30e september 2010

Hej bloggen

Hur mår ni idag? Själv är jag trött som bara den, usch ! Ligger och kollar på idol nu fast just nu är det reklm så tänkte jag kunde passa på att blogga lite under tiden. Idag var det en ganska kort dag i skolan, hade religon och sen var vi och hade lite handledning till vårt projektarbete och både gick jätte bra. Var ju lite nervös inför att få tillbaka provet, trodde inte det skulle gå så bra faktiskt men det gjorde det. Kändes skönt ! Och projektarbetet har jag varit lite nervös inför eftersom projektplanen ska in imorgon men efter lektionen kändes det jätte bra för nu är vi verkligen på gång vilket känns skönt.

Har varit ute på promenad med therese, tilda och edvin. Var och hälsade på ankorna och gick och hade det trevligt, super mysigt ! Sen gick vi även förbi moster och hälsade på lilla melvin, bebisen !  Så söt ♥

Nä nu är jag faktiskt riktigt trött så jag måste lägga mig i sängen och vänta på att min fina pojkvän ska komma och gowsa ner sig tillsammans med mig. Kom på att jag hade lite godis kvar ännu så får väl trösta mig med det tills han kommer in, godnatt på er och ha det bra. puss
Hejhej bloggen !

Har precis haft körlektion, det gick ganska bra faktiskt men en aning jobbigt med solen i ögonen måste jag säga. Sen är det lite trögt att börja köra klockan åtta, men men vad ska man göra? Det är bara att gilla läget. Börjar klockan tolv dock, vilket är lite segt men har i alla fall skrivit klart min artikel nu så får jag ta och göra den där notisen på lektionen sen för orkar inte mer nu. Sitter i cafét och det är sån himla ljud nivå här att man får svårt att konsentrear sig kan man säga, så då är ju bloggen en bra sysselsätning eller hur?

Ganska slapp dag idag, har psykologi och textkommunikation sen efter skolan ska jag på stan med mormor ♥ Det ska bli riktigt mysigt, ska käka lite och kolla runt. Det kan behövas faktiskt, längesen jag gick på stan och har aldrig varit i stan sådär bara med mormor så det ska bli super kul. Kanske när jag var liten då men ingenting jag kommer ihåg.

Nu väntar jag på att Noomie ska komma hit, hade tänkt att vi skulle jobba med projektarbetet eftersom projketplanen ska in på fredag så finns det inte jätte mycket tid. Ska träffa handledaren imorgon så vi måste ha skrivit något då och eftersom vi börjar nio imorgon finns det inte jätte mycket tid. Men ska träffa mormor vid kvart över fyra någon gång så kan vi sitta kvar och jobba efter skolan, vi slutar ändå tre tiden så lite tid har man ju. Hoppas Noomie kan bara, men annars får hon ta sig tid ;) haha slipper jag tråka själv den tiden också, skit bra.

Nä nu ska jag roa mig med lite facebook och läsa igenom ett par bloggar har nog några hundra inlägg att läsa ;) Hörrs senare, puss så länge ♥


jag just nu
 

Hejsan fina bloggläsare ♥

Hur mår ni idag? Jag är trött, lång dag i skolan idag också puuh. Fast jag och två klasskompisar gick tidiagre ifrån sista lektionen och stack till jensens och käkade haha, det satt riktigt fint ;)

Har en artikel jag måste skriva, och sen en notis tror jag det var? Orkar inte, måste även skriva loggbok och börja på projektplanen till projektarbetet. Känns som jag har hur mycket som helst i skolan nu, prov och massa hela tiden. Så himla skol trött är jag, men man får tänka positivt tre år är gjorda och bara sju månader och några veckor kvar sen är det slut föralltid med skolan för min del. Om jag inte söker vidare sen då, men det lär dröja i alla fall tills det händer, vad jag känner nu.

Min syster är ute idag så hade tänkt hinna med att träffa henna innan hon åker hem igen, snart är det dags och jag blir snart moster. Ska blir så otroligt underbart att få se vad det är som ligger där inne i magen, en pojke eller flicka? Det spelar absolut ingen roll vad det blir men skulle ju bli roligt med en liten flicka, men kanske roligare för den själv om den blir en kille med tanke på att båda mina mostrar har fått två små killar Elias och Melvin så otroligt söta och underbara ♥

Nä nu ska jag se till att få sakerna jag behöver få klart gjorda. Hörs imorgon, ha det fint kära bloggläsare
Puhh, är helt slut. Varit i skolan sedan åtta och kom hem för en timma sedan, alltså halv sju ni kanske förstår att jag är trött haha. Började med att vi skullle hålla ett föredrag/presentation inför klassen om interjuvn som vi gjort på valfri fotograf, men det är något jag verkligen hatar att stå inför folk och prata sådär. Usch, men det gick faktiskt bra efter det blev det vidare till göteborgs nya tingsrätt. Jag har varit på fyra rättegångar idag, mycket intressant faktiskt men i slutet blev det faktiskt lite tröttsamt och lång tråkigt men men man lärde sig en hel del vilket var själva syftet med det hela och det är ju bra eftersom vi ska ha prov på måndag.

Nu börjar snart halv åtta hos mig och det ska bli kul att se, alltid lite roligt. Så mysigt att sitta och titta på det, men just nu ligger pojkvännen min och sover så tänkte jag skulle få väckt han innan det börjar. Men det ska nog inte bli några problem haha. Har ju fortfrande kvar godis ifrån gårdagen som jag tänkte jag skulle mummsa lite på. Efter en sån lång dag i skolan tycker jag att ja förtjänar lite godsaker, haha eller hur?

Fick frågan också om jag kunde göra video inlägg, men tyvärr måste jag säga att jag hatar att sitta sådär framför kameran och prata, nää usch. Som jag skrev där uppe, hatar att stå inför folk och prata nu är det väl kanske inte riktigt samma sak men ni kanske förstår ändå? Gillar hellre att skriva så ledsen att säga det men ni får nöja er med skrivandet och bilder som jag lägger upp. Känns så dumt att sitta och prata med sig själv, haha kommer inte kännas seriöst. Men det kanske ändrar sig senare vem vet? Men som jag känner nu så är det inget jag vill, trivs med att skriva och stå bakom kameran inte framför och prata haha.

Nä nu börjar det strax så hinner inte skriva mera nu, ha det bra alla fina läsare ♥
Idag mår man inte så bra, spenderat dagen i stan och sedan sängen. Besviken som fan på gårdagen..


Så nu blir det till att käka massvis med godis, mysa i soffan tillsammans med min underbara pojkvän, tända ljus och se en riktigt grym film.

Hörs imorgon puss och godnatt ♥


Godmorgon snyggingar ♥

Har ni sovit gott? Det har verkligen jag, utvilad och peppad inför ikväll. Lite tråkigt att man hörde att det regnade i morse men man får tänka positivt, vi ska ju iaf vara inne så vi slipper ju regnet. Förutom alla rökare som måste gå ut och puffa, det är ju tur att man slipper det ( fast har ju tendens till att röka på fyllan ändå ) så får väl se om jag slipper det eller inte. Ikväll spelar Jävlaranamma på golfen men det kanske inte säger er så mycket? Om inte så sök på youtube så får ni höra, riktigt bra. Spelade upp det för en kill kompis och han bara skrattade åt mig, haha okej om man tänker att jag håller på med hiphop och sådär så kanske detta inte riktigt är i den stilen haha men dom är riktigt bra faktiskt så det kommer bli en grym kväll.

Är lite sugen på att dricka sprit ikväll, men känner att det kommer nog sluta illa isf så det är nog bäst att låta bli. Eftersom det är först till kvarn som gäller ikväll, så ska vi sitta här och förfesta lite innan sen åker vi ner vid åtta tiden så får vi väl se. Hörde att några skulle ner redan vid fem - sex tiden så man vet ju aldrig, men tror nog att vi kommer in. Får hoppas det iaf. Min pojkvän fick ge sig ut i detta bus väder och åka ner till systemet och köpa dricka tills ikväll, tagga ! Det är skönt att klockan bara är strax innan tolv så man kan ta det lugnt nu hela dagen. Behöver ju inte börja göra iordning mig förens vid fem tiden typ, underbart !

Dock har jag ett litet problem med att vad jag ska ha på mig, suck. Alltid så, så himla jobbigt eller hur? Man vill inte ha "för vardagliga" kläder men sen inte "för uppklädda" kläder heller. Något som är ganska neutralt men ändå snyggt, det är ett svårt beslut att ta. Förr kunde jag alltid "piffa" upp det med ett pra snygga skor ( förståss med klack ) men nu kan jag inte ha det när jag ska ut på samma ställe som min pojkvän, eftersom han är 1.70 och jag 1.68 så ser det ganska kul ut med 13 cm klack och så var men ett huvud längre en sin pojkvän. Enligt min smak inte så snyggt, killen ska ju vara längre tycker jag. Vad tycker ni?

Nä nu ska jag ställa in ölen som min fina pojkvän just kom in ifrån regnt så dom blir riktigt kalla tills ikväll, finns inget så äckligt som varma öl. Usch !

Sen ska jag fortsätta att tänka positivt och ladda inför kvällen, ungefär såhär


jag just nu

så får alla ha en toppen kväll, kanske hörs senare ♥

Fick en kommentar om att jag skulle lägga upp bilder, antar att det var menat bilder till inläggen? Ja jag håller med om att det är betydligt mycket roligare att läsa när det är bilder. Så jag ska börja lägga upp bilder till inläggen och inte bara skriva, får sluta vara så lat helt enkelt.

Nu ska jag snart upp och städa hela nedevången och sen vårt rum, får hoppas att det går hyffsat snabbt :) Hade tänkt att hinna med lite träning också, men det kan jag passa på att göra medans golvet torkar sen. Man får lägga upp det bra haha. det ser ut som fan just nu så det kan behövas verkligen städas här, ingen ordning. Men det ska det bli. Det är sånt man får göra när man är ledig haha, hörs sen
Har haft en mysig kväll tillsammans med min fina pojkvän, vi gjorde mat och åt gott och sen såg en film. Så som sagt innan visste jag inte om det skulle bli till att dra till inflytningsfesten eller vara hemma, men det blev hemma ändå. Ingen av oss orkade riktigt och då jag inte ens visste om det förens när han ringde på dagen, så blev det lite sent då vi sagt att vi skulle ha slapp/mys kväll.

Nu sitter jag här med datan och har lite egen tid och min pojkvän sitter och spelar tv spel, riktigt tråkigt enligt mig haha så jag får sysselsätta mig med annat som detta tillexempel.

Men en fråga som jag undra är vart har alla läsare tagit vägen? Vet att jag varit dålig på att uppdatera, men får inga kommentaret längre eller någonting :( Buhu, dåligt ! Vad hände? Tycker ni det har blivit tråkigt att läsa eller är det för att jag inte skriver så mycket om musiken längre eller vart ligger det? Kom gärna in med kommenterar om det ni som fortfrande läser, så jag vet vad jag ska förbättra osv. Skulle verkligen uppskattas :)
Hejsan, hur mår ni? Jag är iaf riktigt glad att jag mår bra idag, haha. Och kommer göra det imorgon också, dock var det inte samma med pojkvännen min. Så det känns lite skönt att man själv inte mår dåligt av bakfylla och ist kan skoja och retas med honom för att han är det haha. Lite ond, njaa han förtjänar det ;)

Vi har sagtt hela veckan att vi skulle ha en LUGN helg och inte dricka, hur bra gick det för hans del? Så då förtjänar han faktiskt att bli lite retad, sånt man får ta liksom :D

Ikväll blir det iaf lugnt för hans del också, tror jag. En polare till han ringde innan och sa att det var idag dom skulle ha inflyttningsfest och ville att vi skulle komma. Synd att man inte visste det tidigare, för är verkligen inte pepp på att gå ut överhuvutaget, plus att vi sk laga mat och sådär ikväll. Så tror nog att det blir att vi stannar hemma, men man vet ju aldrig eller hur? ;)

Speciellt inte med killen, han säger en sak men ändrar sig lika fort igen typ haha. Ibland lite jobbigt men ja det är sånt man får leva med, samma sak som han får leva med många av mina brister. Ska försöka hitta några bra film man ska se på ikväll, har ni några tips? Känns som om man sätt dom flesta filmerna som är världa att se typ haha. Nä men väldigt många har man verkligen sätt, så hoppas någon kanske kan komma  med något tips på någon film man inte sätt tidigare? :)

Tack på förhand, kram på er ♥
Då har man kört första körlektionen på ett jävla tag nu då, gick bra men det finns ju saker som behövs öva på och repitera ifrån tidigare lektioner. Men när har jag iaf börjat, känns bra. Har tagit alla lektioner som jag har kvar redan vecka 40, tiden kommer gå riktigt fort.

Har drukit en hel del nu det sista så jag och min pojkvän bestämde att vi skulle ha en lugn helg utan dricka, påvägen hem på bussen ringer han och säger - simon ringde och frågade om jag ville med till strandbaren, käka och ta några öl. Sen ska några ifrån jobbet dit också, är det okej? Ja vad ska man göra säga nej? Nä det funkar inte, han får väl göra vad han vill och ja va jag vill men det är lite tråkigt att sitta här själv. Men får väl födriva tiden på annat sätt, frågan är ju bara med vad.

Orkar verkligen inte plugga, fast jag vet att jag kanske borde. Både teori och religon som jag ska ha prov i nästa trosdag, men man är hellt slut efter en hel dag i skolan, haha. Är ju som sagt inte så van vid att börja tidigt och sluta sent, men när dom lägger in lektionerna så dumt så blir det så. Dock hade jag ju lagt in körlektion där nu så egentligen börjar jag inte förens halv tre, så har ju en go sovmorgon men hade gärna bytt ut den och lagt in den på en annan dag. Men men finns inte så mycket att göra åt, det är ju bra också nu när man börjar med projektarbetet och sådär att slutat tidigt och börja sent för då kan man få in det då.

Nä nu ska jag se om det går något på tv, så hörs vi när vi hörs ha det fint alla ♥
Först ska jag passa på att säga grattis till min underbara syster som fyller 25 år idag ♥

Men det blev inget roligt grattis, sitter på min gamla data hemma hos mamma och pappa nu och har INGA bilder. Nyss gjort om datorn för den var helt knäpp, så nu har jag ingenting kvar på den utan allt är på min externa hårdisk hemma hos min pojkvän. Så det får bli ett roligare grattis senare eller imorgon :)

Idag iaf blev det ingen skola, kände att jag inte hann med en lektion som börjar halv tre och sen stressa hem när allt folk redan är här liksom. Och eftersom det bara är en lektion så är det ju inte så mycket man missar, skulle få skriva av Linnea på måndag ändå, så snäll så.

Jag ska väl snart göra mig iordning, folket kommer vid fem tiden och det tar ett litet tag att fixa sig ändå. Men så skönt att sitta här i mjukis och slapp tröja bara haha ;) Det är ju sådan jag är och det jag älskar att vara slapp höhö, men det funkar inte alltid. Imorgon blir det kräftskiva här också, det ska bli skoj ! Min pojkvän och hans polare brukar alltid ha det i sitt garage en gång om året och det var ju där vi träffades för ett år sedan imorgon. Lite komist att det är exakt samma dag haha, men men iaf. Jag stod i baren där och hade gjort det året innan med och nu när jag är tillsammans med gustav så tänkte jag, yes slippa stå där detta året nu är man ju bjuden iaf haha, men icke sa nice. För detta året blev det ingen, suck haha. Men de var ju tur att mamma och pappa skulle ha nu ist då, egentligen tycker jag inte ens om kräftor sådär, utan tycker mer att själva kräftskivan är rolig. Det är sån stämmning på något sätt, så trevligt :) Så det ska bli riktigt kul faktiskt, får se te att ha en i garaget nästa år igen ist och då ska jag också vara med haha. Nä nu ska jag se om jag kan hjälpa till med något där ute, det låter lite så. Hoppas alla ha en fortsatt bra fredag, så hörs vi imorgon eller sen ha det fint ! puss

Gud va tråkigt det är att vara ensam, suck. Min pojkvän har ett krävande jobb och det är till att jobba över och jobba över hela tiden, nästan iaf. Men skönt för honom att få lite extra pengar men tråkigt för mig som får vara helt ensam. Igår kom han inte hem förens vid halv tio på kvällen och han åkte vid halv sju så ja vad blir det femton timmar jobb, ja att han var helt slut igår var inte så konstigt, bubben ♥

Men jag sysselsatte mig med annat, cyklade hem till farmor vid tolv tiden igår och bakade bullar, sen blev det till att äta lite middag där också, mysigt och jätte trevligt. Sen cyklade jag hem till putte, gick ut och fotade lite men var så himla sega båda två så det blev bara en snabbis. Sen cyklade jag och putte gick hem till gustav igen och han skulle bevisa att han nog visst klarade av att cykla på motionscyken i 30 min utan problem, jo visst klara han det men det var jobbigt. Och efter han gjorde jag, fast eftersom jag redan hade cyklat ganska mycket den dagen gjorde jag bara en kvart haha. Men det är alltid något eller hur?

Idag därimot så städade jag hela nedevången och sen gjorde jag en halvtimma på tränings cyken, har även lämnat in en uppgift, pluggat lite psykologi. Så känner mig ganska duktig över mig själv :)

Så hade jag och gustav elva månader igår, gows ♥ Fast vi hade mest fullt upp med våra egena saker, bara på kvällen som det blev lite mys med film och sådär. Men man behöver ju inte alltid vara med varan, viktigare nästan gång när det är ett år liksom haha, hade ju varit lite surt att sitta själv då liksom.

Gustav jobbar ju som sagt över idag också, så vet inte riktigt när han kommer hem. Känner att jag börjar blir hungrig nu så hoppas att han kommer snart, annars kanske man får ta och köpa thai mat? Hmm.. inte sugen på det egentligen, ätit det ganska mycket nu på sista tiden. Men pizza är ju så onyttigt så det blir det inte och då har man inte mycket annat att välja på faktiskt. 

Nä, får väl se om det är något på tv, verkar inte så när jag bläddrade igenom och har gjort det ett antal gånger nu. Suck, men får väl tittat på något jag egentligen inte vill se ist haha. roligt ^^

Idag har jag varit duktig, städat hela nedevåningen, + massa disk också, och även hunnit med att cykla lite på motionscyken som vi ställt in här i rummet nu, gött som fan men otroligt jobbigt måste jag säga. Men vill man bli fin får man lida pin som man brukar säga ;)

Börjar skolan halv tre idag, är inte det en jävla tid att börja? Haha helt sjukt sent, men men bättre det än massa jävla håltimmor, och se vad mycket man hinner med på morgonen, skit bra ! När jag kommer hem blir det ännu ett rum att städa som ser ut som skit, grejer överallt och nu med motionscyken mitt i rummet så blir det lite väl mycket grejer. Men men, vad ska man göra när man inte har det så stort? Flytta, ja tack. Men det dröjer ett år till buhu, får stå ut med detta lilla så länge helt enkelt.

Har börjat plugga teori nu igen, blev ju en liten paous där över sommaren eftersom jag tar körkortet geneom skolan och den har stäng så blev det inget mer körande och sommaren gick så fort, jag som hade tänkt plugga massa och köra så mycket jag bara kunde, blev inte mycket av med det heller. Men nu börjas det igen så hoppas att jag får mitt körkort snart, riktigt skönt hade det varit att ha det avklarat bara :) Får plugga lite mer ikväll, är ju ändå ensam eftersom killen ska greja i garaget hela kvällen så får jag väl sysselsätta mig med det jag kan under tiden ;)

Imorgon fyller annie gumman 18 år, wiie ! Äntligen är alla " i vårt gäng " 18 och kan gå ut tillsammans, så imorgon blir det party med alla godingar, det gillar vi ♥

Nä nu ska jag fixa mig innan jag ska hoppa på cyken och cykla bort till färjan och bege mig till skolan. Inte så roligt men vad gör man? Funkar inte att skobba ifrån skolan nu, mycket som måste göras hela tiden och är man inte mä på lektonerna så blir det inte bra på proven, så bara att kämpa detta sista året nu, heja heja !


puss på er ♥

Jag har tänkt på en sak som är riktigt dum att göra om man är i ett förhållande och kanske bråkar säger vi, det kan vara vad som helst men som man blir sura eller irriterade på varan iaf, så säger någon av er något i stil med - gör slut ist då.. Och det man vill ha som svar i den sitvationen är inte ett ja, okej det är slut utan ett - nej såklart inte, skulle jag aldrig göra eller något liknande. Men varför säga en sådan sak, helt idiotiskt.

Jag har gjort en sådan sak och jag ångrade mig riktigt ordentligt, men det är saker som bara kommer ur en utan att man tänker på vad man egentligen menar med det. Jag tror att människor funkar lite så, man vill liksom att folk ska tycka synd om en och så ist så "hotar" man med något som man tror är något som den andra personen aldrig skulle göra men så blir det bara fel av allting och det blir ist du som blir ledsen och det var inte alls så man ville att den kvällen skulle sluta.

Tycker det är så oerhört dumt att säga sånt man egentligen inte vill för att göra den andra personen osäker, för det kan bli så himla fel och då är det inte så roligt längre. Så tänk er för alla där ute, på allt ni gör och säger innan ni säger och gör det. Tänk först och säg sen, det brukar bli så himla mycket bättre då. Det behöver inte ha med pojkvännen att göra, eller just göra slut tog bara det som ett exempel. För det är en sån sak som när det tar slut så är det liksom slut, för mig är det som när man tänker på döden. Man får en sån klump i magen och man vill bara få bort det ur huvudet, det finns inte i ens värld att leva utan den man ser sin framtid tillsammans med liksom. Så vad ni än gör tänk er för innan, är det dethär du verkligen vill och inte något du bara säger..