Vad kan man hitta på?

Idag finns det inte mycket att säga eller skriva kanske man ska säga. Tråkigaste dagen på länge skulle jag nog tro? Och detta ska kallas lov, suck finns inget att göra så har sovit bort hela dagen typ. Väntat på att gustav ska höra av sig men inte hört mycket ifrån han idag, hmm vad kan han syssla med egentligen. Blir väl till att bara vara hemma ikväll skulle jag tro, någon som vet vad man kan hitta på? Ha det bäst

/ E
Ibland blir jag så trött på vissa mäniskor, ni vet den där känslan man kan känna ibland när det händer något som man nästan kunde räkna med fast ändå händer det helt oväntat. Vilket gör att man blir irriterad, arg och ledsen men som kanske inte egentligen är så stort? Hur ska man tolka sånt egentligen, är man allmänt trött på personen och inte vill ha med den och göra eller beror det kanske på en dålig dag? Minsta lilla sak personen säger och gör blir irriterande och man vill bara därifrån, gömma sig under täcket och komma fram om si sådär 100 år igen. Förstår ni vad jag menar?

Haha detta inlägget blev inte riktigt som jag hade tänkt, känns som om jag ptatar om massa jag själv inte förstår längre? hmm..  ska försöka sammanfatta det. Jag blir väldigt irriterad på folk lätt just nu, är det kanske ett tecken på att jag egentligen inte tycker om personerna eller är det kanske för att man haft en dålig dag? Vad tror ni? Händer det en gång kan det ju vara en dålig dag, men händer det så fort personen öppnar munnen vad betyder det då?
Trodde vi skulle vara ledig typ hela lovet nu men nejdå, idag blir det trafik lektion som vi måste vara med på så nu blir det till käka sen åka in på det och sedan hem, är hemma runt halv 4 igen typ och då ska jag med gustav te doktorn sen blir det väl hem till gustav och se film eller något. Skulle ju behöva fortsätta städa som jag faktiskt gjort nu sen halv tio duktigt av mig tycker jag, eller vad säger ni? Nä nu måste jag fixa käk om jag ska hinna, ha en fortsatt bra morgon alla

/ E
Godmorgon !

Ja eller jag har ju varit vaken ett tag nu, vaknade först vid 6 tiden när gustav skulle åka och jobba. Trodde aldrig jag skulle somna om men jodå :P Fast vaknade när han kom hem vid 9 tiden igen och efter det kunde jag inte somna om sen var det ju ändå så fint väder ute idag så kände att jag lika bra kunde vara uppe haha. Tråkigt att vara här själv bara medans han jobbar, men han kommer ju vid 12 igen och då ska jag åka hem så det är ju inte så långt kvar. Eller om jag ska ta en promenad med edvin idag kanske? Får kolla på det hade varit mysigt !

Nä nu ska jag nog se på lite tv tänkte jag, datan blir rätt tråkig efter en stund måste jag säga haha. Vill hem också för jag hittade två as snygga tavlor på ullared igår också som jag vill hem och sätta upp (A) men nu är det inte långt kvar till gustav kommer hem igen, så det är ju bra. Ha det fint så länge så hörs vi senare !

/ E
Här är ett par bilder ifrån i lördags


outfiten för kvällen


patrik laddade upp


malle och pontus


jocke, noomie och malle


johan


annie


oliwia


putte och therese


marcus och robin


marscus visar sin favorit ställning med pontus haha xD


malle, pontus och putte


lite kärlek? haha


här också haha


här också haha, killarns kväll ikväll ;)


noomie och malle


jessica och putte

sen blev det trubban, men tyvärr inga bilder.
Här är några bilder ifrån middagen i fredags hos janni och andreas


Noomie, snygging !


jocke, hämtar mat och vill inte vara med på bild


gustav, med mat i munnen <3


andreas, sveper öl


janni, söt !


mumms, janni bjöd på klyckling sallad och gott bröd


sen blev det noomies goda kladdkaka till efterätt


sen blev andreas lite full ? haha .. eller bara flummig


även jocke haha

lyckad kväll.
Hinner inte skriva så mycket nu känner jag, men det är ju bra bra för då vet ni att jag har annat för mig haha. Skriver så ofta jag hinner och kan helt enkelt.

I lördags va det party, eller ja det kanske man inte kan kalla det? Satt först här och drack lite, alla var nog lite små sega så det var inte så livat. Men sen spelade vi spel och sådär så det lättade upp stämmningen lite, ganska kul. Sen drog jag och putte ner till trubban med gustav och hans polare och där va det full ös, haha. Fast det är det ju alltid när vi är där putte eller vad säger du? ;)

Jag och gustav gick hem strax innan det stängde för båda va ganska trötta och sega så vi tyckte det blev bäst så. I taxin hem blev det en himla massa skrattande haha, men men så det ska vara när man är full och glad :) Fick ett samtal av putte vid halv 6 ( eller egntligen var den halv 5 eftersom man skulle ställa om klockan ) och frågade om jag var hemma och sådär, haha ja lilla gubben vi drog ifrån trubban klockan 2, så söt <3

Söndagen började med pizza tillsammans med älsklingen och mys i soffan, usch vilket väder det va.. Så skulle jag jobba också, inte för kul. Men det gick bra sen åkte jag över till gustav igen och vi hade mys framför tv bara. Fick sälskap av putte, malle och beckan en stund också trevligt, trevligt. Men jag var så himla trött så efter den sista filmen somnade jag haha, sorry (A)

Nä nu ska jag nog ta mig en dusch sen fixa iordning mig för att sedan käka och åka in till stan, ska nämligen på utvecklings samtal .. så tråkigt xD haha. Efter det blir det ullared med mammi och putte. Han har aldrig varit där så han ville så gärna följa med och det är klart han får det ! :) Sen ska gustav göra en tatto idag också, hoppas att allt går bra.. men vill egentligen inte att han sak men det fanns inte så mycket att säga till om där inte haha. jaja sen hade jag nog inget mer att säga, bilder ska jag försöka hinna ladda upp idag kanske? Får se om jag hinner annars blir det en annan dag. Ha en fortsatt bra dag alla

/ E
så sant som det är sagt, ikväll är det party :D ska bli riktigt kul, eller ja vi får la hoppas det iaf ! Igår blev det jätte lyckad, över förväntat faktiskt så alla var på att göra om det vilket var jätte kul. Men då får gustav också dricka, stackarn fick ju köra haha fast så går det när man vägrar sätta sig på en buss när resten av oss är fattiga xD Bilder ifrån middagen kommer in senare om jag hinner eller också imorgon. Nu ska jag komma i stämning tänkte jag så nu får det blir till att pumpa en del party musik, hörs senare eller imorgon !

/ E
Nu är äntligen den nya låten klar och nu kan ni lyssna på den här och den heter - utan dig. med jny feat linnea. Skriv gärna vad ni tycker om den också, det uppskattas alltid ;)

/ E
Känner mig sjuk, har världens hosta uscha ! inte kul, nu när det är lova så vill man ju inte vara sjuk!

Igår skulle jag, beckan, putte och gustav se på film, vi hade sett ett smakprov av filmen och tyckte den verkade as äcklig haha men gud silken film. Hur löjlig som helst och alla satt typ och skrattade när " spökena " och " monsterna " kom haha så ja det va lite misslyckad om man säger så. Annars var det bara slapp och mys kväll igår, alltid trevligt <3

Kom nyss hem ifrån gustav nu, sov där inatt så körde han hem mig nu på sin rast eller ja det va ju en timma sen nu (A) Gud vilken underbar pojkvän jag har <3 Skulle behövt städa eller ja, det behöver jag nog fortfrande men jag plockade iaf in alla kläder som låg överallt så nu ser det lite bättre ut iaf haha. Får väl ta tag i det sen, har en analys som jag måste skriva också.. skulle den vara inlämnad idag? :S hmm,.. får väl fråga noomie sen.

Ikväll är jag, gustav, noomie och jocke bjudna hem till janni och andreas på middag vilket ska bli riktigt roligt och trevligt :) Äta god mat och ha mys kväll med lite dricka, riktigt trevligt tror jag att det kommer bli :) Nä nu ska jag kanske se te att få mig något i magen innan jag dra över till öckerö igen, ha det bra så länge så hörs vi kanske mera sen

/ E
angånde förra inlägget fick jag detta ifrån en anonym läsare så tänkte ge dig ett svar..

anonym:

who?
skriv inte om det här om d är en som stått dig nära eller så..
den personen kanske tkr det är d som är kul.. men inte vet jag :)


svar:
I denna bloggen skriver jag om mitt liv, mina känslor och tankar.. ska jag inte " få " skriva vad jag vill då eller vad syftar du på? Varför ska jag inte skriva om detta för, personen i fråga har stått mig nära men gör det inte längre och kommer aldrig mer att göra det igen. Och om den personen tycker det är kul eller inte, det struntar jag faktiskt i. Det jag skriver är ju sanningen och personen vet själv om det, så ser inte varför jag ska ska skriva om det om jag nu vill? Om du nu tycker det är taskigt av mig att skriva, varför vill du då att jag ska skriva vem det är? tycker du att det är "snällare" att nämna namn? Personen i fråga vet själv vem den är så jag behöver inte nämna det här..

Hoppas det va svar på dina frågor, ha det bra !

helt seriöst vad är ditt problem? Du ska ge fan i att gå runt och snacka en jävla massa skit, jag bryr mig inte om dig mera du är död för mig och jag har sluta lägga ner massa energi på dig så sluta gå runt och snacka! Du säger att jag är dum i huvudet? en fråga, vafan har JAG gjort dig? allt som hänt är pga dig och det är du som har gjort ditt val, sen sitter och du snackar om att jag är dum i huvudet osv seriöst, vad har jag gjort dig? Ingenting.. Du tycker det är konstigt att jag har något imot dig? hmm låt mig tänka, nej det är inte konstigt det är mänskligt !

Har du problem så kom till mig direkt ist för att springa och snacka till en massa andra, speciellt till sådan som tycker om mig? Ganska osmart, eller du kanske ville att jag skulle veta det bara att du själv inte vågade sägade säga det eller stå för att du sagt det? Du har sjunkit så jävla lågt nu och jag är så jävla trött på dig och allt som har med dig att göra. Låt mig och mitt liv vara, jag skiter i vafan du gör med ditt men skaffa dig något annat att snacka om en mig om du endå bara ska snacka massa skit till folk.

klänning ifrån bling, 250:-
Kom just ut ur duschen, riktigt skönt ! Hade idrott i skolan och fick springa en del faktiskt haha, eller så är det bara jag som har dålig kondis och blir trött fort vem vet ;) Borde antagligen börja träna , iaf upp den så lat som jag är haha. Det kanske händer någon dag? i framtiden vi får väl se ^^

Skolan var ganska seg idag, gjorde typ ingenting så kände att man egentligen kunde varit hemma lika bra men eftersom jag typ inte varit en hel vecka i skolan på jätte länge känns det som så fick jag ändå ta mig in idag. Idrotten är ju alltid bra att vara med på fast det är så tråkigt så vill man ju få G i det, fattar inte varför man ska ha det så länge och varför det ska vara ett viktigt ämne? Nej usch, inte många som gillar idrott speciellt inte i våran klass haha sämst !

Nää nu får Gustav ta och komma, fy va tråkigt det är här hemma.. Finns inget att göra, fast egentligen hur mycket som helst? Borde plugga, städa, göra mat osv.. men orkar man det efter en lång dag i skolan, njaa ! Blev bjuden på "par" middag hemma hos Janni idag också, som ska vara på fredag vilket ska bli riktigt skoj om nu Gustav kan för då blir det jag, gustav, janni, andreas, noomie och jocke. Kanske inte bästa killarna som funkar ihop haha men ja dom får ställa upp för sina flickvänner helt enkelt :D

Shoppade även lite idag, köpte mig en ny klänning som jag hittade på bling ! Lägger upp en bild på den senare för nu ska jag ringa till gustav och kolla hur det går för dom med bilen egentligen. Hörs senare, ha det bra så länge

/ E
Nu är jag mätt och belåten och gustav åkte nyss iväg till jobbet igen, tråkigt nog :( Han va här en snabbis med pizza och käkade med mig men kunde inte stanna mycket längre, men så är det. Får nöja mig med att kolla på bilden jag tog på han innan han gick, min babe <3


saknar dig redan älskling <3

Nu ska jag försöka plugga men det kommer säkert bli sängen ist haha, har ganska mycket att plugga på nu så det vore kanske bra att börja ändå? Eh får se haha, sova middag en stund är ju aldrig fel (A) eller vad säger ni?
Jag blir så irreterad på dessa jävlar öar och allt jävla snack hela tiden. Spelar ingen roll vad man gör eller vad man säger så ska allt bli så himla stort, jag är glad över att jag får reda på saker men samtidigt gör det jävligt ont när man får höra sånt också. Varför inte bara sluta bry sig om alla andra och sköta sitt eget så blir allting mycket bättre, så trött på alla jävlar som ska veta allt om alla HELA tiden. Vad spelar det för roll?! Ibland önskar jag att man bodde på ett ställe där man bara va en i mängden och ingen visste speciellt mycket om en, där man kan gå ut och prata med folk utan att sen får höra " dom knulla igår " .. så trött blir jag ! Men samtidigt i vissa lägen är det bra att få reda på det och det är bra att " alla känner alla " så man vet vilka alla är osv. Men just nu är det inte bra för nu är jag arg och ledsen. Det man inte vet lider man inte av, och man får alltid reda på sanningen förr eller senare ändå så det man inte har med att göra, låt det vara !!!

denna låter säger allt <3
För det första får ni ursäkta mig men jag hinner inte blogga längre.. Men tar den tid jag får över till att vara på datan och då får jag blogga när jag kan och hinner.. men lite om helgen.

I lördags fyllde ju som sagt lill prinsen 1 år, gud va tiden går fort <3 det var jätte trevligt där och fick pussa och gowsa med edvin en massa! Sen efter det var jag och putte barnvakt åt mammas kompis två barn eftersom dom skulle på 80-tals fest. Det var helt okej, ganska segt när barnen hade somnat och sådär men jag somnade även själv så haha det va nog mest jobbigt för putte. Datan är kul en stund men inte när det bara finns facebook att vara inne på en lördags kväll kanske?

Igår blev det jobb sen bio med Gustav och sen hem till han och mysa, riktigt skön dag faktiskt. Pratade om allt och inget, åh även en del jobbiga grejer så det känns skönt nu efteråt och jag känner mig verkligen säker nu. Jag älskar dig gustav, du är världens bästa pojkvän <3 Du får mig att må bättre än jag någonsin mått, du har gett mig något som ingen annan kunnat och det är äkta kärlek.

/ E
Idag fyller min prins 1 år, gud va tiden går fort och det känns som om det var igår vi hälsade på honom på sjukhuset lilla bebisen !



17/10-08

så tjock och söt, älskling ! Gud det va ingen rolig dag detta förra året fast det var det ju ändå när du kom till världen, men allt va inte riktigt som det skulle och det kunde slutat illa :( Men som tur var gjorde det ju inte det och nu är du frisk och bra igen hjärtat <3



grattis på 1 års dagen prinsen <3
Kom nyss hem, eftersom gustav börjar jobba vid halv 7 tiden så åkte vi ifrån han vid 6 så nu har jag käkat skulle egentligen gå och lägga mig men självklart blev jag pigg, suck ! Så tänkte att jag kunde blogga lite, när jag ändå har tid.

Igår på håltimman så hälsa jag på janni i hennes nya lägenhet, eftesom jag inte varit där än. Men ist för att skriva så mycket tänkte jag att jag lägger in lite bilder ifrån igår :)



satt i köket och tjötade om allt och inget


sen bjöd janni på mat, mycket gott !


tillbaka till skolan och ha trafik


efter det så åkte jag och noomie hem till janni igen <3

Men det blev inte så länge nu eftersom min babe skulle komma och hämta mig så eftersom vi slutade samtidigt så åkte vi till janni för att göra något under tiden. Skulle med Gustav och köpa nya kläder, så vi gick runt i ett par affärer på NK ( vilket är ett ställe där jag inte brukar vara så mycket ) haha , men är man rik så är man :P Va typ bara massa " pappa betalar " barn överallt så vi fick oss ett par skratt åt allt folk. Sen skulle vi egentligen åka och käka men eftersom pappa och min bror ska te london ( idag ) så skulle vi äta lite gott och sådär så vi åkte hem med en gång ist.


Älskar dig sjukt mycket babe <3

Det blev ryggbiff och potatis gratäng framför tv, så himla gott mumms ! Jag var riktigt sugen på kött, så jag sa ta vad som helst bara det blir kött och jag fick som jag ville haha. Egentligen ville jag ha oxfile men ryggbiff gick också bra, var så jävla mätt sen så jag kanppt kunde gå haha.


mumms !


ha det så kul i london bror <3


och pappa <3

Efter middagen kom Gustav och hämtade mig, vi åkte till putte och hämtade en laddare sen hem till Gustav och kollade tv och hade mys. Sen blev det till att sova, inatt sov jag nog ganska bra tror jag? haha, förutom att Gustav snarkar en del om natten men eftersom han ska upp och jobba så vill jag inte väcka han och be han sluta så fick ligga och lyssna på det haha, nä somnade nog ganska snabbt eftersom tvn var på.

Idag ska jag permanenta håret hos min kära vän Annie! Är lite nervös nu faktiskt, men tror att det kommer bli bra faktiskt. Annie är ju duktig så det ska nog inte vara några problem, lägger in före och efter bild sen får ni också se. Oj vilket långt inlägg det blev? haha, nä nu ska jag lägga mig och se om man kan somna kanske? Får den nya låten skickad till mig klockan 9 också, så då ska jag lyssna egenom den och skicka te linnéa och se vad hon säger så antagligen kommer den ut idag eller imorgon om det inte skulle vara något. Sen ska jag iväg och hämta nycken på jobbet också, suck det regnar ute ! Vi får hoppas att det går över innan jag ska åka, en fortsatt bra morgon alla !

/ E
Hej bloggen !

Idag blev det ingen skola för min del, hade bara en lektion så kände att jag lika bra kunde göra det hemma. Borde nog egentligen plugga? Även spela in en ny låt som jag sagt hur länge som helst att jag ska, men får aldrig riktigt tid. Vaknade nu av att Gustav ringde och sa att han kommer förbi vid 12 sen och käkar lunch, mys <3 Sen idag blir det väl inte mycket annat än att plugga, vara med Gustav och spela in.

Igår hade jag mys dag med min babe, kollade tv och sådär hela dagen. Känns så bra att vara med dig hjärtat, du är guld värld älskling !

älskar dig gustav <3


/ E
Kom nyss hem ifrån jobbet nu, segt som fan men ja har iaf fått läsa en hel del i min bok. Har typ bara 50 sidor kvar nu, gött som fan. Sen är min essä snart klart också, vilken lättnad må jag säga! Så sjukt tråkigt att skriva den, eller ja tråkigt var det väl egentligen inte men att man var tvungen att skriva så mycket var jobbigt och det gjorde det hela tråkigt. Men nu är det gjort och mamma ska fixa med det sista, sätta ihop det så det blir bra och sådär.

Snart kommer älsklingen hit också, vi ska ha lite mys kväll tror jag. Ingen är nog speciellt pigg om man säger så, så det blir bara till att slappa. Nä nu ska jag nog läsa lite mer sidor i boken, alltid skönt att få gjort det, + att det är väldigt spännande nu så det är bara kul (A) Nä nog med bloggandet, ha det bra alla !

/ E
Usch, vaknade just upp ur en helt sjuk dröm där jag höll på att dö ... Så var ganska panikslagen när jag vakna så jag skrev sms till gustav och sa att han skulle komma, men med tanke på att han va hemma 5 igår och ringde och väckte mig och var ganska full så tror jag faktiskt att han sover nu. Men han ser väl det när han vaknar så då kan han ju komma, saknar min babe <3

Nä nu ska jag se till att få något i magen, jätte hungrig nu ! Sen blir det till att jobba hela dagen, gött.. not ! Ha en fortsatt bra regning söndag alla

/ E
Efter två nätter med min babe kommer det kännas konstigt att sova själv nu, haha fast ändå gött för jag känner fortfrande att jag inte sover bra där. Borta bra men hemma är ju alltid bäst ;) Efter matchen tyckte jag att han skulle gå och dricka med polare så han kunde ha lite kul har ju varit med mig nu typ varje dag sen vi träffades. Och det är ju inte alltid så bra i kanske, även om man vill det i början så får man vara med vännerna lite också. Så nu ska jag lägga mig och sova i min egna säng som jag saknat nu faktiskt, det är ju min största älskling :D haha, nä nu ska vi inte vara elak haha

Nä nu orkar jag kanppt hålla mina ögon öppna och jag som hade täkt läsa, synd om mig ! Nä godnatt nu alla kära läsare

/ E
Ja, riktigt dåligt får man väl säga. Trodde många gånger att Sverige skulle vinna, men nejdå ! Jävla dansk jävel, det borde varit 1-1 MINST tycker jag, men men dommaren dömmar ju dåligt nog haha. Nä jag va faktiskt inte så inne i matchen utan ville mest att den skulle ta slut, riktigt seg var den tyckte jag vad tycker ni?
Ja vad tror ni om matchen ikväll då? Klart alla hejar på Sverige eller? tror ju inte jag har någon dansk läsare här kanske haha. Så heja sveiger nu ikväll ! Ska snart hem till Gustav, så då får vi väl se hur det gå för dom sen blir det nog bara te att åka hem tror jag. Ska jobba imorgon och har ju inte sovit riktigt nu på två dagar så måste sova hemma idag. Fast idag sov jag mycket bättre faktiskt, börjar nog känna mig lite mer "hemma" där. Jaja nu ringer han så får la se te att ta på mig, för han ska hämta mig nu så vi hörs imorgon eller nått ! Ha det bra alla

/ E
Jag kan ju börja med att säga att jag har världen bästa pojkvän, han är så himla söt hela tiden ! Känner verkligen att jag kan vara mig själv när jag är tillsammans med honom och vara riktigt lycklig. Det va längesen jag kände mig trygg i mig själv och tillsammans med en annan människa på det sättet, du är bäst hjärtat och jag älskar dig <3

8/10-2009
Ja idag eller inatt kanske man ska säga? haha, blev det inte mycket sömn alls. Sov hemma hos Gustav, men dock blev det inte mycket sova så är typ helt död nu. Det tar tid att ställa in sig när man ska sova hos någon annan tycker jag, vad tycker ni? Sen hade han fått typ stål flis i ögat så han hade jätte ont hela tiden, stackarn. Jag föreslog att vi skulle åka till akuten men han kunde inte se något alls typ så det blev till att göra honom sälskap över natten ist. Han ska ju inte behöva ligga själv och ha ont <3 

Ja så därför blev det lite sömn inatt, lite nu på morgonen då men annars har jag typ varit halv vaken hela natten så vi får väl se när jag slocknar igen. Ska över till jobbet strax och skriva på några papper samt hämta nycklarna till bilen, men riktigt gött att få ut runt 2200:- nu + 1050:- i stude bidrag som också i januari va det va? Som det skulle höjas till nästan 1500:- ist vilket alltid är nice !

Det blir dock inte mycket bloggande nu, men så är det. Vill vara med Gustav så mycket jag kan nu och samtidigt träffa vänner och familj, sen är det skolan också så det är en del just nu.

Såg ju på bio igår - Äntligen midsommar och det va nog en av dom sämsta filmerna jag sett på länge ! Tycker att sverige har gjort ett antal jätte bra filmer nu det sisa så som män som hatar kvinnor, flickan som lekte med elden, sommaren med göran, johan falk filmerna osv men denna va verkligen ingenting att ha. Långtråkig och inte rolig, så ett tips se inte den !

Nä nu ska jag göra mig lite frukost tänkte jag, skriver mera sen ! Ha en fortsatt bra morgon

/ E
Det blir inte mkt bloggande nu på sista tiden, utan det är så mycket annat som jag tycker är viktigare att lägga tid på som gör att det inte blir så. Men men, ibland kommer det ett inlägg men dock inte varje dag. Ni förstår säkert. Nu ska jag börja göra iordning mig för att sedan åka in till skolan och ha trafik, sen blir det bio med Noomie, Therése och Pontus. Det ska bli riktigt kul, längesedan vi gjorde något nu och Pontus fyllar ju snart så får ju passa på att ses nu innan <3

Igår var jag hemma hos gustav typ hela dagen, jag han och Therése tittade på dom två nya johan falk filmerna, den sista va dock lite seg men det kanske va för att vi såg dom sådär efter varan men blir ju lite trött då. Eller så var den det helt enkelt? Jag vet inte riktigt, men den 3 filmen av dom nya var riktigt bra så alla som gillar johan falks tidigare filmer ska defenitivt se dom också.

Nä nu hinner jag inte sitta framför datan mera om jag ska hinna göra mat och fixa mig också, kan ju inte vara slapp varje dag. Fast det är jag ju typ, mjukis och stora tjöror är min grej haha. Så idag får det inte bli mjukis och tjock tröja lure fin får man väl vara ibland haha. Skriver kanske mer ikväll
denna låten säger allt ..

Till er som skriver anonymt helt tiden får jag väl svar här till då :) Jag lägger inte upp några låtar på youtube, vill inte ens att dom ska vara där utan det är andra som gör det. Jag har sätt att znap inte funkar längre, fizon är tydligen också nere så om ni jätte gärna vill kan jag slänga upp dom låtar ni önskar på lunar. Så skriv isf.. har ni andra frågor är det bara att fråga på, men ha helst en avsändare så jag kan svara .

/ E
Nu har jag kommit hem ifrån skolan, käka och tagit mig en dusch ! Riktigt skönt, ska över till öckerö nu och hem till Gustav <3 Blir nog ganska slapp kväll framför tv, myskväll helt enkelt :) Är hur trött som helst så får la se om jag ens tar mig hem inatt haha nä det får vi väl hoppas att jag orkar. Jag är väl kanske inte så rolig när jag är trött? haha, Jaja det löser sig nog. Nu ska jag blåsa och föna håret innan jag dra, ha en fortsatt bra dag !

/ E
Igår var jag som sagt på derbyt mellan ifk - gais och det såg länge ut att bli en vinnst tills gais gjorde så det blev 1-1. Matchen blev ganska seg efter det och blåvitt hade x antal chanser att göra mål, men misslyckades. Det blev övertid och i 94; de minuten gjorde stefan 2-1 målet och stämmningen i klacken blev helt galen. Ett steg närmare guldet, så otroligt bra ! Igår va blåvitt helt klart värdiga vinnare och våran älskade alexandersson gjorde comback också vilket va kul men dock spelade han bara i ett par minuter, men ändå kul att han är tillbaka <3

Det var en glad emma som gick och la sig igår! Underbart blåvitt.. Sm-guld 2009 .. KÄMPA, KÄMPA FÖR, KÄMPA FÖR SM-GULD !

( bilder kommer när jag är hemma )
Ja det blir inte mycket bloggande nu när jag har fullt upp med annat, känns som om jag har hur mkt som hels att göra hela tiden men egentligen har jag nog inte det? haha, i lördags va det style på trubban och det va grymt ! Alla som va där håller nog med mig? Hmm.. fast det va ju typ jag Putte och sen alla 30 + are haha. Men det va grymt va det, dock körde dom bara typ 6 låtar kanske? Men det va ändå grymt att få se dom. Sen igår jobbade jag typ hela dagen sen drog jag och Therese hem till Gustav och kollade film och tv, riktigt slappt och mysigt ! Så det ska vara en söndag helt enkelt. Idag är jag ledig, sen tv inspelingen.. på tal om det ska försöka få tag i bilderna från Noomie också, hon är ju inte alltid den snabbaste på att lägga in bilder. Suck ! Haha men jag älskar dig ändå

Idag är det blåvitt som, såklart ! derby mellan ifk - gais och självklart håller vi på änglarna?! Ska skrika sönder min hals, fast det har jag redan gjort haha, hade ingen röst kvar när jag vaknade i söndags och blev väckt av Malin. Hon trodde jag cpade men ack då nej rösten va borta, men nu är den tillbaka igen och den kommer antagligen försvinna idag igen? haha,  när det får vi väl inte hoppas. Gustav har lovat att köra in mig till stan och hämta mig, kan det bli bättre? Nej, han är världens bästa <3 Så nu ska jag städa och fixa mig sen blir det till att åka in typ, ska åka vid 4 tiden typ så ja inte så långt kvar.. Men ni får hålla tummarna för IFK nu så hörs vi imorgon eller senare

/ E
Vaknar upp till regn, vad är detta? Gud va tråkigt.. Jag som har sett fram imot denna dagen så mycket fast det kanske inte regnar ikväll? Vi får väl hoppas, för det gör allting en så mycket tråkigare ! Ikväll är det style som är på trubban och jag och Putte ska dit, ska bli riktigt roligt. Nä nu ska jag ringa lite samtal, hörs senare

/ E
Vad tycker ni om idol, rätt eller fel som åkte ut? Tyckte inte att det va rätt som gick vidare iaf, tyckte två va bra men två inte .. Carl och Moa skulle ju gått vidare ist för camilla, och nicklas tycker jag. Vad tycker ni?!
Igår hittade jag mig även nya underkläder, as nice !


ifrån H&M , bh 129:- och trosa 69:-


framsidan


baksidan , också ifrån H&M 69:-


trosa ifrån H&M 59:-

Jag är hel nöjd, riktigt söta och snygga :D Eller vad säger ni?
Ja inget bloggande igår, för det blev till att åka till akuten efter skolan. Fick massa kramper i magen så jag inte ens kunde gå, men dom kunde ändå inte hitta något fel så det va bara att åka hem igen efter att ha spenderat ett par timmar i väntrummet, suck ! Kan ju tacka att jag har en sådan underbar vän som Noomie som gick med mig hela vägen dit och tog hand om mig, tack babe <3 Sen har jag världens bästa mamma också, hon kom så fort hon fick höra det och efter det gick vi på restaurang, mys !

Nu ska jag iväg snart och hämta upp nya nyklar på jobbet och fixa med bilen.. Sen ska jag försöka få städat lite kanske? Får se vad jag hinner och inte. Vad tyckte ni om idol igår då? Och vilka tror ni att dom väljer vidare nu? Jag hoppas iaf på Moa och Eddie mest ! Dom båda var sjukt bra, så det är sjukt om dom inte gör det. Nä nu ska jag fixa iording mig sen blir det att åka över, ha det bra så länge

/ E