Julmarknad

Idag har jag varit på julmarknad, mycket trevligt fast saknade snön :( vart är den? Det är ju ingen riktig jul känslan utan snön tycker jag inte, vad tycker ni? Träffade massa folk som jag inte sett på länge, det va kul :) men även massa som jag träffar nästan dagligen, men endå trevligt. Det var fullt med folk i hela klova ( där julmarknaden hölls ) Syrran och hennes sambo kom också hit så det blev riktigt mysigt faktiskt. Lägger upp lite bilder ifrån marknaden för er som vill se :)
                        

                                                 Pappa och syster Alexandra


                             stsyer Alexandras sambo Micke och Farmor


                                       Nått stånd med lotter som dom hade


                                  tog lite kort ut över havet och fyren


                                    tog lite kort på godis som fanns till salu


      sen träffade jag beckan och hennes syster camilla ( camilla på bilden )


                        sen gick vi och käkade på trubban, syster Alexandra och jag


        Jag tog mig en räk macka , den var jätte god och jätte stor

Slut på bilder.


Ja idag är det då första advent, lite mysigt sådär. Synd bara att det inte är någon snö tycker jag. Vill att det ska vara riktigt jävla kallt här i Sverige nu när jag snart åker en massa snö och en massa kallt, då mår emma bra när hon ligger och solar i värmen, mohaha ! Nej nu längtar jag grymt mycket tills jag åker, men kommer sakna alla här hemma :( Men det är ju drygt 3 veckor kvar tills jag åker, hoppas tiden går fort. Men första ljuset är tänt idag iaf

Vad har alla hafft för sig idag?

Okej nu när julen närmar säg vill jag att ni säger så många bra julfilmer ni kan komma på eftersom jag ska ner till värmen över jul så vill jag ha lite jul filmer och se på :D sen tänkte jag ha en lite omröstning om vilken ni tycker är bäst så se till att skriva era favoriter :)
Usch dagen blev inte alls som jag tänkt mig, regnet har öst ner hela dagen och det blev ingen julmarknad för mig. Får hoppas på bättre väder imorgon så man kan få komma sig ner , jag har därimot pimpat mitt rum lite :) eller gjort så det är lite jul stämning och sådär. Det har inte blivit något pluggande alls för min del och nu är det bara 3 timmar kvar tills jag ska åka och vara barnvakt , ser inte riktigt fram imot det om man säger så :/ Jag är trött och vill bara krypa ner i sängen och sova. Men i stället måste jag plugga och vara barnvakt, inte roligt :/

Hur blev eran dag idag då?
Fullt väder som vanligt när man vaknar , inte kul. Hur är det med mina läsare idag då? Själv är det ganska bra, lite trött bara men det går väll över. Planerna för idag ser ut ungefär såhär

Ungefär så tror jag :P Hur ser era planer för dagen ut idag?
Idag åkte jag in till stan med mammi för att kolla på jacka :) dom hade öppnat ny stadium i nordstan ( rekomenderar er som gillar kläder därifrån att gå dit, för det är jätte billigt fram tills imorgon ) så det va typ extrapris och sådär så vi åkte in och kollade :D sjukt lång kö vare :/ ganska segt. Men jag hittade mig en jacka iaf och den jag ville ha fick jag också , wiie glad emma :D tusen tack mamma och pappa <3 Det blev en svart peak, som jag tjatat om ett jävla tag nu och äntligen fick jag den :) haha. laddar upp en bild på den så kan ni ju säga vad ni tycker? :)



                                                   vad tycks?


Så jävla mkt som hänt nu , blir helt beroende av one tree hill och kan inte sluta titta :P Någon som känner som jag?
Det tror jag egentligen många gör, vilka är era favorit program? och vad brukar ni kolla på? kan va kul att höra :D
Nu finns esanna på frizon med nya låten " någonting saknas " feat jennifer så om ni vill ha de låten kan ni gå in här så kommer ni på min frizon :) Även texten till låten finns där för er som ville ha den. Det kommer komma upp fler låtar så fort jag producerar nytt för er som undrar.

peace and love
Har sån jävla ångest nu så det finns inte, ni kanske inte tar det som en stor grej det hade jag inte heller gjort. Jag tycker att det är skönt egentligen, men nu var det tre dagar sen jag var i skolan och det tar kolen på mig eftersom jag missar så mycket och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra :O Jag vill fan inte gå om, inte för att jag tror att jag kommer det men jag ville till skolan idag! Hur hemskt det än låter så ville jag dit och så självklart försover jag mig och vakanar vid 40 i 9 och skulle tagit 10 över 8 färjan. Jag har en lektion sen en jävligt lång rast sen idrott så jag kände njaa jag hinner endå inte te den lektionen så.. Sen har jag ingen telefon och det gör mig riktigt arg :( Usch nej denna dagen börja inte bra .. får väll se hur den slutar :/

Hur mår mina kära läsare idag då?
Kanske är detta en ny start för Emma? Jag har ju varit ganska duktig nu det sista och iaf försökt att gå ut och gå varje dag och det är ganska duktig för att vara mig eller? haha. Känner att jag behöver nog röra på mig och verkligen bygga upp mina muskler, jag kollar bara på mina armar. Så nu ska jag snart ut och gå slingan var det tänkt eftersom jag försov mig idag så det blir ingen skola för mig idag + att jag endå kan jobba med det jag ska hemma. Sen är jag där varje gång annars så det spelar nog ingen större roll egentligen. Skolan går faktiskt bra och betygen är bra, nu ska jag bara fixa detta med att röra på mig mer, men som sagt jag är ju ute och går mycket nästan varje dag. Sen gymmar vi hyfsat ofta på idrotten och då får man också lite träning..

- Någon som har andra tips på vad jag kan göra, eller kan berätta vad ni brukar göra?
Hollywood-kändisarna gillar att namnge sina ungar efter platser. Bronx Mowgli Wentz är namnet på Ashlee Simpsons och Pete Wentz nyfödde son, skriver People. Stadsdelen Bronx i New York har förstås gett namn åt den lille och det finns många fler kändisföräldrar som har inspirerats av geografi.

New York gäller också för David och Victoria Beckham som har en Brooklyn och Bill och Hillary Clintons dotter heter Chelsea. Amerikanska stater är också poppis, skådespelerskan Melanie Griffiths dotter heter Dakota. Exempel på mer världsomspännande namn är Gwen Stefanis och Gavin Rossdales äldsta son Kingston, Alec Baldwin och Kim Basingers dotter Ireland och så har vi förstås Paris Hilton.

Återstår att se när våra svenska kändisar följer efter på bred front. För det är väl inget fel på Vadstena, Kiruna eller Borås?

 

- Själv tycker jag inte att det är fint någonstans att döpa sina barn till städer eller tex möbler som "ballkong" osv.. Vad tycker ni? Noomie hade också rätt som trodde att det skulle bli en kille, den enda som skrev :P haha. Nej men skönt för Ashlee att hon fått sitt efterlängtade barn nu , sin lilla Bronx Mowgli Wentz ( gillar inte riktigt namnet då men, alla har ju sin smak )


 


Fattar inte riktigt vad som är felet på dig, kan inte riktigt sätta ordet på vad det är. Ditt liv, ditt val, du gör precis vad du vill med det. För snart är det bara du som står ensam kvar utan någon vid din sida, det är så det kommer bli om du fortsätter i samma riktning som du gör nu, förstår du inte det själv? Är det så svårt? Alla andra ser vad som händer men inte du, varför? Vad är det du vill ha som du inte får? Förs den ena sen den andra, du beter dig inte bättre än en slampa. Åh jag är trött på att se dig kasat bort ditt liv på ingenting, säga meningslösa ord som endå inte verkar betyda någonting för dig. För det enda som kommer ut är bara falskhet endå, tomma ord som inte har någon mening. Håll dig till en sak ist för tusen olika för det håller inte endå märker du inte det? Det är inte första gången det här och jag kan lova att det är deffentivt inte den sista...


väx upp för din egen skull..
Nu är det bara en månad kvar till det är jul :D wiie, det har redan börjat snöa en ganska massa för att vara sverige eller? Det tycker jag iaf, haha kallt som fan är det också! usch usch det gilar man faktiskt inte, men vill endå att det ska mera snö och sånt för den 20; onde åker jag ju ner till värmen och då vill jag att det ska vara riktigt jävla kallt här i sverige :P mohahah. Sen vill jag det för att jag inte kommer att vara hemma + att det är ganska mysigt med snö och jul och allt bara man slipper vara ute så mycket, haha. Och snart börjar ju julkalendern och allt också, haha eller är det bara jag som kollar på sånt kanske?

När hajpen var som störst, med "Parlamentet", Melodifestival och "Morgonssoffan", gick Björn Gustafsson in i väggen. I en intervju med Dagens Nyheter berättar han om hur han plötsligt började gråta - mitt under ett möte med sina uppdragsgivare:

"Man ställer frågor och jag har svårt att fokusera. Gry Forsell som ska vara konferencier sitter bredvid mig. Jag märker snart hur tyst det har blivit i redaktionsrummet. Alla tittar på mig. Till slut frågar någon: Känner du att du klarar det här? Och jag kan inte längre hålla tillbaka tårarna. Gry sätter sig på knä vid min stol. Jag sitter framför hela ledningen i detta designade rum och gråter som en liten flicka i armarna på Gry Forsell, säger komikern."

Efter krisen drog sig Björn Gustafsson tillbaka och slutade göra intervjuer. Räddningen blev vännen Henrik Schyffert som såg till att han fick en manager som kunde hjälpa honom att begränsa sig och hålla stressen på en rimlig nivå.

- du klarar det här björn, alla är på din sida

 

Ja igår firade vi Noomie som fyllde 17 år den 11/11-08 och det var riktigt roligt, för det första att få göra iordning sig mkt, för det andra att både Noomie och hennes pojkvän är så lätt lurade och för det tredje att vi var alla tillsammans igen <3 Riktigt mysigt och trevligt var det.

- Kvällen börjande med att vi fick god smörgåstårta hemma hos Noomie mycket gott var det! Sen blev det massa skratt när det va dags för henne att öppna sina paket :P haha det var väll kanske inte riktigt vad hon trodde och speciellt inte vad hennes pojkvän trodde, ibland är jag ganska duktig på att luras :D eller vad tycker ni? Efter det hade Noomie varit duktigt och gjort kladdkaka också den riktigt riktigt god :) Sen så satt alla och tjötade lyssnade på musik och sådär, tills det blev dags att gå hem till mig vid 10 tiden ungefär och fortsätta parta där :D För en gång skulle ballade det inte ur och blev faktiskt riktigt kul tycker jag, vad tycker ni som var med och delade kvällen? Det blev massa skratt, dansande och mycket törstiga killar och tjejer, haha det gillar vi :) Vi drog ifrån mig vid typ ett någon gång och vidare hem till Therese W för att ha lite efterfest, där var det fullt med folk vissa som var kul att se och vissa lite mindre kanske, haha. Behöver ju inte nämna namn inte. Det blev inte så långvarigt där utan jag och Madde drog hem vid halv tre tiden och det var riktigt skönt att få lägga sig i sängen och får värme. Haha. Får väll avsluta med att tacka Noomie för kvällen sjukt roligt var det, du är bäst gumman <3

Här är lite bilder ifrån kvällen


    madde ser fundersamt på våran fina paket till noomie :D



      Janni kom hem till oss och började för festa lite ;)


     sen vidare till noomie som bjöd på god smörgås tårta


sen satte sig alla och åt - pontus, henke, therese och beckan


                      Halva malla, patrik, madde och janni
       ( brevid malle sitter också annie men fick ingen bild )


sen blev det dags för noomie att öppna paketen, jocke tittar på


  och det blev en rolig "översaking" i det paketet, haha


 till efterätt blev det kladdkaka som noomie själv hade gjort


   vissa blev kanske lite fulla ? - janni och noomie


   senare blev det hem till mig och det innebar ölspelet


                                      henke och janni


      sen kom även jesper och john förbi och pontus blev full


även en efterlängtad oliwia kom och fick massa pussar


      en super full janni och en lite lagom full emma


                         törstiga flickor och pojkar


  två fulla och söta flickor vid namn emma och malle, höhö


    ojoj här var alla flickor och pojkar törstiga


senare på kvällen blev det mycket dans för vissa


              en ganska trött och deckad kille ser vi här


ja denna killen mådde ju inte så bra efter allt han fick i sig


vi drog vidare hem till therese w där det var fullt ös

slut på bilder :D
Ja nu sitter jag här framför datan medans Madde lockar mitt hår, haha :P Blir säkert skit bra , ser inte så mkt eftersom hon lockar bakhåret på mig för det är det jag inte kan själv :D haha! Ikväll äre party och jag och Madde tänkte börja ladda upp snart tror jag, höhö. Efter håret är klart så blir det till att sminka sig och sådär , hmm ska ha på mig den nya klänningen jag köpte i fredags :) Här är en bild på den

Vad tycks?

Ojdå va jag har varit dålig på att uppdatera känns det som, eller också är det alla andra som har varit bra haha. är det bra med er då? Det har hänt ganska mycket på domma rvå dagarna jag inte skrivit :P haha Madde är ju här , just nu ligger hon och sover blev kanske lite för mycker för henne igår, haha men vi fick oss ett och annat gott skratt. Jo igår var vi nämligen hemma hos Sandra i majorna ( från gammla klassen ) Det var jag, Madde, Noomie, Sandra och Nea :D Sen var Sandras pojkvän och hans kompis där också men dom satt mest inne på rummet och spelade tv spel. Laddar upp bilder så får ni se hur trevligt vi hade, höhö. Tappade även bort min älskade telefon igår på bussen när vi skulle in till stan, det gjorde inte kvällen bra först men sen fick man släppa det och ha kul endå, eller iaf försöka haha. Fy vad trött jag är idag känner jag och jag ser att Madde är det hon ligger helt död i soffan haha. I går köpte jag även en ny klänning som jag tänkte lägga upp bild på lite senare så kan ni ju säga vad ni tycker :P Nej nu kurrar det i magen så nu får man ta sig något att käka, sen blir det väll till att göra sig iordning hela dagen för ikväll är det party hos Noomie :D<3 som fyllt 17 år i förra veckan och det ska firas :)

hur ser era planer för kvällen/helgen ut då?

bilder ifrån kvällen


    Tjejerna jag tillbringade kvällen tillsammans med <3
             Noomie, Madde, Sandra och Nea


     
Noomie&Sandra  Nea&Sandra   Noomie&Madde  Madde&Emma

   
  Emma&Sandra             Nea&Sandra                 Tjejerna <3

     
Nea&Sandra    Madde&Sandra   Sandra&Nea  lära oss dansa

Tack för en underbar kväll tjejer <3
Planer för dagen var att städa och plugga , städa är avklarat men pluggandet är det lite dåligare med :P haha , sitter mest och väntar på att madde ska ringa och säga att hon snart är här :D För idag får jag sälskap av lilla madde som stannar hela helgen , wiie :D Idag gymmade vi i skolan också, riktigt duktigt va mig inte sant? :D

hur har eran dag varit?
glömde skriva här att låten är nu ute och den finns att tanka här så in och lyssna eller tanka hem den och skriv vad ni tycker :D det uppskattas ;) höhö ! Om det är någon som vill att jag ska lägga upp texten, skriv det isf sågör jag det :) men det blir här som den läggs upp ;)

För två veckor sedan meddelade musikern Pete Wentz att han och hustrun Ashlee Simpson-Wentz skulle bli föräldrar "när som helst nu". Men fortfarande har parets efterlängtade första barn inte behagat dyka upp.

Den blivande mamman, som börjat tröttna på att vara höggravid,
provar alla möjliga metoder för att få igång förlossningen.

"Hon får olika sorters fotmassage och sådana saker,
berättar storasyster Jessica Simpson för pratshowvärdinnan Ellen DeGeneres, och tillägger:"

"Hon hoppar omkring och försöker med precis allt nu."

 

                    Bild på höggravida Ashlee Simpson-Wentz

 

Hoppas metoderna hjälper och erat efterlängtade barn kommer snart :)

Vad tror ni att det blir?

Ja snart släpps nog den nya låten ( var ju ett tag sen sist, fy på mig ! ) om den blir fördig mixad snart,  haha jag är ganska kronglig om man säger så men snälla Tommy hjälper mig mer än gärna (A) haha ! stor tack till dig <3 Han har redan mixat den 3 gånger, men alltid ska emma klaga på nått, sorry men sån är jag :D Lägger upp texten till låten och länk adress där ni kan hitta den så snart den är klar så kan ni ju alltid kommentera vad ni tycker :)
Orkar inte med detta mer nu, detta var sista gången ! Sista gången livet spotta i mitt hjärta :/ Det gör för ont och jag orkar inte sitta fast här mera nu. Detta får vara sista gången, det är nu detta måste få ett slut. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till :(
Idag kan man snacka om morgonpigg för att heta Emma Ludvigsson, nu har jag varit uppe ett tag och ska snart käka fast efter avatar då (A) höhö ganska glad att jag vaknade av mig själv såhär :O Fast känner att jag börjar få ganska svårt att andas nu så det är väl magkatarr  som är i farten igen :( Känns bra att man är uppe tidigt idag för jag har himla massa plugg att göra :/ Nej nu börjar avataren så nu måste jag kolla! Alla får ha en fortsatt bra start på dagen :)
Ja den som ni tycker är dom bästa idolerna får la man säga då är Anna, Kevin och Johan eftersom det va bara 3 st som kommenterade och dom fick en röst var. Tråkigt att inga kommenterar, antingen är min blogg tråkig och inga vill läsa eller också har ingen orken till det.. hmm ja man kan ju alltid undra :P

Var det rätt idol som åkte ut idag?
kan anta det eftersom ingen tyckte han skulle vinna så? :P
Jag klara inte av detta själv, jag vet inte hur jag ska kunna hantera det. Jag vet ingenting längre, så hjälp mig? Du sa att du alltid skulle finnas, du lovade, men du svek. För vart är du nu? Jag kunde alltid komma till dig sa du, men vart finns du idag? Jag mår inte bra utan dig, när ska du förstå det? Allting rasar samman utan dig här brevid, utan dig finns det inget ja. Det är inte problemen som förstör, det är när vi slutar lösa dom tillsammans.
Tror jag har gått och blivit lite små sjuk :( Mådde sjukt illa nu på morgonen när jag egentligen skulle upp till skolan men det fanns ingen ork kvar att gå upp, så idag blev det ingen skola för min del. Mycket dåligt av mig jag vet, men hade ju bara två lektioner så missar nog inte sådär jätte mycket. Samhällen kan man göra hemma och jag har typ varit med på alla lektioner på idrotten så en skadar det inte att missa :) Sen fick jag reda på att jag har matte prov nästa vecka, ojdå det kommer nog inte gå sådär jätte bra skulle jag tro. Natur kunskaps fråogorna är inte riktigt klara heller sen kommer vi säkert få massa grejer i engelskan :( Så trött på skolan ibland, när dom lägger allting samtidigt. Åhh ! Nej nu ska jag ta mig något att käka, sen blir det nog till att städa mitt rum det va sjuk längesen jag gjorde det nu :/ Btw Jennifer blev klar med sina insplingar igår så skickade dom till snälla baso som mixa :D Sen spelade hon in en egen låt också sjukt jävla bra ! nöjd över min mixing på den , höhö jag är ju ingen vidare på det men eftersom detta va sång hela låten så vare lite lättare tyckte jag (A) Och jag tyckte det blev skit nice. Stor tack till dig Jennifer för igår.

Händer idag då?
puss på er
Dagen började med att jag försov mig , inte ovanligt alls men men iaf. Idag skulle vi ta kort i skolan så då fick la man göra sig lite fin iaf, haha om man gemför med hur jag brukar gå till skolan xD Vi hade lång rast i skolan idag så vi tänkte att vi skulle åka till tingstätten och kolla när en ifrån klassen va med i rättegång, men så lätt blev det inte. Vi trodde det var där vid brunsparken men nejdå det va vid heden och då var det 10 min innan den skulle börja så det blev till att små springa och självklart regnade det och jag hade klackskor också självklart just denna dagen. Dom blev pissblöta :( När vi hade gått en bit så backade dom andra ut för dom sa att vi inte skulle hinna men jag och Alex gick endå och vi hann, fan vad vi är grymma! Rättegången var typ sen så när vi kom in satt lilla ****** där plus några till. Naw synd om dig vare, fast du va fett duktigt. Efter det fick vi ifrån heden tillbaka till skolan som ligger på järntorget, självklart börjar det spö regna och det är typ drygt 10 min kvar tills vi ska ta klasskort. Då är man glad, inte ! Vi hann iaf men fyfan va jag måste ha sett ut på det jävla kortet asså :D haha , sen när jag skulle till bussen fick jag springa hela vägen ifrån skolan, usch det va riktigt jobbigt! Så nu sitter jag här blöt och kall, usch ! Ska krypa ner i sängen nu och kolla en film senare ikväll kommer jennifer hit och ska spela in :D äntligen ! Så låten släpps nog ikväll om det blir som planerat.

Hur har eran dag varit?
puss på er
Vem tycker ni ska vinna idol?
Skriv namnet på den ni tycker ska vinna sen tar jag ut den som fått flest röster och det är alltså den som mina läsare tycker ska vinna idol :D Hoppas det är många som skriver nu, tävlingen avslutats fredag kväll efter idol så passa på redan nu att skriva den ni tycker ska vinna idol 2008 :)
Idag var det tema dag i skolan, rätt gött faktiskt eftersom det innebar inga lektioner, wiiee ! Vi kollade på film på draken om att man inte ska köra bil full osv osv, den var bra men hade redan sett den så det var inte så kul :( höhö. Jag har varit på ett jävla cp humör hela dagen och det va nog dom flesta i klassen må jag säga, Alex skratta hela tiden, Gurra dampade som fan, Elin skrattade och dampade, Lina vara mest grinig, Noomie sa inte mkt.. osv osv. Vad vare med dagen idag egentligen? hmm iaf så slutade det med att jag knäade Gurra på ett ställe där man nog inte ska knäa killar :D haha .. alla fattar nog vad jag menar, känner mig riktigt dum nu efteråt. Men det va många som fick sig ett gott skratt, iaf Alex och Elin. Men synd vare om lilla Gurra som fick ont. Nej nu ska jag sluta vara elka imot folk så eftersom jag var så dum ska jag bjuda han på en cola imorgon :D hahah, det var väll snällt av mig eller? Varför jag knäade honom vet jag inte äns, haha skulle egentligen bara skoja men det blev som det blev, höhö! Hoppas han inte kommer vara för sur på mig nu hela veckan, för då blir det inte kul :$ Så har min dag sett ut hittils och vad jag ska göra, hmm .. blir nog att nörd lost :D snart klar med första säsongen vafan , heja mig :) Det är ju endå så tråkigt väder så att finns inget bättre att göra, eller? någon som har några bra tips vad man kan göra en blåsig och regning dag som denna?

Hur ser era planer för dagen ut idag?
igår var det bargraving , det gick bra och det va kul att träffa hela släkten. Synd att det e bara när sånt här händer man gör det, men det va trevligt att träffa alla igen som man så sellan gör. Det va många som var ledsen och grät så det va lite jobbigt, men jag klarade mig fint.


                                                       R.I.P
idag bowlade vi med skolan :D eller ah idrotten det va ganska kul , för en viss lina var inte sådär jätte duktig :D hahah , skrattade mest åt henne och noomie som var i samma "lag" eller grupp som mig :D vi hade samma barna ;) Åh herregud det va riktigt jävla roligt, haha ! Imorgon är det begravning så det blir ingen skola för mig, tror det kommer gå bra. Min kusin ska vara med och stötta mig , naw tack till dig <3 Sen på lördag ska jag vara barnvakt hela dagen , eller ifrån klockan 18:00 till typ 2 på natten , men dom har hur massa filmer och shit som helst så kommer nog inte sitta rastlös iaf ^^ nej nu ska jag kolla lost (A) haha , har följt det ifrån typ 3;dje säsongen aldrig kollat ifrån början och jag har inget bättre för mig på dagarna så tänkte kunde börja kolla på det ifrån början nu då :D Bilder ifrån bowlingen kommer upp så fort jag orkar ;)

Hur har eran dag varit idag?
ha det bra alla, puss
Idag är det ingen bra dag känner jag, skolan var riktigt seg vet inte vad det va med alla men något var det :/ Sen på bussen hem började jag må jätte illa och jag kunde inte blunda för det känsde som om jag skulle spy + att jag va jätte trött så kunde inte hålla mina ögon öppna. Jag hoppas inte jag åker på något nu så jag blir sjuk, för det är inte kul :( speciellt inte magsjuk, usch det är nog det värsta jag vet. Fast skolan skulle det vara skönt att skippa men, usch nej inte magsjuk! Planerna för idag blir väll att plugga, lämnat in hemtentan nu så den är klar iaf får hoppas att det går bra, sen har jag engelska läxa tills imorgon också, sjukt segt! Sen ligger jag fortfrande efter i matten och fattar inte så mkt :S haha. Nej nu ska jag iväg och käka hos farmor , skriver mer som om jag inte blir sämre :( men det får vi inte hoppas !

Hur har eran dag varit idag?
ha det bra alla, puss
Äntligen säger jag bara , äntligen är jag klar med min förbannade hemtenta! Det känns så jävla skönt, trodde det skulle vara en lätt uppgift men nähä du! fyfan det va ingen lätt uppgift så tycker riktigt synd om alla er i mp08 fm som inte äns börjat med den, usch ! Nu när jag varit så tuktigt och suttit hela helgen med denna jävla hemtentan så ska jag fira med chips, godis och andra avenyn :D haha skönt ska det bli :)

hoppas alla har hafft en skön helg :)
puss på er
Detta lovet har inte varit roligt , inte gjort ett jävla skit på hela lovet utan bara leggat och sovit eller suttit framför denna jävla datorn. Ibland blir jag riktigt sur för att jag har denna datorn, man får så mkt mer gjort utan den men jag vet att jag aldrig skulle klara mig utan den, haha (A) Idag blir det till att plugga hela dagen också, har forfrande inte gjort klart hem tentan 3 frågor kvar ( det är verkligen jobbiga och invecklade frågor som tar flera timmar ) om man vill ha bra betyg då , vilket jag vill. Sen kom jag på igår att min CV i engelska ska in på måndag och jag har inte äns börjat :( sen är jag fortfrande massa sidot efter i matten, fast jag fattade ju betydligt mer när pappa hjälpte mig igår men endå. Det blir till att plugga hela dagen idag och imorgon eftersom hemtentan ska in på tisdag, skönt! Nej nu måste jag sätta igång så jag blir klar nån jävla gång, egentligen vill jag bara krypa ner i sängen igen och sova bort hela dagen men, nejdå det går inte :P haha.

Vad har min kära läsare gjort under lovet då?
någon som haft roligare än mig, hoppas jag
Nu blir det ett stendigt pluggande eftersom jag sovit bort hela lovet och har hemtenta som ska vara klar på tisdag, jag har suttit sen klockan 11 ungefär och är inte klar med första frågan än.
Och det är minst  6 st jag ska svara på, heja emma! Trodde inte detta skulle vara så jobbigt, men shit det va riktigt jobbigt så för alla er i mp08 fm som läser detta och inte börjat en ett tips - dags att börja nu ! Det är inte kul att sitta med det nu kan jag säga, fast egentligen har jag inte så mycket annat för mig men endå. Det är aldrig kul att sitta inne en lördag och plugga, usch ! Det blir nog till att sitta inne hela söndagen + måndagen också med detta. För på tisdagen ska det in så måste få klart det och vill ju ha bra betyg så vill ju göra det bra också :) Sen kom jag på nu att jag ligger runt 10 sidor efter i matte som jag inte fattar ett skit av, gahh är så trött på skolan så det är synd om det :( vill bara hoppa av skaffa jobb tjäna pengar och flytta häifrån, men hur kul är det efter två veckor sen då? hmm , kan man undra sig men nog roligare en skolan iaf, det hoppas jag!

- hur går det för mina k'ära läsare i skolan/ jobbet ?
och nu får alla berätta vad dom gjorde igår och sedan planerna inför idag