Mys


 ♥

Har du kännt den känslan av att vara helt ensam, maklös och bara så jävla trasig men i samma stund inte veta varför? ja ungefär så känner jag nu.. Vill inte vara ensam, jag orkar inte det, inte idag. Jag vill bara att min älskling ska komma hem, skulle verkligen behöva en kram idag av någon känner jag. Det gör så himla ont i mig att jag känner såhär, jag vill inte. Men vad ska man göra? Är hungrig och trött, men får inte tag på någon mat och kan inte sova, kan inte bara denna dagen vara över. Ja orkar inte mer.. Finns ingenting att göra på datan, finns inget att se på tv, har inga pengar på mobilen så kan inte ringa någon eller sms, alla är på hönö och här sitter jag ensam och ledsen på öckerö, fy.. 

Oj det blev mycket "tycka synd om mig själv" idag, men ibland får man det i jobbiga stunder som denna
Känner mig riktigt snäll nu, ännu en ny låt eller vad säger ni? :) släppte ju nyss en men eftersom ni alla är så söta så tänkte jag och baso att vi ger er en till låt att älska haha ;) ni kan lyssna på den här <-- klicka eller också tanka hem den här <-- klicka ( men det låten ligger inte kvar jätte länge på den sidan, kanske någon månad så passa på att tanka hem den medans ni kan ) Glöm inte droppa en kommentar om vad ni tycker (Y)
Ibland blir ingenting som man tänkt sig, men tror att allting har ett lyckigt slut eftersom någon nån gång skrev det i en bok och sen dess har alla sagor alltid slutat lyckligt, frågan är ju bara varför man hela tiden föreställer sig det i sitt huvud när man vet att det för det mesta inte blir så?

Om man har varit otrogen tex så tänker man men det är bäst jag berättar, då är jag iaf ärlig och då kanske hon/han ser det så. Men då blir det ett jävla liv och det slutar med att hon/han går. Vilket inte är något konstigt så sätt, det hade jag också gjort. Men hade man då ist inte valt att berätta så hade det första hon/han nämnt i samma stund sanningen kom fram - varför berättade du det inte, då hade vi kunnat göra si eller så? bla bla, alltid samma sak. Varför kan ska man alltid ha något att " skylla " på, eller förstår ni vad jag menar? Nu säger inte jag att detta har någonting med otrohet att göra, det är någo utav det värsta jag vet. Skulle aldrig kunna röra någon annan när jag redan har en som jag älskar och som framförallt älskar mig.

Men tycker mäniskor är så, ja vad ska man säga.. konstiga? Kanske inte rätta ordet men dom ska alltid hålla på att vrida och vända på allt. Det kan aldrig få vara bara som det är utan det är alltid någonting som är fel, man ska alltid ha något att gnälla över men ändå så tror man att man är så himla bra och gör inga större fel, men det är just det som är det stora felet..

Vet inte riktigt vad jag vill säga med detta, haha bara något jag kom och tänka på.. vad tycker ni? Har ni några tankar kring detta, dela gärna med er isf.

Här är svaren på frogorna jag fick in, blev inte så många vilket var lite tråkigt men men tack för dom som skrev iaf :)

Har du comviq? - Ja det har jag


Hur kom du på artistnamnet just " Esanna" ? - Jag vet inte riktigt, det bara kom upp i huvudet en dag när jag var ute och gick så tänkte jag att något av mina barn skulle heta det men sen tänkte jag att någon skulle "hinna före" med det så därför valde jag att ta det som mitt artist namn ist ;)

Vad är dina bästa tips för att träna upp sin sångröst? - Gå till en sång pedagåg och få hjälp med din sång om det är något som du gillar att göra, det är nog det bästa tipset jag kan ge

Känner du fortfarande sofijah? - Ja jag känner sofia, men vi ses inte så ofta som vi gjorde för några år sen. Nu blir det kanske en gång om året, men det är mycket trevligt och roligt när vi väl ses. Har dock inte så mycket kontakt, pratar någon gång ibland på msn och sådär men inte mer än så. Eftersom avståndet är så långt och hon nästan lagt ner musiken så blir det inte så mycket, vilket är synd men hon har ju sitt liv och jag har mitt.

Favvoglass? - Har nog ingen riktigt favorit men om jag måste välja så får det nog bli sorbe

Har du pojkvän? - Ja, Gustav sedan 08/10-09

Vad vill du med musiken? - Vill och vill, jag bröjade med musiken för att hjälpa mig själv kan man säga. Jag hade sjukt svårt att prata om känslor och genom musiken fick jag ut det jag kände och tyckte vilket hjälpte mig oerhört mycket när jag mådde dåligt. Nu mår jag bra, kan väl inte säga att jag mår jätte bra men jag mår inte jätte dåligt heller. Mitt liv är ganska stabilt och normalt nu mera vilket leder till att musiken har hamnat mycket på sidan av och att jag fått preoritera andra saker i mitt liv som fått större mening. Men klart jag tycker det är kul med musiken och det fortfrande en stor del av mitt liv, så man kan väl säga att jag vill hjälpa andra nu när jag lyckats hjälpa mig själv genom den. Många säger att dom känner igen sig i mina texter osv, så det känns ändå som om man hjälper några.

Är dina texter baserade på egna upplevelser? - Ja mina texter är självbiografiska och handlar om saker som händer eller har hänt i mitt liv.

Bästa som hänt dig? - Det absolut bästa som hänt mig är min pojkvän Gustav. Han är den underbaraste mäniskan som finns, jag trodde verkligen inte man kunde älska en mäniska så mycket som jag älskar honom, och han har verkligen visat mig att jag kan vara mig själv och bli älskad för den jag är.

När ska du fixa den där mappen då man kan ladda ner all dina låtar, nya som gamla?
- Jag vet att jag lovade det men min externa hårdisk där jag hade alla låtar har gått sönder och jag har inte fått tillbaka den än, därför har jag inte gjort det. Eller kunnat göra kanske man ska säga, men har lagt upp fler låtar på frizon nu som man kan ladda ner så in där och kika www.frizon.se/esanna

Har du några nya låtar på G? - Ja jag har ett par projekt, men det är hemligt än så länge så håll ögon och öron öppna :)

Hur många besökare har du?
- Unika besökare har jag väl runt 30-40 om dagen kanske men det beror på, skriver ju inte så ofta. Men ibland kan det vara runt 80 ibland kan det vara runt 20 så det är ganska olika

Tro du att du har många fans? - Ja, det finns nog en del små esanna fans :)


Har inte du gjort en låt med linnea nord?
- Nej det har jag inte gjort.

Vad är du mest nöjd med me dig själv? - Att jag står för det jag säger

Tycker du att du själv är bra på sjunga? - sjunga nej, därför jag ber andra sjunga i mina låtar haha, så det där med sång är inte min starka sida. Tror det är också mycket därför det blev just hiphop eftersom man inte behöver kunna sjunga men musiken har alltid varit en stor del i mitt liv, så hiphop var det som passade mig bäst.

Vad vill du bli när du blir äldre? - Det har jag inte bestämmt än, men har ett stort intresse för foto men är trött på att det ska bli lite tråkigt i längden, men får se vad framtiden har att erbjuda mig ;)


yes då kör vi, fråga vad ni vill och jag lovar att svara så passa på nu när ni har chansen att ställa vilka frågorn ni vill. Det skulle vara kul om det var många som frågade nu också och ställ gärna mer frågor än en, det kan aldrig bli för många ;)

Har funderat lite på om jag ska ha en frågestund här på bloggen? Vad tycker ni? Det kommer ju in en del frågor, så tänkte att ni kunde passa på då att fråga om allt ni vill veta, så skriv vad ni tycker om den idén så sätter jag isf in en frågestund där ni kan fråga vad ni vill och självklart svara jag på allt ( tror jag ) haha.. kram på er
Har fotat lite bilder som jag ska ha till ett foto arbete i skolan, så jag tänkte visa er några av dom :)Skrev för några veckor att jag skulle ha spelning, dock inte bara jag utan fler kända rappare så som medina, shorty osv. Men det har hänt en del saker som gör att jag inte längre kan medverka, tänkte bara ger er lite info om läget.
Ja, det var det lilla prjektet jag jobbade på som jag inte ville berätta men nu hoppas jag att ni blir riktigt glada :) Den nya låten kan ni gå in och lyssna på här <-- klicka. Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker
Gå in på denna sidan <-- klicka och rösta på dem två låtarna ni tycker bäst om, kram