Älskar dig idag, imorgon och föralltid ♥

Klart jag litar på den jag älskar mest av allt? Varför skulle han ljuga, vad skulle han tjäna på det.. ingenting. Varför skulle han göra något sådant, aldrig .. inte en chans att han skulle. Isf vet jag att jag hade varit den första som visste det och att det hade varit ifrån han jag hade hört det, så skippa alla spekulationer nu och allt skitsnack för säger han att det inte är sant så är det inte det..

Är så trött på allt jävla skitsnack, folk säger en sak men allt är bara en jävla lögn.. så blir man arg för ingenting? Är folk så jävla patetiska att dom glädjs åt andras sorger? att dom faktiskt gillar att förstöra? Det är en trasig värld vi lever i, riktigt trasig ! Ett jävla rykte kommer inte få mig på fall så lätt så kom med riktiga jävla bevis eller håll käften.. antingen har jag fel eller så har jag rätt, saningen varar alltid längst !

Idag kommer min älskling ÄNTLIGEN hem, så just nu sitter jag bara och väntar och längtar efter att han ska ta klivet innanför dörren så jag kan få krama honom, puss på honom och bara vara nära honom. Gud vad jag längtar, men nu är det inte långt kvar, han ringde för en timma sedan och då skulle dom åka så dom har väl åkt en timma nu kanske och det tar typ tre, tre och en halv kanske .. så får la se. Han kommer väl runt ett någon gång.

Men vad ska man göra under tiden? Ja det är ju frågan, finns inte så mycket.. Köpte the sims 3 för ganska längesen ( eller ja när det kom ut då vill säga ) så skulle jag instalera det igår för att spela men jag blir så jävla förbannad för det jävla spelet funkar inte? Helt sjukt, betalade fan 600:- för ett spel som inte funkar? Satt i över 4 timmar med det igår och bara instalerade om det och sen om det osv.. Blir så trött, för det verkade vara sjukt roligt! Får be gustav ladda ner det åt mig ist så jag kan spela det, för min data ( denna då ) har ingen sån som man kan stoppa in skivor i för den är så liten antagligen? Jag vet inte, men så är det iaf..

Och datan är typ överhettad, den andra asså.. så den stängs av hela tiden typ och det går inget bra på tv vid denna tiden heller, gud vad allt är negativit haha. Ja så är det väl ibland kanske? Men så fort min babe kommer så är alltinging som bort blåst och hela dagen ska jag bara vara med han, hela tiden ! haha
Idag är det ett år sedan jag slutade röka, helt sjukt vad tiden går fort asså.. Känner mig riktigt duktig ett år vad mitt mål, inte för att jag tror att jag kommer börja igen men som man säger - en gång rökare alltid rökare.. och jag tror nog det är ganska sant, så fest röka kanske jag kommer göra någon gång men ska försöka verkligen att inte börja helt igen, man får ju tänka på framtiden sen luktar det inte så jätte gott heller att pussas med en rökare måste jag säga! usch usch, men det blir som det blir. Känner mig stolt över att ha klarat det såhär länge iaf..

Oj tiden går ändå ganska fort ibland, imorgon kommer min babe hem och jag saknar honom sjukt jävla mycket måste jag säga... hade jag haft körkort och bil hade jag lätt åkt upp och bara sagt hej och åkt hem igen typ, bara jag hade fått krama och pussa på han lite sen försöka övertala honom om att åka hem med oss igen haha.. så om någon är sugen på att köra dit och sedan hem igen så hör av er haha ;)
Ja vad finns det att skriva om förutom att jag saknar gustav? Ja jag vet faktiskt inte, det kommer bli mycket sånt nu eftersom det är det som händer i mitt liv just nu och denna bloggen handlar om vad som händer i mitt liv, därför inte så konstigt.. Men klart det kanske kan bli lite väl mycket om en och samma sak kanske, men man behöver faktiskt inte läsa isf om man inte vill det :)

Han har hört av sig idag så han lever ju iaf, så söt när han ringde och sa godnatt och att han älskade mig ♥ aw då blir jag glad, då vet jag att han inte glömt mig iaf. Får ligga och gowsa med en tröja som jag dränk nästa i hans perfym och lilla zera, hon mår inte riktigt bra är dålig i magen stackarn så hon är lite extra kelig nu men det behöver jag lite nu så det är bara bra :)

Fast det blir lite jobbgt när hon går över datan hela tiden haha, så det blir massa konstiga bokstäver och går in på massa sidor och det är ju lite jobbigt speciellt när man bloggar? haha, ja ni förtsår nog. Men just nu ligger hon och sover lite så får passa på snart är hon vaken och kelig igen. Hon behöver massa kärlek, som jag så det är bra att vi har varandra.

Kom på förut också att hon är fyra månader idag, stora tjejen nu ♥ Hon växer så det knakar och snart kommer hon vara en jätte stor kisse, men hon kommer alltid vara våran lilla bebis :) Eller iaf så länge tills vi bestämmer oss för att skaffa en bebis ( en människa bebis då vill säga ) Men det dröjer nog några år tills det blir, men man vet aldrig vad som händer och inte, det får framtiden avgöra.. vi får se vad den har att erbjuda ;)
Känner det redan nu och ändå var det bara någon timma sedan jag sa hejdå, men det kändes i hjärtat kan jag lova. Helt sjukt, känner mig så himla ensam just nu och vill bara krypa ner under täcket och vakna upp åh så poff är det söndag och min älskling är hemma igen. Det kommer säkert bli mycket bloggande nu, nu när jag har tid kan man väl säga? Och nu när jag känner mig så ensam och kanske har mer på hjärtat? Jag vet inte ..

Ska snart åka till skolan, men har verkligen ingen ork.. men jag MÅSTE åka till skolan, annars hade jag bara leggat hemma hela veckan tror jag. Eller tror gör jag inte, jag vet.

Men som jag sagt innan, det är nog bra att vara ifrån varan ibland också.. och ibland kanske det måste få göra ont? Även om det är jobbigt, så kan det nog vara nyttigt.. eller vad tror ni?

Idag var det åtta månader sedan jag och gustav blev tillsammans, det var den bästa dagen i mitt liv. Han har förändrat både mig och mitt liv och gjort det så mycket bättre, vet inte vad jag skulle vara utan dig hjärtat. Är så gald att du inte gav upp, att du fortsatte ringa och sms fast att jag var en bitch tillbaka. För att släppa in dig i mitt liv och göra dig till min är det bästa beslutet jag någonsin tagit, utan dig är jag inte hel älskling..

Men nu när du ska åka iväg så kommer kännas konstigt att inte ha min älskling här, vara nära honom när jag vill, pussa och gowsa med honom när jag vill. Det är mest det som kommer bli jobbigt att jag inte kan, inte att han inte är här. Jag kan vara utan honom, tror det är bra att vara ifrån varan ibland när man är så intima hela tiden ( menar nu att vi så gott som bor tillsammans, ses varje dag, sover ihop varje kväll osv ) Men att inte kunna göra det när man vill är en annan sak och det gör lite ont i hjärtat faktiskt..

Har inte varit ifrån honom mer än en natt på sex månader och det kommer kännas, det är ju inte så konstigt. En vecka i december var han borta, han var utomlands och det var också så att jag inte kunde vara nära honom när jag ville och jag lovar det kändes i hjärtat. Det var riktigt jobbigt ! Men den känslan av att ses igen när han kom hem den var fantastisk, helt magisk .. allt runt om stod still och det fanns bara han och jag där, det var en underbar känsla av kärlek och saknad. 

kärleken är inte alltid lätt men den är helt klart det närmsta magi man komma och en sån underbar känsla, tack för att du gav mig chanesen att få uppleva det ! Jag så glad för all den tiden jag får med dig, man ska ta vara på det fina man har i sitt liv och försöka göra varje stund speciell för man vet aldrig när det tar slut, vad som helst kan alltid hända..

jag har världens bästa pojkvän, det vet jag ♥


älskar dig idag, imorgon och föralltid, du är min betydelse i ordet kärlek ♥

Är du för trög för att fatta, jag ska fan trycka in det nu
och om man kollar sakta från idag till förut
så borde jag fan sparka vettet ur mig själv nu
jag gav dig fan ett år och nekade mina vänner att dom inte hade rätt
vad är felet på dig? vafan tänker du med?
mina närmsta vänner hade rätt om dig och ditt sätt
hade rätt om alla saker som jag tog som ett jävla rykte
försvarade dig med dina jävla undanflykter...
jag tog ditt parti och jag stod på din kant, går du det här hållet kan du lika gärna dra
du kommer med ursäkter men gör ändå samma sak likadant varje dag,
men jag insåg efter ett tag att du borde lägga ner och börja bete dig normalt
det räcker om ditt liv jag det räcker om det, jag behövde bara en inblick
för är du den här personen så förtjänar du fan bara skit !
Gud vilket underbart väder det är idag eller hur? Eller jag vet ju inte vart alla som läser detta befinner sig men jag tror nog det är ganska fint väder runt om i sverige eller? Iaf det som är lite tråkigt, eller jobbigt kanske man ska säga? Är att jag är så solbränd så jag kan inte gå ut eller knappt röra mig, hur kul är det när det är sånt här fint väder? Buhu..

Sen ligger jag ensam hemma hos killen och är hungrig, har ont och tråkigt haha. Gud vad synd det är om mig idag, nej egentligen inte får väl skylla mig själv men men. Gustav jobbar och kommer väl göra det hela dagen, så jag har ingen aning om vad jag ska sysselsätta mig med idag faktiskt. Ligga här i sängen och tycka synd om mig själv funkar inte speciellt länge haha.

Alexandra ( min syster ) och hennes sambo micke kom ut igår, gud vilken magen hon fått nu wiie så skoj ♥ snart kommer det en liten bebis, fast moster ska ju ha om två veckor tror jag? inte säker men något sånt så då kommer det också en liten bebis. Så himla kul med bebisar haha, fast dom bara sover, äter, skriker och bajsar typ men ja det är väl härligt det också? :)

På tal om bebisar min lilla edvin har blivit så stor gud fyller 2 år i oktober då alexandra ska få sin lilla, gud vad edvin som nyss var så liten kännas jätte stor haha. Sjukt egentligen, innan elias kom ( edvins lillebror ) så kändes också edvin jätte liten men nu bara poff så är han jätte stor helt plötsligt. När alexandra får sin bebisa kommer elias och mosters lilla bebis som snat kommer, dom kommer också kännas jätte stora gemfört med den lilla och edvin käregud han kommer ju vara jätte stor. Haha, ja men det är så kul med bebisar och detta året får vi tre små en har redan kommit men nu väntar vi bara på resten, så kul !