Nu till moster, sen stan

Nu ska jag åka iväg hem till moster tillsammans med syster och mosters pärla Wilma ♥ sen ska jag åka till stan för att övningsköra med mamma, hade tänkt kolla lite i affärer också och kanske hittar mig någon snygg klänning ;) får se, kommer nog sen ikväll så hörs kanske sen eller också imorgon. Ha en fortsatt bra kväll, puss
Kollade runt på lite kläder nu, var längesedan jag köpte något nytt nu så det känns som om det är ett måste. Sen börjar ju jul och nyår närma sig så det passar ju bra med nya klänningar till det ;) Tänkte visa er några av dem, vad tycker ni?



ur tjusig stickad kofta, bra att ha när det är kallt ute


en söt sommar klänning

riktigt stilig röd klänning, passar bra till jul kanske?


eller samma klänning fast i svart, för att ha på nyår?


en snygg svart klänning med längre armar


snygg svart klänning med korta armar

Jag just nu

skönt med en varm dusch i detta kalla
;)

Godmorgon på er, hur mår ni? Jag mår bra fast har leggat och frysit hela natten det har varit is kallt verkligen men sen fick jag höra att det var -10 grader inatt också så det kanske inte är så konstigt ändå? Så det blev ingen skola idag heller då jag försov mig, men missade ändå ingenting så får göra det idag ist.

Min syster är på väg ut med älsklings tjejen, så hoppas att dom kommer förbi här en sväng sen också tänkte jag skulle ringa dem och fråga om dom ville ha mat, men hon läsate nog mina tankar för just nu ringde hon ;) haha.

Hade tänkt att jag skulle göra mat till henne också när pojkvännen kommer hem på lunch men hon skulle äta hos en tjejkompis, men får nog se dom en stund senare hoppas jag ;) Ska hinna med och köra idag också, men det är nog bra för då får jag möjlighet att plugga idag och det är väl lika bra. Och en snabb dusch skulle nog behövas också, hörs senare puss

Hej alla ! Hur mår ni? Hoppas allting är bra i denna kalla vinter kväll, vinter ja det kan man väl nästan säga att det är nu va? När det är snö så är det vinter, för mig i alla fall haha. Vad tycker ni? Det är ju inte långt kvar till ju nu heller, så skönt ska det bli sen är det inte alls långt kvar till studenten och ändå var det nyss sommar?

Tiden bara springer iväg och jag längtar så himla mycket till sommaren för då kommer allt jag ser fram imot, först och främst studenten, sen kommer ju flytten i samma veva där också och efter det ska vi utomlands två gånger i sommar också, wiie ! Denna sommaren kommer bli den bästa på länge, det känner jag redan nu. Det känns skönt att tänka på sommaren nu det är så kyligt och ruggit ute, men det blir inte så lång varit för nu ska jag ut i kylan och köra med mamma haha, jaja vill man få körkort så får man ligga i helt enkelt :D

Ha en fortsatt bra kväll, puss på er
Hej på er hur mår ni? Själv är man aningen bakfull ifrån gårdagen, fast dock inte så farligt. Har varit i stan hela dagen typ för vi skulle åka in och lämna min dator för att det inte funkade med internet och att det tog typ 10-15 min att starta den, helt sjukt men dom sa att man skulle ominstalera datorn så den blev som ny och se ifall det funkade och wolla nu kan jag vara inne och blogga igen haha.

Efter det så åkte vi till ikea och skulle köpa duntäcke haha men såklart blev det mycket mer som det alltid blir när man är det men det mesta var sånt vi behöver faktiskt. Köpte ett sko ställ eftersom vi inte har något och det blir så himla söligt på golvet, speciellt nu när det är vinter. Sen en matchande klädhängare, den förra vi hade var ganska liten och på den nya var det så man kunde lägga saker uppe på också, hatthylla eller vad det kallas? Där har jag alla mina halsdukar nu det det var jätte bra. Sen var den liten större också, så det blev inte så knött med alla jackor där nu, skönt det.

Så det är vad jag har fått sysselsätta mig med dom närmsta timmarna, skurva ihop dom två och skurva ner den som redan satt där och det tog sin lilla tid och var ganska jobbigt för händerna men vill man ha det fint så får man utstå med en del haha.

Men tillbaka till igår, då var jag som sagt och klippte mig och slingade håret, tänkte visa er hur det blev..


innan uppifrån


efter uppifrån


innan bakifrån


efter bakifrån


innan framifrån


efter framifrån

Nå vad tycker ni? Jag blev jätte nöjd iaf och tycker att det passade mig bra, inte för ljust och inte för mörkt lite mitt i mellan sådär och det känns bra och som mig. Vill inte vara super blond och mörk/svart hårig har jag redan provat på och det var ingenting för mig haha. Så himla jobbigt att behöva färga utväxten hela tiden när man har mörkt, tyckte iaf jag och nu behöver jag inte alls göra det lika ofta eftersom det knappt syns när det blir det :)

Annars igår så var kvällen lyckad, eller ja vissa insedenter händer ju som var mindre trevliga men för övrigt var det en lyckad kväll och jag hoppas att Noomie hade det kul iaf, det är ju det som är huvudsaken när någon fyller år att den personen har kul, eller hur? Det tycker jag iaf.

Tänkte jag skulle lägga in lite bilder ifrån igår sen, men har prov imorgon så måste nog plugga lite först. Så det beror nog lite på om jag hinner idag, annars kommer dom imorgon. Får passa på att plugga innan allting börjar som man ska se och pojkvännen kommer hem igen haha, blir svårt att plugga då när han ser på tvn och sådär. Ha en fortsatt bra kväll alla, puss på er !
Godmorgon, hur mår ni? Hoppas allt är bra med er själv är jag lite stressad ska iväg och slinga och klippa håret här nu alldeles strax så har lite brottom. Måste få i mig något att äta och hinna ta på mig också så vi får höras sen om jag hinner, annars imorgon för ikväll är det partaj hos min kära vän Noomie ♥ Kommer bli hur grymt som helst! Ha en fortsatt bra dag, puss
Hej igen, hur har dagen varit för er? Jag hade det ganska segt i skolan måste jag säga, men det var bra att jag gick för fick reda på massa inför provet osv och en glad nyhet att jag är ledig nästa fredag wiiehoo. Inte fel, när man bara har en lektion den dagen. Det är så fruktansvört kallt idag så det är ju inte sant och jag ska säga det att jag var halvt död när jag kom hem ifrån färjan, cykla i motvind i -5 är inget jag gör om ska jag säga er, glas halt ute också. Så kom jag hem till ett lika kallt rum, fyfan så fick krypa ner under täcket och värma mig det var behövligt.

Pojkvännen är då duktig och är iväg och grejer med bilen så ikväll åker jag hem till mamma och pappa igen och idag bjuds det på thai mat mumms ! Det är ju ganska tråkigt att sitta här själv när han är iväg så då kan jag lika bra passa på att umgås med familjen, farmor kommer också så det ska bli mysigt. Idol och thai mat, kan min fredag bli bättre? Nää faktiskt inte, imorgon blir det till att gå upp tidigt ska in till Emma och slinga och klippa håret, pojkvännen ska också klippa och efter det hem till Noomie på partaj ! Det kommer bli nice

Så hade tänkt att jag skulle läsa lite bloggar nu innan mamma kommer och så får ni ha en fortsatt trevlig kväll alla och så hörs vi imorgon !
Godmorgon, hur mår ni? Hoppas allt är bra för det är det med mig iaf, vaknade vid nio för att gå upp och städa det kanske inte låter så friskt haha men men så är det. Skönt att börja sent ibland så man hinner med sådana saker också. Ska till banken med pappa snart och fixa ett nytt kort till mig, magnet remsan har slutat funka eller något och jag har ju haft det i fem år nu så det kanske inte är så konstigt egentligen. När pojkvännen fick se att jag hade haft det i fem år så blev han helt ifrån sig haha, men så är det när man är tjej och har en väska och lägga det i ist för bakfickan så det knäcks.

Men men, sen ska jag hem igen och fixa mig för att sedan åka till skolan. Är inte jätte kul att ha endas en lektion på fredag men eftersom vi har prov på måndag i detta ämnet är det väl bäst att gå. Det brukar ändå gå ganska snabbt, läraren pratar hela tiden och vi skriver det hon säger. Sen får man ju ha bäckerna på provet så det är ganska nice ändå så slipper man plugga så jätte mycket haha. Nä nu ska jag sminka mig innan pappa kommer, hörs sen puss
Pratade just med mamma och idag kommer min syster Alexandra, Wilma och Micke ut för att umgås lite så ska åka hem och hälsa på jag också ikväll, mamma skulle göra hemma gjord pizza mumms. Det blir säkert super gott skulle jag tro. Måste försöka hinna köra idag också, men mamma har ju inte bytt till vinterdäck än så isf får vi låna min systers bil men vet inte hur länge dom stannar heller, så ja får se hur det blir med det men hade behövt det.

Bilder ifrån igår..


Melvin ligger och leker med sina leksaker på filten


Carl är duktig och gör läxorna


Lilla Melvin ♥

Dom tyckte iaf att jag hade varit duktig och jag tyckte inte det var så jobbigt, mest att man inte kan göra så mycket med en liten bebis som att leka riktigt och sådär. Är ju van vid att leka ganska mycket med Edvin som är två år nu, pratar och grejer han är stora killen nu ju :)

Och sen ska jag få träffa lill tjejen också, mosters pärla Wilma. Det blir mycket tid med dom små och det gillar jag, då släpper man liksom allt annat och kan bara slappna av.

Nä nu ska jag strax åka iväg, så ska hinna fixa lite saker innan men ha en fortsatt bra kväll allesammans puss !
Hej, hur mår ni? Jag känner mig fortfarnde inte helt bra, kände mig riktigt sådär "feber sjuk" i morse och ville bara ligga kvar i sängen och stanna där hela dagen och det kanske var därför det inte gick så bra på körlektionen idag suck. Körkortet kändes nära innan men nu var det en månad sen jag körde på skolan och det kändes och hördes ifrån min lärare också. Så om jag vill detta måste jag ta tag i det, verkligen. Slarvade och var oknsentrerad, det får man inte vara! Så skärpning på mig.

Fick just mat serverad av pojkvännens bror, tackar mycket gott var det också. Är lite borta i huvudet känner jag så jag tänkte faktiskt öppna en chips påse och lägga mig och se på något tills pojkvännen kommer hem. Kanske blir det något pluggande också ifall jag orkar, men det måste jag väl suck haha.

Föresten barnpassningen igår gick bra, Carl är ju stor och klarade sig själv fick spela lite spel med pojkvännen medans jag försökte få tyst på en övertrött Melvin. Ja det där med att skaffa barn, jag tror det dröjer faktiskt. Ett bra tag, vill inte säga att vi blev avskräckta till att inte skaffa det utan mer till att vänta tills vi båda är mogna att ta hand om en bebis. Det är inte bara något man skaffar sådär heller, som en hund eller en ny bil utan det är ett liv man ska ta hand om också, då är det väl klart att man ska vara metalt mogen för det också och det kanske vi inte riktigt är en. Men vi har ju många år på oss att skaffa barn herregud, jag är ju bara 19 år haha.

Men ibland kanske man har tänkt tanke på att " ska vi inte skaffa oss en liten bebis, åh så gulligt " ja det är super gulligt men det krävs en del jobb med det också och sen är det ju bra om man har jobb och sådär innan, men hur kom jag in så mycket på detta egentligen? haha tankarna springer iväg. Tillbaka till barnpassningen, det gick bra fast han grät och skrek ordentligt så jag blev nästan rädd men tillslut somnade han ju och det var ingen fara, så det gick bra. Han kanske dock var lite för liten men för en sån kort stund gick det ju helt okej.

Ska bjuda på några bilder sedan orkar inte just nu, som sagt dags för tvn och soffan :D hörs senare
Snart kommer Melvin och Carl hit och jag ska vara barnvakt, haha undra hur det ska gå med Carl min pojkvän är ju hans största idol typ haha söt han kommer nog vara jätte blyg och tycka det är jätte roligt att träffa honom. Han har nog aldrig träffat honom så utan bara sätt honom snabbt någon gång. Men det ska nog gå jätte bra, hoppas jag iaf annars är ju Lena inte långt borta så det är ju bara att ringa.

Pratade nyss med henne och hon sa att hon skulle komma strax med barnen så dom är väl här vilken minut som helst. Var och handlade förut och köpte lite godis och chips, visste inte att Carl skulle med då men nu passar det ju bra, annars lär väl han sitta vid datan för det finns väl inte mycket annat att göra för en 10 årig pojke här haha. Har ju wii också iof om han skulle vilja spela, det löser sig nog. Det blev inget pluggande för min del, eftersom vi åkta och handlade och nu kom jag just ur duschen och strax kommer dom så det får bli till helgen eller imorgon. Ha en fortsatt bra kväll allesammans, jag kommer inte hinna skriva mer eftersom tvn är uppbokad ikväll och så barnen då ;) Ha det bra puss
Äntligen klar haha, fast det tog inte såhär lång tid att bara städa utan har suttit vid datan och spelat på ett av mina spel ganska länge men iaf nu är det äntligen klar med städningen. Eller det var detta jag orkade göra kan man väl säga haha och nu ser det ut såhär..






i inlägget innan detta ser ni hur det såg ut innan, visst är jag ganska duktig ändå?

Har även varit duktig nog att förvandla en planka till min egna gaderob ;)


innan


efter

Vad tycker ni? Vistt jag är fyndig haha, kanske inte är jätte snyggt men bättre än att allting ligger på golvet iaf. Nu har klockan blivit mycket, jag som skulle hinna plugga idag? Vad hände med tiden liksom, hmm.. Melvin kommer vid halv sju tiden så vet inte om jag hinner plugga lite innan det, pojkvännen slutar ju vid halv fyra så han kommer ju snart hem och då ska ha han se på sina dåliga serier haha, så då får jag väl passa på att att plugga ist.

Det är annat än vad våran katt gör just nu haha, hon är för rolig den kolla här ..


så söt min lilla bebis ;)

Hon är nog den ovanligaste katten i världen, slår vad om att det inte finns någon annan katt som dricker oboy och saft, äter melon, chips, popcorn, morot, tahi mat och sen all mat som vi äter haha hon är galen. Men det är ju bra att hon inte är kräsen fall man skulle bli fattig haha. Sen tror hon nog att hon är en hund ibaldn haha, hon sätter sig ibland med tungan ute och flåsar som hundar brukar göra, sen när man kliar henne på magen så lägger hon benen rätt ut och gillar det. Jag vet inte om katter brukar det? Inte dom jag haft iaf haha, men det kanske inte är så konstigt när hon växte upp tillsammans med fyra hundar?

Nä nu ska jag spela lite innan pojvkännen kommer hem och tar över tvn, har ju datan kopplad till tvn så när han vill se på tv kan jag inte vara inne på datan och eftersom min data är cp och inte funkar som den ska så får jag väl som sagt sysselsätta mig med att plugga. Måste ta en dusch också, så jag har nog att göra tills Melvin kommer hörs sen puss !


Nu har jag hållt på en stund men tänkte jag skulle ta en paous och laga lite middag åt mig och pojkvännen som kommer hem på lunch vid tolv, det är långt ifrån klart men har kommit en bit på vägen titta här, nu får ni först se hur det såg ut innan..




såhär såg det ut innan


och nu ser det ur såhär, det är ganska mycket kvar men har kommit en bit på vägen eller hur?
Godmorgon på er, sovit gott? Det har jag förutom att jag vaknade halv fyra och kom på att jag var tvungen att gå in på ett av mina spel som jag spelar på facebook haha. Men sen somnade jag om gott igen, tur var väl det. Nu ska jag städa upp här lite, ska ju ha Melvin ikväll och kanske Carl också så det kan inte se ut som ett bomb nedslag här då haha sen ska jag plugga idag tänkte jag duktig jag är eller hur?

Ut är jag gald över att jag inte behöver ta mig idag iaf, usch för denna snön. Det ska vara snö på jul det hör ju till och det är ju skoj för barnen med snö så dom kan åka pulka och allt men det behöver ju inte vara så kallt. Tyckte lite synd om pojkvännen som var tvungen att gå och jobba medans jag låg kvar i sängen och hade det varmt och skönt haha :D

Nä nu får jag se till att få något gjort, ha en fortsatt bra morgon alla :)
Hejsan hur mår ni idag? Jag känner mig fortfrande sjuk, hostade inatt och mådde verkligen dåligt imorse men eftersom vi hade en obligatorisk sak i foto som vi skulle gå på idag så var jag tvungen, tråkigt nog fast samtidgt bra att få gjort det. Imorgon är jag ledig så det känns jätte skönt att få vara hemma och vila upp sig, på torsdag börjar körningen på allvar och jag känner mig riktigt laddad. Ska plugga massa körkortsteori imorgon och verkligen satas nu, nu eller aldrig liksom.

Ikväll är det tvn som gäller haha, alla mina program idag DH, CT och The middle tror jag det hette haha fan glömde lika snabbt som jag lärde mig det, men så är det ibland. Nu kommer pojkvännen med massa gott här så dags att avsluta, ha en fortsatt bra kväll puss

Hejsan, hur mår ni? Jag mår inte så bra, känner mig sjuk och vill verkligen inte nu när jag ska börja sten hårt med körningen men det finns inte så mycket att göra får vila upp mig och ta det lugnt helt enkelt. Moster Lena ringde mig nyss och frågade om jag kunde vara barnvakt åt Melvin på onsdag och det är ju självklart att jag kan det :)

Har aldrig varit barnvakt själv åt en sådan liten bebis men tror att det ska gå bra, han är ju så snäll så. Den ända jag varit med så på dagen är Edvin och det är nu när han är två år gammal, när jag var liten och Ludvig föddes ( Edvins storebror ) så var han min lilla bebis och jag var alltid med honom men inte sådär passade riktigt utan han var min lilla dock fast levande på ett ungefär. Och då var jag åtta-nio år så det är ju lite skillnad nu, men är ju ofta med Edvin, Elias och Wilma nu så det ska nog gå jätte bra.

Dagen i skolan var riktigt lång idag, så kanske därför jag känner mig lite sjuk? Har hostat mycket och känner mig tjock i huvudet men det hjälper förhoppningsvis med lite vila och mat så det ska jag göra nu. Ha en fortsatt bra dag puss

Godmorgon, idag mår man kanske som man förtjänar och det vill säga aningen bakfull usch. Hur mår ni? hoppas ni mår betydligt mycket bättre. Har inte kunnat blogga innan för att min dator är sönder, buhu! Det är en drivrutin i datan som har slutat fungera och självklart den som gör att man kan andvända trådlöst internet typiskt eller hur? Sen är det sjukt seg också så har inte orkat starta den, men pojkvännen skulle ta en titta på den innan han stack iväg och grejade så nu kunde jag andvända den med det mobila bredbandet, ibland är det en fördel att ha det :)

Igår var vi i stan hela dagen nästan, åkte in vid elva tiden och skulle med min pappa och kolla efter en ny bil till honom, eftersom min pojkvän är ganska duktig med bilar och sånt så ville pappa att han skulle följa med som smakråd. Också syrrans sambo Micke följde med och på första stället hittade han en som han ska köpa, fast vi åkte såklart runt och tittade på ett par andra ställen också men han fastnade för den första.

Pojkvännen blev himla sugen på att köpa en ny bil då han gick runt där bland alla bilar, men nu har han ju redan två som han ska hålla på att fixa med så det får räcka tills vidare. Idag blir det en lugn dag i soffan, har även blivit lovad thai mat av världens bästa pojkvän idag så det ska bli ganska smaskigt måste jag säga haha.

Nä har ju en del serier att se på nu så det tänkte jag göra, hade tänkt att övningsköra idag också men det är nog ingen bra idé med tanke på hur jag mår idag, så det blir nog soffan hela dagen :) Hörs senare puss

Dags att åka till skolan och då ser emma ut såhär






Nu har jag gjort ett distanstest på datan och jag gjorde fas A denna gången och fick 61/70 ganska bra eller hur? Men min trafiklärare sa att dessa testen är aningen lättare en dom i skolan och dom i skolan är aningen lättare än dom på vägvärket och jag tycker dom i skolan är ganska svåra, så får nog plugga lite mer ändå. Men det är bara att göra det, älta och plugga hela tiden så sitter det sen.

Men har bara fyra test kvar hemma nu så hade tänkt att jag skulle köpa 20 st till så jag kan öva, min bror behövde också ett par så det blir nog bra då kan vi dela på en sådan, sen får man plugga som en idiot på håltimmor och sådär. Det gäller att satas stort eller inte satsa alls, har jag rätt? Så tänker iaf jag, men nu tänkte jag sysselsätta mig med lite mer one tree hill faktiskt eftersom pojkvännen ligger här i soffan och sover i väntan på att maten ska bli klar så kan jag se på det lika bra, lägger jag mig för att läsa i teoriboken nu så kommer jag ändå att somna så det är ingen större idée. Hörs senare

God eftermiddag kära blogg läsare :)

Hur mår ni? Jag känner mig hur trött, deppig och ledsen som helst just nu buhu synd om mig haha, nej men sitter och kollar på nya säsongen av one tree hill och det har varit så sorgligt så har suttit här och gråtit som en liten bebis i ett par timmar. Gud vilken gripande serie det är, dom har verkligen lyckats med att beröra sina tittare.

Men man känner sig lite töntig när man sitter här för sig själv i ett mörkt rum och gråter så tårarna sprutar, blev lite överaskad när pojkvännens mamma kom in mitt allt och frågade om vi ville ha något ifrån affären, haha tur var så hade jag filt över mig så tror inte hon såg att jag låg och grät, får hoppas det iaf haha annars är det lite pinsamt.

Borde egentligen plugga, men jag känner faktiskt att jag kan det ganska bra så en liten paous förtjänar man väl ändå? Nä ska bara se detta avsnittet också sen får det vara bra och dags att plugga körkortsteori om jag vill ha det där körkortet är det bäst att sätta fart ;) hörs sen

Hej bloggen !

Ni får ursäkta, känner mig verkligen sämst på att blogga just nu. Kom på nu att fan har inte bloggat på ett tag och såg att det var tre dagar sen, skärpning ! Men har tusen saker att göra känns det som, så det får bli som det blir helt enkelt. Nu när det är så mycket med skolan och körkotet har jag inte riktigt tid att sitta vid datan känns det som och den lilla tid jag hinner går åt till att vara inne på mina spel på facebook haha, nörd jag är men men så är det ibland.

Det blir väl bättre med tiden, eller ja när jag inte har så mycket att göra helt enkelt. Som nu exempelvis, ser ju iof på film nu men den var inte sådär jätte bra så tänkte jag kunde passa på att blogga lite innan halv åtta hos mig börjar och då har jag och pojkvännen laddat upp med detta


vi kör på det nyttiga ikväll, duktigt eller hur? ;)

Känner mig ganska nyttig faktiskt och efter nyår börjar en ny start med ett sundare liv får väl se hur bra det går haha, jag älskar ju thai, kebbab, donkan, sushi osv men men det blir säkert bra när man kommer igång med träningen och allt. Måste ju bli snygg till studenten haha. Men det var mest för att vi hade dippen kvar som det blev såhär annars hade det nog sätt lite anorlunda ut.

Vet ni hur skönt det är att ha inspelningsbar box nu eller, fyfan så underbart. Nu är pojkvännen ute och fixar med sin bil så nu när halv åtta hos mig började så tryckte jag bara på paous och så kunde jag fortsätta blogga och sedan spola över den där förbannade reklamen, undra hur det ska gå för reklamen när alla har en sådan box och väljer att paousa eller spela in och sen spola över reklamerna, kommer det gå runt verkligen? Ja det återstår att se helt enkelt.

Imorgon blir det kort dag, ska jobba lite med projketarbete efter lektionen bara, men är nog hemma vid tolv tiden skulle jag tro så får blogga mer imorgon när jag kommer hem helt enkelt ;) Ha en fortsatt bra kväll, puss på er

Så här blev bilderna på Edvin och Elias som Johnny fotade för några veckor sedan, det är även han som fotat bilderna på mig som ni ser på headern :)






























Stort grattis till världens bästa pojkvän som fyller 22 år idag, hip, hip, hurra, hurra, hurra !


älskar dig idag, imorgon och föralltid
du är bäst

Godmorgon på er, har ni sovit gott? Det hoppas jag, för det har jag gjort. Gårdagen var lyckad, eller ja spa-kvällen var underbar och sen var rästen av kvällen helt okej. Vi var ju först här och drack med några kompisar sen åkte vi över till hönö men det blev inte långvarigt och sedan sängen så det var en ganska lugn kväll, vilket var skönt.

Gustavs mamma och pappa kom precis in och sjöng haha men det roliga var bara att han var inte hemma utan det var bara jag här haha, han är och hjälper en kompis ta upp båten men det var ju trevligt med lite sång ändå :) Får väl se när han kommer hem igen, han fick så fina blommor och ett kuvär, min present fick han ju igår.
Fars dag idag också, så vi ska hem till mamma och pappa sen för att lämna av en liten present till pappa och sen ville dom fira pojkvännen lite eftersom han fyller år :) Sen har nog han fullt upp med och greja, aw stackarna ska behöva göra det på sin födelsedag, men men han får ju göra som han vill jag hade ju aldrig gjort det haha. Fast iof man går ju till skolan och sånt när man fyller år på vardagar ändå, tycker man borde få vara ledig på sin födelsedag tycker inte ni det? Det är ju trotts allt bara en gång om året och då ska man ju inte behöva gå i skolan eller jobba. Hade jag bestämt hade jag nog fixat så man var ledig när man fyllde år, lät inte det nice? ;)

Det blev jätte lyckat idag och det var fruktansvärt skönt och behövligt, pojkvännen blev riktigt glad över sin present så det kändes jätte bra ♥ Vi satt pch hade det super mysigt tillsammans innan vi fick komma in och få ansikts behandlig samt halvskropps behandling och det var bara underbart, nu sitter vi här hemma igen och dricker lite.

Eftersom han fyller år imorgon så får vi fira idag ist, så hoppas på en trevlig kväll och det tror jag verkligen. Kunde tyvärr inte ta några bilder, men minnena kommer alltid finnas i våra huvuden och detta är något jag verkligen rekomenderar för andra par för det var en bra upplevelse. Andra också som vill unna sig lite lyx för det kändes verkligen lyxigt :) Nu kommer det folk hit snart så hinner inte skriva mera nu, hörs imorgon puss
Godmorgon på er :) sovit gott? Jag har gjort som jag brukar göra, drömmt massa konstiga drömmar men annars har jag sovit gott. Idag ska vi ju iväg, har köpt en spa-kväll för två till mig och min pojkvän i present till honom, ska åka iväg nu vid ett tiden men just nu är han iväg på jobbet så får väl se hur länge det dröjer.

Idag hoppas jag på en super mysig dag tillsammans med världens bästa ♥ Och det vet jag att det blir bara jag får vara med honom och göra han glad. Hörs senare eller imorgon, puss !
Jag vet att du älskar mig, jag vet det. Och du vet att jag älskar dig över allt annat på denna jord, det går inte att förklara du är den ända för mig och det finns ingen annan. Men ändå kan jag inte låta bli att tänka ibland att en dag kanske du inte finns där för mig mer.. Du kanske tröttnar, hittar någon bättre osv, jag vet att du säger att det aldrig kommer hända, att jag är den ända, men tänk om? Vad gör jag då? Blir lämnad ensam igen med ett trasigt hjärta, men denna gången skulle det aldrig lyckas bli helt. För du var den som gjorde mig hel, du gav mig en chans och jag gav dig en. Du gjorde mitt hjärta helt och du fick mig att älska starkare än jag någonsin gjort förut, tack. Jag gav dig mitt hjärta, va rädd om det ♥

Utan dig är jag halv, utan dig finns det ingen mening
du är min mening, mening med livet
du är själet till att jag vaknar med ett leénde på läpparna
orsaken till att jag vill leva
du är mitt allt, du är min
idag, imorgon och föralltid

Hej på er, som jag sa igår blev det inget bloggande förens nu så tänkte jag skulle berätta lite om min dag för er. Gick upp klockan fem på morgonen, åkte med tio i sex färjan och var framme på storaholms trafikövningsplats vid halv åtta ungefär. Där fick vi vänta en stund för att sedan gå egenom vad vi skulle göra och när man satt där inne började verkligen närverna spöka och jag kände bara - jag vill inte !

Men så gick vi iaf ner till bilarna, jag fick den sista bilen tack och lov för det haha ville verkligen inte köra först, och så började vi med att köra 4-5 moment. Och ja det var spännande och lärorikt men tyckte mest att det var jobbigt faktiskt, otydliga komandon och man fattade inte riktigt vad det var man skulle göra alltid. Så jag satt mest i bilen och ville hem, haha. Sen gjorde vi moment 1-2 och det gick bättre för då hade man kommit in i det lite mera, men 5 ans var allra roligat då man skulle bromsa på asfalt. Eller ja minst komplicerad kan man väl kanske uttrycka sig.

Har hört så mycket att den ska vara så rolig och allt, framförallt hos killar och jag tror säkert dom tycker det är kul och tjejer också men jag tyckte inte det var roligt någonstans, mest lärorikt och bra att ha provat på det men inte kul.

Efter det så åkte vi tillbaka till stan och jag och Noomie gick och åt på jensen, så jävla gott ! Blev propp mätt men det brukar jag bli när jag äter där haha. Sen hade vi utvecklingssamtal och fick positivta nyheter om mina betyg, hade fått MVG i trafiken och VG i foto B, det var dom jag fick reda på så nu har jag sex MVG, sex VG och sex G haha, bra att ha samma av varje eller hur? Nä men det var jätte kul att få det faktiskt, trodde inte jag skulle få det så det va roligt.

Nu är jag ganska trött och seg kom hem för inte så längesen så det har varit en LÅÅÅNGGG dag idag, så ikväll blir det soffan och bara slappa till idol. Sen sängen tidigt, för imorgon ska vi ju upp tidigt och åka till stan. Vill inte skriva vad det är än, men har köpt en sak till pojkvännen som fyller år på söndag som vi ska gå och göra imorgon så det ska bli super mysigt och kul :) Men framförallt behövligt, kan ni gissa vad det är? ;)

Ha en fortsatt bra kväll alla, så hörs vi antagligen imorgon innan vi åker in får se hur länge man sover haha. Ha det så bra puss

Nu har jag läst ett kapitell till, dom två var på nästan 100 sidor så det är ju ganska mycket ändå ;) Sen tog jag en liten powernap och vaknade av att pojkvännen kom hem och pussade på mig, gows ♥ sen låg vi bara i sängen och slappade och kollade tv tills han somnade, då gjorde jag lite rostat bröd och saft det satt fint. Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan åka och handla, åka till moster och hälsa på och såklart köra :) Så tänkte jag skulle plugga lite till under tiden, gjorde kladdkaka häromdagen så ska nog ta mig en bit och sätta mig med boken. Sen hinner jag nog inte skriva så mycket mer, måste ju lägga mig i tid när vi ska vara på stora holms trafikövningsplats vid halv åtta så får åka hemmifrån ganska tidigt skulle jag tro. Hörs imorgon någon gång, ha en bra kväll puss
Jag är ganska grym ändå tycker jag, gjorde ett test på datan efter att ha läst ett kapitell i teori boken och jag fick 64 rätt av 70 möjliga ganska bra eller hur? Stod att jag hade blivit godkänd med stora marginaler på vägverkets prov, gött ! Nu ska jag läsa några kapitell till i boken tänkte jag, sen eftermiddag/kväll ska jag köra lite med mamam också. Imorgon är det halkan som gäller, är lite nervös faktiskt haha. Men alla säger ju att det är jätte roligt så det är det väl säkert, man ska ju misslyckas så vad kan gå fel liksom? Skickade även ett mail till min körlärare nu och skrev lite om hur jag hade tänkt lägga upp det sista nu och frågade vad hon tyckte osv, får se hur det blir. Hade vellat lägga upp dom här sista 10 lektionerna så jag hade två-tre i veckan så det blev som en intensvikurs med massträning hemma också + teori då. Så får hoppas att hon också tycker det, för vill ha körkortet innan jul, känns skönt att få det gjort liksom. Inte för att jag är i behov av att ha det men det känns skönt att slippa tänka på det liksom, så nu blir det nått eller några kapitell till i boken så hörs vi sen ;)
Så nu var maten gjort, det blev kyckling och ris med gräddsås mumms ! Det blev supergott, nu ska jag plugga och det lär bli det hela dagen förhoppningsvis iaf haha. Mätt och belåten så nu finns det ingenting som stör mig :) förutom tvn och datan då haha, men får stänga av det under tiden.
Sådär nu är jag klar med städningen, väntar bara på att golvet ska torka nu så jag kan gå och laga något att äta är vrål hungrig så får se va det blir för något. Kanske en smarrig kykling sallad eller något liknande :) Sen måste jag plugga teorin också, får läsa i boken idag hur tråkig det än är så måste det göras. Sen kanske jag får göra något test på datan också, blev ju godkänd på dom två jag gjorde igår iaf, men man vet ju aldrig vad det kommer för frågor på det riktiga provet sen, så det är bara att plugga och plugga.

Nä nu tror jag att golvet börjar bli torrt så får göra mig lite mat, hörs senare
Idag fyller världens bästa Noomie 19 år, stort grattis till dig hjärtat ♥ Hoppas att du får en kanon dag, och nu är det ju bara ett år kvar till systemet :D



Godmorgon på er, sovit gott? Jag vet iaf en som inte gjort det, fy vilka mardrömmar jag haft hela natten men har ju sovot ändå men vaknat upp med oro och sånt i kroppen flera gånger usch sånt är bland det jobbigaste jag vet, att inte veta om det är dröm eller verklighet riktigt. Vad vill det undermedvetna säga egentligen osv..

Vaknade iaf tidigt när pojkvännen skulle gå och jobba vid sex och kunde inte somna om, så gick upp och in på fb lite sen ner i sängen igen och somnade om, då kom självklart drömmarna tillbaka igen. Tur att han kom hem nu vid nio och väkte mig :) Så nu vill jag inte sova mera, haha. Får bli dags att städa ist, så hörs om en stund igen.
Hahah jag dör på mig själv ibland asså, jag får bara totalt hjärn släpp ibland och speciellt när det kommer till allt med körkortet och bil och allt. Skulle hjälpa pojkvännen med bilen, berättade ju att den var lite knas och sådär så skulle jag hålla på att trycka ner bromsen och det första jag säger är vilken är bromsen? haha, hallå? jag håller på att ta körkort, snart framme vid uppkörning och jag frågar vilken som är bromsen haha. Ja ibland dör jag verkligen på mig själv, ja iaf jag visste att det va högra eller den i mitten. Efter att ha tryckt en himla stund så kommer han in och tittar på mig åh säger - men du trycker ju på kopplingen? haha, då har jag suttit och tryck ner kopplingen hela tiden, smart Emma jätte bra.

Hade sätt just snyggt ut och komma till uppköringen och inte veta vart bromsen sitter liksom? haha, jaja vi får väl se hur det går. Har pluggat teori idag iaf, duktigt av mig. Och ändå visste jag inte vart bromsen satt haha, lite dåligt måste jag säga. Men gjorde sånt test på datan och fick 59/70 så det är ju bra och det var utan att titta i boken faktiskt, när jag brukar göra det får jag typ 53-55 rätt så det kanske är bättre att inte göra det? Hmm.. jag är smartare än boken fast egentligen inte när man ser hur jag beter mer haha.

 Nä nu ska jag plugga lite i boken tänkte jag också, medans pojkvännen fortsätter där ute för jag gör nog ingen större nytta där mer. Ha en fortsatt bra kväll, puss !

Dagen har spenderats tillsammans med min syster Alexandra, mosters älskling Wilma, mina mostrar Ulrika och Lena och tre underbara pojkar Edvin, Elias och Melvin ♥ Har verkligen haft en toppen dag, mår så bra när jag umgås med barnen och mammorna + papporna då såklart. Men blir så glad av att vara med barnen, dom får en verkligen att känna på riktig lycka och gjädje. Edvin är ju min lilla prins och kommer alltid vara, som jag sagt innan så är det något speciellt med honom. Vet om det blev så när han föddes, när allting hände men det är något. Jag tycker ju om dom andra jätte mycket också, såklart. Men just av kusiner eller så, det är något där. Han går runt och säger Emma hela tiden, det ända namnet han kan och jag bara smälter. Han är så duktig och söt, snäll och fin. Min prins ♥ Tack för en toppen dag.


kusinerna Elias, Edvin och Melvin


Elias 7 månader, Melvin 4 månader, Wilma 1 månad

Godkväll får man väl säga nu kanske haha, har inte haft tid att blogga idag alls faktiskt helt fullt upp. Först blev det skolan, fyfan vilket jävla väder det var i morse snöade om bara den. Så blev det ganska kort dag i skolan skulle slutat halv fyra men hade ingen sal att vara i på foton, så vi åkte till hasselblads center och kollade på en utställning, ganska intressant var det faktiskt och det var ju skönt att få sluta vid ett tiden ist för fyra.

När jag kom hem åkte jag och farrmor hem till moster Lena och hälsade på, F skulle lämna kläder till lilla Melvin så var vi där till fem tiden ungefär och efter det åkte jag och pojkvännen åh handlade mat, sen gjorde vi mat och nu sitter jag här. Ska nog snart åka hem till moster Ulrika för hon har ju fått bilderna på Edvin och Elias nu som jag läntat efter så länge så det ska bli riktigt spännande faktiskt. Får se om mamma orkar hämta mig bara dom är på hälsö tillsammans så det är ju inte så långt bort.

Annars vet ni ju vad jag gör denna dagen eller hur haha, sitter framför tvn hela dagen typ. Nu är det paous i halv åtta hos mig så därför kan jag passa på att blogga lite, sen blir det DH, CT och det som kommer efter fortfrande inte lärt mig det, illa men men det kommer väl det också haha. Nä nu drar det strax igång här igen så bäst att avsluta, ska visa er hur bilderna på den blev sen också eller ja imogon blir det väl haha. Så ha en fortsatt bra kväll alla, puss och godnatt

Ja det har varit en lååångg dag känns det som har hunnit med mycket idag, förutom att plugga körkortsteori wtf? Egentligen är det, det ändå jag borde göra? Gaahh får damp på mig själv ibland, men det kommer väl det också skulle jag tro. Har just käkat en god middag som pojkvännens mamma var snäll nog att göra åt mig, sen blir det dipp och grönskaer men just nu fixar pojkvännen med bilen så jag sysselsätter mig med bloggen haha.

Tydligen va vårat nya schema inte så bra, slutar fyra på fredagar kul? Nej, men får se imorgon hur det ser ut och hoppas på att det inte så illa ändå. Nä nu kan jag inte sjuta på detta mer jag måste plugga till körkortet, men gaahh va det är massa man ska kunna hela tiden. Orkar inte, men gör jag det inte nu blir det aldrig gjort och får passa på när han ändå fixar med bilen där ute. Ett testa på datan sen lite läsande i boken gör nog susen, sen är väl halv åtta hos mig tillbaka igen? Isf är det dags att börja nu, för det får man ju bara inte missa. Ha en fortsatt bra kväll, puss på er


Ett tips till er som ännu inte köpt Shawtis ( föredetta shorty ) nya singel Efter allt, så gå in och gör det här <-- tryck. För den är grymt jävla bra, något av det bästa hon gjort och den kostar endast 10:-

Lovade ju att lägga upp min artikel med Baso men har inte haft tid, men tänkte jag hade lite tid över nu så här får ni den

- Efter över 500 låtar släpper rapparen den 15 November sin första egenproducerade skiva.


Tommy Nordin 25 år som också går under namnet "baso" är en kille med många bollar i luften. Har gjort över 500 låtar i sin egen hemma studio och släpper inom kort sin första egenproducerade skiva  "Odödlig".

Namnet Baso kom han på när han var 16 år gamal och det har hängt kvar sedan dess. 2001 släppte Baso sin första låt, "varför" som en mycket personlig låt och handlar om hans barndom. Dem flesta låtarna som han gör är mycket personliga och handlar mycket om hans sjukdom Panikångest som han lider av samt kärlek, hat, tankar och känslor. När han ska berätta om hur det var första gången att kliva in i en studio säger han såhär:

-Första gången jag kom in i en "riktig" studio var Bone Breaking Beats där jag amatörsmässigt kastade ut någon kass låt som jag då tyckte var askön. Fick dock aldrig höra resultatet. Sen köpte jag hemstudio 2005 just för att jag visste att det var vad som krävdes för att hålla mig uppe på ytan.

Idag har han släppt över 500 låtar som finns lite överallt på internet men dom mest populära ställena är på myspace och spotify. I början av året släpte han sin första skiva "Kärlek & Andra Sjukdomar" och just nu håller han på med sin andra skiva som han producerara och mixar helt själv. Den handlar om hans egna tankar i både glada och mindre glada låtar, som han uttrycker sig själv och den kommer släppas 15 November 2010.

Han producerar också sångerskan Emma Marvin som även är med och sjunger i en del av hans refränger. Inte nog med det så mixar samt promotar rapparna Meningsfull och Shawti som han även haft sammarbete med innan och gjort en del låtar. Andra kända artister som han haft ett sammarbete med är Magnus Rytterstam, Vanskapt, Subdominant, DeWhy, Aldenfalk, Malyn, Melinda m.fl och producerats av b.la Fox från BUNKERN och Phenomenal.


Han anser att den bästa konsten för att uttrycka sig är musik och varför det blev just hiphop/rap uttrycker han sig såhär:
- Blev väl för att jag helt enkelt var värdelös på instrument, och kunde ha möjligheten att skriva som jag själv ville utan att behöva lägga mig inom vissa ramar. Det blev som en dagbok helt enkelt.

Hans dröm är att alltid få hålla på med musiken, att inte tappa gnistan och kunna utvecklas och bli bättre hans eget motto är att " drömmar kan ingen döda ". Och om 10 år hoppas han att han sitter i en studio med ett gäng artister och gör kommande hits för omvärlden.

Har städat huset nu, tänkte visa er lite före och efter bilder så får ni se hur det ser ut i huset också ;)


hallen, innan.


hallen, efter



del 1 av storarummet, innan


del 1 av storarummet, efter


del 2 av storarummet, innan


del 2 av storarummet, efter


köket del 1, innan


köket del 1, efter


köket del 2, innan


köket del 2, efter


köket del 3, innan


köket del 3, efter

sådär fick ni se vad det är jag städar, när jag pratar om det. Erkänn jag är duktig? :)

Godmorgon på er, hoppas ni sovit gott för det har jag gjort :) Men mådde inte alls bra i morse så bestämmde mig för att stanna hemma idag. Såg nu att det var den 8onde som är våran dag, tänkte inte alls på det innan haha dålig flickvän? Nää tror inte ens att pojkvännen vet om vad det är för dag idag eller tänker på det men det är ju 13 månader tillsammans idag, skulle ju varit värre om båda hade glömt förra månaden då det var ett år haha.

Har just bokat pojkvännens present, han fyller ju nu på söndag så på lördag ska vi åka iväg på en grej. Tänker inte säga vad för man vet aldrig vem som läser detta haha, så ni får veta det på lördag då han också vet vad det är. Eftersom han låg och hade 40 graders feber förra månaden då det var våran ett årsdag så tänkte jag vi kunde ta lite av det nu också, ska det vara så ska det vara eller hur? Hoppas han blir glad, men vet att det är något som han vill göra iaf så det blir nog jätte bra :) Jag vill också göra det haha så det passar ju kanon eller hur?

Nä nu blir det till att fixa något att äta och sedan vänta på att pojkvännen kommer hem på lunch vid tolv så jag kan pussa och gowsa lite med honom, han är världens bästa och det finns verkligen ingen bättre. Kan inte vänta tills vi flyttar och får något eget på riktigt, längtar så myckket. En framtid ligger nära till hands nu känns det som


- ∂υ äя мiη bεty∂εlsε i σя∂εt käяlεk

Efter att ha skrivit förut så kom Simon inklapande haha, han hande sovit hos någon som han inte ville berätta som bodde i närheten av oss så han valde att komma hit. Efter en stund åkte vi iväg och köpa oss thai mat, mumms ! Pojkvännen min som är för feg för att prova nya saker vägrade att beställa något och ville hellre ha en skink smörgås haha så det blev bara jag och S som åt.

På vägen passade vi även på att köpa lite godsaker som chips, dipp, cocklad och godis kan inte bli bättre på en söndag eller vad säger ni? Visst låter det för bra för att vara sant haha, tjock jag känner mig. Men men man lever bara en gång så vad fasiken, ska det vara så ska det vara.

På eftermiddagen kom Micke syrrans sambo och hämtade mig, skulle hem till mamma och pappa åh äta paj tillsmamans med dom. Alexandra va där och självklart Wilma också moster älskling ♥ Inga-lill var också där och hälsade på, så det var trevligt att träffa alla och mysa lite med lill tjejen. M var snäll nog att hjälpa mig med läxorna också, jätte snällt verkligen tack ! Så då fick jag gjort det, skönt inget mer nu förutom körkorts teorin som jag inte fått gjort någonting på, suck ! Får se till att göra det nu hela veckan istället.

Juste det glömde jag berätta för er, igår när vi var nere i klåva och skulle köpa något till Jessica och Christian som hade maskerad och inflyttningsfesten, så på vägen hem så hände det något med bilen och jag hörde bara pojkvännen säga när vi inte var långt hemmifrån att - så fort vi kommer hem spring och hämta vattenslangen för annars kan bilen brinna upp. Jag fattade ingenting och blev lite halvt rädd, han ringde sin pappa och bad han förberede slang hemma så när vi kom hem hoppade vi bara ut och såg att det rök som fan ifrån höger framhjulet, då var det något som hade hänt med bromrarna och det hade kunnat ta eld i tanken. Han fick sitta och spruta med vattnet där i ungefär femtion minuter, det var lite läskigt faktiskt men som tur var gick allt bra men bilen kan han dock inte köra med nu, så det är väl det som är men eftersom han är en liten fixare så grejar han nog det i veckan får vi hoppas på iaf.

Nu ligger pojkvännen och sover så jag tänkte passa på att blogga då haha,  men han vaknar säkert snart så bäst att börja avsluta strax, sen blir det till att ta chipsen och dippen till Beck filmen som kommer ikväll :) Ha en fortsatt bra söndags kväll allihopa, puss !


lite oseriös bild men bjuder på denna, jag och pojkvännen


Andreas & Gustav


Emma


Alex


Rebecka


Gustav & Mathias


Anna & Linnéa


Linnéa, Alexandra, Christian, Emma och Jessica


Andreas, Alex, Albin och Amanda


Allan, Christian och Ragnar


Albin, Ragnar, Martina & Gustav


Albin, Christian, Allan & Martina


Allan, Andreas, Christian, Albin, Alex & Gustav

En trevlig kväll, tack alla !

Godmorgon på er, sovit gott? Det har nog jag, sovit som en stock haha, vaknade över att min pojkvän låg och stirrade på mig och sa - snälla älskling kan du hämta dricka, jag törstar ihjäl. Och eftersom jag är en sådan snäll flickvän så var det väl självklart haha, fast det tog sin lilla tid var ju inte sådär jätte pigg. Fast mår inte överdrivet dåligt idag faktiskt, men tog det ganska lugnt igår ville ju inte sluta som det gjorde förra året när vi var på maskerad och jag låg och spydde och var skit full redan klockan fem, det var ingen hitt. Men det var en trevlig kväll men trevligt folk :) Lägger upp bilder ifrån kvällen sen..

Pojkvännen mår nog värre, men han har ändå lovat att köpa thai mat och godis till mig sen mumms! Är så jätte sugen på det nu så det ska bli smasken faktiskt, bra bakfylle mat haha. Idag måste vi nog städa för det ser ut som fan här just nu, men det är fint vänder idag så kanske ska ta och åka över till moster och gowsa med mina små pojkar, om jag orkar det då haha. Tänkte ge er en liten inblick hur det ser ut här just nu.


pojkvännen ligger i soffan och spelar medans jag bloggar ;)


ser ut att bli en fin dag iaf :)


Ja nu har vi äntligen fått tummen ur röven och bokat biljetterna till Björn Rosenström, eller jag fick boka men det brukar jag ju få göra så ;) Ska bli riktigt skoj iaf :D

Theresés bild

Hejsan, blev en lång dag igår så det blev sängen direkt när jag kom hem typ.

Förs åkte jag in och bytte dräkten, sen åkte jag hem till min brors flickvän och väntade på att mamma skulle sluta och att min bror och syster skulle komma hem, dom var och hämtade syrrans sambo. Vi satt och tjötade och kollade på deras katt som var väldigt underhållande och dessutom fick dom reda på att det var ingen hane utan en hona haha, grattis ;)

Sen kom mamma och min bror så då gick vi över till min syster och passade Wilma medans dom åkte och handlade. Hon somnade så gott på mig så, haha nästa jag också. Var så himla trött så när jag kom hem käkade jag bara och sen la vi oss och kollade på film och somnade ganska snabbt.

Idag har jag pluggat skrivit klart allt till rättskunskapen, gjort klart min artikel som jag ska publicera här i bloggen sen har bara en sak kvar nu, plugga körkortsteori så det är bara till att sätta igång. Hörs sen

Jag just nu







dags för stan, puss !

Nu är jag grymt stressade, skulle städa och råkade välta ut en hel spann vatten med smuts i över hela golvet så har torkat upp allt det nu och tvättat, fyfan. Ska åka in till stan om en halvtimma och måste duscha och massa innan, ska lämna tillbaka dräkten. Den kändes inte bra, ska kolla om jag hittar något annat annars har jag jessicas här hemma som jag skulle kunna ha. Får se hur jag gör. Jag som skulle plugga och grej idag, blir inget med det ist blir det stan ensam, suck ! Inte kul att åka ensam, men men finns inte mycket mer att göra. Hörs ikväll

Godmorgon på er, sovit gott? Det har jag i en renbäddad säng, det bästa som finns :) Vaknade för en stund sen då pojkvännen var hemma på frukost och eftersom jag stängde av hans klocka imorse så han försov sig så kände jag mig lite dum och gick upp och gjorde frukost till honom :) Fast det brukar jag iof göra när jag är hemma, men men ville göra honom på lite bättre humör men det fanns INGENTING i kylen eller frysen, inget bröd eller något. Så det blev lite kräm, men bättre än inget ;)

Vad ska man hitta på idag då? Var ganska slut efter dagen igår men det var trevligt värre :) Fler sådan dagar tack ♥ Ja, det finns mycket jag borde göra, som att plugga körkortsteori eller ja det måste jag faktiskt göra så får sätta mig med det, sen måste jag nog lämna in rättskunskapen idag också gaah ja det får bli en plugg dag idag helt enkel, sådan dagar måste man också ha tid för ibland. Sen kanske jag ska in till stan och byta min dräkt men det beror på om den andra passar eller inte och hur pojkvännens ser ut. Egentligen orkar jag inte åka till stan men också måste och då är det bäst att sätta igång med pluggandet nu, hörs senare :)
Har haft en underbar dag, blev shopping och restaurang sen mys och gows först med mosters älskling Wilma och sen hem till moster och favorit porjkarna ♥ Har verkligen haft en riktigt bra dag med härliga människor, det behövs oftare verkligen ! Nu ska jag mysa och gowsa med min underbara pojkvän som jag inte sätt på hela dagen, vi ska nog lägga oss och se på en film eller något. Är ganska slut nu, awww världens sötaste pojkvän kom just in med saft och gott till mig, mys ! Hörs imorgon sov gott
Godmorgon, sovit gott? Äntligen skiner solen, efter en hel dag med regn igår! Usch så tråkigt med regn, när man äntligen har lov ifrån skolan liksom så ska det regna vad är det? Nej det tycker jag inte om! Hörde att det regnade i morse när pojkvännen skulle åka till jobbet då fick jag lite smått panik och blev riktigt opepp på att åka in till stan, men det slutade ju och tur var väl det :)

Har juts plockat lite här och bytt sängkläder och sådär, duktig jag är eller hur? Ska åka till stan om ca en halvtimma så tänkte jag hann blogga lite också.

Ska alltså åka till stan med Theresé och Janni, har massa ärenden att göra. Först ska vi till Torslanda och köpa p-piller till våran katt så hon inte går och bli med barn innan vi hunnit flytta. Sen ska vi till telenor och lämna in en gammal telefon så man får köpa något i butiken, så bra när jag antagligen ska byta till en iphone sen. Efter det möta upp J och åka till bodega och köpa maskeradkläder, sen käka på jensens mumms ! Efter det ska vi nog titta i några affärer måste köpa lite lösögonfransar och sånt där kul ;) Och när vi är klara i stan åker vi hem till min syster och hälsar på henne och lilla Wilma, ska bli en riktigt trevlig dag med två favorit tjejer ( eller ja sen blir det fyra favorit tjejer )

Nä nu ska jag se om jag kan plocka lite till, hörs ikväll ha en bra dag

Idag är kvällen fullspäckad framför tvn, först DH och CT sen kommer någon ny serie efter CT också som jag börjat se på kommer inte ihåg vad den heter bara men så ser min kväll ut :)

Just nu är min duktig pojkvän ute och fixar med nya boxen, fixar med parabolen och allt. Nu har vi en inspelningsbar HD box, mamma och pappa har en sådan hemma och det är så himla skönt att ha det, kunna se vad man vill utan att tjafsa om vad man ska se för då kan man bara spela in det andra. Slippa reklamerna och allt, så sjukt skönt så det ska bli bra att äntligen få ha det här också. Var ganska van vid det hemma, så nu ska det bli bra att ha det här också.

Nä nu måste jag hjälpa honom med sladden och kolla så det får signal och allt var det var, imorgon blir det stan med Theresé och Janni ska bli skönt med en tjej dag på stan. Sen ska vi åka och hälsa på mosters pärla och syrran, dem har ju inte träffat lilla Wilma än så det ska bli roligt. Sen shoppa inför lördag, ska ju på inflyttningsfest hos Christian och Jessica och man måste vara utklädd så ska köpa maskerad kläder till det. Vill inte säga vad jag ska vara det får vara en överaskning :D

Nä nu måste jag hjälpa till, hörs imorgon puss !

Då menar jag verkligen aldrig, när jag frågade om han nya skiva ett x antal gånger hur det gick med den och när den skulle komma ut tyckte han jag var jobbig som "tjatade" på honom. Sen när Shortys nya singel skulle komma har jag tjatat på henne mycket om den innan och sen när Baso skulle mixa tjatatde jag på honom att han skulle mixa, när den var klar osv och då tyckte han att jag bara tjatade om Elins saker hela tiden ist för hans nya skiva, men hallå när jag gjorde det blev du bara suuuurrr !???

Så nu när det stod på hans blogg att man skulle läsa hans blogg så gjorde jag det men han hade inte skrivit så mycket eller på länge så skrev jag skriv mer, nä då höll han på att mixa Elins låt så då blev han också grining för att jag tjatade om bloggen när han mixade ..

Han blir bara aldrig nöjd den killen ! Dessa rappare asså ;)

( ta det med en nya salt )
Vissa dagar går bättre än andra att skriva på haha igår var ingen sån dag, åkte hem till Patrik ganska tidigt och var där med han och hans lilla valp så sjukt söt ! Sen kom Beckan & Theresé också förbi, B skulle klippa P och sen göra iordning han till olika kläder osv det var till hennes projektarbete. Hann dock inte se allt, men det jag såg var jätte bra :) Så dukig och kreativa var dom båda två.

Sen åkte jag hem och tog det bara lugnt, kollade på två filmer som jag tänkte jag skulle skriva mer om sen eller iaf en av dom ;) Nu är det dags att öppna böckerna och börja plugga, ingen ro fast det är lov haha. Både läxor och teori pluggning idag men det är bara att göra så man får det gjort ;)