Julmarknad

Vaknade ganska sent idag eller ja vaknade gjorde jag ju inte, men gick upp ganska sent. Igår var det bio med alla som jag skrev och filmen var riktigt bra, dock lite seg men jag tror det va för man hade käkat tre rätters innan och sen en sen bio då blir man trött. Men den var den bästa av alla dom tre tycker jag, så måste rekoemndera alla om att se Luftslottet som sprängdes riktigt bra !

Idag är det julmarknad nere i klåva och jag har övertalat gustav om att gå med mig ner, eller ja det krävdes inte så mycket för det :) Känns så himla bra, har äntligen skaffat mig en kille som vill göra saker. Han är bäst <3 Ska bli riktigt mysigt att gå ner där och kika, gustav hoppas på att hitta ett par jeans till han själv också, sen tänkte jag se fall jag hittar något som faller mig i smaken också. Hade behövt ett par skor iof men får se bara mysigt att gå ner där och titta :) Nä nu ska jag fixa det sista, ha det bra alla !

/ E

Frågan är ju vad man gör uppe såhär tidigt när man är ledig? haha, är för trött för att vara uppe egentligen men ändå för pigg för att sova vilket blir jobbigt. Sen är jag hemma hos gustav också så det finns inte för mycket att gära haha, just nu väntar jag på att han ska komma hem vilket han gör vid 9 tiden :)

Ikväll ska jag min familj ( mamma, pappa, syrran, hennes sambo, min bror och gustav ) på bio :) Broshans tjej skulle också följt med men hon skulle till ullared så hon hann inte, tråkigt att hon missar den filmen. Vi ska se Luftslottet som sprängdes vilket är den tredje filmerna som är baserade på Stig larssons böcker. Alla har säkert sätt, män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden? Om inte se dom ! Det är ett måste kan jag säga och till er som sätt dom, vad tycker ni? Någon mer än jag som ska se premären på filmen idag kanske? Har ni några förväntningar på denna filmen osv, skriv ner lite alltid kul att höra vad andra tycker också. Detta är tredje gången som jag går på premiären också, gick på män som hatar kvinnor på det, flickan som lekte med elden på det och nu denna, så det är lite kul faktiskt.

Och på första filmen va det jag, mamma, pappa, syrran, hennes sambo och min bror. Förra va det samma fast min brors tjej va med och nu är det samma fast gustav ska med ( och inte min brors tjej då tyvärr ) haha men det är ändå lite kul tycker jag. När flickan som lekte med elden kom ut på premären hade jag och gsuatv just träffats och båda skulle på premiären kommer jag ihåg och jag var så sjuk närvös att vi skulle sitta så vi såg varan, men fick reda på efteråt att det inte va samma biograf vi var på bara samma film och samma tid :P Lite coolt ändå haha. Båda har sinne för film smak iaf. Nä nu ska jag krypa ner och se på en film och vänta på att min älskling ska komma <3 Ha en forsatt bra fredag det ser ju ut att bli fint väder också idag, det gillar vi !

/ E

Idag eller ja ikväll blir det bio med noomie och pojkarna :) Känns så himla bra att vi hittar på massa skoj tillsammans och att våra pojkar kommer så bra överens ! Vi ska se den nya Twilight filmen, New Moon får hoppas att den är bra för den verkar faktiskt vara det. Ettan sög måste jag säga, himla långtråkig så får hoppas på att denna är betydligt bättre. Jag går mest med för att utnyttja min sista " halva priset " på biljetten grej haha. Nä nu ska jag fixa iordning mig och sen blir det nog till att åka, ha det fint.

/ E
Laddad inför ikväll, jo tack ! Men det känns som om tiden står still eller något, gud vad det går långstamt. Hade tänkt att börja fixa iordning mig men haha, såg att klockan bara var två så det är nog ingen stor idé att börja med det nu. Fast iof så tar ju håret ungefär en timma att göra så man kanske ska göra det? :P hmm, klar vid 3 tiden sen käka och sminka mig klar vid 4 och då är det två timmar kvar, hmm det är nog aningen tidigt att börja ändå skulle jag tro. Är så förbannat hungrig, har inte käkat någon frukost inte bra men ser ingen mening i det nu när jag ändå snart ska äta middag. Får väl se hur det blir med det, kanske ska vila en stund ganska trött. Skriver kanske mer sen om hinner ;) Ha en fortsatt bra lördags kväll alla <3

/ E
Igår kollade vi på paranormal activity och jag blev faktiskt riktigt förvånad, alla som jag pratat med har sagt att dom tycker eller har hört att den är skit bra men fy vilken dålig film måste jag säga ! Den var lite läskig och man hoppa till ibland men det var för lång tråkigt det hände typ aldrig något, känndes mest som en dokumänt likanden film. Inte alls som jag trodde den skulle vara, vilket förstås var lite tråkigt. Trodde verkligen det skulle vara en bio film men nejdå där hade jag helt fel, så ett tips slösa inga pengar på den filmen ;)

Det känns som om det var hur längesen som helst, men så otroligt länge var det ju faktiskt inte haha. Nu har jag fått lite tid över så tänkte att då kan jag ju passa på att blogga lite, i måndags var klassen på studie besök på svt och kollade på lite olika saker. Hur det går till i studion, redigering osv. Det var faktiskt ganska coolt att se det, men alla var trötta och sega så det var ju lite mindre bra kanske haha. Annars har jag bara slappat med gustav dom andra dagarna, finns inte mycket mer att göra när det är så grått och tråkigt ute, gah blir galen ! Behöver sol nu.. eller vad säger ni?

Idag ska jag fota mina modeller för nog sista gången så ska se till att få allt klart med det nu tänkte jag, kanske blir en till foto tagning på söndag men det återstår att se. Annars idag har jag pluggat, nästan klar med min sveska uppgift tänkte att jag skulle göra lite engelska också så känner jag mig ganska duktig. Städa gjorde jag igår eller ja plockade iordning kanske man ska säga, sen tänkte jag lägga upp lite bilder ifrån besöket på svt om ni är intresserade? :) Nu skriker magen efter mat så får väl fixa det, väntar på att gustav ska ringa också saknar min baby nu ! <3 Har han inte ringt vid 12 så får väl jag göra det hehe (A) Ha en fortsatt bra dag

/ E
Jag vet inte riktigt vad det är , men jag känner mig så himla nerdstämd och ledsen nu för tiden.. Kan ha att göra med att det är höst, jag vet inte kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Har underbara vänner, en underbar familj och en underbar pojkvän vad mer kan man vilja ha? Känner mig ensam fast jag vet att jag inte är det, blir sur över saker som egentligen inte alls är något att bli sur över.. Behöver något, men vet inte vad.. känns som om ett tomt hål i mig som bara växer och ja vet inte hur jag ska få det att sluta växa och bli större, behöver något jag inte vet vad det är :/
Idag fyller gustav 21 år och jag trodde vi skulle ha mys men så blev det icke, dricka går ju det också men inte för min del. Det blir en mysig hemma kväll med mina underbara vänner ist, vad skulle jag göra utan er? Tack för att ni finns <3

Ja av mig fick gustav ett halsband i silver och ett samma fast armband, får hoppas att han tycker om det. Han ville inte öppna det när inte jag va med, söt <3 Men tror nog han kommer gilla det.



grattis älskling, hoppas du får en toppen dag <3

Jag mår så otroligt bra tillsammans med dig gustav så det finns inte, har aldrig kännt att jag kan vara mig själv med en människa så som jag kan med dig. Du har öppnat upp något nytt inom mig och det känns verkligen underbart! Tillsammans med dig går jag genom eld och vatten, du är det finaste i mitt liv hjätat <3


emma hjärta gustav <3
Ja, jag visste att något skulle hända idag och det har det också. Fick ett samtal ifrån från min chef idag och nu är det massa nytt krongel om att jag inte har körtkort och shit, blir så trött..

Idag blir det bio med noomie, jocke och gustav. Vi ska se 2012 som verkar vara en skit bra film, eller vad säger ni? Brukar inte gilla sådan filmer egentligen eftersom jag blir sån efter och tror på att det kommer hända, sen har jag en pojkvän som gillar att skämma upp mig så han kommer säker intala mig att det kommer bli så.. haha. Nä men det får vi väl inte hoppas att det blir, och får hoppas att filmen leder upp till sina förväntningar.

Igår var de överasknings middag för pontus som flyttar idag, tråkigt ! Han blev riktigt överaskad och glad över det vi gjorde och kvällen blev riktigt lyckad och mysig, tack alla <3 Och pontus du får ha det jätte bra nu, kommer sakna dig även om vi inte umgåtts så mycket nu det sista så är det ju alltid tråkigt när någon fylttar sådär, men vi håller komtakten !

Nä nu måste jag göra iordning mig om jag ska hinna, hungrig är jag också får se te att få något i magen. Har inte hunnit käka idag ens, för jag och putte tog med oss edvin på en lång promenad runt hela hälsö i morse och sen blev det fika hos moster och efter det film hos gustav haha fast jag somnade och nu är man hem kommen och har just duschat, tiden går fort när man har roligt som man brukar säga. Och ja nu går den för fort måste snabba mig, ha en fortsatt bra fredag den 13 och skriv gärna om något typiskt har hänt er denna dagen, idag eller någon annan gång som den har inträffat. Alltid kul att läsa.. ska försöka komma på om det är något som hänt mig också

/ E
Idag fyller Noomie 18 år, äntligen eller vad säger du? detta har vi väntat på i 100 år känns det som haha, det va detta man gick och prata om i 9 an.. - tänk när vi är 18 och får gå på krogen, shit ! Så mycket skillnad är det ju iof inte faktiskt, men det är en otrolig frihet när det gäller krogen iaf. Men du har ju klarat dig bra med mitt pass haha, men nu är det slut på det och som du har väntat.

Hoppas du fick en helt underbar dag, för det är du värld och nu är det inte många dagar kvar tills du får din efterlängrade julklapp heller. Så otroligt glad och tacksam över att jag har dig i mitt liv, du är verkligen min bästa vän och jag älskar dig så mycket! Du är en sån fin människa så det finns inte, grattis på 18 års dagen gumman



Hipp, hipp, hurra för Noomie som fyller 18 år idag <3

Först och främst vill jag tack alla er som skickade in tips eller ja alla och alla, ni som gjord det :) uppskattas verkligen! Vad det blev skriver jag efter lördag eftersom det är hemligt ännu så vill inte avslöja något här än, men tror nog han kommer bli super glad för det han får. Det händer inte så mycket nu för tiden, eller jo skolan tar upp den mästa tiden faktiskt. Masser med plugg och sen de tiden jag har över får bli att spendera med älsklingen och mina vänner, därför blir det inte mycket bloggande tyvärr får jag säga men det känns som om man tappat en del läsare nu och ni har blivit fruktansvärt dåliga på att kommentera, vad händer? haha.. kanske lika bra att lägga ner bloggandet om ändå ingen läser eller kommenterar .. hmm ja jag får se hur det blir med det. Nu ska jag plugga lite trafik tänkte jag, sen blir det till att ta en dusch och sedan åka till älsklingen och kolla på tv och mysa. Ikväll är det den nya serien morden på tv såg den sist också, den verkar faktiskt bra ! Men det som suger mest är ju att det går samtidigt som oskylidgt dömd och nu kom jag på att jag inte sätt förra veckans avsnitt av det så ska nog ta mig upp och göra det, men risken är stor att jag somnar gud va trött jag är. Skolan tar kål på mig men nu är det bara en dag kvar, wiie !

Imorgon blir det ännu en överaskning, sen fredag blir det bio med noomie, jocke och gustav <3 Ska se premiäran av den nya filmen 2012 och det ser jag verkligen fram imot. Ska bli riktigt trevligt, sen lördag fyller älsklingen år så då blir det nog mys förmodligen om han inte får sig att fira med alkohol haha.. Det återstår att se helt enkelt. Nu blir det tv för annars somnar jag här och nu framför datan och det vill man ju inte göra..

/ E
Behöver lite hjälp av er alla läsare nu så nu får ni vara snälla och ställa upp, alla som läser detta inlägget okej? Min pojkvän fyller 21 den 14 onde ( om drygt en vecka alltså ) och jag vet inte vad jag ska ge honom så nu behöver jag all hjälp och alla tips jag kan få av er läsare till att hitta en bra present till honom :) Tack på förhand

/ E
ja det är ju frågan det, haha .. sitter här framför datan och tråkar sönder men ska ner med beckis nu till klova och kolla efter lite smått och gott, eller fast nu kom jag på att jag inte orkar det eftersom det regnar och jag vill inte bli blöt haha. Sen är det riktigt kallt ute, snart blir det vinter brrr .. usch ! snö och slask är det värtsta jag vet, fast snö och kallt är mysigt när man har någon att mysa med :) Eller vad säger ni?
Den 1/11-09 är och kommer alltid förbli en sorgens dag för änglarna, matchen slutade 1-2 till AIK och det blev inget sm guld till IFK götebrog 2009. Personligen tycker jag att blåvitt var värda guldet, dom spelade bäst och har gjort det under året också så det var verkligen synd.. men men nu är det som det är. 2010 här kommer vi, bara att blicka framåt <3
Det blir inte mycket bloggande nu, men det har jag ju sagt så många gånger till er nu så jag tror ni vet det haha. Helgen har varit väldigt upp och ner, både bra och dålig kanske man ska säga..

Lördags var det först middag hos albin mycket trevligt och vi var där vid 3 tiden för att se på kalle ( haha dom hade jul team ) så blev det jul mat och dricka. Sen vid 11 blev det stranbarn och där va det erotiskt tema haha och jag hade inte ens klätt ut mig till något av det haha dåligt av mig jag vet, men skulle egentligen inte gå men nu blev det så ändå. Kvällen slutade inte som väntat och det blev en del bråk..

Har nog aldrig varit så arg, ledsen eller sårad innan.. och att det är just du som är inblandad förvånar mig faktiskt inte.. Men skitsamma om det nu, orkar inte ens tänka på det.

I går var en sorgen dag, inga glada miner på hela dagen.. suck ! ja det va ingen kul dag igår..

Och idag öser regnet ner, uscha .. ska hem till gustav sen och se dom nya johan falk filmerna, som vi har längtat haha så jävla grymma ( har dom andra varit ) så får väl hoppas att dessa är det med ;) haha.