Just nu



nu ska jag krypa ner i sängen brevid älskling och se på film, godnatt ♥




tunika från kappahl

Oj har verkligen inte haft tid att blogga alls idag, illa ! Började åtta idag och försov mig lite så fick stressa jätte mycket i morse sen hade jag fullt upp hela dagen i skolan. På foto så skulle vi sitta och läsa massa manual likanande häften och svara på massa frågor till det, sen fick vi nytt schema men det var jätte dåligt så bytte bort en kurs till en annan så nu blev det jätte bra ist, kan visa imorgon.

Sen pluggade vi inför provet som var sista lektionen, kunde typ inget så det tog skit lång tid för mig sen var jag hemma vid fem typ så åkte jag ner till jobbet och hälsade på Rebecka och pratade även med chefen, ska jobba imorgon då jag slutar tidigt. Angående det igår så skickade jag faktiskt sms och frågade honom om jag skulle komma idag och att vi skulle prata om när jag kunde jobba osv så ringde han upp mig och han var inte alls sur eller något ting så det kändes skönt.

Ja och sen har det varit massor på tvn att se så ja det är därför jag inte hunnit blogga förens nu. Visar lite bilder ifrån jobbet förut, ni har ju frågat vad jag jobbar med och hur det är osv så här får ni också se hur det ser ut ;)



Hej på er, hur är det? Det är bättre med mig nu än det var innan, fy va död i morse så skrev Rebecka och frågade om jag skulle med och träna? Never ! Haha, mina ben var totalt döda efter förra passet jag gjorde, plust att sträckt en muskel eller något det har låst sig eller något, ramlade ner för trappan häromdagen och tror det hände något då, jätte ont gör det! Buhu..

Men men det är bara att hära ut, tillbaka till verkligheten och skolan imorgon då, fy inte pepp för fem öre. Har verkligen njutit av dessa lediga dagar jag haft det var mer än behövande ska jag säga. Sen gick det inte så snabbt som det brukar göra heller och jag fick verkligen njuta av det. Dock blev det ju jobbande också, på tal om det så vet jag inte om han är sur eller något på mig?

Chefen alltså, han frågade om jag kunde komma in på fredag ( jobbade ju bara till tolv typ ) och jag sa för att jag kunde det, för skulle stänga och sådär men har ganska mycket i skolan nu. Inlämning som jag lämnat in nu men det tog ett par timmar sen också prov imorgon som jag ska plugga till för det är sista provet i den kursen och ganska avgörande för betyget klart jag vill plugga liksom?

Sen så frågade han också om jag kunde komma in en stund på lördag och sen jobba själv på söndag som vanligt och göra allt själv har ju bara prov jobbat innan och med honom där hela tiden sen har jag inte fått några pengar för det heller och har varit där ifrån halv tio till fyra, tre fyra gånger det är ändå ganska mycket? Ja i alla fall så sa jag ju först att jag kunde jobba och det var innan jag visste hur mycket det faktiskt va med pluggadet och det.

Ja sa att jag inte riktigt visste men att jag trodde jag kunde jobba, sen så medelade jag då om att jag inte kunde komma på kvällen på fredag och lite senare sa jag också att jag inte kunde jobba något alls i helgen för att det var väligt mycket och sådär. När jag va där och sa det till han så sa han ändå ; jo ja förstår skolan är också viktigt osv.. och det är klart den är eftersom det är sista terminen liksom.

Men efter jag sa att jag inte kunde jobba något alls så svarade han mig inte och har inte hört av sig alls? Är inte det lite nonshalant eller? Han har liksom svarat på allt annat och han själv sa om du har tid kom hit, annars tar vi det på måndag när du fått ditt schema och jag skrev det " kan vi inte ta det på måndag ist när jag fått mitt schema? " men foortfrande inget svar, jag känner jag kan inte bara gå dit heller hejhej här är jag. För det känns just nu som att vi inte har någon avtalad tid så och det känns faktiskt lite jobbigt. Borde jag höra av mig igen och fråga om jag ska komma imorgon eller ska jag vänta, vad tycker ni?

Behöver lite rådgivning känner jag, för vet inte riktigt hur jag ska göra. Om han ska vara nonchalant och inte svara när det är han som är i behov av mig eller vad man ska säga? Det är inte så att jag dör för att få detta jobbet så, jag hade tyckte det va skönt med lite extra pengar som alla andra liksom men det är ju inte något toppen jobb precis men bättre än ingenting, absolut men det är inte så att jag är beredd att offra vad som helst för att få det. Ska han vara nonchalant och få mig att liksom känna att det är jag som gör fel för att han inte svara så vill man ju inte ställa upp och hjälpa en person som jag faktiskt gör och har gjort. Tror inte det är många som jobbar gratis så mycket som jag gjort, kanske får pengar sen men det är inget han sagt något om och inte heller något som jag känner att jag kan mä att fråga efter såhär när man inte ens känner personen. Men får väl se han kanske hör av sig imorgon eller något, vad tycker ni jag ska göra om han inte gör det? Skita i det och vänta tills han hör av sig eller höra av mig till honom? Jag vet inte riktigt..

Nä nu ska jag äta sen blir det sängen, får sova på saken tror jag. Godnatt puss






puss


sitter hemma hos simon med älskling och har precis ätit tahi mat mumms ! Nu blir det film, puss !

Godmorgon på er, hur mår ni? jag mår inte så bra därför inte jag skrivit och kommer nog inte orka göra det så mycket idag heller, fy inte mått såhär dåligt på länge. Igår så kom gustavs kompis andreas hit så spelade vi mario därför jag inte hann skiva mera igår för att efter det så gjorde vi iordning oss och åkte ner till strandbaren för att äta sen åkte vi hem till Dick och satt där med trevligt folk.

Jag hade släpat med mig systemkameran för att ta lite bilder men när jag ska ta kort så står det " inget kort i " då sitter det hemma i datan, typiskt ! Så blev inga bilder ifrån igår men jag hade i alla fall skoj, efter Dick gick vi till golfen men det blev inte så lång varigt mådde inte så bra :( buhu ! Nu ska jag äta hörs sen puss
Har en fråga till alla er, sitter ju med en uppgift nu som sagt och det är rättskunskap någon som är bra på det eller läser det och kan hjälpa mig lite fattar ingen :( haha, tack på förhand puss !
Godmorgon, sovit gott? Jag har sovit sådär oroligt inatt typ som om det ska hända något eller något, ah jag vet inte jätte jobbig känsla i alla fall, usch ! Men nu är det bättre haha, tur det.

Vad händer idag? Ja jag ska göra klart en uppgift och skicka in den, sen blir det nog dricka ikväll tror jag. Ska nog följa med pojkvännen och hans vänner ut idag, men har inte jätte mycket pengar så får se hur jag gör men tror nog att det blir så :) Skriver mera sen, puss !




gurka, tomater, potatisgratäng, ryggbiff och rödvinssås

Kom nyss hem, har varit och handlat fy varför är det alltid kö på ica? Så när det står jätte många i kö varför inte öppan en kassa till? Hmm, ja ibland undra man vad som tänker med. Ja menar alla har väl stått i kö i sitt liv och jag tror ingen tycker det är speciellt kul att göra det, man vill ju bara hem så snabbt som möjligt speciellt på kvällen, eller vad säger ni? Känner ni igen er?

Nu väntar jag på att maten ska bli klar, ska på riktig lyx mat idag fast det brukar faktiskt vi få på helgen. Någon dag på helgen får vi lite restaurang mat typ, brukade alltid mamma och pappa göra på fredagar hemma också när jag bodde där eller ja när jag va där kanske man ska säga? Har ju inte flyttat på riktigt än, men är ju aldrig hemma mera bara och hälsar på ibland, hämtar kläder osv. Men så jag är van kan man säga, idag bjuds det på ryggbiff med potatisgratäng och rödvinssås mumms !

Gustavs mamma och pappa är kockar ( som alltid ) och dom skulle ha fisk och något men varken jag eller Gustav är så speciellt mycket för fisk vi är mer kött människor, inte för att jag tycker det är äckligt eller så hade ju ätit det om det var det som bjöds men det är värre med killen han är ganska gräsen och bortskämd så vill han ha annat så brukar dom göra det haha, söta ! Sen blir det väl jag som får göra det? Opps, nej det får han göra själv om det inte passar haha.

Båda kan göra mat bara vi vill, men det är sällan man vill det så mer att man måste kanske? Imorgon blir det träningen igen fast bara på gymmet det blir väl gå bandet eller cykeln på morgonen. Sen ska jag jobba en stund, sen plugga. Måste få klart en sak och lämna in den senaste imorgon sedan plugga på provet också, det är ganska mycket nu haha men men det ska nog gå bra.

Nä nu får jag nog gå ut och hjälpa till med maten lite, kan ju inte bara bli serverad som vilken bortskämd snorunge som helst haha, hörs sen puss !

Puuhh, badypump var ju riktigt jobbig måste jag säga haha men nu är jag hemma igen i alla fall, halvt död så nu ska jag ta mig något att äta, viktigt efter träningen att äta och dricka ! Men man kan kanske förstå att jag är helt slut så otränad som jag är, ALDRIG tränat innan haha så det är på tiden kanske? Sen ska jag lägga mig på soffan en stund och ta igen mig tänkte jag. Skriver mera sen !

Tänkte jag skulle hinna med en snbba fråga innan bara som jag fick ifrån en tjej

medina: Hej Fin blogg, har en fråga jag är en 18 årig tjej och vill ha ett jobb var ska man söka ?

Svar: Ja det beror på vad du är intresserad av? Sök på dom ställen där du tror att du skulle kunna trivas helt enkelt ingen som kan svara på det förutom du själv, lycka till
Nu ska jag åka iväg och träna strax hörs sen, puss !






söt tunika från Kapphal och mössa från lindex

anna olovsson: vad tycker du om klassen nuförtiden ?

svar:
Haha, oj vilket gammalt inlägg jo jag gillar min klass har skaffat mig ett par riktigt goda vänner och jag kommer bra överens med dom flesta. Jag tror jag kommer hålla kontakten med dom flesta av dom som jag är vän med nu :)

P.S jag vet att det är jätte tråkigt att läsa bloggar utan bilder och ni får ursäkta att det inte vairt så mycket bilder nu, men det blir bättre jag lovar. Men det är lite mycket nu bara. Men ska lägga upp otfits bilder snart så håll er uppdaterade ;)
God eftermiddag på er, hann inte skriva imorse innan jobbet men nu är jag hemma igen. Gick vid tolv och nu har jag städat hela huset, puhh ! Visst har jag blivit duktig? Skaffat mig jobb, börjat träna osv. Känner mig nästan vuxen nu, haha. Ja och snart flyttar vi ju också så det blir det lite mer på riktigt.

Ska träna klockan fem sen efter det ska jag jobba på kvällen så det blir en lugn dag idag, måste plugga lite också men först ska jag se till att få mig något i magen är vrål hungrig men har tvättat golven där ute så får vänta lite. Skriver mera sen puss
Så nu är jag hemma igen, blev ingen hård träningn eftersom det var första gången jag NÅGONSIN tränat eller ja om man inte räknat när vi var på gymmet i skolan på idrotten men det tog man inte speciellt seriöst och gjorde inte så mycket. Men nu ska jag nog börja på allvar, det känns bra.

Ska träna redan imorgon och bokade på söndag också, duktigt va? Nu ska jag strax åka ner till jobbet och stänga, puhh. Känns som schemat är ganska full bokat nu, eller hur? Men hann med ett litet blogg inlägg innan kvällen iaf, sen när jag kommer hem ska jag sova är helt slut, skönt att jag hann duscha nu innan. Det behövdes verkligen, mitt hår usch det var så himla äckligt. Men nu känner jag mig lite som en ny människa igen, skönt !

Ha en bra kväll alla, hörs imorgon godnatt puss
Ingen ro ingen vila nu ska jag åka med mina två duktiga och lite peppiga vänner Patrik och Rebecka och träna, dom skulle gå och så frågade dom om jag ville följa med aw söta dom är och tänker på mig haha ;) Ska tillbaka till jobbet vid nio och stänga och sådär, så hinner nog inte hem mera idag. Får åka hem till mamma och duscha snabbt bara :)

Hinner nog inte skriva mera idag, så ha en fortsatt bra kväll puss !

Sex timmar senare, äntligen hemma puhh ! Han sa att jag kunde jobba en timma för att jag inte mådde bra ändå så slutade jag nu`Hmm, okej. Jaja gjorde inget för började må bättre igen, hade behövt göra lite läxor nu men är lite trött i huvudet så får göra det senare om jag orkar eller också imorgon.

Nu ska jag lägga mig på soffan tillsammans med pojkvännen och slappa, hörs sen

Godmorgon på er, nu ska jag åka iväg till jobbet har lite brottom ska vara där halv så får åka nu. Hörs sen puss
Sådär nu är jag hemma igen, hemma hos mig alltså haha. Har varit borta hela dagen, puhh lite slut när man är med små barn hela dagen så det är väl tur man tycker om dom så man står ut. Haha nej det lät kanske lite taskigt? Älskar dom riktigt mycket, men ja som alla små barn så kan det vara lite krävande ibland det var bara det jag menade :)

Nu ska jag se halv åtta hos mig, eller jag kollar nu sen blir det nog någon film sedan sängen. Ska jobba imorgon, suck men men :)
Så då var jag hemma igen från utvecklingssamtalet och det gick bra, inga IG i betyg i alla fall skönt ! Dock en IG varning i foto men det är bara för jag inte lämnat in en sak, så det går snabbt att fixa till det men tror inte det blir mer än G i den kursen faktiskt.

Nu är jag tillbaka hos syster igen, skulle ju åkt till siba också får se om jag hinner med det eller vad jag gör kanske drar med mig Edvin och åka dit inna Micke kommer hem, för hans ka hjälpa mig med läxor därför jag skulle stanna haha. Så tråkigt att åka själv, för vi kan ju inte åka alla eftersom Wilma inte har någon barnstol här.

Får se hur jag gör, får vara lite social nu. Hörs sen puss
Nu har jag precis fått Edvin till att sova och syster försöker få Wilma att sova men hon verkar inte vilja så jag passar på att blogga lite under tiden, men har inte sådär jätte mycket att skriva. Ska snart åkta till skolan och gå på utvecklingssamtal sen ska jag hit igen och hämta upp Edvin, vi ska till Siba också och kolla vad det är för fel på min hårdisk som håller på att krongla till tusen.

Sen ska vi åka hem, tror att hans mamma saknar honom lite faktiskt. Men nu får hon ju tid att vara med bara Elias det är ju inte så ofta kanske, nä nu ska jag hjälpa syster att lägga över bilder till datan skriver mera sen, men nu fick syrran telefon så passade på att ta lite bilder på mig och Wilma som inte lyckats somna än ;)

mosters äkskling ♥

Hej på er nu har jag kommit hem till min syster, sitter och passar Wilma och Edvin just nu. Men Edvin roar sig med att titta på tvn och Wilma som sitter i baby sitten och leker för sig själv haha, så dom underhåller sig själva lite. Men får hålla ett öga på dom hela tiden så klart.

Hinner inte skriva så mycket mer men tänkte jag lägger upp liter bilder ifrån just nu:

Godmorgon, nu är jag ganska stressad trodde jag hade gått om tid på mig men. Trodde jag hade en och en halv timma på mig, men nej det visade sig att jag hade bara en halvtimma på mig eller ja har. Så är ganska stressad nu faktiskt..

Men det löser sig nog, ska till tandläkaren klockan halv åtta sen in till stan och hem till min syster, ska vara barnvakt åt Wilma, sen ska vi fota också. Har med mig Edvin också, skriver mera sen puss !
Så nu är jag hemma igen, det blev ingen vistelse till moster hon hade lite fullt upp med att passa Melvin och sina egna barn så jag tänkte det kanske var bättre att åka hem. En kelgalen katt och en sovandes pojkvän var det jag blev bemött av haha, aw.

Fick ett jätte fint halsband av mormor för att jag klarade körkortet, visar sen :)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på klockan är ju bara fem? Hmm.. Vad finns det att göra? Kanske ska fortsätta rensa på min hårdisk men den verkar inte riktigt som den ska så vet inte om jag vågar ha på den så mycket, tänk om den slutar funka? Då är det den fjärde eller femte som gått sönder och det är inte skoj att bli av med allt :/ eller hur?

Nä nu ska jag hitta på något, får se vad det blir hörs sen
Då var det dags att åka igen, ska hem till mamma och pappa för att hämta lite saker tills imorgon. Sen ska jag hem till mormor en stund, sen kanske vi åker förbi moster också :) Får se, hörs sen

Vet inte om jag är ledsen eller vad det är med mig faktiskt, känner mig ensam.. lämnad. Men jag har allt jag någonsin vellat ha, jag har en fantastisk pojkvän som jag älskar mer än allt ♥ En familj och sälkt som är så otoligt bra och underbara vänner, vad med kan man begära?

Jag har så mycket att vara tacksam över, min fina systerdotter Wilma som kommer växa upp fortare än man kan ana och bli den sötaste flickan i världen. Få vara del av alla fina människor runt om kring mig liv, mina små kusiner Edvin, Elias och Melvin som ligger mig riktigt nära om hjärtat, Edvin är min egen lilla bebis och det kommer han alltid vara. Har inte lärt känna Elias och Melvin på samma sätt, men tycker såklart om dom jätte mycket också med Edvin är det något speciellt med, min prins

Jag vet inte varför jag känner mig helt nere, kanske ibland man behöver höra "att man är bra som man är", " att man är en bra vän " , " att man är älskad av dom man älskar " osv. Kanske det är något sådan jag behöver höra, jag vet inte. Känner mig bara .. ingenting. Mål lös? Allting bara är, vi bara är.. Behöver något, men jag vet inte vad. En kram och några vänliga ord, det är allt jag vill ha just nu..

P.S ibland måste jag få skriva av mig här i bloggen även om det är lite nedstämmda inlägg, förlåt men bloggen handlar om mitt liv, mina tankar, känslor osv.. Ibland kan det kännas skönt att bara få skriva ut allting som bara känns bajs..



Jag kan inte föreställa mig ett liv utan dig, jag älskar dig över allt annat ♥



Godmorgon, eller ja det är väl kanske inte morgon längre men jag ligger fortfrande i sängen. Med papper och värk tabletter, skulle egentligen jobbat idag men kände att det inte funkade riktigt mådde jättte dåligt så ska jobba igen på torsdag kanske åker dit ikväll om jag mår bättre.

Men annars ska jag jobba torsdag och fredag sen är jag klar med att prov jobba och efter att ha fått chemat på måndag så vet jag vilka dagar jag kan jobba, skolan går ju fortfrande först. Inte långt kvar nu tills studenten, wiie !

Nu tänkte jag ta mig upp och få mig något i magen faktiskt, skiver mera sen !
cecilia : det är roligt att se bilder på mat du har lagat :) det borde du lägga upp mer tkr jag. bra blogg, läser varje dag! :)

Aww, tack ! Har precis börjat med det, men då vet jag att det är något som du/ni vill se och läsa om så då fortsätter jag absolut med det. Men kanske inte hinner lägga upp varje dag då jag börjat jobba och går i skolan och har inte med mig kameran hela tiden, men ska försöka så gått det går :) Kram
Så nu är jag hemma igen, men har lite ont om tid sitter och ser på familjen anorlunda nu har precis sätt på halv åtta hos mig, men eftersom vi håller på att ladda ner en film och båda två ska upp tidigt imorgon och vill upp i tid så ska vi försöka sätta igång filmen vid nio så det inte blir för sent.

Lägger upp några bilder från hos moster ♥









Hej igen på er, puhh vilken dag... Är redan trött på jobbet haha hur ska detta gå? Nej men det ju bara ett extra jobb, det är ändå ganska slappt men nu i början är det ganska mycket och chefen säger samma sak om och om igen haha, ja jag fattar. Men det blir nog lite skönare sen när man får jobba själv, prov jobbar ju fortfrande så det innebär att chefen också är där och jobba.

Kom hem för en stund sedan men det blir inte långvarit ska hem till moster idag som fyller år, stort grattis till dig Ulrika ♥ Så ska dit med mammi snart, får gowsa lite med dom underbara pojkarna också. Så vet inte riktigt när jag kommer hem, vi hörs sen ! Puss
Godmorgon, allt bra med er? Här är det bra iaf, ska strax åka iväg till jobbet. Skulle varit med när dom öppnade eller när han öppnade egentligen men kände att jag behövde en sovmorgon idag så sa att jag skulle komma efter elva, men ska duscha och sådär innan jag åker så det tar ju sin lilla tid. Annars ska jag nog inte göra så speciellt mycket idag, får se.

Hörs sen puss !

Kommer inte hinna blogga mera idag, efter solsidan blir det sängen. Ska ju jobba imorgon, så måste komma i säng i tid verkligen. Och hinner nog inte skriva så mycket imorgon heller på förmiddagen då jag ska jobba tio till fyra, så ni vet. Men ha en fortsatt bra kväll alle sammans, godnatt puss !

Äntligen, nu är det inte långt kvar tills det börjar wiie ! Haha, helt extas typ? Men det är ju så himla skoj, det är nog det roligaste sverige har gjort och jag hoppas verkligen att dom fortsätter för detta är humor som verkligen alla svenskar älskar. Solsidan om 10 minuter missa inte det !


Gjorde en kyckling sallad till mig själv fast la på lite mos också, den besod av isbergssallad, gurka, tomas, lök, kyckling två kulor mos och massa vitlöksås. Onyttigt men gott, ibland får det vara det också ;)

Nu har vi kommit tillbaka och hem igen och nu sitter vi och kollar på en astrid lindgrens film som går på tv1000 nordic och det är en av dom bättre nämligen skrollan, ruskprick och knorrhane. Den är ju söt, tycker ni inte också det? Vi har även spelat monopoly idag igen och denna gången vann jag, så grymt ! För igår vann ju Patrik, jag trodde sten hårt på mig själv fast det gör ju iof alltid för jag brukar faktiskt vinna.. 

skriker det lite dålig förlorare här kanske? haha, jo men det måste jag nog säga att jag älskar att vinna och är verkligen en tävlings människa. Om någon skulle slå vad med mig är jag den som går in för det till tusen, haha det tror jag nog dom flesta av mina vänner kan hålla med mig om. Jag ger mig inte i första taget, inte för att jag avskyr att förlora mer att när jag väl ger mig in på något så ska jag klara det, så är det bara. Vi har också spelat mario party haha så därför jag inte skrivit förens nu.

Men har lite bilder ifrån när vi var och hälsade på hos Rebecka på jobbet, ja var så duktig och gjorde mat och diskade haha, ja man ska ju snart börja där så det är ju bara att vänja sig :)


Christopher och Patrik



Rebecka

Godmorgon, sovit gott? Jag har faktiskt inte sovit så mycket, eller jag tog en ganska lång sovmorgon men eftersom jag somnade efter fyra inatt så är det ju inte så mycket ändå, eller hur?

Patrik och hans pojkvän ska iaf snart komma och hämta mig så ska vi åka till Rebecka och hälsa på henne på jobbet, vi jobbar ju på samma jobb nu haha. Men har nog sagt att jag inte kan jobba idag, tänkte säkert att jag skulle vara bakfull? Nä juste, jag ville inte jobba kväll och missa allt skoj som går idag.. Eller iaf en sak som är skoj, solsidan.

Men han kommer ju vid fyra så får ha hunnit gå innan dess men det tror jag nog jag har, ska ju bara hälsa på. Nä nu måste jag springa dom är utanför. puss

Det var inget allvarligt mellan Patrik och hans pojkvän så nu sitter vi och underhåller oss med att spela Monopoly på wii det går ganska bra för mig faktiskt ;) Ser ut såhär just nu




jag är dom blå gatorna, patrik är dom röda och christopher dom gröna. Ser rätt bra ut för mig eller hur? Har ju ganska många gator, inga hus än dock men snart kommer mina stora hotell :D

Patriks pojkvän skrev sms förut och sa att dom hade något att berätta och att dom var tvunga att ses så just nu är han ute och träffar honom här utanför, bubben var lite nervös innan men hoppas att det går bra iaf ♥ Undra vad det kan vara dock, han sa att det inte var något negativt men ändå inget positivt? Hmm.. ja vad kan det vara då, vad tror ni? Får väl snart höra det, när han kommer tillbaka..

Tänkte faktiskt städa lite här under tiden och sen ska jag umgås med Patrik ♥ ska nog även lägga mig ganska tidigt så får se om jag skriver mer idag, annars hörs vi imorgon igen. Ha en fortsatt bra kväll, puss !
Nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet och äter massa nyttigt med ändå gott, tillsammans med denna snyggingen ;)




visst ser det gott ut? mumms

Här kommer några bilder ifrån igår när vi va och bowlade, riktigt trevlig kväll faktiskt :)


andreas och peter


hanna och klas


allan och gustav




idag blev det, tomater, gurka, med lövbiff och potatisgratäng.

Min underbara älskling stannade hemma hos mig så jag slapp vara själv, visst är han söt? Sen fick jag precis sms av Putte och han skulle komma hem och leka med mig, wiie ! Så ikväll ska spenderas med honom och min älskling kan de bli bättre? Neeej jag tror knappast det.

Skriver mera sen för nu ska jag hjälpa pojkvännens mamma i köket med maten, puss så länge

Fy vad jag har tråkigt, finner inga ord riktigt. Haha, varför blir jag så uttåkad när inte pojkvännen är hemma? Hade tänkt jag skulle plugga ikväll, låter väl roligt en lördag? Njaa inte så värst va? Men men, det finns inte så mycket annat att göra. Alla vänner är som sagt med deras pojkvänner eller dricker och känner inte för dricka idag, så får se vad jag ska hitta på.

Therese skulle egntligen kommit hit och käkat thai mat men sen kom hon inte över på något sätt och jag hade ingen bil osv, fett jobbigt ibland. Är jätte sugen på thai idag men kanske köper det senare ikväll ist och hoppas på att någon gör mat här. Undra när älsklingen kommer hem igen, han måste ju vara hungrig snart tycker man?

Han åkte till jobbet vid nio, när man talar om trollen han ringde nu och sa att han skulle komma hem. Vilken tur jag har, fast han ska vara med sina kompisar ikväll då det blir nog inte lång varit som han är hemma. Får väl se vad jag ska hitta på då, hörs sen !


är ganska uttråkad just nu .. buhu!

Nu ska jag iväg på ärenden, mamma ringde precis och bad mig åkte till affären och köpa kattsand till kissen där hemma då dom ska iväg och sova på hotell. Sen funkar tydligen inte farmors telefon så ska åka hem dit och kolla så allting är som det ska osv, så hörs om en stund.

Godmorgon, hur mår ni idag? Jag mår bra, är inte bakfull eller så haha. Men det hade jag inte tänkt att bli för den delen ändå igår, hade ju tänkt ta det lugnt. Man kan faktiskt gå ut utan att dricka, fast jag var ganska sugen igår måste jag säga så igår direkt efter bowlingen så åkte vi hem till Peter och Hanna för att sitta där och spela spel och dricka lite, men jag drack typ bara några munnar på en öl sen räckte det. Så det känns ganska skönt idag faktiskt.

Vad ska man hitta på idag då? Ingen aning, kanske ska bjuda över någon vän hit? Men dom har säkert redan andra planer det är ju trotts allt lördag, men får se. Längesen jag var med Putte nu, fast han är ju säkert hos sin pojkvän i stan. Men så är det när alla har pojkvänner, man har inte riktigt tid alltid och speciellt inte när någon annan kan haha.

Tänkte jag skulle lägga upp liter bilder ifrån igår, men just nu håller jag på att hämta hem en mapp med bilder ifrån Wilmas dop så datorn är lite seg just nu. Så får göra det sen, kan ju titta på lite glee så länge haha. Hörs sen




har på mig den gulliga tunikan mammi köpte, remember? visst var den fin, gillar den jätte mycket och idag passar den verkligen toppen :)

Nu är jag strax klar, fast egentligen vill jag inte göra iording mig så tidigt haha gör helst det typ det sista jag gör. Men men, har ju inte så mycket annat för mig. Mammi kommer snart hit med en tröja jag ska ha på mig idag, ni får en outfit bild sen ifall jag hinner.

Hörs om en stund
Tycker själv att jag blivit ganska duktig på att göra mat nu för tiden, tycker inte ni också det? Detta var min middag idag, visst ser det gott ut?




tomater, gurka, kotletter, potatist gratäng med rödvinssås, mumms




nu ska jag smörja in mig med goda christina aguilera body lotion, den är toppen (Y)

Nu ska jag hoppa in i duschen, ha hårinpackning och raka benen. Sen smörja in mig med massa goda krämer och måla naglarna jag ska ha mini spa för mig själv och ta hand om mig själv lite helt enkelt, så jag är upptagen ett tag nu framöver, men vi hörs sen. puss

Som jag skrev innan, nej det blev inget jobb för mig idag och kommer inte bli senare heller för jag ska nämligen bowla, det känns som jag gör det ganska ofta faktiskt haha. Men pojkvännen och hans jobba kompisar skulle ner efter jobbet och Peter som är Gustavs jobba kompis hans tjej Hanna ska också med och då hänger jag med på.

Så ja fram tills sex när vi ska gå ska jag sysselsätta mig med greek som jag laddat ner, så himla bra ! Det hade inte kommit några nya avsnitt av one tree hill, gossip girl eller 90210 så kollade jag greek eftersom det var jätte längesen jag såg det och dom hade släppt tre nya avsnitt på den nya säsongen som är säsong fyra.

Så om ni inte sätt den serien ladda ner den, för den är jätte bra ! Haha jag ser nog på alla serier nästan, sjukt men alla är så himla bra ! Vad ser ni på? 





två knäckemackor med skinka, små tomater med aromat över.

Godmorgon, sovit gott? Fick ju inget svar på det där med min dröm idé så verkar inte som om det är något ni vill läsa om då eller? Synd för inatt drömde jag jätte skumma saker men får väl dela med mig av det till någon annan då haha.

Jo jag skulle egentligen jobbat idag eller ja asså jag får komma dit när jag vill eftersom jag fortfrande lär mig och sådär, så hade tänkt att jag skulle göra det idag eftersom jag var ledig men har mått så dåligt nu imorse också därför jag inte bloggat, har mått illa och att stå där i kiosken och grillen när man mår illa är nog ingen hitt. Behöva vara trevlig imot alla och göra mat, nej det känns som om jag ska spy bara jag tänker på det. Så kanske går dit senare ifall det blir bättre, får se..

Nu hade jag tänkt jag skulle krypa ner i sängen igen och se ifall det är något skoj på tvn, hörs sen !
Oj statestiken sjuter i höjden ser jag, nog nytt besöksrekord idag.. längesen jag hade över 50 läsare på en dag men jag förstår er bloggen har ju varit rätt tråkig innan men nu börjar den ju bli bra egen, eller? Fast det beror nog kanske på att jag släppte låten idag också haha, men vem vet den kanske lockade till sig några som stannar man kan ju alltid hoppas iaf.

Skulle egentligen ha sätt filmen som gick på sexan nu men pojkvännen har haft fullt upp med att göra något så vi spelade in den, men han är inte klar än så får väl se hur det blir med det. Ska jobba imorgon också så behöver nog få min sömn, fortfrande bara provjobb men ändå det är alltid något. Känner att jag vill så mycket, men behöver pengar. Jag vill börja träna och behöver börja träna, sen spara pengar till kroatsien i sommar och flytten och det är mycket som hör till med den ska ni veta, det blir mycket pengar där. Sen har jag kollat på bil och grejer, ja allt kostar pengar så det är lika bra att spara så mycket som det bara går nu asså..

Nä nu har jag babblat klart för idag, nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att älsklingen snart kommer och gör detsamma, puss !
Åhh blir så trött på mig själv ibland, fick frågor i rättskunskapen för ett tag sen som jag fick hjälp av syrrans snälla sambo micke med att göra men när jag skulle lämna in dom så var det tydligen försent att lämna in dom så när jag rensade bland mina saker så slängde jag saker jag inte behövde och sådär så då slängde jag både pappret med frågorna och svaren..

Och idag säger läraren att det är det som är avgörande för om jag ska få VG eller MVG så himla typiskt? Hade tänkt göra det nu, men det kan jag ju inte.. Men tur att jag har en snäll vän som Noomie som ska till skolan imorgon så hon ska försöka ta med sig ett papper till mig, jag ska ju jobba imorgon eftersom jag är ledig. Men ändå typiskt när jag redan svarat på frågorna en gång eller så, får se om kanske micke kan vara snäll nog att hjälpa mig igen?

Får hoppas det haha, nä nu ska jag hitta på något får se vad bara finns inte så mycket att göra när pojkvännen ligger och sover i soffan samtidigt som han tittar på family guy och jag inte får byta för då vaknar han, åhh killar haha. Nej får väl hitta på något här på datan då, kanske läsa några bloggar..

 

Vers 1

15 oktober kom vår ängel till jorden
och jag vet att min syster är den stoltaste modern
längtan var stor tills dagen då du kom
och jag fick chansen att känna kärlek ännu en gång
två stolta föräldrar till en underbar dotter
Wilma du är finast i världen och söt som socker
så liten på joden, men så stor i mitt hjärta
jag älskar dig tjejen, du är mosters prinsessa
kommer alltid finnas till hands om du behöver mig
jag vill att du ska veta att jag finns här för dig
smälter när jag ser dig, du är så underbar
du har det lilla extra som ingen annan har
med dina blåa ögon och ditt mörka hår
dina små händer och dina små tår
får du hela världen att stanna till
jag ska ge dig allt du önskar, allt som du vill


Refräng (Jennifer)

En ängel från det blå
jag älskar dig, mer för varje dag som går
du är det finaste på jorden
och lyser starkare än alla stjärnorna på himmelen
du lyser starkare än allt


Vers 2

En dröm blev till verklighet då du fick se världen
jag älskar dig och jag finns med dig hela vägen
från dina första steg, till dina första tänder
från dagen då du kan allt själv och släpper mina händer
så kommer jag stå bakom dig, alltid finnas där
mitt lilla hjärta, du vet alltid vart jag är
ett litet barn, gjorde vintern så varm
dom bästa stunderna är när jag har dig i min famn
mormor och morfar är så stolta över dig
om du bara visste hur mycket som vi älskar dig
blir dom som pappa, eller din mamma?
blyg eller inte, det gör det samma
vi älskar dig för den du och kommer alltid göra det
allting blir bra, bara jag får se dig le
höra ditt skratt och veta att du mår bra
Wilma, du är det finaste vi har


Refräng (Jennifer)

En ängel från det blå
jag älskar dig, mer för varje dag som går
du är det finaste på jorden
och lyser starkare än alla stjärnorna på himmelen
du lyser starkare än allt
En ängel från det blå
jag älskar dig, mer för varje dag som går

Kanske är något jag borde satsa på, titta så fint jag lägger upp och så gott det ser ut. Blir ni inte jätte sugna? Detta är alltså maten jag lagade förut som jag lovade visa, det var riktigt gott och jag är fortfrande mätt tre timmar senare, man står sig ganska bra på detta alltså. Annars brukar alltid bli hungrig ganska fort igen..





det är alltså isbergssallad, tomater, gurka och rödlök med pommes, två kotletter med stekt lök och jensens favoritsås

Ja det är faktiskt sant, detta är hemlisen jag har hållt på med men det kanske ni redan listat ut. Har varit problem med vart jag ska lägga ut den eftersom alla bra sidor har dom tagit bort, znap och supertoppen båda dom var ju bara till att lägga upp och inte lika krongliga som frizon. Men kom på att jag har ju en myspace men fattar inte så mycket där asså haha, men nu är låten uppe där iaf så kanske den kommer in på frizon också, men nu kan ni lyssna på den HÄR <-- klicka för att komma till sidan. Låten heter som ni ser på bilden Min Prinsessa ft. Jennifer


Skriv gärna i kommentar här vad ni tyckte om den, lägger upp texten till låten om en stund

 

Ja, det är sant.. Det är dyrt att köra runt i bilen så får se till att pengarna rullar in som dom ska, hörs sen !
Janpan skickade och frågade om inte jag kunde göra en lista som ser ut såhär:

Dag 01 – Presentera mig själv.
Dag 02 – Min kärlek
Dag 03 – Mina familj.
Dag 04 – Det här åt jag i dag.
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag.
Dag 07 – Min första bästa vän
Dag 08 – Ett minne
Dag 09 – Mitt rum
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag.
Dag 11 – Mina bästa vänner
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Något du vill uppleva igen.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat minne
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – favorit godis
Dag 25 – En favorit färg
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina favorit saker
Dag 30 – Ett sista minne

Där man skriver ja det som står, man gör en grej varje dag. Vad tror ni om det? Det skulle nog vara en rolig grej faktiskt, fast jag ska nog ändra listan lite kom gärna med förslag om vad ni tycker ska vara med. Blir lite som fråga- svar då.. är det något ni vill veta eller att jag ska berätta om så kan jag lägga till det på listan :)
Så nu är jag hemma igen, eller ja var hemma vid halv tolv men åkte hem till mamma och pappa sen hem igen, gjorde mat och umgicks lite med Gustav när han var hemma på lunch. Så har inte haft tid att skriva förens nu, har ätit en super god middag som jag lagat helt själv som jag ska visa er strax.

Berättade ju förut att jag drömde så konstigt, ja kanske ska göra en kateori som heter drömmar där jag skriver om vad jag drömmer när jag kommer ihåg dom då, så kan ni också skriva era? Vad tror ni om det? Tycker det är ganska kul att skriva om det och höra andras också, för det kan liksom hända vad som helst i drömmen plus att det är kul att se tillbaka på sen. Vad säger ni?
Godmorgon, sovit gott? Jag har drömt så himla konstigt inatt tänkte berätta mer om det sen för är ganska stressad nu ska åka 5 i och har inte sminkat mig eller ätit klart än, så får nog skriva mera sen. Ska te skolan nu och ha muntlig redovisning, fyfan hatar det ... önska mig lycka till :)
Hej på er, kom hem ifrån skolan för ett tag sen men fick göra mig lite att äta när jag kom hem, sen har jag städat lite här och sedan tyckte jag att jag va värd lite vilan så la mig i soffan och slappade lite. Tills pojkvännen kom hem och skulle se på tråkiga simpsons och family guy som är sååå tråkigt !

Har en del plugg ändå, så det är väl dags att sätta igång med det. Hörs senare, puss
Godmorgon, sovit gott? Jag är lite stressad nu, ska strax åka till skolan, skriver medans jag trycker i mig en nyttig frukost här som består av detta



äggröra med bacon och lök i, två knäckemacor och ett glas saft

Tur säger jag bara att jag har bil hemma och körkort haha, annars skulle min buss gått nu plus att jag skulle fått stå ute och frysit ganska länge och det är ju aldrig kul. Nä nu måste jag snabba på lite, hörs senare !
Åkte hem till moster och tjuvade med mig denna sötnosen hem, älskar dig






prinsen

Rebecka var precis här och rökte och snackade lite, fast hon rökte ju förståss bara jag har INTE börjat igen och kommer inte göra det heller, nu var det 18 dagar sedan jag slutade röka ganska duktigt va? Har ju rökt ganska länge ändå, började i 8:an och röka regelbundet, då var jag allltså 14 år skulle fylla 15 och det var 2006 ( jag räknar ifrån 8:an iaf, även om jag rökte lite innan det också )

Sen slutade jag den 12/6 2009 och började igen dum som jag var sommaren efter, alltså denna sommaren som var 2010. Och nu slutade jag innan tolv slaget, då fimpade jag min sista cigarett. Förhoppningsvis för gott, men som alla säger "en gång rökare alltid rökare" och jag tror nog det är sant, men kommer aldrig börja så att jag röker varje dag igen. Nej det är det slut på. Om man bortser ifrån det året jag var rökfri så har jag rökt i fyra år, det tycker jag ändå är ganska länge för att vara så pass ung? men nu är det slut på det, haha vad var det ens egentligen jag skulle prata om, inte detta?

Jo juste, Rebecka var här och hon vill att jag ska hjälpa henne med hennes projektarbete så får se idag om jag orkar det, fast vad ska jag göra annars idag? Borde ju börja plugga rättskunskap eftersom vi ska ha prov på det snart så kanske är en bra idé att göra det? Sen måste vi börja med våran projektarbet lite mer nu också det ska snart vara klart.. Mycket att göra haha, skriver mera sen.
Godmorgon, sovit gott? Det har jag gjort, fast vaknade inte lika bra. Hade så fruktansvärt ont i halsen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen helt ärligt. Det gjorde så jävla ont så jag kände bara - nej jag måste vara hemma och vila idag. Och jag tror jag gjorde rätt, fast nu känns det fel.

Pojkvännen hade ju ont för ett tag sen och fick medicin utskriven så tog en sådan och nu är allt det onda borta, hur bra som helst. Men missar ganska mycket i skolan dessvärre, ringde Noomie förut och dom hade genomgång om något nytt som vi ska börja med. Jaja, får skriva av henne och ta igen det när jag kan helt enkelt.

Vaknade vid tolv så man kan ju lugnt säga att jag har sovit ut idag iaf haha, vet inte om jag ska åka och hämta lill prinsen Edvin och umgås med honom idag eller om jag bara ska ligga här själv. Det är ju lite lång tråkigt måste jag säga, kanske lika bra att plugga på något, men vad? Hmm.. Får se, skriver mera sen puss !


det satt fint med en härlig dusch, nu blir det till att smörja in sig med härliga escada krämen sen ska jag krya ner i sängen och försöka somna i tid inatt. Puss

Kom precis hem har varit med min lilla bebis eller ja bebis och bebis är han ju inte längre och inte min egentligen heller men min favorit kille, lilla Edvin ♥ Han ringde mig innan och sa att han ville leka så när jag skulle ut på lite ärenden så ringde jag och frågade om han ville följa med och åka bilen och han blev jätte glad, snutten. Sen åkte vi och köpte lite godis också till den lilla gottegrisen, så här glad blev han då




älskar dig ♥

Seriöst jag förstår inte hur folk hinner med allt, eller så är jag fruktansvärt lat? Jag vet inte riktigt men jag tycker att jag göt ganska mycket och ändå hinner jag inte med så mycket eller har pengar kanske man ska säga. Ville börja träna nu iår på riktigt men hur ska jag ha råd med det, därför skaffade jag ett extra jobb men hur ska jag ha tid att träna när jag måste gå i skolan och jobba?

Det är klart man skulle kunna klämma in det men det känns som om jag tvingar in mig själv i det då, kanske är bättre att börja med det senare har ju hela året på mig liksom och varför bry sig om att vara så snygg, egentligen asså många börrjar ju träna för att gå ner i vikt och bli smala, snygga inför sommaren men ska jag träna så vill jag göra det för att må bra av det. Inte tänka så mycket på vikt och sådär, att jag måste gå ner, jag måste gå ner utan mer för att bygga upp muskler för jag är så himla klen.

 Men får se hur det blir med det då, nä nu är jag jätte torr i halsen dags att hämta något att dricka och sen ska jag rensa på min hårdisk det kan behövas få lite ordning där, puss !

Hej på er, gick upp vid halv sju idag trött som fan vill helst bara ligga kvar eftersom jag knappt kunde sova inatt men gick till skolan ändå när vi kommer dit säger dom att läraren är sjuk och att vi får jobba med det som vi håller på med, men eftersom vi inte vet hur stora bilderna ska vara va det inte så lätt och nästa lektion började vid halv tre så vi åkte hem igen. Onödigt att ens gå upp? Ja, hade tänkt stanna hemma men ville inte missa foto men det gjorde jag ju ändå, svårt att ringa och säga det när det är första lektionen? Åhh.. nä nu ska jag vila lite.

hörs senare

Hur kunde jag tro att jag skulle hinna blogga haha? Jobbade till halv fem sen åkte jag hem och var helt slut så jag somnade och vaknade vid halv åtta igen så då gjorde jag klart loggboken och skickade in den, sen kollade jag på solsidan som äntligen är tillbaka :D Så jävla roligt eller vad säger ni?

Mycket efterlängtat här kan jag säga i alla fall, sen åkte jag hem till mamma för att hon skulle hjälpa mig med läxor men jag fick göra det mesta själv för mormor kom och hälsade på haha, men då var jag i och för sig nästan klar. Skulle tillbaka till jobbet strax innan tio för att se hur han gjorde när han stänge och få koder till larmet osv, så åkte dit och kom hem ungefär vid halv elva och då var det bara att sätta sig med läxorna igen, rolig dag?

Njaa.. är helt slut nu så nu ska jag gå och lägga mig, man blir trött av att stå hela dagen.. Puhh så ska jag upp sex imorgon för skolan är inte jätte sugen faktiskt men men, dags för sängen. Godnatt och sov så gott, puss !
Godmorgon, sovit gott? Jag önskar jag hade somnat tidigare, känner mig inte riktigt utvilad faktiskt hade nog behövt ett par timmar till. Får tänka på det tills nästa gång att lägga mig i tid, men tror inte jag ska jobba så länge idag faktiskt. Ska ju mest lära mig saker och ting och måste plugga idag också, sen tillbaka till verkligheten och skolan igen. Denna helgen gick fort..

Ska berätta för er om dopet och gårdagen senare, för nu måste jag åka så jag inte kommer försent. Hörs sen puss !
Hej på er, har inte haft någon tid alls över till bloggen idag. Jag som trodde jag skulle ha all tid i världen idag, men nej så blev det inte. Wilmas dop var ju idag och det är väl det jag har gjort idag, det var en del insidenter som gjort att jag inte orkat blogga, berättar mer om det och dopet imorgon för nu måste jag sova.

 Ska "jobba" imorgon eller prov jobba kanske man säger, ska dit och se hur man öppnar stället osv så jag måste ju vara pigg och då kanske det är dags att sova nu. Hörs imorgon, puss !
Nu är jag hemma igen, blev lite stressigt nu vi ska hem till våra vänner Peter och Hanna för en spelkväll och lite mys så jag fick snabba mig in i duschen för med det håret kan man inte gå hem till folk med haha.

Så nu har jag precis kommit ut ur duschen, pojkvännen hoppade just in och ska bara fixa håret lite sen ska vi käka här först och sen åker vi, så nu har jag lite brottom men tänkte ändå jag skulle bjdua på lite bilder ifrån idag hemma hos mamma och pappa :)






Hej på er, nu är jag hemma igen och det gick jätte bra. Va där idag och pratade om vad jag skulle få betalt när jag kunde jobba osv, han visade även hur det mesta funkade så ska dit på söndag och prov jobba sen hela vecka 4 ska jag prov jobba sen får vi hoppas på att man får det men det verkade så på honom iaf.

Nu har jag varit och handlat med farmor kom just hem till mamma och pappa för att ska hjälpa till med lite inför dopet imorgon, syrran håller på för fullt med att baka och allt vad hon gör. Ska hjälpa till att duka i lokalen som vi ska vara i efter dopet sen ikväll också. Nä nu får jag hjälpa till här, hörs sen

Ja ni nu händer det grejer, nu ringde dem ifrån det stället där jag "sökt" jobb eller sagt att jag var intresserad och frågade om jag kunde komma dit och prata med honom som en arbetsinterjuv kanske? Något liknande, så ska dit vid ett så nu blir det snabba ryck får fixa mig snabbt nu och sen åka ner, önska mig lycka till. Hörs sen !
Godmorgon på er, skönt med lite sovmorgon idag faktiskt. Har precis städat, ganska jobbigt såhär på morgonen men skönt sen när man får pengarna ( ja det är som ett litet extra knäck, jobb ) Börjar känna mig typ dålig, inte alls kul för imorgon är det ju dop och då får jag verkligen inte bli sjuk. Har ont i halsen och typ kroppen, får hoppas det går över. Börjar ju skolan halv tre idag, men vet inte ska man strunta i det? Vara hemma och kurera sig ist kanske? hmm.. det låter lockande, får se hur jag gör. Har en sak som måste bli klar tills nästa vecka också, så det kanske hade varit lika bra?

Nä nu ska jag duscha så får jag tänka på saken, hörs sen !
Tänkte jag skulle bjuda på två bilder ändå ;) på mina små älsklingar




älskar er ♥

Här är tunikorna ifrån Kappahl






här är en ganska vanlig, men ändå fin tunika









en riktigt söt och fin tunika

Nu är jag hemma igen, puuh det har varit fullt upp kan man säga och det märks att när man har små barn tar allting längre tid än väntat för det är liksom barnen som går först, är dem ledsna så får man trösta är dom hungriga får man ge dom mat osv men det gick ändå bra tycker jag med fotograferingen :)

Visar bilderna när dem är klara för dem ska redigeras och massa innan, ska äta nu sen tänkte jag visa er tunikorna som mamma köpte också. Så kom tillbaka om en stund igen ;)
Tog ett par fina bilder idag när det var så himla fint väder, så tänkte visa er att det är faktiskt ganska fint när snön ligger på också och inte bara på sommaren. Det är faktiskt vackert. Nu var detta bara spontanfotografering, hade ju kunnat bli mycket finare men men..





Fråga

Amanda:
Har du slutat göra musik? :(

Svar

Hej Amanda, nej det har jag inte men eftersom jag har mycket med skolan ( går ju sista året nu ) och mycket annt på sidan av så blir det inte att jag har så mycket tid över. Sen bor jag inte hemma längre och där har jag ju mina studio saker så det är också en av andledningarna. Men det kommer inom en snar framtid släppas nya låtar så håll ögon och öron öppna :)
Hej på igen, nu har jag vilat ganska länge eller ja vilat och vilat jag somnade faktiskt (a) hihi. Vaknade nu när pojkvännen kom hem och ville att jag skulle komma och se på en grej, men det var väl lika bra. Väntar ju på att mamma, min syster & Wilma ska komma hem så att jag och Noomie kan få fota till vårt projekrarbete men dom tycks ta längre tid på sig än väntat, herregud dom är inte snabba.

Men det kan ju vara så att Wilma strulat kanske? Man kan ju typ aldrig planera något när man har småbarn, något att tänka på till framtiden kanske. Nä fy vad jag är hungrig asså, hade tänkt jag kunde åka hem och förbereda maten men icke sa nicke mamma visste inte vad hon hade hemma och inte, sen bestämmde vi oss för tacos och då skulle hon köpa med sig allt ifrån affären ( det är där dom är nu alltså ) och köper massa som ska vara till dopet på lördag, dom ska baka och ha sig.

Nä nu är jag ganska uttråkad så får ta och hitta på något nu känner jag, hörs sen

Hemma igen, nu blir det pluggande eller ja ska försöka iaf får se hur det går..





jag just nu

Godmorgon, sovit gott? Det har jag gjort inatt i alla fall, så känner mig ganska utvilad men att vara i skolan idag är ändå inget kul. Tur att man bara har en lektion idag och slutar vid halv elva så man kan komma hem i tid. Efter skolan ska jag hem till morfar och hjälpa dom att ta över bilderna ifrån kameran till datan, så svårt? Haha, nej men det kanske är sant som det sägs man kan inte lära gammla hundar sitta, eller vad tror ni?

Datorn och det som den tillhör är lite mer för dom som inte är över 50 år, eller ja dom som är över 50 år behöver den inte till något på samma sätt? Om det inte är inom jobbet då kanske. Dom ska nämligen resa till Thailand och dp vill dom ju naturligtvis kunna fota där nere, åhh jag vill också åka dit !

Efter det ska jag hem till mamma och se om tunikorna hon köpte igår passar och så kommer min syster och Wilma dit på besök idag också så får träffa dom också.

Nä nu börjar jag strax så får nog avsluta, hörs sen !
Mamma köpte ju hem dem båda tunikorna/blusarna ifrån kappahl så imorgon ska jag åka hem och prova dem och gemföra alla och se vilken som känns rätt och då vet jag vilken jag ska behålla eller ja den jag köpte idag ska jag ändå behålla och kanske dom andra också. Får se med stolekarna och sådär också för brukar ha 36/38 och det brukar ju typ var s/m men på en av dem så var 36/38 s och 40/42 var m, man bara hallå? 

Lite stort kanske, så vi får väl se hur det sitter imorgon. Köpte s stolekerna dock men ibland vet man inte, ibland är det snyggare när det sitter lite lösare speciellt tunikor det ska inte sitta tajt tycker inte jag. Men vi får se imorgon, nu ska jag lägga mig och se på drottningoffret tillsammans med pojkvännen och äta lite gottigott haha. Har ni sätt på drottningoffret föresten? Faktiskt riktigt bra serie som sänds på måndagarsvt fast tror det kanske va sista avsnittet nu i måndags? Men man kan ju se på svtplay om man vill, det ska vi göra nu ;)

Tycker btw det är den bästa webb tv sajten är svt.. dem flesta andra är faktiskt ganska dåliga. Kanske för att svt var först eller kanske för att dom inte har någon tröttsam reklam? Eller helt enkelt bara är bättre.. vad tror ni? Eller vad tycker ni, håller ni med mig?

Godnatt på er och sov så gott puss !
Nu är jag hemma igen och jag hittade faktiskt en klänning, jätte söt tycker jag men jag vet inte om jag ska ha den på dopet eftersom jag har två andra också ifrån kappahl som jag verkligen tycker om.

Men mamma är där nu så hon skulle nog köpa hem dem för mig så jag kan testa dom och se vilken som passa bäst, bra va? För ibland när man ser det på internet ser det jätte fint ut och sen när man väl provar det eller ser det i butiken är det jätte fult, så får se. Om ingen passar så får jag lämna tillbaka dom imorgon helt enkelt, eller om dom passar kanske man behåller alla (a) hihi. Men här är iaf den klänningen jag köpte, vad tycker ni?



Visst var den fin? Jag gillar den jätte mycket och dessutom var den på rea så fick den för typ halva priset, skit bra ju. Men dock är jag ju lite fest vid dem andra också, så får se vilken det blir tillslut.. Ni kan väl skriva vilken ni tycker av den jag köpte och dessa två ifrån Kappahl





besluts ångets, vad tycker ni?

kände att det var bättre att krypa ner i sängen igen, blev så frusen av att vara ute.. brr !


just nu..

Ibland så blir jag lite smått galen på mig själv, gaaah ! Jag sa ju förut att jag inte kört automat så visste inte riktigt hur den funkade, försökte ringa min pojkvän flera gånger för att för det första fråga hur man körde den och sen fråga om det var okej men fick inget svar ifrån honom.. Hur som helst så gick jag ner tog bort tonvis med snö ifrån bilen med armarna och händerna, hela jag blev snöig. Kom mig iväg och när jag står utanför Rebecka kommer jag på, fan det är ju körförbud på bilen.. helvete vad gör jag nu? Tänker jag..

Jag säger till Rebecka att det nog är lika bra att jag åker hem eftersom jag inte får eller vågar köra mer med bilen, sen var den ganska äcklig att köra också kände mig inte så trygg i den om man säger så. Sen slutar även killen vid halv fyra så vi yar bilen då och åker ner. Så jag åkte hem med den igen, parkerade kom in och då ringer pojkvännen och frågar vad det vad jag ville.. Ja bra att du ringer nu när jag redan är hemma igen? haha, nej men ah då berättar han att han fick pappret på att det är körförbud på bilen i fredags och att han besikta bilen i lördags och det innebär att man får köra den en månad till, så jag hade alltså kunnat köra?

Men han tyckte ändå inte det var bra för det var " året runt däk " på bilen så den greppar inte så bra sa han, jo tack jag märkte det då jag slirade runt haha. Så sa han att jag kunde ta hans bil ner sedan när han slutade ist, så ja provar på ett nytt försök om en timma igen ist haha.
Ja det blir det nu, ringde precis Rebecka och frågade ifall hon kunde följa med ner till klåva och se om man kunde hitta något till dopet kanske får väl hoppas på det. Hon ville egentligen att jag skulle med och träna också men har lite dåligt med pengar om man säger så, så det får bli en annan gång hade gärna gjort det men inte idag.

Känner att jag behöver det verkligen men har inte riktigt tid för det, speciellt inte idag. Försökte ringa pojkvännen och fråga ifall jag kunde ta den andra bilen, har aldrig kört den innan eftersom det är automat och han svara ju självklart inte, illa detta ! Får försöka igen, hörs sen
Nu har jag käkat, min älskling hade varit och köpt varsin macka till oss på bageriet naw så söt han är ♥ Så nu har jag fått i mig något i magen också, det känns bra. Mätt och belåten


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, borde ju iof plugga men vet inte om jag orkar haha. Men det är ju bäst att göra det medans pojkvännen inte är hemma, för då blir det aldrig att jag gör det -.- känner ni igen er? Men får väl försöka få något gjort, det är väl lika bra :)
Godmorgon, sovit gott? Jag lyckades till sist somna som ni kanske förstår och som ni nog också förstår så blev det ingen skola börjar om tio minuter. Tänkte egentligen gå men orkade verkligen inte, jag behövde sova. Och det fick jag ju göra också, skönt !

Kanske var tur också för jag hade typ slemm i halsen och skulle hosta upp det men så fastnade det typ så det kändes som jag skulle kvävas och jag försökte och försökte och det slutade med att jag nästan spydde upp det. Vill egentligen inte kalla det spy för det kom inget så, men ni kanske förstår? Så himla äckligt, hatar verkligen att spy och sånt, fast vem gör inte det? Haha, jo men usch så det var nog bra att jag stannade hemma ändå..

Nä nu ska jag lägga mig och se på tv, snart kommer älsklingen hem på lunch också så då får jag gowsa lite med honom ♥ Hörs sen, puss
Ni vet ju att jag skrivit om att pojkvännen inte kan sova på nätterna, jag tror han har smittat mig för nu är det han som ligger och snarkar och jag som inte kan sova? Har legat och försökt i två timmar snart, har tänkt " jag måste, jag måste.. skola imorgon, försök.." ingenting hjälper? jag är klar vaken, vad ska jag göra? Jag måste till skolan imorgon men kommer aldrig komma upp om jag inte somnar inom en snar tid asså.. jag behöver min sömn.

Har ni några tips på vad man kan göra? Tog upp datan och tänkte "tråka ut mig" med den men det hjälpte inte direkt för nu sitter jag ju här? Åhhh, vill bara få sova. Förstår nu hur pojkvännen måste ha haft det och då har han ändå ett jobb att gå till, shit. Så duktig han är min prins ♥

Sen blir det för varmt, för kallt, jag blir kissig, hungrig osv.. alltid är det något som "stör" så man inte kommer till tro, varför? varför? varför? Jag vill bara få sova..

Får väl ta och försöka ännu en gång och hoppas att jag lyckas, hör ni inte något mer så har jag nog gjort det haha ;) Håll tummarna för att jag lyckas, vill sova ! Godnatt, puss
Det blev ganska mycket spelade idag, fast det började en film klockan nio som vi skulle se därför jag inte kunnat blogga förens nu. Får passa på nu i paousen haha, det gick bra för mig på mario jag vann så himla grym. Fast vi körde ett annat spel innan och då kom jag sist, inte så bra men men det var trevligt såg ut såhär


pojkarna ville inte riktigt vara med på bild men lyckades lite ;)

Idag så gjorde jag ju även något annat också, vill inte berätta riktigt vad det är men tänkte jag skulle visa några bilder så får ni veta vad jag gör men ändå inte, haha lite snäll får man ju vara :)

Vi har blivit lite smått nördar av mario nu igen haha, så himla skoj så nu kommer Gustavs kompis Andreas hit och ska spela med oss, så får se när jag är klar och kan skriva igen. Ha det så bra så länge puss
Var inne på kappahl och hm för att kika om dem hade något och hittade lite smått och gott, vad tycker ni om detta?











Hej på er, nu är jag hemma igen men vart är min pojkvän? Han skulle sluta klockan halv fyra och har inte kommit hem än? Skumt, skickade precis ett medelande och skrev " jobbar du över eller har du ramlat och slagit dig? <3 " det var väl lite gulligt? haha, mest på skämt faktiskt men men får väl se när han dyker upp.

Fick lite panik förut då jag kom på att jag inte har någonting att ha på mig på Wilmas dop på lördag? Vad har man på sig på dop? Ska det vara jätte fint eller lite lagom, jag vet inte. Har ju varit på mina kusiners dop innan men denna gången ska jag ju vara gudmor/fadder och sen är du ju lite närmare nu än kusiner, dock älskar jag dom över allt annat också såklart men ni förstår nog vad jag menar.

Nu kom Gustav hem och det första han sa va " varför trodde du att jag hade ramlat och slagit mig? Tycker du jag är så klantig? " haha han är för söt, nej men kanske för att jag har varit nära på att göra det fyra gånger idag om inte mer.. det är ju glas halt verkligen. Få bort all denna is fort, det är inte skoj !

Nä nu tänkte jag skulle leta runtl lite här på internet och se om jag hittar något, vet ni några bra sidor?

Dags för en dusch, sen blir det till att laga mat åt mig och pojkvännen som kommer hem på lunch. Sen åker jag hem till mamma och pappa en sväng för att göra en hemlig sak, hörs sen !


jag just nu

Godmorgon, sovit gott? Det har jag gjort, fast det har varit ganska kallt bara och stackars Gustav har inte kunnat sova så mycket inatt heller. Tänke se med er om ni visste om man kunde typ köpa något på apoteket eller något som hjälper en att soman, inte sömn tabeltter kanske man något i den stilen eller är allt sånt receptbelagt? Jag har ingen aning, men tycker så synd om honom när han måste gå till jobbet och jobba ändå, bubben ♥

Ska hem om en stund och göra en sak, jag tror ni kommer bli ganska glada över haha. Men ni får inte se förens på lördag var det är för något :) hihi så det är bara till att hålla era ögon och öron öppna nu fram tills på lördag.

Vet inte om jag ska hoppa in i duschen nu eller om jag ska försöka somna om en stund till, det är fortfrande jätte kallt så ligger under täcket och värmer mig just nu men fingrarna fryser dem också så det är väl bäst att stoppa under dem också. Hörs senare puss
Varför kommenterar ni aldrig? :( buhu.. ser att ni är inne på bloggen, så glöm inte droppa en kommentar också ibland. Blir lite roligare för mig då haha :D 

När man ser att det är runt 50 st inne och läser bloggen och ingen kommenterar undrar jag om det är någonting ni vill att jag ska ändra, orkar ni inte kommentera? Eller finns det ingenting att skriva? svara gärna så jag vet om jag ska ändra på något.
Hej på er, nu kom jag hem ifrån skolan eller ja för typ 10 min sen har hunnit byta om till mjukis brallor och slapp tröjar. Det är det bästa som finns när man kommer hem, att bara slappa och vara slapp till tusen !

Första dagen i skolan och jag är redan halvt död och skoltrött som bara den, jag orkar egentligen inte men orkar inte tänka negativit får vända det till att det inte alls är långt kvar, snart tar jag studenten äntligen ! Längtar så mycket, men när det väl är över så kommer jag säkert sakna skolan? Det brukar alla äldre säga " gud va slappt det var i skolan, att man inte tog vara på det mer " men just nu är det inte kul.

Juste Julia fyller ju 19 år idag också, grattis babe ♥



Nä nu hade jag faktiskt tänkt lägga mig brevid pojkvännen och vila lite, en lång dag i skolan idag och imorgon likadant blir till att lägga sig tidigt idag. Hörs senare puss
Hej på er igen, har spelat mario hela dagen idag så därför det inte blivit något bloggande och imorgon drar skolan igår ingen så vet inte riktigt hur det kommer bli med bloggen, men ska försöka mitt bästa iaf.

Sen kanske jag kommer få jobb nu med, har sagt att jag är intresserad men inte fått något svar än så det återstår väl att se men man kan ju alltid hoppas på det bästa. Märker nu att när man har körkort och två bilar blir man ganska lat och vill ta bilen överallt, men det är ju inte speciellt billigt att köra runt med bil det ska jag säga.. Så nu är jag ganska panik igen suck, jaja det ordnar sig nog.

Nu blir det mys med pojkvännen när han kommer tillbaka igen, han körde hem hans två vänner som har varit här typ hela dagen och spelat med oss. Har skrattat väldigt mycket idag, det var skönt.

Nä nu ska jag se om det finns lite mat som jag kan ta, eller kanske popcorn får se. Sov gott på er så hörs vi imorgon puss puss !
Hej på er, sovit gott? Jag har drömt en sådan himla äcklig mardröm så det finns inte.. Det började med att det skulle komma en tsynami ( hur det nu stavas ) en tidsvatten våg, kan man säga så? Ni fattar nog vad jag menar och eftersom jag bor på en ö så tänkte jag och en gammal barndomsvän att vi åker in till stan ist så jag lämnade familj, släkt och min pojkvän och åkte in till stan, wtf?

Ja men så var det iaf och denna vågen kom och typ den var hur hög som helst men jag och alla jag känner klarade sig iaf ifrån detta och många andra också, såg inte någon som dog eller något sånt. Men det var en stor typ ipone eller ipod som var som en stor byggnad som välte och det dog nog ganska många under den..

Men händer inte det i någon film att det är typ en ipod som börjar leva eller något sånt, en barn film? Jag har för mig det iaf.. Men men iaf så ringde jag Elin i örebro ( denna vågen skulle komma över hela sverige eller hela världen kanske det var ) minns inte så noga, man drömmer ju så konstigt.

Men den hade iaf inte orkat upp till Örebro där hon bor så jag ringde för att se om vi kunde åka upp dit, men hon ville tydligen inte det. Haha hon är så taskigt imot mig i mina drömmar, sist jag berättade om när det var en mördare efter mig och jag knackade på en dörr och hon öppnade, då fick jag inte komma in för hon spelade in en låt haha.

Men det slutade iaf med att jag åkte hem till öarna igen och skulle be min pojkvän hämta mig men han var inte alls intresserad av det, så taksigt ! Han spelade tv spel med sin kompis och det var betydligt viktigare än att jag skulle komma hem, som tur va så var det ju bara en dröm.

Och man fick inte visa sig ute mellan 22:00 - 25:00 haha vadå 25:00 ? Klokan 01:00 då eller? Ah jag vet inte, men då kom det på sånt larm som man ser på filmer där det är krig när det kommer plan över, det finns på peter pan filmen vet jag ( otecknade då ) så man fick inte vara ute mellan dem tiderna och allt skulle vara svart, helt sjukt.

Men som sagt tur att det bara var en dröm, lite läsktigt var det allt asså.. Så vaknade lite i panik i ett svart rum för det är alltid det nu för tiden jätte mörkt, kanske beror på vädret och sådär så vi vaknade vid halv ett idag och gick upp vid halv två kanske. Men imorgon börjar skolan igen och då är det tillbaka till verkligheten. Katten vaknade och ville ut vid sju tiden, då brukar jag sitta på bussen och jag var helt slut och fattade inte då hur jag skulle kunna orka ta mig upp vid den tiden imorgon.. Får se hur det går.

Nä nu ska jag få mig något i magen, den kurrar ordentligt nu. Hörs sen puss
Jag vet inte riktigt vad det är med mig idag, vet inte om jag är så rastlös egentligen eller om jag bara inte vill vara själv. Känns mig inte riktigt som jag brukar, men kan inte sätta fingret på vad det egentligen är. Har bara kännt att jag vellat ha någon här hela dagen, men det är kanske just för att jag inte haft någon här som jag vellat det? Jag vet faktiskt inte..

Matlusten har inte kommit tillbaka alls, snarare blivit värre. Jag känner ingen som helst matlust, jag kan bli hungrig men har ingen ork eller enerigi till att äta ist så sover jag bort hungern typ. Har aldrig haft det såhär förut eller käns såhär så vet inte vad som är fel, käkade tahi mat idag och det är det ända jag ätit på hela dagen och nu mår jag jätte illa och det känns som jag ska spy? Blir ibland lite "rädd" för mig själv och vad som händer med mig, för jag har ingen aning ..

Patrik kommer hit snart iaf, förhoppningsvis han hade lite ont i magen så han skulle se hur han mådde när han hade fått i sig lite mat. Men jag hoppas verkligen det för nu har jag laddat ner massa med skräck filmer som jag hade tänkt att vi skulle se på, åh idag ver jag inte om jag vågar se på någon av dem själv så det är bäst att han kommer haha (A)

Juste förut när jag skulle gå ut och slänga skräpet så såg jag att det gick förbi en barndman eller det liknade det iaf och jag tittade runt för att se om det brann någon stans men jag kunde inte se någon rök eller något. Så jag gick in igen och tittade ut genom fönstret och såg att det stod en brandbil med ett blått blinkade ljus på och förstod att det nog brann någon stan.

Eftersom jag är ensam här gick jag upp för att se om pojkvännens föräldrar visste något och precis när jag skulle gå upp så kom dom ner och frågade vad det va som hände, gustavs pappa gick ut och skulle se om han såg något och jag gick imot köket och då såg jag att de brann nedanför deras hus ungefär. Där pojkvännen har sin båt, så gustavs pappa sprang ner för då hade branbilen kört dit ner och skulle se vad det var som brann egentligen.

Och det var pojkvännens kusins bil som brann, så det var inte så farligt dom fick släkt elden och så men man blev lite så där förvirrad och lite rädd i början, just för att jag var själv okså tror jag.. men det löste ju sig till slut ändå.

Föresten stor grattis till Jenny och Tobbe som fått sitt fjärde barn idag, vet dock inte kön eller något än för Elin sa att hon inte fick berätta men att bebisen var väldigt liten och att dem skulle stanna tills imorgon, får hoppas att allting gått bra och att det är bra med dem och barnen. Bebisen var så himla söt iaf, stort grattis till er igen !

Nu väntar jag på att Patrik ska ringa och säga att jag ska hämta honom så vi kan se på filmerna :D har lite tråkigt nu, eller ja det har jag ju haft hela dagen så det var ingen nyhet kanske men ja nu vill jag göra något ! haha, så får hoppas han ringer snart innan jag somnar av uttåkning, puss på er !



15 månader, den bästa tiden i mitt liv ♥

Hej på er, idag mår jag inte så bra eller jo men är typ seg och uttråkad så in i helvete vet inte vad jag ska hitta på? Finns ju ingenting och göra, suck ! Är hungrig men orkar inte ens gå upp ur sängen, så ligger här och ser på tvn men det finns inte speciellt mycket att se. Vilken rolig dag, njaa inte direkt.

Igår var vi på vi ute, bowlade och hade det trevligt så därför blev det inget bloggande och idag har jag ingen större lust till det heller. Vill bara att det ska bli morgon och en ny dag, får se vad jag ska hitta på ikväll är så uttråkad så om någon av mina vänner läser detta, kom gärna förbi :) puss

Godmorgon, eller ja det är ju inte morgon längre haha. Har städat typ hela morgonen därför jag inte hunnit blogga och nu ska jag åka till Rebecka och hjälpa henne med hennes projektarbete så vi får helt enkelt höras senare. Ha det bra puss
Tror jag tänker för mycket, kan verkligen inte somna. Tänkte jag skulle somna till beck filmerna som går på tv 1000 nordic nu men nej, det ville sig inte riktigt. Kanske är för att Gustav inte kommit hem än, är nog som min mamma när jag bordde hemma och var typ ute och festade och hade mig när jag var 15-16 år och hon sa att hon inte kunde somna förens jag var hemma tyckte jag hon var hur löjlig som helst men nu fattar jag vad hon menade.

Tror nog jag har lite samma för jag kommer mig inte till ro, inte för att jag tror att det hänt något eller att jag är orolig eller så utan mer känslan av att jag VET att han inte är hemma gör att jag inte kan slappna av riktigt kanske? Jag vet inte, har en konstig känsla i magen varje gång jag är ensam såhär. Men det kan kanske bero på att vi inte bor själva också så, jag kan inte riktigt göra vad jag vill på samma sätt här nu som jag hade kunnat om vi hade bott själva och då kanske det inte blir på samma sätt? Jag vet inte.. Något gör att jag inte kan somna förens han är hemma..

Ibland somnar jag ju men då brukar jag vakna igen och strax efter det brukar han komma, då han varit ute och festat och så och jag inte varit med tillexempel. Men får hoppas att han kommer snart så vi kan sova båda två, han om någon lär ju behöva sömn, tycker synd om han den lilla stackaren ♥ Men han är sjukskriven imorgon också iaf så då kan han ju vila riktigt ordentligt tills han förhoppningsvis är tillbaka till jobbet igen på måndag för då ska jag tillbaka till skolan, ser verkligen inte fram imiot det asså men men snart är jag ledig igen.

Tror det är vecka fyra som vi har vecka till förfogrande igen, varför vi har det så tätt är för att vi går ju ( eller ska gå rättare sagt ) halv dagar i skolan men det är typ bara i ettan man gör det, men men så har vi inte lov som vanlig skolor förutom jul och sommar lov då, dock lite kortare för att det ska gå ihop och vi har något som heter vecka till förfogrande efter tio veckor där man om man gjort allt man ska och inte har omprov osv är ledig hela den veckan. Ibland ligger det utvecklings samtal där och typ när vi hade idrott var det friluftsdagar då också men nu har vi inte det längre tack och lov, verkligen bland det värsta jag vet typ det och matte usch !

Ja men nog om skolan, är ju ledig några dagar till så orkar tänkta på det mera nu, nej nu ska jag se lite mer på beck filmen och se ifall jag lyckas somna och hoppas på att pojkvännen kommer snart. Puss på er hörs imorgon !

Hej på er, som ni märkt så har det inte blivit något bloggande idag och det beror på att jag inte mår jätte bra idag, sen har jag varit hemma hos mamma och pappa åh hälsat på dem, sen kom syrran, micke och Wilma dit också så har bara tagit det lugnt hela dagen och ska fortsätta med det nu. Skriver imorgon ist, ha det bra ! Puss




mosters älskling ♥

Nu är jag klar och vi ska strax åka, dom kommer förbi vid sex så hann med ett lite inlägg men det blir bara med lite bilder hur jag hade tänkt se ut ikäll eller ja hur jag ska se ut ikväll ;) Ha en bra kväll allesammans, nu ska jag ladda som fan inför älskade Björn ikväll




puss på er ♥

Provade ju som sagt en av mina julkappar förut och det är verkligen något jag kan rekomendera till er andra, den var jätte bra, god doft och man känner sig verkligen fräsh..


man får en shower gel, perfym och en body lotion, allt är ifrån Christina Aguilera


Nu ska andvända en av min julklappar jag fick ifrån morfar och hans fru, det är lite smått och gott ifrån Christina Aguilera

Hej på er, det blev lite ändrade planer jag ska inte köra in idag utan Oliwias pojkvän Andreas kör oss in ist, så blir det kanske middag innan ( får se med dom andra först ) sen blir det iaf in till trädgårn och se vår älskade Björn Rosenström

Sista bussen hem gick 00:16 eftersom det är dag före helgdag eller något sånt? Så det blir inte så sent ikväll, hade ju inte tänkt det ifrån början ändå att dricka eller något men det blir nog lite drickande ändå. Pratade med mamma som var i stan och hon sa att det va inte kul att köra där eftersom det är is under snön så ja det fick bli att hoppa över det där med att köra in helt enkelt, för allas säkerhet. Sen blir det kanske lite roligare för mig att dricka lite också, men det blir inte så mycket :)

Har precis duschat så tänkte jag skulle blåsa håret, måla naglarna och smörja in mig med en god body lotion och spruta på en god perfym ;)
Godmorgon på er, hur mår ni? Hoppas allting är bra i detta snö väder, jag har knappt sovit någonting inatt för Gustav har ju fortfrande inte lyckats somna på nätterna och detta är den natten jag blev lidande av det. Har nog inte mått så bra själv tror jag, känns som jag börjar bli sjuk. Vill inte det. Men nu är iaf han iväg hos läkaren och ska se vad det kan vara för fel på honom, så får vi väl hoppas att han kan sova inatt.

Ikväll ska jag ju Björn Rosenström, skulle egentligen kört in men eftersom vädret ser ut som det gör så vet jag inte om jag gör det. Tror nog det får bli buss faktiskt, mamma sa att det var inte alls kul att köra i detta vädret så eftersom jag nyss tagot körkort och inte är sådär jätte van så kanske det är en dum idé?

Fick också ett medelande igår kväll att Albin och Martina fick sin efterlängtade son inatt, stort grattis ! Jätte roligt verkligen, åh va söt han var :) Får väl se vem han är lik när man får se han på riktigt så att säga :)

Nä nu ska jag snart hem till Rebecka och hjälpa henne med henne projekt arbete, så vi får höras senare om jag hinner skriva mer innan ikväll får se. Ha en fortsatt bra dag i detta snö oväder. Puss
Hej på er, har inte kunnat blogga idag pga att jag varit hemma hos mamma och pappa och spelat in typ hela dagen, dock inte jag som spelat in utan duktiga Jennifer har varit hemma och sjungt. Ska försöka få klart låten tills nästa vecka, för denna veckan är det lite tjockt och har en hel del att göra.

Nu ska jag nog gå och lägga mig faktiskt, känner mig inte riktigt bra och eftersom vi ska till trädgårn imorgon och lyssna på Björn Rosenström så vill jag vara pigg och kry. Så godnatt på er

Mycket sushi dem här dagarna känner jag, men det är ju inte så onyttigt eller? Eh ibland måste man få unna sig något gott så onyttigt eller inte det spelar ingen roll haha. Bara det inte blir en vana.. Pratade med en gamal klass kompis innan och insåg hur längesen det var vi träffades, över ett år herregud ! Så vi bestämde att vi skulle ta en fika någon dag, fick också reda på att hon väntar barn. Wiie så skoj fast det kom lite som en överaskning faktiskt, men jätte glad för hennes skull. Ännu en gång stort grattis !

Kommer det något skoj på tvn idag tro? Får hoppas det, som jag skrev igår så var det ju tillbaka till verkligheten för Gustav idag, men icke sa nicke.. Han fick tillbaka sin feber igår och hade ännu en sömnlös natt, stackarn ♥ Så han stannde hemma idag också, men ska förhoppningsvis gå imorgon för detta går inte att bara ligga hemma då får man inga pengar och va ska jag då leva på? Haha, nej skoja bara har börjat tjäna ihop mina egna saker faktiskt.

Dock lever jag lite på honom, men det är mest när vi går ut och då ska väl killarna betala eller? haha. Bortskämd är jag allt lite (a) nej det är jag inte alls, har bara inget jobb. När jag väl får det kan jag nog betala för mig själv och för honom om det skulle vara så. I ett förhållande får man ge och ta helt enkelt, ibland ger man ibland får man och just nu är det väl jag som får och han som ger men men, jag ger tillbaka det i annat ;)

Hur kom jag in på det föresten? Hmm, jaja nu ska jag se på rena rama rolf sen blir det nog sängen känner mig ganska trött faktiskt, har redan krypit ner under täcket och gjort mig redo ;)

Jag just nu..



godnatt på er ♥

Så nu är jag hemma igen, tog lite längre tid än väntat eftersom när jag var på väg till färjan kom jag på efter typ halva vägen att jag glömt pappret som jag behövde för att hämta ut körkortet, så fick vända och köra hem igen, sen snabba sig att hämta upp Noomie men ändå missade vi färjan med ungefär en minut så surt !

Men vi behövde inte vänta så länge, dock körde jag lite för snabbt när jag var stressad att hinna med färjan och när vi svängde av te färjan så såg vi att polisen var ute, så jag hade ganska tur kan man väl säga? Får sluta slarva så och köra enligt lagen, för nu har jag mitt älskade körkort !

Efter det så åkte vi och hämta Noomies pojkvän Jocke vi hade bestämmt att vi skulle åka och köpa sushi på vårt favoritställe där vi alltid äter när vi är i skolan och det är äcklig mat i bamba. Vilket är ganska ofta faktiskt, vi har tjatat en del om hur gott det är där och så, så Jocke kände att han ville prova det och han tyckte det var jätte gott verkligen !





så himla gott !

Dags för stan och hämta ut körkortet, wiie ! hörs sen

Ikväll hade jag och pojkvännen tänkt vara lite nyttiga med paprika, gurka och dipp fast han var dock lite onyttigare och tog chips också. Jag samakade på några bara men det får man göra haha (A)


Hade tänkt gå och lägga mig ganska tidigt idag eftersom det inte blev så mycket sömn inatt, var ledsen och kände mig ja ensam kanske? Hade för många tankar i huvudet som gjordet att det inte gick att somna, sen vaknade pojkvännen vid tre och kunde inte somna om så då började vi titta på en film som gick mitt i natten. Jag somnade efter den men det var värre för stackars pojkvännen som somnade vid typ fem, sex tiden. Men det blev inte mycket till sömn för vid åtta tiden kom hans kompis och knackade på och ville komma in. Sen sov vi fram tills Noomie ringde vid elva tiden.

Så det blev små korta stunder med sömn under gårdagens natt, så idag hade jag tänkt sova ut. Pojkvännen ska ju tillbaka till verkligeheten nu igen, back to work. Han var ju hemma hela förra veckan för han va sjuk så han har också fått vara hemma på lite jul lov, fast de är ju aldrig kul att vara sjuk så han hade nog föredragit att jobba faktiskt. Men ändå, han har ju varit ledig ändå kan man säga, eller?

Nä nu ska vi sätta oss och titta på sjätte sinnet som han tydligen aldrig sätt, tycker inte den filmen är speciellt bra vad jag kommer ihåg men det var ganska längesen jag såg den faktiskt så kanske ändrar uppfattingen om den nu? Tror jag var ganska liten när jag såg den också så kanske därför? Ja det återstår att se helt enkelt.

Godnatt på er och ha en fortsatt bra kväll, puss !
Hej på er, då var man hemma igen och ungefär halva dagen har gått men jag har hunnit med en hel del idag faktiskt. Åkte första och hämtade upp Noomie och lämnade av mamma ( lånade hennes bil idag ) sen åkte vi och köpte frukost på tappen, sen till städet och gjorde det. Sen körde vi fel och körde mot partille, sen skulle vi tillbaka och körde fel igen och så tredje gången hamnde vi rätt haha. Hämtade upp Jocke och sen hem till syrran som hade lägenhetsvisning just när jag skulle lämna nyklarna så det va bara snabbt in och lämna dom sen vidare, så åkte vi till torslanda och köpte sushi för vi va så sugna. Sen till henrys och köpte snus till pojkvännen, sen hem te mamma och pappa sätta travet på inspelning och nu äntligen är jag hemma.

Det blev änna mycket på en dag, så nu ska jag nog ta och vila en stund. Men såhär såg det ut när vi käkade sushi på färjan ;)


mumms

Godmorgon på er, hur mår ni? Jag önskar jag hade mått bättre, inte för att jag är bakfull eller något känner mig bara ledsen typ. Men det kanske försvinner när jag ska te stan med min vän Noomie, har sagt att jag kan ta min systers jobb idag så var hon snäll nog att följa med mig.

Vi ska strax åka jag ska bara ta på mig först, har inte sovit mycket inatt så det hade behövts en lång sovmorgon men icke sa nicke det blir till att åka och slita i stället. Så vi får hörs senare helt enkelt, puss på er !

Ser ni någon skillnad ifrån förra året och detta? Det är exakt ett år mellan bilderna.. Är förändringen stor? Njaa jag vet inte om jag tycker det så jätte mycket men lite skillnad är det ju allt :)








nyår 2009






nyår 2010

Glömde ju visa min outfit ifrån igår, det blev lite stressigt där på slutet eller ja jag hann ju inte blogg så mycket alls igår men bilderna hann jag iaf ta så tänkte visa er idag i stället. Bättre sent än aldrig, eller hur?



Tänkte jag skulle lägga upp liter bilder ifrån nyår, det blev en lyckad kväll trotts att det blev lite ja vad ska man säga inte riktigt planerat kanske. Eller ja för ett par veckor sedan blev vi faktiskt bjudna till han vi var hos men jag sa då att vi redan var bortbjudna, så dom hade ju inte riktigt räknat med oss men det verkade som om dom tyckte det var kul att vi kom iaf :)










































Gott nytt år på er alla !

Fick ju chansen att gowsa med underbara Wilma under tiden jag var hos mamma och pappa, mosters pärla ♥ Eller inte bara jag utan även min mamma och pappa, som nu är mormor och morfar. Det känns lite konstigt att höra dem säga det men man vänjer sig väl :)












käregud för moster älskade lilla unge ♥

Är hemma hos mamma och pappa åh hälsar på, min syster hennes sambo och lilla Wilma är också här så jag passade på att komma hem för att samtidigt få lite mat i magen. Nu sitter vi alla i soffan och ser på Rasmus på luffen, ganska mysigt faktiskt. Men ska nog snart åka hem till pojkvännen som ligger och mår dåligt hemma i sängen, han behöver nog lite ompyssling kan jag tro haha.

På tal om onyttig mat som jag pratade om innan, när jag kom hem till mamma och pappa bjöds det på bakfylle pizza. Oväntat? Hmm, det finns inte många som orkar ställa sig och göra mat dagen efter nyår och jag tror nog det är den dagen på hela året som restauranger tjänar som mest, så som pizzorior, thai, donken osv. Alla vill ha färdigmat, dagen efter jul finns det ju alltid jul mat att käka men dagen efter nyår är all maten slut från julen. Tror ni inte också det?

Jag valde iaf det nyttigare alternativet som var flygande jacob, nu är det slut på pizza och sånt skit mat nu ska emma bli nyttig ! Eller iaf försöka, har ju ett helt år på nu haha.


Godmorgon på er, var gårdagen bra? Min blev bra trotts allt, vi visste först inte riktigt vart vi skulle eftersom alla var bortbjudna på middag och sånt. Det var ju vi med egentlien, men pojkvännen ville ju inte gå dit så tråkig som han är. Nej men han ville ju vara med sina kompisar och inte mina eftersom vi va med dom förra året typ, jaja tänkte jag det får väl bli så då.

Men jag hade trevligt hos dem vi var hos, dock tror jag det hade varit roligare hos mina vänner haha ;) Tänkte lägga upp bilder ifrån kvällen om en stund men först ska ja ta mig lite bakfylle frukost, alla brukar ju alltid käka typ pizza, thai och massa sånt när dom är bakfulla men inte jag, jag väljer det lite mer nyttiga alternativet idag


eftersom jag ska bli nyttig detta året, börja träna och äta bra så var ju detta en bra början på det nya året, eller vad tycker ni?