Det blir inte alltid som man tänkt..

Nä nu är planerna inför nyår som var bestämmt igår lite på is, det blir inte alltid riktigt som man tänkt sig. Vet inte vad vi ska göra idag faktiskt, får väl se. Pojkvännen mådde inte riktigt bra idag så han sa att han inte ville gå med och jag kände att jag inte ville lämna honom själv, jag hade inte vellat att han gick ut när jag låg hemma samtidigt som jag hade vellat att han hade kul. Men får se vad som händer och sker.. jag har ingen aning just nu.

Nu ska jag få mig något i magen, hörs sen
Springer vi för att vi är rädda, eller är vi rädda för att vi springer?

- något att fundera på så här på natten..
Japp då var det bestämmt vad vi ska göra på nyår, det blir ingen hemma kväll utan vi ska som mina andra vänner hem till Oliwia och Andreas. Det känns skönt nu att det är bestämmt faktiskt, pojkvännen sa att det var okej att gå dit men beroende på hur han mådde fick vi se hur länge vi skulle stanna. Det är helt okej för mig, mår han dåligt är det klart jag följer med honom hem, men jag tror nog att bara han får i sig ett par öl så är han nog glad :)

Sen är ju två av hans nära vänner också där, han känner ju alla mina vänner också så det kommer nog bli en super kväll. Har lite beslutsångest om vad jag ska ha på mig bara men det lutar på min paljettklänning som jag inhandlade någon gång förra året och har bara andvänt den en gång så den ska nog sitta fint eller vad tror ni?

Jag tror faktiskt det är ett av mina minsta problem, den ska nog passa och sitta snyggt ännu ;) Annars finns det ju annat att välja mellan, får se imorgon vilken det blir helt enkelt. Kommer nog inte hinna skriva så mycket imorgon dock eftersom det är fullt upp hela dagen känns det som.

Men detta känns hur bra om helst, nyår är räddad.
Pojkvännen sa nu att han nog inte ville göra någonting imorgon, han är ju fortfrande inte riktigt frisk och sen vet jag ju att han tycker att alla sådn högtider som midsommar, halloween, alla hjärtans dag, julen, nyår är överskattat. I viss mån förstår jag honom med midsommar, halloween och alla hjärtans dag, det kan vara ganska överskattat ibland, men nyår och jul tycker jag inte så om. Eller nej jag tycker inte det med någon av dem men jag förstår vad han menar när han säger det..

Jag skulle tycka det var jätte konstigt inte fira dem eftersom jag gjort det sedan jag var liten, men nyår är ändå en sådan sak som man firar ett nytt år som kommer det är liksom inte varje dag det händer. Det är ju en gång om året som resten av dem andra högtiderna men ändå är det ju inte samma sak, eller midsommar, jul och nyår är väl kanske lite samma sak det är något man måste fira i mina ögon iaf, men kanske inte dem andra på samma sätt.

Men jag vet inte hur det blir imorgon om han ändrar sig kanske, eller om jag går över till min vän och firar den tillsammans med dem, men det känns ganska konstigt att lämna han själv på nyår.. Men det känns samtidigt konstigt att inte fira nyår? Jag vet inte hur det blir får väl se imorgon vad han säger och vad jag känner. Är han fortfrande dålig så är det bra om han vilar och är hemma och vad jag tror nu så är jag nog med honom imorgon sen kanske jag åker ner till dem och firar tolv slaget eller liknande men får se..

Hörs imorgon, ska sova på saken. Ha en fortsatt bra kväll gott folk
Jag har tappat mat lusten tror jag, är typ aldrig hungrig mera fast när jag väl ska äta så äter jag ju förståss men känner ingen så där hunger längre. Vet faktiskt inte vad det beror på, är små sugen på saker ibland med det är mest grönsaker och dipp typ, hur vanligt är det då? Att vara sugen på grönsaker haha vafan hände liksom? Tror jag ska kila iväg och göra mig lite faktiskt, så himla smaskigt :D

Bjuder på två bilder ifrån just nu..



puss på er !


nu ska emma vara duktig och åka och handla, hörs !

Hej på er, shit nu är det bara en dag kvar på detta året sen kommer 2011 visst går det snabbt? Vi har ännu inte bestämmt vad vi ska göra imorgon, eller ja pojkvännen har inte bestämmt sig rättare sagt. Är bjudna hem till en av mina vänner, dit alla andra av mina vänner ska samt några av pojkvännens kompisar. Men förra året var vi med bara min vänner och då tyckte han att vi skulle vara med hans vänner detta året, men har inte hört något om hur det blir så jag har ingen aning faktiskt.

Förra nyåret eller ja början på det nya året ( det var på tolv slaget ) så var vi inne på sjukhuset jag och pojkvännen, så bra började det året haha. Nä men han ramlade och svimmade och det slutade med hjärnskakning så ambulansen kom och vi fick fira vårt tolv slag på sjukhuset. Lite anorlunda kan man säga, så han lovade att gottgöra mig detta året. Inte för att jag bryr mig så mycket om att vi var på sjukhuset, jag ville ju bara att han skulle få hjälp och ville vara tillsammans med honom så klart. Men får väl se hur han hade tänkt gottgöra mig? ;)

På tal om nyår så var jag hemma hos Patrik och kollade in hans outfit inför nyår, så himla fin är han ! Tänkte jag skulle visa er också men säg inget till honom ;) haha


så fin ♥

Hej på er, har inte hunnit skriva förens nu för att jag har haft fullt upp hela förmiddagen. Först va jag och hämtade Rebecka och hennes syster Camilla, så åkte vi ner till klåva och skulle kolla med id sminket och allt och jag tror jag har bestämmt mig för att köpa det nu. Det verkade jätte bra och man tjänar så mycket på det i längden så det blir nog något för mig det.

Sen åkte jag hem och skulle passa Wilma medans syrran var hos tandläkaren så kom Patrik och hans pojkvän Christopher dit och skulle hälsa på henne, ingen av dem hade ju sett henne innan så Patrik fick hålla och gowsa lite med henne.



Sen åkte jag med Patrik och Christopher hem och hälsade på den lilla vovven, så stor han hade blivit ! Vi gick ut och lekte med honom på isen, men det var inte bara hunden som lekte utan dem två pojkarna hade minst lika kul medans jag fotograferade ;)


























Min älskade Gustav, du är det finaste i hela världen och det bästa i mitt liv ♥ Skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan dig, det finns inte, det händer inte. Jag kommer ihåg hur det var när vi träffades i början, jag var inte så vidare intresserad eftersom jag kände att jag ville vara singel jag ville inte ha någon pojkvän..

Eller så var det så att jag inte ville bli lämnad ensam, jag ville inte bli sviken därför ville jag inte släppa in någon för nära. Ville inte låta mig öppna mitt hjärta och älska en person på det sättet igen, därför blev det så att jag avek och visade inget intresse när du gjorde det. Men du kämpade, du gav inte upp. Och det kommer jag alltid tacka dig för att du inte gjorde, min hjälte, min man ♥

Jag kommer ihåg hur jag låg hemma i mitt rum ensam och du ringde och ringde men jag ville inte svara, jag vet egentligen inte varför men sen smsade jag dig och skrev något i stil med " oj sorry va och duschade, såg nu att du hade ringt " Och sådär fortsatte det ganska länge, jag undvek och kom med bortförklaringar men du gav dig inte. Jag tror redan då du hade bestämmt dig, jag tror du visste att det skulle bli vi två och att det var värt besvärte. Då på kräftskivan när vi träffades första gången så träffades vi redan dagen efter igen och det var då jag fick höra första gången dom tre ord som jag så länge vellat höra som jag vellat att någon ska mena på riktigt - jag älskar dig.

Jag kommer ihåg att jag tyckte det var konstigt att säga det så tidigt, vi kände ju inte ens varan? Hur kunde han älska mig efter bara så kort tid, vad ville han egentligen? Vad det bara sex han var ute efter eller va vad det? Det var många tankar som gick runt i huvudet på mig då, men nu vet jag. Du visste det redan då, du visste vad du ville och du gav dig inte.

Tack älskling, du är världens bästa och jag kommer alltid finnas. Alltid, jag är skylig dig så mycket. När jag ser på mig själv idag ifrån tiden innan jag träffade dig, det har hänt så mycket. Från att gå till att vara en självmordsbenägen ung, osäker tjej som var trött på allt, vände allting till det negativa, som ständig kom i konflikter och bara ville gå under jorden till en tjej som älskat livet och ser positivt på det mesta. Det finns inget som kan stoppa mig nu, jag kan nå dit jag vill och det är tack vare dig mitt hjärta. Tack ♥


du är min betydelse i ordet kärlek ♥

Jag som trodde jag skulle ha mer tid för bloggen nu när körkortet va avklarat haha, jo visst det märks eller? Nej idag åkte jag och älsklingen varit i stan, jag körde såklart haha och det gick jätte bra. Dock tyckte han nog att det gick lite sakta gemfört med hur han brukar köra men han tyckte jag var duktig ändå ;)

Sen när vi kom hem åkte jag och hämtade mamma, så åkte vi ner till klåva och skulle köpa ID smink till mig vilket sägs vara betydligt mycket bättre. Jag har två vänner som har det och dom säger att dom aldrig tänker byta tillbaka och att det är jätte bra, så tänkte att jag skulle testa på det. Hittade inte det jag sökte idag dock, så ska ner med min vän Rebecka som har det själv imorgon igen och försöka lyckan bättre.





Någon av er som andvänder sig av ID smink, isf skriv gärna vad ni tycker om det vad man bör och inte bör tänka på kanske, lite tips helt enkelt. Eller om någon av er kanske har funderat på att skaffa det också?

Det finns ju så himla mycket att välja mellan, så svårt att veta vad man ska ha och inte. Det är ju inte speciellt billigt men man tjänar ju på det i längden eftersom det håller så pass länge som det gör.
Godmorgon på er, sovit gott? Det har jag gjort, har drömt massor om att köra bil inatt haha. Får väl se ifall någon vill åka med mig i bilen idag kanske? Hade varit skoj att köra lite idag också, tog ju en pytte sväng igår. Men ska ner till klåva och köpa nytt smink med mamma idag, önskade mig det i julklapp men mamma sa att jag fick det eftersom jag klarade uppkörningen.

Nä nu ska jag gowsa lite med min älskling som fortfrande är sjuk, vi hörs senare ♥

Ja detta är ett datum att minnas mina vänner för idag tog jag mitt efterlängtade körkort !!! 



tog en sväng med therese innan, såhär såg det ut
- detta är lycka mina vänner !

Hon fick vara den första som åkte med mig i bilen, haha :) Känns verkligen hur bra som helst, nu är det äntligen över och nu kan man fokusera på skolan och allt annat. Det är mest därför jag inte kunnat plugga, eller haft tid kanske man ska säga. Sen ville jag inte skriva om det här heller eftersom några av mina vänner läser bloggen och ingen skulle få veta när jag skulle göra det eller att det var så nära.

Så därför var det lika bra att lägga bloggen åt sidan en stund, sen var det intesivt med körning och pluggande dagarna i ända så det fanns inte så mycket tid till det heller. Men det känns för jävla bra att äntligen ha det, aldrig mera övningsköra eller plugga den där förbannade teorin, wiie !

Idag blir det till att plugga hela dagen, eller ja vid tre - fyra tiden ska jag åka hem till mamma och pappa igen och hälsa på. Det blev inte så långvarigt där igår eftersom pojkvännen blev jätte sjuk så vi åkte hem vid åtta tiden, han har inte sovit på hela natten stackarn. Han somnade av uttmattning ifrån febern vid sju tiden, tycker så synd om honom och när man inte kan hjälpa han på något sätt heller så blir det ännu jobbigare, mitt hjärta krya på dig ♥

Nä nu måste jag plugga, hörs senare !

Hej på er, hur har julen varit? Hoppas den har varit bra tänkte visa hur min har varit genom ett par bilder ifrån julafton och från igår med min familj :)

efter att ha firat med pojkvännens familj så gick vi och bowlade med några kompisar

Sen igår var vi hemma hos mamma och pappa tillsammans med min bror och hans flickvän, syrran hennes sambo micke och lilla Wilma, sen farmor och mormor och såklart jag och pojkvännen ♥



Det var två bra dagar detta med mycket glädje och gemenskap ♥

Ja då var det strax kalle ankas jul, som tradition. Men som jag skrev innan det där med paradis ask jag är fortfrande lite nervös eftersom pojkvännen inte riktigt vet om hans mamma och pappa köpte det eller inte. Dom har nämligen folk här nu så då kunde han inte med att fråga tydligen, men håller alla tummar som finns för att dem har det annars får vi ge oss ut och köpa en så enkelt är det. Ingen kalle utan en paradis ask, det går ju bara inte.

Pojkvännen blev gald för sina skjortor han fick och ska ha en ikväll till och med, super bra ju ! Folket kommer vid halv sex så det är ganska lugnt nu tills dess så det blir nog bara mys i soffan tills efter kalle då man börjar fixa sig :) Hinner nog inte skriva mera idag så vill önska alla åter igen en riktigt god jul


bild ifrån jul med kalle anka

Godmorgon på er, hoppas ni sovit gott för själv har man legat och frysit hela natten det har varit sjuk kallt verkligen men som tur var hade man pojkvännen brevid som gav lite värme, men hatar att ligga och frysa eller att ligga och svettas det är bland det värsta som finns. Håller ni inte med?

Idag är det jul som alla väntat på, har ni fått något skoj då? Jag fick två presenter imorse en av mina föräldrar och en av pojkvännen och är super nöjd med båda två, tack så mycket ♥


the sims 3 till wii fick jag av pojkvännen och ett årskort till liseberg av föräldrarna


Eftersom mitt sims till pc inte funkar av någon underlig andledning så har jag sagt länge att jag vellat ha det till wii eftersom pojkvännen har det här, så blev riktigt glad när han hade köpt det till mig :) Kommer bli världens nörd nu bara vilket inte är lika bra kanske, men men det är sånt man får ta. Blev jätte glad av mamma och pappas present också såklart, nu blir det till att gå på Liseberg lite oftare då helt enkelt haha.

Föresten angående katten igår, den hade inte rymt ut den hade varit inne hela tiden. Vilken himla tur för mig !

Idag vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt, eftersom jag inte firar julen med familjen iår utan med pojkvännen så återstår det att se. Har ett ända krav bara och det är att få en paradis ask till kalle sen klockan tre annars funkar det inte riktigt, det är en tradition jag inte kan leva utan (A) Så ska se till att fixa det, sen får vi se vad som händer idag helt enkelt, kanske hinner skriva mera idag det beror helt på vad som händer och sker, men annars får alla ha en fortsatt bra dag och hoppas att ni får massa med fint. God jul på er ännu en gång

Nu är jag precis hemkommen ifrån mamma och pappa, pojkvännen skulle iväg och jobba lite så tänkte jag kunde passa på att hälsa på. Eftersom jag inte ska vara där imorgon så tänkte jag att det var kul att se dem, min bror och hans tjej var också där så det var trevligt att träffa alla.

Men nu fick jag ett icke roligt samtal ifrån min bror att deras katt som dem tagit med sig hit ut är försvunnen, dom har letat överallt och hittar den inte. Jag glömde en sak när jag va där så jag sprang in igen och kommer inte ihåg om jag stängde dörren eller inte, gjorde jag inte det så har ju antagligen katten sprungit ut. Opps, får hoppas att dem får in den igen iaf den är ju så liten och en innekatt dessutom så den har ju inte varit ute mer än några gånger och aldrig här ute heller, men kattaer brukar inte springa iväg så. Dem håller sig nära, får verkligen hoppas på det bästa nu blev jag lite nervös här :/

Får se om han ringer igen, har ju min katt hemma hos mamma och pappa fortfrande och hon var inte jätte glad över att den lilla var där också och hon är också ute så får hoppas att dem inte börjar bråka eller något bara. Men hon är nog mest rädd för den lille, får hålla tummarna för att dem hittar katten !

Det är ju uppersittar kväll på bingolotto idag, så fick vara med och se lite på det hos mamma och pappa, dock hade jag ju inte lott så fick göra lite på pappas. Det var jätte nära att han vann faktiskt, men så är det ju typ alltid. Men men får hoppas att dem vinner i dom andra två, det andra har nog redan varit till och med.

Nä nu ska vi nog lägga oss i sängen och se på en film eller något skoj, finns ju inte mycket att se på tvn nu. Och imorgon är det julafton tänk, gud så spännande undra vad man får haha. Får ju mina av mamma och dem den 25e då vi är hos dem och firar men kanske får någon imorgon ändå :D Får hoppas på det, ni får alla ha en riktigt bra fortsatt kväll så hörs vi imorgon puss på er !
Har ju sagt till er innan att jag håller på med nytt matreal och det dröjer inte länge tills dem släpps, dem ska bara spelas in och mixas och en av dem ska också göras om lite, med text och sådär. Men det kommer iaf att bli två låtar som jag kommer släppa och eventuellt en till senare, som jag jobbar med nu men vet inte riktigt när den blir klar bara. Så håll ögon och öron öppna för er som är intresserade :)


mitt i pluggandet ;)

Hej på er, hur är det? Här rullar det på som vanligt, tänk att det bara är en dag kvar till julafton det som kändes så otriligt långt bort förut. Sen dröjer det inte länge innan det är nyår och ännu ett nytt år kommer, herregud.

Detta är också första julen jag inte är tillsammans med mamma och pappa, utan ska fira den tillsammans med pojkvännen och hans familj, undra hur det ska gå. Tror nog det kommer gå fint, dock har jag inte träffar hans andra släktingar så som han träffat mina, men det verkar vara som om vi i min släkt umgås på ett annats sätt liksom. Men det ska nog gå jätte bra förhppningsvvis.

Idag har jag pluggat större delen av dagen, imorse var vi i stan en snabbis för att köpa dem sista julklapparna bättre sent än aldrig eller hur? Men som tur var så var det inte så mycket folk tack vare att vi åkte in så tidigt som vi gjorde, kom hem ganska tidigt också så då blev det till att plugga som en idiot rent ut sagt. Fick gjort några test iaf, hade tänkt göra det nu också men först behöver magen lite mat så vi hörs senare, kanske. Eller också imorgon måste ju önska mina läsare en god jul :)
Jag vet att bloggen inte har varit prio ett just nu, verkligen inte. Det har varit så mycket annat som kommit ivägen och det är det fortfrande, tyvärr. Nu har jag fått jullov och det innebär lite mer ledig tid, men dock inte för tillfället. Men nästa år kommer det bli en bättring helt klart, så tänkte höra med er lite vad ni tycker? Så kom gärna med förslag om vad ni tycker.

Det kommer bli mer bilder, det kommer bli fler inlägg så håll ut tills nästa år så lovar jag en förbättrning. Kanske blir lite bloggande under lovet, får se vad jag hinner med helt enkelt. Nä nu är det dags för pluggning och sedan städande, det är det som står på schemat inför dagen.

Ha ett super bra jullov allesammans och njut av denna lediga tiden tillsammans med nära och kära ♥
Hej på er, det blir inte mycket bloggande nu av ett par olika andledningar som jag inte vill ta här och nu.. men det kommer fortsätta så ett tag till, det är mycket just nu och så är det bara ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, det blir för mycket ibland helt enkelt.

Nu sitter jag och tittar på robinsson och har det ganska tråkigt, framförallt ensamt.. men det går väl över det också får vi hoppas. Har kännt mig helt nere nu dem senaste dagarna, tappat aptiten och kännt mig sjuk mycket och sådär, vet inte riktigt vad det är med mig faktiskt. Men som sagt det är mycket nu så det är väl det, ska bli skönt med jullov nu iaf, det kan verkligen behövas. Behöver får vila ut mig ordentligt känner jag!

Ah, mer hade jag nog inte att säga just nu får se när det blir till att skriva igen. Vill bara säga att jag verkligen älskar min familj, finns inget bättre ♥ Tack för allt ert stöd och att ni stället upp så mycket som ni gör.
Hejsan på er, hur mår ni? Önskade att jag mådde lite bättre än vad jag gör men så farlig är det iaf inte som tur är. Var ju som sagt på glöggfest igår men glömde såklart kameran så fick inga bilder, buhu. Det var trevligt, kände dock inte så många av dem som var där så det blev mest att jag satt "för mig själv" i soffan med pojkvännen. Pratade lite med några men det fanns inte så mycket att säga, så det blev mest pinsamt typ.

Efter glöggfesten drog jag och pojkvännen till strandbaren där några skulle spela men vi hann aldrig se dom innan pojkvännen var tydligen för full för att få komma in igen, så det var bara att börja vandra hemmåt. Försökte få en taxi men han som körde var oerhört oförskömd och tyken så vi bestämmde oss för att promenera i stället. Men till vår räddning kom Basse förbi i bilen och körde oss hem, tack.

Så kvällen blev inte så vidare lång, skönt det. Idag har vi varit i stan och handlat massa mat och pojkvännen skulle ha saker till bilen, har även fått pluggat också eller skrivit på hemtentan kanske det heter? Men nu går det inte så bra längre haha, så tänkte jag behövde en liten blogg paous. Men nu känner jag mer att jag behöver sova, kanske skulle ta en liten tupplur? Borde egentligen få klart detta för sedan måste jag plugga körkortsteori hela veckan, men får försöka lösa det. Ska fråga om jag kan lämna in det nästa helg i stället får se vad läraren säger om det.. För nu känner jag att jag inte har mycket tid över till annat än körkortet.

Nä nu ska jag nog sova, ha en fortsatt bra kväll. Puss
Fråga:
ett stort fan!


hej:) för några år sen hade du en låt som hette " jag ser honom gå under" på din lunarstorm , den var otroligt bra men synd nog tog du bort den:( har du den sparad någonstans eller finns det någonstans man kan hitta den?
you rock!

Svar:
Hejhej, kul att du diggar ;) Ja det har jag nog på den externa hårdisken någonstans, så om du addar min msn [email protected] så skulle jag kunna skicka den till dig nästa gång jag är inne där ( men det kan dröja innan jag kommer in eftersom jag sällan andvänder den ) Men håll ögonen öppna och skriv när jag är inne där så skickar jag den till dig :)

Godmorgon på er, hur mår ni? Visst är det skönt att det regnat bort lite snö nu under natten? Bara det inte fryser på igen så det blir glas halt, för va ute för en stund sedan en snabbis och det var ganska halt redan nu :/ Gillar inte slask och skit, ska det vara snö så ska det vara massa snö och inte slask eller vad tycker ni?

Nu ska jag strax ut och köra eller ja in till stan och köra med pappa, pojkvännen åkte nyss iväg till jobbet så jag har ju ändå inget bättre för mig haha. Nä hade redan bestämt att vi skulle ut idag, eftersom vi ska på glögg fest till David och Karin idag, kompisar till pojkvännen så kanske man tar en eller två öl och då är det ju inte så bra att köra på söndagen. Men ska nog ändå ta det ganska lugnt faktiskt, så får se kanske inte blir något dricka alls. Måste ju kunna köra så mycket som möjligt nu, sen har jag massa som ska in i skolan och teori jag måste plugga så det bästa hade ju varit och hålla sig nykter men ändå är det ju ganska tråkigt att gå dit på fest och inte dricka, får se hur jag gör helt enkelt.

Nä nu måste jag ta på mig och sådär, ska strax åka och här sitter jag i sovkläder och inte ätit något heller. Det är nog bäst jag gör det innan pappa ringer och säger - Nu är jag utanför och så sitter jag här och bloggar haha. Nä det går inte, får se om jag hinner skriva mer senare. Ha en fortsatt bra lördags dag/kväll :)

Hej på er, har inte kunnat skriva så mycket nu och det blir sena och stressiga dagar därför hinner jag inte. Har massa med körkortet nu, måste plugga och köra hela tiden, saker i skolan som ska in, sen har jag familj, vänner och pojkvän som jag ska hinna vara med och träffa också, så ja det är det jag hinner med. Önskar att jag hade all tid i världen som man känner ibland men så är det verkligen inte nu, tiden räcker inte till.

Men tänkte berätta lite om gårdagen iaf, var i skolan och hade en lektion sen körlektion som gick lite sisådär men jag börjar få kläm på det nu, det är inte långt kvar. Efter det åkte jag hem till min syster för hade bestämt att jag skulle köra med mamma när hon hade slutat. Så va där hela dagen, fick mysa med Wilma och pluggat en hel del, min bror kom över så vi gjorde körkortsteoris test på datan och min syster ville också vara med så det blev lite som en tävlig, vilket är skoj för då sitter man inte bara själv och trycker utan får liksom lite tävlings instinkter också.

Jag vann alla gångerna såklart haha, nej men det var ganska jämt faktiskt men det gav en liten "kick" och det blev mycket roligare att göra det. Så det ängnade vi större delen av förmiddagen åt, sen kom mamma vid sex tiden och hämtade mig vi körde inte så länge, var hemma med tio över sju färjan.

Så när jag kom hem åkte jag ner till strandbaren där pojkvännen och hans kompisar var och käkade och drack lite, men det slutade i att dom blev ganska fulla. Jag fick snällt sitta och titta på eftersom jag skulle ha körlektin dagen efter ( idag ). Så det blev ganska sent, jag tog EN öl för jag blev så sugen men idag när jag vakande kändes det som om jag hade drukit en hel sprit flaska, mådde så jävla illa och dåligt så det var inte sant haha, ja så kan det gå ibland.

Körningen idag gick iaf bättre och läraren tyckte att jag hade varit duktig så det var kul, att det visar resultat av alla timmars körning man lagt ner nu. Sen blev det till att plugga teori i ett par timmar, tills lektonen började och nu sitter jag här. Så har min dag och dagen igår varit. Skulle egentligen bowlat idag men hade verkligen ingen lust eller ork till det så bad pojkvännen säga att vi inte kunde, så det blir myskväll idag ist :)

Imorgon ska jag också köra på förmiddagen, sen på kvällen ska vi på glöggfest, och efter det ska vi till strandbaren så kommer nog inte hinna skriva så mycket imorgon heller, tyvärr. Men får se kanske hinner med ett inlägg på morgonen, nä nu ska jag se på robinsson som jag missade igår, får passa på innan pojkvännen kommer hem och idol finalen börjar :D

Spännande vem tror ni vinner? Jag hejar på Jay så får hoppas att det blir han som vinner, men egentligen bryr jag mig inte så mycket. Båda två är riktigt duktiga :)

Ha en fortsatt bra kväll allesammans, puss
Det satt fint med lite mat nu, fick god kotlett, potatis kroketter och rödvinssås så himla smaskigt. Jag sa till pojkvännen att vi skulle äta lite gott idag eftersom det är våran dag, men han hann somna så han ligger här brevid nu och sussar så gott, söte :) Men han vaknar nog snart skulle jag tror, vet inte om jag skulle ta mig en tupplur också kanske? Ska köra med mamma när hon kommer hem, men hon sa förut att hon trodde hon skulle komma vid sju tiden, så det är ju ett tag kvar.

Finns ju ingenting bra att se på tvn vid denna tiden, allt bra går alltid på kvällen. Kanske skulle läsa lite bloggar, det var ett tag sen så ska nog göra det. Hörs senare puss

♥Fick reda på igår att jag skulle vara gudmor/fadder till Wilma, roligt va? Blev så himla glad och kände mig hedrad på något sätt. Jag hade väl hoppats, eller ja tänkt på det men trodde nog att dom skulle fråga mamma och pappa ifall dom ville vara det men så var det inte utan jag ska vara det wiie.Tod lite bilder på mosters älskling igår också i söta tomte kläder som jag tänkte visa er..






















mosters älskling ♥



du är det bästa som jag har, det finaste i världen
du är stjärnan som lyser starkast på himmelen
meningen med livet måste vara att älska dig
för det finns ingen annan för mig

mitt hjärta, mitt allt

Hej på er, har haft fullt upp nu på morgonen därför har det inte blivit något bloggande men nu så fick jag lite tid över. Har gjort läxor och pratat i telefon större delen av morgonen, hade ingen skola idag, så fick en ganska lång sovmorgon och det var verkligen skönt.

Häromdagen var jag och åt på jensens med Julia och Noomie, det har jag ju glömt berätta för de var den dagen då jag inte bloggade ;) men tänkte bjuda er på en härlig bild ifrån det som får det att vattnas bra i munnen, iaf på mig haha.



såhär smaskigt var det ;) mmmm..
Hej bloggen, blev inget bloggande igår eftersom jag körde på kvällen och hade fullt upp med att plugga och det har varit samma idag fullt upp, men fick lite tid över i paousen ifrån CT. Ni vet ju att jag sitter späckad framför tvn som vanligt idag haha, så får skriva mera imorgon för nu ska jag sova. Har en del bilder att visa er som jag tagit idag på mosters älskling och en rolig sak att berätta, men det tar vi imorgon :)

Godnatt på er och ha det så bra puss på er
Godmorgon på er :) Har ni sovit gott inatt? Det har jag inte, eller jo gott var det väl men väldigt oroligt eller vad man ska säga, det är inte så roligt alltid men jag tror jag drömmer för massa och kommer ihåg vad det är jag drömmer.

Nu är jag hemma hos mamma och pappa och hjälper dom att passa Edvin, pojkvännen skulle ändå iväg och jobba så tänke att jag skulle passa på att gowsa lite med honom eftersom jag inte hann det så länge igår. Ska strax ut och ta en promenad med honom tillsammans med Noomie och henns hund också :) Kan inte skriva mycket mer nu eftersom han inte blir så glad på mig när jag sitter här ist för att leka med honom och nu när han välte ut alla kort så får jag nog ta och städa upp det haha, hörs senare ha en fortsatt bra dag alle sammans :)
Hejsan på er, förlåt har inte haft tid att skriva förens nu. En liten resumé på vad som hänt kanske?

Igår var jag ju på ullared HELA dagen, åkte med tjugo över åtta färjan på morgonen och kom hem med tjugo i tio färjan på kvällen/natten det är många timmar det. Det var ganska jobbigt fast jag fick köpt en hel del och det gick på betydligt mycket mer än väntat men tur är så har man ju snälla föräldrar som hjälper mig och betala, tack mamma och pappa ♥

Efter ullared så åkte jag ner till golfen där pojkvännen och hans vänner var och spelade bowling, dom hade bokat ifrån nio till elva så jag hann vara med en stund och det var verkligen skit kul så det kommer defentivt göras om. Dock var jag ganska trött så det får bli en dag då jag inte varit på ullared innan och bränt alla pengar haha, men så är det när man tror att allt är "billigt", det blir dyrt helt enkelt. Eller iaf när man måste betala allt på en gång och egentligen inte har pengar höhö. Så vi stannade inte så länge, åkte hem vid ett tiden eller något och gick och la oss med en gång jag var helt slut och pojkvännen var ganska så trött han också.

Idag vakande vi ganska tidigt, åkte hem till mamma och pappa där prinsen Edvin var men hann knappt komma in innan vi skulle ut igen. Jag skulle övningsköra och vi skulle med till torslanda och kolla på syrrans och mickes lägenhet som dom skulle köpa. Riktigt bra att dom bor nära nu och sen var det fint också så det blir säkert jätte bra. Sen åkte jag och pappa runt överallt typ och körde, måste öva mycket nu om det ska bli något körkort för min del. Efter det åkte jag med hem en stund och gowsade lite med honom, syrran, micke och mosters pärla Wilma följde också med ut så hann pussas och kramas med henne också, mina älsklingar ♥

Imorgon ska jag upp tidigt och vara med prinsen, får hitta på något skoj :) Så det är nog dags för sängen för min del, pojkvännen ligger redan här och sover så gott det hörs eftersom han snarkar haha, eller vad vet jag om man sover gott för att man snarkar? haha jaja, nog med babbel. Har inga bilder och bjuda på, vet att inläggen blir tråka då men ingen data funkar ju som den ska så :( Det löser sig nog snart får vi hoppas, hörs imorgon ha en fortsatt bra kväll puss på er

Godmorgon på er hur mår ni? Jag är fortfrande lite dålig känner det i kroppen, men inte så farligt har tagit lite tabletter nu så jag ska klara av dagen på ullared som jag har framför mig. Men hade det varit en vanlig dag idag, med skola hade jag nog stannat hemma men hur ofta åker man till ullared liksom? Och nu när hela familjen ska dit kommer jag inte kunna åka dit annars. Så det blir nog en hel dag där, hörs ikväll om det inte blir för sent eller imorgon puss på er
Visst är jag duktigt? Nu har jag gjort klart det till projektarbete också så vad ska man nu hitta på tro? Jag ska nog lämna in MVG frågorna till rättskunskapen så att min lärare får dom sen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Nog lägga mig i sängen och bara ta det lugnt, har ju anstängt mig en hel del nu med allt skrivande.

Hade egentligen vellat göra något känner mig lite rastlös men vad kan man hitta på? Om jag är sjuk vill jag ju inte gå hem till moster och smitta barnen eller att någon kommer hit så dom blir smittade. Inte för jag tror att jag är sjuk men nog bäst att bara ligga hemma och slappa. Synd att pojkvännens data är sönder nu också, kan jag inte ladda ner och kolla på mina serier, buhu..

Det får väl bli tvn att sysselsätta sig med, finns inte så mycket att se där heller men vad ska man annars göra? Orkar inte plugga mer, kanske göra lite teori senare men huvudet är inte riktigt med mig längre känner jag så blir nog till att vila en stund. Hörs senare
Ja som ni läste innan så är jag lite ledsen idag över det som hände i tisdags, det är verkligen fruktansvärt och det blir inte bättre av att jag vaknade i morse och inte kunde resa mig ifrån sängen. Hade sån huvudvärk och har haft hela natten, mådde illa och så skulle jag ha körlektion. Jag kände att jag verkligen inte hade energi eller var kapabel till att köra så fick avboka lektionen och gå och lägga mig igen och det var nog bäst det. Åh nu kom pojkvännen in precis och sa att han skulle åka till trollhättan och kom hem sent, suck. Tråkigt att vara själv men det kanske är bra också, så jag inte smittar ner honom.

Har vilat hela förmiddagen och nu mår jag bättre mig känner mig fortfrande lite tjock i huvudet, hade jätte ont i kroppen också och hade nog feber. Usch inte kul alls, men nu är det som sagt bättre och jag hoppas det blir bra så jag kan åka till ullared imorgon som det är planerat. Har även varit lite duktig idag och fått gjort klart mitt psykologi arbete, så det känns jätte skönt att slippa behöva tänka på det. Ska försöka få klart med projektarbete nu också så är det också klart, för det ska in i helgen och eftersom vi ska till ullared imorgon och på lördag ska Edvin vara hos oss så då har jag nog fullt upp, sen är det redan söndag.

Nä får väl se till att börja på det där med projektarbete då, hörs sen puss
In och läs detta <-- klicka så förstår ni nog varför jag inte bloggat. Har inte haft någon lust alls faktiskt, det är så sjukt allting och jag tycker så oehört synd om alla inblanade. Man förstår inte hur snabbt det kan ta slut, man ska vara rädd om livet och dem man älskar för det kan hända när som helst, imorgon kanske man är död.

Fy tycker detta är så tragiskt och orättvist, en liten pojke på två månade lämnade oss igår kväll efter dom skador han fick av olyckan. Det är en ö i sorg och det gör riktigt ont i hjärtat på mig. Jag kände inte bebisen, inte mamman men han som körde vet jag vem det är en nära vän till pojkvännen och jag tycker lika synd om han för det var inte hans fel. Vem som helst kan köra av vägen och att dom skulle gå där just då är bara maximal otur.

Tänder ett ljus och tänker på alla inblandade, vila i frid !
Ja som ni läste i förra inlägget var det bla därför jag inte bloggade mer igår, eftersom vi bor på ett sådan litet ställe där alla känner alla blir det ganska kaos när något sådant händer för det tog ett tag innan man fick reda på vem mamman och bebisen var. Det är många som fått barn nyss och man känner en del som har barn också, sen är ju som sagt min pojkvän nära vän till han som körde bilen så det var en jobbig dag igår faktiskt.

Min syster och Wilma var ju ute igår, åh den bebisen som var med i olyckan är bara några veckor äldre än henne så jag blev helt gråtfärdig när jag tänkte på det. En sådan liten, hoppas verkligen allting går bra. Sitter och tittar på nyheterna men dom pratar bara om julpyssel och massa sånt, det vill jag inte se nu men det kanske kommer nyheter vid nio tiden? Får hoppas på det så man kanske kan höra något hur det gått med dom.

Ska in till skolan vid elva, har varit hos tandläkaren därför jag är uppe så tidigt usch va kallt det var men fick mig en promenad hem så det var väl kanske lite bra ändå haha. Sen ska jag köra med mamma idag också, det är mycket körande som gäller nu alltså om detta ska gå vägen, hoppas verkligen det. Men börjar känna mig sjuk nu igen, eller typ svag i kroppen.. men kanske bara sovit dåligt eller något för vill inte bli sjuk till helgen, måste köra massa och sen ska vi passa Edvin i helgen också, min prins ♥ Så det ska bli jätte skoj faktiskt.

 Nä strax kommer pojkvännen hem på frukost så ska gå och göra lite mat till oss hade jag tänkt, men vi hörs senare ikväll helt enkelt :) puss på er

Ja det var pga bla detta <-- klicka så himla hemskt är det :( Håller alla tummar som går för mamman och lilla bebisen som är 2 månader endas. Sen så tycker jag riktigt synd om han som körde som är nära vän till min pojkvän, det är dock inget alvarligt med honom vad jag hörde igår iaf men man vet aldrig med alla tidningar, dom skriver så olika men fy för detta ! Stackars alla inblandade, tänker på er !