Blir så trött !

Ja vissa männikor blir jag så himla trött på, vad man än gör och hur man än gör så blir det aldrig bra ändå. När man försöker fixa till något eller sådär så är det alltid något som inte är bra, eller den får inte komma och den får inte komma. Herregud fixa något själva någon gång? Nu är jag så jävla trött på allt tjat som det blir när man ska försöka göra någor trevligt så nu tänker jag sluta göra det, vet att vissa uppskattar det och hjälper till osv men det är allt för många som alltid ska vara negativa.  Kalla mig vafan ni vill men jag försöker iaf göra någonting men vad gör ni? Vissa är jätte tacksamma medans andra bara tar allting för givet och ska bara ha och ha hela tiden, sånt blir man trött på! Aldrig kan dom själva bjuda till liksom utan alltid det här ; ah men vi är la hos dig eller? liksom bara en sån sak kan göra mig riktigt arg, när folk bara tar förgvet saker... någon som känner igen sig mer än jag?
Ja idag har det verkligen varit en underbar dag ska jag säga er, mitt lilla hjärta döptes idag i öckerö gamla kyrka. Allting var jätte fint, speciellt sången från hans äldre bror whilliam. Så himla duktig är han. Och Edvin var jätte dukig i kyrkan också, allting gick så bra och guuudd va söt han var. Har ungeför 10000 bilder haha men tänkte lägga upp några här på bloggen och resten på bdb så för er som vill se kan ju kika in där även facebook har jag lovat att lägga in bilder på. Men just nu så laddar jag batteriet det dog under fikningen, ganska tråkigt dock men fick ändå massa bilder och ska få av min kusin också så ett par bilder blir det allt. Fick även träffa Linn också, det var ju hennes dop vi missade :/ Tråkigt men bätte än att riskera att alla blev sjuka. Det är ju så man får tänka, nej nu ska jag beställa pizza haha sitter med telefonen nu, åh va pinsamt höll på att säga ; hej det är emma .. haha så har jag gjort en annan gång också fyfan va det är pinsamt när det blir så. Ikväll ska jag ha lite mys här med några nära och kära så det kommer nog bli himla trevligt får man hoppas, nej nu ska jag faktiskt ta och spela sims det blir ju ALDRIG av :P Åh nu har jag ju ändå lite tid.. kanske skriver mer senare.

- Hur har dagen varit idag då, solig och skön?

Peace and love
Ja då var det äntligen dags för dop :D Kom nyss hem ifrån en promenad med lilla Edvin, vi passade han nämligen medands hans pappa och mamma skulle fixa med allting inför dopet. Så jag och mamma var nere i klova med honom, därför blev det himla stressigt nu och här sitter jag halv klar och dopet börjar om 10 minuter så nu måste jag snabba mig, skirver mera sen...

Peace and love
Ja nu är jag hem kommen ifrån filmen, den var riktigt bra så för alla er som tänkt se den kan jag säga att den verkligen va värld priset. Jag har inte läst böckerna och det tror jag va tur, eftersom typ resten av min familj hade gjort det och dom tyckte väll att filmen missade en del men det gör ju dom alltid? Man kan ju inte få med allt liksom, men det är så stor risk att man blir besviken när man läser boken och sen ser filmen eller ja ni förstår säkert vad jag menar, eller? Jaja hur som helst så var den bra, många bra skådespelare som var med och man fick sig många skratt haha. Imorgon är det dop för min älskade Edvin, kommer nog blir super bra tror jag! Efter det så ska vi hem till gamlefarmor som fyller år och sendan ska jag och några kompisar ha myspys var det tänkt. Får la se vilka som är på det imorgon :) Nej nu måste jag sova om jag ska orka upp känner jag haha.. Hur har eran kväll varit?

Peace and love


vitt långt linne - H&M
svart tjock tröja - lilleskutt
svarat leggins - lindex
gråa strumpor - klädkällaren


Ska se denna filmen ikväll med familjen, har hör att den ska vara skit bra så får hoppas att den är det också haha, någon som läs boken? Det har inte jag gjort men ibland kan det ju vara bra att inte ha gjort det för man blir ofta besviken på filmen isf, får hoppas att det blir bra iaf. Skulle ju spela sims igår men ja hade inte kvar det på datorn längre så skulle jag instalera om det och 4% innan den var klar ( det hade tagit flera timmar ) så står det att det inte går, haha fyfan va sur jag blev. Så ska ge det ett nytt förösök idag. Annars har dagen inte varit så lång skolan var fett seg fast hade två cp barn i klassen idag som var almänt jätte konstiga men alltid lika roliga :) haha, dom vet nog själva vilka dom är så behöver nog inte nämna namn, sen så fick jag G på matteprovet! Känns jätte bra att jag klara det, wiie. Nej nu ska jag instalera sims på nytt och sendan slappa fram tills jag ska gå, vad har ni för planer inför idag?

Peace and love

Äntligen får jag chansen att spela sims, någon mer än jag som tycker att det är skit kul? haha, inte spelat det på svin länge så tänkte att det får bli dags för det nu. Kommer väl sitta hela natten och helgen med detta haha, nej imorgon ska jag på den nya filmen som kommit ut ; Män som hatar kvinnor har hört att den ska vara skit bra så man får la passa på när mamma bjuder :) Ska gå med hela familjen det kommer nog bli skit bra tror jag och i helgen blir det inget drickande iaf har jag bestämmt haha duktigt eller vad tycker ni? Idag har det inte blivit mycket bloggande har varit fullt upptagen med bdb och nu är alla semster bilder upplagda känns jätte bra haha :) Sen har jag städat mitt rum det kunde verkligen behövas ni ska få se imorgon så förstår ni vad jag menar haha! Nej nu måste jag spela så jag hinner med lite iaf, måste ju snart sova.. Skola imorgon fett segt :/

- Hur har eran dag sett ut idag då?

Peace and love
Ja som jag kanske sagt innan? Är jag ledig varje torsdag, så jävla skönt ! Så ja jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, alla andra går i skolan eller är på praktik och noomie har alltid en massa annat för sig så hon har heller aldrig tid att träffas. Men när man tittar ut och ser hur tråkigt och dåligt väder det är är jag glad att jag kunde vara hemma idag, skönt att slippa det vädert. Mitt rum är inte det vackraste idag asså hur stökigt som helst så jag tänkte röja lite idag faktiskt sen ska jag fan ta och uppdatera bdb så jag INTE ligger efter med bilder mera, haha lycka till emma, tack tack ! Nej men inte ens lagt in alla bilder ifrån semstern än lite dåligt må jag säga faktiskt. Hmm sen när jag är klar med dom sakerna ska jag nog spela lite sims haha himla längsen. Tänkte spela det igår, har varit sugen på det i flera dagar nu men när jag läste i Lisens blogg att hon skulle göra det så ville jag också göra det men jag var så trött så jag somnade vid typ 11 tiden och ni som känner mig vet ju att det är ganska tidigt haha. Ska försöka hinna med att recca idag också, men det är tveksamt om jag hinner det faktiskt. Men för er som inte vet håller jag på med en ny låt :D Ja kan ni tänka er , släppte ju nyss en ny. Ja jag som alltid brukar vara så seg med att släppa låtar har nu blivit lite på hugget, vad tycker ni om det? Nej nu hör jag att pappa har börjar koka kaffe här och det innebär att det snart är frukost, mumms :D Hörs senare..

- Vad är planerna för idag då kära läsare?

Peace and love
Ja det får blir lite kort uppdatering här, igår blev det inte mycket skrivet iaf mådde åt helvete. Var helt yr och frös som fan och mådde illa, usch det var inget kul. Så somnade tidigt, likadant vart det på morgonen och efter bussen till skolan spydde jag och var nära på att svimma. Men gick till skolan iaf för att hade en viktig lektioen och trodde dt berodd på att jag inte käkat något hela dagen igår förutom tre mackor och det är ju typ ingenting.. Måste lära mig att sköta maten. Iaf idag skulle vi simma på idrotten, längder.. fyfan tänkte typ alla. Men innan det så hade vi massa håltimma och där hände det massa, fick ringa ambulansen för det var en tant som inte kunde andas och hade problem med hjärtat så då fick jag och Noomie rycka in för att hjälpa henne. Ambulansen kom, kände som det tog jätte långtid men den var ganska snabb så det var bra! Hoppas allt gick bra för henne bra, stackarn ! Sen på idrotten så simmade jag och Noomie 36 längder fyfan säger jag bara, man var inte så pigg efter det ska jag säga haha. Helt slut. Nu har jag just duschat och ska till min kusin Andreas som fyller 18 år idag, stort grattis till honom nu alla ! Ska bli roligt att komma dit och få träffa framförallt Andreas då men också hans flickvän som ska vara med :D Åh självklart min lilla älskling Edvin :) + alla andra som kommer vara där, nej nu måste jag fixa mig så jag hinner kanske skriver mera sen.. Ha det bra alla.

Peace and love
Skolan var riktigt seg idag haha jag somnade till och med på lektionen, lyckat emma ! Blev väckt av noomie och hela klassen vände sig om och kollade på mig inte alls pinsamt haha. Sen hade vi engelska och flumade oss egenom den lektionen också, vi kunde inte käka idag så våran lärare fixade macka till oss gött som fan :D Nu har jag bara suttit här och lekt lite i photoshop kan lägg in bilderna sen så kan ni ju säga vad ni tycker ^^ Nu ska jag över och träffa en efterlängtad Veronica <3 Inte träffats sen några dagar innan jag åkte utomlnads och det var ju ett tag sen ( innan jul där ) så det ska bli kul. Får kolla upp när bussarna går nu så jag hinner dit i tid. Imorgon ska vi simma på idrotten, fyfan! Jag hatar sånna saker fattar inte äns varför man gör det.. ska man få betyg på hur man simmar eller vadå? helt onödigt om ni frågar mig, vad tycker ni? Skriver mera sen.. Ha en fortsatt bra dag!

Peace and love


Oj oj Oj, nu har det alltså äntligen hänt! Kronprinsessan Victoria, 31 år och Daniel Westling 35 år, ska officiellt förlova sig idag vid konseljen på Stockholms slott klockan 13.00 enligt Expressen. Man får verkligen gratulera dom att det äntligen gått igenom. Experter verkar eniga om att Daniel kommer att tituleras Prins efter bröllopet!

                       1                                                  2

det var dessa två klänningarna som jag köpte och nu behöver jag hjälp med vilken av dom som ni tycker att jag ska ha på mig när jag fyller 18 :D Kan inte bestämma mig så uppskattar verkligen om ni kunde hjälpa mig nu.


Lady Gaga har mycket kvar att ge! I en intervju med engelska Daily Star lovar The Lady att hon ska bli ännu sexigare och förklarar att hon ser upp till artister som likt Madonna lyckats förnya sig efter många år i branschen. Lady Gaga förklarade att hon inte har några planer på att stadga sig utan att hon vill hålla på med musik och ha mycket sex - med okända människor! Varför blir man inte förvånad??
Ja såhär tidigt brukar jag knappast vara uppe om jag inte behöver det haha, börjar inte förens vid 9 tiden idag så hade kunnat gå upp runt 20 över sju men ist gick jag upp vid 20 över 6 en hela timma tidigare än vad jag hade behövt och när man är trött och det är morgon är det ganska mycket ! haha någon som håller med mig? :D Men iaf nu är jag nästan klar eller har just käkat upp och tagit på mig halvt så ska göra det klart nu och sen fixa det sista som smink och hår och sådär och då äre säkert långtid kvar, något förslag på vad man kan göra? :D Blogga är ju ett alternativ men har inte så mycket att säga nu på morgonen såhär haha men kommer säkert på något. Ha det bra alla idag, hörs senare !

Peace and love

- Tycker ni inte att jag blivit lite bättre på att äta iaf, menar att det börjar bli nyttigare? :D

- ärlighet varar längst, du är det bästa som har hänt mig <3
Idag har jag nog skrattat så mycket det går, herregud ! Ja det går ju inte annat när man är med min pärla beckan, så sjukt go tjej så det finns inte. Först var vi jätte duktiga och var ute och gick slingan, impornerade? haha det blev iaf jag, fast det va så slaskigt så det blev bara det lilla varvet men ändå liksom ;) Sen gick vi hem till mig så hjälpte hon mig att plugga och sen när vi hade varit ute och gått kände vi att vi hade gjort oss förtjänta av en pizza hahah eller ja Beckan tyckte att vi hade det och hon var så sugen så man får väll ställa upp liksom? :D Sen satt vi och kollade på teknat snacka en massa och bara hade det mys riktigt skönt att man kan prata med dig om allting gumman, känns så skönt <3 Sen kollade vi 90210 och nu har Beckan också börjat gilla det haha, underbart ! Det är jätte bra så för alla er som inte sett det, se det ! Nej nu ska jag fortsätta plugga så kan kan det muntliga förhöret och glosorna tills imorgon. Sen vill jag bara säga att jag hoppas ni hade en jätte bra två månaders dag Noomie och Jocke :) Lägger upp lite bilder ifrån dag alltid kul , eller vad tycker ni? Kan ni inte komma i med lite förslag om vad ni vill se i bloggen? Vad ni vill att jag ska skriva mer om/ mindre om osv :)



massa is, kallt och fult väder.. ge mig sommar tack !


Och utan cigg finns det vissa som inte klara sig, så som Beckan tex..


kyrkogård, slask och skog..


för att klara skolan måste man ju faktiskt plugga lite också..


<3


hahaha jag tror jag dör, ily babe <3


avslutade kvällen med en pizza haha, ovanligt? nej ! Får göras om gumman <3

Peace and love
Ja nu är man hem kommen ifrån skolan eller ja har varit hemma ett tag typ en timma så lång dag var det inte idag, känndes ganska onödigt att gå eftersom jag bara flummade genom lektionen ändå. Igår var jag så sjukt deppig och idag är jag helt tvärtom, nog för dom goda råden sanna gav mig så än en gång tack så mycket ! Fast dagen idag gillar jag verkligen inte, 23/2 usch på den dagen .. men får iaf säga grattis till Noomie och Jocke som firar sin två års dag idag. Grattis <3 Hmm undrar hur dagen ser ut idag, vet inte riktigt faktiskt.. Tänkt lägga upp bilderna som jag inte lgat upp på bdb så ni som har mig där kan ju alltid gå in och kika :D Sen tänkte jag lägga upp bilderna på på dom två olika klänningarna jag köpt så kan ni ju vara jätte snälla och kommentera vilken ni tycker att jag ska ha :D

- Hur ser eran dag ut idag?

Peace and love
Just nu känns allting jobbigt, har ingen ork eller någonting.. Orkar inte vara glad är trött hela tiden och åhh nej inte alls kul. Tror det beror på just denna tiden eftersom för ett tag sen vid denna tiden var det så mycket som hände i mitt liv som jag nu börjar tänka på igen, kan inte hjälpa det och det blir jag så ledsen över det. Har sagt till mig själv så många gånger att jag klara det men märker ju hela tiden att det inte går, vad jag än gör så går det inte att få bort dessa tankar... Vet inte om jag ska skratta eller gråta men just nu känner jag mig så död som en levande människa kan bli ungefär och det suger!
Ja det har blivit party hela helgen, herregud nu måste jag sluta med detta ^^ I fredags var vi ju på strandbaren och igår blev det till att chilla och dricka hemma hos jesper. Det var inte alls så roligt, massa tjöt och trötta människor njaa ingen höjdare. Efter jesper tog vi taxi med massa annat folk och drog te golfen och köpa mat sen blev det till att gå i allt snöande hem till beckans pappa dit också simon kom och gjorde oss sälskap. Ganska trevlig kväll men inte allt för roligt, haha så detta var nog sista gången jag drack på ett tag skulle jag tro. Orkar inte med det mera ska börja ta det lugnt igen nu någon som är på? ;) Idag blir det till att plugga har massa läxa fast jag orkar inte usch usch usch, men man måste ju om man vill ha bra betyg och vem vill inte det liksom? haha. Åh imorgon kommer dagen jag inte riktigt tycker om,  fast ändå gör jag det men den gör mig så påminnd av många saker som jag inte kan hanskase med just nu känns det som. Tänk att det gå så långtid nu herregud, måste släppa taget nu känner jag.. fast det är svårt. Jag har nog redan gjort det egentigen men vill inte riktigt ändå, förstår ni vad jag menar? Nej nu ska jag kolla på filmen som börjar på  dusney channel blir kul att se vad dom bjuder på idag, älskar den kanalen haha fast älskar alla barnkanaler det är de bästa som finns :D Håller ni med mig eller?

- Vad har alla för planer inför denna söndagen då?

Peace and love
Ja nu skulle jag väl varit klar och vara snart reda till att gå på dop, men så blir det dock inte. Pappa är magsjuk så vi fick stanna hemma, så himla typiskt. Min morbros sambos barn Josephine har just fått en liten Linn så vi skulle till kyrkan klockan 13:00 idag för att se henne bli döpt men ja som sagt så blir det ju inte nu, riktigt tråkigt! Eller ja just fått barn kan man väl kanske inte säga hon är ju född i november förra året så hon är ju stora tjejen nu :) hihi. Hade sett fram imot det eftersom typ aldrig varit med på något dop innan.. Men får hoppas att allt går bra och att alla får det jätte trevligt ! Får hoppas att jossan lägger upp ett par bilder så att man kan få se Linn :) Såg henne senast runt jul när hon bara va någon månad så det är ett tag sen nu. Men hoppas ni får det bra på dopet, om någon som var där läser detta kan ni ju alltid berätta lite och gärna säga te om ni lägger upp bilder. Skriver mera sen nu ska jag få mig något i magen..

Peace and love
Oj idag mår man inte så jätte bra, eller jo för jag har mått sämre så klaga ska jag väl inte. Bara himla trött idag. - Vad gjorde alla ni igår då? Själv så blev det ju till att dricka som jag sa i förra inlägget och det blev faktiskt lyckat denna gången, var ju lite osäker på det innan men det blev faktiskt ganska bra igår. Förs blev det hem te jesper och förfesta lite sen vidare till strandbaren, tänkte att jag lägger in lite bilder ifrån gårdagen ist för att skriva har ingen ork till det just nu (A)


gick hem till jesper på förfest


therese och janni var där :)


sedan kom noomie och jocke också åh gjorde oss sälskap


jag, therese, noomie och jocke


sen blev det vidare till strandbaren


jocke och therese på strandbaren


linus var där och bjöd janni på dans


och han gillade att spänna sig lite


det blev även lite pussande :D


och tjejerna skakade röven

- kvällen blev ganska lyckad, massa skratt med massa godingar <3
Ja det blev till att dricka idag , haha fast egentligen hade det kanske varit bra med en nykter helg för omväxlings skull men men vafan ska man göra när suget kommer, haha fast man vet ändå att det kommer bli misslyckat? Fast man har ändå det där hoppet varje helg och säger till sig själv " men idag blir det nog roligt " haha någon som känner igen sig? Men får la hoppas att det blir så idag, vill ha en lyckad fylla idag och inte balla ur som jag alltid brukar göra nu för tiden. - Vad händer hos er idag då? Just nu sitter jag har och dricker groggar för mig själv och väntar på att therese ska bli klar så att vi kan dra vidare ^^ Men nu bärjar klockan bli mycket så får dricka upp och göra mig klar för utgång, ha det bra alla :)

Peace and love
Ja då var det fredag igen, ibland bara tiden flyger förbi haha. Men det är skönt när helgen kommer för då kan man bara slappa och ha det skönt, det gör jag ju alltid ändå iof haha men känns skönare när man verkligen kan. Ni förstår säkert vad jag menar xD Hade prov i skolan idag det fick fakriskt bättre än jag trott så tror det blir ett g iaf får hoppas ! Sen var skolan rätt seg, vad på något konstigt flum humör så jag cpade typ hela tiden och pratade högt och grejer xD haha ändå kul längsen jag dampade i skolan känner jag (A) Gjorde även iköpet av klänning idag , så stor tack till att som var med och tyckte till och det blev klänning nummer tre för er som undrar, men köpte en till också så tänkte lägga upp dom två så får ni vara med och rösta om vilken jag ska ha när jag fyller för båda är sjukt snygga men på olika sätt (A) Så det skulle vara super om ni kunde göra det fast lägger inte upp nu utan någon gång fram över.. Idag vet jag inte vad som händer antingen blir det till att dricka, någon som är på? eller också blir bara till att slappa och ha det mys, vad tycker ni?

- Vad har ni för planer inför idag?

Peace and love
ja det är verkligen dags för mig att sova egentligen, haha har matte prov imorgon och jag känner att det kommer väl gå sådär om man säger så ^^ Får hoppas på det bästa, tror jag får g iaf. Patrik 1,5 var jätte bra haha skrattade hur mycket som helst typ hela filmen så jävla skönt så alla som inte sett den sen den för fan ! Nej nu ska jag väl ta och sova, annars kommer jag väl sitta här flera timmar till. Stor tack till alla er som tyckt till om klänningar och jag tror det kommer bli 3;an som jag köper förhoppningsvis imorgon vad tycker ni om det? :P Nej nu blir det sängen ha det bra alla .. Hörs imorgon och önska mig lycka till , till provet :D

Peace and love


Ja nu har den äntligen kommit ut så man kan ladda ner den , haha känner riktigt bra :D så nu tänkte jag ladda upp med lute gott och kolla på den. Någon som sett den? Skriv gärna vid ni tycker om den isf, har hört att den ska vara bra och brukar gilla svenska filmer så får la ge den en chans :) Annars hade jag inte gjort mycket idag, varit på möte det sista nu.Gick jätte bra så det känns skönt, hur har eran dag varit? Skriver mer sen för nu ska jag kolla på filmen här :D

Peace and love


Nyheten kom dock ut lite innan det var planerat. OC-stjärnan Rachel Bilson och hennes mamma satt nämligen på ett flyg när en passagerare la märke till ringen på Rachels finger och frågade om hon var gift. Rachel skrattade och svarade nej men förlovad! Rachel fortsatte sedan att berätta om hennes ett år långa förhållande med sin skådespalar-kollegan från filmen "Jumper" Hayden Christensen och hur bra det har det tillsammans. Stort Grattis till Er båda!
Nu behöver jag verkligen hjälp med att välja vad jag ska ha på mig när jag fyller 18 så alla som läser detta kan väll vara så jätte snälla och säga vilken av dessa klänningar ni tycker jag ska ha på mig? :D skriv vilken siffra ni tycker så jag vet det behöver inte bara vara en, men iaf någon :D haha allt finns i andra fäger och sånt det har jag inte heller bestämmt så om ni kan tycka te om det också om ni vill :D ( tryck på bilden för att få den större )


               1                                      2                                3                              4


                   5                                6                                      7                               8
Ja visst var det nyss? jag håller med, det var inte alls längsen som vi åkte skridskor men nu skulle vi ut igen och nu när det är så kallt också. Sådär lagom kul ska jag säga, usch och fy! Men men man vill ju inte få ig i idrott så det va bara att ta sig dit och åka så mycket man kunde haha det blev väll si sådär en 15 min haha sämst. Men så jävla kallt var det och usch nej inte roligt var det. Vi hade våran gamla lärare idag också rikard, han är himla kul fast lite knäpp ibland :D haha .. Lägger liter bilder för jag orkar inte skriva mera :)

klassen ute på isen


fast större delen av klassen satt ner och bara kollade haha


sen var det en del som spelade "hockey" så julia vaktade målet så fint ^^


och alex låg ner och vaktade det andra målet, haha ditt cp


medans dom vaktade målen gick gurra och rikard in i närkamp ^^


vissa gillade inte att åka så mycket så vi stod mest still och kollade på


aw våran gamla idrotts lärare var lärare för oss idag :)


klassen

- orkar inte lägga upp mer bilder, för er som vill se fler kolla bdb :)


Sitter här i skolan och har media och pratar om komunikation, skit tråkigt just nu har vi någon öppen diskution så får väll försöka vara med för snart kommer dom fråga mig så måste kunna svara :P haha hur ser eran dag ut idag? Jag laddar upp för snart flera timmars håltimma inte så kul faktiskt men men vad ska man göra ? Blir väl till att kolla runt i stan eller något likanden tips på vad man kan hitta på? Skriver mera sen.. för nu måste jag stänag ner och vara med :D

Peace and love


Nicole Richie vill vara säker på att hennes dotter kommer gå i mammas fotspår och bli en riktig fashionista! Nicole tog nämligen med sig sin söta dotter till New York för att gå på olika modevisningar och båda två såg så klart supertrendiga ut! Att de säkert också plockat upp en och annan goodie bag på visningarna är ju bara en bonus!
Jaaa, det är sant :( haha jag är nog klantigast i världen , la mobilen på en hylla och sen när jag skulle ta den så råkade jag putta till den så den åkte rätt ner på golvet trodde jag... men nejdå där står det en hink full med vatten som den ramlar rätt ner i , jag får världens panik och tar upp den men den gick ej att rädda tyvärr :( r.i.p <3 Fick den för mindre än två månader sen undera vad som ska säga nu haha, jaja inget att göra åt men så alla veta nu så har jag ingen telefon :( men ska bli intresant att se vilka som hör av sig nu när man inte har någon telefon, åh vilka som inte gör det.. ja det återstår väl att se vilka som gör det ;P Fan känner att det kommer bli himla tomt utan min mobil, buhu :(


r.i.p <3
Ja idag har det varit en härlig dag umgåts med syskonen hela dagen riktigt skönt att komma bort hemifrån ett tag om det bara är för en dag eller så men man känner sig inte så låst till allting när man inte är hemma, lägger upp lite bilder ifrån dagen ist för jag orkar inte skriva så mycket, helt slut nu haha

efter skolan åkte jag hem till min bror :)


vi slappade, kollade tv tills vi blev hungriga och då gjorde han mat åt oss, gött !


det blev snabb makaroner och mamma skans köttbullar, haha mumms !


bror <3


sen ringde syrran och sa att hon hade kommit hem så det blev att gå dit :)


för skulle plugga mate som hon så snällt skulle hjälpa mig med


syrran <3


sedan blev vi hungriga så då blev det till att göra mat


medans syrran gjorde mat gjorde jag hallonpaj


det blev lasange till middag


och den goda efertätten


micke , fredrik och också mamma kom på middagen , mys <3

- Tack för en trevlig dag <3
Sitter hemma hos min bror och väntar på att få mat i magen, haha så slapp jag är kommer hit och käkar han ur huset. Nejdå så är det inte, ska nämligen hem till syrran för att plugga matte idag och eftersom dom bor grannar fick jag hälsa på min bror lite också. Sen så jobbar syrran så hade ingen stans att ta vägen (A) haha.. Idag har det inte hänt alls mycket skolan var seg och läraren var jätt konstig idag fast han e ju alltid lite underlig fast skön hehe. Missade typ halva engelskan pga att läraren var på möte och vi skulle ha en annan och massa strul. Så det har inte hänt så mycket alls idag, nu sitter jag här i soffan och bloggar samtidigt som jag kollar på barnprogram på tv haha, ni vet ju hur jag är? :P Nej jag får väl sluta vara så lat och hjälpa min bror med maten annars känner jag mig lite dum när jag inte träffar han alls ofta. Så vi hörs väl senare..

- Vad händer idag då?

Peace and love
Idag har bloggen varit ganska besökt ser jag, toppat den med 74 besökare inte dåligt :D fast som alltid får jag väl klaga på dåligt med kommentarer vilket är lite tråkigt. KOMMENTERA MERA FOLKET ! Sen är det ju jätte kul att ni är inne och kollar men det uppskattas med kommentarer (A) behöver inte vara mycket bara något litet alltid lika kul :) Åh för er som vill ha svar glöm inte skriva en avsändare annars brukar jag svara i samma inlägg som ni kommenterat så det e bara att in och kolla där om ni känner att det va något ni ville ha svar på eller sådär :) Fortsätt läsa, puss på er ♥
Ja idag har det inte hänt allt för mycket, mest sovit haha.. uppdaterat bdb som ni som har mig där kanske märkt? haha, ja det är semster bilderna jag har laddat upp så noomie du får vänta lite till med bilderna ifrån helgen. Är ju mer än två månader sen med dom där bilderna ifrån semstern, haha men snart är det klart och då ska jag ladda upp bilderna ifrån alla hjärtans dag och allt annat. Tänka lägga in några bilder ifrån alla hjärstans dag här också så ni som inte är vän med mig på bdb också kan få se hur trevligt vi hade det :) Men inte idag, det får bli imorgon för nu måste jag sova ska upp till skolan imorgon sen efter skolan blir det att åka hem och umgås lite med min bror tills syrran kommer hem då ska jag över dit och plugga matte, har ju prov på fredag och då har hon lovat att hjälpa mig med det så att jag kan det. Usch tycker inte om matte, så himla tråkigt! Så kommer hem sent imorgon eller ah kvällen någon gång så då lägger jag förhoppningsvis upp några bilder :)

Andra utmaningen:
Jag är utmanad utav Alva
Regler: Länka till den som utmanat dig
Berätta 8 sanningar/vanor/ovanor om dig själv
Utmana 8 personer i slutet av ditt inlägg
Skriv ett meddelande i de 8 personernas bloggar, så att de vet om utmaningen.

1. När någon har rökt måste jag trampa på ciggen eftersom jag får panik och tänker att det kommer börja brinna och då är det mitt fel ( spelar ingen roll om det är på gräs eller sten )

2. Jag kommer nästan alltid ihåg det jag drömmer och kan berätta det när jag vaknar

3. Vart jag än sitter kan jag aldrig sitta rakt upp och ner utan måste sitta antingen upp med benen eller i kors osv

4. Tog mitt första mun bloss redan när jag var runt 6 år gammal

5. När jag var liten och satt i kyrkan eller typ söndagsskolan med mamma ( va runt 3 år eller något ) klappade jag killen på kinden han kanske var lika gammal som jag är nu och säger " vill du knulla med mig? "

6. Har jag en dator i samma rum som jag är i kan jag inte låta bli att vara inne, måste iaf in en gång om dagen annars känns det som om jag missar hur mycket som helst. Men om jag väl är utan den klara jag mig hur bra som helst

7. Det värsta jag vet är att gå i stan och kolla i affärer efter olika grejer, när jag handlar går jag bara te dom affärerna jag vet jag vill ha något i sen hem så fort som det går. Får panik när jag går i stan..

8. Är jag med någon i en längre tid som kommer ifrån ett annat ställe tex sthlm så börjar jag prata som den personen och kan inte sluta eller hjälpa att jag gör det och det tar tid innan man vänjer sig av med det igen.


eftersom ni typ redan vet allt om mig haha, så finns det väll inte så mycket att säga :D

Jag umanar: Sofia, Therese, Emillia, Janina, Baso, Linnea, Elin T och Sandra
Ja för längsen så lovade jag att ladda upp bilder på hur håret blev och det har ju inte gott så mycket framåt med det haha, men nu så äntligen har jag fått in bilderna ( se nerdanför )

här är bild på det bakifrån


här är bild på det framifrån


och en sista bild ifrån sidan

- Så va tycks nu då?




Heidi Montag och Spencer Pratt utnyttjar som ni vet alla möjligheter att synas i pressen! Inte ens Alla Hjärtans Dag kan de vara hemma och ta det lugnt utan bestämde sig istället för att vara värdpar för en Valentine's-fest på nattklubben Pure i Las Vegas. Visst var Heidis rosa Hervé Lèger-klänning med gula detaljer och hennes guldskor snygga men snälla, kan ni inte hålla er undan kamerorna en enda sekund?!
Så nu är den nya låten ute "Vackraste ängeln" efter mycket om och men både jag och tjejen i reffen Lisen, var mycket skeptiska till vissa saker men eftersom alla andra verkar digga så gav vi med oss och släppte låten. Den finns att tanka på min znap ( klicka på znap för att komma till sidan ) och just nu är det bara där den finns. Lägger upp texten här tänkte jag så ni kan ju gärna komma med kritik för det uppskattas verkligen ! Sen ett stort tack till benne för beatet han är grym på att göra musik så besök han här så får ni hör annat med honom. Älskar allt han gör, han är en gud på att göra beat´s. Sen vill jag även tack Baso som mixade besök även hans sida för han mixar inte bara musik utan rappar och skriver blogg också :D Sen tack till dig Lisen för att du var med och sjöng så fint :)

- lite kort om vad låten handlar om ; den är skriven till min lilla kusin som inte hade det så lätt i början men var stark klarade av det trotts att han bara var en liten bebis, det fick mig att öppna ögonen verkligen. Älskar honom högt och det är väl det jag beskriver i låten.


då en drygt 2 dagars gammal edvin, när han inte mådde allt för bra på sjukhuset stackarn :(

Esanna feat LouiseLisen - Vackraste ängeln [prod benne]

lisen intro

esanna vers 1
Tiden går så fort, du har redan börjat bli stor
så älskad av många, välkommen till våran jord,
blev så rädd när jag fick höra att du inte mådde bra
att de var något som var fel, men dom visste inte var der va.
Fick en känsla jag aldrig har kännt,
och nu vet jag att du är skälet till att vinden vänt
styrkan är med dig, det har vi alla redan sätt
för du klarade dig genom något som inte var så lätt,
minns första gången när din mamma la dig i min famn
du log så sött när du tog dina fingrar runt min hand
blir så faschinerad när jag ser allting som du gör,
det är något som jag älskar, för det är något som berör
den glädjen i din mammas ögon varje gång hon ser på dig,
det får man att längta tills dagen det händer mig.
Att ha någon att vaka över, ett nytt liv att tänka på
du är värld hela världen och mer än så

lisen reff 1
gud har förlorat en av sina vackraste änglar nu
när han sände oss någon så fin som du
va inte rädd, du har hela världen framför dig
det finns bara en som du, så låt mig aldrig mista dig

esanna vers 2
Jag kommer följa dig på vägen, inte missa massa år
du är den bortappade pusselbiten som läkte mina sår
din mamma och pappa kommer bli så stola över dig
och känn dig alltid trygg, du har tre bröder som tar hand om dig
kan inte vänta tills jag får höra dina första ord
få ta del av ditt liv, se dig växa upp och bli stor
det min vän, är lycka för mig livet ut
kom alltid ihåg, att alla sagor har ett lyckligt slut
livet har mycket att ge, akta dig på vägen
ska ge dig några råd, som är vikiga i alla lägen
det finns bara en som du, du är unik
lev på dina drömmar, det gör dig rik
va en ärlig person, för saningen vara längst
lyssna alltid till ditt hjärta, det vet bäst
va aldrig rädd för att vara den du är
och håll extra hårt i dom som alltid finns där

lisen reff 2
gud har förlorat en av sina vackraste änglar nu
när han sände oss någon så fin som du
va inte rädd, du har hela världen framför dig
det finns bara en som du, så låt mig aldrig mista dig
x2

nu en pigg och glad edvin ungefär 5 månader gammal, älskar dig högt prinsen <3

- Kommentera gärna vad ni tycker om låten
Idag har det varit fullt upp hela dagen känns det som, janna häslade på och lämnade min jacka som hon fick ta hand om igår, spelat in ny låt med lisen som tagit typ hela dagen sen kom mamma och pappa hem ifrån rom idag också, syrran och hennes sambo åkte hem jag och putte köpte pizza sen kollade jag melodifestivlaen (R) pluggat med pappa mormor, leffe och farmor kom och hälsade på. Ja ni förstår det har varit full rulle hela dagen och nu sitter man här kollar beck och lyssnar igenom resultatet av låten ska bara höra vad lisen tycker om det sen så kommer väll den släppas förhoppingsvis :) Nej nu ska jag se klart beck är ju skola imorgon också så måste sova i tid idag känner jag haha.

- Hur har eran dag varit?

Peace and love
Du är utmanad! blev utmanad av Josephine
Reglerna: Gå in på din dator, i mappen "mina bilder". (eller om det bara står Bilder)
Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
*Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.

Noomie
Elin
Stina
Alva
Elin
Janni


morgan, andreas och håkan på kalas hemma hos ludvig när han fyller 10 år
Ja nu är tiden inne, haha sitter här och väntar på att Lisen ska komm så hon kan spela in refferna till låten sen är den helt klar och den kommer nog släppas ikväll, hoppas att den kommer bli bra men det tror jag säkert att den kommer :) Det var ju längsen jag kom ut med något nytt nu så känner ändå lite press på mig haha, men får la hoppas att ni diggar detta också.

Min alla hjärtans dag var super bra, hade hur roligt som helst med underbara mäniskor som jag älskar mycket mycket <3 Lägger in bilder senare och kommer även upp med länk till nya låten för er som är intresserad av den. Nej nu måste jag dra mig ska fixa med ljudet och allt innan Lisen kommer, tror även hon har med sig Putte som ska vara lite till råd hjälp så det blir så bra som det bara går haha. Hörs senare..

- Hur var eran alla hjärtans dag och vad gjorde ni? :)

Peace and love
Idag är alla hjärtans dag och ni vet vad det betyder, ja för vissa kanske det betyder gosa med sin älskling men för dom som inte har någon så får man sysselsätta sig på annat sett :D Åh det hade jag och mina vänner tänkt att göra idag så det kommer nog bli riktigt nice.. så jag får la skriva imorgon eller kanske senare beroende på vad som händer men tvivlar på att det blir senare men man vet aldrig.. Ha en underbara dag alla nu, många karmar ifrån mig till er :)

- Vad har alla för palner inför denna alla hjärtans dag nu då? berätta nu era planer

Peace and love
Eftersom jag glömde bort att skriva om kalaset vi hade i onsdags så tänkte jag att nu när jag lagt in bilderna så kan jag ju ladda upp med lite bilder ifrån kvällen :) sen lovar jag att fixa in för och efter bilder på hur håret blev också som jag glömt bort helt haha, men fick syn på bilderna nu så gör det lite senare.

morfar, inga-lill och leffe


maie, anna, maria och håkan


philip, carl, ludvig och andreas


lena, micke, morfar, leffe och farmor


pappa och morgan


älsklings kusinen edvin <3


mor och dotter ( mamma och mormor )


carl och andreas


min lilla sötkorv, edvin <3


lilla edvin och syrran alex

slut på bilder, grattis mamma !

bytte ut min söndrig tre sitts soffa imot samma soffa fast en två sitts som var hel


och det belv såhär , vad tycker ni? fick mycket större plats nu + en hel soffa.


Heta "The Wrestler"-stjärnan Mickey Rourke som gjort en bejublad comeback på vita duken gjorde nyligen en intervju för TV-legenden Barbara Walters. Med under intervjun var Mickeys söta små hundar som tog över showen totalt. Det är lätt att känna igen Mickeys favorit, bara att kolla in hundarnas klädsel!
Idag är en sån dag man ska hålla sig inomhus, iaf om du frågar mig för allt dåligt som kommer hända idag kommer man skylla på den dagen och jag är redan nojig så df är det bättre att hålla sig inomhus så inget kan hända? haha, för något år sen hörde ja att på fredag den trettonde hade en man halkat på en hund skit och dött , liskom hur stor chans är det då? Just fredag den trettonde är en otursdag och så är det bara. Därför tänkte jag ladda upp kvällen med massa gott och underbara vänner <3 Imorgon är det alla hjärtans dag, har man ingen "hjärte" vän att fira den med får man ta och supa med sina vänner :) haha det tycker jag låter utmärkt ! Därför ska vi följa våran tradtion och göra som förra året och ni som vet det ni är dom ända som behöver veta det. Men det kommer nog bli riktigt roligt iår får vi hoppas, nej nu ska Alex ifrån klassen hjälpa mig att instalera photoshop så får la prata med han så han inte flippar för att jag inte svara, btw mamma och pappa har ju åkt till rom nu ( dom åkte i onsdags natt ) så nu bor min syster här med hennes sambo haha tror ni mamma och pappa lämnar mig ensam igen efter förra festen " där alla fick komma " nja skulle inte tro det. Men hoppas ni har det bra där nere iaf även om det inte är så varmt nu men ändå :) Min bror kom också ut idag för att flytta hans ex säng hem till henne den har stått här och nu när hon ska flytta ifrån deras lägenhet ska hon ha den tillbaka så syrrans sambo mick och min bror håller på att köra den te henne nu och hämta en annan säng som ska stå här haha jaja kul att få se han ibland iaf, blir ju inte så ofta nu för tiden. Nej nu dampar alex sönder här på msn så får la svara honom, skriver mera senare..

- Vad har alla för planer inför idag då? någon som är lika nojig som jag? :D

Peace and love
Ja nu ska jag strax åka in till stan och fika med Oliwia och Malin ska bli riktigt mysigt längsen man gjorde något känns det som, men i helgen ska vi ha riktigt kul på alla hjärtan dag, förra året så bröjade vi dricka hemma hos mig vid 12 tiden och var kanon hela dagen typ och var helt cpiga. haha eller ah iaf jag och Putte, Oliwia och Henke satt mest och kolla på men iår får dom också vara med och börja sådär tidigt och vara fulla haha :D Ska bli riktigt kul, känns som om det var jätte längsen som det var men det va ju bara ett år sen snart. Haha ibland går tiden hur fort som helst men ibland känns det som om den går jätte sakta , det är konstigt ! Lägger upp några bilder ifrån förra året så man kan längta lite !

Skoladgane var mycket seg eftersom vi hade 4 och en halv timmas håltimme fast vi fick in en lite lektionen med engelska där nu har vi äntligen fått in det på vårt schema iaf och tiderna blev hyfsat bra. Får fortsätta att vara ledig iaf vilket är riktigt skönt. Under resten av den håltimmen vi hade så gick jag och Noomie runt i hur många affärer som helst för att hitta klänningar som vi kan ha till min 18-års fest, för man ska nömligen vara FIN klädd inte komma i en vanlig tunica eller sådär så ah man får runt och leta hittade lite grejer som jag tyckte va nice slänger upp lite bilder så får ni se själva :)


den första klänningen, något sån här hade jag tänkt va tycks?


den andra, denna hade jag tänkt ha mer på vanliga fester ur söt tycker jag håller ni med?


dom få i klassen som var med på lektonen idag, jenine, gurra och alex + läraren

sen blev det till att ha irdott med klassen, få där som valigt men inte konstigt när vi har 4 och en halvtimmas håltimme och dom andra i klassen har två timmar ^^ Vi hade boll sport, haha riktigt jävla jobbigt var det helt slut. I slutet spelade vi fotboll och då skulle ju natluigtvis Alex gå in till 100% och när han skulle sparka på bollen sparar han på min fot ist, tack hurrö ! Kunde knappt gå hem hade så jävla ont :( tror den är stukad och alex den jäven bara skrattar när han får höra det, tack för stödet verkligen !
Idag fyller mammsen 45 år så stor grattis till dig :) Ska ha lite kalas här idag för henne så hela släkten kommer nu strax så får la börja göra mig iordning kom nyss hem, har just duschat och sitter här i bara underkläder så får slänga på mig något och fixa mig sen, skriver mera sen..


Nu blir det dags att se på veckans avsnitt av andra avenyn, var ju och klippte och la i en toning i håret idag så missade det eller ja missade och missade jag kom hem 10 över och då kände jag att jag kan lika bra se det sen och det är ju strax slut på tv;n så då tänkte jag se på det. Tänkte även hinna med att käka lite innan, hungrig som fan nu. Håret blev bra har kvar längderna och toningen gjorde det ljusare och jämnar, ska snart göra slingor igen så der blir nog nice. Köpte även inpakning ( en hel lite ) ja det kan ju behövas, det hjälper så otroligt mycket när man håller på att slinga och allt som sliter så mycket på håret så det är ju bra. Lägger upp före och efter bilder på håret imorgon så kan ni ju alltid tycka till :P tror inte det är så stor skillnad faktiskt men det känns skönt nu iaf, mycket bätte än innan. Nej nu hinner jag inte sitta här mer, ska upp vid 6 imorgon gah och slutar inte förens halv 4 snacka om tuff dag :O För en som egentligen ska gå bara halva dagar, aja det blir förmodligen massa kul i stan om jag har tur och får med mig Noomie känns så onödigt att åka hem och vara hemma en timma och sen åka tillbaka, men men får la se hur det blir

- Hur har ni spenderat eran dag idag?

Peace and love
Ja då vare det dags igen, ska även gör en toning i håret så det blir ljusare får väll se hur detta slutar.. haha bra hoppas jag men det tror jag nog att det ska, Emma som klipper mig är jätte duktig och blev sjukt nöjd sist grejer är bara att jag vet inte hur jag ska klippa mig riktigt, kort kanske? Njaa vill nog ha kvar mitt hyfsat långa hår men det växer aldrig mer än såhär och det bara händer där och dinglar och ser jätte tråkigt ut, kanske ska klippa upp det mer då? Vad tror ni, ge mig alla tips nu kan nu bara en halvtimma kvar tills jag ska dit (A) haha så jag är tacksamma för alla tips jag kan få

Haha ah det det är väl det minsta man kan säga, detta är nog nått bland det konstigaste jag varit med om. Kollade på film innan och somnade som valigt ( så fort jag lägger mig i sängen somnar jag driket ) snacka om att jag har skön säng? haha, iaf nu just innan jag vaknade kommer jag ihg hur jag skrattade jätte mycket och liksom innan jag just vaknade så kände jag hur hal min kropp skakade och hur jag skrattade till jag sakata kom tillbaka från att sova till vakana, helt sjuk kännsla var det går inte att beskriva riktigt liskom men fruktansvärt konstigt var det. Haha tänk att man ligger så för sig själv liksom och bara skrattar eller typ skriker helt sjukt egentligen att man kan göra det fast man sover, eller vad tycker ni?

- Har ni varit med om något sånt här eller sett någon kanske?
Det känns såååå bra att stå framför micken igen, har verkligen saknat det märker jag nu. Har just spelat in låten som är skriven till min lilla kusin edvin <3 Blev nöjd faktiskt, brukar inte bli det men när jag hade satt ihop allt och sådär så lät det faktiskt bra. Bara reffen som fattas nu och den ska Lisen spela in nu i veckan hoppas jag, längsen jag gjorde låt med henne mer än 2 år sen måste det ha varit. Oj va tiden springer iväg haha. Så får hoppas att denna låten blir bra men det tror jag verkligen att den kommer bli :) Sen håller jag och Noomie på med en låt också, men seg som hon är så blir väll den aldrig klar :/ haha. Nej nu ska jag ta mig något och käka och sen blir det nog till att kolla film eller något :)

- Vad har alla för planer ingör idag då?

Peace and love
Nu har jag suttit och övat in låten så nu kan jag den nästan utantill, så nu tänkte jag att det får helt enkelt bli dags att spela in den. Var ju längsen jag skrev den nu, haha så det känns konstigt att spela in den nu egentligen. Men men , man är inte alltid så snabb som man kanske borde. Nej nu kan jag inte sitta här mera utan nu ska jag koppla in allting och köra igång. Skriver merasen, önska mig lycka till !

Peace and love
Ja det kan man ju säga att det är, haha försov mig idag så det blev tyvärr ingen skola idag. Och nu börjar jag få dåligt samvete över det :/ Hade nog behövt gå dit idag kände jag.. men men inget att göra någonting åt nu? Alex tyckte att jag skulle springa, haha har du sett mig springa någon gång? nej där har du svaret. Jo men hade gått om jag hade hunnit självklart men eftersom jag vakande när det va typ 20 min kvar tills färjan gick moppen hade frusit och ingen cykel har jag, kände jag att det var ingen idé att stressa kommer ändå inte hinna xD Nu har jag börjat städa, visst är jag duktigt? Borde plugga matte också eftersom att jag ligger drygt 30 sidor efter och ska ha prov snart, usch ! Ska klippa och tona håret idag också, ska bli skönt för nu är det riktigt slitet! Haha, men det tycker jag alltid att det är ;) Nej nu måste jag städa klart sen kanske plugga lite hoppa in i duschen och sen förmodligen spela in, har ju ny låt på G nu och den blir nog klar i slutet av veckan skulle jag tro. Skriver mera sen...

- Vad har ni för planer idag?

Peace and love

Äntligen är dom tillbaka i tv rutan, inte sett det på himla länge men nu är det tillbaka igen och det är riktigt bra :D Fler än jag som ser på denna serien eller? Riktigt bra, till er som inte ser den rekomenderar jag verkligen. Men nu måste jag fortsätta titta så jag inte missar allt för mycket, haha. Skriver sen..

Peace and love
Ja nu är jag så himla trött på min skola så det finns inte, alltid så jävla massa krongel och ändringar hit och dit. Dom lovar alltid massa saker som dom aldrig kan hålla, va är det för stil då? Jag menar vi var ledig nu vecka 4 och fick nytt schema vecka fem och vi har inte äns fått alla våra lektioner än, eller jag har lite speciellt schema har lektioner andra tider osv och dom har inte kommit upp än så jag har missat ungefär 6 lektioner den kursen nu. Och det var den jag hade ig i och ska få g i nu hade jag tänkt men det är ju hemskt lätt när dom inte kan sätta in lektionerna på schemat? Helt sjukt.. är det om jag ska vara ärlig, helt sjukt !

Sen ska jag gå halva dagra och förmiddag ( det vill säga 4 timmar om dagen ) ist för på en vanlig skola där man går 8 timmar. Bara för det har vi inga lova ( så som sport lov och sådär ) men vi har sommarlov och jul lov dock mindre än alla andra, drygt två veckor mindre sommarlov sen några dagar mindre jul lov. Fast efter 10 veckor så har vi något som kallas " vecka till förfogande " där man då kan komma in om man har missat prov eller ligger efter i något ämne eller ska ha utvecklingssamtal eller något sånt, ibland kan det vara saker man hittar på någon dag osv. Men är man klart med all är man ledig. Så funkar det på våran skola men jag menar jag ska gå 4 timmar i skolan och på onsdag börjar vi klockan 8 och slutar halv 4 ? Det kallar inte jag att gå i skolan i 4 timmar, blir så trött på min skola iaf. Ljuger och ljuger hela tiden om en massa saker, redan gått på denna skolan i ett år innan för att jobba upp betyg som vi dock inte gjorde för att vi hade inga lärare typ så man kan ju säga att jag gick det året i onödan, känns lite sådär faktisk. Och nu eftersom vi inte får det på schemt kommer i väll inte bli godkända nu heller... - Någon som känner igen sig?
Ja det är ju bara förordet, fy fan det känns som om jag kommer somna nu med än gång. Så dum som jag är lär jag mig aldrig när jag ska gå och lägga mig och somnade vi väll sådär 05: 20 igår, riktigt bra när man ska upp till skolan dagen efter eller vad säger ni? Åh, jag blir så trött på mig själv nu kommer jag sova bort hela dagen så fort jag kommer hem ifrån skolan. Så för er som har lov och tråkigt kan ju alltid höra av er? :D Fick inte ETT ända sms igår, brukar iaf få MINST ett om dagen men nähä ingen som ville sms mig igår. Lite taskigt tycker jag men nu är det lov ni har väll fullt upp alla, eller något. Nej nu ska jag äta och fixa iordning mig innan jag cyklar iväg till skolan. Noomie ska till skolan idag också, kul att få träffa henne igen hon har ju varit sjuk nu i två veckor känns som evighetersen jag träffade dig, bäjb <3

- Hur ser eran dag ut idag då kära läsare, lediga och allt ska ni hitta på någpt skoj?

Peace and love


Taylor Momsen har ju bytt stil så radikalt både i tv-serien Gossip Girl och i verkliga livet så vi kan inte ens skilja hennes egna outfits från hennes rollfigur Jenny Humphreys längre. I vilket fall så var Taylor supersöt, både i sina spetstajts och den ljuvliga guld-beiga klänningen som hon sågs i på inspelningsplatsen av serien i New York. Mellan tagningarna på Upper East Side läste Taylor Life & Style Magazine och skrattade med en väninna!
Idag har det inte hänt alls mycket, var hemma hos farmor och käkade med familjen sen har jag bara suttit vid datorn hela dagen. Var riktigt trött idag, så har bara slappat och snart blir det sängen eftersom det är skola imorgon. Har ju inget lov som ni andra (A) haha buhu, men ändå går jag ju så slappa dagar så det gör mig inte så mycket + att jag är ledig torsdagar. Så det är gött.

Har fått en del kommentarer ifrån några som inte har någon blogg adress så df jag ej har svaret såg att ni hade påpekat det så om ni vill ha svar tillbaka så ge mig någon adress som jag kan svara till ;)

Nej nu tänkte jag pilla lite i photoshop sen blir det nog greek och sedan sängen för min del :) Ha en fortsatt trevlig kväll alla som hade tänkt att vara uppe idag/natt :)

- Hur har eran dag sett ut idag då?

Peace and love
Vad tyckte ni om årest melodifestival då? Själv blev jag så beskivken, fast det är väll bara förordet. Vart är sverige på väg? förra året Christer sjögren och nu Caroline af ugglas detta är ju fan inte klockt rent ut sagt. Hur står det till kan man undra? jaja nog om det, jag höll ju på scotts från början men tyckte faktiskt inte att dom var sådär jätte bra ikväll faktiskt. Dom jag hejdade på var Emilla, Jonathan fagerlund och Marie serneholt dom tyckte jag var bäst ikväll och en av dom gick ju vidare som tur va! Alla var faktiskt ganska bra iår förutom Caroline ad ugglas då, usch riktigt dåligt var det alltså! Blev så besviken när hon gick till andra chans någon som förtjänade den och var bra kunde fått den tyckte jag vem som helst av dom andra, utan henne. Håller ni med mig? Föresten var det någon som kanske såg mig i tv? satt på T på rad 24 plats 22 .. nähä jasså inte det okej tråkigt för er haha. Lägger upp lite bilder ifrån melodifestivalen imorgon tänkte jag, kan väll vara kul eller? Lägger också upp ett par bilder ifrån helgen. Nu ska jag kolla på ett par avsnitt av greek sen blir det till att sova gott :D

Peace and love
Nu ska jag just åka in till melodifetsivalen, ni missar väll inte det ikväll? Alla som ska se vilket jag hoppas många ska håller utkik efter mig haha, inte för att jag tror att ni kommer se mig men ändå man vet aldrig ;) Vem vill ni ska gå vidare? själv håller jag på schots iaf :P haha måste nätan det eftersom pappa har jobbat ihop med en av killarna där, ganska coolt :D Eller vad tycker ni? haha. Nej nu måste jag åka skriv in vilka ni tror går vidare och sådär ska bli kul att se när jag kommer hem om någon hade rätt. Ha en fortsatt bra dag !

Peace and love
Som jag sagt i förr inlägget blev det utgång igår kväll haha men inget blev väll riktigt som tänkt kanske, hmm. Skulle varit förfest hemma hos janni ( så blev det inte ) ist kom hon hem till mig så satt vi här och drack. Sen mötte vi upp Pontus och gick hem till Jesper där det blev någon sorts förfest ist. Det va trevligt. Emil och Annie kom också och gjorde oss sälskap och det blev en himla massa ölspelande, Janni blev fullast som vanligt och ballade ur. Sen blev det till att åka över till öckerö trotts många protester, man måste ju ställa upp ibland? Ja vi åkte iaf över till en som hette Marucs där det va fullt hus, massa välbekanta ansikten. Det var kul fast dock lite segt men men det har man aldrig dött av innan så. Kvällen blev ju endå ganska lyckad fast fick gå en aning för tidigt för skulle gått upp vid 9 och somnade runt 4 tiden så det blev inte mycket sova tänkte jag, men eftersom att emma ( som skulle klippa och tona mitt hår ) var sjuk idag så blev det till att sova tilla halv 12 sen var jag tvungen att gå upp. Ska nämnligen på melodifestivalen idag ( lajv då ) på skandinavium och vi ska åka in vid 3 tiden eller något så eftersom att jag skulle duscha och massa kände jag att det fick räcka med sömn. Får sova mer idag natt haha. Just nu sitter jag här, har just duschat och tänkte göra mig iordning och lyssna på lite musik. Men har typ ingen bra någon som har något tips på några bra låtar eller artister?

- Hur var eran dag annars igår?

Peace and love
Ikväll blir det party :D Ja börjar bli ganska vanligt för min del nu, hmm ja det brukar bli en del av det vid denna tiden på året fast nu det senaste kanske det har blivit lite för mycket. Eller också är det bara jag som inte kan kontrolera mig själv och bara ballar ur :P Men ikväll tror jag att det blir super roligt ska vara med Janni och Pontus <3 Först förfesta hemma hos Janni sen blir det nog hem till Jesper och sen vettufan, tips på fest idag? Nej nu måste jag börja fixa iordning mig, hoppas kvällen blir lyckad idag skriver kanske mer sen.

- Vad ska alla andra göra idag?

Peace and love


Ja det är sant, tjejerna är tillbaka! För er som älskade serien och även filmen här kommer en bra nyhet. Tjerjerna är tillaka för nu är det bestämmt att det kommer en till film, alla har nu skrivit på och inspelingen av filmen börjar till sommaren och kommer upp på duken nästa sommar. Jag själv tycker serien är helt oroligt bra men ej sett hela, filmen var super så hoppas verkligen att denna nya filmen också blir bra men det försökrar jag mig om att den blir :) Eller vad tror ni?
Okej alla tjejer som tycker om att shoppa och brukar vara i stan och sådär kan väll ta och hjälpa mig? Jag är inte den som brukar springa runt i affärer och sådär, det är ingenting för mig. Men nu behöver jag en ny klänning så alla tjejer som vet vart dom säljer snygga party klänningar, men inte bara party den ska vara fin också ( ska ha den när jag fyller 18 ) Kan väll skicka in tips, skicka så många olika ni kan för behöver verkligen hjälp så det uppskattas med alla namn på affärer som det bara går. Hoppas ni hjälper mig nu, tack på förhand.

Peace and love
Eftersom jag missade min buss hem idag passade jag på att gå lite i stan och hittade denna himla fina BH som jag köpte ifrån HM för bara 149 kr. Så vad tycks ?



Här ser vi en bild med den på och en med den av
Idag har jag träffat massa kändisar, haha eller man kanske inte kan kalla dom kändisar? Fast lite kända är dom ju ändå (A) Dom jag såg var dom som spelar Kim, Hamsa och Marcus i andra avenyn. Fick ta ett par smyg foton så fick typ bara med ryggarna och ifrån sidan men det är ju alltid något :) och Kim är sååå snygg ville fråga om jag fick ta kort med honom haha men det var för skämmit .. här bjuder jag på några bilder iaf.


- kim och hamsa vid bankomaten


- kim ifrån sidan, då han väntar på hamsa


- Marcus i blå jacka då han går av älvsnabben
Jag som trodde att vi hade sett den sista snön för längsen , men tydligen inte för här kommer det mera. Gillar egentligen snön men den ska komma när den ska inte inte två månader föresent! Helt vitt överallt nu, det är fint :D Men kylan är inte rolig, vill ju ha vår nu juh. Imorgon är jag ledig så då vet jag inte riktigt vad det blir för planer kanske göra en snögubbe om snön ligger kvar, haha isf blir det den först på länge men så kreaktiv är jag nog inte. Vad kan man göra när man är ledig och alla andra går i skolan, någon som har några förslag?



ungefär såhär ser det ut här ute nu, inte riktigt lika mycket snö men vitt är det.


Supersöta skådisen Rachel Bilson är en av få Hollywoodstjärnor som verkligen har koll på stilen! Även när hon bara beger sig ner på stan för att plocka upp lite lunch lyckas hon se unik och chic ut. Hon är ju bara för snygg !
Nu sitter jag i skolan, på en lektion som jag egentligen inte änns har men vad ska man göra för att fördriva tiden? Jo man kan ju passa på att blogga lite haha :D Som ni lästa i förra inlägget tog jag ju fel på tiden och massa, somnade dock inte förens typ 04:20 och skulle egentligen upp vid 06:00 men vakande klockan 07:40 eller något av att min kära klass kompis skickade sms och frågade vart jag var, haha han hade lovat att möta mig utanför skolan eftersom det va första gången jag var med på denna kursen och visste inte vart salen var och vi skulle mötas klockan 08:00 haha, lyckat emma. Det var bara att slänga på sig kläder och sen cykla eftersom jag redan hade sminkat mig och sådär ( gjorde ju det mitt i natten ) så gick det ändå snabbt men fan va trött jag är nu känner jag, även grymt hungrig. Ska över till lindholmen vid 12 och träffa Therése och äta med henne, ska bli trevligt <3 Klassen håller på med någon jävla uppgift och jag sitter här och tråkar haha, har rast fram tills 13:30 sen då jag ska ha teori i idrot ja ser verkligen fram imot det, inte. Tur att Alex är på bra humör idag och kan vara lite social. Hmm ja sen finns det nog inte så mycket mer att säga :P

- Hur har eran dag varit hitills?

Peace and love
Ja det är väl det minsta man kan säga, dom flesta undar nog vad gör du uppe nu? jo det ska jag berätta för er.. Jag vaknade upp helt kall svettig med massa rivmärken på hela bröstet kollar på klockan och den står på 06:36 och min buss går 07:16 herregud tänkte jag och stressade dom jag vet inte vad upp, sminkade mig tog på mig och var klar runt 07:00 kände mig hima hungrig, skulle just gå för att insåg att jag inte hann med att käka något så fick jag någoting i ögat när jag öppnade ögonen igen och kollade på klockan ser jag att det står 02:00. HELVETE tänkte jag, ja och så var fallet klockan var bara två på natten och det fanns en del timmar kvar att utnytja för sömn, men där stod jag fullt påklädd sminkad hungrig och klar vaken. Inte så lätt att bara hoppa tillbaka till sängen och sova igen då, buhu detta suger. Så jag bestämmde mig för att blogga lite (A) haha, sen tänkte jag se på det nya avnsittet av one tree hill sen sätta på typ svensson svensson och somna kanske ? det brurkar alltid funka :D haha, åh det bra med detta är ju typ att jag slipper sminka mig sen för det är ju redan gjort nu, haha. Någon som sett nya avsnittet av one tree hill btw?

- Hoppas ni sover bättre inatt än vad jag hann göra eller kommer :)

Peace and love
Idag har det nog slått rekord på ; besökare idag för just nu står den på 70 st och så mycket har den nog aldrig varit uppe i, härligt ! Fortsätt gå in och kolla, saknar dock kommentarer! Vad är det med er folket, gillar ni inte att tycka till? :P Men stor tack för till alla er som varit inne och kollar iaf och ni få som faktiskt också kommenterat och stor tack till den enda som faktikst var med i min " diskution " jag hade om sex. Trodde det skulle vara ett bra ämne att ta upp här eftersom många har erfarenhet av det men tydligen inte :P Vad tycker ni jag ska ta upp? Om ni har några förslag så skicka gärna in dom genom att skriva en kommentar :) Nej nu ska jag sova, hoppas lika många kollar bloggen imorgon. Godnatt kära läsare

Peace and love
Nu har jag längtat riktigt länge på både avsnitt ifrån gossip girl och one tree hill och lyckan kom idag :D Läste i noomies blogg att hon skulle se one tree hill och att det var nya avsnitt ute då blir man glad, så sjukt bra serier båda två ! Men är helt inne i greek just nu (A) haha , fan vilken nörd jag är. Gör jag något annat, eh nej? haha. Så nu ska jag lägga mig ner och kolla klart ett avsnitt till av greek för jag är mitt uppe i det, sen får det blir gossip girl så spänande i det nu, för nu händer det grejer och det gillar vi inte sant? Någon mer än jag som är stort fan av någon av dessa serier?



Åhhh, bilden får än verkligen att bara längta sååå mycket efter våran eller vad säger ni? Sen är dom ju så sjukt snygga och kläderna ska vi inte prata om * avundsjuk *  ge mig snygga kläder + fint väder , tack ! gossip girl gänget på bilden.


Gossip Girls stjärna Leighton Meester är het nu! Här ser vi henne glädja en skara fans som hade samlats för att få en bild av idolen vid en inspelning på Upper East Side. Inte bara ställde Leighton upp på foton, hon var också mycket angelägen om att se till att bilderna som togs på henne blev bra!
Ja nu har jag övat och övat och nu tror jag faktiskt den sitter som den ska, jag pratar om min nya låt som jag pratat så länge om haha, men den är verkligen på G nu och jag kan hela utantill så snart blir det till att ställa sig bakom micken igen och recca, gud va längsen det var jag stod där nu. Drygt ett halvårsen skulle jag tro, gud va tiden går fort. Men det känns skönt att vara tillbaka igen :)

Ja som sagt i förra inlägget fyller min kusin 10 år lilla gubben det va jätte kul att träffa släkten idag fast jag inte mådde 100% bra vilket nog märktes ganska tydligt eftersom jag fick massa blickar och frågningar, skönt att dom bryr sig :) Blev en massa diskutioner som vanligt haha , min släkt är för rolig. Allt ifrån andreas sugmärke på halsen till att moster lena ska börja blogga hahah ja den är som den är, men den är bäst :D <3 Nej nu ska jag se på andra avenyn som är på tv ni får ha det bra

Peace and love
Snart ska jag åka över och fira min kusin som fyller 10, shi vad tiden går fort kommer ihåg när han var liten plutt och jag önskade att det var min lille bror, naw :D Kommer sitta fint med lite mat också inte ätit sen frukost och eftersom dom bjuder på mat nu är det ju onödigt att käka nu liksom? haha. Lite dåligt med kommentarer på förra inlägget jag som trodde ni gillade och diskutera lite? men tydligen inte .. det va ju synd och tråkigt. Tyckte faktiskt det skulle bli kul att se vad ni hade att säga. Jaja, vad har jag gjort idag hmm suttit mest med min myspace som jag gjorde typ 07 men aldrig använt typ :P Någon här inne som kan fixa till den lite göra den fin? För jag vet inte hur man gör , skulle vara super snällt ! Nej nu måste jag kolla klart sista avsnittet på greek och sedan fixa iordning mig. Hörs sen !

Peace and love
Okej nu har jag en fråga till ER och den här är lite till alla er tjejer med sex liv, när man har sex ger man ju ofta varan oral sex inte sant? men varför ska det vara så himla massa krongel när det gäller suga kuk? Jag bara undrar, killen tycker det är skit skönt ändå behandlar den tjejen som suger hans kuk som skit? Håller på huvudet och TRYCKER ner hela kuken i halsen? DET känns riktigt förnerdranden om jag ska vara ärlig, vem vill tvingas suga kuk? Inte jag! Åh sen frågar sig alla killar ; varför suger du inte av mig? Hallå vad tror ni? Skulle du vilja ha en kuk ner i halsen kanske? Ingen skön upplevelse och därför slutar många suga kuk ( vad jag vet då ) Alla killar är inte såhär så det säger jag inte men det är riktigt många som gör det faktiskt. Problemet är ganska stor fast tror inte det är något folk pratar om så nu tänkte jag för alla er som har något att tycka till om om detta kan ju göra det här, har jag rätt eller har jag fel?
Nu är det helt säkert att låten jag pratat om så himla länge kommer släppas i slutet av nästa vecka som för er som fortfrande är intreserade håll ögonen öppna efter den :) Ifall det är någon som vill höra fler låtar jag gjort kan du göra det här på frizon eller också på znap ( bara att klicka på namnen så kommer du till sidan ) skriv gärna vad ni tycker.

Peace and love
Okej vaknade nu och insåg att skolan är ju nog bara att skita i eftersom jag måste skriva klart mitt arbete som ska in idag och går jag till skolan kommer jag inte hinna skirva det eftersom det ska in på den lektionen vi var idag ( har bara en lektion ) och efter det ska jag på kalas hos min kusin som fyller 10. Vet att jag har varit borta jätte mkt nu i skolan :O men jag ligger ju endå inte efter i något ämne och det är väll det som är huvudsaken?(A) Nej men efter idag ska jag sköta mig mer i skolan men känner att jag måste bli klar med detta nu och vad ska jag då göra på lektionen när jag endå inte har med mig arbetet :/ känns lite jobbigt + att jag måste stressa jätte mycket om jag ska hinna till färjan och det är galet kalt ute. Nej efter idag ska jag sköta skolan det lovar jag :)

- Hur ser eran dag ut idag?


Hela Hollywoods älskling Amanda Bynes var grymt snygg när hon var ute och roade sig i West Hollywood i helgen! Klädd i en lös ljusblå topp, läderkjol och höga klackar var hon ute och åt med sina vänner på populära kändishänget Katsuya innan de begav sig ut på stan. Som ni kanske vet har Amanda och The Hills-Doug gjort slut ganska nyligen så vi antar att hon tar igen alla förlorade festnätter nu!
Dagen hittils har sett ut såhär :

Och nu sitter jag här , borde ju egentligen plugga eftersom jag har inlämning imorgon men jag är helt slut :/ Kan inte konsentrar mig nu känner jag fast att jag vet att jag borde. Nej nu fick jag dåligt samvete nu måste jag plugga, hur tråkigt det än är jag måste ju endå bli klar idag. Önska mig lycka till
Men innan jag säger det så tänkte jag berätta lite om dagen. Började verkligen inte bra, usch! Mådde riktigt illa men men bio stod på schemat idag och bio blev det :) Fast innan vi åkte spydde jag här hemma :/ usch äckligt, jo tack jag vet ! Men skönt att jag gjorde det hemma och inte i stan eller på bussen :O haha. Bion var super bra rekomenderar verkligen den filmen och jag såg den med två underbaringar, kan det bli bättre än söndag? Ja kanske bortsett ifrån att jag spydde då men annars hade jag en jätte bra dag. - Hur va eran dag? Nu sitter jag här med en uppsatts som ska in på tisdag och eftersom jag varit sjuk har jag inte äns börjat, så typiskt mig att börja sista dagarna haha. Men men det måste ju göra och vill få G i denna kursen ( minst ) iaf, så önska mig lycka till ! Åh nu , godnatt på er alla :)

Peace and love
Okej inget blev som det var tänkt igår, skulle egentligen bara ta det lugnt och sådär men det blev raka motsatsen. Det blev till att dricka ist och tillbringa kvällen hemma hos Jesper men många kära aniskten :) Det var lyckat fast när det ledde mot sitt slut ballade det ur en del :/ Men men hade iaf trevligt blev ju full och cpig som vanligt men vafan gör det? haha. Idag blir det bio med Janni och Putte ska bli så kul =) Ingen som sett i taket lyser stjärnorna? :P

- Hur va eran dag igår då?

Peace and love