Inte mycket bloggande

Oj glömt bort bloggen lite nu, men när man inte har någon skrivlust till att skriva något eller någon tid så vad ska man göra? Ta sig tid, ja jag vet men har haft andra saker att göra faktiskt. Har börjat träna nu, eller ja börjat gå ut och gå/cykla och det är ett slags schema kan man kalla det som min kära vän putte satt upp åt oss som ville vara med, det går ut på att man MÅSTE gå en timma fyra dagar i veckan eller en halvtimmas cyklande och man får göra mer eller gå mer om man vill och då får man plus poäng, en halvtimma extra ger 5 poäng och en timma extra ger 10 poäng osv. Men man måste ändå gå minst en timma om dagen i fyra dagar i veckan. Sen får man inte få mer än 50 + poäng, det är det mästa man kan få på en vecka så man kan gå/cykla som mest 5 gånger extra ut över det man måste då..

Ganska bra eller hur? Allt som är billigt är ju bra haha, så om ett halvår ska vi börja på gym om vi håller detta nu då. Men jag tycker det är ganska bra, för att det tar en halvtimma för mig att gå ifrån min pojkvän och till färjan ( när jag ska till skolan tex ) sen tar det ju en halvtimma hem och där har vi en timma bara där, sen har man kanske lite extra energi och går en timma till senare eller också cyklar en halvtimma och det är så bra för det tar ungefär 15 min hem till mig och till färjan, beror på hur fort man cyklar man ah på ett ungefär och sen 15 min tillbaka till min pojkvän då så då har man en halvtimma där och det är ju som en timma så jag ser jätte positivt på detta och tror att det kommer gå super bra faktiskt, speciellt eftersom jag är så tävlings inriktad haha. Det är nämligen såhär att om man inte gör dom timmarna i veckan som man ska så ska man få ett straff av något slag, vi har inte riktigt bestämmt vad bara ..

Och sen den som gör det bäst blir såklart belönad med något, kanske att alla bjuder på middag eller något liknaden som alla går på tillsammans då så det blir både något kul man gör tillsammans och att den som vait duktig får något för det :) skit bra ! Jag har ni gått i tre dagar och fått 10 + poäng, men första veckan är ju alltid jobbigast när man inte riktigt kommit in i det, men detta ska nog gå vägen. Heja heja !

Nä nu känner jag att det börjar luka mat, så nu ska jag se om det är klart, ikväll blir det krogen/puben ja vad ska man kalla golfen för er som inte vet vad det är? Eh skitsamma, ska till golfen iaf och det är ett uteställe och lyssna på grym musik. Skulle egentligen kollat på nationalteatern idag som spelar inne i göteborg på trädgårn men det var lite för dyrt för mig, så det fick bli detta ist. Men är lite seg efter att ha drukit igår också men vafan, man lever bara en gång. Hörs en annan dag kram på er
Ja jag vet, dåligt men dagarna bara flyger iväg men ändå gör jag typ ingenting? Hjälpt min pojkvän idag med att måla ännu mer i båten, den börjar äntligen bli klar nu. Har vi tur så blir den nog klar idag, han ska bara lägga i nya mattan och sen sätta i stolarna. Så det borde han hinna, vet inte riktigt vad han har för sig nu bara han skulle åka iväg någon stans men det var snart en timma sen? Skumt, jaja han dyker väl upp så småning om. Jag får roa mig med att spela och kolla på tv under tiden. Det är ju så jobbigt väder, mulet usch ! För kallt för att bada och sola för varmt för att vara inne typ, så vad ska man göra? Ja det är frågan, har inget riktigt bra svar bara.

Nu blir det snart mat känner jag, får hoppas att killen kommer snart så man får i säg något i magen. Har slappat i soffan och vräkt i mig chips höhö, så det ska vara. Snart ska man börjar träna och vara nyttig så man får passa på medans man kan. Ha en fortsatt bra dag så hörs vi när vi hörs, kram på er
Lite bakfull och har väldigt ont i mitt högra pekfinger.. tack vare min pojkvän. Igår natt när vi var hemma hos mamma och pappa för att fira honom för han fyllde år och gustav kunde inte komma på eftermiddagen när alla andra va där, så skulle vi iaf äta macka och han var väl ganska full så jag skulle ga han mackan iaf och när han skulle ta en tugga råkade han bita mig i fingret också. Smart, jävligt ont gjorde det ! Och nu har jag ett jack i fingret som också är lite svullet faktiskt, är det farligt? Det blödde aldrig eller någonting men han bet ju ganska hårt måste jag säga.. Men det går säkert över.

Annars var gårdagen mycket trevlig, först firade vi pappa och fick se mina små älsklings kusiner, träffa släkt och syskon. Mycket trevligt ! Och dom små bebisarna var så söta, men Elias känns så stor nu gemfört med ( han har inget namn än men dom tror han ska heta Willhelm stavs det så? iaf så jag skriver det ) Willhelm, jätte söta. Edvin som annars brukar vara ganska uppåt var helt anorlunda, nog trött fick lite lek och gows med honom ändå :) Min bebis, sen blev det vidare hem till Rebecka för att förfesta lite med goa vänner innan vi drog vidare till golfen för att lyssna på sörns, det vara inte länge innan jag träffade Gustav och vi beslöt oss för att gå hem eller ja någon var lite för full så det var bäst att gå hem..

Medans jag sitter här inne på rummet och tråkar är han ute och grejar med sin båt som aldrig tycks bli klar. Nu börjar det dock ta fart och eftersom det ska bli regn imorgon så får han nog lägga på ett kol, nä nu ska jag spela lite tänkte jag. Hörs senare kram