Livet rullar på

När man väl börjat blogga igen får man lika snabbt blogg torka och slutar.. hmm. Jag behöver nog bara skriva av mig ibland, eller så tror jag att jag inte har tid jag gör ingen tid för det. Jag är lat med andra ord, skämms på mig ska bli bättre. Men varje gång jag säger det till mig själv blir det ännu värre känns det som.

Dagen har i alla fall bestått av jobb, först barn fotografering sen massa bröllops bilder på efter behandling. Har ju fotat mitt första bröllop nu, vilket var det både psykiskt jobbigaste jag gjort men också fruktansvärt kul att få vara med och få ta del av en sådan stor, viktig och fin dag i andra människors liv. Nu håller jag på att spara ner bilderna ifrån bröllopet för att sedan gå igenom dom igen ta bort och sortera igen för att sen kunna skicka till kunden och börja med nästa kunds bilder.

Just nu ser min vardag ut så här, jobb tis-fre på förskola ibland även fotogrfaering efter, jobb lör-mån fotografering så det finns inte så mycket "övrig" tid till nått annat just nu, men som sagt när jag spara ner bilder som tar en evighet ibland kan man ju fakiskt passa på att blogga lite, eller vika tvätt, göra mat, se tv eller annat så visst har jag fritid i mellan åt också haha ;)

Bjuder på denna bilden ifrån barnfotograferingen av Emila för några veckor sedan, så söt !