Ett ledset hjärta


ge mig något att kämpa för?
......
Usch och fyfan säger jag bara, idag är ingen bra dag och spciellt inte min dag ! Fick nog lite för mkt av det goda igår vilket sätter sina spår idag.. Vilket leder till död kropp, sen blir det inte bättre när man är förklyld som aldrig förr och inte ens kan svälja för att halsen gör så ont och i detta vädret är det INTE kul! Det är varmt, instängt och jätte varmt.. försökte gå ut innan men svimmade nästan, känner att jag har någon ork alls eller några krafter till att göra någonting. Och eftersom det är så varmt går det inte ens att ligga inne.. helt sjukt tråkigt ! och fruktansvärt jobbigt.. detta är inte okej. Nu ska jag försöka få tag på verktabletter som jag inte har så har någon som bor nära bjussa gärna på en eller två.. orkar inte ligga inne !
Kom nyss hem ifrån en dag vid fyrn ;) haha eller en förmiddag kanske man ska säga, låg först i jungfruviken med N, B och O men så jobbigt att bada där så jag B och O drog vidare till fyrn medans N gick hem tråkigt nog. Det var himla mysigt att ligga där eller ja det va skönt kanske man ska säga. Vad har alla glada läsare haft för sig idag då? Åhh nu måste jag städa mitt rum, jag orkar inte ! haha , sen ska vi få sälskap ifrån alingsås pojkarna ikväll också :) Vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir säkert något mysigt. Nej nu ska jag sätta igång och städa och förhoppningsvis kanske hinna vila lite också jätte trött haha. Ha det bra alla

Peace and love
verkligen en skön dag idag, segt att behöva jobba bara :/ Men direkt efter jobbet åkte vi ut på holmarna halva släkten ( mammas sida ) otroligt mysigt, första gången ute på holmarn för i år men det blir säkert fler gånger för det va jätte roligt :D Badade idag också och en massa, haha sen har jag bara slappat typ inte orkar blogga ( sorry ) Imorgon får vi nog sälskap ifrån alingsås , wiie ! Det blir säkert grillning och en massa mys, nej nu ska jag sova så jag är pigg imorgon :) Ha det så bra alla och sov gott för det ska jag göra i min ren bäddade säng haha.

Peace and love
Verkligen en toppen kväll igår, hade hur kul som helst och var nog lite väl galen hihi. Så idag kanske man inte mår allt för bra, men man mår väl som man förtjänar kanske? ;) Började med middag hemma hos födelsedags barnet och folket rullade in och det kom en hel del folk ^^ Vi va där fram till 12 ungefär sen blev det till att träffa pojkar ifrån alingsås som kommit ut, åka i bilen lite sen blev det ner till trubban och det var jätte roligt :D Dansade och var galen med P och J men A och J ville inte följa med in så fick springa te dom titt som tett sen hade N gått hem och somnat i min säng så fick leta på J och gå hem för att hon skulle kunna sova i sin egen säng ;) och då blev det sängen för min del också haha..

Idag ska jag iväg och jobba nu strax, skulle egentligen åkt vid 9-10 men haha vaknade vid 11 så orkade inte ska åka nu snart, rikritgt segt när man är riktigt trött haha ! Nej nu ska jag se till att få något i magen och sen åka och jobba sen holmarna med familjen ;) gött ! puss på er

Peace and love
Tänkte lägga upp lite bilder ifrån i torsdags när vi var i stan och shoppade och då vi firade P lite med några öl ;)


Putte och Malle på bussen på väg in :)


Therése på bussen på väg in


putte provade nya kläder, som han köpte !


therse, jag, putte och malle <3


Snygging putte, detta köpte han för att ha på sin 18 års fest så snyggt !


han provade med hatt till vilket jag var den enda som tyckte var as snyggt, synd :(


sen kom louise och gjorde oss sälskap också :) snyggingar <3


malle provade denna snygga, men hade inga pengar till att köpa den dock :(


det blev en himla massa påsar när vi va klara :D


sen gick vi te pc och tog lite öl och andra god saker :)


tack för en härlig dag alla <3


antingen denna vita klänningen


eller också denna blommiga tunikan

Nå vilken av dessa tycker ni?
Godmorgon alla glada läsare hur mår alla idag? Jag mår iaf toppen bra och är riktigt taggad inför ikväll då P ska ha sin 18 års fest, wiie ! Så idag blir det till att slappa fram tills att man ska iväg eller ja fram tills jag ska fixa iordning mig kanske man ska säga haha :D Sitter just nu och kollar på en film och försöker komma på vad jag ska välja att ha på mig ikväll står mellan två olika alternativ som jag köpte i torsdags tänkte lägga in dom så ni också kan säga vad ni tycker :)

Peace and love
England kom till final , måste säga att deras målvakt var ruggit jävla snygg.. men synd om sverige som inte kom med nu till final men ändå bra gjort av sverige tycker jag. Bra spelat.. Stolt över sverige ändå !
nu är det riktigt spännande i matchen, straffar mellan sverige och england.. vilka vinner? HEJA SVERIGE <3 håll tummanrna nu för att sverige ska vinna.. detta är avgörande nu! Komigen sverige jobba, gör mål nu !!
Ja det blev väldigt stressigt nu haha, kom just hem fick sälskap ifrån alingsås ( vilket jag hoppasdes på att få idag ) så fick möta upp pojkarna och så åkte vi ner till A som jobbade och stod i , stackars flicka <3 Träffade E och J där nere också, trevligt trevligt. Efter det mötte jag upp P för att gå hem till B som var seg som vanligt ! suck. Vidare ner till Malmgrens för att häsla på M som jobbade även hon, stackar tjej <3 haha alla bara jobbar och jobbar så segt :P men gött med pengarna sen, höhö.

Just nu sitter jag och kollar sverige matchen och det står 3-3 HEJA SVERIGE ! ska ner till golfen en snabbis nu sen blir det att nörda O.C med B och A. Blir till att ta det lugnt och ladda upp inför puttes 18 års fest som är imorgon, wiie längar ! Vad ska alla glada läsare göra idag i detta underbar vädret? :)

Peace and love
Fick höra idag att michael Jackson var död så jag gick in på post24 för att se vad som sa så la in det här så ni också kan läsa, tycker det är helt sjukt att han är död. Inte för jag gillat han speciellt så men man kommer ju alltid minnas han, näsan hela han .. han är en legend



Michael Jackson, King of Pop, avled i natt i Los Angeles vid 50 års ålder.

Jackson dödförklarades kl 2:26 p.m. lokal tid på Ronald Reagan UCLA Medical Center, inte långt från hans hem i Holmby Hills. Dödsorsaken är ännu okänd. Idag kommer han att obduceras. SOS fick larmsamtalet från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles klockan 12.21 lokal tid (21.21 svensk tid).

"När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärtlungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte", berättade en talesman för Los Angeles brandkår, till E Online.

Han fördes i ambulans under hjärt-lungräddning till UCLA Medical Center i Los Angeles.

"Det är en väldigt sorgsen dag för oss" sa Jacksons manager, Frank DiLeo, till PEOPLE. "Han var min vän." Till Los Angeles Times berättade han: "Jag fick kyssa honom och säga adjö. Jag förlorade en väldigt kär vän. Någon som jag beundrade, någon som var den största talangen som jag någonsin har stött på eller jobbat med, säger DiLeo till Los Angeles Times."

Jackson efterlämnar tre barn: Blanket, 7, Paris, 11 och Prince Michael, 12.
Dags för stranden igen, väntar på att B ska komma hit så vi kan dra oss ner och steka lite. Ska bli skönt efter dagen igår, var i stan hela dagen och shoppade i det fina vädret vilket inte var så speciellt kul. P fyllde ju även år så vi firade honom lite också, får lägga upp bilder sen om jag orkar. Efter att ha varit ute hela dagen tar det alla krafter man har i kroppen typ :D Hoppas även att pojkarna ifrån alingsås kommer idag också så att P kan få tillbaka sin kamera, sen äre ju alltid kul att få besök också :) Nej nu ska jag packa ner det sista som jag ska ha med mig sen ska jag dra mig ner, hoppas ni har det bra idag alla glada läsare och steker gött i solen. Have a nice day

Peace and love
Måste börja med att säga grattis till Putte som fyller 18 år idag, grattis grattis grattis hjärtat <3

Ja tro det eller ej idag blir det staden götebrog som gäller, det är inte klockt egentligen. Det är 21 grader redan och klockan är snart 9 och vi ska in te stan, puh ! Ja ibland måste man bara jag ska köpa en vågtång som jag la upp för ett tag sen och sa att jag ville ha :D sen ska jag även köpa något nytt att ha när putte ska ha sin fest :D som är på lördag så har inte så många dagar kvar att köpa på så får göra det idag när ändå T, M och P ska in :) Nej nu ska jag fixa det sista innan jag ska dra, hoppas ni får en toppen dag alla. Puss på er

Peace and love
Uppe med tuppen idag också :D eller ja kanske inte, men jag var uppe vid 10 men en väldigt seg B ringde nyss och sa att hon va vaken så nu bär det av ner till stranden ;) Henke, julia och julias pojkvän jimmy ska också med oss ner, mys. Ska bara göra mig lite mat och packa ner något jag kan ha med ner så ska jag dra mig ner sen.. Så otroligt skönt med så bra väder eller vad säger ni? ;) Nej nu ska jag dra mig ner vad ska alla glada läsare göra idag? Inte sitta inne och blogga hoppas jag? ;) haha..

Peace and love
Ja som jag skrev förut så skulle jag och alla andra spela brännboll och det gjorde vi men det blev inte riktigt lyckat, inte lyckat alls eller jo till en början men det slutade väldigt illa :/ Stackars jesper skulle hoppa in i "mål" eller ja till sista saken man måste komma över för att inte bli bränd och trapande eller hoppade snett på något sett iaf så att hela benet eller knät typ vikte sig och man hörde hur det knäckte till över hela planen och då skrek jag ändå bränd samtidigt så fatta hur högt det lät, den som stod längt ifrån stod säkert 20 meter om inte mer bort ifrån honom och han hörde hur det knäckte, helt sjukt !

Vi fick iaf ringa efter ambulans och det tog dom en och en halv timma, fattar ni EN OCH EN HALV TIMMA!? det är ju helt jävla sjukt att det ska behöva ta så lång tid? Blir så arg och han fick inte dricka eller äta någonting heller sa dom och där låg han jätte tröstig och kall i en och en halv timma helt sanstlöst ! Det slutade med att dom fick ta med jesper in på sjukhuset för att se till han och har inte hört något ifrån honom än så hoppas verkligen att det går bra får ringa imorgon och se hur det är med han stackarn <3

Efter denna händelse var alla lite till sig och väldrigt frusna så vi gick hem till A för att grilla och ha myskväll med spel och sånt, riktigt trevligt ska jag säga er :D Åh jätte kul att alla var tillsammans, några fattades men dom flesta var med iaf :) Men As sura gubbe till granne kom och sabbade stämningen när vi hade så trevligt och roligt.. fast vi skrek iof ganska mycket och det är en tisdag men han var så sur så han kunde sagt det på ett trevligare sätt plus att han har varit så otrevlig innan så gör det inte saken bättre..

Men i hel het var dagen ganska bra, bortsett ifrån den med stackars jesper då :/ det va riktigt illa, usch ! Nej nu ska jag sova för ska ner till stranden tidigt imorgon så måste vara lite pigg varit ute och ingång hela dagen idag så man är lite halv trött om man säger så haha :D Hoppas eran dag har varit bra

Peace and love
Som sagt igår var det ju brännboll som gällde, och det är detsamma idag :D haha alla hade så kul igår att det blir idag också, wiie ! Nämnde aldrig att jag fick en sten hård boll i ryggen av marcus som sköt jävligt hårt och där stod jag mitt i vägen :( det gjorde riktigt ont så det var sista gången jag var brännare ska jag säga er, aj ! Och efter att ha legat på stranden hela dagen idag så är jag bränd på ryggen nu också så inga bollar i ryggen idag tack ! haha :D Nej nu ska jag ta lite vatten i en flaska det behövdes ju igår och det lär behövas idag också sen ska jag dra mig nereåt sen blir det till att grilla och ha myskväll med alla :) Kommer nog bli en super kväll , hoppas eran dag har varit bra :D puss på er

Peace and love
Har varit vaken nu ett tag och försökt få med mina kära vänner till stranden men nejdå alla har fullt upp eller ja inte orkar ska man väl kanske säga, fast inte alla då utan vissa hade fullt upp med barnvaktspassning. Men nu ringde B så nu bär det va ner ändå wiie ! Det är ju så tråkigt att bara vara hemma speciellt när man är själv och har inget att göra, sitta vid datan? Njaa inte i detta fina vädret då får man lite ångest, men nu ska jag strax ner så det var ju bra haha. Har försökt få liv i T också men hon verkar sova så du kan ju ringa om du ser detta eller också komma ner du vet ju vart vi finns :D Kanske man ska ta med sig något gott ner, ah får se vad jag har.. Sen har jag inga planer för dagen riktigt tar det som det kommer, det brukar bli bäst så ingen idé att planera för det blir aldrig så ändå typ haha. Nej nu ska jag fixa det sista som jag ska ha med mig, vatten är alltid bra :P Hoppas ni har det bra i det härliga vädret alla glada läsare och njut av det för man vet aldrig när det försvinner ;) Puss på er

Peace and love
Nej jag tror nästan inte det, denna dagen har varit super bra verkligen ! Björde med att jag passade Edvin och gowsade en himla massa med honom, gick ner till klåva och köpte glass av A med M och T mycket gott :D Sen gick vi vidare till P fast edvin tyckte inte det va så kul för han började bara gråta så fort han fick syn på P, aw stackar <3 Så vi gick hem igen åkte över och lämnade edvin och sen vidare till spinden för att spela brännboll men massa folk, Lisen, therese, malle, putte, beckan, jesper, janni, marcus sen kom även elin och josefin och tittade en stund innan vi drog ner till jungfruviken för att bada men det blev inte så mkt badande iaf inte ifrån mitt håll (A) haha , det va en massa bränn maneter så jag vågade inte riktigt haha. Sen blev det iaf vidare till O, jag, T och N satt och chillade med vattenpipan och sådär, riktigt nice. Och nu strax blir det oc maraton hos B så som sagt kan en dag bli bättre? :D nästan inte, underbart väder har det varit också det behövdes verkligen ! Laddar upp bilder ifrån dagen när jag orkar nu kliar det mest överalltid för myggorna har käkat upp mig :( haha nej nu ska jag se om det finns något att äta sen blir det väl till att dra vidare. Hur har eran dag varit? puss på er

Peace and love
Jätte lyckad kväll igår, fick för första gången typ tänt haha. Men det va nog bara för att det ine va vi som tände den(A) haha vi får tacka andreas. Vi hade en massa skoj för oss skulle fiska krabbor och en massa, så det var en riktigt trevlig kväll igår. Synd bara att jag glömde kameran i deras bil så snart får vi besök av dom igen, eller ja det måste vi för eftersom det va puttes kamera.. förlåt <3 Nej nu ska jag passa edvin och gå ner till klova och käka glass :D Och therese ska också med, härligt. Underbart väder är det också kan det bli bättre?

Underbart, nu är det sommar ! det känner man verkligen, eller vad säger ni? Snart kommer det besökare ifrån allingsås som ska komma hit och grilla med mig, B och A :) Det kommer nog bli riktigt nice tror jag, får väl se vad kvällen har att erbjuda blir säkert massa skratt och mys. Annars idag har jag inte alls gjort mycket jobbat och kollat lite oc med B som är helt såld på det haha.. Nej nu ska jag fortsätta göra iordning mig inför ikväll eller ja det är kväll nu men ah senare ;) Snart börjar nog acdc spela också som typ alla är på, hoppas det är kul.
Igår var man riktigt jävla slapp, så det blev att ha OC maraton hemma hos mig med A, T och B fast vissa ville inte vara med hela tiden så till sist var det bara jag och B kvar. Haha och vi satt här till 3 och kollade eller ja jag somnade medans B var helt inne i det :P men eftersom hon aldrig sett det innan så förstår jag henne, ibland är det kul att se gamla serier men ibland kan det också bli för mycket haha och det var det igår så det ledde till att jag somnade. Det blir väl till att fortsätta med det idag också ikväll då för nu ska jag strax åka och jobba segast värre och jag är pank och det är förbannat tråkigt :( haha men snart får man ju pengar så det är gött, nej nu ska jag duscha och äta lite hörs kanske senare ^^

Peace and love
Dagen efter har aldrig varit kul, haha och idag är den inte det heller. Men gårdagen var jätte rolig haha fick träffa massa rolig folk som jag inte träffat på länge ju. Sen en del som jag träffat nyss också, det va som det brukar vara när man dricker vill säga. Så midsommaren var lyckad faktiskt, trodde dock inte det ifrån början men det blev ju det ändå så det var riktigt bra :) Vaknade nu usch vad jag är trött, idag blir det bara till att slappa kan jag lova ;) haha Vad gjorde ni igår? Hoppas eran kväll var lyckad och hade en bra midsommar.. Nu ska jag tillbaka till sängen där jag hade tänkt att tillbringa dagen, puss på er

Peace and love
Får väl börja med att säga glad midsommar till alla först :) Ja det har varit ett väldigt velade om idag, men nu tror jag att det kommer bli lyckat ändå :D Får väl hoppas iaf, hur ser eran kväll ut? Sitter hemma nu och väntar på att therese ska komma, syrran är här med en massa polare så får väl sitta och ta några öl med dom innan det blir utgång ;) Nej nu hinner jag inte skriva så mycket mer, hoppas ni får en trevlig kväll alla och hoppas verkligen att regnet håller sig borta usch !
Herregud det finns verkligen inga gränser för gårdagen, galnaste kvällen någonsin. helt sjukt. Började med att jag och B gick hem till Emil där han johan, jesper och janni satt och gjorde jag har aldrig. Började ganska soft med folköl och grejer ( haha tro det eller ej ) Sen kom även T och O och gjorde oss sälskap och ungefär då gick johan som skulle jobba på morgonen där efter. Pontus kom också och då började även ölspelet, men då skulle janni gå och efter en stund rullade resten av folket in. haha helt galen kväll, musiken på max alla var fulla och glada. Det bjöds på dans och massa skratt. Sen kom det massa fotöbor + thomas haha, T ballade ur på allt och alla ungefär skrek och gapade. Har aldrig sett henne sådär, sen ballade dom flesta ur helt sjukt. Sen satt alla mest och tjötade och hade trevligt tills dom flestade somnade. Vaknade vid 8 tiden och gick hem med B i ös regnet fyfan säger jag bara, tog mig en varm dusch och somnade gött vakande för en timma sen typ. Helt galen kväll går inte att förklara i ord hur sjuk denna kvällen var men ni som var med vet ju ;) Men det var också himla trevligt haha men nu ska jag lägga mig och vila lite det kan min kropp behöva och mitt huvud också usch..

Peace and love
Trodde det skulle bli skönt med sommarlov, klart det är skönt men väldigt slappt? För slappt? hmm , igår gjorde jag typ ingenting på kvällen gick vi hem till jocke alla igen men dom flesta där va redan fulla så vi drog oss vidare till H för att ha myskväll ist, verkligen skönt :) P va redan där och han har man inte träffat på ett tag sjukling, sen vare jag, R och A också. Vi såg på filmen Awake skit bra, redan sett den innan men dom ville se den och den är ju riktigt bra så varför inte? haha, sen är han killen i den filmen riktigt snygg också så det gjorde det hela ännu bättre.

Idag har jag inte hunnit göra för mkt, eller om jag hade vellat hade jag väl kunnat göra det men är man lat så är man? haha, min bror va hemma och va sjuk också så vi kollade på den nya wallander filmen - skulden SJUKT bra och jag gissade rätt på vem som var mördaren (A) haha oj kanske inte ska säga för mkt, men det brukar ju alltid vara en mördare i sånna filmer så ja ;) Inte för att avslöja för mkt men se den alla som gillar wallander filmerna jätte bra ! Nu ska jag slappa och kolla tv , vad händer ikväll? en mycket bra fråga för jag har ingen aning haha, får väl hoppas på det bästa och att kvällen blir lyckad

Peace and love
Ojoj gården var nog inte nådig, haha så jävla rolig kväll :) Började med att vi gick hem till jocke och käkade mat drack och hade trevligt sen rullade folket in och höjde stämmningen, sen blev jag lite för föll haha men det var endå en väldigt lyckad kväll. Massa skratt och trevligt folk, kan det bli bättre? Hur såg eran gårdag ut? Nu känns det verkligen att det är sommar, gud vilket fint väder det är nu ! Ska nog ta mig ut en stund och slappa i detta sköna vädret som dagen bjuder på ;) Hörs senare.. ha det bra :)

Peace and love









tack för en toppen kväll <3
fler bilder finns på facebook :)
Igår gjorde jag inte så mkt, blev inte så mkt uppdatering för hade fullt upp.. haha jo så jag kanske gjorde mycket ändå? hmm, iaf först jobbade jag sen åkte jag hem till philip och firade honom :) träffade släkten och sådär, mys <3 Sen spelade jag, beckan, jesper och janni kub riktigt kul fast man förlorade båda gångerna haha, sämst på det asså. Sen blev det hem och kolla film med beckan hela kvällen typ båda vakande vid halv två typ haha gött :D Idag har det inte hunnit hända sådär jätte mycket, ska snart fixa iordning mig för att sedan gå ut :) Hoppas på en trevlig kväll och det tror jag säkert att det blir ! Åh vädret får hålla i sig nu också, inget regn inte usch. Det är man änna trött på nu, eller vad säger ni?
haha du är så jävla patetisk, jag vet att läser min blogg så ta åt dig av det jag säger ist. För att skriva massa komentaret? Om du tycker att jag skriver massa skit här, varför ens lägga ner tid på att läsa? Snacka om brist på liv, och du jag är inte ensam om att du tycka att du är falsk och fylld av skit så börja bete dig som folk om du har någon som helst värdighet kvar. Skrattretande är vad det är, så sluta läsa min blogg du vet ju redan vad jag tycker om dig så vad ska du göra här inne? Läsa om vad jag gör om dagarn, är mitt liv så intressant för dig? Det verkar ju inte bättre, så skaffa dig ett eget liv ist då..
Igår var ingen bra dag på något sätt, jag var arg bakfull och allmänt trött och det är ju aldrig bra?  Fredags var jag ju som sagt på björn rosenström och det var en toppen kväll, så inte konstigt att man mådde dåligt dagen efter kanske? haha, jaja sen fick jag höra en del saker som gjorde mig ganska arg och besviken men men jag skiter i vilket egentligen, du gör som du vill med ditt liv. Vill du leva som en billig slampa och suga kuk är det väll upp till dig, du har skämmt ut dig tillräckligt många gånger men det var tydligen inte nog många gånger för dig så då får du väll leva med det.

Sen hade jag en mys kväll med therese, putte och beckan åh det behövdes verkligen <3 Tack tack tack för att ni finns!

Nu ska jag strax gå och jobba riktigt segt idag men men vad gör man inte för pengar? Har fått ut vad jag får i lön nu och det är ungefär 150:- i timmen riktigt gött faktiskt ! Sitter och kollar på talang på tv nu så ska se vem som vinner, missade ju det i fredags .. vann rätt tycker ni? vet ju inte vem det är som vinner än så säg inget (A) :D Nej nu ska jag se till att få mig någonting i magen också innan jag måste dra iväg, ha det bra nu alla hörs senare

Peace and love
fy fan för detta vädret säger jag bara, usch usch usch. Idag går 9; orna ut och dom ska ha kortege men i detta vädret? Fy tycker verkligen synd om dom eftersom detta är typ som "balen" nej men på ett ungefär man gör iording sig går på röda mattan och känner sig allmänt lycklig men i detta vädret är det ens möjligt att göra det? hmm tveksamt. Hoppas regnar gör ett uppehåll så att det kan bli någolunda iaf, kommer ihåg när jag själv skulle gå på röda mattan, usch vad det va nervöst alla tankar - tänk om jag ramlar, gör bort mig osv. I detta bädret blir det nog inte bättre? Även björn rosenström är ju idag, hoppas för guds skull att det är innomhus men de stod ; lokalens dörrar öppnar klockan 8; a så det måste det väll vara inne eller vad tror ni? Jag hoppas det iaf, sen sluta röka idag också haha ja önska mig lycka till som sagt. Nej nu ska jag vila lite sen får man göra iording sig och börja festa.. sen in till Björn <3 Hoppas på en toppenkväll återkommer kanske senare annars får alla ha en underbar regning idag ^^ Första dagen på sommarlovet börjar inte bra, usch ..

Peace and love
Imorgon är det äntligen efter längtade Björn rosenström, haha kunde äntligen skriva om det i bloggen nu för nu har fredrik fått dina biljetter av mig, alexandra och micke till det så nu kan jag skriva om det ;) Haha det kunde jag väl kanske innan också men kände att man inte får avslöja för mycket :D Så imorgon är det fullt upp hela dagen df dålig uppdatering, om det överhuvutaget blir någon kanske hinner med på morgonen eller eftermiddagen. Först är det skolavsluting vilket innebär sommarlov wiie, efter det hem och sen på möte med jobbet, snabbt hem och fixa sig ner och kolla på 9 ornas avsluting sen vidare in till stan för att kolla Björn, när ska man hinna äta ? hmm ja det kan man undra haha. Ska även sluta röka denna dagen föralltid så ge mig ett STORT lycka til nu alla, för det kan behövas (A) Nej nu ska jag kolla lost sedan sova, ska bli otroligt skönt faktiskt. Ha det bra alla och en underbar fredag om vi inte hörs mera för det ska jag ha ^^

Peace and love
Ni får ursäkta för dåliga uppdateringen, men igår var jag väldigt trött så det blev inget bloggande (A) haha sov typ hela dagen, skönt ! Idag var det skola men skulle bara se på allas musikvideor som äntligen är klara, ja ni hörde rätt äntligen är den klar :D Men tror dock inte den kommer släppas eftersom vissa inte vill det, hmm men får se hur det blir. Låten släppas antagligen bara om videon gör det så ja vi får se hur det blir, fick väldigt bra kritik för den iaf och det är ju alltid kul. men efter dom över 30 timmar som vi lagt ner i helhet på den videon så förtjänar vi nog det, eller? haha. Ja fick en massa beröm och det är alltid kul, det tackar vi för! Kanske ska välja film som inrikting? hmm ja vem vet. Fick även G i matte , åhh så himla glad blev jag! Slipper gå om den jävla kursen hur underbart som helst, tack ! Fast tycker jag förtänar ett g faktsikt (A) haha.

Idag fyller även min bror år, grattis ! Och inte vad som helst heller utan 25 år, låter inte fel? hmm fast nu börjar du bli gamal. Hoppas han blir glad över sin present han kommer få, kan inte skriva vad ifall han läser för det ska bli en överaskning :D Men tror nog han blir glad, det skulle jag blivit iaf haha.

Imorgon är det skolavsnlutning wiie, får återkomma till det för det händer en himla massa imorgon. Förstår inte hur jag ska hinna med allting faktiskt, men ja det får man väll se till att göra helt enkelt? Nej nu ska jag städa, mamma kommer säkert snart och har lovat att hjälpa henne med huset innan folket kommer.. Och jag hade ju tänkt hinna vila en stund också, hur ska jag hinna det? (A) Får helt enkelt ta mig en halvtimma nu haha, ha det bra alla skriver mera sen..

Peace and love
Sverige vann ju imot malta igår, underbart grabbar ! Nu ser vi till att vinna resten av matcherna också tycker jag eller vad säger ni? Klart ni håller med, matchen slutade 4-0 härlligt ! Även tobias hysén ( skyttekugen ifrån blåvitt ) blev inring pga det tråka som hänt henke larssons bror. Men bra för hysén att han får vara med det gillar vi :) Nya niclas alexandersson? hmm ja man börjar ju undra, dock är han ju inte lika snygg som niclas är men en jävligt grym fotbolls spelar är han. Fortsätt såhär sverige så vi slipper skämmas !


( självklart får man lägga in en bild på snygg niclas nr 10, bilden är ifrån förra året tror jag )
Heja sverige !

Åhh ge mig denna nu, har sett många som använt dessa och resultatet blir toppen och jag bara MÅSTE ha en sådan här så snälla kan någon ge mig den? nähä inte det, * valp ögon * Nej får väl vänta tills jag får min lön så jag kan köpa den, men vill ha den nu nu nu ! :( suck.. Hatar att känna att man vill och måste ha något men kan inte få det, brukar alltid ha pengar iaf några pengar men nu är jag HELT pank, inte ett öre :( haha det suger, men sånt man får leva med när man köper smink och kläder..
Ja som jag skrev igår skulle jag ju dygna, hur tror ni att det gick? haha om helt åt skogen faktiskt. Skulle dygna med Alexander men han sa typ vid klockan 1 att han inte ville det mera och skulle sova, så där satt jag själv och uttråkad och himla pigg för mig själv. -.- ganska segt. Men uppdaterade bdb iaf så jag fick ju något gjort iaf, förutom att jag är sjukt trött idag och inte orkar med någonting just nu så är det bra. Ska jobba med musikvideon sen också, för sista gången haha har inte så mkt kvar lite fix och sådär bara så den kommer väll forhoppningsvis bli helt klar imorgon. Men fortfrande inte klart om vi släpper den eller inte, så jao ni kanske får se den :)

Föresten så har jag glömt att skriva stort grattis till Kim som blivit mamma till hennes son sixten ( tror jag han ska heta? ) iaf stort grattis till eran son :)

Nu är det två dagar kvar tills man slutar skolan, ska även sluta röka haha så det kanske blir en ny start? hmm ja vi får la se nej nu orkar jag inte skriva mera för mina ögon åker snart ihop och det är en hel timma kvar på denna lektionen.. suck. Jaja får väll underhålla mig med något :D Ha det bra sålänge, så hörs vi senare

Peace and love
Lovade ju att visa er hur det blev med nya gaderoben och hur det såg ut innan osv så nu när jag ändå ska dygan ( ja ni hörde rätt ) haha så det kommer nog bli en hel del bloggande ikväll / natt :) Så tänkte jag att jag kunde passa på att lägga in bilderna här på bloggen eftersom jag lovat (A) haha :D


rensade den gamla gaderoben


och kläderna var överallt


så var det ut med den gamla ..


och in med den nya :)


sen var det bara att börja sätta in allt som skulle vara i den ^^


sko hyllor och vanliga hyllor


hängare som är för längre kläder klänningar osv en med kortare för tunikor osv


hela gaderoben


hantagen på


och gaderoben full


och skorna på plats ;)

Så himla nöjd , älskar min nya gaderob <3
Ja det är den stora frågan, om man har orken till att åka in och kolla på markoolio som spelar på liseberg ikväll? Har inte riktigt bestämmt mig än, egentligen vill jag ju men vet inte om man riktigt har orken till det haha. Har just varit ute och gått med oliwia, filippa, patrik och theo och det va jobbigt bara det, hur ska jag då orkar ta mig in till stan? haha helt pank är jag också, suck ! Nej men markoolio är grym och missa han förre året så vill se han i år men får se hur de blir.. Ingen annan som ska dit? :D


han är bara för grym ;)
Har ju berättat om fredagen och lite vad jag gjorde igår men har ju helt glömt bort lördagen? haha, Den va mycket trevlig först var jag med beckis och hade lite myspys med henne , sminkade även henne med ögonskugga vilket hon aldrig brukar ha så ska lägga in en bild och visa hur fint det blev :D ( bilderna nerdanför ) Har dock ingen innan, men det var stor skillnad tyckte både jag och hon, haha hon kände knappt igen sig själv sa hon, söte :D Sen blev det trubban, eftersom jag inte hade varit där på länge fick jag tjata hål i huvudet på patrik så han följde med efter en timmas tjat eller något haha. Nu vet du hur det alltid känns för mig xD Nej skoja bara <3 Så den kvällen var hel nice, riktigt slapp men ändå skoj !





Igår så jobbade jag och sen hjälpte jag till med gaderoben som pappa jobbade med HELA dagen för att gå ihop, haha stackarn men stor tack ! Jag är super nöjd och tacksamma, tack mamma och pappa. Har tagit kort steg för steg på hur det såg ut innan när de togs bort, när dom satte ihop den och sen resulatet så jag tänkte lägga in bilder på det så ni också får se hur nice min nya gaderob är. Kan även ha skor i den, wiie det är ett stort plus för det känns lite extra lyx på något sätt haha. Så jag är riktigt nöjd :)

Igår var de val och självklart var jag tvungen att rösta haha, visste inte riktigt vad jag skulle rösta och det blev ett rent inpuls val ifrån min sida, dock håller jag med om det som partiet sa och ville "kämpa" för så jag gjorde nog ändå rätt val. Är ingen sådan som behöver hålla det hemligt vad jag röstade på ;) haha Röstade på det som det gick bäst för iår, piratpartiet som gick ifrån 0 till 7, något tror jag? Och det var ju tack vare ungdommarna läste jag i tidigingen så det va ju himla bra. Dessutom var jag den ygnsta som röstade i vårt distrik var längts ner på listan, det är inte många som har varit eller kommer vara det? ;) Ganska coolt, eller vad säger ni? :D
Sitter i skolan och tråkar just nu, jobbar med musikvideon som aldrig vill bli klar. Eller jo den är typ klar men ändå kommer man alltid på något litet man måste ändra på, hmm. Hur orkar man lägga ner så mycket tid egentligen? Över 20 timmar har jag lagt ner på denna videon haha helt sjukt när man tänker efter. Men 1 min tar i snitt 3 timmar att fixa och vi har 5 min lång låt + att vi har "tillbaka blicks" secenr mer så ja det blir en hel del klipp. Vill man ha bra betyg så får man helt enkelt lägga ner lite extra tid ;) Men på torsdag ska den vara klar så att det ska nog blir skit bra, ska in och jobba sista gången med den på onsdag sen är det inlämning. Fick även tillbaka mitt nationella prov i matte som jag fick IG i, ganska väntat faktiskt. Men ska få komplitera förhoppningsvis inte, han skulle se hur det hade gått på dom andra provet och sedan säga om jag måste koplitera eller inte. Men tror jag fått G på typ alla prov så det fixar sig säkert får jag hoppas iaf, pallar inte gå om matten :( Imorgon får vi även tillbaka engelskan och där tror jag det blir IG faktiskt, synd men ja :/ Får väll bara hoppas på det bästa. Nej nu ska jag nog åka hem orkar inte sitta här mera, skulle varit hemma för en halvtimma sedan egentligen men som sagt vill man ha bra betyg så får man offra fritiden :D Inte för jag hade gjort så mycket hemma ändå så det spelar nog ingen större roll, men ändå. Mycket skönare att vara hemma, eller vad säger ni?

Peace and love
Och nu blir det bilder ifrån mickes examen middag :)


micke tar imot folket


smörgåstårta ;)


mickes syster erika och hennes dotter klara


mickes syster erikas sambo och deras son


pappa, alexandera och mamma




cecilia, fredrik, lena och farmor


morfar och inga-lill


sen blev det tårta

Grattis på examen micke :D
Som jag skrev i fredags var jag ju på både student middag och examen så tänkte att jag skulle lägga in liter bilder ifrån dom men tar ett inlägg för var och en så börjar med jespers student middag :)


jesper, som är nöjd över att äntligen tagit studenten :D


janni och jesper


börjar bra


men vart tog den vägen? haha


skål !


janni och andrea


jesper och jonas


olivia


jessica


martin


lille jesper :D

stort grattis på studenten jesper :D <3
Ja nu sitter jag här och har just städat hela mitt rum och då menar jag verkligen städat ! fixat med alla data sladdar som trasslat ihop sig och det tog sig en tid men jag gjorde det bara för att jag skulle få en ny gaderob (A) haha , eller mamma sa det idag att om jag städade skulle vi åka in till Ikea och kolla på en, wiie ! Så vi ska ta 10 i 2 färjan och jag är helt klar eller ja jag ska sminka mig lite och ta på andra kläder, sitter i natte kläderna ännu haha :D Rebecka ska också med mig och mammi in för hon skulle med tittat på något, myspys <3 Så förhoppningsvis har jag en ny gaderob när jag kommer hem, den jag har nu har stått här sen dom byggde huset och mamma åh pappa har bott här i kanske 20 år eller något och den va här innan det? :O + att innan jag hade den hade min bror den, kanske dags med ny nu? eh ja tack ! Den faller snart ihop och den går inte ens att stänga för alla mina kläder och jag har inte ens mycket kläder. Men det behövas verkligen rensa bland alla mina kläder och prova så jag vet vad jag kan ha och inte för det är ju onödigt att ha sånt men ändå inte kan ha? Ändå lyckas man alltid med det haha. Gårdagen va lyckad med student middagen hos jesper och examen hos micke, jätte trevligt lägger in bilder ifrån det sen när jag kommer hem för nu måste jag sätta igång. Hur var eran gårdag? Hörs senare ha en kanon dag :)

Peace and love
Ja idag ska jag både gå på studentmiddag och examen :D min vän jesper tar studenten så ska dit på hans studentmiddag sen tar min systers sambo examen så ska in dit också och "fira" honom. Så det blir ganska fullt upp idag, åh lite blogg skrivande om man säger så. Ska hem till jesper vid 4 tiden så ska snart börja göra mig iordning, men har inte bestämmt vad jag ska ge han än.. hmm någon som vet något bra? Blir glad för att förslag ;) Nej nu måste jag sätta igång om jag ska hinna med allt, dock regnar det nu tråkigt värre ! Tycker synd om jesper som ska springa ut nu snart eller om han just gjort det? Inget kul när det är fult väder , suck ! Men man får la göra det bästa av sitvationen. Ha det bra alla <3

Peace and love


Har hört en massa om det här sporify men har aldrig fått tid eller ork att kolla in riktigt vad det är eller något men idag gjorde jag det och det var ju bara positivt, man kan söka på musik och lyssna göra egena spelningslisort i programet och lägga dit sina egna favoriter ? Skit bra, bara synd att man inte kan ladda ner dom men det man vill höra finns ju nästan alltid, dick inte så mycket svenskt har jag märkrt men men det är ju nice ändå så det skulle jag vilja tipsa er om :) Ungefär som youtube fast bättre kanske? haha



För er som är trött på alla mascaror som säg vara jätte bra och bla bla bla, men aldrig håller dom krav som dom säger att dom ska som mindre klumpar längre ögonfransar osv, men här har jag hittat ett riktigt kap ska jag säga er ! ( bilden ovanför ) för er som vill ha längre fransar, helt utan klumpar är detta en mascar för dig. Jag brukar aldrig tro på det reklamen säger men denna fanns på kampanj pris på H&M för bara 98:- så jag passade på och snacka om att jag är glad för det nu, bästa köpet jag gjort när det gäller mascaror tror jag. Tog en bild när jag har den så jag skulle visa er hur det ser ut men det är bara en närbild på ögat så bli inte rädda nu haha,


super nöjd, så gör som jag köp denna grymma mascaran den håller vad den lovar :)
( ni får ursäkta bilden men gjorde bara snabbt så nu skulle få se )

satt och lyssna på denna låten och kollade sedan videon och den är ju bara för härlig haha så lyssna och njut !


En väldigt gravid Kelly Rutherford strosade runt på gatorna i West Hollywood i går efter en lunch dag med sin tjejkompis Desperate Housewives-stjärnan Marcia Cross. Kelly väntar barn nummer 2 och kommer att föda vilken dag som helst nu. Det enda som kan komma i vägen för Kellys lycka nu är hennes jobbiga skilsmässa. Det har gått flera månader och hon har fortfarande inte kommit överrens om vårdnaden över deras första barn Hermes med sin ex-make. Men får hoppas att det går vägen och att det blir till allas bästa, kämpa på !

köpte en ny sommar klänning ifrån lindex för 299:-




köpte även lite smink ifrån H&M


en mascara ifrån maybelline som va på kampanjepris för 98:-


ett solpuder för  59:-


och ett läppglans för 29, 50:-


Så sjuk bra låt, så luta er tillbaka och njut av denna underbara låt !

Igår var jennifer här och spela in refränger till två nya låtar som kommer släppas inom kort, hon är grymt duktig för er som inte vet vem hon är så är det hon som sjunger i ; någonting saknas, inte lycklig såhär, saknad efter dig osv. Riktigt grym tjej, vill ni höra hennes egna låtar kan ni gå in och lyssna på ett par låtar hon spelat in själv ( när hon sjunger då ) www.znapmusic.com/jenniferolsson/ . Inget riktigt bestämmt datum eller dag när låtarna kommer släppas men håll ögonen öppna för er som är intresserade. Stort tack till dig jennifer som ville spela in, du är grymt duktig på att sjunga så sluta aldrig för din röst är otroligt bra <3
Jag förstår mig helt ärligt inte på dig? Vad är det du vill, vad är ditt syfte med allt detta? Jag var den enda som ställde upp för dig när alla andra var imot dig men nu förstår jag fan inte varför eller hur dum jag var som gjorde det? För det ända du är, det är fylld av skit.. och så falsk så det finns inte. Jag vill inte vara din vän och jag är inte din vän så sluta tro att vi är vänner? Jag ignonerar dig när vi ses svara knappt när du skriver, är du så dum att du inte ens förstår det själv? Du är fylld av skit och jag vill inte ha med dig att göra överhuvutaget, det är fan sktattretande när du skriver hela tiden.. Behöver inte nämna några namn för du vet vem du är och läser du detta så kan du ju ta till dig. Är trött på att låssas tycka om dig för efter allt du gjort och åstakommit så finns det inget som kallas vänskap kvar, förstår inte ens hur du kan kalla dig själv en bra vän? Eller hur du alltid ska lyckas vända allting så att det blir du som är offret alltid, det är ju DU som gör dina egna fel sätter dig själv i dom sitvationer du hamnat i. Ingen annan har gjort så du hamnat där utan bara du själv. Är så trött på dig nu, så sluta bara spela mer falsk än vad du redan är. Jag vet vad du tycker om mig och nu vet du vad jag tycker om dig så gör mig en tjänst och sluta skriva, eller prata med mig överhuvutaget för det tjänar ingenting till ändå. Du är ta mig fan helt jävla otrolig, finns inte ens ord för dig.. lämna mig ifred, klara mig mycket bättre utan dig och du sluta snacka skit till personer som jag känner för du vet allt kommer fram förr eller senare ändå så tänk till och börja bete dig som folk för i helvet!
nu har det gått ett år inte just idag då men ah .. igår tror jag det va? skitsamma nu har det gått ett år iaf, tiden går fort. för fort? Njaa jag är lycklig idag det va jag inte för ett år sedan, så detta året har bjudit på både negativa och postiva insedenter.. men ett år har passerat nu .. och denna sommaren kommer bli den bästa på länge ! Tycker om det mesta i mitt liv nu så vad kan gå fel? inget hoppas jag haha.. hmm vad vill jag säga med detta? njaa ingenting egentligen..
Ja nu märker man verkligen att sommaren är på gång, gud vilket underbart väder det är. Kom nyss in ifrån altanen där jag legat och stekt lite.. helt underbart! eller vad säger ni? Men nu måste jag sätta igång att städa vilket inte är lika kul :( Jennifer kommer hit vid 4 tiden eller något och ska spela in, så för alla er som undrar när det kommer nya låtar så äre på gång ett flertal kommer det komma nu för nu är emma på g :D haha. Så det är väl så dagen ser ut idag, kanske ska gå ut och gå sen också ifall jag orkar men vi får la hoppas på det kan behövas nu i för sommren haha. Kom på nu att jag måste göra middag idag också så får gå ut i kylen och kolla vad som finns..

Peace and love