Lördag 17 juli



















pappa fyller 49 år idag, stort grattis ! älskar dig ♥













































































Blir lite deppig när det är sånt här väder, vill inte det. Känner det på mig att jag blir helt grining och irriterad över typ ingenting? Vem vill vara med en sån, usch nej. Tänkte lite utanför mig själv och kom fram till det, vem vill vara med en sån? Nej, usch måste se till att få upp humöret men det är inte lätt när detta vädret är så tråkigt.. får rycka upp mig och bli på bätte humör så inte gustav slänger ut mig snart. Haha men just nu är han inte hemma så får se till att bli på bättre humör tills han kommer hem, hörs sen kram på er
















Det kanske blir tråkigt med bara bilder och ingen text? Hmm vad tycker ni? Hade kunnat skriva om dagarna också men tycker att det blir fult/jobbigt att skriva till bilderna alltså typ under, blir så kort och tråkigt då. Isf är det bättre med bara någon kort kommentar under varje bild om en förklaring, men jag menar man ser ju liksom vad man gör på bilden? Så det känns lite som att dumförklara läsarna om man både ska visa och skriva, eller vad säger ni? Antingen blir bara bilder, eller också bara text ( vilket är tråkigt enligt mig ) men kom på att man kan ju skriva lite kortare om vad som hänt den dagen över och sen alla bilder under, hmm? Jag vet inte, vad tycker ni?














































Medans min pojkvän är nere och grejer med sin båt som han aldrig verkar få klart haha, så sitter jag här och har lite smått tråkigt. Vet inte riktigt vad man ska hitta på, ändå har man varit borta i två veckor? Borde ju finnas massor med saker att göra, men tydligen inte. Putte kom förbi och hälsa på en snabbis förut, skönt att ses igen ♥ det kan gå riktigt långt ibland mellan gångerna vi umgås och ibland jätte ofta men oavsätt vad så vet jag att han alltid finns där för mig, han är en äkta vän. Han ställer alltid upp, eller ja när han kan iaf. Det är så skönt att veta att man han såna fina vänner som jag har, man behöver inte umgås hela tiden. Ibland behöver man tid ifrån varan också, men man vet ändå alltid att är det något så finns dom alltid där. Tack ♥

Har funderat lite och kommit på att det finns så mycket saker man stör sig på hos personer, men varför? Personer man tycker om varför slösa bort tid på att tänka på massa negativa saker ist för dom positiva? Man ska ta vara på den tiden man har tillsammans och njuta av det fina liver har att ge ist för att bli ovänner, vara arg osv. Visst man funkar inte ihop med alla personer och man får ha sina åsikter om vad man vill, men sina vänner varför ska man kasta bort något så fint som vänskap eller kärlek för kanske någon liten små grej?

kanske inte förstår riktigt vad jag menar? Hmm.. vi säger såhär som ett exempel jag är i ett förhållande och killen i fråga snarkar väldigt mycket, är det hans fel? Nej men ändå ska man hålla på att klaga över det och säga saker som kanske ; du höll mig vaken hela natten. Och han blir sur så drar han upp något som jag gör fel kanske äter med öppen mun och så fortsätter det och tillslut kanske det leder till att man helt enkelt inte orkar "bråka" och argumentera så man tröttnar och gör slut. Men av vilken andlening att killen snarkade? Hade man sagt så hade folk trott att man var knäpp ist hade det låtit ; vi funkade inte ihop, vi bara bråkade hela tiden. Det kanske är sant iof att man inte funkade ihop men varför ska man låta såna små saker kommer över något så fint som vänskap och kärlek? Det är ingenting som växer på träd, man måste ta vara på det man har för man vet aldrig när man förlorara det.

Vet inte riktigt om ni förstod bättre men för mig lät det bättre iaf, nu menar jag inte att detta är något som jag har problem med alltså exempelt med killen eller så. Men kom och tänka på det, man vet aldrig vad som händer därför borde man ta vara på det man har mer och sitt liv. Tänka på vad man gör och hur man gör det, så att man slipper skiljas som ovänner. Hat kräver mer enegeri en kärlek..

måndag






tisdag




































fick inte tid för att blogga förens nu, kom just in har varit och handlat lite mat för det var tomt i kylen hos gustavs föräldrar, så åt nyss en härlig lunch tillsammans med älsklingen..

Ja det var ju ett tag sen nu vart ska jag börja? Två veckor i spanien ja det var blandade känslor, men för det mesta var det bra. Dom första fyra dagarna gick jätte snabbt sen blev det bra segt men det var inte förens på lördagen som det började bli riktigt jobbigt, saknaden och längtan efter min älskling blev riktigt jobbig. Borta bra men hemma är det bästa, har saknat alla ortoligt mycket ♥

Men samtidigt var det riktigt skönt att komma bort, men det hade räckt med en vecka för min del. Det blir så tråkigt när man bara skriver om vad man gör så hade tänkt att visa er ist med bilder varje dag så gör det nu varje dag i två veckor men får ta måndag och tisdag i samma dag idag, men det gör inte så mycket eftersom måndagen var bara flyg dag ändå kom fram typ klockan halv tre till huset/lägenheten där vi skulle bo. Men måste bara lägga in alla bilder på datorn först sen kommer det ett helt gäng med bilder tog ungefär tusen bilder där nere, men alla kommer självklart inte upp haha, den orken har jag inte ;)

Igår var en underbar dag faktiskt, när vi hade landat kände jag hur det började pirra i hela kroppen som om det var första gången på flera år jag skulle träffa gustav. Hade föreställt mig det så många nätter och bara längtat efter att få se honom igen, så kom dagen igår. Det var helt sjukt, då insåg ja verkligen vad han betyder för mig och att jag aldrig skulle kunna leva utan honom. Det funkar bara inte, känslan av att krama och pussa på honom igen, känna hans lukt och allting det var magiskt. Blev kär på nytt. Sen hade vi bara tid tillsammans, åt gott och kollade film, myste och bara höll om varan, kunde inte slita oss ifrån varan. Gud vilken underbar känsla, jag älskar min pojkvän så oerhört mycket och han är den absolut bästa som finns, är så glad, så lycklig för att jag har honom som min ♥ bara min !

Snart har vi varit tillsammans i tio månader, inte så länge kan vissa tycka. Nej det är inte så länge heller, men för mig är det ändå det. Har haft förhållanden innan men det har aldrig varit på samma sätt som det är nu, detta är på riktigt. Här finns en framtid, här finns drömmar tillsammans, något att bygga upp något på. Innan var det väl bara kul att ha en pojkvän typ, mer den känslan, aldrig det att detta är min framtida man, detta är mannen som ska bli pappa till mina barn osv. Det fanns inte, men det gör det nu och jag är så otroligt glad över det, tack ♥
Har inte fått ordning på internet än men ska troligen fixa de idag. För märkte igår att jag tagit med fel laddar till min system kamera :( så de får bli till att köpa en ny, utan den blir de ju ingen bra semester! Haha, nu ligger vi på stranden och har de Gött, hörs senare om jag får internet eller också en annan dag. Puss


skål på er !

Sitter och väntar på flyget nu, men fick just veta att det är försenat.. suck kan det bli värre? haha, det är så varmt så jag håller på och dö, så ska man till ett land som är dubbelt så varm? Men men man ska som sagt inte klaga när man väl får värme eller vad säger ni?

Undrar bara vad man ska sysselsätta sig med nu, snart dör min data eller ja inte så snart men planet går halv nio och skulle förvåna mig om den skulle hålla tills dess. Funderar på att ta en kall öl och bara glassa i solen, det ska jag ju göra i två veckor nu så får väl börja vänja mig ;) Får se hur mycket bloggande det blir nu, har ju med det mobila bredbandet men får se hur det löser sig med det. Ha det så bra sålänge så hörs vi kanske senare eller någon annan dag, puss på er !









Godmorgon, hur mår ni idag? Jag mår sådär måste jag säga haha. Var ju utgång med tjejorna igår och det känns väl idag om man säger så haha. Ska strax in till stan med pappa och hämta ut mitt pass, sen eventuellt även köpa nytt objektiv samt stativ till kameran, det behövs verkligen ! Vad ska ni göra idag?

Sen vetukatten vad jag ska göra faktiskt, bara ta det lugnt skulle jag tro. Har fått hur många myggbett som helst inte så kul, aj va det kliar. Men men då vet man att det är sommar ;) Nä nu ska jag se till att få i mig något innan jag åker, ha det bra ! hörs sen.

1 dag kvar till klippning

3 dagar kvar tills jag åker

Jösses vad tiden går, hade ju kunnat ha fått en liten bebis nu ;) haha ! med tanke på det så ska ju min moster ha en och har gått lite mer än två veckor över tiden alltså blev hon gravid ungefär samtidigt som jag och gustav träffades haha. Lite kul ändå, min andra moster fick sin femte son på våran 6 månaders dag, min systers bebis förväntas komma den nionde onde oktober och vi har våran ett års dag den åttonde. Alla bebisar kommer till och kommer ut ungefär vid samma tillfälle som jag och gustav har något haha.

Gud nio månader, trodde aldrig att det skulle bli något serisöt i mellan mig och gustav i början.. Men som han säger idag att det var kärlek vid första ögonkastet ifrån hans sida så kanske det stämmer? Jag blev  ju iof lite små kär i gustav första gången jag träffade honom när jag gick i åttan och han skulle gått andra året på gymnasiet men han jobbade ist, ja iaf. Han var ju mycket äldre och jag var ju bara liten så han hade väl inte tid att ens märka mig haha. Men ja, 9 månader har gott och det ska blir betydligt många mer !

Har aldrig känt såhär för någon annan tidigare, detta är min man ♥ och jag vill aldrig ha någon annan. Som gustav brukar säga jag tror vi är menade för varan och vi kommer alltid hålla ihop, jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan min prins. Detta är på riktigt och det känns verkligen, jag har alltid varit den som sökt efter kärleken när jag inte haft den men när jag lärde mig att sluta göra det och ta det som det kommer så fick jag den vackraste på jorden, min baby ♥

Vi är så himla lika men samtidigt så himla olika och jag tycker det är bra, man ska inte tycka samma om allt men det ska ändå funka. Man ska kunna kobinera varandra, ge den andra något som ingen annan kan. Genom bara en blick kunna veta vad den andra vill, genom en kram kunna fögylla en dag. Jag är så glad, jag är så kär och jag är så otroligt lycklig !

Förra helgen gick vi på mio och skulle testa sängar, gick och höll varan i hand och kollade runt på alla sängar, provlåg dom, skrattade och hade hur mysigt som helst. Pratade om framtiden, vilken säng vi skulle ha, vilket matbod och sådär, sådan saker har jag aldrig föut vågat ens tagit upp. Pratat om barn, flytta ihop, köpa hus i framtiden osv.. Men allt känns så rätt, det känns som om det ligger oss båda nära men ändå inte så nära. Man får drömma lite, skapa sig bilder och få bygga upp någoting tillsammans. Det är helt magiskt. Nio månader tillsammans med dig, det har varit den bästa tiden i mitt liv och jag älskar dig idag, imorgon och föralltid ♥


Älskar dig hjärtat ♥







Nu är bullarna klara men väntar på en rabarberpaj som är i ungen samt en sockerkaka som vi håller på med, storbak idag ! Wiie, det var längesen. Medans vi väntar så passade jag på att blogga lite, men nu ska jag inte sitta här allt för länge, känns lite osocialt faktiskt. Ikväll blir det till att gå på invigningen av golfen med tjejerna ♥ Det ska bli riktigt kul, åker ju snart så det blir väl sista kvällen med dom samt ska vi fira therese som fyllde 18 igår, hörs senare puss !

Asså det är nog det tråkisgate som finns att sitta och vänta för att få lite hjälp, jag vet att någon/något bolag av något slag har att dom ringer upp ist för att man ska behöva sitta såhär och vänta. Hur smart är inte det då? Stort + till dom det var ju bara synd att man inte har det, ist får man sitta och vänta på sin tur. Lite små segt faktiskt men ringer ifrån mobilen så kan ju ha högtalare på och blogga samtidigt ganska bra ändå? ;) Men hade ju kunnat skippa det ist och bara blogga. Jaja vi får väl se när jag kommer fram om jag får den hjälpen jag behöver..

Senare idag ska jag hem till farmor och baka bullar, så mysigt ! Älskar att bara bullar och min farmor så jag slår två flugor i en smäll, det måste ju vara tråkigt att vara själv hela dagarna och jag har ju ändå ingenting för mig så då kan jag ju lika gärna vara där och göra henne sällskap :)

Sen har jag en liten nedräkning pågång av två saker..

2 dagar kvar - tills klippning ( vilket verkligen behövs ! )

4 dagar kvar - tills jag åker bort i två veckor ( vilket jag inte vill, men samtidigt vill )

Det med att jag vill men samtidigt inte har jag ju tagit upp lite innan, jag vill verkligen inte åka ifrån min pojkvän! Det känns jätte jobbigt, men samtidigt får jag spendera tid med min familj och komma bort ifrån allting ett tag. Jag hade inte känt såhär om killen hade åkt med då hade det varit hur skönt som helst. Då kunde man släppa allt och bara leva livet där nere, åhh ! Ska försöka övertala honom om att åka ner sista veckan, men vi får väl se hur det går med det. Han var inte så jätte pepp sist jag pratade med han om det vilket var ett halvårsen kanske men har inte tagit upp det igen utan jag spar det tills jag är där nere och tjatar på honom. Haha smart va? Vem vet det kanse funkar? Man ska inte hoppas på för mycket, men man kan ju alltid försöka eller hur?
Ja det har ju varit riktigt dåligt på sista tiden måste jag säga, två veckor sen jag skrev mycket sist. Men ibland behöver man ta en liten paous ifrån bloggandet och bara tänka på annat, det är ju sommar? Eller ja det märks knappt måste jag säga, inte ens badat en ända gång iår haha. Är det inte riktigt illa då eller? Bor 200 meter från havet och har inte ens badat.. Jag kan ju inte påstå att jag känner av sommaren jätte mycket faktiskt.

Men snart blir det två veckor i spanien så då år jag väl passa på att sola och bada en massa, vad annars liksom? Ångrar mig ju lite att jag tackade ja till resan nu, eller ja på ett sätt ska det blir skönt, slippa allt men samtidigt tycker jag det ska bli riktigt jobbigt att vara borta ifrån min pojkvän ! När han var borta på sweden rock festivalen för några veckor sedan var det jätte jobbigt, men då var det iof jag som var hemma här och liksom bodde hos han utan att han var där och sådär, det kändes lite konstigt.

Nu är det ju jag som reser bort, kanske blir lättare då eller också svårare det återstår att se. Jag kommer nog få det skönt och avslappnat i två veckor kanske kan behöva det och bara vara med mig själv och umgås med familjen som jag inte träffar allt för mycket nu. Har ju inskafft mig ett abonemang nu så jag kan ringa min baby samt ett mobilt bredband att ha med mig så jag har ju internet där nere när jag vill också, känns bra ! Ska ta riktigt många och fina bider också, nu när jag har min egen och kan lite mer om hur man tar foton.

Känns som om sommaren snart är slut och den har nästan nyss börjat? Haha, vad hände? När man var liten kändes sommarlovet sjukt långt och man hade alltid något att göra hela tiden, var ute och lekte och hade skoj. Men livet blir väl vad man gör det till?

Idag ska jag in till stan och hämta ut mitt pass, hade hoppast på att någon skulle följa med mig in. Men ingen verkar vara vaken nu? Ingen som svara när jag ringer eller smsar, hmm .. Jaja dom ser väl det när dom vaknar, hade vellat åka in tidigt bara så man inte var hemma så sent. Ska möta upp Janni också bestämde vi igår men lätt när mobilen är avstängd? haha, så om någon läser detta och inte har något att göra idag, hör av er och följ med mig till stan =)

Nä nu kurrar det för mycket i magen, dags för mat !

Tankarna bara far runt i huvudet på mig, jag vet inte vad jag ska tro .. händer det verkligen? Ville mitt undermedvetna säga mig något? För just nu känns det som om det faktiskt kan vara sant, och det gör mig så otoligt ledsen, när du stänger mig ute och säger att alllt är bra fast jag märker att det inte är det..

Jag är bara människa, inte prefekt och det är inte heller du. För mig är du världen bästa och jag älskar dig och kommer alltid älska dig, det vet jag. Men alla gör vi misstag, det är av det vi lär oss vad som är rätt och fel. Jag är inte lätt att leva med det vet jag, det får jag höra ofta.. - åh du är så och så och så, ja jag har en hel del fel men vem har inte det?

Kan inte hjälpa att jag blir så ledsen, jag vill vara stark och inte tänka så mycket.. allt löser sig tillslut ändå, allting har en mening och allting händer av en orsak, jag tror det. Och det kan alltid bli bättre, i dom svåraste sitvationerna kanske det vackraste blommar fram? Jag vet inte vad jag vill säga egentligen, behövde skriva av mig lite bara.. Eller jo det vet jag, att jag bara människa, jag gör fel som alla andra. Och förlåt för det, vill inte och det har aldrig varit min mening att såra någon men jag vet att jag gör det, folk gör det hela tiden. Folk sårar och blir sårad, folk älskar och blir älskade, folk hatar och blir hatade, och så går det runt.. men det är väl så det är och man får väl helt enkelt bara leva med det

Leva i nuet och ta vara på det fina man har, för man vet aldrig när det försvinner.. ♥