Mycket jobb = inget bloggande

Borde verkligen hinna med de ändå men har varit det ena jobbet efter det andra så har inte haft nån tid över alls förra veckan, först va de jobb sen direkt efter det foto jobb sen träna sen hinna hem göra mat och fixa inför morgon dagen sen hinna umgås med sambon och så var det läggdags. Så var det hela förra veckan ;) men de är super kul jag gillar de men tyvärr blir bloggen lidande. Kändes verkligen som jag hade kommit in i detta igen, men nya tag denna vecka kanske? Med start imorgon, då blir de också dubbla jobb men ska försöka klämma in lite tid för de. Puss

Då var dagens träning avklarad och frukosten gjord, känns skönt att starta dagen med träning så man kommer igång på riktigt, men frågan är ju bara vad man ska sysselsätta sig med nu. Är ledig idag, men känns inte så har många saker jag bör göra men ändå inte vill/orkar. Men lika bra att sätta fart, så det blir gjort nån gång.

 

 

Tar med mig detta och kryper ner i sängen nu blir det film med kärleken ❤

Första bilderna i studion är tagna, här är några av alla bilder vi tog idag på min älskade syster dotter Wilma <3
 
 
 
 
Känner i hela kroppen att jag verkligen hade behövt sova men vet att jag kommer vara uppe länge inatt om jag sover nu och jag kommer sova länge och jag har inte tid för att sova. Har ca 500 bilder att fixa med ifrån barnfotograferingen tidigare idag. Skulle haft en till fotografering nu igen vid 16 men blev fram flyttat till i veckan ist, känner nu att det var ganska bra för vet inte om jag hade varit tipp topp. Nä slut på "rasten" dags att fortsätta, bilder kommer sen

Då var de dag för lite barn fotografering

Denna dagen gick fort, men kanske beror på att jag somnade mellan 2-5 ? Kan vara därför, men imorgon tänker jag inte sätta nån klocka ska sova tills min syster får liv i mig då jag ska fota lilla wilma och sen efter det har jag en till fotografering så det blir en hel dag i studion imorgon tippar jag på. Så om man ska få hinna sova ut nått tills imorgon så får jag säga godnatt nu, sov gott alla

Gjort rabaerpaj och fruktsallad, så himla gott. Lördags lyx efter allt jobb.

Tänkte jag kunde passa på att lägga in lite fina bilder jag tagit från när min lilla kusin fyllde 4 år och nu när Wilma fyllde, men så klart hade jag glömt ändra när jag fotade och fotade i raw format så kunde inte lägga in direkt till bloggen här. Kanske ska börja andvända min lilla vanliga digitalkamern till bloggen ist för min systemkamera som jag har när jag fotar, blir för mycket ändrande och pillande med det. Tråkigt med en blogg utan bilder ju?
Det har varit en lång dag, men nu är jag äntligen hemma i soffan. Skönt blev bjuden på massa gott hemma hos min kära syster när jag firade mitt lilla troll. Stunder som dom man önskar sig en egen liten sötis, men vissa stunder inte. I alla fall inte än så bra att man har några man kan låna ett tag hihi. Nu ska jag se på X factor som jag spelt in, överlycklig att jag har en inspelningsbar disk för det är verkligen guld värt ibland. Vem hejar ni på?
 

Då var man åter igen i massagestolen för lite relax, det behövdes ! Känner att jag kunde somnat vilken minut som helst, men snart är de mat sen lite inne mys blir det nog i detta ruggig vädret, eller jag hoppas iaf på det. Vill inte gå ut idag :( 11 minuter kvar på massagen ska njuta den sista tiden, ha en fortsatt bra dag alla.

Ja det är inte lätt att se skillnaden i detta mörker som är nu, gick upp klockan 05 och det var ju mitt i natten kan vissa tycka kanske. Men nu är klockan 07 och forofrande lika mörkt, helt sjukt vad fort det går. Snart är det redan jul. 2 timmar har redan gått sen jag klev upp som sagt och några få barn har kommit, både dom och jag är nog lika trötta. Snart blir det frukost, vilket jag ser fram imot. Det börjar kännas i magen nu, den behöver mat. Skönt att vara tidigt idag, men ännu skönare med fredag snart tar jag helg och imorgon kommer en efter längtad sovmorgon. Ha en fortsatt bra morgon alla

Har haft fullt upp idag verkligen, jobbade 9.30-17 sen vidare till mitt andra "jobb" är kattvakt så skulle köpa katt mat först och den dit och fylla på sen vidare nästa "jobb" och fixa med studion, så kom hem nu precis och är tidig på jobbet imorgon så de blir sängen. Sån rolig dag har jag haft idag ;) imorgon blir också massa fix med studion och sen hem till mosters älskling för att fira.

Nu är jag hem kommen från träning och jobb, har gjort mat precis och sitter i soffan och kollar på tvn. Dags för en dusch sen blir de nog sängen för min del :)

Sextionio/69 saker du vill veta om sex, någon som sett det? Ganska intressant men ändå pinsamt att kolla på i vissa lägen. Kanske när man känner igen sig själv? Jag vet inte, men man får ju veta en hel del som man faktiskt inte visste innan. Har ni inte sett det, ge det ett chans. Om ni sätt det, vad tycker ni om det?

Äntligen lite rast och tid för frukt och massage, lyx ! Tiden har gått fort 4 timmar gjorda, 4 timmar kvar. Sen ska jag mysa med min Preussens och mamma innan de är dags för ett pass body pump. Sen har jag fått uppdraget att vara kattvakt fram till söndag också, och så måste jag få klart allt i studion. Plåtningar rullar in nu, vilket är jätte kul ! Trivs verkligen bra med mitt liv just nu, allt flyter på riktigt bra !

Sitter och väntar på barnen på jobbet, inte riktigt van att gå upp så här tidigt känner jag. Speciellt inte när Gustav är sjukskriven och inte längre går upp tidigt på morgonen, annars brukar man ändå vakna tidigt dock inte så tidigt hehe. Men det går fort när man är tidig, snart är de lunch sen slutar jag, gött :) har samma tid på fredag, alltid skönt att sluta tidigt men speciellt skönt på en fredag.

Kommer imorgon, så kika in då ;)
Hade helt glömt att det var sverge match, lätt att sova då? Åhhh.. fattar inte varför folk lägger ner tid att kolla när det ändå går åt helevte dom flesta gångerna. Nu sitter i alla fall mannen bänkad i soffan och det är väl konstigt att inte män kan kolla TYST på tvn, speciellt när det visas fotboll. Någon som känner igen sig?

Eftersom jag ska upp 05 imorgon med ett lende på läpparna, pigg och glad så säger jag godnatt. puss

Special erbjudande vid barnfotografering !

Passa på att boka tid nu i december för då fotar jag barnfotografering för halva priset, perfekt om du vill ha fina bilder till jul eller annat. Och glöm inte att du som ny kund får även 50 bilder att framkalla gratis. OBS begränsat antal bokningar, så först till kvarn är det som gäller, hoppas vi ses !

För bokning ring 0736216390 eller maila mig på [email protected]
 
Har varit en hektiskt dag på jobbet idag och imorgon är jag tidig så det blir till att lägga sig i tid idag så man orkar ta sig upp när klockan ringer 05 imorgon, puuu. Men skönt att sluta tidig, ska hem till mamma efter och hälsa på min lilla prinsessa som är där. Ser verkligen fram imot det, sen blir det träning på kvällen ska bli skönt!

Har precis slängt ihop en sallad som jag ska slänga i mig innan stan :)

Lyxigt med massage på rasten, skönt att få lite lugn och ro, för idag är en sån rörig dag. Och det känns verkligen, så en halvtimma här känns toppen. Det behövdes nästan. Snart blir det ut i det tråkiga vädret med alla barnen, sen blir det stan idag igen..

Dags att sova så man kommer upp till jobbet imorgon ;) 07.30 ringer klockan, godnatt fina ni ❤

Lite fina bilder som jag tagit på otroligt vackra Michaela
 

 
 
 
 
Något som jag verkligen stör mig på är bloggare eller tjejer som tror att dom är "jätte kända" och håller på att skriva exempelvis "okej eftersom ni tjatar så mycket så bla bla bla" så har dom inte fått en enda kommentar om just det? Jag blir lite irriterad på sånt faktiskt, inte för att jag är avundsjuk på nått sätt, jätte kul om det går bra men man behöver inte skriva det på ett sånt sätt. "okej eftersom ni tjatar så mycket" när inte någon vad det verkar, gjort det? Utan man kan väl bara skriva ut det om man vill och vill man inte så gör man det inte, utan det där med "eftersom NI tjatar" . Kanske är ensam om detta? Eller finns det nån som känner samma sak? Om någon vet varför folk gör så får ni gärna dela med er, så jag förstår bättre ;) Tills dess får bilden tala sitt tydliga språk.

 
Idag är det 2 år sen som min lilla prinsessa kom till jorden, gud va fort tiden går ! Men ändå har man hunnit med så massa på två år så då känns det inte så långt ändå. Tack för att just du kom till oss underbara Wilma, moster älskar dig så otroligt mycket <3
 

30 vs 9 points. Patriks och min lunch, när man ser det i points som jag gör så ser man stor skillnad på vad som är onyttigt och ONYTTIGT. Helt sjukt att en kebab talrik är 30 points, inte okej att man åt en sån utan problem innan. Usch blir äcklad, samtidigt som de luktade väldigt gott med vitlökssås och pommes men nån gång kanske jag kan unna mig en halv? Haha

Då var dagen i stan avklarad och vilken lättnad, blev inte mycket sömn inatt då min sambo fortfarande är sjukskriven och har vänt på dygnet, ringde kl 07 från jobb. In till stan sen köpa grejer till studion, äntligen så har jag varit och fixat med de på fredag är jag tidig så då ska jag ta med mig pappa och fixa det sista innan dom åker :) kommer bli supet bra känns de som. Min kära vän Patrik var snäll och följde med att fixa till studion som smak råd.

Läser texten på väggen och inser att de är en dag imorgon också och som det står "det bästa sättet att få dina drömmar att gå i uppfyllelse är att vakna upp" men då måste man ju sova först, så nu ska jag släcka, stänga av tv och data och äntligen få lite sömn så man orkar spinningen tidigt imorgon. Godnatt på er fina läsare <3

Rekord många besökare idag, gud va roligt ! Tack för att ni tittat in och hoppas att ni fortsätter besöka bloggen. Skriv gärna vad ni tycker om bloggen? Hade också varit kul med länk om ni också har bloggar så jag kan gå in och kika på era. Puss
Problemet med mycket kissande fick jag lite svar på, diabetes, gravid eller urunvägsinfektion. Jag vet inte, går ju att kolla upp alla tre men hade hoppas på ett enklare svar kanske? Har inga andra "symtomer" än att jag kissade mycket igår, det hade inte alls varit samma idag. Det gör inte ont, vilket jag läst att det gör vid urunvägsinfektion. Gravid finns ju många symtomer för och vet inte om kissa mycket är en av dom, men dom vanligaste som illamående osv har jag inte kännt av, så det tror jag inte.

Men som sagt kanske är bra att kolla alla tre förslagen för att vara på säkra sidan. Eller kanske bara vänta och se eftersom det inte alls varit samma idag, ingen som haft samma eller liknande problem? Utan att det varit något alls?

 

Gårdagen bestod av mycket skratt, skräck, god mat och trevligt sällskap av fina vänner. Det var skönt att inte bara jag kunde avstå från alkoholen utan även mina vänner så man kunde ha en mys kväll i stället :) det behövdes !

Igår så var jag på toan och kissade 20-30 gånger, det kan väl ändå inte vara helt normal? Äter ju som sagt på viktväktarna nu och då är det mycket vatten drickande och nya kost vanor men det kändes helt sjukt att springa på toan hela tiden. För jag hade inte drukit mer än vanligt och jag har aldrig kissat så mycket tidigare. Tips på vad det kan bero på?
 

Dagen har spenderats till mesta dels i sängen och soffan men hann även med en söndags middag hemma hos mamma och pappa. Riktigt mysig en ruggig dag som denna, idag känns de som ett riktigt höst väder. Skönt att man slipper vara ute och frysa, hann faktiskt med en liten promenad med Patrik innan middagen också så då har man fått lite motion och luft idag också

Super god och jätte enkel chocklad mousse från vikt vältarna 2 points

Ingredienser
4st äggvitor
4 msk socker
4 msk kakao

Potioner: 4
Förberedelsetid: 5 min
Tilllagningstid: 5 min

1. vispa äggvitorna styvt, tillsätt sockret i omgångar. Tillsätt kakao och vispa smeten gämn. Tillsätt Hallon eller valfri frukut att toppa med, går utmärkt utan också.


Resultatet av min

Behöver och vill ha en ny design, ett nytt upplägg på bloggen någon som vet någon som gör sånt? Eller om du som läser det kanske gör? Är lite trött på denna gamla jag har nu, har kunnat och vetat hur man gör men det var 08-09 så har tappat det och har ingen tid till att lära mig igen. Så finns det någon vänlig själ där som kan, så hade det varit toppen !

Ligger fortfarande i sängen och har inga planer på att ta mig upp än, så himla kallt i lägenheten så det är skönt här under dun täcket och att ha en värmande man bredvid sig, är inte heller fel. Inte varje lördag man får sån här lång sovmorgon och mys, borde vara då här jämt :)

Ligger fortfarande kvar i sängen, idag blev de frukost i sängen. Var så himla kallt så när Gustav kom hem så kröp vi ner igen och hyrde den nya Johan Falk filmen, får hoppas på att den är bra. Någon som sätt den?

Visste du att en tredje del av alla skilda par kommer att ha sex med sitt ex? Det är vanligare än man tror. Skilsmässor ligger för närvarande på en all time high och frånskilda människor söker sexuell njutning genom alternativa livsstilar eller alternativa sätt. Täta sexuella möten med älskare från tidigare relationer har blivit en normal livsstil för vissa.



Vad tror ni? Är det vanligt att man faller tillbaka och väljer att ha sex med ett ex? Skulle ni kunna ha sex med ett ex? Skulle det funka i längden att bara hålla sig till att ha sex med en person man tidigare haft en relation tillsammans med? Är det inte lätt att bli kär i personen, eller håller man sig bara till sexet vad tror ni? Dela gärna med er av egna erfarenheter, tankar och funderingar kring att ha sex med ett ex
I stället för att jag sitter och skriver massa som ni kanske inte egentligen vill veta eller läsa, så tänkte jag att jag kör en frågestund här på bloggen så passa på att fråga det ni vill veta nu ;)



Fråga vad ni vill, avslutas på söndag
Är något som jag tycker är viktigt och blivit en stor del av mitt liv, mycket ändrade kost vanor ( till det bättre ) och träning. Det är något jag tänkte skriva om, lite mat tips och tränings tips eller saker som jag tycker. Vad tror ni om det? Är det något som är bra att ha i bloggen? ;)

Lovade ju en bättre uppdatering, har dock inte bestämt om jag ska flytta bloggen eller inte. Men under tiden jag bestämmer mig så kan jag ju uppdater för er som vill läsa.

Har tänkt börja fokuera mer på bilder och mindre text, när jag bloggade innan var det mest för att skriva av mig och uppdatera om musiken. Vilket kanske sker här också, att jag skriver av mig men som jag skrivit innan så är musiken inte längre något jag håller på med. Min prinsessa var sista låten jag gjorde.

Tänkte ni kanske kunde berätta vad ni ville se mer av i bloggen nu? Något ni skanat innan, kanske ha en fråge stund så ni kan få svar på dom eventuella frågor ni har? Aldrig kört det innan, utan bara svarat om nån frågat nått men kanske skulle ha en fråge stund så ni fick fråga det ni ville, eller undrat över ? vad tycker ni?
Finns det några trogna läsare kvar? Ser att det finns några, alla kärlek till er <3 Och ett stort Förlåt för sämst uppdatering dom senaste åren? Men det ska helt klart bli ändring, funderar på antingen ny blogg eller också TOTAL renovering av denna? Vad tycker ni?