31e oktober 2010

Hej, sovit gott? Jag kunde somna tillslut men pojkvännen höll på att rulla runt och snarka så lätt var det inte men det gick tillslut, tyckte synd om honom i morse när han fick gå upp och jobba. Usch, inte kul när man är så bakfull. Men jag var mycket glad över att slippa det, fyfan va skönt haha.

När han kom hem igen åkte vi hem till min syster och micke, hälsade på och gowsade med lilla Wilma ♥ Pojkvännen hade ju inte träffat henne, eftersom han varit sjuk och behövt jobba en del nu så fick det vänta lite ville ju inte smitta den lilla. Det var så mysigt, han satt med henne och pussade på henne och dom var så fina tillsammans då fick det mig att inse ennu mera hur mycket jag verkligen älskar honom och vill dela allt det där med han, vill att det är han som sitter sådär med våra barn sen. Det kändes varmt i hela kroppen, det var kärlek. Det lär dröja ett tag innan det händer dock, men det känns som om det kommer hända och så har jag aldrig känt förut ♥

Var även förbi vid bäckebol och kollade media markt, va inne på coop och köpte ett nytt halsband till Zera också, så vi fick gjort en del ändå. Pojkvännen mådde inte så bra så kunde inte stanna så länge, men det var mycket trevligt ändå. Nu ska vi sätta oss och kolla på en film sen blir det nog till att lägga sig tidigt idag :) Hörs imorgon, puss på er

Pojkvännen kom hem just, ganska så full han ligger däckad i sängen nu och snarkar så det var inte så lätt att somna om igen, så tänkte jag kunde skriva ett "godnatt inlägg". Hade en lugn kväll och såg bara på Glee tills jag somnade, känns skönt att inte vakna upp som han imorgon. Kommer nog vara ganska duktig bakfull må jag tro, pratade med hans pappa och han ska tyligen jobba imorgon också så vi får väl se hur det går, eller blir med det. Brukar låta så kvällen innan sen så brukar han inte må sådär jätte bra och det brukar bli sängen hela dagen, men som sagt vi får se.

Nu har han slutat snarka så ska väl gå och lägga mig nu och försöka sova, hoppas ni haft en bra kväll alla. Godnatt och sov gott puss
Ja det blev ingen utekväll, iaf inte för mig. Pojkvännen är med sina vänner och dricker, mina vänner är ute och roar sig eller också hemma med sina pojkvänner.. Men tycker det är viktigt att man inte bara är med varan eller ja att man är med sina vänner också. Eftersom jag typ bor hos min så det lite svårt att inte bara vara med han, nu har dem flesta andra av mina vänner också pojkvän så när man "kan" titta på något kan inte den andra, när man vill så har den andra inte tid och visevärsa. Ibland är det jobbigt, allt va så mycket enklare förr.

Men behöver mer tid med mina vänner, är lite trött på det här nu att bara vara hemma hela tiden. Vill festa i stan och ha skoj, så nästa helg ska jag fan se till att ha en riktigt jävla skoj tjejkväll hoppas några andra också är på haha ;) Annars får jag övertala dom det är ju faktiskt lov nu också så man kanske kan hitta på något skojigt då med, får se vad dom andra har för planer :)

Dopet var jätte fint, gick snabbt bara men det var fint och lilla Melvin var så söt :) Syrran som lånat min kamera glömde såklart den så blev inga bilder, fick ta massa för moster Lena ist som ju stod där framme med sina barn och hennes sambo ( det är alltså mamman till Melvin ) Så bilder fick jag ta ändå.

Tänkte egentligen att jag skulle dricka trotts allt ändå, men stundtade i det bestämde mig nu för att sätta på Glee hela kvällen och poppa popcorn och bara vara för mig själv, tända ljus och gowsa med min lilla katt. Var lite ledsen innan så det ska bli skönt att sitta här och brar ta det lugnt, ibland blir det bara jobbigt och då är det ingen idé att blanda in alkohol i det hela. Det gör nog ingenting bättre precis, tror inte jag iaf.

Pratade med Annie nu och bestämmde att nästa helg ska vi in till stan och röja, ska bli så himla skoj och pratade lite om restaurang och bio nu på lovet. Behöver vara med mina vänner lite nu så det ser jag verkligen fram imot. Nä nu väntar en hel kväll med Glee, skriver kanske mer sen ha en fortsatt bra kväll alla! puss


såhär ser det ut för mig just nu, alone again


såhär blev det till att se ut inför dopet idag, inget speciellt vardags sminkning och lockat topparna lite bara vilket man intte ser på denna bilden ens haha. Sen ska jag ha svart klänning och leggings, tänkte ta outfit bild men blir så jävla dåligt med cam så sket i det, ni får nöja er med detta. Hörs senare puss !

Godmorgon på er, sovit gott? Det har inte jag, fy vad läskigt jag drömt inatt vaknat flera gånger och varit helt gråtfärdig, hatar verkligen sånt. Usch, men som tur är var det ju bara en dröm och jag vaknade upp. Pojkvännen åkte för en timma sen ungefär för han skulle jobba, så här sitter jag själv och gör inte så mycket..

Hade förväntat mig att Shortys nya singel skulle vara klar vid det här laget men icke sa nicke, får vänta ännu längre vilket inte är skoj ! Men det hade tydligen varit lite krongel och annat, får se om den blir klar idag.. Hoppas *håller tummarna*

Idag blir det nog en lugn kväll, oj juste fan ska ju på dop idag för Melvin, shit det hade jag helt glömt bort haha. Klockan fyra var det men som tur är så är det ju i öckerö gamla kyrka vilket är precis här brevid så det är inte långt alls. Frågan är ju bara vad man ska ha på sig då hmm.. vet inte om jag har så mycket kläder att välja på här får kika runt lite. Återkommer senare, puss på er !
Ja det säger ju sig själv efter en lång vackas skola så blir den en lugn och avkopplande dag i soffan med gott, eller om jag ska åka hem till mamma har inte bestämt mig riktigt än men tror nog jag är hemma. Alexandra, Micke och Wilma kommer ut men känner mig lite dålig eller ja huvudvärk och seg så kanske är bättre om jag är hemma så jag inte smittar Wilma eller något.

Får se hur jag gör, pojkvännen ligger ändå och sover här nu i soffan lite halvt död. Han börjar känna sig sjuk nu igen, så det blir nog en lugn helg faktiskt. Även fast det är alla helgona, har börjat tröttna lite på att dricka nu och spciellt här ute men får se vad dom händer. Kan ju alltid ångra sig haha, nä nu ska jag poppa lite popcorn och se på tv hörs sen puss !

Jag just nu


Trött och sleten efter skolan, ja då ser emma ut såhär.

Dags för mat, skriver sen puss !

Fick mig en myskväll trotts allt :) Kollade först på anaginas show, vad tyckte ni? Tyckte faktiskt den var bra, positivt överaskad men lite för mycket blev hon ibland kan jag tycka. Inte så profishonelt ( stavning? ) svärde och höll på hela tiden, visst man ska vara sig själv och det är jätte bra men ja jag vet inte. Kommer nog titta i fortsättnigen för det helt okej!

Sen beställde jag thai mat, GICK ner och hämtade det sen kom mammi och hämtade mig åkt med henne hem och käkade, kollade på robinsson när pappa kom hem också och hade bara allmänt mys typ. Har inte följt robinsson denna säsongen, brukar göra det men det har varit samtidigt som SOS västkusten och eftersom vi är två som bestämmer om vad vi ska se har det blivit SOS västkusten vi kollat på, kollade något avsnitt på webben men det hackde så mycket och sen var det för sent för att se första avsnittet så jag sket liksom i det sen. Men ska nog börja kolla det är skoj, vad tycker ni? Någon som följer det kanske?

Så kom hem för inte så längsesen, pappa var snäll nog att köra mig hem i deras "nya" bil som dom försökte lura i mig att dom hade köpt men så dum är jag inte haha, vet att dom hade sagt det till mig idigare isf och tillslut kom det fram att det var en hyrbil då dom lämnat in deras andra, haha.

Awww pojkvännen missade precis färjan hem så han har fått sitta där nu sen fem i halv elva och nästa går tio över tolv, vilket är ganska snart men inte så kul när man stressat hem, missat den med några minuter knappt det när man jobbat hela dagen och får sitta där och vänta, fy ! Då önskar man verkligen att man hade bro, då och när det är massa köer fyfan. Men men det är bara till att bita i det sura äpplet, kanske han lyckats somna lite inte kul när man ska upp klockan sex imorgon att komma hem så sent, plus att han nog inte ätit något nästan på hela dagen, så det är nog en ganska trött och arg pojkvän som kommer och kryper ner i sängen sen.

Nä det är precis vad jag ska göra nu, krypa ner i sängen har mina två sista körlektioner imorgon sen ska jag boka halka och tid för uppkörning så småning om, spännande ! Nä som sagt sägen var det ja, ser på en gammal beck på tv nu en med sven volter tycker dock inte dom är lika bra som dom med peter haberg men det får duga, bätte än allt annat tråkigt som går vid denna tiden. Godnatt på er sovgott puss !
Känner mig typ helt tom, helt ensam :( fy, tycker inte om att känna såhär, den här dagen har varit en riktig depp dag faktiskt. Det har regnat och jag har varit helt ensam, pojkvännen är uppe/nere vart det nu ligger är lite dålig på sånt (A) Säger alltid upp till Linköpning och upp till Örebro, säger nog typ alltid upp faktiskt. Förutom till Skåne för det vet jag att det är ner haha. Iaf vad det nu ligger uppe eller ner så är han i Kungshamn, ligger i smögen och jobbar det var han i Tisdags också då kom han vid åtta tiden, men tror det blir sent idag.

Har inte hört något ifrån han än så, är hungrig också skit sugen på Thai mat. Men har ingen ork eller lust att cykla eller gå ner och köpa det är för kallt. Ringde mamma och kollade vad hon gjorde tänkte jag kunde komma hem en stund när pappa också är hemma men då är självklart dom inte ens hemma, suck. Mamma var och handlade på Maxi och pappa hade inte kommit hem än så det blir nog ingen thai för min del, buhu !

Har suttit och kollat på gossip girl och 90210 nu, så spännande det är haha. Följer typ alla program känns det som, nu väntar jag på att SOS västkusten ska börja men tvekade lite på om jag skulle se det eller om jag skulle se anaginas show ist som börjar idag också klockan åtta. Jag vet ju att min pojkvän gärna vill se SOS västkusten så tror det blir anaginas show ändå nu, kisse ska ju vara med så det lär ju bli spännande eller vad säger ni?

Åhhh, idag är verkligen en sådan dag jag bara vill ligga och kramas, en kram är nog det jag verkligen skulle behöva. Inte för att jag mår dåligt eller så utan bara en kram en varm kram. Så nu tycker jag att pojkvännen min kan ta och komma hem och ge mig en eller hur? Nä nu är det dags för showen får se vad jag tycker om den, Kenza och Tyras show var en ren besvikelse inte alls lika bra som när Bella var med, ändå gillar jag Kenza bättre än bella jag vet inte riktigt vad det är jag inte gilla med den men något är det... synd faktiskt.
Fan va dålig jag är på att uppdatera, fy skämms ! Lovar att jag ska bli bättre, men det är ju så tråkigt när jag inte kan lägga ut några bilder eftersom jag inte har någon kamera mera buhu ! Men får försöka lösa det ändå, har ju camen men den är inte sådär jätte bra haha, men får väl kanske duga då?

Ska berätta något skoj för er, håller på med en ny låt wiie ! Har lite skrivtorka nu därför jag passar på att blogga men jag känner redan nu att denna låten kommer bli sjukt bra, den kommer betyda så sjukt mycket för mig så hopppas att ni kommer tycka om den :) Vet inte när den blir klar, eller när jag bestämmer mig för att släppa den men håll ögon och öron öppna, det får ta den tiden det tar helt enkelt :)

Har mycket annat vid sidan av nu, körkortet, skolan, pojkvännen, familjen och vännnerna så det är fullt upp hela tiden, men det dröjer nog inte allt för länge ska ni se ;) Nä dags för att försöka fortsätta skriva igen, hörs !

Har så många känslor inom mig nu, vet inte vad jag vill eller vad jag ska göra.. Varför kan det inte bara vara som i sagorna där det är lyckliga slut och allt blir som man vill..

Fotade min syster Alexandra och systerdotter Wilma idag



















Oj längesen jag skrev nu, sorry och nu blir det inte så mycket heller. Ska åka om fem minuter och jag är inte ens klar så vad sitter jag här för? ja det kan man undra, skulle bara säga att jag lever. haha, hat haft fullt upp med skolan och mosters pärla Wilma dom senaste dagarna så bloggen har hamnat lite efter, men skriver mer sen nu måste jag rusa :D ha en fortsatt bra dag puss
Heej ! Ucsh va det är tråkigt väder ute eller hur? Man blir bara så himla deppig när det regnar. Har inte varit ute på hela dagen idag, eller jo nu ljög jag. Var och köpte bullar förut haha, så himla sugen på det så pojkvännnen fick köra ner mig och mumms så gott det var. Lite duktig har jag faktiskt varit idag även om jag har varit hemma hela dagen, hade feber inatt ( nu blir jag smittad av pojkvännen som blivit frisk fast varit sjuk i två veckor, nu? ) haha, nä men vet inte vad det var mådde fortfrande lite dåligt på morgonen så jag bestämde mig för att vara hemma idag ist och vila upp mig. Men sen har jag inte känt något mera så det var väl bara något, ja jag vet inte vad det va? haha. Men har fått gjort en del iaf, lämnat in loggboken, krönikan, börjat tänka på vad ja ska skriva för artikel, förslag föresten? Det kan vara något aktuellt man ska hitta på vad som ska stå i artikeln själv.

Sen skulle jag läsa psykologi kapitlet men hade ingen ork till det, så får göra det imorgon. Skickat in en idé till slutprojektet och så ska jag sätta igång med bilderna nu som man ska måla i photohsop, blir så fult när man gör det men men, uppgiften är ju sådan så vad ska man göra? Nä får väl sätta igång med det, får passa på medans pojkvänen och katten tar en liten vilostund ;)

Om jag hinner skriver jag mer idag, men massa och se på tv idag så tror inte det blir något mer. Så ha en fortsatt bra dag/kväll puss på er

Idag fyller lilla Edvin 2 år, stort grattis ! Eller ja liten är han väl inte, nu är han en stor pojke :)
Älskar dig prisen

Så idag ska jag dit på kalas klockan fyra, ska bli roligt att träffa alla igen kan man väl säga för jag träffade ju dem flesta igår på BB när vi var och hälsade på Alexandra, Micke och lilla Wilma :)
Men det är alltid lika trevligt att träffa alla små pojkar och släkten :) Nä nu ska jag se till att fixa mig lite, berättar om gårdagen imorgon puss på er

Var helt slut igår när jag kom hem så orkade inte skriva, men min systerdotter var helt underbar så otroligt söt och jag är riktigt stolt moster till lilla Wilma ♥ Hon var bara 3-4 timmar igår när vi såg henne och syrran och micke var ganska trötta efter 10 timmars förlosning, och det var bara vi i familjen som fick komma så vi ska in idag också och hälsa på dem :) Pojkvännen kan ju tyvärr inte följa med, han är fortfrande sjuk så ingen bra idé att hälsa på den lilla då. Bättre att göra det när dom kommit hem ist, ska ner till klåva nu med mamma innan och köpa något fint till lilla Wilma :)

Tog lite bilder på den lilla underbaringen igår så här ska ni få se på mosters pärla


mamma Alexandra, dotterna Wilma och pappa Micke sån fin liten familj


Wilma 3-4 timmar gammal, mosters pärla ♥
3160 gram och 51 cm lång

Idag är dagen D gott folk, min syster har åkt in nu och håller på att föda sitt barn, wiie ! Pappa ringde mig vid tio och berättade att vattnet hade gått igår kväll, det var lite lustigt för igår var ju dom hemma hos oss och åt och på vägen hem sa jag till min syster - hur vågar du åka iväg så mycket tänkt om vattnet bara går? och hennes svar blev - nej man vattnet går ju inte bara sådär, utan man får ju värkan och så innan. Sen på kvällen så hade vattnet gått, lite skumt men kul.

Det blev iaf inget mer vad jag fattade det så dom hade åkt in igen sen inatt/ tidigt imorse hade dom åkt in igen och nu är det i full gång så idag kommer jag förmodligen att bli moster, wiie ! Är helt överlycklig, undra vad det blir har ingen aning men magkänslan säger nog att det blir en tjej, men har egentligen ingen aning. Spännande, så det blir nog inte mycket bloggande mer idag, beroende på om hon får eller inte då. Ska snart åka in till skolan så får vi se sen hur det blir :) ha en fortsatt bra dag alla, puss
Idag var det en kort dag i skolan, efter det åkte jag och Noomie till maxi och köpte lite gottigott. Sen har jag bara legat och läst min bok, och nu är den äntligen slut. Och ja hade rätt angående mördaren, brukar aldrig ha en aning typ men nu hade jag tänkt att det var den personen en ganska lång stund. Skulle fota Annie och Christian förut men det hann tyvärr bli mörkt, suck ! Men har ju en tid på mig som tur är, nu kommer snart syrran och Micke hit och ska hämta kameran igen. Vågar ju inte ha den för länge eftersom hon kan få när som helst. Sen följer jag nog med dom hem en stund, och hälsar på mamma och pappa.

Pojkvännen ligger ju ändå fortfrande och är dålig och han vill säkert ändå spela lite så då kan jag passa på att åka hem en stund, saknar ju dom lite ♥

Hade körlektion i skolan idag, nu har jag bara fyra st lektioner kvar och sen ja vad händer då? Får nog köpa till 10 st till, för att vara super säker på det jag gör, känns ju dumt att vara sådär halv säker och sen kugga. Nej hellre köper jag till några extra och är säker. Sen åkte jag hem, har leggat och läst och sätt på tv och bara tagit det lugnt sådana dagar behöver man verkligen ibland eller hur?

Sen åkte jag hem till moster fast hon var på östra med med några av barnen, så mormor var där och passade Edvin så jag åkte dit och hälsade på och hjälpte henne lite med honom. Min prins, han har lärt sig att säga emma nu åh, han har blivit så stor och nu och lärt sig säga jätte mycket saker. Innan kallade han mig för lella eller något i den stilen ingen aning om vad han fått det ifrån inte så speciellt likt men barns välrd är ju inte samma som ens egna ;) Men nu säger han Äämma, så söt ♥

Har försökt få han att säga det många gånger men han har alltid sagt mamma, emma och mamma är kanske lite likt? Jag vet inte, men nu kan han. Så duktig så min prins ♥




min prins, älskar dig ♥

Nä, det blev för mörkt innan moster kom hem med barnen så det blev ingen fotografering. Synd, men får ta det en annan dag. Johnny sa kanske imorgon men ska fota Annie och Christian till mitt slutprojekt men kanske hinner båda två, får se om det är framförallt fint väder också. Det är ju det, det beror på.

Har varit hemma hos moster nu iaf och kollat på DH då pojkvännen skulle se på fotboll vilket inte var jätte lockande sen slutade ju matchen ändå inte bra så vafan, zlatan är en tönt som tror att han är något. Gillar inte honom, vad tycker ni? Tycker han tror sig för mycket, alla säger att han är så himla bra men vad gör han då? Inte mycket när det väl gäller, min åsikt iaf.

Nä nu ska jag no krypa ner i sängen och läsa min bok, började läsa den i spanien men sen blev det inte mycket mer men har börjat nu igen och det börjar det bli riktigt spännande. Läser boken Viveca sten -i de lugnaste vatten någon som läst den? Gillar att läsa sådan böcket, speciellt mari jungstdet riktigt bra. Har ni inte läst hennes böcker så gör det ! Dom gjorde ju också tv serie av hennes böcker, men dom var urdålig veckkligen. Buddade skådespelar och bytte ut massa namn och ändra massa saker, nej det gillade jag inte och vad jag hört gjorde inte många andra det heller, inte ens författaren som sa något i stil med - det är inte mina böcker. För det var så dåligt så hoppas på att dom gör om dom och gör dom bätte och mer som böckerna hade varit nice.

Nä nu har jag babblat för länge, nu blir det sängen ska upp vid sex imorgon så behöver min sömn. Ha en fortsatt kväll och sovgott när ni ska sova. Puss
Så nu har jag tid att blogga igen, tog tid med läxan men hann iaf klart det. Hann också med att sova en stund vilket var riktigt skönt, men vaknade av att moster ringde. Berättade ju igår att det evetuellt skulle bli fotografering idag vilket det ska, om nu moster hinner hem. Hon har varit på ullared idag och är nu i kungsbacka så det är ju ett tag kvar innan hon är här, hon skulle ringa Johnny och se vad han sa om det. Så det inte blivit för mörkt men jag vet inte riktigt hur det blir, hade tänkt ringa upp moster igen och kolla läget.

Sen måste jag verkligen äta, hur hungrig som helst nu. Hörs sen puss !
Fortfarande ingen bebis, åhhh nu får hon/han ta och komma ut tycker jag !

Vaknade för en stund sen, eller ja det var ett tag sen faktiskt men har leggat i sängen och slappt sen gjort frukost och spelat på facebook haha. Så nu fick det bli lite tid för bloggen också, men hinner tyvärr inte skriva så mycket mer eftersom jag MÅSTE plugga. Ska svara på massa frågor som jag måste lämna in idag och sen blir det eventuellt fotografering så har inte all tid i världen på mig, så mycket jag ska se på tv ikväll också haha så det är lite stressigt nu men det går förhoppningsvis bra :)

Skriver mera sen, puss

Nu är jag helt slut, borde plugga men orkar inte. Vill bara lägga mig i sängen och det är precis vad jag tänker göra också, godnatt på er hörs imorgon. Puss

Ingen bebis än så länge iaf, väntar med spänning på att det lilla livet ska komma till världen ♥

Sitter i skolan nu, börjar om typ 40 min och sen har jag en lektion efter den lektionen också så det är lång dag i skolan idag, riktigt segt. Hade ingen energi alls till att ens gå till skolan idag egentligen men fick släpa upp mig själv ändå. Speciellt jobbigt blir det när pojkvännen ligger kvar i sängen, buhu ! Sen kan det bero lite också på att jag inte somnade förens klockan halv tre inatt eller något, brukar somna absolut senast tolv annars. Illa det, men hade så roligt med min pojkvän, vi skrattade och cpade så mycket hela tiden så tillslut gick det inte att sova.

Idag har jag skickat ett medelande till fotografen johnny det är han som tagit bilderna på headern, jag vill att han ska fota utomhusfotografering på Edvin och Elias men han verkar inte riktigt ha tid för det. Men får se idag, han har inte svarat på smset än men har skickat x antal gånger innan och fått ett nej så det lär väl bli det idag också kanske. Men samtidigt förstår jag honom, att han inte har tid. Han jobbar ju med ett annat jobb utöver fotograferingen och det jobbar han med heltid ( det andra jobbet asså, kanske blev lite otydligt ) Så vi får väl se hur det blir, hoppas på att han kan iaf.

Pojkvännen är fortfrande sjuk så jag har ju inte så mycket annat att göra, eller jo jag måste ju lämna in en sak också men vet inte om jag ska skippa skolan imorgon och göra klart det ist höhö. Får se, mår inte så bra idag heller. Kanske blivit smittad? Orkar inte vara sjuk, samtidigt som jag vill vara lite sjuk för att vara hemma. Eller nej, bäst att hålla sig frisk om bebisen behagar sig komma ut annars får jag ju inte se det lilla underverket och det skulle ju vara förargligt.

Nä nu har jag slut på ord, blir bara massa pladder ifrån mig haha. Egentligen har jag ingenting att skriva men ändå bli det såhär långa inlägg helt sjuk. Vem orkar läsa egentligen? ;)
Nu ska jag strax sova, är jätte trött men eftersom pojkvännen spelar så tänkte jag att ja kunde passa på att blogga lite innan det är dags att sova. Ska upp tidigt imorgon så fattar egentligen inte vad jag gör uppe ens? Ibland blir det bara så, helt enkelt.

Har kollat på flightplan nu som gick på tv4, riktigt bra film måste jag säga. Har sätt den en gång innan, men eftersom det inte gick så mycket bra på tv idag så fick det bli den och eftersom den är bra så gjorde det ju ingenting. Någon annan som såg den? Isf vad tyckte ni om den? Tycker den är hemsk, gripande och riktigt bra på samma gång. Tänk va hemskt att veta att man talar saningen fast ingen tror på en och allting pekar på motsattsen, fyfan va det måste kännas fruktansvärt. Usch .. men som i sagorna så blev det ju ett lyckligt slut, opps kanske inte skulle sagt det om någon hade tänkt se den? haha sorry isf (a)

Ingen bebis än så länge, buhu ! Men hörde en annan cool sak idag angånde födelse nummer och det hade ju varit coolt om den föddes den 20/10 för då hade det blivit 20-10-2010 (20,10,20,10) ändå ganska ballt så om den inte ser till att komma inom 40 min så får den ta och vänta tills den 20onde ist höhö, fast egentligen vill jag att den ska komma med en gång så det spelar ingen roll när den vill titta ut, bara det blir snart.

Nä nu ska jag försöka få med mig min pojkvän till sängen, men det lär väl dröja han är helt inne i sitt förbannde spel. Men vi ska se filmen vingar av glas innan jag hinner somna också, han är ju sjukskriven nu så han kan ju vara uppe hur länge han vill medans en annan måste gå till skolan, suck ! Men men inget att göra åt, bara att gilla läget. Nu känns det som om jag somnar i vilken minut som helst så det är väl bäst att lägga sig, ha en fortsatt bra kväll alla och sov så gott när det blir dags för sängen. Puss
Så då var man hemma igen, eller ja det var ett tag nu iaf en timma men har haft fullt upp med att spela höhö, lite nörd på facebooks spelen eller ja två av dom island paradise och fashion world någon av er där ute som spelar samma spel eller något annat spel på facbook? alltid kul att veta ;)

Nu håller jag på att ladda ner massa ny musik till mobilen kan ju verkligen behövas bara lagt in musik en gång och det är bara massa svensk hiphop och dom låtarna har man hört x antal gånger nu så nu är det dags för nya helt enkelt.

Körningen gick bra och det var ganska kul, lite mycket att tänka på körde även på korsvägen den värsta gatan ever måste jag säga och det tror jag många kan hålla med mig om som kört där? Efter körningen åkte vi till backaplan och pratade lite med dom på telenor så fick pappa en ny telefon och vi fixade även så att jag ringer gratis till typ alla dom jag ringer, så himla bra ! Sen kollade jag även vad man behövde betala extra om man skulle ha en iphone 4 sen när man ska förlänga abonemanget, och det var inte alls farligt så det blir nog en sådan sen :D Gick även in på kapphal och kollade och hittade mig en nice tröja, har ju ingen kamera nu eftersom syrran har den så kan ju inte visa :/ men får hoppas att ungen kommer snart så man får tillbaka den, men inte mest för att jag få kameran utan att få se det lilla livet :)

Efter körningen och shoppingen så blev det hem till Alexandra ( syster ) och hennes sambo Micke och blev bjudna på ryggbiff med jensens favorit sås och spritsat mot. Super gott var det och till efterätt fick vi äppelpaj, mumms !

Nä nu måste jag nog ta tag i mitt pluggade eftersom det ska in på tisdag och har lång dag imorgon så kommer nog inte orka sitta med det imorgon, eller kanske det blir men får börja idag iaf. Måste även skriva loggboken till projektarbetet, hade glömt det men det är första gången så det är nog inte så farligt.

Gahhh känns som det är tusen saker att göra, dags att sätta igång helt enkelt. Hörs imorgon, ha en fortsatt bra kväll och sovgott sen puss !
Idag kommer jag vänta med spänning på om min syster får sitt barn idag eller inte, har inte hört något om det och dom tror nog inte att den kommer idag men vem vet ;) Hade varit coolt att få det person nummret, så håller en tumme på att den kommer idag :)

Har ni sovit gott inatt? Det har inte jag, pojkvännen kunde inte sova inatt heller så har vaknat flera gånger av att han gjort masssa saker men fick ändå sova ut hyfsat länge. Mamma ringer för en timma sen och sa att jag fick börja göra iordning mig, vi ska nämligen in till stan och övningsköra. Min lärare sa att vi skulle ta samma runda som vi hade gjort i torsdags och det var runt heden där så dit ska jag och mamma och köra idag. Tror nog det kommer gå bra, bättre med denna bilen som jag kan utan och innnan typ.

Måste fixa klart mig nu, så vi får höras när jag är hemma igen puss på er !

Nu blir det strax sängen, tänkte bara säga godnatt er innan och ett litet kort inlägg :)

Dagen har berstått av att sitta på akuten och vänta typ, Gustav hade något virus i kroppen men dom visste inte vad men han blev iaf sjukskriven en vecka till. Han har ju varit hemma hela veckan nu så får väl se när han kan gå tillbaka till jobbet igen. Sen köpte jag med mig sushi hem, mumms ! Synd bara att pojkvännen hatar det, men det gjorde jag också i början så jag förstår honom lite haha, sen är han så feg så han vågar inte smaka på det heller så då finns det inte mycket att göra för att han ska ändra uppskattning.

När vi kom hem gick vi in och kollade på lägenheten vi ska flytta till i vår, wiie ! Längtar verkligen, vi skulle se lite hur det såg ut ( har varit där en gång innan men kom knappt ihåg ) och se vad man ska ändra och sådär. Det blir nog en del och förhoppningsvis får vi bygga ut det 1 - 2 meter till så det blir aningen större. Det är ju bara en etta men en ganska stor sådan måste jag säga, med ett loft för förvaring. Tänkte ta bilder men syrran har kameran nu eftersom hon snart ska ha och då vill dom ha min grymma systemkamera och ta bilder med, såklart :D

Kvällen så har vi kollat film och nu i några timmar så har Gustav suttit och spelat och jag framför datorn med photoshop och pillat med massa bilder och ändrat bakgrund och massa haha, det var ganska pilligt men ja vissa bilder dög väl någolunda, kan visa en av dom så blev lite gullig tycker jag :)


∂υ äя мiη bεty∂εlsε i σя∂εt käяlεk ♥

Godmorgon, sovit gott?

Det har dessvärre inte jag gjort, vaknat flera gånger av att jag sovit själv i sängen :( Gustav blev dåligare inatt och fick lägga sig i soffan flera gånger, men vaknade av att tv sattes på, han gick upp och kissade, hämtade dricka, la sig i soffan, kom tillbaka till sängen, gick till soffan igen osv. Men men, det är inte lätt när man inte kan sova och man är sjukt trött, har feber och ont i halsen så det gjorde mig inte så mycket. Ändå lediga idag så man kunde ta sig en lång sovmorgon, eller ja iaf Gustav som somnade vid sex tiden eller något. Jag har ju sovit till och från iaf så jag var pigg redan vid nio men eftersom han ändå skulle sova så gjorde jag samma sak.

Idag är dagen D för min sysrer, eller ja beräknade dagen för barnet ska komma men jag tror nog inte den kommer idag faktiskt. Hade varit coolt om den kom imorgon då det hade blivit 10/10-10 ganska fräkt eller hur? Man kan ju alltid hoppas, det ända jag inte ville var att den skulle komma igår och det gjorde den ju inte heller haha, men samtidigt hade det ju varit en fin 1 års present. Men hoppas på att den kommer imorgon, min syster tror på 16-17 men så länge orkar jag inte vänta. Vill att den ska komma NUUU ! Lilla bebis, jag blir moster för första gången wiie. Sen fyller ju Edvin år den 17 okrober också så dom får se till att klämma ut den innan. Sen fic ju moster Ulrika ( mamma till Edvin, som låten vackraste ängeln är till ) sin femte son Elias den 8 april, och moster Lena fick sin tredje son Melvin den 9 juli så då hade det varit fräkt om min syster fick den 10 oktober för då är det 8-9-10 och tre månade mellan dom också, sen får ju ungen också ett coolt födelsedatum inte alla som har 10/10-10.

Undra var det är som är där inne, micke ( min systers sambo och pappan till barnet ) tror stark på att det blir en kille men det brukar ju vara så att killar vill ha kille och tjejer vill ha tjej. Men han är super säker på att det blir en kille, eller så vill han det så gärna jag vet inte. Men ingen av dom tycker att det spelar någon större roll. Men dom flesta andra tror att det blir tjej, eller så hoppas dom på det bara för att alla andra har killar? Bara kill kusiner på mammas sida av släkten vilken är den sida av släkten vi umgås med. Har två vuxna tjej kusiner men dom har jag ingen större kontakt med så, träffas ibland när farmor fyller år eller så. Hon är den ända på pappas sida som vi har kontakt med typ, lite tråkigt men så är det.

Gårdagen var inte så spceiell som vi egentligen hade planerat men det var mysigt, massa gows med pussar och kramar så det var ändå bra. Hade planerat att gå ut på restaurnag och bio eller en hotell natt, men eftersom han var så sjuk så var det ingen idé att dra iväg någontstans. Men eftersom våra fredagar brukar se ut såhär om vi inte är ute och festar då, så var det inte så speciellt, fast ändå var det det :) haha. Det var en lyckad kväll iaf, och jag har världens bästa och underbaraste pojkvän ♥

Vi ska in till akuten sen, tror jag? Om Gustav vill gå upp någon gång och undersöka hans hals, han kan knappt svälja stackarn. Vet själv hur det är för det har hänt mig x antal gånger och det är bland det värsta som finns, usch. Så får hoppas att det inte är något alvarligt och att det går över, annars blir det nog lugn hemma kväll som det varit hela veckan nu när han varit sjuk. Får ta han om honom såklart ♥ Undra om man ska köpa thai eller pizza ikväll när vi är ensamna, annars lär det väl inte bli någon mat höhö.

Nä nu har jag leggat här i sängen och låtit magen kurra alldeles för länge, nu är det dags för mat. Hörs senare eller imorgon ha en fortsatt bra dag alla, puss !

Vad heter ni?

Emma och Gustav
Hur träffades ni? På en kräftskiva 2009
Hur länge har ni varit tillsammans? 1 år
Har båda körkort? Gustav har, jag håller på att ta
Kommer du ihåg er första kyss? Ja :)
Vem sa "Jag älskar dig" först? Han ♥
Vem är äldst? Gustav, han är tre år äldre än mig
Vilka stjärntecken är ni?
Jag är vädur och han skorpinjon
Vem fyller först på året? Jag
Vem sjunger bäst av er? Ligger nog lika dåligt till
Håller ni i handen på stan?
Ja
Har ni några smeknamn för varann?
Båda brukar säga älskling, hjärtat osv
Kände ni varann innan ni blev ihop? Vi visste vilka vi var, men inte kände
Vad har ni gemensamt? Vi tänker väldigt lika och tycker om samma saker, har oftas samma humor och skrattar ofta tillsammans.
Blev du kär i första ögonkastet? Ja det kan man säga :)
Har ni någon speciell låt? Ja, Journey - dont stop believing ♥
Har ni varit otrogna?
Nej
Har ni stora framtidsplaner? Ja det har vi :)
Har ni gråtit i varandras armar?
Ja det har vi
Har ni varit utomlands tillammans? Nej
Vilket är ert bästa minne?
Vi har många fina, för svårt att välja ut ett :)
Vem lagar bäst mat? Ungefär lika skulle jag nog tro
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Äter vitlöksbröd och kollar på en bra film
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja, flera gånger om dagen
Brukar nån av er prata i sömnen?
Båda två
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej
Blir du lätt svartsjuk? Beror på sitvationen, men det har hänt ja.
Brukar ni bråka? Mest på skoj, aldrig haft något stor bråk
Ringer eller SMS:ar ni mest? Jag smsar och han ringer upp ;)
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Allt! ♥

För ett år sedan blev jag och min pojkvän tillsammans, ett år. Gud vad tiden går snabbt helt sjukt egentligen, minns det som om det var igår det är en ganska ja vad ska man kalla det rolig historia, har jag berättat hur vi träffades? Tror inte det så vad passar inte bättrre än att göra det idag?

Jag och min kompis Patrik fick en frågan av hans bror om vi kunde stå i baren på han och hans vänners kräftsvia år 2008 vilket vi tackade ja till. Då träffade jag Gustav han är en av dom som har garaget med Patriks bror, men vi sa bara snabbt hej. Eftersom vi bor på en ö där alla känner alla så visste jag redan då vem Gustavs var, hans namn är inte så obekant för någon här ute kan man säga. Men jag kände absolut honom inte.


Gustav med några vänner. kräftskivan 2008

När jag gick i 8 an tror jag det var första gången, jag och min kompis Veronica var ute och tog granar ( någonting man gör här ute orkar inte gå in i detajt på varför eller hur det går till just nu ) iaf så hade vi hittat massa granar och då ringde Veronica som då kände Gustav dit honom och hans kompisar för att hämta dom. Det var första gången jag såg honom vad jag kommer ihåg och då tyckte jag att han var super fin och önskade att han skulle bli min pojkvän. Det var en rappare Lizen tror jag som hade gjort en låt om en som hete Gustav och den satt jag och lyssnade på hela tiden och tänkte på Gustav. Kärlek vid första ögon kastet kan man säga ifrån min sida :)

Iaf detta var ju innan kräftskivan och allt, åren gick och jag tänkte inte mer på han på det sättet. Sen så stod vi i alla fall på kräftskivan första året jag och Gustav sa väl typ kanppt hej till varandra. Året gick efter det och det var väl inget mer tänkt på han eller något, tills på påsken då det hände en del insedenter mer honom och folk började prata och bla bla bla..

Sen var det dags för kräftskiva igen, och eftersom vi hade stått året innan så frågade dom oss detta året också ifall vi ville stå. Vi kunde ju allt och kände många nu och sådär så vi sa att vi kunde det. Och detta året så var hade Gustav också hand om det eller vad man ska säga, så när vi kom så sa han hej och sådär sen under kvällen kom han fram till baren där vi stod och började ragga på mig, men eftersom han var full så tänkte jag mer att det var en fyllegrej. Vi kysstes några gånger och pratade lite fram tills han däckade typ, men jag tänkte fortfrande att detta bara va en fylle grej, något han sa till många tjejer.

Nästa dag få jag ett sms ifrån honom då han fått mitt nummer av en tjej jag klipper mig hos och tydligen han också, så vi började prata lite och så där. Han ville att vi skulle ses vilket jag inte riktigt ville eller är ganska blyg när det gäller att träffas så, tycker det blir mest pinsamt. Men iaf jag och en kompis åker över till honom där han sitter med ett par kompisar och förfestar, har trevligt. Sen ska alla vidare på fest och vi drar med till Gustavs kompis som bor inte lång härifrån, var inte kvar så värst länge gick hem efter ett par timmar ensam.


jag och gustav den andra helgen

Dagen efter smsade och ringde han och ville ses men tror inte vi gjorde det förens några dagar senare, jag visste inte riktigt vad jag ville. Kände mest att jag ville vara singel och leva livet, men vi träffades iaf i samma vecka tror jag och kollade film, sen sågs vi på några fester men jag ville inte riktigt ändå kände jag. Mina kompisar drog med mig hem ill honom och kollade på film och massa, sen blev det att jag tillslut gav med mig tänkte - ja ja jag får väl bli tsm med han då på ett ungefär, men sen kom ju alla känslor och jag blev riktigt förälskad, aw som i sagorna typ. 



Jag fick min prins tillslut och det är jag oerhört tacksam över, hade det varit tvärt om hade jag bara sagt fuck off om någon hade struntat i mig sådär, men är jätte glad att han fortsatte kämpa och inte slutade höra av sig för det är tack vare det som han är min idag. Tack älskling ♥


∂υ äя мiη bεty∂εlsε i σя∂εt käяlεk ‹з

Idag kan jag inte först varför jag tvekade? Är ingenting utan dig älskling, vi har haft ett helt underbart år tillsammans och jag hoppas på många mer för ett liv utan dig vill jag inte leva ♥ Du har fått mig att må hur bra som helst, skulle inte byta bort detta mot något i världen. Jag har funnit min andra halva, den killen jag vill dela mitt liv med och det är du älskling

Här är lite bilder ifrån året tillsammans





















älskar dig idag, imorgon och föralltid ♥
Godmorgon bloggen ! såhär mysigt har vi det idag :)


Fast min pojkvän har hög feber, ont i halsen och kroppen stackars min älskling ♥

Sjukt dålig kvalite på min cam, men men det får duga. Ingen skola för min del idag, hade verkligen ingen ork till det idag sen är ju gustav hemma och är jätte sjuk så kände att jag kunde vara här och kurera honom. Det är sånt man gör för varan, man finns där när den andra behöver en.

Har tänkt på en sak när killar/män är sjuka så är dom verkligen sjuka, det finns ingen som det är så synd om som dom eller hur? Inte menat just till min pojkvän nu, för han är typ alrig sjuk så när han väl är det då är det illa. Är han snorig brukar han gå till jobbet ändå och så, så nu när han är sjuk och det är synd om honom så tycker jag faktiskt att det är riktigt synd om honom ♥ Bli frisk snart hjärtat, vill ta bort det sjuka ifrån dig och ta det själv ist. Det gör ont i mig att se sig såhär sjuk älskling

Nä nu ska jag fortsätta mysa och gowsa med min underbara pojkvän som är världens bästa ♥ hörs senare

Hej bloggen.

Hur mår ni idag? Själv är jag trött och sliten, känns som man börjar bli sjuk men det kanske inte är så konstigt isf eftersom pojkvännen ligger här med ont i halsen och feber. Usch vill verkligen inte bli sjuk, vi har ett år tillsammans imorgon också så det är ju inte jätte kul att vara sjuk. Hade planerat restaurang och bio men det blir nog en mysig hemmakväll i stället vad det värkar på oss idag. Men vad gör det, så länge vi får vara tillsammans :) ♥

Nä nu ska jag fortsätta kolla på SOS västkusten, ni som inte sätt det så rekoenderar jag det eller jag tycker det är intressant att se eftersom det är härifrån där jag bor och runt om. För er som inte vet så bor jag i öckerö komun där det finns 10 st öar i komunen, just nu bor jag hos min pojkvän på öckerö men hos mamma och pappa på hönö. Så om ni vill se hur det ser ut där jag bor och runt om så se på det ;) Än så länge har det varit ifrån ön rörö men man har sätt öckerö också. Titta så får ni se hur fint jag bor, höhö :D

Hörs imorgon, ha en fortsatt bra kväll puss

Idag har det varit en lång dag i skolan också, eller ja inte just i skolan men sen jag kom hem. Först var det prov i skolan, gick riktigt bra faktiskt. Var lite orolig för att det skulle gå åt helvete eftersom jag började plugga igår, men som sagt det gick riktigt bra och är ganska säker på att jag får godkänt.

Sen efter skolan blev det hem till Janni och ha lite trevligt sälskp, alldeles för längesen vi sågs. Hon hjälpte mig med ett fotoprojekt och jag fick några riktigt fina och bra bilder, som jag ska ha till skolan. Efter det blev det lite övningskörning med mamma, fick träffa syrran också snart kommer den lilla bebisen wiie ♥ Jag tänkte visa er hur bilderna blev men inte idag för jag har inte tid just nu för nu är klockan halv åtta och ni vet väl vad det betyder, halv åtta hos mig såklart. Sen blir det tv hela kvällen med berg flyttar in, välkommen åter och sen kungarna av tyllesand så missa inte det ikväll för er som också tycker om det.

Ett tips till alla desperate housewives fan, idag drar det igång igen så missa inte det ikväll på kanal 5 klockan 21:00, och direkt efter det så börjar Cougar Town.



Två sjukt bra serier som jag rekomenderar strakt till er som inte sätt dom, och fortsätt kolla till er som redan börjat på dem. Men ett tips, har du inte sätt innan så se ifrån början på båda två speciellt DH eftersom detta är typ säsong 7-8? Kommer inte riktigt ihåg, men det är nog andra säsongen av CT om det inte är första som fortsätter men det går ju alltid att kolla upp :)

Nu blir det pannkakor med kall mjölk, sen hem till moster ♥ Ikväll vet ni ju vad jag gör, sitter bänkad framför tv till mina favorit program. Så det blir inget mer bloggande men alla ni andra får ha en fortsatt bra kväll alla, puss och godnatt
Jag förstår verkligen inte varför, har man det dåligt i sitt förhållande eller vad det är som driver en person till att vara med en annan när man redan har en? Känner man att man vill/tror att man ska vara med andra, varför skaffa sig flickvän/pojkvän då överhuvudtaget? Förstår inte det, gör ni?
Har lagt till en ny kategori som ni kanske ser, som heter "skolan" och jag tänkte eftersom att jag går media med inriktining foto så tänkte jag visa det jag fotar i skolan för er :) Vi har börjat fota analogt nu, vilket vi aldrig gjort innan så det var lite spännande vi fick inte framkalla i mörke rum och sådär utan det gjorde läraren men ändå. Man såg inte hur bilden blev utan man fick liksom tänka sig den innan, vilket var helt nytt eftersom digitalt är det som jag fotat mest med.

Kommer ihåg när man va liten och tryckte av med mamma och pappas kamera utan att riktigt veta och usch vilka fula bilder det blev haha. Men när jag gick i högstadiet fick jag prova på på elevens val att ha foto och göra hela prosessen med mörker rum och massa sånt, riktigt spännande. Att se hur bilderna riktigt växte fram, så det rekomenderar jag verkligen till alla som får chansen att testa på det. Tänkte visa några av dom analoga fotona vi tog i förra veckan.


jag och noomie


jag


jag


jag


jag


jag och noomie


julia och noomie


julia och noomie

Vad tycks?

Sorry för dålig uppdatering men har verkligen inte haft någon tid över alls för bloggen. I söndags var jag bakfull och slapp, var i stan med pojkvännen och köpte lite nya saker men kollade mest runt. Sen blev det till att plugga eller ja skulle plugga så tanken var ju god men det blev film ist (a) höhö. Igår var jag i skolan till halv fyra sen hem och kurera min sjuka pojkvän, eller ja lite sjuk är han hosta och snorig sen ramlade han ner ifrån ett berg på fyllan så hans ben gör väldigt ont och han kan knappt gå och eftersom det krävs det på hans jobb så får han vara hemma ifrån jobbet tills det blir bättre.

På kvällen blev det till att plugga lite och övningsköra mycket, ska ha nästa lektion på torsdag och vill verkligen satsa på detta körkortet nu så ska se till att öva mycket.

Idag blev det ingen skola, orkade verkligen inte upp och sen när Gustav ligger kvar i sängen blev det ännu svårare så eftersom det är prov imorgon beslutade jag mig för att vara hemma och plugga idag ist. Och det har jag faktiskt gjort nu, känner mig riktigt duktig och mer ska det bli. Har även plockat undans, diskat och städat nedevången. Gustavs föräldrar kommer hem ifrån Mallis idag så tänke jag skulle göra lite fint, sen hade jag ju folk här i lördags så det är väl inte mer än rätt.

Nä nu ska fortsätta plugga, ikväll ska jag med mamma hem till moster och gowsa med mina favorit pojkar Edvin och Elias och kanske deras bröder också är hemma ;) fast dom är för stora för att gowsa med, bara lilla Melvin som går också han kanske också kommer och hälsar på eller vi till honom vem vet så det ska bli riktigt mysigt. Hörs sen puss puss

Godmorgon, sovit gott? Vaknade till en mulen dag, inte så trevligt. Hade vellat se lite sol idag faktiskt, men vad passar inte bättre en sån här morgon än att sätta sig framför brasan med en varm kopp chocklad? Underbart ! Blev lite ensam när killen skulle åka iväg och jobba så tyckte att det var en utmärkt idé att sätta sig där och bara njuta.

Idag kommer två klasskompisar ut och ska ha en trevlig kväll med lite dricka, eller ja lite hoppas jag inte att det blir ska supa Emelina under bordet tänkte vi haha. Bara dom kommer, det var lite osäkert igår nämligen. Julia ska jobba nu på förmiddagen och var ute på krogen igår så hon visste inte riktigt om hon orkade, men fick ett ja igår i alla fall så får vi väl se hur det låter idag. Men hoppas på att det blir en rolig kväll. Min pojkvän ska ut till stan med sina kill kompisar, en av hans polare fyller 20 imorgon så dom ska fira honom :) Så då tänkte jag passa på att bjuda hem flickorna hit haha ;) När vi ändå är ensamna, orkar ju inte sitta här själv liksom.

Nä prov på måndag och onsdag så får se till att plugga lite tror jag. Har ändå inget bättre för mig, måste städa också men det orkar jag inte just nu. Sen har killens bror jobbat natt idag också, så dasugaren är nog ingen bra idé. Det är inget jag skulle vilja vakna upp till i alla fall.

Skriver mera sen, nu blir jag lite rastlös så ska se till att få något gjort idag haha puss på er !

Kom hem för en stund sen, puuh. Helt slut, först cyklade jag ifrån färjan hem till killen för att hämta pengar. Kunde åkt buss hela vägen men eftersom jag tänkte jag skulle vara lite duktig så cyklade jag, sen så var det också att jag orkade inte gå hela vägen till ica eller ja det hade väll inte varit så jätte jobbigt men att gå hem med påsar fulla är väll inte jätte roligt så därför valde jag att cykla så det skulle bli lättare. Men jobbigt var det, men vill man bli fin får man lida pin som man brukar säga.

Och vill man äta gott ikväll så får man väl offra sig lite ;) Ska laga mat till mig och älsklingen sen, ska bli riktigt mysigt och gott. Köpte kött, potatis kroketter och jensens favorit sås sen lite sallad till det och även vitlöksbröd att ha innan som lite förätt så det kommer nog bli riktigt bra.

Medans mannen jobbar och står i står jag vid spisen, haha låter lite som förr i tiden ;) Mannen drar in pengarna och kvinnan står och lagar mat, men men mig gör det ingenting det är ju kul ibland att laga mat och idag känner jag verkligen för det.

Nu ska jag se premiären av hanna montana haha, jag älskar den serien så klart jag måste se första avsnitten av den nya säsongen höhö. Kollar disney channel 24/7 typ eller jag och min pojkvän inget är så bra som tecknat, tur att vi gillar samma annars hade det ju blivit lite jobbigt.

Nä nu ska jag byta över och sen ha en super mysig och bra kväll, hoppas ni också har det puss ♥



Godmorgon mina fina bloggläsare ♥ 

Skönt att man börjar sent idag, verkligen ! Då hinner man med så mycket på morgonen, har tränat och jag skulle egentligen städat nedevången men min pojkväns bror hade jobbat natt så det kändes lite taskigt att dra på och damsuga klockan nio på morgonen, så det får bli till att göra det sen i stället. Börjar min lektion klockan halv tre men ska in tidigare och få klart projekt planen som jag pratade om igår, men det gör inte mig så mycket ändå skönt att få den klar bara.

Snart kommer killen hem på lunch så jag ska se till att ha maten klar då, eller klar är den redan den ska bara värmas. På tal om trollen, han ringde precis och påminde mig om att jag skulle värma den nu så det är väl dags att jag gör det nu. Måste hinna byta om också, så vi får höras senare ha enfortsatt bra morgon/dag alla ♥