ! Puss
Hej på er, skrev inte inne för att jag var super stressad och hade ingen tid nu har jag allt tid i världen. Kom hem för en stud sen, skulle egentligen gått till golfen men eftersom killen kanppt kan gå på benen då han drukit sen klockan två typ så va det lika bra att dra hem för vår del så nu ligger han och snarkar i sängen. Låg där ett tag men sen kände jag att jag inte kunde sova, men vill inte väka honom för egentligen vill ha inte hem han ville dricka mera men ja det är väl mest fylle snack han kommer tacka mig imorgon. Vill att det ska bli morgon snabbt, men satte just på filme med julia roberts som gick på fyran idag, vet inte vad den heter men spelade in den så satte på den nu tror jag kommer somna ganska snart ska äta lite bara hörs imorgon ;)

Hej på er, jobbat idag så därför jag inte skrivit förens nu. Jobbade bara två timmar men Rebecka skulle jobba från tolv till sex så stannade kvar en stund och käkade med henne, så kom hem nu precis och killen ligger här och lyssnar på rock och dricker öl. Ja förfesten är igång haha ;)

Ikväll ska vi hem till Petter och Sandra med gött folk och sen blir det väl kanske golfen eller något liknande, ska hämta Rebecka vid halv åtta så undrar lite vad jag ska sysselsätta mig med under tiden? Hmm, förslag? Är ju lite törstig redan nu, men ja är ju lite taxi åt alla och måste köra och därför vara nykter, fast bara tills vi kommer hem till Petter och Sandra sen ska jag dricka masser, ikväll ska emma bli full. Det var längesen jag var det nu, så det är på tiden tycker jag.

Hörs senare






jag just nu

Vet inte riktigt vad jag göra, åkte och hämta pizza för att vi var jätte hungriga men när jag kom hem upptäckte vi att det inte var någon sås på killens pizza och han blev ganska irriterad eftersom det inte är första gången det händer precis och jag förstår honom man blir jävligt sur.

Och det kan man väl säga att han är nu, men liksom han blir det imot mig också, även om han inte menar det mot mig så är han på dåligt humör och då låter sur när jag frågar något, ni förstår säkert? Har ni något bra tips om vad man kan göra, säga eller så? Brukar lämna honom ifred och inte säga så mycket så går det över efter en stund, men ni kanske ha något bättre tips?

Jag tänkte förut att jag skulle ladda ner lite nya avsnitt ifrån alla mina serier haha, kollar ju på dem flesta faktiskt och tänkte se om det hade kommit ut några nya avsnitt att se på. Men har inte gjort det än, tänkte på det förut i duschen haha inte kommit så långt som att göra det än. I alla fall, så kom jag och tänka på gamla OC serien och att det var längesen jag såg den, älskar den serien ! Det var den första serien som jag såg, sen kom ju alla andra, one tree hill, gossip girl, DH, 90201 osv ovs men det är nog ändå något speciellt med OC

Så satt jag och kollade på trean och bytte över till feman och vad är det inte som går? Ett avsnitt av OC snacka om att jag blev glad och inte vilket som helst utan ett av dom bästa haha, enligt mig då det när summer och hon blonda? Vad hon nu heter med kort hår, båda dejtar seth dom tävlar lite om att vinna honom. Och det är julnukka haha, han är för rolig. Så nu ska jag lägga mig i soffan och titta på ett saknat OC eller i alla fall ett avsnitt ;)

Nu hade jag tänkt att jag skulle ta mig en riktigt varm dusch, passa på att raka benen och sedan också lägg hårinpackning. Kan verkligen behövas nu känner jag, sen ska jag måla naglarna och smörja in mig med massa goda krämer, hörs sen !
Sådär, nu är jag klar och det fint i rummet igen eller vad tycker ni?






duktig jag är va?






tror nästan det va? haha

Godmorgon på er, sovit gott? Det har jag gjort, känner mig riktigt utvilad faktiskt. Fast det var riktigt jobbigt i morse när pojkvännens alarm på mobilen gick om och om igen för att han ville snoza hela tiden haha, så somnade jag till och fick höra alarmet igen och sa " ska du inte gå upp nu? " så han inte skulle försova sig och då hade han också somnat och drömt precis att han hade försovit sig och att klockan var sju så han blev lite stressad och kollade på klockan svarade " men den är bara sex " och somnade om i några minuter till. Aww nutte, klart han ska få sova lite haha.

Han kom i alla fall inte försent, han va hemma på frukost för en stund sen eller ja en timma sedan nu oj va den tiden gick fort? Fick i alla fall frukost på sängen, mys ! Och snart kommer han hem på lunch ju haha, fick sms imorse av min chef också som frågade om jag kunde jobba tisdag och självklart kunde jag det. Inte jätte roligt jobb men alltid gött med lite extra pengar, eller hur? Gustav ska ju åka bort och jobba i nästa vecka också, han skulle ju gjort det i onsdags egentligen men det blev ju inte så utan det blev framflyttat så kan ju hoppas på att han åker måndag eller tisdag då.

Nä nu lockar tvn, hörs sen puss !
Nu har jag kommit hem igen, kul att träffa alla men är ganska slut efter allt lek och bus så det blir några bilder i stället för skrivande ;)


Philip och Wilma



Ludvig födelsedagsbarnet


Elias och Mormor


Edvin


Wilma


Lena, Alexandra, Ulrika, Mamma och Inga-lill


Micke, Morgan och Melvin


Elias och Andreas


Ludvig


Melvin och Elias


Wilma och Andreas

Provade blusen på också och jag älskar den verkligen !

Här är blusen jag köpte idag ifrån kappahl har hittat väldigt mycket där på sista tiden, finns hur mycket som helst jag gillar det där för att det passar både till vardags och fest.





Hej på er, äntligen hemma igen. Hel dagarna i skolan tar kål på mig lite asså haha, men men hade ju kommit hem aningen tidigare om jag inte hade åkt till mamma, syster och wilma som var och åt på jensens. Efter det gick jag och shoppade lite och hittade en ur snygg blus, visar sen ! Nu ska jag ta mig något att äta, ska som sagt till moster sen och fira kusinen Ludvig ( bror till Edvin och Elias ) Ska dit vid sex så ska bara byta och och sådär nu, skriver mer om en stund om jag hinner. Puss
Godmorgon, hur mår ni? Jag mår toppen ! Ska åka iväg till skolan nu, det blir en hel dag sen i eftermiddag ska jag hem till min kusin som fyller år. Stort grattis Ludvig. Får skriver mera sen måste rusa nu, puss

Var helt slut igår när jag kom hem så tog en dusch och sen somnade jag, skönt ! Var inte jätte pigg imorse ändå, kände att det hade behövts några fler timmars sömn. Har varit i skolan hela dagen var och därför jag inte kunnat blogga, men det gick i alla fall bra igår på jobbet med stängningen och allt.

Idag så frågade chefen ifall jag kunde jobba idag också men kände att jag inte riktigt hade ork till det, sa ju igår att pojkvänen skulle åka iväg och jobba men det visade sig faktiskt att han inte skulle göra det så då kände jag att jag ville vara hemma med honom ikväll ♥

Nu ska jag slappa lite, hörs senare
Fick precis pratat med min vän Janni i typ en halv timma, gud va jag saknar henne ♥ En sån stark person, en sån fin tjej men som är för snäll ibland och tänker för mycket på andra och hur dom mår än sig själv och det är synd för hon förtjänar verkligen så mycket bättre och det vet hon själv!

Men det var skönt att prata av sig lite, saknar mina vänner så mycket ibland. Hinner aldrig ses typ och jag är verkligen ledsen över det, jag vill men får inte tiden att gå ihop. Vill umgås med mina vänner som jag gjorde förr men det är svårt när man samtidigt vill göra bra ifrån sig i skolan och allt som den tillhör, jobba, träna, vara med familjen, släkten och pojkvännen. Hur får ni allting att gå ihop?
Hej på er igen nu är det ganska lugnt igen så passar på att sätta mig lite och blogga ;) Hade tänkt att jag skulle göra mig lite mat lagom till halv åtta hos mig som börjar strax men kom nyss två mat gäster som skulle äta här så då väntar jag tills dom gått så sitter jag här en stund så länge. Nu är det bara två och en halv timma kvar, det gick ändå ganska snabbt ju? Har fyllt på massa godis och slängt alla äckliga fimpar och städat lite visst är jag duktig? Gjorde det mest för att fördriva tiden men ändå, rätt impad av mig själv ;)

Nä nu börjar halv åtta hos mig så nu ska jag ut och titta lite på det hörs senare :)
Hej på er är på jobbet nu, fy va segt och pojkvännen ringde förut och sa att han skulle åka bort och jobba imorgon och kommer inte hem föresn på torsdag. Så typiskt att jag jobbar idag då? Vad ska jag göra imorgon haha, jaja det årdnar sig nog men tycker det är så tråkigt när han reser iväg speciellt nu när vi bor hemma hos hans mamma och pappa, blir ju en annan sak när vi bor själva sen för då kan man ju göra lite som man vill och så.

Men men, det är i alla fall ganska lugnt nu och därför jag kan blogga haha. Och precis när jag skrev det fick jag kunde haha, nej men det är ganska lugtn faktiskt känns som om jag jobbat ganska länge och det har bara gått en timma? Alltså fem timmar kvar, åhh dör ! Nej ska inte överdriva men hade ju varit trevligt med lite sällskap haha, så kom gärna förbi i det tråkiga vädret om ni har tråkigt haha ;) Hörs senare puss





Eftersom det gick som det gick med grötbullarna så gjorde jag mig en kyckling och bacon sallad i stället bestående av isbergssallad, gurka, tomat, röd lök, kyckling och bacon.

Nej det kan man verkligen inte på stå, vill bara dra täcket över huvudet och så är denna dagen över usch ! Jag tänkte att jag skulle hitta på något skoj eftersom vädret är så tråkigt men ja det blev inte så skoj alls .. ni ska få se hur det gick, det började så här














och slutade såhär

inte så lyckat eller hur? Vad gick fel är ju frågan ah jag vet inte, i receptet stod det gör dom till runda bullar sen grädda i 10 min. Tänkte ska dom inte gäsa för det brukar ju bröd göra, men det stod ju ingenting om det? Så jag gjorde som det stod men inser att det nog va fel..

Åkte iväg till ica och handlade och bestämmde mig för att det får bli grötbullar ;)

Hann inte äta någon frukost innan så tänkte jag skulle baka något, brukar alltid äta så massa gott hos moster när hon bakar och något som är super gott är grötbullar, så sökte lite på recept men har ingen lust att åka och handla i detta vädret, nu regnar det :( Så får se vad jag hittar på, det är ju så himla gott så kanske går ändå? Har ni ätit det något gång? Om det inte blir grötbullar så kanske det blir något annat, är sugen på att baka :D

Jag vet inte om det är tur eller otrut jag har? Tur i otoren kanske? Skulle ner till bilen för att köra ner till färjan, igår sa pojkvännen att han satte i nyklarna om jag skulle ha bilen igår jag tänkte inte mer på det men idag fick det sina konsekvenser då den hade låst sig själv och nykeln sitter i låset, jaha hur ska jag komma in tänkte jag?

Det var bara att traska in igen, reserv nykeln ligger ju hos mamma och pappa eftersom det är pappas gamla bil, det är blött och skit väder ute och jag har redan ramlat ett par gånger gå över till Hönö inte så lockande. Ringde till pojkvänen och berättade vad som hade hänt men eftersom han jobbar i Trollhättan fanns det inte mycket han kunde göra eller hjälpa mig med så han sa att han fick fixa det när han kom hem igen :(




Men tänkte jag måste ju försöka i alla fall, eftersom jag behöver bilen sen när jag ska åka till jobbet så ringde först till mamma och frågade om hon visste hur man kunde göra, fick inte mycket hjälp där utan det var pappa jag skulle prata med, jaha då var det bara till att ringa då. Ringde tusen gånger till pappa och min bror ( dom arbetar på samma jobb ) men ingen av dom svarade, kanske inte så konstigt heller dom brukar inte svara eller ja pappa brukar inte höra det när han jobbar samtidigt men min bror burkar därimot svara men inte denna gången. Ringde min syster och frågade om hon hade min brors andra nummer, tänkte att han kanske bara ha med sig en och att den jag ringde till låg inne men det hade hon inte, suck ! 

Tillslut svarade pappa och han sa att man kunde ta reserv nykeln och öppna med nykeln inte dosan, annars öppnar vi alltid med dosan och andvänder inte nykeln ni fattar? Han sa att larmet skulle gå och att man hade typ tretton sekunder på sig att ta ut nykeln och låsa bilen, sen låsa upp den med dosan då och den nykeln som hade suttit i låset, krongligt? Ja lite tyckte jag också.

Hade ju fortfrande ingen bil här hemma och kunde inte komma över till Hönö på något sätt så ringde till moster som bor här på Öckerö och är mamma ledig ( Edvin och Elias mamma ) tänkte jag kanske kunde gått dit och lånat hennes bil isf men hon hade ingen bil hemma men skulle ringa sin man och se ifall jag kunde låna hans bil för han jobbar och har sitt kontor inte långt här ifrån.

Fick ett samtal ifrån honom sen där han sa att han hade tjänste bil och han fick inte låna ut den, fuck vafan ska jag göra nu? Ingenting går som jag vill idag, men då sa han att han gärna körde över mig ifall jag ville? såklart jag vill, wiie ! Räddaren i nöden verkligen, så han kom och hämtade mig så jag fick åka hem till mamma och pappa, hämta reserv nykeln och sen släppte han av mig här igen och jag fixade det så nu är nykeln ute ur bilen och jag kan ta den till jobbet sen, puuh !

Men ja eftersom jag börjar tjugo i elva och har en lektion idag så var det ingen större idé att åka in till skolan idag som ni kanske förstår? För färjan gick klockan tjugo över tio hade den gått tio över hade jag kunnat ta bilen in och hunnit men detta för första gången vi har denna lektionen och komma sent första dagen, njaa ! Om det hade varit våran klass bara hade det ju varit lugnt men nu är det massa andra också. Så nej valde att stanna hemma, hektiskt morgon? ja det kan man minst sagt säga. Nu ska jag lägga mig i soffan och trösta mig själv med barnprogram, sämre start får man leta efter.

Lite av därför jag inte vågade åka in till skolan heller med bil, har haft sån otur hela morgonen typ så det hade väl säkert hänt något isf, typ krockat eller något nej det vågade jag inte riskera det var helt enkelt inte meningen att jag skulle gå ut idag. Undra hur det ska gå första dagen jobbet då? När jag jobbar själv asså, haha får hålla tummarna nu !





jeans Cubus, tunika Kappahl, skjal Indiska

Godmorgon på er, sovit gott? Shit det är redan februari, tänk va tiden går fort? Idag har jag slutat röka en månad duktigt va? Ska strax åka till skolan, har en ganska lång lektion idag sen slutar jag och då ska jag som sagt åka till jobbet och prata om tider, sen ska jag jobba fyra till tio ikväll. Ja så, så ser min dag ut en så länge vad ska ni hitta på?

Funderar på att ta med datan till jobbet har ju mobilt bredband och om jag inte har kunder och får lite tråkigt kan jag ju alltid uppdatera bloggen eller vad säger ni? Nä nu måste jag få mig något i magen, hörs senare puss !