Nyår

Ikväll är det nyår och det innebär pary, såklart ! Det nya året måste ju firas och man får ta farväl av det gamla året som varit. Hur ska ni fira det? Ja detta året har för med sig både bra och dåliga stunder men det absolut bästa detta året var helt klart att jag träffade min älskling, gustav ♥ Vad var det bästa/sämsta som hände er i år? Nä nu ska jag fixa mig lite inför ikväll, det ska lockas eller platta håret har inte bestämmt mig än, får se. Provas klänningar, sminka mig, bestämma vilka skor osv.. Ja det är mycket i huvudet på en tjej just nu eller iaf mig men kan tro att det är många som har det lite smått stressigt och sådär nu.

Ikväll ska vi hem till Beckan allihopa, nästan. Gustav ska också vara med, vårat första nyår tillsammans, men defentivt inte den sista ! Så får hoppas på en toppen kväll ikväll, men med lite alkohol i kroppen kan det inte sluta annat än bra eller vad säger ni? Ha en bra nyår alla och tyck synd om mig imorgon som måste jobba :( suck !
Nå vad tycks om den nya designen? Själv tycker jag den är sjutk nice, tack så mycket kia ! Vill ni ha en snygg design till bra priser så tycker jag ni ska kontakta henne. Länk till hennes sida finns längst ner i menyn så till er som vill ha ny design kan jag verkligen rekomendera henne :)
Det finns inte mycket att göra nu, skulle egentligen varit hos mormor snart men eftersom mamma är sjuk så blev det inget med det. Vaknade för typ en timma sedan och nu finns det inget att göra typ, ikväll ska jag hem till jocke och fira honom han fyller 20 den 30/12 men ska ha middag och sådär idag. Och sen kommer gustav hem idag också, tror jag? Har inte hört något på två dagar nu, tre om han inte hör av sig idag.. Lite skumt faktiskt, han brukar alltid höra av sig men skickade ett sms och sa att han skulle höra av sig så vi får la se om han gör det idag. Annars vet jag inte vad som är fel på honom? Nä nu ska jag lägga mig i sängen, mår inte så bra idag :/ hörs sen

- idag kommer gustav hem ♥
- 6 dagar kvar till nyår
Jag har varit och tagit bilder tillsammans med mina syskon, som vi gav i julklapp till mamma och pappa :) Vi var hos en kille som heter Johnny och resultatet blev jätte bra, så tänkte tipsa er alla som vill ha fina bilder, tagna i studio eller utomhus miljöer till bra pris att kolla in denna sidan <-- klicka. Där har ni den infon ni behöver om priser, telefon nr, öppe tider osv. För jag tycker själv att det är ganska svårt att hitta bra fotografer till rimliga priser, men här har ni ett litet tips och tänkte även visa några av mina bilder för er som jag tog där..

 

 

 

www.studiocarlsson.se

En dag kvar tills min baby kommer hem igen, längtar så sjukt mycket efter honom nu! Har inte hört så mycket ifrån honom men vet att han längtar hem iaf, söt ♥ Jag hoppas att han kommer ringa snart, för hörde inget ifrån honom igår på hela dagen fast vi pratade på kvällen så han sa iaf god jul och allt sånt :D Men eftersom han inte har någon mobil är det ju lite svårt, men men är glad för dom gånger han lyckas ringa, sen att det inte blir varje dag är ju förståss tråkigt för mig haha men men sånt är livet.

Imorgon ses vi älskling, ska bli så skönt att få hålla om dig igen hjärtat ♥


Såg nyss den nya saw filmen, riktigt bra faktiskt. Men äcklig som vanligt haha, men det är det jag gillar höhö. Men tycker nog detta va en av dom bättre saw filmerna faktiskt, så tänkte tipsa er alla som inte sett den och tycker om dom filmerna att denna var riktigt bra faktiskt. Äcklig men spännande nästan hela tiden och alla bitar föll liksom på plats.. Jag tycker detta var en riktigt bra film och rekomenderar alla som GILLAR saw filmerna att det se den.
Idag är man aningen trött faktiskt, det blev en lång dag igår och idag är man inte lika pigg. Men vad gör det? Ska ändå inte göra någonting idag, + att det regnar ute. Usch, men det var ju tur att det gjorde det idag ist för igår iaf. Sitter just nu och kollar på en film som går på tvn och det är ensam hemma 4 har nog inte sett den så nu ska jag återgår till tittandet, ha en fortsatt bra juldag

- 1 dag kvar tills gustav kommer hem ♥
- 6 dagar kvar till nyår
Ja mycket att göra när det är jul, inte en lugn stund känns det som. Blev väckt imorse tidigt för att micke ( syrrans kille ) skulle åka till hans föräldrar och fira jul, så vi skulle käka frukost tillsammans så vi fick gå upp tidigt och käka. Eller för mig var det tidigt iaf, halv tio någon gång var det nog. Och det blev en riktig jul frukost med gröt och grejer, jul skinka osv haha.


Vi brukar ALLTID klä granen dagen innan jul, men eftersom vi köpte den igår bättre sent, än aldrig? så blev det för sent för det , då vi spelade bingo igår så det fick bli idag på morgonen efter frukosten. Så det blev riktigt fint och självklart tog jag bilder så ni ska få se också

visst blev den fin? :)

Får väl börja med att önska alla en riktigt god jul, hoppas ni kommer sova skönt nu inatt och får en underbar jul sen imorgon när ni vaknar. Har spelat bingo med familjen nu ikväll och det ser jag att det är många andra som också gjort, tyckte det var lite halvt segt sådär mellan bingona men ändå trevligt. Vann dock inget, min vanliga otur. Men jag har ju tur i kärlek ist, vilket är tusen gånger bättre tycker jag :D Ska väl försöka sova nu strax, men är inte sådär jätte trött faktiskt. Men datan blir bra tråkig efter en stund, så får väl se om mina syskon kanske vill spela något men det verkar inte så, så det får väl bli att se på tv tills man somnar ist :)

Fick ett samtal ifrån gustav förut också ♥ var lite orolig att han hade glömt bort mig eller något, eftersom han inte hörde av sig igår :/ men eftersom han inte har någon telefon förstår jag honom :) Snart är han hemma igen, gud vad jag saknar min baby ♥


- 2 dagar kvar tills gustav kommer hem ♥
- 7 dagar kvar till nyår
test test
test test
test test
test test
Just nu sitter jag med en vanilj ansikts mask och lutar mig tillbaka. Har just tagit mig en behövade dusch, rakat benen osv. Så nu känner jag mig snart riktigt fräsh, ska bara få sköljt bort masken och smörjt in mig så är jag klar. Klockan är bara 4, suck. Syskonen kommer hit idag, men inte förens vid halv 8 eller något.. Vad ska man göra ända tills dessa, just nu underhåller jag mig med att blogga haha xD sen får man la fixa sig, vila lite. Kanske kolla tv, det har jag inte gjort på hela dagen. ( ovanligt för att vara jag )

Ikväll blir det uppersittar bingo med familjen :) Det lär ju bli ganska lång tråkigt , eller? Ifrån halv 8 till 12 på kvällen/natten. Men det är bra för då är man trött och kan gå och lägga sig med en gång efter och nästa dag är det jul, wiie ! Fast kommer nog ändå inte få något skoj? Det var bara skoj när man va liten haha, nu börjar det faktisk bli ganska överskattat. Men ändå mysigt, hela släkten tillsammans också.

Nä nu ska jag gå och skölja bort denna smeten i ansiktet, men vi hörs säker senare. Vad ska alla göra idag? Dan före dopparedagen, det måste ju hända något?
Var ute på en liten promenad i det härliga vinter vädret

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja nu är jag äntligen klar med städningen och mitt rum är nu julpyntat, RENT och fint :D ska bara se till att hålla det såhär fram tills imorgon när hela släkten kommer. Edvin ska se tomten för andra gången blir det, men första gången va han ju bara 2 månader så då märkte han säkert ingenting ändå, så får se hur det går i år. Ska bli trevligt att vara med skäkten också. Så det blir säkert nice.

Nu ska jag se till att få lite mat i magen tänkte jag, man blir hungrig av att städa ! Hörs senare, ha det fint

/ E
Ja nu är det dags för storstädning och det kan verkligen behövas kan jag säga, känns som om jag inte städat på ett par veckor. Eller ja det ser kanske mer så ut, men nu när det är jul måste man ju göra lite jul fint och passa på att städa det andra också. Eftersom vi ska vara här i år med hela släkten är det ju kanske bra att det är fint på rummet iaf, så ist för att sitta här framför datan får jag nog se till att få detta gjort så jag blir klar någon gång ;) Ni får ha en forsatt bra morgon alla :)


- 1 dag kvar till jul
- 3 dagar kvar tills gustav kommer hem ♥
- 8 dagar kvar till nyår
Vet inte om jag klara fler dagar utan dig, eller dagarn går väl ann. Nätterna är dom som är jobbiga, att somna utan dig, att inte se dig när jag vill eller ens höra ifrån dig mer nu. Det känns verkligen i hjärtat. Hade aldrig kunnat tro detta och som du sa igår - kanske det är bra att vi är ifrån varan ett tag, för då märker och vet vi verkligen hur mycket vi tycker om varan. Att sakna varan ibland är ju ett tecken på att man verkligen älskar, eller? Men aldrig att du kommer få åka utan mig igen. En helg okej, någon dag okej.. men blir det en vecka eller mer så aldrig igen!

Älskar dig så mycket hjärtat, du är det bästa som hänt mig ♥
Det ser ju faktiskt så ut när man tittar ut







Får hoppas att det håller i sig fram till jul bara, eller vad säger ni?
Idag har jag och mamma gjort lite julgodis, eller jag kanske inte gjort så jätte mycket haha. Tittade mest på och öppnade massa godis ist, så lite gjorde jag ändå xD Tänkte visa er lite vad vi gjorde för något godis


smält chocklad


smått och gott att ha i


blanda ihop det


lägg i en form och sedan in i kylen för att det ska stelna

enkelt och gott !
Köpte lite nya kläder igår, behöver lite nytt nu till jul. För jul drar med sig kyla och mys så man behöver ju något för båda sakerna ;) En tröja till mys och en pannband för värmen, smart eller ? Och passade på att köpa ett par snygga leggins också :D

Tröja ifrån ginatricot 149:-

lackleggins från rut m.fl. 179:-

Tjockt pannband från glitter 50:-

Kom just hem ifrån moster och lill killen, alltid lika trevligt att vara där och snart kommer det en till liten bebis och edvin ska bli storebror. Herregud, undra hur det kommer gå och undra vad det kommer bli. Blir det 5 pojkar eller 4 pojkar och en liten tjej, det återstår att se men skulle bli förvånad om det blev en tjej faktiskt. Men som moster säger, det spelar ju absolut ingen roll. Det är ju en bebis man vill/ska ha, vad det är för kön spelar ju ingen roll. Eller för vissa kanske, men det ska det ju inte göra egentligen. Det är ju inte könet man älskar utan den lilla lilla bebisen som kommer ♥ Ända nackdelen med att bara ha pojkar eller bara flickor är ju att man inte blir mormor, eller farmor. Det är ju kanske lite tråkigt, men sånt man får leva med helt enkelt ;)

Vi hade det trevligt som vanligt hos moster, massa bus, gows och lek med edvin. Ses ju inte så ofta, även fast man bort 15 min bort ifrån varan. Helt sjukt egentligen, vart tar tiden vägen? Men dom har ju sina egna liv, så som jag har mitt så det kanske inte är så konstigt :) Jag är iaf glad att jag får vara med på ett litet hörn, se honom växa och göra sina små framsteg. Sagta men säker börja förså, börja prata, gå osv. En sån otroligt fin upplevelse som man alltid kommer bära mig sig.


edvin pussar/äter på hunden ♥


lillen är riktigt snygg i mitt pannband :D




Igår såg jag denna filmen world trade center, skit bra film ! Alla som inte sett den, se den för den var verkligen sjukt bra. Verkligen en gripande film och sjukt bra gjord. Och man får verkligen en inblick av vad som verkligen hände den 11 september 2001 och hur många som blev drabbade. En kamp mellan liv och död och hur hjälpsamma vissa människor verkligen är som alla dom poliser och brandmän som försökte rädda folket.. Ni som inte sett filmen, se den ! Ni som sett den, vad tyckte ni om den?


Kom nyss in ifrån en härlig promenad, eller ja nyss var det väl kanske inte. Varit hemma ett tag nu, men inte suttit vid datan förens nu xD Ska strax vidare till min lilla bebis edvin och moster ♥ var ett tag sedan jag var där nu känns det som, han växer mer och mer för varje gång jag träffar honom och lär sig masser med nya saker. Gows, så otroligt att få vara med och se det. Helt underbart! Men innan jag drar tänkte jag slänga upp liter bilder ifrån promenaden ^^

gick hem och hälsade på patrik ♥


Noomie och Coffie ♥


puss
Nu ska jag gå på en promenad med Noomie och hennes lilla hund, kan behöva komma ut lite känner jag nu. Vaknade för en timma sedan och samtalet man fick inatt gjorde inte saken bättre, kunde inte tro det när jag hörde det men eftersom det verkade vara lugnt så var det bara att sansa sig. Det är riktigt svårt nu, vill inget hellre än att ha dig här nu hjärtat ♥

- 2 dagar kvar till jul
- 4 dagar kvar tills gustav kommer hem ♥
- 9 dagar kvar till nyår
orkar inte vänta mer !

- 3 dagar
kvar till jul
- 5 dagar kvar tills gustav kommer hem ♥
- 10 dagar kvar till nyår
Den här känslan har jag inte haft på riktigt länge och jag vet att det är något som är riktigt fel nu, jag känner det. Jag gråter fast jag inte har något svar på varför, jag vet bara att något är fel.. riktigt jävla fel. Drömmer massa konstiga drömmar, vaknar med gråten i halsen och bara känner mig helt tom inombords. Bilder pacerar förbi, men kan inte riktigt tyda dom. Tänker på saker jag inte tidigare haft en tanke på och allting känns bara fel, det känns som om det tar slut här. Det finns inget lyckligt slut på denna sagen, utan bara frågor utan svar..

/ jag älskar dig
Trodde inte man kunde sakna någon såhär mycket, blir galen ! Kom hem nu ♥ Känns som om ingenting är kul längre utan allt jag gör är bara väntar, väntar på att tiden ska gå och att du ska komma hem igen. Har varit med varan varje dag i över 2 månader så det kanske inte är konstigt? Även om detta är andra dagen du är borta och första dagen som vi inte setts någonting sen vi blev tillsammans så känns det helt sjukt. Du ska vara här, du får aldrig mera åka bort om det ska vara såhär jobbigt! Jag visste att det skulle bli riktigt svårt, eftersom jag känner mig själv ganska bra men jag trodde aldrig det skulle bli såhär jobbigt faktiskt :/

du och jag föralltid älskling ♥

Och att det är 6 dagar kvar utan dig gör det inte bättre, men dagen innan jul, jul och dagen efter jul kommer nog gå ganska snabbt så då är det bara imorgon och övermorgon som kommer bli jobbiga. Sen är du hemma igen, får tänka så ist för att jag ska orka detta ♥

Imorgon får det blir till att "storstäda" Det kommer hålla mig sysselsatt en stund, även plugga lite om jag hinner. Sen övermorgon får vi väl se, försöker umgås med mina vänner nu så mycket som jag kan också. Men det låter lite som om jag tar mina vänner i andra hand, för har knappt umgåtts med någon nu känns det som. Men det gör jag verkligen inte ♥ Det finns bara ingen tid över och det tror jag faktiskt dom känner också, men man behöver också komma ifrån varan ibland så det känns skönt nu att få umgås med sina vänner igen. Vad skulle jag göra utan er? Ja den frågan har jag ställt mig själv många gånger, men fy vill inte tänka den tanken ens. Jag har världens bästa vänner, en härlig familj och världens underbaraste pojkvän, kan det bli bättre? Nej, vill aldrig byta bort detta imot något i hela världen ♥

/ E
Ja då var det dags att åka iväg och jobba igen, suck. Känns riktigt jobbigt men så jobbigt är det inte så får la bara hålla ut :)

- 4 dagar kvar till jul
- 6 dagar kvar tills gustav kommer hem ♥
- 11 dagar kvar till nyår
Saknar min baby redan, men en vecka går väl fort? Får hoppas det, kom hem vid 5 inatt då han körde hem mig. Det kändes jobbigt att säga hejdå, men jag vet ju att vi ses snart igen så får hålla humöret uppe under tiden och räkna ner dagarn tills det händer roliga saker ist :)

- 5 dagar kvar till jul
- 7 dagar kvar tills gustav kommer hem ♥
- 12 dagar kvar till nyår
Kul att du läser, och att jag får dig att skratta det är ju toppen. Skratt förlänger livet ;)
Sitter och väntar på att gustav ska sluta jobba så att han kan komma och hämta mig så vi får gowsa lite ♥ så himla tråkigt att bara sitta hemma hela tiden, speciellt när det är sista dagen vi kan vara tillsammans :( Men jag tror nog att han slutar ganska snart, han har ju jobbat över 2 timmar nu så mycket mer orkar han väl inte? Han kommer vara helt död idag, tråkigt ! Men men, sånt är livet.

Har haft lite tråkigt idag så har vågat håret lite eftersom gustav tycker om det så mycket när jag har det så, så tänkte jag att jag skulle göra han lite extra glad :) Så får väl se ifall det funkar haha, men det tror jag säker han blir.


outfiten för ikväll :)


jag just nu
Nu är det äntligen jullov, känns verkligen skönt att slippa skolan nu i ett par dagar !

- 6 dagar tills jul
- 8 dagar tills gustav kommer hem
- 13 dagar kvar tills nyår
Denna låten kom på när jag och gustav hade varit i stan en dag, haft en mysig dag tillsammans och skulle åka hem. Det va precis i början när vi träffades, så det va fortfrande sådär lite pirrigt och nervöst på något sätt. Vi åkte över elfborgsbron, och under låten drog han mig till sig och la armen runt. Var så nära att jag kunde höra hans hjärtslag, låg med huvudet under hans så kysste han mig i pannan och kramde mig ännu hårdare under just dessa rader..

Hey baby, when we are together, doing things that we love.
Everytime you're near I feel like I’m in heaven, feeling high
I don’t want to let go, girl.
I just need you to know girl.

I don’t wanna run away, baby you’re the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms
Here tonight




Varje gång jag hör denna låten ser jag det framför mig och det får mig nästan att börja gråta, tycker det är så fint ♥ utan att säga ett ord så kändes det som om låten sa allt för oss, allt kändes plötsligt så rätt ! Och det kändes som om allt föll på sin plats, detta var maningen. Vi skulle vara tillsammans han och jag, det va på nått sätt liksom redan bestämmt ♥
Det är inte sant va kallt det va igår, fyfan ! Så kallt har det inte varit på hur länge som helst, eller jag kan faktiskt inte minnas att det varit så kallt någon gång i mitt liv? Det har det kanske varit men inte som jag är medveten om iaf. Helt sjukt, -10 så kallt får det inte vara?! Va rätt avundsjuk på gustav som ska utomlands och bara få njuta nu i en vecka, usch ! Nu ångrar jag mig ganska duktigt att jag tackade nej till en resa till värmen över jul.

Idag är det inte lika kallt, och jag passar verkligen inte det blir det heller. Fyfan, det va inget kul asså! Någon mer än jag som tyckte det va rusigt kallt igår? Kunde knappt vara ute och det va kul att man hade 3 timmars håltimma den dagen och var ute och strosade efter en restaurang där både jag och Noomie kunde käka på i 1 timma ungefär. Usch nära på att ta bussen och åka hem, me nej jag höll mig kvar och tur var väl det för tillslut hittade vi en. Efter att ha gått runt i hela nordstan, runt i stan, upp vid linné och runt järntorget hittade vi en mitt över skolan, haha hallå eller? Ja bättre sent än aldrig men vi kände att allt det flängadet i stan var ganska mycket i onödan, suck. Men ja vi fick oss en god måltid iaf och det var ju det vi ville ha :)


kycklingspett med jordnöttsås och ris :) mumms !


noomie <3

Kan det blir bättre, njaa skulle knappast tro det :) Min älskling är världens bästa, när han kom hem på lunchen kom han in med frukost på sängen till mig, så söt ! Kände mig verkligen som en riktig liten prinsessa haha. Det är skönt att få bli uppvaktad lite då då, speciellt när det är av en sådan underbar människa som min baby ♥

såhär fint var det väl kanske inte, men det fina var att det kom ifrån min gustav ♥

Denna låten är en som väcker många minnen tillsammans med gustav, det va en av dom första låtarna som vi hörde tillsammans. Vi va ute och körde bil och det känndes verkligen som om man var med i en film, jag vet det låter kanske töntigt men ni förstår säkert hur jag menar. Vi körde snabbt och denna va på hög volym och ja det känndes bara helt rätt, därför är detta en sån himla härlig låt för den får man att tänka tillbaka på detta.


lyssna och njut av en otroligt bra låt <3
Ser att jag fått nya som följer bloggen, välkommna välkomma ! Alltid kul med nya läsare :) Har ju frågat detta till er innan men inte fått så mycket till svar så nu frågar jag er ännu en gång och hoppas på lite mer svar.

- Varför läser ni min blogg?
- Hur hittade ni bloggen?
- Vad gillar just du med bloggen?

Och det är alltid kul att få kommentare så var inte blyga nu gott folk skriv på :)
Och med för den delen också, känns helt sjukt. Hur ska jag klara mig? Buhu, känns sjukt detta. Men det som allt annat måste väl gå, har ju släkten, familjen och vänner som jag ska spendera denna tiden med ändå eller iaf släkten och familjen över jul då :) Sen får jag försöka hinna träffa alla vännerna också nu, det är ju vid denna tiden på året som man ska det. Mysa i soffan och sånt, alltid kul :) Se på massa filmer osv.

Jag gillar julen, är nog en sådan riktig " svensson " ni förstår nog vad jag menar. Man ska fira den med familjen det är ett måste, man ska ha gran, men ska ha allt traditionellt på julbordet, det ska vara tomte osv. Annars är det ingen riktig jul, känner jag. Som förra året va vi utomlands och det kändes ju inte alls som jul, det va skönt. Men nej julkänlan fanns bara inte, när det är jul ska det vara kallt helt enkelt. Nyår därimot va sjuk kul att fira utomlands, det va så mycket större där känndes det som? Galet kul. Men i år blir det till att vara hemma på ön, både jul och nyår ser det ut som. Men man vet aldrig, får väl se helt enkelt

Imorgon åker Gustav till värme och lämnar mig här ensam i kylan, jag vet rätt elakt. Haha, nä men det va bestämmt redan innan vi blev tsm så vad ska man göra? Kan ju inte tvinga han att stanna hemma även om det är det jag vill allra mest så har han ett eget liv också. Men julen kommer suga utan min älskling :( En vecka brukar gå fort? Ja vi får väl se, kommer ju få en himla massa tid över känns det som som tex att blogga ;) Då blir ni väl glada? haha, mindre än en vecka kvar till jul herregud det går skrämmande fort detta.

Idag blir det mys och gows med min baby hela dagen och natten! Nu är det sista dagen,kvällen och natten tillsammans på en vecka så får passa på att vara extra gowsig med honom idag <3 Kanske skulle ta och fixa håret sådär som han gillar så mycket, bara för han skull? Ja då skulle han nog bli glad men får se :) Han blir nog glad vilket som. Han ska även få sin julklapp av mig idag, så får hoppas att han gillar den. Han present han fick när han fyllde gick verkligen hem och han blev super glad för det. Så får hoppas han blir det över sin julklapp också, hade brist på pengar men detta är ju något han tycker om iaf så får hoppas han blir nöjd och glad men det tror jag säkert att han blir :) Sen ska vi nog käka något gott och se på någon romantisk jul film, något förslag?

Nä nu ska jag krypa ner i sängen igen och vänta tills min älskling kommer hem på lunch och gör frukost på sängen åt mig som han lovat, mys <3 Ha det bra alla

/ E
Jag tror inte bara det är jag som tycker att det borde varit Calle som skulle vunnit idol, eller? Jag tycker helt klart att han va värdig det eftersom det är han som utvecklats mest av alla i hela idol tycker jag och är det inte det idol handlar om? Erik för mig har varit en suddig figur, han är jätte bra och har en sjukt bra röst men man har fått följa Calle på ett helt annat sätt. Lika så Tove som också var en av mina egna favoriter då. Vad tycker ni? Blev det rätt vinnare, enligt min åsikt nej men jag tycker båda va jätte bra och eftersom det har gått bäst för dom som kommit två i idol så kanske detta bara va bra för Calle? Det återstår ju att se, men isf får han ju göra det han vill iaf rock som denna killen verkar vara absolut bäst på. Här har ni ett klipp innan calle var med i idol, sjukt bra !


vilken röst, vilken känsla. Gud han är så jävla bra !

Hade jag inte haft pojkvän skulle Calle vara något att satsa på haha, nä men han är sjukt mycket snyggare i kort hår eller vad säger ni? Vet att det inte bara är jag som tycker om lilla Calle, han är ju så söt ! När jag fick höra hur gammal han var så trodde jag det nästan inte, jag tycker Calle ser ut att vara 25 MINST ! Tänkte gemför med bilder och se om ni håller med mig? Sen ska vi inte ens tala om Erik? 22 år, herregud det hade jag aldrig tippat utan mer inne på 18-19-20 års åldern. Ska se om ni håller med mig..

ser ut att vara 22-23 år

ser ut att vara 25-26 år



ser ut att vara 16-17 år

ser ut att vara 19-20 år

På båda bilderna är Calle 21 år och Erik 22 år .. Kan ju inte se det och verkligen inte på första bilden på Erik.. Kommentera ni också vad ni tycker, vilka åldrar hade ni tippat på? Lite kul att se vad ni också tycker. Tänkte avsluta detta inlägget med Calles bästa låt och det är ju så klart walking in memphis det va första gången vi såg honom och sedan den gången så har det varit något spciellt med Calle och det fick honom att gå i topp. Han kanske inte vann men han vann sveriges hjärtan och det kommer han gå långt med :) <3



du är och förblir en stjärna Calle Kristiansson <3
Ja då var man färdig fixad och klar inför kvällen, men vart är festen? ja det kan man undra.. Får väl förfesta hemma ist helt enkelt, vad ska man göra i desperata sitvationer? Tänkta visa hur jag ser ut ikväll iaf




enkelt men det funkar för lite pary, eller vad säger ni? ;)
Det känns verkligen som om det var hur längesen som helst jag var full nu, men när man tänker tillbaka var det väl när Noomie hade sin middag ? Inte så längesen ändå men nu behövs det dricka. Så ikväll blir det party, förhoppningsvis iaf om det finns någon stans man kan vara? Vi får väl se hur det blir, nu ska jag äta frukost hörs sen
Ja, jag kunde nog inte ha en bättre pojkvän ! Sov hos honom inatt men han var ju tvungen att gå upp vid 6 för att åka till jobbet. Lider med dig älskling <3 Skönt att man är ledig och kan sova ut riktigt ordentligt, synd bara att jag skulle drömma massa sjuka drömmar om att jag sköt gustav och shit så jag vaknade i panik och kunde inte somna om men som tur var kom han hem inte långt efter det och gav mig frukost på sängen, är han inte för söt? Hallegodisen, så lyxigt ! Kände mig lite som prinsessa, kanske låter fjantigt haha men ni förstår säker vad jag menar. Jag har världens bästa pojkvän helt klart älskar dig hjärtat <3
Har väntat hela dagen på att få träffa gustav, men han bara jobbar och jobbar hela tiden. Men sov där inatt så har ju iaf haft natten tsm, tur det annars hade jag tvingat han att komma hem för ett par timmar sedan ! Ska sova där inatt också så och sen träffas vi ju under hans raster imorgon, så det blir nog bra. Saknar honom himla massa nu, förstår inte hur jag ska klara mig utan honom en vecka nu :( usch, det kommer bli svårt känner jag redan nu och har kännt det ända sedan han beställde resan. Men får väl hålla ut och vara med han så mycket som möjligt nu innan :) Nä nu känner jag att det luktar mat så nu ska jag gå upp och få mig något i magen puss på er

/ E
Jag behöver och vill göra om min blogg design men det finns ingen som verkar vilja hjälpa mig, hmm .. Alla kanake inte har fattat att det snart är jul och man måste vara snäll för att få några julklappar av tomten? Så det blir inte många till er, haha nä skämt och sido. Men har man ingen snygg blogg design så blir det tråkigare att blogga, tycker jag så jag tänkte efterlysa någon som har lust att hjälpa mig. Det är inte hedern och det som är det stora problemet utan just innehållet i blogg designen jag vill ändra på, som ni ser nu så ser det ju lite konstigt ut runt inläggen osv. Så jag är i stort behov av hjälp, så alla som vill vara extra snälla i år kan ju höra av er :) Eller så kan ni alltis tipsa mig om personern som är duktiga. Tack på förhand.

/ E
Hejsan alla blogg läsare, läget? Med mig är det bara bra, varit uppe med tuppen idag det känns lite som om jag fått mer att göra idag på 4 timmar än vad jag brukar få på en vecka, det är illa. Idag blev det ingen skola, kom verkligen inte upp i morse helt sjukt. Men missade ändå inget vad jag vet, eller gjorde jag det? Så det är nog lugnt, snart är det ju ändå jul och det ska verkligen bli oerhört skönt att få lite ledighet. Dock ska gustav åka utomlands så det kommer kännas grymt ensmat :( Men får passa på att umgås med familjen under den tiden, eftersom det är ju det man ska på jul eller vad säger ni?

Har suttit hela dagen och lyssnat på radio, känns som om det var längesen jag gjorde det och det är verkligen skönt att bara sitta och ta det lugnt och lyssna. Har inte bara slappat hela morgoen, har faktiskt varit duktig och rensat bland alla mina kläder i gaderoben så nu kan jag stänga den haha. Behövde bli av med en del gammal skit som bara ligger och tar plats, så det känns skönt ! Nu ska jag fixa naglarna sen blir det till att städa och få mig något i magen, ha det bra så länge.

/ E
Helt seriöst, känns som om man tappat dom läsare man hade och att jag har tappat lusten helt för detta så kanske lika bra att lägga ner det helt? Hmm, ska ta mig en liten funderare. Är ju inte lika aktiv alls längre, men det händer då då att jag droppar några inlägg men tänkte att jag skulle bara skriva om min musik numera? När jag släpper nya låtar, text på låtar osv. Kanske vore något? Kan ju skriva om vardagen och sådär också men i det stora hela handlar det mest om musiken som jag hade tänkt lägga ner lite mer tid på nu faktiskt och snart även tänkt att släppa en nya låt haha, jag vet att jag är seg. Men som man brukar säga - bättre sent än aldrig? Eller vad säger ni? Ni kan väl tycka till lite om bloggen, ni bestämmer mitt öde? Hmm det lät lite dumt kanske, men jag menar mer som att det är viktigt vad mina läsare tycker, så tyck till nu hurreni !
Hallå folket, nu behöver jag lite tips och råd igen !

När är det ju snart jul och alla vet ju vad det betyder? ja såklart, julhandlig och inte så mycket shopping till en själv dock haha. Och jag vet inte vad jag ska köpa till min pojkvän, har ingen aning helt enkelt så jag behöver så mycket tips och råd som jag kan få. Ingenting är dumt vet ni något så bara skriv, ni kan aldrig ge för många tips liksom :) Han fyllde nyss år så då fick han ett halsband och ett armband i sliver som han uppskattade riktigt mycket, men nu är det ju jul och min ekonomi är väl inte sådär jätte bra så det ska vara ganska bra priser inte över 500:- så tips på allt vad ni kan nu! Tack på förhand

/ E