Känns bra

Känns himla skönt att äntligen börjar saker och ting falla på plats. Har fått tummen ur och gått till sjukgymnasten så att jag kan börja träna pass igen på RÄTT sätt och förhoppningsvis lyckas träna upp min rygg. Ska söka in och läsa vidare ( om jag nu kommer in då, men förhoppningsvis ) så jag kan få ett riktigt jobb och slippa gå som vikarie och inte veta om man ska jobba dagen efter eller inte utan ha ett schema med tider, arbetskamrater, ett riktigt jobb.

Åh hade gärna önskat mig det nu men det kommer dröja några år innan det ser ut så men att söka in är ju alltid en början, sen är det bara att hålla tummarna.

Har nästan kommit till målet med vikten och drömmen är att när jag kommit dit ha lyckats hitta ett sätt så jag kan träna bra så det blir regelbunden träning för att må bra och kunna stärka ryggen. Det känns bra, det känns som att det faktiskt kommer bli ett bra år. Jag har slutat lägga ner energi på saker och personer som inte förtjänar det, vill må bra och vara lycklig. Snart så, det känns bra !

Alla har vi det jobbigt ibland, det är mänskligt. Alla mår dåligt till och från, men man måste våga låta sig själv känna saker. Man måste få bli ledsen och arg när man är det, stänger man inne sina känslor blir man galen till slut. Det är inget fel i att bråka, vara oeniga om nått eller ha en annan åsikt som kan leda till diskussion, man ska inte vara rädd för att känna det man gör. Man ska lita på sig själv och det man känner och tycker, inte låta sig påverkas av andra. Jag tror det är svårt, tyvärr. Speciellt om man inte tror på sig själv, för om inte ens du själv gör det vem ska då göra det?

Godmorgon på er, allt bra? Med mig är det bra, lite trött bara. Har inte riktigt vant mig vid att ställa klockan och gå upp tidigt nu när det varit så mycket jul ledighet och lång sovmorgon. Sovit till 12-13 varje dag typ, men dags att vänja sig av vid det för snart är det dags att börja jobba igen och då är det uppe med tuppen som gäller igen ;)

Idag ska jag och mina syskon hem till farmor för en överrasknings dag för henne så det står 3-rätters middag på schemat idag samt lite annat. Så det ska bli skoj att få umgås med familjen lite också. Hörs senare

Har sociala klubben här hemma, haha ja vad ska man hitta på mesans dessa sömn tutor redan sover? Får ha fredags mys med mig själv så länge och se om dom vill vakna nån gång ;)

Idag har mormor varit här på besök, lite fika och kaffe. Det var mycket trevligt, hon har bara varit här en gång tidigare så därför tyckte jag att det var på tiden nu när jag ändå va ledig :) sen har jag stor städat hela lägenheten idag, inte bara för att mormor skulle komma för det behövdes verkligen men hade hon inte kommit hade det nog dröjt några dagar till. Så fick jag även tillfället i akt att använda mitt nya porslin jag fick i julklapp av mamma och pappa, hade ju i och för sig valt ut det själv men älskar det :D här är en bild på det, det är i gamle rosa vet inte om det syns?

Idag har jag spenderat dagen tillsammans med två underbara vänner, såg filmen mammas pojkar och den var verkligen värd att se. En film i min smak, lite smått överdriven ibland men det var lite hela charmen med filmen. Kommer på mig själv här hemma att jag fortfarande skrattar haha, så vill ni se en rolig film kan jag verkligen rekommendera denna :)

Detta året kommer det ske stora förändringar, som kommer leda till det bättre. Året som varit har varit upp och ner, både motgångar och tillgångar, men jag tänker inte låta detta året bli dåligt. Ska sluta lägga ner tid, energi eller kraft på människor som inte förtjänar det, är så förbannat trött på det. Har lovat mig själv att göra det bästa av detta året, dags att lämna det gamla bakom sig och öppna dörren till nya möjligheter och leva livet fullt ut på mitt sätt, som jag vill och som jag mår bra av. Det kommer bli bra, detta är början på något nytt