mitt hjärta, mitt allt ♥

Jag vill bara säga att jag är så otroligt lycklig, jag har världens bästa pojkvän som jag älskar så sjukt mycket att det inte ens går att beskriva. Han är allt jag drömt om plus lite till. Vi har varit tillsammans i över 17 månader nu och vi har aldrig bråkat, klart vi har tjaffsat och sådär varit oensiga om vissa saker det är väl alla? Men vi har aldrig skrikit och bråkat med varandra, aldrig gjort slut eller något sånt och det känns så himla skönt. 

Jag litar på honom till 100 % och han är min bästa vän, han är min andra hälf och det kommer han alltid att vara. Detta är det ända riktiga förhållande jag haft, för när jag ser tillbaka på dom andra så var det aldrig så här och då fattar jag att det är så här det känns att vara kär, det är så här det är att bli älskad och det är så här det är att leva med den rätta.
 
Han är min man, den killen jag kommer gifta mig med ( om jag någon gång kommer det ) och det är han som kommer vara pappa till våra barn. Det finns ingen annan för mig. Han är bäst och han är bara min !


mitt hjärta, mitt allt!
- du är det finaste jag vet 

Det jag hatar mest av allt är att vara ensam, jag avskyr det förutom när jag själv vill det. Jag tänker för mycket och alltid blir bara ja, jobbigt. Just nu är det för mycket tankar och för mycket känslor i vägen känner jag. Jag vill inte vara ensam jag behöver något, jag behöver någon, jag behöver dig !