Räknar ner

Ja nu är det knappt 11 timmar kvar till man sitter på planet då , oj va tiden går fort nu. Putte är här och håller mig sälskap fast just nu sliter han av mig håret eller något .. haha har just duschat och han ville kama ut det men ja det gick väll sådär och nu håller han på att bålsa det , haha egentligen gör jag det tusen gånger bättre själv men kul med uppvakting :) haha , naw hallegod jag har världens bästa bror , älskar honom högt <3 Ja här sitter man och räknar ner tiden då tills man ska åka. Har käka min sista kebab special i sverige iaf idag och rökt min sista ciggaret i sverige också detta året då :) Även hunnit med att rensa datan och städat och vägt väskan den vägde 20, 1 så fick ta bort lite men då var ej sminket och allt med så det kommer la komma upp i det igen bara det inte går över ! Nej nu ska jag umgås med putte dom sista timmarna jag kan, alla som jag inte träffat får ha det så jätte bra och alla jag träffade igår tack så mkt för kvällen och jag kommer sakna er alla <3 Hörs kanske , ses nästa år :D

peace and love


blir så fruktansvärt berörd av denna låten, nog en av dom bästa jag hört. Lyssna och njut !

" du får inte knacka på min dörr om du inte är berädd att komma in,
du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din
du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart,
men jag önskar inget helldre än att du gör allting för mig snart "

<3
Okej om 24 timmar sitter och på planet, gud när man beställde resan i april eller vad det var så kände det jätte långt ( vilket det var också ) men nu sitter man här och det är bara drygt ett dygn kvar.. herregud :P Ja jag har nog packat ner hela jävla gaderoben haha så fick packa om och ta bort massa :( men tror jag har med mig det viktigaste nu iaf. Ska ju även ha med mig datorn ner så om det funkar med internet så blir det väll till att försöka skriva i bloggen en gång om dagen så ni kan följa mig där nere med :) Men det är bara om det går och det inte är alls för dyrt ( om det nu kostar något ) men man kan ju hoppas på det bästa. Igår så hade jag en trevlig "hejdå" middag här för mina nära och kära det var hur trevligt och roligt som helst, fast det blev nog en del hårda ord men sånt som händer haha.. det var ju bara för att man ville ha det man ville ha under paketleken som man sa det där (A) eller iaf jag :) haha. Jag fick det som andra ville ha mer än mig tror jag, haha. Så kan det också gå men fick en sak iaf som jag slogs mycket för , mohahah. Nej nu ska jag fixa med det sista och städa mitt rum just min ipod funkar igen också, för er som inte vet slutade den fungera igår och jag blev riktigt ledsen eftersom jag suttit och hämtat hem massa musik nu i flera veckor för att kunna lyssna på där nere så bara slutade den funka igår :( Men idag på morgonen så funkade den igen, wiie va glad jag blev :D haha. Ska även förmodligen köpa ett nytt startpaket idag till comviq så att jag kan ha med det ner och sms med några kanske? :D saknar min mobil :( Här kommer lite bilder ifrån kvällen igår :)

Ja nu är det väll dags att börja fylla resväskan såhär två dagar innan man ska åka? haha , jag är alltid sen med det jag ska göra .. nu är hela sängen full med kläder av det jag ska ha med mig, vet inte riktigt vad det bli eftersom det är hur mycket kläder som helst som jag vill ha med men vet att jag inte kommer använda det när man väl är det nere ? haha så är det alltid. Så här fin är iaf min säng nu , full med kläder och nybäddad :)
Oj oj , nu är det nära .. bara hemma i 3 dagar till sen åker jag :D wiiie ! Det ska bli så fruktansvärt skönt att komma BORT härifrån och ner till värmen, men kommer sakna en massa folk grymt mycket. Börjar faktiskt bli lite nervös nu inför resan, brukar inte vara det men nu börjar det pirra lite faktiskt (A) haha. Sen är det bara 8 dagar kvar tills julafton och den ska jag för första gången inte fira i Sverige, känns konstigt att inte ha julgran eller något sånt men tror det kommer bli skönt att vara där nere slippa stressen och allt också. Tror faktiskt att jag behöver det! Inte börjat packa än men tänkte göra det imorgon men jag kommer säkert ta med hur massa som helst och knappt använda hälften, det brukar ju bli så.. haha. träffade min älskade kusin häromdagen också, gud va stor han har blivit sen sist jag såg honom fast endå så liten. Fick även se min halvkusin Jossans lilla dotter idag, gud va fin hon var :) Pappa upp i dagen iaf. Nej nu ska jag fixa med engelskan sen blir det till att sova, det e ju skola imorgon men bara två dagar kvar och det känns hur skönt som helst verkligen ! Sen på torsdag blir det en liten "hejdå" middag hos mig + paketleken med min snyggingar :D Hoppas att alla kan komma, men vet ju att Oliwia inte kan så om du läser detta, tråkigt att du inte kan komma men vi får ses innan jag åker iaf <3

- Vad ska alla göra på jul och nyår då? Fira hemma med familjen eller borta?
berätta lite för mig nu som inte ska vara hemma, kan vara kul :D

peace and love
Efter klippningen och slingningen så blev det till att åka hem och fixa det sista med smink och allt, sen vidare till syrran för att käka julmat :) Det var många som va där, det var jag, mamma , pappa, syrrans sambos mamma och pappa samt deras andra barn ( alltså min syrras sambos syster ) och hennes två barn, mormor och hennes sambo, min bror och även kusinen Whilliam. Så vi var ganska många endå i deras lilla tvåa :) Vi fick jätte god mat, sen blev jag hur trött som helst så det dröjde inte länge för äns jag somnade på soffan, men vaknade när vi skulle åka iväg till liseberg. Egentligen orkade jag inte riktigt åka dit för ar så himla trött, men kände att om jag inte går nu blir det inget i år :/ så jag gick med endå :) Det va ganska roligt mest mysigt att gå runt och se alla ljus och allting. Efter liseberg blev det först hem te Putte för att dricka lite smått sen vidare till Oliwia för att fortsätta och dit kom en massa folk ^^ kom hem vid halv fyra eller något och Janni som inte hade någonstans att sova följde med. Vi somnade ganska sent, hade mycket att prata om.. och vaknade vid 12 idag så nu sitter jag här ny duschade och ska snart äta hoppas jag sen ska vi vidare och hälsa på lill kusinen Edvin, saknar honom grymt mycket :( <3 så det ska bli riktigt kul. Skriver mer ikväll om jag hinner .. lägger in bilder ifrån julmiddagen och liseberg samt några ifrån kvällen sen :)
Igår fick jag gå upp jätte tidigt för att jag skulle vara hemma hos Emma Andersson klockan 09:30 för då skulle jag bli klippt och hon skulle färga håret på mig eller ja slinga håret. Jag blev jätte nöjd :) Lägger upp bild på före och efter så kan ni ju säga vad ni tycker ?


Stort grattis till underbara Kevin, du är kung !
Ja jag sitter här och håller tummarna för att Kevin ska vinna idol 2008, han måste vinna ! Han är ju helt klart bäst, eller vad tycker ni? Alice är bra, men Kevin har det där lilla extra som ingen annan har! Medans Alice är mer som vem som helst liksom.. Därför tycker jag att han ska vinna, han har varit bäst hela tiden det är inget snack om saken!



Nog om idol, för er som undrar så har jag iaf blivit ganska mycket bättre fortfrande lite ont i halsen och en aning snorig men det belv iaf skolan för mig idag, kände att jag var tvungen. Sen var jag på möte, det gick väll bra. Tänker inte gå in mer på vad det va för möte dom som behöver veta vet :) Sen blev det att gå på rasaurange med familjen fast bror min följde inte med ( synd ) Men det var jätte gott iaf så han gick miste om något. Så jag ska tipsa alla som bor i Göteborg eller i närheten av Göteborg käka på Tilda´s hur gott som helst och det finns nästan allt och det är inte farligt dyrt, även mycket trevligt. Nej nog om det nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla vem som vinner för ska nämligen upp tidigt imorgon eftersom jag ska klippa mig, är jätte osäker på hur än :( men för er som har mig på bdb in och tyck till !!! Gick upp 7 i morse så är helt slut och ska upp samma tid imorgon och då är det full gång hela dagen också först klippa mig sen hem till syrran på jul middag och sen blir det jul på liseberg :) Få hoppas på lite snö tills dess, alltid roligare då. Nej nu börjar det dra ihop sig och ögonen vill verkligen blunda nu så får väll lägga mig..

Hur har eran dag varit idag?

peace and love
Ja dåligt som jag mådde i morse så blev det ingen skola eftersom jag inte kunde dricka eller nått som jag sa i tidigare inlägg så det blev till att gå till doktorn idag , satt där ganska länge och vänta och vänta och somnade även en stund sen blev det ännu mera väntaden.. så himla tråkigt att vänta! Dom hittade iaf ingenting så här sitter man och kan knappt svälja för det gör så jävla ont + att jag har hosta och börjar bli snuvig. Sen har jag också kännt mig febrig hela dagen .. usch. Så nu sitter jag här och äter hur mycket halstabletter som helst gjorde en knäcke macka med rå vitlök och kaviar på det ska tydligen vara bra inte för att det har hjälp än iaf men, sen så dricker jag varmt vatten med honung i inte för gott men vill bli bra nu dricker även varm chocklad :) Blir nog hemma imorgon också, känner att jag måste blir frisk nu, vill inte vara dålig där nere :(

hur har eran dag varit idag då?
hoppas den var bättre än min
Fick just reda på att Louise och Dennis blivit föräldrar till deras lill kille :D vet inte så mycket äns så finns väll inget mer att skriva en ett stort grattis till er :) Och jag hade rätt (A) haha .. hon frågade mig för några dagar sen vad jag trodde det skulle bli och jag trodde kille :P fast det spelar ju ingen roll :) men sjukt roligt för er båda ! Och Louise när du läser detta får du skicka bild på den lilla så jag kan lägga upp här , åter igen stort grattis !



här är den lilla gullungen :)
Åhh , sitter nästan här och gråter nu, fyfan ! Varför just detta av allting.. Nog bara för jag pratat så mycket om att jag inte hafft det på länge så ska det just hända nu. Åker ju snart och känner att jag måste till skolan, men åker jag på detta blir det ingen skola på hela veckan nu :/ Jag sitter här och kan knappt svälja, kan inte käka och inte dricka. Jag tror jag har fått halsfluss :( Ska nog troligtvis gå till doktorn idag för att se vad det kan vara så att om det är något får jag medicin så fort som möjligt. Men får tillbaka prov i skolan idag som jag vill ha sen så kommer vi säkert eller troligtvis gå igenom massa som vi kommer få och jag orkar verkligen inte sitta där nere och göra massa, fast kanske bättre än att vara sjuk där nere.. Sen vill jag inte smitta dom i min klass heller såhär fram till jul och allt. Speciellt inte Noomie som har så lätt för att bli sjuk stackarna <3 Nej nu ska jag ringa te Noomie och prata med henne , skriver kanske mera sen..

Hur mår alla mina läsare?
Ingen som är sjuk va?
Oj, oj oj denna helgen har ju inte varit lik någon annan på länge iaf, drack både fredag och lördag så är väll inte sådär jätte pigg och glad nu kanske. Men det var faktiskt ganska kul denna helgen, bortsett ifrån vissa insedenter då. Men orkar inte skriva så mycket så lägger in bilder ist och det är bara att klicka på dom så blir dom stora :)

Fredagen:

efter detta drog vi till mikael men tog inte med mig kameran dit :)

Lördagen:








slut på bilder

Tack för en trevlig kväll allihopa <3
Vem åker ur idol ikväll? skriv kommentar på den du tror så skriver jag in vad resultatet blev och därmed vad mina kära bloggare tror :) så skriv nu för all del
Så nu har jag fixat med lite jul saker i rummet för att komma in i jul stämning, inte för att det känns som jul sådär jätte mycket kanske men det hoppas jag kommer snart. Även om denna julen inte kommer bli som alla andra, alltid hafft traditionell jul med hela släkten osv men nu ska det bara vara familjen + farmor utomlands. Så det blir något nytt bara att hoppas på det bästa. Sitter här och lyssnar på lite skön julmusik för att försöka komma in ännu lite mer i jul känsla, bara snön som fattas nu. Hoppas den kommer snart så jag får se lite av en vit jul iaf :) haha. Nej nu när jag varit duktig och städat och gjort fint ( bilderna nerdanför visar resultat av hur fint det är i mitt rum nu ) så förtjänar jag både pizza och chips + en film sen blir det idol, håller tummarna hårt för kevin, vem håller ni på?

          



peace and love


om du vill komma in i rätt julstäming nu såhär inför jul så är denna låten underbar att lyssna på, den får en verkligen att längta fram till julen + att Mariah Carey gör den så jävla bra också. Lyssna och njut :)
Hjälp mig genom att gå in på den här länken och registrera er här , det är helt gratis och det hjälper mig verkligen om ni gör detta :) så var snälla nu, för annars får ni inga julklappar till jul ;) haha gå in här så kommer ni till sidan. Tack på förhand alla som är så underbart snälla och gör detta, säg gärna te era kompisar också att göra det. Det skulle verkligen hjälpa mig. Kram
Idag hade vi idrott och vi skulle typ göra massa övnings saker med en som stod framför oss ( vi skulle alltså härma henne ) och haha ja vad ska man säga , det va riktigt jävla jobbigt och gick snabbt så man hann inte riktigt med ibland. Vi gjorde kick boxning och sånt där. Känner mig riktigt duktigt när jag tränar haha. Vad har ni gjort idag? Nu sitter jag här och degar framför datan och är hungrig ska se te att göra mig lite mat sen även duscha. Sitter även och funderar på om jag ska fixa ny soffa kanske? Kan ju säger att jag behöver en eftersom den jag har är varken go att sitta i eller speciellt hel eller fin, haha. Och varför inte ta chansen när det är nära + att den troligtvis är gratis. Vi får väll se hur det blir med den saken, verkar lite veligt så vettufan. Men man får ju hoppas på det bästa, inte sant? :)

Hur ser eran dag ut idag då?
Ja nu sitter man här och bara sitter , har prov imorgon men sitter endå här och bara sitter. Varför? Ja det är ju den stora frågan då. Nu ska jag iväg och sola med putte samtidigt som jag kollar på oskyldigt dömd och samtidigt som jag borde plugga.. det låter bra detta inte sant?

vad har ni för er ikväll? :)


De tre Gossip Girl-stjärnorna Chace Crawford, Ed Westwick och Jessica Szohr var fast på Dallas flygplats igår. Enligt W Magazine var Jessica och Ed väldigt närgångna, inte alls som i serien där de spelar fienderna Chuck och Vanessa. Ett ögonvittne berättade "Det var definitivt på munnen. De hånglade inte men det var utan tvekan en kyss. De var också väldigt flirtiga mot varandra." Det har gått rykten om att Ed haft ihop det med flera olika tjejer på senaste tiden. Han verkar vara en riktig player, men det kanske är okej när man är en sådan snygging som våran Ed Westwick "Chuck"
Det var änna dåligt med förslag på filmer ifrån eran sida, fick 3-4 st bara endå är mer än 10 pers om dagen som läser bloggen. Så jag ger er en ny chans att vara snälla och hjälpa mig med att säga era favorit filmer nu inför jul, tar även imot andra tips på bra filmer :P fast har sett dom flesta men det skadar ju inte att ni skriver tips endå, vem vet kanske inte sett just eran favorit film :)


d a n s a , ingen behöver kunna bara gunga
p r ö v a, hålla balansen så du klarar sjunga,
med mig, denna refräng ! så rör dig nu
om och om och om igen !


sjukt skön låt, blir på så bra humlr av denna just nu :)