Mors dag <3

Vaknade tidigt idag , men har dåligt sammvete eftersom mamma vaknade tidigare och jag inte sjöng för henne .. men brukar bli att man glömmer när inte någon annan vuxen är hemma som kan påminna än ;) haha. Förlåt mamma <3 Men du fick iaf en present ( vilket jag brukar vara dålig på att glömma ) och du verkade glad så det var ju bra. Efter att jag hade vaknat och gett mamma det blev det till att lägga sig och testa den nya bikinin så fick man lite färg också, fast fick mer igår när jag inte ens försökt få det haha så kan det gå :P Var och käkade på thaien idag också, inte min favorit då men haha fick gå, syrran och hennes sambo kom också ut för att vara med oss lite trevligt. Sen gick vi till farmor och fick massa fika där, träffade även min farbror eller ah mina två farbröder och min kusin som jag inte träffat på jätte länge , även en av mina farbröders flickvän kanske man inte kan säga, inte sambo heller kanske haha jaja, den han träffar iaf. Så det var trevligt annars har jag bara slappat. Ska ut och röka med therese nu innan hon vibbar sönder ;) haha .. hur har eran dag varit?

Peace and love

hönö is


ludvig, med bästa nummret ;)


thilliam


söt edvin har fått en liten tand och en till på g ;)


sötisen <3


sen gick vi och fikade :)


whilliam


mamma och inga-lill


edvin dricker ur flaska wiie :D


träffade också louise och theo :D


hallegodisen för denna sötkorven :D <3


sen gick vi hit och åt, mumms ! en underbar dag <3

nya kläder..


nya brallor ;)


ny bikini ;)


ny tröja ;)

va först på jensens med denna sötisen :)


janni köpte en stor öl och jag en liten , haha söte lille ölen ;)


tog mig en flankbiff, as gott !


sen gick jag hem till syrran för att vänta på att oliwia och therese skulle komma te stan


sen blev det drickande på toan på lisberg medans vi väntade på miss li


haha så söta är vi :D


puss <3


mina fina tjejor <3


sen gick vi till stora scenen där det va en himla massa folk


sen kom hon in :D


bandet


bandet








dom var grymma !


sen träffade vi en lustig kille haha

Lyckad kväll, hade en massa roligt <3 tack tjejer det behövdes verkligen


Ja hoppas verkligen ni håller med mig? Ellenor var den som vann robinsson 2009 och det var HELT fel ! Jarmo skulle vunnit och det tyckte dom flesta, han var den bästa överlevaren är det inte det robinsson går ut på? nej det var fel fel fel fel att hon vann ! Hon var kvar för att hon var den sämsta , inget hot så går hon och vinner? Njaa det var inte riktigt rätt och jag vet att många fler tycker som jag, det är bara att gå in och kolla vilka alla tippat som vinnare igår när jag var inne på tv4 as hemsida var det 71% på jarmo och kanske 3% på ellinor så ja ni fårstår kanske vad jag menar? Någon mer som håller med mig om att detta inte var robinsson 2009?
Nu är jag verkligen helt slut har varit ute hela dagen idag och bara gått och gått , lekt med lillen och gått en massa mer.. Det var riktigt mysigt men väldigt jobbigt nu efter haha. Skit roligt att träffa edvin och alla andra också såklart, mötte även louise och hennes lilla theo så söt han är :D Men gud va dom växer fort, halle ! Vill också ha en liten gose unge.. men det lär väll dröja ett tag om jag känner mig själv rätt haha :P Shoppade en del också så nu har jag nya kläder också wiie, bikini, tröja, och nya brallor underbart :) Nej nu måste jag helt ärligt lägga mig tror jag gud, haha skit trött.. Känner inte för något idag :/ Vet inte vad det är med mig, egentigen vill jag bara slappa men ändå dricka och på det är jag sjukt trött och vill bara sova bort kvällen? hmm .. ja jag är som jag är haha .. Så vet inte hur det blir ikväll, kanske trubban ändå? Ska spela ett band där men tydligen ska det vara HÅRD rock så vet inte om det är något för mig? hmm.. Får väll se hur det slutar, nej nu ska jag lägga mig och " vila " haha, brukar leda till att jag somnar så blir väll te att sova ;) Vad ska folket göra idag då? Visst är det helt underbart väder vi har? åhh detta gillar emma :D
Kan det bli bättre? Underbart väder och jag ska få träffa min favorit bebis idag också, wiie livet är på topp ! Igår va en kanon dag och miss li va grymt bra ! Lägger upp bilder senar för ska ner till klova med mamma massa andra och lilla edvin <3 Aw saknar dig så sjukt mycket, helt sanslöst och älskar dig hur mycket som helst. Pratade med whilliam ( en av edvins bröder ) häromdagen och då sa han att edvin hade börjat nästan krypa hallegodisen :D eller kanske mest försökte? haha det återstår att se, mamma ska nämligen passa honom så då beslutade jag mig för att följa med. Har ju ändå inget bättre för mig? sen äre skönt att komma ut i detta fina vädret också ist för att sitta här framför datorn som jag annars skulle gjort haha. Nej nu får jag panik av att sitta här vill träffa edvin nu så ska slänga på mig lite kläder och gå ner. Ska även kolla en stund på när ludvig ( edvins andra bror ) spelar cup :D han är grymt duktig ! Som sin andra bror ( andreas ) eller andra bror kanske man ska säga? hmm .. dom är iaf 4 barn :D Andreas är älst lika gammal som mig, sen kommer whilliam på snart 13, ludvig på 10 och lilla edvin på typ7 månader tror jag? haha .. något sådan iaf.. Hallegodisen för honom ! Så dom är en ganska stor familj :) Nej ingen tid för detta mer, nu ska jag dra skriver mera sen. ha det bra så länge !

Peace and love

Ni missar väll inte Miss Li imorgon som spelar på Liseberg? Det gör iaf inte jag haha, hon är på storascen klockan 20:00 så kom dit för hon är grym ! Ska dit med mina favorit tjejor så det kommer bli hel nice skulle jag tro. Först är det skola sen ska jag vara kvar för ska fixa med muskvideon som är på väg att bli klar nu, så skönt ! Sen vid halv 4 ska jag träffa janni så ska vi käka på jensens, mys <3 Och efter det blir det till att hänga i stan tror jag? För att senare dra vidare och kolla på miss li, sen blir det säkert att fortsätta festa när man kommer hem? Så jag kommer nog behöva all alkohol jag kommer över om jag inte ska somna haha. Kommer nog bli en fruktansvärt slapp lördag men det passar mig bra för då är det robinsson final och den kan man ju inte missa, inte sant? :D Jag är jätte insatt i typ alla serier spelar ingen roll vad det är jag ser på allt haha.. Nej nu måste jag sova det kommer bli en lång dag imorgon. Så inget bloggande imorgon, men skriver på lördag så ha det så bra tills dess alla <3

Peace and love


Everything will be ok, everything will be alright

I know that it will go my way if you stay my baby
I'm never gonna give you up I'm never gonna have enough
So now 'til forever stay my baby
<3


Inte undra på Pamela Anderson har varit så hemlighetsfull om sin nya pojkvän Jamie Padgett. Han är ju en riktig hunk! Han är också mer än 10 år yngre än 42 år gamla Pam, men som andra Hollywood-stjärnor som Demi Moore, Sharon Stone och Madonna är det alltså helt ok med yngre män! Kul även att Pam har valt en så jordnära kille - Han bor tydligen i en husvagn!


här bjuder jag er på en ganska ny session ifrån shorty som är grymt fin och bra, sen finns det text på videon för er som tycker det är bra. så lyssna och njut !
Sitter i skolan och tråkar just nu, inte för kul. Har just valt kurser till tvåan och det blev trafik och psykologi än så länge sen kanske jag lägger till någon mer kurs men det återstår att se sen ;) Nu har vi mediakomenikation och det är inget kul, eller vi gör inte så mycket sitter och får hålla på med det vi vill typ så det är ganska nice ändå men det hade ju varit mycket skönare och bara vara hemma. Efter denna lektionen ska vi ha engelska och få reda på hur det gick på nationella proven, får hoppas att det gick bra men tror faktiskt inte det gick sådär jätte bra haha. Men det är ju bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa. Sen ska vi också jobba lite med musikvideon så den blir klar någon gång, är ju många som vill se den. Men får se om den kommer läggas ut eller inte, det beror på hur den blir. Nej nu ska jag ta tag i min lärare och kolla hur det gick för mig på arbetet som jag gjort nu dom senate dagarna, får hoppas det gick bra. Sen ska vi ha teori i idrott också ganska segt att sluta vid 3 och komma hem runt 4 när man gick upp halv 6 men men så kan det vara ibland. har inget mer i skolan vad jag vet än så länge så då kan man bara slappa och ta det lugnt. Har även nya låtar på G så alla kan slappna av nu ;) Nya låtar kommer, måste bara ha tiden till det och först måste jag preoritera skolan så nu när jag inte har så mycket kan jag lägga ner tid på det också ;) Skriver mera när jag kommer hem..

Peace and love
Usch hatar när sånt händer, man tror ju aldrig att det ska hända en själv eller någon som står än nära? Men det va ju tur att det inte var så alvarligt, klart det inte är en liten sak men det kunde ju varit värre. Men tycker grymt synd om dig pappa <3 Men detta klarar du av så bra så, jag tror på dig och ingenting kommer att hända. Eller det får inte hända ! Men du får ju medicin nu så vi får väll hoppas att det blir bra snart och att du är uppe på fötterna snart igen, men ta den tiden du behöver. jag älskar dig pappa <3
Ja idag hade vi nationella prov i matte och det var inte det lättaste, usch matte är inte min grej men hoppas verkligen jag får G för orkar inte gå om hela matte A kursen IGEN.. gick halva förra året men sen var vi så " sega " tydligen så nu när jag bytte klass fick vi gå om allt igen. Och jag pallar inte göra det ännu ett år, suck. Är så trött på skolan nu så det finns inte. Kan den inte bara ta slut? Nu sitter jag här med ännu ett arbete som ska in imorgon och det ska vara på minst 5 sidor och ämnet är propaganda. Finns inte så mycket att skriva om det eller jo det finns väll mycket att skriva men allt är ju nästan bara om hitler och det känns som man bara skriver samma sak hela tiden, suck. jaja får la göra mitt bästa, orkar fakiskt inte lägga ner så himla massa tid. Glad om jag får G satsar mer på alla ämnen efter sommaren känner jag. Nej nu måste jag fortsätta skriva så jag hinner bli klar idag eller vilket jag måste bli, buhu ! Önska mig lycka till , skriver mera senare ( om jag hinner )

Peace and love
2-0 till blåvitt slutade matchen imot malmö och det känns ju underbart, hysén och wernblom gjorde målen och nu leder vi allsvenskan också härligt ! Stor chans att bli svenska mästare iår med denna grymma truppen som blåvitt har. Härligt grabbar !

Ja fyfan har en himla massa i skolan nu så hinner inte riktigt med bloggandet nu.. Har nationella imorgon i matte som jag MÅSTE få G i annars kommer jag typ få ig och pallar inte gå om hela matte A kursen igen så håll tummarna för mig nu! Sen har jag ett arbete som ska in på onsdag som ska ligga på minst 5 sidor och jag har knappt börjat, duktigt? nej ! haha. Så därför hinner jag inte skriva så mycket ;) Men efter onsdag blir det mycket inlägg igen skulle jag tro haha ;) Ska in och jobba det sista med musikvideon på onsdag, torsdag och fredag så får hoppas att den blir klar då. På fredag ska jag även käka på resaurang med janni, skit mysigt <3 kan behövas eftersom vi aldrig ses längre för hon har fullt upp med att vara kär. Nej men det är kul för dig att du hittat en pojk men ingen är singel med mig längre nu , buhu! svikare haha. Efter det ska jag på liseberg och se på miss li med en massa favoriter <3 Så den dagen ser jag verkligen fram imot, sen skulle vi egentligen till trubban på lördag eftersom de är ett barn som spelar där men har hört att dom inte skulle vara så bra? Så om någon som planerat ska dit läser kan ni ju säga te om det är värt det eller inte? ;)  Nää nu måse jag nog sätta igång med pluggandet igen så jag klarar detta haha, kanske återkommer längre fram på dagen.

Peace and love
Ja gården hur ska man beskriva den, hmm .. till en början var det riktigt lyckat mysigt och sådär men sedan brast det och ingenting var speciellt kul.. varken stämmningen eller folket som kom senare så det blev till att dra ganska tidigt var hemma vid halv tre ungefär. Men jag är glad att jag gick för folket var ju ingen höjdare om man säger så.. ( vissa av dom då ) nämner inga namn, dom vet nog själva vilka dom är.. men hade ändå trevligt till en bärjan så tack så mycket tjejor och pojkar för gårdagen.. Ska plugga nu så lägger upp bilder ifrån gårdagen senare. Kom just hem ifrån jobbat nu, usch va segt det var.. men vad gör man inte för pengar haha. Nej nu ska jag faktiskt få något gjort om jag inte hinner somna innan, vi får väll hoppas att jag inte somnar eller vad säger ni? haha, skriver mera sen puss på er

Peace and love

nu är det party som gäller vad säg om detta? ;) enkelt men helt okej ..
Ja idag blev det av , årets först dopp i havet. Fyfan säger jag bara , det va riktigt kallt men när man kom upp var det jätte varmt haha men ah nu är det gjort iaf haha. Nej så farligt var det faktiskt inte det gick fort men det va ganska smärtsamt ändå haha.. lägger upp en bild på beckan som också var med och tog årets första dopp med mig ;)


therese va med och bevittnade händelsen medans jag och beckan badade
Igår var vi ju som sagt inne och firade sandra som fyllde 20 nu i veckan så tänkte bjuda på lite bilder ifrån gårdagen, för bilder säger ju mer än 1000 ord ;)

min outfit för ikväll nertill


min outfit ikväll upptill


på vägen in till stan var det dags att börja dickandet och noomie gick in för det ;)


sen blev det vidare till möndal för att hämta upp ett legg till noomie


sen vidare till pc där alla väntade ;)
sandra, suzana och linnea


kompisar till sandra


kompisar till sandra


sandras kompis, sandra och suzana


linnea, jonathan, noomie och .. ( sorry kommer inte ihåg namnet )


linnea och noomie .. + en liten bit av jonathan


en full suzana, en söt 20 åring och en posande noomie


sen drog vi ifrån pc vidare till bullevard ( stvaning? )
sen mötte vi dessa för att lämna tillbaka legget som vi hade lånat


sen tillbaka till bullevard ( stavning ? )
sandra, suzana och simon bjöd på dans


sen blev det till att åka hem och mat på vägen blev det också ;) haha
tack för ikväll tjejer <3
Jag kan verkligen vara glad för att jag har dig, du är den som alltid ställer upp som finns där vad som än händer och som jag vet att jag kan vända mig till, du är äkta vän. Om jag är ledsen behövs det inga ord, för du ser. När jag bara vill gråta är det du som får mig att skratta ist. Du ger mig något som jag trodde jag hade förlorat, du ger mig lycka, du är lycka ! Varje gång jag ser på dig blir jag stark, du gör mig stark. Det är sant som det är sagt, hoppar du hoppar jag. Utan dig i mitt liv skulle allting sakna mening. Ett liv utan dig är inget liv för mig. Du är älskad för den du är och du behöver aldrig vara någon annan för du är bra som du är, du är unik. Du är en riktig ängel för du har räddat mitt liv, åh fått mig att förstå att livet kan vara vackert och med dig så är allting det. Jag vill bara säga tack, för att du är en sån underbar vän <3

<3
Nu har jag gjort klart det mesta, sminkat mig och målat mina naglar .. fast måla nagalarna är inget jag brukar göra haha men eftersom sandra fyller idag så får man väl göra något anorlunda :D Lägger upp bilder så ni får se själva


det blev en röd färg på dom ikväll


men det blev en vit, ljusbål och mörkblå ögon skugga :)

Inte bestämmt vad jag ska ha för kläder än men det blir säkert något svart, en klänning skulle jag tro. Nej nu ska jag käka sedan fixa det sista och sedan åka in, wiie ! Ha en bra kväll alla för det ska jag ha
Sitter här och lyssnar på massa party musik för att komma in i stämmning och nu börjar det arta sig här haha, ska nämligen in och fira en gammal klass kompis som fyllde 20 nu i veckan så stort grattis till dig hjärtat <3 Hoppas verkligen på en toppen kväll nu men det tror jag säkert det blir, ska bli kul att träffa alla tjejor igen och sen har jag ju noomie med mig ;) så det kan väl inte bli bättre? haha. Och idag kommer vi oss äntligen till PC också som vi snackat om länge att vi ska te men det har aldrig blivit av haha, men nu äntligen ska vi komma oss dit. Så det kommer nog bli en bra kväll :)

Igår var det slapp kväll, underbart skönt faktiskt. Va bara trött och ville egntligen sova haha men det blev till att mysa och bada badtunna och det var härligt trotts att jag var lite för trött fö det egentligen så var det bra :) Nej nu ska jag fortsätta ladda upp inför ikväll hörs säkert sen :D
Ja idag va det ju derby mellan gais och blåvitt men eftersom alla blåvittare skulle bojkotta matchen så blev det till att dra ner och kolla på matchen på golfen. Ganska dålig match tycker jag dock men underbart med seger och det var ju självklart det rätta laget som vann, eller vad säger ni? :D Hysén är grymt bra denna säsongen måste jag säga han droppar in mål efter mål och ger änglarna vinst det är ju så det ska va :) Och eftersom inte niclas alexandersson är med längre så va så bäst så har väl han fått ta över hans plats nästan. Hmm ja, vad vill jag säga egentligen? njaa bara att det är underbart med seger! Och att slå gais är ju inte heller fel haha, så sämst .. det finns bara ett lag i götet och det är blåvitt så både gais och öis kan ju frivilligt åka tillbaka till superettan där dom hör hemma och där dom kan få vinna lite? haha, öis är ju sämre än sämst men gais kommer inte långt efter enligt min åsikt, vad tycker ni? :)
Ja eftersom det är röd dag idag så blir det till att jobba, lite tråkigt men vad gör man inte för pengar? Behöver inte göra så speciellt mycket ändå så det är ganska slappt haha. Skrev inget igår för jag var så himla trött, kom hem ifrån skolan vid 4 och då var jag helt slut så jag somnade och sen när jag vaknade blev det film med beckan och noomie sen blev det typ till att somna igen ;) Så hade ingen tid för att skriva men det blir nog mer idag :D Nej nu ska jag dra mig så jag kan bli klar snart men sitter jag och lyssnar på denna underbara låten ; Björn rosenström - Snubbarna på Kungstorgskafeet så tänkte lägga upp den så ni också får höra ;) lyssna och njut

Nu har jag och Beckan varit jätte duktiga och varit ute och gått haha , jag det kanske kunde behövas efter det vi åt innan *ler* haha tog lite bilder när vi va ute som jag tänkte bjuda på














hejdå :D
haha sitter och pratar med tommy just nu och han är helt nojig för att han ska ha magsjuka eftersom hans son haft det så jag tipasade honom om vit peppar kon, som alla här inne vet hoppas jag? Finns det magsjuka i närheten tar man vit peppar kon och man blir botad, det är väll inte bara jag som hört det? :D Iaf alla jag känner gör det så det kan ju knappas vara jag som är konstig haha. Tommy filmade när han skulle äta det så tänkte lägga in den här eftersom jag inte kan sluta skratta när jag hör den så tänkte ni också kunde så se inte varje gång man ser någon äta vit peppar haha.



se och njut
Va bara tvungen att skriva att jag är glad för min brors skull han och jossan är tillsammans nu :D härligt för dom, man ser verkligen på min bror hur mycket han tycker om henne och hur bra han mår nu så det är verkligen kul. Sen är hon eller verkar vara en jätte härlig tjej får hoppas att man får lära känna henne lite bättre nu, glad för din skull bror <3 Önskar er all lycka


Baso och Shortys nya låt + musikvideo så ni får se lyssna och njuta för den är riktigt bra :) och låten den finns att ladda ner på shortys hemsida här
skrev ett inlägg när jag vann veckans blogg så in och läs det på martinas blogg här om ni vill veta vad jag skrev ;)
Jag vann tävlingen i martinas tävling - veckans blogg. så nu är jag veckans blogg in och läsa inlägget fick 48% av rösterna så STORT tack till alla som röstade på mig, skit kul att vinna :) Vill även rekomender alla som läser min blogg att läsa martinas blogg, hur härlig blogg som helst hon skriver om ungefär samma saker som mig och det är verkligen kul att läsa hennes blogg så in och kicka på hennes blogg och åter igen stort tack till alla som röstade utan er skulle jag aldrig vunnit


sitter just och kollar på denna underbar filmen - en prinsessas dagbok den är ju så klockren att det finns inte, man blir så himla glad när man kollar på den iaf jag. Någon mer som tycker om denna filmen? Tvivlar på att ni inte sett den, men i fall ni inte har så se den nu. Skit bra film verkligen :)


Så här glad var Kristin Cavallari när hon anlände till restaurangen Koi i West Hollywood i fredags för att äta middag med sin mamma och vi är inte förvånade! Nu när hon fått ersätta Lauren Conrad i The Hills kan hon ju se fram emot att bli en av Hollywoods hetaste unga stjärnor! Som om inte det vore nog så ryktas det även att Lauren fick $75000 per avsnitt så om Kristin lyckas förhandla till sig en liknande deal så kan hon dessutom vara väldigt nöjd med sin nya lön!

herregud helt sjukt mycket pengar ju?! Kanske man ska statsa på att göra något sånt ist, haha eller vad tycker ni? drömma kan man ju alltid iaf :)
I din närhet känns allting så rätt, det finns ingen smärta, inga fel bara kärlek. När jag blundar vet jag att när jag öppnar mina ögon igen så är det dig jag ser och det är det jag lever för, att få vakna upp mig dig, veta att du alltid finns oavsett vad, det är lycka. Du får mig att våga tro på ett föralltid, en framtid och att våga hålla mina drömmar vid liv. Kärlek är mer än ett ord, kärlek är du. Allt jag kan ge dig, ska jag ge dig för att visa hur älskad du är, allt du drömmt om så jag se till händer. Du gav mig kärlek så jag ger dig mitt liv. / emma

Hittade denna gammla dikten när jag letade igenom några texter så tänkte jag kunde dela med mig av den till er också
Härligt grabbar, 2-1 till ifk. Det är så det ska se ut, underbart hysén. Toppar alsvenskan och tar hem guldet i år tror stenhårt på det nu, såhär bra har det nog aldrig gått för blåvitt? Man blir så himla glad när änglarna tar tre poäng :D såhär ska det se ut grabbar, fortsätt i samma stil och guldet är vårat :D
Hej, alla som följer bloggen kanske såg att jag för några dagar sedan jag skrev något om en tävling iaf jag gick vidare, wiiee heja mig ! Så nu står det mellan mig och tre stycken andra så gör mig världens tjänst alla som läser detta och gå in och rösta på mig i detta inlägget - > martinas blogg inlägg och skriv i kommentaren Nr. 1 då har ni röstat på mig. Tack på förhand alla
Trodde jag skulle få sovmorgon idag men icke då, halv 7 ( för en timma sen ) kom min bror in och väckte mig och ville att jag skulle köra han till färjan, suck tänkte jag men vad gör man inte för familjen? Det va bara att ta på sig och åka iväg och lämna honom. Och när jag kom hem igen ( runt 7 ) så var jag för pigg för att kunna sova så jag satte på datan och började rensa lite på den, kunde ju verkligen behövas haha. Så rörigt man har ibland och på tal om det så skulle det verkligen behövas städas i mitt rum - någon frivillig som ställer upp? :D haha. Igår hade jag en mysig kväll med Henke och Noomie , vi satt först på altanen hos henrik och myste sen in och kolla talang och bara chilla. Det kommer nog bli så resten av helgen också har en massa att plugga men just nu har jag INGEN ork till det. Är ju ledig nästa torsdag och fredag så då ska jag sätta igång med mitt arbete sen har jag musikvideon som ska pillas med osv osv .. Men fan va skönt att det snart är sommarlov så man slipper eller vad säger ni? :D Någon som har några planer inför sommaren? Jag vet iaf att jag ska ta det lugnt och slappan av och bara ha det bra ;) Det låter bra tycker jag, tycker inte ni? Nej nu ska jag fortsätta rensa upp på datorn så det blir någon ordning. Sen ska jag ladda upp bilder på BDB nu också så dom som har mig där in och kika sen

Peace and love
Ja alla som läser nu martina har en liten tävling på sin blogg om att bli veckans blogg så för er som är intresserade kan ju alltid gå med där eller iaf gå in och kika på hennes blogg mycket rolig blogg att läsa ska jag säga, hon skriver en massa bra grejer så ge det en chans :)
ja det stämmer, herregud min klass är verkligen inte riktig ibland förstår mig verkligen inte på någon nästan. Men där sa jag allt nästan för vissa förstår jag mig på jätte bra men dom är få tyvärr. Vi är väldigt indelade i våran klass om man säger så och jag är glad att jag umgås med dom jag gör och trivs jätte bra med dom, dock har vissa slutat och vissa kommit. Ja jag säger dock te det också för gillar verkligen inte en som kommit iaf, usch. haha dom som behöver veta vet ;) Men Noomie, Alex, Julia, Gurra är typ dom enda man pratar mer klart man pratar med annat folk också men inte på samma sett så är ganska lättad att ni gör skoldagen en aning roligare. Elin som har slutat i klassen gjorde också skoldagen spciell om man säger så? hahah, du är för rolig du eller ja va kanske man ska säga fast är nog ganska säker på att du är det än så ;)

Imorgon ska vi ut och käka på jenssens ska bli skit mysigt, det blir jag, noomie, alex och elin kanske gurra? hmm jag man vet aldrig med den killen men hur som helst ska det bli ritkigt roligt och kul att träffa elin igen :D Nej nu ska jag kolla på prison break som det äntligen kommit ut nya avsnitt på, hur underbart som helst. Ha det bra folket

Peace and love


Ja verkligen! Har helt glömmt bort att blogga överhuvutaget, haft mycket i skolan mycket som hänt privat osv så har helt enkelt fått lägga bloggen åt sidan ett tag, eller i några dagar men jag hoppas ni har förstående ändå? Nu är skolan snart slut och det känns underbart, eller vad säger ni? Sommarlov är ju aldrig fel, åhh längtar! Har så många planer iför sommaren och ska förhoppningsvis göra en massa kul, men det jag ser fram imot mest ju nu är att jag ska se björn rosenström, elin kommer hit, sofia kommer hit och komferens veckan det ska bli så himlans roligt. Någon som har några planer över sommaren som dom vet redan nu? :) Nej nu ska jag gå upp och stryka ett par brallor jag ska ha på mig idag och sitter fortfrande här i handuk så nu har jag en aning brottom haha, slutar ett idag också ganska skönt fast har ett pass med en enda lektion ifrån klockan 08.00 - 13.00. 5 timmar helt sjukt, men det är media så det är kul men ändå det är många timmar faktiskt. Ska lära oss programet som vi ska fixa med filmen i så den blir nog klar snart förhoppningsvis kanske nästa vecka är den helt klar, spännande. Vi har lagt ner massa tid på dena musikvideon så hoppas verkligen den blir bra nu. Nej nu har jag suttit här alldeles för länge, nu måste jag upp och stryka som sagt. Ha en bra dag alla :)

Peace and love
Ja nu har snälla Noomie lovat mig att hjälpa mig göra om designen te bloggen kan behövas :D haha inte för att denna är ful på något sätt utan mest bara trött på den haha, man blir ju det efter ett tag :) Några förslag på vad ni tycker den ska se ut? Alltid kul att höra vad ni tycker. Nej nu blir det sängen för mig mår inte alls bra idag usch och FY säger jag bara, berättar mer om gårdagen sen om jag vaknar någon gång haha. Hur var eran dag igår btw? Skriver mer sen ..

Peace and love




outfiten för ikväll ser ut såhär, vad tycker ni? :D funker det eller ? :P
Idag fyller lilla henke penke år eller ja lilla och lilla han är ju äntligen 18 nu haha söt :D Hoppas du får en kanon kväll nu när du äntligen är 18 och kan köpa dina egna lagliga cigg och gå in på krogen ;) PUSS på dig <3

Ja sitter här och peppar mig själv för nu är det ÄNTLIGEN lördag, dagen jag sett fram imot haha :D Idag blir det till att dricka och full ska jag bli så den saken är klar iaf :P haha, får bara hoppas att det blir lite mer sol så det blir grillning och massa trevligt folk :) Så ser verkligen fram imot kvällen, detta är vad jag behöver känner jag så detta kommer bli en bra kväll tror jag eller hoppas på kanske man ska säga? haha :D vad har alla andra för planer för idag? Hörs säkert sen.. ha det bra tills dess och hoppas ni får en toppen kväll, btw ska någon här inne se på robinsson? Kollat varje avsnitt så blir väll till att spela in det så jag kan se det. Tycker det är jätte roligt haha, någon som håller med mig? eller vad gillar ni för program ? : )

Peace and love
Igår vann blåvitt med 3-0 imot Gefle och målen kom ifrån wernblom och sigurtsson två ifrån wernblom och ett ifrån sigurtsson härligt att man leder alsvenskan igen. Sen gjorde Sverige en mycket bra insatts igår och gick till semifinal när dom slog tjeckien, härligt ! Men tråkigt att dom förlorade idag :( eller gjorde om det ? haha. vad tycker ni om sport? har jag några sport intresserade blogg läsare eller är det bara mode som gäller här inne? :) Jag gillar sport haha men nästan bara blåvitt eller ja det är typ det ända jag bryr mig om och frölunda såklart då, hihi. Nej nu ska jag se på talang, det är ju ifrån Götebrog ikväll det får man ju inte missa, eller vad säger ni? :D


VILKA SKA MED?

Den 12/6 spelar denna syggingen Björn Rosenström ( för er som inte vet ) på trädgården i Göteborg. Och det måste man ju bara gå på, så komigen nu alla vilka är på? :D

info:

Trädgår´n Proudly Presents Björn Rosenström o det jävla bandet.

Dörrarna öppnar 18,00
Insläpp till konsertlokalen 20,00

Åldersgräns 18 år

kostnad 195:-

mer info www.tradgarn.se

herregud detta kunde slutat illa inser jag nu, haha fast det är ganska kul ändå. Nu när jag kom hem och skulle flytta på ett par böcker som jag lagt över min platttång som jag använde i hmm va vad det nu, onsdags tror jag. Så känner jag att dom är varma, har även kännt igår att det luktat bränt och sådär men inte tänkt mer på det. Men självklart har jag glömt att dra ut sladden te platttången så den har stått på i typ 2 dagar i sträck natt och dag :O det är ju ett riktigt under att det inte börjat brinna säger jag bara.. herregud. Det har legat en mic brevid den och böcker på den, helt sjukt. Haha men är man glömmsk så är man (A) Tyckte det var en aning äckligt nu, ifall det hade börjat brinna typ när jag hade legat och sovit eller något :O usch. Någon som varit med om samma sak eller något liknande? Berätta gärna isf :)


sjukt bra låt elin, en av dina bästa du gjort helt klart ! njut av shortys nya låt folket :D
Ja idag blev det äntligen inspelning, fast dock inte hela. Tar resten imorgon så det kommer nog bli nice. Pratar såklart om musikvideon som jag gjort nu ett tag i tidigare inlägg, den blir klar i juni kanske innan men senast 11 juni för då ska vi se på dom gemensamt men den bör bli klar innan, ska släppa låten till videon nu snart också vet inte än. Kanske idag kanske imorgon, så håll ögonen öppna ;)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva? Har ganska mycket inom mig men ingenting som jag egentligen vill ta upp här? Hmm, känner både besvikelse, hat och kärlek på samma gång utan att riktigt veta till vad eller vem. Det är verkligen jobbigt, för samtidigt som jag är glad och lycklig kan jag lika snabbt igen bli depprimerad och bara vilja gå under jorden. Men jag har bestämmt mig för så längsen att aldrig ge upp hur svårt det än är och blir så ska jag aldrig ge upp. Därför står jag rakt änn idag och håller mitt huvud högt, önskar bara att det va lika lätt som när man sa det...
























Galen kväll, slutade med hem tidigt eftersom man blev någon vid naman emma blev för full. Vilket inte händer ofta (A) haha. Men tack för en trevlig kväll ändå alla som var med <3
Ja idag har jag följt med min moster och kollat hur jobbet går till och sådär så nu är allt klart, underbart att ha ett jobb ! Det är ju bara en gång i veckan och man tjänar ju bra på det så varför inte? haha. Annars har det inte hänt mycket alls idag faktiskt bara slappande och lite pluggande får la sätta mig och försöka med det sista nu så jag blir klar, mycket att läsa. suck ! Imorgon ska vi spela in resten av musikvideon så den blir klar, skönt ! Nej nu hinner jag inte skriva mera men kanske skriver mera sen hade tänk lägga in lite bilder ifrån fredagens myskväll hos annie :) så håll utkik

Peace and love
Nu är det dags för grillning, har redan grillat idag eller ah mamma och dom var nere och grilla så följde jag med fast åt inte grillat och nu ska jag ner med mina nära och kära :) ska bli mysigt ! Får vi hoppas iaf haha, som det ser ut nu blir det jag, Henke, Noomie och Beckan. För dom andra skulle visst över till öckerö, så tråkigt ! jaja, vi får kul ändå :) Vad ska alla kära läsare göra idag då?

Peace and love
Ja det har jag insett nu, detta var nog sista gången som jag drack på vabrog för nu har jag insett att det aldrig blir lyckat. Gårdage var betydligt bättre än förra året men njaa sådär lyckad blev den inte för min del. Jag blev FÖR full, haha för en gång skull kanske man ska säga? Ja sprit är nog inte min starka sida och det var det inte igår heller, usch nej. Blev först till att förfesta i lägenheten med Jocke och Noomie sen kom min bror och gjorde oss sälskap också. Sen vidare till Golden days dit också Putte kom, men han blev inte så långvarig. Det va ganska mycket folkt där men jag var inte på humör för att dansa och ha kul, va bara full och trött. Ville bara hem och få sova så jag och Noomie åkte hem, Jocke stannade med min bror men det varade inte länge. Noomie fick gå ut och möta honom och under tiden somnade jag haha , lyckat? Njaa inte sådär jätte kanske. Så vettufan faktiskt om det blir något mer drickande för mig på valborg? haha. Resten av denna helgen blir det till att ta det lugnt, kom på att jag ringde nog många samtala eller smsade folk jag inte borde igår så alla som fått det ta inte illa upp eller något, jag var bara jätte full. Haha , nej snart ska vi åka te städet som jag har lovat att hjälpa henne med. Alltid gott med extra pengar, haha. Men nu måste jag fixa iordning mig för bussen går 20 över.. Hur var eran valborg? Och hur tillbringade ni eran? Hoppas den var mer lyckad än min hihi. Ha det bra alla hörs säkert.

Peace and love