Oskyldigt dömd



Ni missar väl inte premiären av oskyldigt dömd som börjar nu?! ... Det hoppas jag verkligen inte att ni gör, det ska iaf inte jag göra! Så godnatt bloggen

/ E
Ja lite bloggande blir det när man har massa läxor, men det är ju bra för min del att jag pluggar haha. Har fått jätte ont i halsen, suck.. riktigt jobbigt känns som halsfluss men det får vi verkligen inte hoppas att det är. Vad ska alla blogg läsare göra idag då? Ni kanske har märkt att jag inte gör ; dagens låt längre? Det verkade inte som om ni gillade det så mycket, men jag gör det lite då då.. andra förslag om vad ni gillar eller vill att jag ska skriva mer om skriv det så jag vet ! :) Nä nu ska jag äta, skriver kanske mera sen.

/ E
Jag vill orka, men det gör jag inte.. De människor jag tycker mest om hinner jag knappt träffa, även om jag vill. Saker som jag borde säga, får jag aldrig sagt. Jag känner mig inte riktigt säker längre, förr va allt så mycket lättare eller var de det? Eller kanske vill jag bara tro det för att det ska bli lättare att klara av nuet? Jag tappar mig själv utan er, jag behöver er.. Men jag vet att det är ofta mitt fel att det blir som det blir. Jag ska inte klandra andra utan man är alltid två i ett beslut, oavsett om man gillar resultatet av det eller inte.. Jag vill vara trygg och stark, men utan er vid min sida faller jag sönder, så lova att ni alltid stannar? Jag älskar er, ni vet vilka ni är <3

/ E
Köpte lite nytt idag





Klänning ifrån bling, 449:-



halsduk ifrån Ginatricot, 129:-



halsduk ifrån ginatricot, 99:-


smink lindex, 198:-

Inhandlade lite som var nödvändigt och annat lite mindre kanske, haha men nöjd över mina inköp iaf. Vad tycker ni?
Ibland blir jag så fruktansvärt trött på min skola, idag fick vi reda på att vi ska ha prov imorgon?! hallå eller, vad tänker dom med? Okej vi har jobbat med 14 frågor men inte läst ett häfte på typ 50 sidor till det.. sen ska man kunna det tills imorgon också? suck.. sen på torsdag har vi också prov i trafiken, att dom bara måste lägga allt samtidigt? Blir så irriterad på sånt, det är som om dom vill jävlas hela tiden ! Åhhh.. Nä nu måste jag käka sen sätta igång med pluggandet, ni får ha en fortsatt bra dag !

/ E
Jag ser en framtid, en vession full av drömmar men den speglar inte verkligheten utan det är något utanför. Det kanske är brist på tillit, eller så ligger problemete på något helt annat. Jag vill men ändå finns det något i mig som säger nej, utan att jag ens vet vad jag säger nej till? Jag vet vad mitt hjärta säger, men hjärnan vill något annat och därför ställs jag inför ett val, ett berlut jag inte är redo att fatta. Du är på riktigt, du finns och jag vet att du stannar om jag ber dig så vad är det som stoppar mig? Rädslan att bli sviken eller är det fruktan att bli lämnad?
Ni missar väl det inte? Helt klart det bästa just nu, haha man kan ju inte sluta skratta åt allt elkat dom säger haha. Fattar inte hur dom kan hålla sig så mycket egentligen? Lite små sjukt, haha.. Nej nu ska jag inte blogga mer för nu ska jag se på detta ist, sjukt kul ! Så det tycker jag ni också ska göra, för det är verkligen kul för er som gillar humor då? som tex parlamentet och dom där programen. Ha en fortsatt bra kväll och godnatt

/ E
Ojoj , va inne på ifks hemsida just och fick se detta tyck här helt sjukt bra !
Godmorgon, eller man kanske ska säga godmiddag nu? Haha, har varit uppe sen halv 8 typ men varit upptagen med att spela och nu äntligen ligger jag två mohaha. Fast jag har inte bara spelat, kollade även på kommesarien och havet såg ni den igår? Tyckte det va riktigt dåligt att dom hade dubbat även peter haberg i vissa sener, hallå eller? Nej läs vböckerna säger jag, serierna är ju rena besvikelsen min åsikt iaf, någon dom tycker dom va bra? Hade tänkt att få gjort lite skol arbete eftersom jag fick fota hemma idag, men mina "modeller" går i skolan och läst har jag gjort, essän är snart klar hmm vad kan man göra då? Ja jag får väl sysselsätta mig med att laga lite mat nu, skriver mera sen !

/ E
matchen igår mellan ifk - kalmar FF slutade 1-2 till kalmar , vilket inte är bra för blåvitt ! Men dom har fortfrande en chans att vinna sm-guld !

Frölunda spelade också igår och dom vann matchen, heja heja !
Oj va dålig jag är på att uppdtaera asså, ursäkta verkligen ! Men idag blir det inte mkt heller, har jobbat sendan spelat och slått Thomas haha, så fuck you ! Du kan sluta vänta nu haha. Igår var det lite fest, först var vi hemma hos Gustav med en massa sedan vidare till Fabian som fyllde 20. Det va ganska kul, helt okej ! Idag är man dock aningen seg då haha, ska snart hem till Gustav med Putte och Malle och se film så det blir ju ganska slappt sen kommer ju andra delen av kommisarien och havet - den inre krestsen den missar ni väl inte? Jag har ju läst att böcker eller ja nu är jag på den fjärde boken allstå den efter denna så som kommer på tv ikväll dock är inte filmerna eller ja seriena eller vad man ska kalla det lika bra som böckerna så läs böckerna ist ! :) Nä nu ska jag fixa mig lite, kanske återkommer annars får ni ha det så bra !

/ E
Nu sitter jag med en kall öl och njuter till blåvitt matchen, fast ja njuter av matchen gör jag ju inte. Dom ligger under med 1-0 mot kalmar, suck ! Nu får alla hålla tummarna för att dom gör lite mål och tar sig ett steg närmare guldet !
FRAMÅT BLÅVITT GÖR ETT MÅL, GÖR ETT MÅL, GÖR ETT MÅÅÅÅLLL !!!
Hej bloggen !

Ni får ursäkta att jag inte uppdaterat nu, men har varit så inne i att spela haha. Helt sjukt igår satt jag ifrån ett till 6 och bara spelade, lite beroende kanske? Idag är det något fel så spelet ligger nere haha därför jag har tid att skriva nu. Annars igår så var vi och hälsade på Rebecka på jobbet, sen gick jag och Malle hem till Henke och hade myskväll med idol, kändisdjungeln och sedan såg vi drag me to hell. Vem hejar ni på idol, mina stora favoriter är Calle och Tove helt sjukt bra är dom så alla som ser på idol, ni röstade väl på calle igår? Jag har ju ingen telefon så har inte kunnat, suck ! Men jag hoppas starkt på att han går vidare. Nä nu ska jag se på tv, ni får ha det så bra !

/ E
Ja det kanske skulle vara en bra idé såhär klockan 03:11 på natten som klockan visar nu? Hmm, har just fått klart texten te nya låten och känner mig hel nöjd! Så vi får la se hur resultatet blir, imorgon kanske? Vad tror ni om det? Nä nu är ilja 4-ever på tv så tänkte lägga mig i sängen och se på de får la se när man somnar. Har ju som sagt ingen mobil länge vilket känns riktigt tomt :S Men imorgon får jag en annan jag ska ha under tiden, men de kanske är nyttigt att vara utan ett tag? Om det är något så finns ju alltid hem telefonen liksom och datan är man ju inne på 24/7 ändå så? haha, kan ju testa och se hur länge jag klarar mig utan den. Nä nu missar jag filmen så nu får jag sluta skriva, godnatt på er !

/ E
Ja nu är jag ny klippt, känns ganska skönt faktiskt haha. Tänkte visa innan och efter fast nu har emma lockat håret på mig också så ni vet haha ;)


innan, bakifrån

innan ifrån sidan

efter, bakifrån

efter, ifrån sidan

 

Nå vad tycks? jag är iaf hel nöjd !

Fick ett tips av Pontus att jag skulle se denna och va tvungen att lägga upp den här , haha så söt :D fast ändå så ful sång haha nä nu va jag kanske taskig. Gubben haha, lyssna och njut !

Kom nyss hem ifrån skolan har gjort mig lite mat nu och ska strax åka iväg och klippa mig, full rulle hela dagen idag haha. Eller det känns så iaf, sen har jag ingen telefon nu heller eftersom den är så störd och startar om sig hela tiden så lämnade jag in den idag och fick inte någon låne telefon så det blir att vara utan, hmm hur ska det gå? Ja det återstår att se helt enkelt. Nä nu ska jag ut och vara lite social, skriver mera sen. Kram
Eftersom Alexander vägrar svara så blev jag så arg så nu ska jag gå och lägga mig, eller ja sova ska jag inte jag ska se på kändisdjungeln. Någon mer än jag som ser på det? ;) haha sjukt B men ändå roligt haha, man får sig många goa skratt. Godnatt alla bloggläsare puss
Nu ska jag ut i blåsten och ta en liten promenad med min saknade Noomie och få höra om allt som dom gjort på semestern, skriver mera sen ! kram
I detta dåliga vädret finns det inget bättre än att krypa ner under täckte läsa en bra bok och dricka varm chocklad med grädde, det är just det jag ska göra nu så jag skriver mera sen !



ja man ska ju ha sig en ordentlig frukost på morgonen :)


Ja håller på med en ny låt som jag kanske sagt, tänkte ni skulle få er ett litet smakprov på texten. Så här har ni dom första 10 raderna ifrån versen och även reffen så kan ni ju säga vad ni tycker. Det uppskattas verkligen !

reff
Utan dig är inget som det va menat att va,
försöker le men det finns ingen mening kvar
det är tomt utan dig i mitt liv
och det gör ont när den känslan tar vi

vers 1
tänker ganska ofta på det vi hade du och ja,
allt som finns där i hjärtat det stannar kvar
minnen av en ängel, som flög iväg
med ett ledset hjärta står jag kvar här
försöker ta mig fram, men minnen sätter hinder
det gör så ont kan du förstå två våta kinder?
känner mig sviken, jag älskade ju dig
du skulle alltid finnas, det va löftet som du gav mig
men vart finns du idag? .. inte här
det som en gång va två det bröts isär
Vad är detta att vakna till? Usch, inget kul väder alls men en sak som är kul är att idag kom Noomie och Janni hem, som jag har längtat <3 Så igår laddade jag ner den nya johan falk filmen och tänkte få över Janni hit så vi kan se den, Noomie träffar jag om inte idag så imorgon så det ska bli kul att se dom igen. Även Jocke och Jesper men dom ser jag dock inte så jätte ofta, nä nu ska jag skriva klart min essä och äta frukost tänkte jag. Skriver mera sen, ha en fortsatt bra morgon i detta tråkiga vädret.

/ E
Som ni ser så har jag gjort om lite i bloggen eller ja försökt göra om haha, det går inte så bra för mig eller det blir inte som jag vill helt enkelt. Så någon dom är duktigt på det där med design och sådär får hemskt gärna hjälpa mig (A) haha, så alla frivilliga kan ju skriva ! Tror dock inte så många är det, så ja .. Men man vet aldrig, får hoppas. Nu ska jag sätta mig och skriva på en låt som jag hade tänkt få klart tills imorgon men vi får väl se hur det går. Godnatt på er så hörs vi imorgon

/ E
Ja även denna dagen nästan över, haha efter skolan köpte jag och therése en pizza som vi delade på. Satt riktigt fint må jag säga, sen skulle vi se på film men trötta som vi var sten somnade båda två i sängen. Hon gick för kanske någon timme sendan? men jag gick inte upp förens nu haha, ja så vad ska man göra nu då? Borde egentligen plugga men känner inte riktigt att jag har någon ork till det och känner mig lite krasslig igen så vet inte om det blir någon skola imorgon faktiskt. Har en sån jävla tråkig lektion, så det blir nog till att slappa hemma? Inte fel alls haha. Det är dåligt väder ute vilket gör en ganska deprimerad må jag säga, suck ! Nä nu får jag nog hitta på något innan jag somnar här igen, skriver mera sen !
Hej alla bloggläsare, uppe ganska tidigt idag ? haha ja, själv stod man upp klockan 5 idag faktiskt. Lite stolt över mig själv faktiskt, trodde aldrig jag skulle kunna gå upp så tidigt. Men jag måste snabba mig nu så jag hinner äta och sådär så, skriver mera senare idag ha en fortsatt bra morgon alla ! kram


såhär ser jag ut nu , haha sämsta camen men men (A)
Nu är jag hemma igen, hände inte så mycket på Beckans jobb utan satt mest där. Fick goda pommes iaf, tack <3 trevligt sälskap av Elin och Annie. Nu väntar jag mest på att svenska hollywoodfruar ska börja, men under tiden jag väntar på det ska jag nog försöka skriva klart min essä, eller kanske läsa. Jag vet inte riktigt får väl se vad det blir men sen blir det nog sängen för imorgon ska jag upp klockan 5 helt sjukt tidigt vet inte om jag kommer orka det asså, men det återstår att se helt enkelt. Godnatt på er
Denna låten är ju underbart bra och med två sjukt bra artister, kan ju inte blir bättre lyssna och njut

Nu ska jag fixa iording mig sen ska jag hälsa på B på jobbet tillsammans med A så skriver mera sen ifall jag hinner? Jo men det gör jag nog, haha ska ta mig lite och äta innan också. Ha det bra så länge
Nu har jag läst dom sista sidorna som jag skulle läsa i körskole boken, städat klart och tagit mig en dusch. Den duschen satt riktigt fint ska jag säga, känner mig som en ny människa. Tänkte göra mig lite mat snart, även läsa i boken som jag valt te svenskan som börjar bli riktigt spännande nu. Igår gick hennes 2 bok på tv, kommisarien och havet - i denna still natt. Jag läser hennes 4 bok men är grymt besviken på filmerna, inte alls som i böckerna, inte samma namn och dubbade ! Nej usch, det gillar jag verkligen inte någon mer som sett dom och håller med? Jag frågade min bror som inte läs böckerna, han tyckte dom va bra och märkte inte ens att det va dubbad? haha hur kan man inte göra det? det va det enda jag tänkte på under första filmen, så störande ! Nej nu ska jag börja skriva på essä som vi ska ha klart, hmm vet inte när man det är ju alltid bra att börja i tid :) skriver mera sen
Oj redan 3 , man kan ju undra vart tiden tog vägen. Inte gjort något vettigt idag, måste städa klart och även plugga sen hade ju en dusch inte varit fel. Ja får sluta sitta och pilla med bloggen nu och se te att få något gjort ist. Skriver mera sen..
Idag vaknade jag vid typ 8 först men eftersom jag är ledig idag kan man ju inte gå upp så tidigt så låg kvar i sängen tills nu ungefär, så skönt ! Har verkligen haft en lång helg, ledig i fredags och nu idag så inte varit i skolan på 4 dagar nu känns ganska länge faktiskt. Idag ska jag plugga och städa, det är väl det jag ska sysselsätta mig med. Knappt träffat någon under denna veckan nu utan bara varit hemma, kom jag och tänka på nu. Kanske måste ut och träffa någon idag också? jaja vi får la se, nu ska jag få mig något i magen. Skriver mera sen..
En behövande seger för blåvitt idag, 2-0 imot hammarby och vi tackar hysén för hans mål som gjorde att ifk nu är ett steg närmare guldet.

Även Örebro tog hem segern idag, matchen mot kalmar FF slutade 3-1 till örebro vilket är grymt bra för blåvitt nu när guldet är nära så vi säger bra jobbat örebro !
Dags att jobba, ja det är ju bättre än att städa vilket jag har gjort nu hela morgonen typ. Så det blir till att jobba nu sen när jag kommer hem städa och plugga, vilket liv man har? hmm njaa. Ska försöka gå ut och gå lite senare också, men får la se hur det blir med det. Riktigt trött nu för tiden också så somnar sjukt tidigt, igår somnade jag klockan 11 på en lördag haha. Ja inte likt mig men det va en lång dag imorgon, nä nu måste jag dra mig ha det bra hörs senare kram
Jag ska vara med i tv idag, haha eller ja det återstår väl att se om man nu är med. Men glöm inte kolla på 4 klockan halv 8 då Postkodmiljonären är, i tisdags va jag och min skola med i publiken och jag sitter bakom rickard typ. Så håll utkik ifall ni ser mig höhö. Nä nu ska jag vidare, skriver mera sen. Ha en fortatt bra kväll
Nu ska jag strax åka iväg till begravningen, det kommer nog bli ganska jobbigt. Men kommer nog gå ganska bra ändå tror jag, det var ju ett tag sen nu känns det som, som han gick bort. Känns konstigt att säga det men så är det ju. Så nu ska jag fixa med det sista sen ska jag åka till kyrkogården och säga farväl till leif för sista gången.

Vila i frid Leif
05/9-2009
<3
Inget går upp imot en låt med denna super duktiga sångerskan, helt grym ! lyssna och njut

Ikväll blir det bio med familjen, eller ja ska åka in om en stund för ska käka på restaurang innan också. Ska bli mysigt, såg förra filmen också med familjen så vi får hoppas att denna är lika bra för män som hatar kvinnor va grym ! Eller vad säger ni? Någon mer än jag som sett den hoppas jag? Nä nu ska jag fixa iording mig, får la se om jag hinner skriva något mer sen kanske. Ha en fortsatt bra kväll

Det blev inget bloggande igår för va helt slut när jag kom hem, kom hem ifrån skolan vid halv 5 så då blev det till att plugga sedan somnade jag. Vaknade lagom tills att maten va klar och då kom både farmor och mormor hit och käkade också sen blev det idol sen var det natt? Dagen gick, sorry A för jag inte ringde men pga att min mobil är störd och stänger av sig hela tiden fick jag damp så jag stängde av den och eftersom jag somnade så glömde jag det :/

Idag blir det bio med familjen ska ut och käka innan också, riktigt mysigt ! Nu ska jag se lite på tv och slappa kanske rensa lite på itunes? haha, ja får aldrig det färdigt, synd om mig. Hörs sen, puss
Man kan ju bara inte gilla dessa killar, dom gör hits efter hits och här kommer en grymt bra och skön låt så lyssna och njut !

Kom nyss hem ifrån skolan, inte helt åtrställd än inte suck ! Så jobbigt att vara snorig och hosta hela tiden, febern har iaf lagt sig. Har just gjort mig lite frukost/ lunch som jag ska sätta tänderna i strax, börjar kanske bli nyttig? har hört att detta kan man äta och bara nyttig eftersom det är inom GI så det ska bli riktigt gott :)


eller vad säger ni, gottigt va?
hej alla kära blogga läsare, uppe tidigt? ja så är det när man går i skolan. Lite avundsjuk på Noomie, janni, jocke och jesper nu som är nere i värmen, buhu ! Nä nu måste jag åka om jag ska inna med färjan som går 07:10, skriver mera sen ! Ha en fortsatt bra morgon, skriver mera sen ! Kram
Denna låten är sjukt bra därför tycker jag ni också ska höra den så lyssna och njut

idag har jag varit på tv inspelning hela dagen så därför har jag inte bloggat något, gud helt slut ! Man kan inte tro att det kan vara så jobbigt, men jo då sjukt jobbigt att bara sitta haha. Va med i inspelning av postkodsmiljonären, kanske ni ser på? Om inte så får ni se på lördag för då är jag med i publiken wiie, men det va det värt för två lektioner lediga efter detta så det ska bli riktigt skönt faktiskt. Ja jag tog massa bilder men med N´s kamera eftersom jag inte hade någon med mig och hon åkte till bulgarien nu. Ja nu faktiskt lyfter planet, hoppas ni får kul där nere, sup en massa för mig ! Så jag får lägga in dom bilderna när hon kommer tillbaka hem igen. Nä nu börjar andra avenyn så nu ska jag se på det sen blir det sängen, puss och godnatt !
IFK Göteborg tog tre viktiga poäng i allsvenskans slutstrid. Blåvitts Hannes Stiller blev matchhjälte med sina två mål och matchen slutade 3–0 till Göteborg. Nu toppar blåvitt allsvenskan, sm-guld nästa !
Alla måste bara se denna , käregud säger jag bara ! Här kommer ni få er ett riktigt gott skratt haha

Fick höra denna idag på radion och gillade den starkt så tänkte ni också skulle få höra den, för jag hade inte hört den innan så kanske finns någon som inte heller gjort det. Sen andra som kanske gillar den så lyssna och njut !

Ja igår började jag känna att halsen kronglade en massa och idag visade det sig att ja emma va sjuk, suck ! Sa förra veckan att jag säkert skulle bli sjuk bara för att N åker på tisdag och det skulle vara så typsikt eftersom vi alltid är borta samtidigt typ haha. Men hoppas att jag blir frisk snart för orkar inte vara sjuk, sen så har jag lovat att träffa gustav idag också så får se te att bli lite piggare så jag orkar med det. Ska ta lite värk tabletter nu och sedan sova så kanske det ger resultat, vad tror ni? det återstår att se, ha det bra så länge kram
Tänkte ta denna låten som dagens låt eftersom jag gillar denna stark mycket , efter att ha hört den på melodifestivalen i början av året men börjat gilla den mer nu så lyssna och njut !

Idag har varit en riktigt mysig slapp dag typ, segat hela dagen i sängen. Förutom när jag jobbade och firade syrran sen kom B hit för att se en film på 4 an - den du inte ser som är en bok egentligen som jag läst. Men gud va beskvieken jag blev, dubbade och inte samma namn och massa som inte stämmde ! Usch, nä läs böckerna ist säger jag te alla som inte gjort det ! nee nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta se på filmen som fortsätter nu. Hoppas ni haft en bra dag, godnatt och ha det bra !
Det togs en hel del bilder under kräftskivan i fredags så jag tänkte lägga in dom här































Kände mig bakfull hela dagen igår trotts att jag bara drack två cider och idag känner jag mig också lite halv bakfull men drack ändå inte speciellt mycket, så det måste vara brist på sömn? Hmm, ja det åtrstår kanske att se. Igår skulle jag inte festa ( trodde jag ) men tvingade över J och då blev vi båda lite party sugan och drog över till öckerö på förfest sedan vidare hem till daniel på fest/efterfest? Ja vad man nu ska kalla det, skoj var det iaf ! Så det blev en lyckad kväll trotts allt men idag blev det jobba och df brist på sömn, så nu när jag kommit hem ska jag ta och sova ett par timmar tror jag? Syrran som fyllde i torsdags ska ha "kalas" idag vid 6 så ja till 5 kan jag slappa iaf, sedan kommer B hit också så ser min dag ut vad jag vet? haha, vad ska alla kära blogg läsare hitta på för skoj idag då? Skriver mera sen, kram !
Vakande för inte så länge sedan och nu ska jag ner till klåva för att fixa med mitt syn fel så jag kan se , eller som optikern sa " välkommen till min värld " haha ja detta kanske blir en ny värld? hmm. Det återstår att se helt enkelt, gårdagen var lyckad. Kom hem vi 3 och va duktigt trött då kan jag lova, shit va ont det gör att stå och sitta haha fast det är ju kul att se alla fulla folk. Och alltid skönt med lite extra pengar haha. Nä nu ska jag få mig något i magen innan jag åker ner, ska nog förbi M på jobbet också <3 Skriver mer sen, kram
Denna har blivit en ny favorit, åh jag tycker alla ni också brode höra denna ! lyssna och njut

Ja va nyss nere i klåva med P för att köpa biljetterna till style som kommer till trubban den 3 oktober, wiie ! Äntligen händer det något när man är 18, har så många minnen till deras låtar så ska bli riktigt grymt att se dom live. Dock lyssnade jag ju mest på freestyle ( när tjejen är med ) men dom är nog minst lika bra utan henne ;) Så ser fram imot den 3 oktober, sen är det blåvitt - gais den 5 oktober också. Full rulle i oktober med andra ord haha.


Ja va nyss nere hos optikern, åh ja man kan väl säga att nej jag hade inte bra syn. Så det blir linser eller glasögon men tror nog det blir glasögon nu eftersom jag bara ska ha det när jag kör bil och ser tv ändå så. Tråkigt att man inte passade i några bara haha, men men man vänjer sig väl kanske? Såg ju massa bättre så det är väl bra, nä nu ska jag lägga mig i sängen och se på tv så jag vilar ut mig för ikväll ska jag och P stå i baren på hans brors + några tills kräftskiva så det kommer nog bli nice :) Tråkigt bara att alla kommer dricka utan vi som får servera alla, så kan det gå. Ha det bra så länge, kram
Alla som kollade på idol igår känner säkert igen denna, så sjukt grym ! Det va många riktigt grymma med igår som jag tror kommer gå långt och detta va en av favoriterna så lyssna och njut

Ja verkligen , vad har hänt? haha, förr hade jag minst en kommentar om dagen iaf, på varje inlägg nu är det knappt några alls. Något som har hänt eller något som ni själva tycker jag ska ändra på osv , in med alla förslag och åsikter nu ! Börja kommentera mer
Ja sitter och kollar på resor till miami just nu, har alltid vellat åka dit och nu vill jag det bara ännu mer. Kollade på en resa som skulle vara i slutet av januari ( feb lovet kanske? ) haha inte så bra på sånt, men det va iaf i vecka 4 och det skulle kosta runt 6000:- för 6 nätter, så ska föröska få med mig någon dit. Haha man kan ju alltid drömma iaf?


en bild ifrån Miami Beach, ta mig dit ! <3
Fick höra denna låten som jag aldrig hört innan och jag fastanade för den, så jag tyckte ni också skulle få höra den så lyssna och njut av en grym låt !

Ja det kan man ju säga, vaknade nu.. haha vad hände med pluggandet? Skulle lägga mig i sängen för att vänta på när jag laddade ner nya avsnitt av weeds och det tog sådan tid så det blev till att lägga sig och se på film men som vanligt slutade det med att jag somnade, suck. Jaja sånt som händer. Känner ändå att jag kan frågorna ganska bra hade tänkt att maila in dom till min lärare strax, fast har ju fortfrande inte svar på en fråga :( Men men, ska se vad hon säger. Sitter och väntar på att dom ska ringa ifrån trubban nu, jag och P va där igår och beställde eller resarverade biljetter till style som ska dit den 3 oktober. Fler är jag och han som ska gå? Ska bli sjukt roligt iaf och för er som inte vet vilka det är så är det freestyle fast dom heter bara style när inte tjejen är med och det ska hon inte vara nu, men det är ju samma goa låtar :D Nä nu ska jag se till att läsa igenom fråorn en gång innan jag skickar in det, skriver mera sen.
Igår blev det inte så mycket bloggande pga att jag var trött som jag sa ;) Så kan ju berätta lite av vad jag gjorde mer igår efter det jag skrev :)

Moster skulle på plast party så jag sa att jag kunde passa edvin under tiden, så jag hade en mysig kväll med prinsen :) gick och hälsade på N också, så mysigt ! Vill också ha en liten bebis <3 Sen blev det idol på kvällen, det var väl ingen som missade det hoppas jag? Även säsong start på andra avenyn som ni säkert inte heller missade eller? Jag följer iaf både, såklart ! Efter det blev det sängen för min del, sjukt trött !

Nu har jag just gjort mig lite mat och kommit hem ifrån skola, är trött idag också.. som vanligt haha? Nu blir det till att plugga , så roligt.. inte ! Hörs senare, kram
jag som är ett stort fan av lost serisen gillar ju denna låten extra mycket eftersom att just här är det ju bilder eller ja klipp ifrån serien och det gör den ännu bättre för det känns lite som en kort film när man ser det. Sen är ju låten också väldigt bra så lyssna och njut

Kom nyss hem ifrån skolan, just duschat och käkat är sjukt trött. Hade ruggby ( stvaning? ) på idrotten idag, herregud haha. Fick mig ett par tacklingar där, men gjorde även ett mål haha heja mig :D Nu ska jag iväg till mormor för att hälsa på lite, sen ska jag även plugga. Idag börjar idol och andra avenyn så ja det blir nog inte mycket mer bloggande idag skulle jag tro, för det känns som ögonen ska falla ihop redan nu haha. Men får leka av mig lite med edvin, ha det bra .
Denna låten väcker många minnen ifrån förr, hade verkligen kul under den tiden måste jag säga haha. Så denna låten har blivit en gammal favorit och man blir alltid glad när man lyssnar på sådan igen för då tänker man på sånt man gjorde då osv. Så lyssna och njut nu

Idag har jag knappt varit hemma alls, förens nu och det är själet till att jag inte skrivit helt enkelt. Förs va det skolan, fick mig ett par nya idér på vad jag ska fota och jag tror faktiskt det kommer bli riktigt nice. Har ju fått mig två sådan snygga modeller så ;) Nej men det ska faktiskt bli kul att jobba med det nu, efter skolan gick jag hem och tappade bort min jacka ( duktigt ! ) får väl hoppas att den är kvar i skolan men jag tror inte det, tappade bort min sjal typ förra veckan i skolan också. Kan ju börja tro att det är någon som tar dom? :O haha nej det får vi väll inte hoppas. När jag väl kom hem så blev det inte till att vara hemma länge, för strax efter det bar det av till tandläkaren. Han sa att det såg bra ut men att jag hade ett hål eller ja det va inget hål riktigt men det skulle inte bli att det gick tillbaka så det va lika bra att laga, så jag fick en ny tid för det. Sen åkte jag till mormor där mamma va, samt edvin :) Mina mostrar hade gått hem och edvin skulle sova så först gick jag och mamma en promenix med han och då somnade han, sen hade jag så tråkit så jag tog ett varv till och just när vi va framme så vaknade han. Men så söt han är, åh då hade hans mamma kommit också så när han fick se henne så blev han så jätte glad. Lilla gubben, att man kan bli så glad käretid <3













Så troligt underbar, älskar dig prinsen <3


Nä nu ska jag göra mig lite mat, sen blir det till att plugga vilket jag inte riktigt ser fram imot men det måste göras annars blir det inga bra resultat haha, ha en fortsatt bra kväll. kram
Idag blev det en myskväll med B och M till en äcklig skräck film , ni kanske har sett dead silence? Om inte kan jag rekomendera den faktiskt för den är läskig, men kom på när vi skulle se den typ att jag redan hade sett den haha smart ! Nä nu ska jag krypa ner i sängen och se på tv, behöver min sömn så jag orkar upp imorgon. Sen har vi lite väl mycket i skolan nu som jag måste orka med också. Vi hörs imorgon, sov gott alla !
Denna låten är super bra ! Åh jag tycker att ni ska lyssna och njuta av denna också, en av mina nya favoriter

Ja nu ska jag strax iväg och jobba, duktigt eller hur? Har egentligen ingen ork, men hur jobbigt är det? Gött som fan med pengar, så det är värt det. Nu blev jag just klar med att skriva in instuderings frågorna på datan som är till trafiken som vi ska ha prov på nästa vecka, hoppas N också blir klar med sin del idag så man kan börja plugga in dom för man vet inte vilka hon kommer ta på provet så måste plugga på alla 32 frågor. Annars händer det nog inte mycket mer idag, syrran och micke skulle komma idag också veta jag så det ska bli trevligt :) Nä nu ska jag ta på mig sen blir det till att dra, ha det bra så länge.
Alla känner nog igen denna låten, åh jag tyckte den passade in bra nu. RIP

Först vill jag säga tack till alla som bryr sig det betyder verkligen mycket, åh det är skönt att ha ett stöd. Kom nyss hem ifrån moster där alla träffades för att käka tillsammans och umgås, mormor du måste vara stark nu <3 Idag blir det nog inte till att göra något, skulle sätt skräck filmen jag laddat ner men N hade andra planer idag också så får la se den själv ist. Dock lite tråkigt, men kanske åker bort till B som är barnvakt ist, får se hur det blir. Men nu ska jag hämta dricka innan min hals orkar ut, skriver nog mera sen. kram på er
Fick beskedet bara för några minuter sedan.. han klarade inte kampen imot cansern och han dog idag / inatt. Så det känns ganska jobbigt just nu, ska strax åka in och ta farväl av honom och stötta mormor <3 Det känns inte riktigt som om jag fattat det än, men det kommer väl snart :/ Eller kommer när jag ser det.. Vi får se helt enkelt. Men hoppas du får det bra i himlen nu, rip
Kom just hem ifrån ett sjukhus besök, mormors man eller ja dom är inte gifta men hennes sambo har fått canser och det ser inte alls bra ut :/ Så vi åkte dit för att vara ett stöd för mormor i detta och för att se han, för dom visste inte om detta var sista gången. Så det kändes ganska viktigt att åka dit och smatidigt väldigt jobbigt eftersom alla tanka om jakob kom upp i huvudet när jag såg han ligga där, även om jag inte kände jakob så väl så gör det ändå ont. Så det var ganska jobbigt att se honom ligga där helt hjälplös, men det känns iaf skönt att ha varit där.
Kom just hem ifrån tims optik, skulle ju vad det va för fel på min syn men det fanns ingen tid så fick en nästa fredag ist så ska dit om en vecka och då visar det sig vad det är. Tänkte att jag skulle ha slapp kväll tillsammans med N idag, laddade ner en film för ett par dagar sedan som vi skulle se då egentligen men va för mycket i skolan så vi sa att vi skulle ta det idag. Men tydligen hade hon andra planer inför kvällen så det blir väl att titta själv, eller om någon vill komma och göra mig sälskap? Isf ring :) Nu ska jag fortsätta med rensningen av musik i itunes, trodde inte det skulle ta sådan tid men joda har man nästan 3000 låtar så tar det tid att lyssna igenom, besämma vilka man ska ha och inte. Men men skriver mera sen.
Köpte två nya klänningar igår också ifrån pepper, skit snygga !


en svart ganska vanlig men ändå snygg klänning, 499:-


blev inte så bra bilder för lampan lysste på den, men snygg och enkel 299:-

Vad tycker ni?
Denna lilla killen är ju helt grym, fattar inte att man kan vara så liten och så duktig ! Här är han tillsammans med snygga Chris :) Lyssna och njut gott folk på en av vår framtida stora artist !

Idag fyller Sessan 17 år, start grattis <3 Bara ett år kvar tills livet börjar på riktigt ;) Håll ut, det går fortare än vad du tror ! Hoppas du får en underbar dag nu gumman.


Älskar dig pärlan
Igår va det skolan sen efter det handledar kurs, ganska segt va det .. eller väldigt segt men han som pratade va bra och det gjorde inte det hela lika tråkigt. Så till alla er som bor i gbg och inte gått handledar kursen än så kan jag rekomendera Bosses trakikskola som ligger i kungälv. Sen fick jag reda på en annan nyhet igår, jag ser knappt på mitt ena öga. Det va 7 rader man skulle läsa med vänseter ögast läste jag ända ner, men med höger ögast läste jag bra fram till knappt 3 så snacka om dålig syn? Idag måste jag gå och kolla mig hos en optiker för att få köra bil så det kanske blir glasögon för min del, suck ! Men eftersom det bara är ett öga och det är så stor skillnad mellan dom vet jag inte riktigt hur det blir, men något måste det ju bli? Kanske df jag alltid har ont i huvudet när jag läser och sånt, hmm. Nej nu ska jag ta mig något att käka, skirver mera sen !
Imorgon kommer det nog inte bli något bloggande, kanske i skolan :P men efter skolan imorgon ska jag på handledar kurs och kommer hem vid 11 typ, så tror inte jag kommer vara så speciellt pigg faktiskt. Alla som jag pratat med har tyckt det varit jätte tråkigt och nästan somnat och jag som alltid är så trött, gud hur ska det gå? Får nog ta och lägga mig så jag orkar upp imorgon men så ni vet så blir det inget bloggande, eller jo kanske ifrån skolan men det beror på ;P ha det bra, godnatt !
Ja idag har jag pluggat hela dagen eller ja spelat lite också åh sovit (A) haha, skolan va seg som vanligt och nu måste jag fortsätta plugga massa skit som ska in imorgon + att jag ska ha prov på massa instuderingsfrågor också, så tråkigt ! men men , det måste göras. Ha det bra , kram
Alla har säkert hör denna, åh man tröttnar ju aldrig så bra ! Men blir lite party sugen när jag hör den faktiskt så får sluta lyssna haha, men ni får njuta av det ist :)

Nu har linnéa äntligen spelat in sin reff men jag har dock inte kickat resten än men det kommer, annars har jag pluggat idag och spelat som vanligt haha. Åh nu ska jag sova strax för imorgon är det skola och pluggande hela dagen, ser verkligen fram imot det.. inte ! Hörs imorgon godnatt
Ja det kan man kanske säga, ingen skola idag heller.. känner mig sjuk fast ändå inte. Kanske bara är sjuk imot skolan? Eller så är det att min säng är så go att ligga i på morgonen att jag inte kommer upp, njaa brist på sömn är det nog helt enkelt. Men men har gjort klar en svenska grej nu som skulle in idag har bara en till sak man ska göra, en dikt .. men kommer fan inte på vad man kan skriva? Har fotat blommor och så ska man ha en dikt till det, jävligt svårt asså.. om någon har någon passande eller vet vart jag kan få tag på någon så tipsa mig gärna :D Sen ska jag se till att skriva in alla frågor som är till trafiken om N har gjort klart andra delen snart. Idag kommer linnéa också och ska spela in, förhoppningsvis? Har ju sagt det hur många gånger som helst nu men det har aldrig blivit av men idag kommer hon nog, eller ja hon är ju på väg så hon lär ju komma :) Sen vet jag inte blir väl till att INTE sova och att plugga så mycket jag kan, skriver mera sen ha en fortsatt bra dag.
ja som jag sa igår skulle jag skriva lite mer om matchen som va igår ( i förr går va det ju nu för den är ju efter 12 ) men ni förstår vad jag menar. Hjalmar jonsson såg till att det blev 1-0 till blåvitt då hans frispark i den 55:e menuten träffade stolpen och studsade sedan in via Elfborgs målvakt. Hannes stiller ökade sedan till 2-0 då bollen studsade förbi Elfborgs försvar. Efter inte så lång tid nickade även stiller in 3-0 målet för blåvitt, men det va tobias hysén som avslutade det hela med en volleykanon ur vänsterläge. Så resultatet blev alltså 4-0 till blåvitt och dom ligger nu tvåa i allsvenskan.

Duktigt pojkar, ni visar vart skåpet ska stå ! SM guld -09 här kommer vi <3