Grattis !

Vill bara säga grattis till Jossan och Niklas som blivit föräldrar till lilla Linn :)  onsdagen den 29/10, klockan 09.37 och vägde 3945gram & 52 cm lång.
 


                   hallgod för denna lilla sötisen :)
Idag har jag lite olika alternativ om vad jag ska göra , hmm inte bestämmt mig riktigt än bara :P Antingen blir det att Alex ifrån klassen kommer ut hit och bjuder mig på pizza, efter det in till stan med honom och Noomie och kolla på artiserna Söder och Anton ( ifrån anton och affe ) svenska hiphopare som ska komma till nordstan i Göteborg och spela :D och sen efter det åka hem med Noomie kolla skräck film och käka middag med troligtvis henne och Jocke :) Annars blir det väll bara att kolla skräck film och käka nått :P Om det även inte blir det så ska jag hänga med familjen ut och käka, men måste berstämma det ganska snart, så att Noomie när du ser detta - hur vill du göra idag?

vad har mina kära läsare för planer inför idag då?
Idag har det varit riktigt tråkigt :( har inte gjort någonting, inte resten av lovet heller. Fast fått sova mycket så det har väll varit ganska bra kanske :P har legat i sängen hela dagen och suttit lite vid datan, försökte plugga men fattade inte ett skit så får be om hjälp när mamma och pappa kommer hem så jag får det klart idag, orkar inte sitta hela helgen med det. Kom på att jag inte sett klart avsnittet av andra avenyn och höök så tänkte tittat på det, någon annan som följer någon av dom två? isf vad tycker ni om dom? eller har ni några andra som ni alltid tittar på , skriv det också :D

vad ska alla mina läsare göra på halloween då?
Trött som fan är jag idag, usch känns inte som om jag sovit någonting inatt :( blev väckt tidigt i morse det va nog det ^^ suck! Sen var jag lite små iriterad igår på mitt ex, eftersom han lånat en skriva av mig som är till mitt ljudkort och när jag skickar sms svara han inte ( men fick reda på sen att han inte kan svara på sms eller nått ) men sen svarar han inte på msn heller, så då blev jag lite sur. Någon som har något tips om vad jag kan göra? Planerna för idag än så länge bara att jag ska på möte som nog kommer ta ett par timmar sen ska jag ringa syrran och lite sånt, har en hemtenta som ligger och gör mig iriterad också.. usch hatar att plugga :( Nej nu ska jag kolla på det nyaste avsnittet av privileged det är så jävla bra, alla som inte ser det jag rekomenderar er att de det!

Hur ser era planer för dagen ut idag?
och hur mår mina kära läsare såhär mitt i lovet?
Jag blev utmanad av Liene


Regler:
*
Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade!

- När jag var liten spottade jag på folk
- Jag använder konstiga uttyck så som "nöh"
- Jag är beroende av min data och telefon
- Jag är livrädd för sprutor
- Klarar inte av blod, mår illa och nästan svimmar så fort jag ser det
- Äter nästan aldrig nyttig mat men går aldrig upp i vikt
- Älskar ***

Jag utmanar: ElinNoomie, Baso, Louise, Manuela, Andrea, Dilan
HELVETE !!!! Jag tror serisöt att jag brörjar gråta snart , mitt hår är GRÅTT och jag vet fan inte vad jag ska göra. Jag kommer få ha toffs resten av mitt liv för då ser det ut som det gjorde innan, detta är fan katastof :( fyfan, nu är hela mitt lov förstört iaf. Hoppas erat kommer bli bättre! lägger upp bilder på hur det blev när jag orkar..

                                                        här är då mitt gråa äckliga hår

Har ni några planer inför lovet?
Nu sitter jag här med en färgen i håret och för er som vill veta blev det mök bruna slingor och hoppas på att det ska blir bra, just nu ser det jätte svart ut så är lite nerövs men hoppas på att det ska bli bra. Vad tror ni? önska mig lycka till nu alla att det blir bra, lägger upp bilder på innan, under tiden och efter sen så får ni säga vad ni tycker :)

vad har alla hafft för sig idag, första dagen på lovet?
Jag har så tråkigt, så tänkte skaffa mig en liten ny stil nu under lovet :D Nämligen färga håret vilken färg tycker ni? kom med alla tips nu ! För har inte riktigt bestämmt hur jag ska ha det än (A) så uppsattar verkligen om ni säger hur ni tycker jag ska göra det.
Ja, det har ju inte blivit så mkt uppdaterat här nu under helgen men senaste inlägget är ju ifrån i lördags så kan väll skriva lite om den dagen. Det blev verkligen inte som vi väntat oss om man säger så, haha misslyckat som vanligt och nu har nog både jag och jocke insett att dricka är inte din grej, du vet nog vem du är bäjb (A) <3 Men du vet att vi älskar dig endå. Själv har jag också insett det, jag har fan inte roligt längre när jag dricker :O men det är ju på ett sett bra, slipper ju slösa en himla massa pengar (A) haha ! Men det va trevligt att vara med min saknade puddingar :)  planer inför höstlovet vet jag inte riktigt vad jag ska göra, några tips till en tjej som inte dricker? Lägger upp lite bilder ifrån kvällen.

hur var eran helg och vad har ni för planer inför lovet? :)
Snart är det dags för utgång, men just nu sitter jag och blåser håret och ska fixa det sen sätta på mig sen mat och efter det vidare till min bäjb för att dricka. Det var ju änna ett tag sen nu om man säger så, så ikväll hoppas jag på en riktigt kul fylla :D Ska även vara med mina andra saknade älsklingar som jag inte varit med på länge nu :/ dåligt, dåligt! Men är man nykterist så är man (A) nej nu ska jag fixa det sista innan dom där borta får dampet på mig och ringer en tredje gång och frågar vart jag är ;P haha så söta är ni :)

vad har ni för planer inför kvällen?
Alla som läser min blogg skulle vara jätte snälla om ni kunde gå in på den här bloggen och rösta på mig (A) se till att jag får många röster nu så jag vinner :D haha (A)

Hur har eran dag börjat annars? :)


Denna serien är sjukt bra och jag vill bara tipsa alla er som inte sett den att börja se den här. Jag är själv helt galen i alla olika sorters serier och ser ofta på serier som one tree hill, gossip girl, prison break osv osv och nu har jag fått en till favorit att nörda sönder nu under lovet och det är privileged

Vilka serier brukar ni titta på?
skriv era favoriter och även vad ni tycker om denna serien om ni sett den eller börjar se den nu ;)
Det enda jag känner nu det är tomhet, jag vet inte varför riktigt jag gör det men jag gör det iaf. Något är det som saknas men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, mycket har hänt nu på det sista och jag känner att jag inte riktigt har koll på någonting som jag egentligen borde. Jag är glad men samtidigt ledsen, vet inte om det kanske kan ha med vädret och årstiden att göra. Något är det iaf och det känna lite sådär halv bra faktiskt.

Någon annan av mina läsare som tycker som jag?
för övrigt hur har eran kväll varit?
Idag fick vi besökt va 3 tjottar Julia , Gurra och Alex ifrån klassen som skulle hämta krobbor, haha det var ganska kul faktiskt. Tror inte riktigt det va som dom hade tänkt sig, haha får la se om dom vågar sig hit igen. Det va riktigt blåsigt idag, det va dessvärre ganska tråkigt för vi var tvugna att gå dit vi skulle. Inte för att det sådär jätte långt men endå (A) laddar upp lite bilder på dom vilsna tjottarna när dom hade en trevlig timme på hönö :) btw nästa gång lovar jag att du får fika Alex (A)

  
          alex, julia och gurra                               gurra och alex

 
     gurra , julia och alex                              julia sexy :D


                          hahaha , fina fin krabba :D
Haha, ja jag och försova mig det vet ju iaf Noomie vad det innebär, ( hon är min personliga väcka klocka ) men för er som inte vet så ska jag berätta :) Jo det är såhär Noomie lilla ringer och väcker mig varje morgon för att se till så jag är vaken, men ibland kan hon vara lite dålig på det , buuu på dig ! haha , iaf när hon inte gör det tidigt eller inte gör det alls, slutar det aldrig bra :( så hela veckan har jag stressat mig iväg till färjan för att jag vakanat 10 min innan färjan går, shiit kan verkligen inte vara bara för mig när jag tänker efter .. så noomie sluta inte ringa och väcka mig :( hahah

någon annan som är som jag?
Tiden går för fort för mig just nu :( hinner inte med något av det jag egentligen ska känns det som.. Har hem tenta i samhäll som jag inte äns börjat på, matten ligger jag efter som fan i + att fick hur dåligt resultat på provet i matte som helst så borde verkigen plugga. Men har ingen ork till någonting :( Någon mer som känner som jag? Jag sover bara bort hela dagarna nördar olika serier och sen inget mer, umgås inte med någon längre typ. Känns kanske kasst faktiskt. Men blir väl så när man dels inte går på samma skola sen har jag ju slutat dricka så då blir det ju inte att man ses så mkt på helgen heller, så som det var innan. Men några trogna icé drickare finns det ju som alltid vill hitta på något, puss på er.

Du är fin som du är, du behöver inte, du är inte någon annan än dig själv och det är det som är det finaste med dig. Ingen jag tidigare mött har varit som du, du är på riktigt. Kärleken är som viden, jag kan inte se den men jag kan känna den, jag kan känna dig, du är nära, du är inte som alla andra, du spelar inte ett spel. Du går din egna väg, skiter i alla andra, du är stark, för mig är du en ängel. Du är värld så mycket bättre och jag önskar jag kunde ge dig det, men det kan jag inte. Och det gör ont för du förtjänar det verkligen. I dig ser jag en själ som brinner, du vill något med ditt liv, du ger inte upp. Du vågar möta smärtan, det som gör ont och du vågar kämpa, kämpar för det du tror på och för det du vill. Det är det som är veckert, du skämms inte, du är bara du och ingen annan. Och det är det jag älskar
Idag har jag varit riktigt seg hela dagen, rensat lite saker på datorn sen har jag städat vilket som verkligen kunde behövas. Sen försökte jag plugga men det gick sådär för jag förstod inte sådär jätt mkt av det vi hade :( haha någon som är bra på teori i idrott, det handlar om typ hälsa och livsstil hur man ska bli av med dåliga vanor och sånt. Låter jätte lätt men fattar inte hur jag ska börja (A) haha om någon har tips så uppskattar jag verkligen hjälp

Hur har eran söndag varit?
Idag va jag på match på Frölunda - HV71 och självklart vann ju förlunda med 5 -3 ( som jag då håller på ) heja heja ! Vilket lag håller ni på i Hockey, skulle vara kul att veta vad mina läsare håller på? Var på Matchen med min syster hennes sambo en kompis till honom, min bror och två kompisar till syrran. Det var trevligt! Blåvitt mötte också kalmar idag bortamatch och även dom vann idag, med 1-0 Underbart är det :) svara också på vilket lag ni håller på i forboll :D haha blev en hel del sport idag (A) Efter matchen kollade jag på film med Jocke, Noomie och Henke först en konstig skräck film och sen en as rolig komedi fast haha alla va grymt trötta så alla typ halv sov så vi orkade bara se runt 30 min på den, så tänkte somna till den nu.

Hur har eran dag varit? och vad har ni gjort i helgen?
Åkte till BB idag för att hälsa på min lilla nya kusin, men man fick inte träffa honom tyvärr :( det e fortfrande inte riktigt bra med honom, men det är mkt bättre. Hallegod han är en riktig liten tjockis bebis :D väger 4,2 kg och är ungefär 56 cm lång. Stackran får ligga utan kläder för att tempern ska gå ner , han måste vara kall så han ska ha runt 33 grader. Så han låg bara och frös och var blå, berättade hans mamma.. stackarn :( Fick ju ej se honom men bad Lars ( pappan till bebisen ) så lägger upp några bilder på lilla edvin :) <3


 hallegodisen för lilla edvin <3


            bröderna ludvig och whilliam träffar sin lillebror edvin
Jag börjar nästan gråta när jag hörde som hemska sakerna mamma kom med ..Det hade inte alls gått bra, när bebisen kom ut var det med navelstängen runt halsen och han va lite vit.. dom trodde det va någon blöding men hittade inga tecken på det.. Stackars moster och stackars lilla bebisen :( <3 Hon hann bara se honom i ungefär 2 sec innan dom var tvunga att ta honom och göra allt dom kan för att han ska bli bra, vet ej om det är livshotande men det hoppas jag verkligen inte ! Om allt går bra ska vi nog åka in och träffa honom imorgon, längtar!! håll ut lillen, jag vet att du klara detta <3
Nu fick jag just reda på av min kusin Philip att vi har fått en till liten kusin till världen :) wiiee ! det blev en kille, tror bara min moster kan få killar, haha! men det är inget fel med det! Kul vad det än blir tycker jag men det hade varit kul med en liten tjej kusin faktiskt. Har ju inga på mammas sida :( ingen hemma just nu så vet ej så mkt om vad den vägde eller namn eller något men återkommer så fort jag vet :)
Ja dagen idag var faktiskt ganska sjuk om jag får säga det själv :P Vaknade klockan 07:20 av att Noomie ringde och frågade vad jag gjorde, ( för att jag ska vakna måste hon ringa, annars sover jag gött hela dagen, haha ) trött som en idiot svarade jag - jag sover ? haha .. Noomie - Du vet att vi ska gå nu va? jaha ja då fick min inte alls skynda sig som fan slängde på mig kläderna kladdade på lite smink sen vare bara till att åka till färjan. Bussen gick klockan 07:36 så ganska stressade var jag ju om man säger så! Väl på bussen så fanns det ju självklart inga platser ( hatar att åka 290 på morgonen asså :/ ) När vi kom till skolan mötte vi upp Gurra och Alex som jag tog en cigg med, fast röka han dom ju inte så jätte mkt ( jävla seg rökare ) Trött som jag var dampade jag sönder typ hela dagen idag(A) haha .. skrattade åt allt och pratade högt, haha fyfan ^^ ganska trevlig dag endå :) Måste bara säga stackars Elin i klassen som idag svimmade när hon skulle av bussen så hon fick åka till akuten, synd om dig :/ När vi skulle åka hem jag och Noomie sitter vi på bussen och det börjar regna värre än någonsin fyfan, så mkt har det inte regnat på länge.. vi var som två dränkta katter föfan, det va inte kul :( När jag kom hem sen bytte jag kläder , kröp ner under täcket och kollade på pb som jag blivit helt peroende av nu (A) snart på säsong 3 :D wiie ! Sen kom Putte så skulle vi kolla på dom nya avsnitten av heroes men haha trött som jag var somnade jag så han fick kolla själv på dom :P Vakande sen runt 8 och då åkte vi hem till honom kollade på andra avenyn och nu sitter jag här och tänkte göra mig lite varm chocklad och titta klart på dom sista avsnitten av pb :D hur har eran dag varit idag? hände det något konstigt eller roligt, berätta ..
Kom nyss hem ifrån minnestund för farfar som idag gick bort.. även fast så mkt har hänt så känns det endå tomt att han är liksom borta föralltid, även efter allt som hänr så känner jag att jag måste resperktera dom personer som han bettyder mkt för så som pappa, farmor, och alla släktingar.. Kan inte säga mer än att han fick leva sitt liv, han blev 96 år. Ett liv utan sjukdommar osv, det är ett bra liv. Vet inte riktigt vad jag ska säga, finner inga ord rikigt mer än att det va väntat att han skulle dö och jag känner mig inte så ledsen över det egentligen.. mest lättad, tyvärr kanske man ska säga.
- Jag har ett jävla morgon humör
- Jag måste trampa på ciggen så jag vet att den är släkt
- När jag börjat titta på en serie kan jag inte sluta
- Slutat dricka
- Rädd för att bli lämnad

Jag blev utmanad av Noomie

Jag utmanar:

att göra samma sak på sin blogg



Idag har jag inte gjort mkt hittils, suttit vid datan och kollat på Prison Break hela dagen. Är snart på säsong 3, haha! Har också laddat ner Heroes säsong 3 som jag tänker titta på med putte nån gång när han har tid för det då vill säga. Imorgon ska jag bjuda Noomie på bio, kände att det va riktigt längesen vi gjorde något ihop så nu äre ändring på det :)<3 film har vi inte bestämmt än, men det blir nog någon av Patrik 1,5 eller också Rallybrudar någon som sett någon av filmerna och kan rekomendera dom? Eller någon annan film , ge tips isf :D Idag får vi se vad som händer, har ont i huvudet så vet inte riktigt vad jag orkar och inte, syrran är fortfrande här och hälsar på och hennes sambo kom idag också :) så kanske blir till att umgås med familjen idag också. Vad ska alla andra göra idag?
Var det rätt idol som åkte ut ikväll, eller var det helt fel , va med och dela era åsikter skriv vad ni tycker ?
Ja här sitter man då framför datorn som ganska många andra fredagr tillbaka nu, hmm roligt? eh nej ! haha. Idag har jag hunnit med ganska mycket känns det som. Vaknade tidigt av två små söta pojkar som gillar att sms tidigt, tack verkligen för att man får utnytja sin sovmorgon när man väl har den :) Åkte till skolan hade en lektion och såklart prov i matte, gick väll inte lika bra som jag trodde att det skulle gå, haha gick nog rätt dåligt faktiskt.. om några i MP08 fm läser detta hur gick det för er? :) Efter provet så kom pappa och hämtade mig, vi åkte vidare till media mark för att vi skulle hämta min kamera :D wiie den har varit riktigt saknad, så passa er alla nu för nu kommer jag med min kamera igen :D haha ! Sen skulle vi lämna tillbaka en sladd likande sak, hmm för att förklara det kort. En sladd som man koplar till datan in i tv så man kan se på tex film i tvn ist, om det är någon som förstår vad jag menar och vet vart det finns så blir jag glad för tips om det (A) Sen åkte vi vidare och pappa köpte sig en ipod och var överlycklig hela bilresan, sen åkte vi till möndal för att gå på möte. Det gick bra denna gången, så det var skönt och bra. Efter mötet så åkte vi till backaplan och käkade på paprika det va ingen höjdare faktiskt :/ haha , sen tappade pappa sin plånbok men det var en snäll tant som hittade den så vi fick tillbaka den :) hur var väll det. Sen åkte vi hem, syrran kom och hälsade på hon och pappa gjorde mat medans jag och pappa satt och fixade låtar så han kan ha på sin ipod. Det blev tacos idag , gött gött ! Sen mötte jag upp Beckan tog en cigg och tjötade :) Nu sitter jag och tittar på idol och väntar på att Noomie ska ringa för hon och Jocke kanske skulle komma om dom inte fått för sig att dricka eller något sånt :/ Vem tror nu åker ur idol ikväll? jag hoppas faktiskt på att det blir jesper, tycker inte om honom, men men det återstår att se. Nej nu ska jag upp och fortsätta umgås med mamma, pappa och syrran som sagt är här och hälsar på idag
Kom just hem ifrån en tråkig skoldag, idag var den faktiskt riktigt tråkig.. Började med att jag fick sms klockan 6 av en idot vid namn Alexander, blev grymt arg ! ( så gör fan aldrig om det din torsk ! ) Sen så vaknade jag klockan 07:45 av att Noomie ringde och sa att vi skulle ta 08:10 färjan, då fick jag änna lite panik och sprang upp ur sängen hann inte äns käka :( Väl i skolan så skulle vi röka med Alex , Gurra och Julia men dom hade fortfrande lektion när vi kom så vi sket i dom :D haha ! Sen hade vi skit tråkig samhälls lektion med Rickard, alla höll typ på att somna det va sjukt segt :/ vi fick sluta 20 min tidigare än vad vi skulle och det va ganska gött :D fast endå inte eftersom vi endå hade typ 2 timmars håltimma, segast värre! Iaf, efter lektionen gick vi ut och rökte sen vidare till bamba och käkade äcklig mat, lurade i Alex och Gurra att det va pizza till mat men dom gick nog inte på det så mkt :P För dom åkte till korsvägen och käkade ist .. säger bara orka ! Sen hade vi iaf idrott teori.. fan någon mer än jag som tycker det e fel att ha idrott teori? haha vafan idrott är väll ett praktiskt ämne eller? Den lektionen va grymt seg, läraren tjötade sen satte hon på en film som vi kollade på. Alex, Gurra, Julia och Sanna kom sent till lektionen, inte bra inte bra ! Elin och Lina fick en och annan till sägning om att vara tysta för att dom tjötade så mkt , men kärringen som vi har till lärare verkade verkligen hata Elin, haha stackarn ! Gurra va allmänt pratglad och satt och härmade dom på filmen ^^ Alex av grinig för att han påstod att jag tog slut på hans batteri ( vilket inte va fallet , utan det är nog någon annan som satt brevid dig på lektionen som gjorde det torsk !) Sen skulle vi röka med Alex och Gurra men nähä då , dom kom aldrig jävla dissare så då åkte jag och Noomie hem ist, missade färjan som vanligt med några minuter, men denna gången var det pga att det kom på typ 50 ung jävlar som skrek och hade sig shit va jobbigt det va ! haha .. Nu ska jag dra och plugga och käka lite kladd kaka tänkte jag :) Hur har eran dag varit idag och va är planerna för idag/kväll? :)


Vem drömmer inte sig bort till ett sånt här foto då? Speciellt om man följer one tree hill serien vilket jag gör och vet att många andra också gör för den är så jävla bra, så alla som inte gör det börja se den så jävla värt det för den är sjukt jävla bra! Till alla er som redan vet vilka detta är så kommer ni fatta direkt vad jag menar och pratar om, ni som inte gör det får helt enkelt börja titta så också förstår :D Vilka tjejer drömmer inte om att få vara Haley nu? ( tjejen på bilden ) Hon var den där "töntiga" tjejen som gillade att plugga och inte hade många vänner, men så vände det för henne och hon träffade Nathan ( killen på bilden ) Dom blev kära, flyttade ihop, gifte sig och skaffade barn.. Dom har ett jätte fint hus som dom bor i och lever lyckliga tillsammans i, visst har dom hafft sina svårigheter men dom har klarat det tillsammans. Vilken tjej vill inte vara i Haley´s läge? När jag ser denna bilden finner jag en slags tro på att sagor kan bli sanna.. Att om man bara forstätter leta så hittar man en dag sin prins och att allt har ett lyckligt slut. När man ser Nathan och Haley så tror man faktiskt på det, eller iaf jag. Hur känner ni? dela med er av era funderingar och tankar ..
Idag går det inte annat än att bara älska min skola, det är sånt här som gör skolan till en bra skola. Jag och Noomie har bara en lektion idag och våran lärare är sjuk och dom ringde ifrån reseptionen och sa det till oss annars hade vi åkt in och sen fått åka hem sjukt förbannade för att dom inte hade ringt, det förvånar mig faktiskt lite att dom ringde :D Men har man rektorn som lärare så blir det väll mer gjort :) puss på våran lärare Sara och hon som jobbar i reseptionen och ringde upp mig och sa att vi var lediga, gött gött gött ! Idag ska jag inte göra något, får bli lite pluggande sen ska jag nog nörda tv/film någon som har några bra film tips? :) Eller har ni några favorit filmer att tipsa mig om? så tveka inte att göra det (A) haha! Fick just medd ifrån en arg Alexander som väntade på att få sina cigg, naw stackarn. Jag lovar att du får dom imorgon så sluta vara så grinig nu, haha! Nej nu ska jag gå och få mig något i magen, vad är era planer inför dagen idag?
Ja mycket sagt men lite gjort får jag väll ta och säga då, haha jag som trodde att jag skulle vara duktig idag och plugga men nejdå har inte pluggat någonting, duktigt emma, riktigt duktigt ! ( inte ) Fick reda på att jag hade massa engelska glosor också som jag inte äns tittat på, usch jag hatar verkligen skolan just nu :( Vill bara hoppa av, fast endå så är det grymt tråkigt att bara gå hemma också ;P Men skaffar man sig ett jobb + egen lägenhet skulle inte sitta fel hade det nog varit rätt soft ;D Någon mer som håller med? :) Eftersom att det inte blev något pluggande idag så blev det ist film tittande tillsammans med mina favorit pojkar Putte och Henke :)<33 Åh det blev Mamma mia, den rekomenderar jag verkligen till alla er som inte sett den!! Den och sex and the city the move är dom bästa filmerna 08 helt klart ! ( nu bortser jag ifrån skräck filmer, vilket egentligen är min favorit sort av filmer ) vilken är eran? och vilken/ vilka filmer tycker ni har varit dom bästa i år ? :) Sen fick jag ett film tips av Johanna idag också "A Walk To Remember" ifrån 2002 skulle vara grymt bra sa hon, någon som sett den? Haha känenr att det bara blir massa tv tittande för min del och film.. det är det enda jag gör nu för tiden , glor på film och tv ( åh självklart datan då, men det visste ju redan alla som känner mig (A) men för er som ej gör det så fick nu veta det nu ) Sen måste jag börja gå ut och gå igen känner jag, men det är aldrig någon som vill gå med mig längre :( Va hände med allt nyttigt folk då? :/ Jag hade alltid mina kvälls promenader och det varierades mkt med vem jag gick med och nu vill ingen gå längre. Putte har fullt upp i skolan, Henke också och Noomie är bara med Jocke eller sover eller är med sin familj. Hon har så mkt saker för sig den kvinnan, lyd ett råd när du läser detta " ta det lugnt och njut av livet " det kan du behöva gumman :) <33 Nej nu hinner jag inte skriva mera , ska röka sen göra mig klar inför sängen med en film :)
Ja vill bara säga att våran skolan suger något så fruktansvärt mkt , vet att jag sagt det innan men blir fan galen på våran skola! Dom bara lovar och lovar men håller fan ingenting !! Vissa i våran klass pendlar till skolan och går upp vid 5 sen får dom vänta med att käka tills efter skolan är slut vilket är vid 11:45 typ varje dag men då har ej bamba öppet utan då får man vänta tills 12:30 vem fan orkar vänta liksom? Några andra som har problem på skolan eller är det bara min skola som är cp? Isf dela med er av era åsikter om skolan, negativa som positiva
Ja nu sitter man här med halva käften bedövad och glor, fyfan va jag är trött usch . Men imorgon får jag fan ta och komma till skolan, har ju lovat att gottgöra två st i klassen så får la ta och göra det :) På fredag är det matte prov :/ usch , känner att det inte alls kommer att gå bra för mig , om jag inte sätter igång att plugga nu. Men datan tar upp all tid :/ vet inte äns varför jag sitter här geneltigne det är skit tråkigt att bara sitta här , haha men endå gör jag det. Har varit och käkat hos farmor idag också fast kunde inte käka så jätt mkt eftersom jag var bedövad ( har varit hos tandläkaren ) jag får nog ta och sluta med godiset nu (A) haha. Ja så ser min dag ut hittils, planerna för ikväll blir väl att förhoppingsvis plugga och sen försöka hinna anmäla mig så jag kan gå på såndär möte man måste gå på innan man börjar övningsköra som är nu på torsdag ^^ får se vad jag hinner med, är så sjukt trött och vill bara sova :( haha. Hur har eran dag sätt ut och va är planerna inför kväll?

Miley Cyrus påstås villja sluta och Disney slutar visa Hannah Montana så hon kan koncentrera sig på sin musik karriär. Hennes strategi för att komma ur avtalet? Dålig arbetsmoral.

TMZ skriver:
Våra spioner på de som talar om för oss Miley har skröt om att hon kommer att få sparken, vilket gör det tydligt att hon vill fokusera på sång och inte visa. För hans del, Billy Ray har också gjort klart att det finns mer pengar i sång än en Disney-kabel show. Som en följd av detta far-dotter-teamet har visat upp till den som löjligt sent skede på produktion och upprörande kasta och besättning.

Källor berättar Billy Ray har berättat för folk om den uppsättning som han och Miley kommer att göra 12 fler episoder och sedan inga fler. Disney var så förbannad. Disney insisterade på att Billy Ray och Miley inte bara skulle avsluta det 24 avsnitt säsong och Disney tänkte att lägga till ytterligare sex episoder

Haha , kanske ingen mer än jag som tittar på Hannah Montana .. men för er som gör det vad tycker ni? Är det rätt att bara sluta? Tänker på alla barn som är galna i Hannah Montana, hur självisk får man bli? Skriv vad ni tycker och dela med er av era åsikter

Ingen skola idag då gött, eller jo det är skola men jag är inte där :/ Fick tid hos ungdomsmotagingen idag vid 10:30 så måste dit sen ska jag till tandläkaren också vid 2 så allt krockade typ. Så idag blev det till att vara hemma, tycker lite synd om Noomie som fick åka äckliga 290 själv och vara i skolan själv :( <33 Men jag vet att hon inte tyckter att det är så falrigt, jag hade fan dött .. hatar att åka själv osv. Sitter och smar med Alex och Gurra ifrån klassen och dom verkar inte ha sådär jätte roligt faktistkt :P haha , så rätt glad att jag är hemma , fast endå inte :( Var ej i skolan i torsdags förra veckan inte fredag heller och nu inte idag. Skit längesen jag var i skolan känns det som, inte bra att vara bort :/ + att vi har prov i matte nästa vecka så det blir till att plugga duktigt nu för min del , usch va tråkigt :( men men.. Nej nu ska jag fixa iording mig sen ska jag åka iväg, vad ska alla andra göra idag? :)
Ja som dom flesta vet kanske så dricker jag ju inte längre, åh det är något jag är stolt över :D haha .. Åh jag måste säga att det går förvånansvärt bra för mig faktiskt. Jag blev till och med erbjuden gratis dricka nu i helgen och jag tackade nej, vem hade trott det? :P Känner mig riktigt duktigt + att jag har två lock cider också och klara att inte dricka, grymt duktigt av mig tycker jag iaf , va tycker ni?

Igår var dagen ganska slapp, vakande rikigt tidigt för att vara jag runt halv 10 eller något .. satte mig vid datan ( som vanligt ) och gjorde allt och ingenting, borde egentligen ha pluggat men datan tog upp hela dagen för mig och endå gjorde jag inget på datan? hmm konstigt egentligen .. haha ! Vid 7 tiden åkte jag iväg hem till morfar som skulle ha middag efter det tråkiga som hänt. För er som inte vet var han nära på att drunka häromdagen så han kände att han ville samla alla och ha en middag <33 gud vet inte vad jag skulle göra om han skulle dött :/ usch vågar inte äns tänka på det :( Iaf vi blev bjuda på skaldjur ( vilket inte är någon höjdare i mina ögon men men ) det gick ner :) Det va trevligt med en middag fick träffa släkten och känna på mosters mage :D herregud det är bara 10 dagar kvar tills hon väntat ska ha barnet, tiden bara springer i väg.. Efter middagen så åkte jag hem och hade en mys kväll med mina underbara vänner :) vi sjöng sing star och spelade galen panna , riktigt roligt :) Måste bara säga förlåt till dig therese, men det blev för många :( verkligen ledsen asså.. hoppas du vet det <33 Efter vi hade spelat gick Beckan, Annie och Henke hem så vare bara jag , Jocke och Noomie kvar så vi beslutade oss för att se på skräck film, fast haha både jag och Noomie somnade så vet inte om den var sådär jätte bra haha .. men men trevlig kväll var det iaf :) lägger upp några bilder ifrån kvällen och middagen.


 pappa, håkan, morgan och lena      philip, inga-lill , lars och ulle

                massa skaldjur                                gratinerad hummer
 
                morfar <3                                                andreas <3


 
    singstar med snyggingarna                 galen panna


Tänkte prata lite om förutfattade meningar som man har om personer man inte känner, det är inget man kan styra det har alla.. det är så vi fungerar. Vi gillar att stoppa in folk / personer i olika fack och alla måste tillhöra något. Ser man en kille med rosa tröja då blir han plaserad i ett "fack" som gay ovs ovs.. men varför alla dessa fördommar om folk man inte äns känner? Det är helt sjukt egentligen, hur orkar man gå och stoppa in allt folk man träffar i en massa "fack", jo för att vi som sagt fungerar så. Fick tex höra idag från gurra i klassen att han trodde jag var kaxig och allmänt stöddig, det va den bilden han hade om mig. Och jag hade typ samma tankar om honom, fast mer "hej jag är störst bäst och vackrast" vilket han verkligen inte är nu när jag lärt känna honom! Med detta vill jag bara säga att, varför ska man ha massa sånna tankar om alla, innan man lärt känna dom? Ge alla en chans vafan.. Man kan inte tycka om alla, liksom så är det. Vissa funkar man ihop med vissa inte, men dom här jävla "facken" ska avgöra liksom vilka vi är? någon mer än jag som tycker såhär? dela med er av era åsikter och säg vad ni tycker :)
Jag fattar inte varför jag äns tror att det ska bli kul när jag iners inne vet att det kommer bli tråkigt, följde med Noomie efter mkt tjat hem till Jocke för att spela spel med tre st väldigt fulla pojkar vid namn Jocke, Mathias och John. Det var väl lite halv kul men John som var fullast av alla gjorde det ganksa lätt för oss andra att gissa var det va och det vi spelade var ju självklart galen panna skit roligt spel, alla som inte har spelat det gör det för det rekomenderar jag verkligen.. haha det blir sjukt mkt skratt för man får sånna enkla på huvudet som " snövit " men när man inte vet vad det är, är det fan inte lika lätt när man tillslut får reda på det skrattar man ganska högt för att man har vara så dum och inte kommit på det, haha ! Nu sitter jag här framför datorn och gör typ ingenting.. sitter och kollar på utröstingen i idol, än så länge har 3 gått vidare 3 av dom som jag tycker är bra.. jag vet inte vem jag tycker ska åka ut, vem tycker ni? Det återstår att se , nu ska jag dra iväg och se igen och heja min att anna går vidare :D
Igår var jag och hälsade på en saknad Veronica :D trevligt trevligt ! Hade det trevligt, satt och pratade och sådär :) Idag vettufan vad som händer.. anting blir det väl att sitta vid datan och bara sega eller också umgås med Noomie <33 Någon som är på att typ spela spel eller något? så hör av er ! Vad ska alla andra göra i dag och helgen då? några tips på vad man kan göra när man gått och blivit nykterisk ? :D Skulle egentligen spelat in något idag hade jag tänkt men har ju lånat ut mina inspelings saker så kan inte göra det heller ^^ Livet på öarna suger ganska duktigt ! Fyfan va jag inte gillar att bo här, längtar verkligen till jag eller någon av mina polare fylttar härifrån ! Ska bli så underbart skönt !
Ibland kan det vara otroligt skönt att vara singel, inte ha någon att tänka på förutom sig själv kunna leva livet just som man själv vill leva det. Att när man dricker sig full och strular upp något ragg man hittar, att kunna göra det utan att ha skuldkänslor dagen efter för att man då inser vad man gjort. Slippa såra en person som man bryr sig om och slippa blir sårad själv. För när man upplever det allt för ofta blir man nog rädd att släppa in i sitt liv igen, rädd att bli sviken igen att man ska känna dom känslorna igen. Så varför då utsätta sig för det igen? Jo för att man har en tro och ett hopp, kärlek är det närmaste man kan komma magi och magi är något vi alla vill få uppleva. Att få känna dom där fjärilarna i magen så fort man ser på personen, det är ju det man älskar och alltid vill känna.. Men när dom där fjärilarna dör, ja va händer då? Är det någon som egentligen vet det, isf kan någon förklara det för mig? :/
Så sjukt jävla arg just nu, så jag vet fan inte vad jag ska göra eller säga längre! Kan jag få ha mitt egna "privat liv" ifred eller, bara för jag bor på denna äckliga lilla ön där alla vet allt om alla så kan man inte få ha något privat liv, känns verkligen bra! Att du äns kan med att säga så? Varför i helvete skulle jag ha det? Du och din förbannad käft, kunde du bara hålla den stängd så skulle det vara betydligt mkt bättre.. För inte äns hälften av det du säger är sant och sen går du runt och snackar om mig? tror du att känner mig, nej det gör du inte så ge fan i att snacka för det tjänar du ingenting på ! Du tappar bara respekten hos dom flesta och det hoppas jag att du själv är medveten om, ju mer du snackar destu mer kommer du bli hatad. Varför inte ta reda på lite fakta innan du öppnat käften nästa gång va?

Är så sjukt trött på alla jävlar som lever på att sprida massa jävla ryckten, vafan skaffa er ett liv ist !!