FRÖLUNDA

Frölunda klarade HV:s anstormning

Tomi Kallio spräckte Stefan Livs nolla i den andra perioden. I power play sköt Erik Karlsson för styrning och Kallio touchade pucken in i målet.
Den andra assisten gick till Ronnie Sundin.

Nästan två minuter senare var det dags igen. En ny utvisning för HV71, och ett nytt mål för Frölunda. Den här gången skrivs Jonas Johnson in i målprotokollet, assisterad av Niklas Andersson och Tomi Kallio.

2-0 stod sig till slutet av den tredje perioden. Stefan Liv lämnade målet med tre minuter kvar, och en anstormning startade från HV71:s sida. Och Jönköpingslaget lyckades också göra 2-1, men sedan tog det stopp.

Frölunda vinner matchen med 2-1, och utjämnar därmed till 1-1 i matcher. Nästa match spelas på måndagen i Jönköping