Valborg

Ja valborg idag då , förra året var värsta dagen i mitt liv . haha nej kanske inte till en början men kvällen va INTE rolig. Så hoppas verkligen denna blir bättre men det tror jag nog. Krogen och grejer hel nice. Vad ska alla andra göra idag då? Gör mig stolt och sup er fulla :D haha nej nu ska jag köpa cigg te beckan sen blir det till att dra sig in mot staden göteborg och supa sig full, gött som fan haha ! Ha en bra valborg alla.

Peace and love
Ja en liten snabb uppadering då, imorgon är det inspelning eller ah vi börjar med musikvideon imorgon den kommer inte bli klar utan det blir inspelning på måndag också, Sen ska jag på jobbinterjuvn också + att det är valborg så då blir dert party, väldigt stressig dag känner jag haha. Idag har det varit en helt underbar dag, riktigt kano väder himla skönt. så har spenderat nästan hela dagen uten idag haha fast det va nog mest för att vi hade håltimma som sagt har jag shoppat massa idag också, lägger upp bilder på det sen och bilder ifrån dagen. Bowlade med klassen också ( på idrotten ) och det gick väl ganska bra ändå haha, hatar att blowla och Gustav vann den jäven ! :( Men jag kom inte sist iaf den platsen fick Noomie, haha grattis hjärtat <3 Har just mixat Sofijahs nya låt också, den blir nice får la se när hon släpper den. Så ska inte gå in i detalj för mycket kanske haha. Nej nu ska jag gå och posta brev till baso :D haha inget kärleksbrev som han hoppas på :P haha. Men ska köpa han och shortys skiva, wiie ! Hoppas den lever upp till förväntningarna fast det borde den göra. Nej nu väntar Beckan på att jag ska bli klar med bloggandet så vi kan röka också så får la snabba mig, skriver mer sen som sagt då jag kommer in med bilder på det jag köpt, fett snygga grejer. Är så stolt haha. Btw vad ska alla göra imorgon? valborg = dricka men var, när, hur? :D

Peace and love

ibland är det riktigt gött att fylla år, när pengarna rullar in som dom ska ;)


så kom jag äntligen hem med min nya babe <3





det blev en 37 tumms LCD tv med full HD , inte alls fel :) wiie !
Efte köpet av TV;n fick jag lite pengar över + att jag kanppt rört studie bedraget denna månaden ( som var ) så där har jag också pengar ifrån. Därför tänkte jag passa på att köpa mig själv lite snygga kläder och har hittat lite ifrån stadium som jag gillar riktigt mycket, vad tycker ni? Tänkte att jag behövde ny keps nu till sommaren också så hittade två st också men kan inte bestämma mig för vilken av dom jag vill ha, gillar båda men så mycket pengar har jag inte haha. Så ni som läser får gärna rösta om vilken keps ni tycker ;) Sen självklart tycka till om kläderna nerandför ^^



- denna?

- eller denna?
Inspelningen av musikvideon skulle ske idag men icke då, gustav ( som ska spela min pojkvän ) i filmen var tvungen att gå och bli sjuk. Och det är dom scenerna som vi skulle spela in idag, så ja det va tråkigt. Hoppas han blir frisk tills imorgon så vi hinner med allt känner att tiden inte ritkigt räcker till. Hade prov idag också ( det ändå jag hade haha ) det gick bra eller ja sådär, men hoppas på ett G iaf ! Sen har jag inte gjort så mycket idag, sovit, plockat iordning på mitt rum, gjort mat till mig och putte och lekt lite med honom. Han gick för en stund sen så då kunde jag ju passa på att skriva lite. Gud va jag lovar att jag ska lägga in bilder hela tiden, haha men aldrig får jag någon tid. Suck ! Låten till videon blev också klar idag så det känns verkligen bra, har varit ett himla skönt. Den låten stäpps förmodligen när musikvideon är klar men det beror på vet inte riktigt hur vi gör :P Det återstår att se helt enkelt. Nej nu ska jag få klart min engelska läxa som skulle varit inne för ett tag sen :$ hihi, men bättre sent än aldrig inte sant? Hur har eran dag varit idag då? Ta hand om er.

Peace and love
Ja andledningen till att jag inte skrivit något än är väll för att jag varit i stan hela dagen och kollat på tv och äntligen fick jag köpt en. Wiie vad glad jag är helt över lycklig just nu :D ska lägga in bilder på den imorgon såååå fin :) Ska spela in musik videon imorgon också så får se när jag har tid att skriva, har även pro imorgon också. Sjukt segt :( får hoppas att det går bra, verkligen. Mina matteprov brukar ju inte gå för bra, brukar sluta med precis G haha , men det är ju iaf bättre än IG ?(A) Nej nu måste jag sova ska upp klockan 06:00 imorgon. Hur har eran söndag varit då? Btw min första alkohol fria helg på länge, känner mig hur stolt som helst haha fast egentligen är det inte ens svårt att hålla sig en helg? Men det blir ändå det på något sätt hihi. Nu måste jag verkligen sova annars kommer det vara en gring emma under inspelningen imorgon vilket vi inte vill haha eller iaf inte jag. Hörs imorgon, ha det bra alla och sov gott nu!

Peace and love
Ja det kan man minst sagt säga, helt underbart. Som ni läste igår så var jag lite förvirrad på hur det skulle bli igår men resultatet blev underbart! Först blev det till att vara hemma , syrran och hennes sambo kom. Även farmor kom förbi och åt tillsammans med oss, mys <3 Ja allt var frid och fröjd, mitt i maten ringde Henke och sa att vi visst skulle grilla hos honom och att han var på väg hem, strax efter det ringde Beckan och sa att hon snart var klar osv. Så efter att ha spenderat ett par timmar med familjen blev det över till Henke för att grilla, badabadtunna, prata, skratta, röka och ha det underbart. Åh så blev det också, helt sjukt bra kväll va det igår. Sådan kvällar borde vi verkligen ha oftare, det behövs inte alkohol för att man ska ha kul det bevisade verkligen kvällen igår. Finns inte mycket mer att säga så lägger upp lite bilder ist, för som sagt bilder säger mer än tusen ord :)


pappa är grill mästaren :D


mumma, första grillade jag äter iår och på väldigt många år.


syster alexandra och hennes sambo micke :)


pappa och farmor, även mamma sitter på sidan men fick ingen bild :/ <3


- jag är en tuff tjej ibland :D haha

sedan blev det vidare till henke


vi gjorde det mysigt vid bordet


grilla


henke och rebecka <3


maten


noomie <3


sen blev det till att bada badtunna :)


henke badar :D


beckan och noomie badar


tack för en underbar kväll beckan, noomie och henke. den var verkligen guld värd <3
Ja idag är det underbart väder och vad passar inte bättre då än att grilla? Jo sälvklart passar det utmärkt och så är också fallet idag, vad det ser ut nu iaf? Pratade med Beckan igår och hon föreslog det, så vi "bestämmde" badtunna och grillning hemma hos Henke. Men varken Beckan eller Henke har hört av sig nu på hela eftermiddagen så det ser mörkt ut. ( hör av er med en gång om någon av er läser detta! ) Men som tur är har man ju en pappa som kan sin sak och dom skulle också grilla så då får jag äta med dom här ist :) Min syster kommer även hit och hennes sambo tror jag? Så det kommer blir jätte trevligt och roligt. Annars ska jag vara med Noomie vet jag iaf och blir det inte te att gå till Henke ( vilket det förmodligen inte blir nu då ) så ska vi ha filmkväll och ha det mys <3 Så sådär ser min kväll ut idag, har även uppdaterat bdb idag med bilder ifrån matchen dock men allt kommer upp här förr eller senare jag lovar och med tiden ska jag börja uppdatera mera! Men har mycket att tänka på och göra nu, sen har jag inte riktigt ork te det heller :) Men det kommer jag lovar. Hur ser eran dag ut idag? Vad ska ni hitta på i detta fina vädret elle ska ni kanske bara ligga inne? Berätta nu, det är så få som kommenterar nu för tiden, illa ! Så kommentera mera som man brukar säga :)

Kanske slänger in något inlägg ikväll om hur kvällen blev och jag kanske då orkar lägga ett par bilder, det återstår att se :) Imorgon ska jag förhoppningsvis köpa en tv också wiiiee ! Det har jag verkligen längtat efter ska jag säga er, får ju tillgång till alla mina pengar nu när jag är 18 så det blir nice :) Nej nu ska jag ut och kolla när maten blir klar, ha det bäst !

Peace and love
Ja har som sagt fullt upp men måste ju ändå slänga in ett och annat inlägg lite då då tycker jag allt :D haha, måste ju få allting klart det är så massa som ska tänkas igneom med filmningen och allt eftersom jag får betyg på detta då. Så hoppas innerligt att hela låten blir klar idag, är klar med mitt riktigt nöjd med texten inte lika nöjd med framförandet men låten kommer fömodligen inte läggas ut ändå så jag tycker inte det gör så himla mycket :) Därimot har jag ju lovat att visa videon så den kommer läggas upp men dock bara här på bloggen tror jag.

Det va typ allt som händer just nu, bara planering och pratande om musikvideon faktiskt så att så ligger det till. Har ju lovat att uppdatera med bilder både ifrån Örebro, helgen och blåvitt. Det kommer det kommer, så länge kan ni alltid se på bdb :) Har annat att tänka på just nu så det är lite stressat men ha tålamod.

Peace and love
Ja igår var jag fruktansvärt glad :D Blåvitt krossade röblått så det bara skrek om det, jag och Ollie hade tippat på 3-1 till blåvitt för att vara en aning snälla imot öis men haha, 3-0 blev resultatet till blåvitt såklart :) Åh dom underbara killarna som gjorde detta möjligt var Selakovic, Hysén och Sigurdsson , härligt gubbar ! Fast hela laget hjälpte ju till så det var ju allas förtjänst såklart men deras mål höjde stämmningen på ullivi igår kan jag lova! Jag var så himla trött igår när jag kom hem så hann inte skriva om det igår så fick göra det idag ist

Väl inne på Ullivi blev alla besvikna, hade hamnat under den "riktiga" klacken som vanligt. Klacken för oss är där alla sjunger där trumman står och där det är ett jävla drag, men varje match får vi antingen stå över den, vid sidan av den eller under den. Och så var även fallet igår. Vi fick stå under den, suck! I desperata försök att komma upp till den " riktiga " klacken, blev det ingen försändring ändå. Vi fick stå där nere ändå. Men vi hängde inte läpp för det utan vi sjöng, skratta och skrek ändå ( haha vi var nog dom som gjorde det mest ) men är det derby så är det liksom. När blåvitt hade gjort sitt första mål kände man att detta va redan taget! Segern va redan vår, öis var så fruktansvärt dåliga så det fanns inte. Dom hade kanske två mål chanser på hela matchen och dom supade dom. Välkommen tillbaka till super ettan röblått? haha.

Bilder ifrån matchen kommer upp senare, nu måste jag fixa med musik program och massa som ska instaleras. Alex ska komma och sepal in idag ( till musik videon ) så måste fixa med alla som ska vara klart när han kommer, uppdaterar mera sen. Ha det bra så länge

Peace and love
Ja det är ju sant som det är sgat , det finns bara ett lag i götet och det är ju självklart änglarna ! Idag är det derby och man är riktigt laddad faktiskt, redan fixat allt inför ikväll och är redan taggad på att åka in. Men det är ju ett tag kvar tills den börjar. Alla som läser håller på blåvitt hoppas jag? Klart ni gör det finns ju inget annat lag eller vad säger ni? haha. Ifk - Öis denna matchen kan bara sluta med seger asså, humör är på topp, vädret är hyffsat ( det regnar ju iaf inte ) hoppas spelarna gör sitt absolut bästa fast det gör dom ju alltid <3 sen att få sitta i den underbara klacken man alla blåvita folk, helt underbart. Ni ska få se en fin bild på mig i blåvitt tröja och halsduk peppad på derbyt :D





Så nu hinner jag inte skriva mer , måste fortsätta peppa upp mig inför matchen. haha. Hoppas alla där hemma nu sitter och håller tummarna för vårat underbara blåvitt ! och kolla om ni ser mig i tv rutan ni som kommer se matchen på tv om den nu sänds men det borde den ju göra haha (A) Guldet det ska hem till Götebrog , blåvitt då såklart <3

Peace and love
Ja söndag är nog en av dom versta dagarna som finns ibland, man får alltid ångest. För det första är helgen slut och för det andra vet man att man börjar skolan dagen efter vilket inte är lika kul, en ny vecka börjar och då är det hela 5 dagar kvar tills det är helg. Lite deprimerande faktiskt. + att på det brukar man inte må så speciellt bra efter helgens festande ( som det då brukar bli ) och det gör det kanske inte heller så bra, spciellt inte denna när man ska dricka måndag också. Herregud. Det är ju derby imorgon Blåvitt - Öis och ni vet väl självklart vilka jag hejar på? Blåvitt såklart ! Dom kommer ge Öis stor stryck, hoppas jag iaf haha. Nej men det blir nog vinst imorgon. Sen ska jag förmodligen sova hos janni eller ja det blir nog så eftersom matchen är slut soppas sent känns det bäst faktiskt. Men vet inte än, men det blir nog så troligen.

igår var det utekväll med tjejerna på golden days mycket trevligt, till en viss del iaf. Träffade många underliga människor och många roliga också. Men till att dra slutsatsen så blev det iaf en lyckad kväll tycker jag, träffade min bror och hans "flickvän" vad man nu ska kalla det. Hon va jätte trevlig och det känndes jätte bra "mellan oss" haha kanske lät lite fel men det va lätt att prata och allt sånt flöt på så satsa du brosan ;) Blev ganska sent igår var hemma vid halv 4 somnade vid 4 kanske, var illa tvunga för vid 9 gick vi upp och åka hem så denna dagen har jag för det mesta sovit. Pluggat lite också, duktig som jag är haha :) Annars har det inte blivit mycket gjort ifrån mitt håll, måste skriva en text nu också och lösa allt med musikvedion så kanske inte blir så jätte aktiv på bloggen nu denna veckan men ha översende till det :) Nej nu ska jag göra iordning mig inför sängen. Hoppas eran söndag har varit bättre än min. Vad har ni gjort i helgen, hittat på något roligt?

Peace and love
ja nu ska jag ut igen (A) haha känns som det är det enda jag gör nu för tiden, nej men ska faktiskt ut i stan denna afton. Kommer nog bli fett nice, jag Noomie och Janni är det som ska ut, skit nice ! Hoppas att det blir bra också, men det tror jag nog med två sånna toppen tjejer kan väl kvällen inte bli annat en bra? Skulle tvivla på det. Hinner inte skriva så mycket för nu kommer snart Noomie och då ska jag vara klar , ändå sitter jag här ännu? haha. Vad händer idag då för alla andra? Robinsson 2009 eller? Någon mer än jag som ser det? Tycker faktiskt att det är bra, vad tycker ni? Ska även träffa min bror idag om allt blir som planerat och hans " tjej " som han är på G med ska bli trevligt. Hoppas alla har en jätte bra lördag för det ska jag ha haha (A)

Peace and love
Ber så mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen, inte min mening alls. Hur är det med alla då? Själv är det bra fast det är fullt upp nu och det kommer det vara ganska långt fram över skulle jag tro. Har mycket att plugga, nationella prov nästa vecka. Sen håller jag på med en musikvideo också som ska vara klar om 3 veckor ungefär. Så det är mycket på gång nu och massa som inte gjorts som behöver göras. Matte prov nästa vecka, eller vänta nu vi ska ha prov på fredag? men då har vi ju nationella? nu blev det lite svårt, får kolla med någon i klassen eller någon kanske som läser ifrån klassen? Isf skriv gärna så jag vet om det. I onsdags var det tema dag i skolan och det handlade om sex , kärlek och massa annat. det var intressant men väligt långtråkigt efter ett tag, bilder kommer upp senare. ( har dom på mobilen och har tappat bort sladden ) bilderna ifrån örebro är på väg men det går lite trögt. Fick fixat min data nu i veckan också så nu är den fri ifrån massa skit , hur gött som helst. Nu ska jag städa, plugga, äta, skriva, prata om musikvedion med dom andra ( det är ett grupp arbete i skolan men ska göra det på en ny egen låt , eller egen och egen inte bara jag som rappar men jag och två till så det är en egen låt ändå ) det kommer nog blir nice hoppas jag iaf. Bara alla kan komma överens, det är många viljor med i spelet och eftersom man ligger på VG nästan MVG så vill man ju inte ramla ner för man gör ett dåligt jobb liksom ^^ Nej nu hinner jag inte skriva mera, hoppas alla har det bra ! skriver kanske mer ikväll det återstår och se måste se till att få uppdaterat bdb och facebook också :/ hehe lite segt ibland är det faktiskt ^^

Peace and love
Ja dessa senaste dagarna har varit dricka, dricka dricka. Fullt upp, 3 dagars drickande i Örebro en dag buss resa + slappande sen. Dagen efter blev det Oliwias 17 års fest, dagen efter det påsk. Igår blev det slappt och idag också. Nästa helg blir det slappa till 100% tror jag. Ingen lust alls att dricka faktiskt, fått nog av det nu (A) Förlåt för dålig uppdatering men det kanske är förståligt? Bilder kommer upp på bdb och facebook kanske nåogon här om jag orkar haha. Nej nu ska jag ta mig något i magen sen ska jag sova skola imorgon, usch usch det gillar jag icke. Men ingen lång dag iaf vilket är bra ! Hur har erat lov varit? :)

Peace and love
Ja alla som håller på Blåvitt är ju kanske glada över vinsten i lördags , glad påsk djurgården ! Men allt som hände innan och efter kanske inte är riktigt lika kul ! När jag läser det blir jag faktiskt frustrerad, hur kan man bete sig sådär? Det är inte ungdommar vi snackar om heller utan vuxna människor? Ni ska vara förebilder, vilka jävla bra sådan ni är när ni slåss och beter er som jag vet inte vad. Kände massa personer som var på matchen så som släktingar och familj dock kom ingen av dom till skada ( förutom kusinen som fick en smäll i bröstet ) men inget mer men ändå. Fan man går och ser på matcher för att det är roligt och man vill se sitt lag vinna, 6-0 till blåvitt blev resultatet och djurgårds fansen tar till våld? Vafan skaffa lite vett i huvudet. Och till poliserna, börja agera förfan ist för att stå och titta på. För er som vill läsa lite närmare på vad som händer har jag ett flertal länkar så in och läs där för att höra allting. ( alla dom det står GT på är inte samma utan olika )

GP
GT
GT
GT
GT


här är även ett klipp också
Ja i måndags blev ju lilla Oliwia " teddy " som jag kallar henne, 17 år :D stor tjej nu! bara ett år kvar tills 18 känns väl bra? ;) haha, så idag blir det till att fira henne :) Ska dit m två timmar så ska ta mig något att käka nu och fixa det sista med sminket, kom nyss ifrån Beckan där jag lockade mitt hår så nu är det också fixat gött !

Dagaran i Örebro var jätte bra och alla vara jätte snälla så det blir till att göra om :) Elin ska som sagt även komma hit i sommar också, ska bli kul ! Igår spenderade jag och Putte nästan hela dagen på en buss och sen träffade jag Henke och Therese och tjötade om allt och inget, skönt <3 Vid sena natten blev det ut och gå med Beckan runt typ halva Hönö, haha! Mina syskon var också hemma så det var kul att träffa dom också.

Nej nu ska jag käka sen blir det till att fira våran söta 17 åring :D Imorgon är det påsk vet inte riktigt vad som händer med lutar åt att det blir här först sen fyren får la se vad folket säger, vad ska ni göra på påsk? :D Förra långfredagen låg jag bara hemma haha, det var en bra dag då hoppas denna också blir bra ! För den började iaf bra (A) haha.. Hoppas även på en lyckad påsk förra var nice men ganska seg :P Om jag minns rätt? haha. Nej nu känner jag att maten börjar bli klar så nu får jag slita mig, skriver nog mer imorgon så tills dess får ni ha det super !

Glad Påsk på er alla <3

Igår hjälpte vi Elins bror + familj att flytta, just nu har dom tre lägenheter så dom hade ganska mycket att göra så vi fick hjälpa till lite med att flytta ut och sen in allt. Det var typ det vi gjorde på dagen, det tog sina timmar. Putte fick sin magkatarr mitt under allt så han fick jätte ont stackarn :/ Hade inte käkat på hela dagen heller så alla var helt grininga och hungriga typ. Vid halv 6 eller någonting började Elin göra mat för då hade vi kommit hem. Men innan det blev det en god och efterlängtatd dusch som behövdes! Sen bjöds på pasta och köttfärsås, mycket gott ! Elins bror och hans flickvän jenny kom också förbi och käkade, efter maten blev det till att åka till systemet för Elin ovh Putte behövde påfyllning. Så då åkte vi med Tobbe ( Elins bror ) och fixade det. Väl hemma igen blev det till att jag satt vid datan, Putte spelade xbox, Elin satt och skrek vad Putte skulle göra samtidigit som hon var med och camade med mig och Tommy på ett hörn haha.

Till det blev det även att dricka lite eller iaf börja, sen blev det ölspel och då fick både Elin och Putte i sig lite för mycket tror jag haha, för båda två blev redigt fulla eller iaf började bli det haha. Vi fortsatte med massa olika ölspel tills Elin trodde att hon skulle spy ungefär då fick vi sälslap av två av Elins vänner, eller en av dom var det iaf den andra var vän med Elins vän haha. Fredrik och Nina hette dom och dom fick vara med och spela - jag har aldrig fast dock utan dricka. Men det va kul ändå, Putte blev fruktansvärt full och slängde i sig massa konstiga tabletter och hade sig, haha söt :P Fast just då var han inte det för då blev jag lite grinig på han, man får inte ta tabletter och alkohol dummer ! Iaf sen så hände det inte så mycket för alla blev så himla trötta, skulle se på skräck film men alla typ somnade. Putte låg och snarkade efter kanske 10 min och då fick inte Elin någon plats för han tog upp hela så då gick hon in och la sig i sängen, vi andra fortsatte kolla fast dock såg jag inte spciellt mycket för jag somnade nog också ganska fort haha.

Vaknade nu för en halvtimma sen och sitter här ganska seg i huvudet och ska nog få mig någonting i magen snart tror jag, sitter och kollar på någon halv rolig kanal. Fast egentligen är den inte rolig den är så tråkig så den blir rolig typ haha. Vi åker vid 5 tiden idag så det är typ bara några timmar kvar med Elin nu. Känns som tiden har gott jätte fort :/ Men ändå så har vi hunnit med ganska mycket :) Alltid kul att komma bort hemifrån ibland men så är det skönt att komma hem sen också. Elin har varit så snäll och alla andra också så det har varit jätte roligt att vara här :)

Vi bestämmde även att Elin ska komma ner i sommar och vara med på talangjakten iår och även troligtvis när Björn Rosenstöm kommer om han kommer nära det då så stannar hon ett par dagar, mycket trevligt ! Nej nu ska jag kolla tv och käka lite tror jag, så detta blir det sista jag skriver ifrån Örebro men kommer hem ganska sent idag så får se om jag orkar skriva sen igen annars skriver jag ju imorgon. Imorgon ska även Oliwia ha sin 17-års fest så då blir det mera party :) Har ju "festat" eller ja inte festat men drukit alla dagar vi varit här nu utan idag då :P Åh så dumma är vi nog inte så vi dricker idag också, haha inte jag iaf.

Hoppas alla har haft det bra runt om i Sverige jag har haft ett toppen lov hitills iaf :) Men tror säkert att det sista blir toppen det också. Saknar alla där hemma <3 men vi ses snart, ha det bäst alla vi hörs

Peace and love

ja igår gjorde vi inte för mycket, slappade typ fram tills 4 tiden då Elins brorsbarn kom. Innan det köpte vi pizza och kollade klart på skräckfilmen som vi började titta på, Elin blev rädd hur många gånger som helst haha det va faktiskt kul :D Sen kom barnen och livade upp stämmningen, Marlon var blyg och ville inte prata med oss Liam ville busa hela tiden och lille Leon stod och var söt hela tiden. En timma innan barnen skulle åka hem slutade Marlon vara blyg och ville att vi skulle busa med honom, så söt :D Alla var så sjukt söta och Liam följde med till affären med mig och Putte för att köpa lite godis och chips, mumms ! Vi gjorde massa lekar med barnen, först fick jag springa runt och leka med dom sen fick Elin göra det och när det va Puttes tur så ordade han springa 4 varv ( jag och Elin hade sprungit kanske 20 varv ) haha, han är söt Putte ^^ Vi fick oss roliga namn av barnen också, jag heter tutt-life och putte heter tuttlisa haha tycker det borde vara tvärtom men men barn är söta ibland.

När barnen hade åkt hem så satte vi igång att dricka, fast där fick vi oss ett stort problem. Elin hade ingen vin öppnare så vi fick ta en skruv och och hammare för att få upp den jävla korken haha. Men till slut gick det och vi satte igång att spela 13 skål ( haha så jävla roligt ) Kommer nog igår alla ord vad det blev och det blev såhär ; Äcklig, jude, gasad, tilldötts, av nazist, spänk, på det, mic, bås, knulla, i, en hund, skål ! haha störda ord men men. Sen gjorde vi - jag har aldrig. Och fick reda på en himla massa, Elin då :P hahaha. Det hela slutade med att jag blev hur full som helst och låg och yrade, Elin skrattade och Putte blev iriterad över att jag var "så jobbig" haha, lite ombytta roller där. Det brukar alltid vara han som är full och då blir jag iriterad över att han är så jobbig. Efter en stund så trodde jag att jag skulle spy men det gjorde jag aldrig ( som tur va ) hatar verkligen att spy usch. Ist gick vi och la oss kollade på Saltkråkan haha jag låg full och var flummig och Elin låg och störde sig på Pelle för att han är lill gammla haha det va kul att höra på faktiskt. Somnade nog ganska fort och sov hela natten, men blev väckt tidigt av Elin :( eller det var egentligen inte tidigt men jag hade lätt vellat sova minst en timma till haha.

Idag ska vi hjälpa Elins bror + familj att flytta, dom sista grejerna till den nya lägenheten, det är typ det jag vet än så länge sen får vi la se vad som händer.. Är ju sista dagen här idag nu eller ja vi åker ju iof ganska sent imorgon men sista natten idag iaf. Skriver nog mera imorgon igen för nu hör jag att dom håller på med frukosten där ute så då ska jag skynda mig ut :D hörs..

Ja dagen igår va ganska lång kändes det som faktiskt. Började med att jag vaknade vid 05:30 gick upp och började fixa med det sista var så gott som klar vid 06:00 och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Sysselsatte tiden med att radera gamla medelande haha, alltid kul att läsa faktiskt. Sen va det nära att jag missade bussen ifrån mig te färjan eftersom min väska vägde mer än jag klarade av och det var inte lätt att få den till busskuren. Jag kom iaf dit till slut och Putte kom på bussen som bestämmt, sen var det ganska lugnt färjan var seg som vanligt men fick vinka hejdå till Beckan också :) Sen gick det ganska snabbt och vi satt på bussen till Örebro. Den resan gick fort, vi pratade, käkade skaffatde oss en snygg kompis haha och sen var vi typ framme kändes det som.

Elin hade sagt att hennes bror skulle hämta oss men så blev det massa knas så vi fick sitta där och vänta i en och en halv timma på rese för att hennes brors flickvän skulle komma ist, snällt som det var kom hon dock tråkigt att vänta men bättre sent än aldrig ;) Väl hemma hos Elin så gick vi upp till hennes lägenhet och lämnade grejerna sen ut på gården där hon lekte med alla barnen, Liam, Marlon och Leon. Så sjukt söta :D Vi va där ute en stund sen var Elin hungrig så då blev det mat till allesammans. Överkokade makaroner och halvklara köttbullar haha, nej men det var faktiskt gott, tack Elin :D Du kan laga mat bara du vill ;) Sen skulle Elin och Jenny ( barnenes mamma ) till systemet och köpa vin till Putte + att dom skulle handla tror jag? haha något skulle dom göra iaf :P Under tiden var Liam kvar med mig och Putte så det blev till att leka "gömma påsen" med honom och busa runt haha så skön pojk asså :D När Elin och Jenny kom tillbaka skulle dom vidare så när dom hade gått började jag, Putte och Elin spela galen pannna.

Elin har tjatat om det spelet och vellat att jag ska ta med det sen hon såg att jag spelat det på bdb så var ju tvungen att vara lite snäll så hon fick spela ;) Haha det gick jätte bra för henne men mindre bra för putte lilla. Det blev massa skratt, dricka, musik, cigg och spel. Jätte trevligt. Efter ett par timmar gick vi oss ner till tappen för att köpa korv haha, det satt faktiskt jätte bra, mumms ! Alltid gott med mat i magen när man är lite full (A) haha. Putte blev kanon som vanligt och Elin var inte dålig heller eller ja så full va hon inte mest hennes balans sinne som var såligt, stackarn :D Väl tillbaka i lägenheten igen så fick Elin ett medelande om att vi skulle komma ner och träffa hennes kompis Fredrik, så det gjorde vi fast jag var upptagen med min egen telefon så sorry om jag var lite off (A) haha.. men men. Alla var lite halvt trötta men vi skulle ändå se på skräck film, en film jag såg förra veckan med Janni The Unborn ingen sån skräck film jag blir rädd för det var om små barn och spöken vilket både Elin och Putte tyckte var dom äckligaste skräck filmerna så är ni rädda för sånna filmer, se den! Det va därför blev det den fast så länge hann vi inte se eftersom alla typ somnade i soffan så det var lika bra att lägga sig tyckte vi. Jag delade säng med Elin och putte fick ta soffan, men länge låg han inte där utan kom in och la sig med oss en stund tills man märkte att han började bli trött då fick han gå. Haha han är så jobbig att sova med :P Så sen var det en film på och jag somnade ganska snabbt

Nu är men lite seg såhär på morgonen och ska väl ta sig något att äta hade jag tänkt, Elin och Pute sitter här och dricker tee medans tv;n är på. Idag vet jag inte riktigt vad som händer men jag kommer med mer uppdatering när jag kan och har tid haha kanske sådär på morgonen eller något. Har fruktansvärt ont i mina axlar, vet inte vad jag gjort men fått en masage av Putte den hjälpte faktiskt fast dock inte så det gick bort helt. Är inne på Elins dator så bilder kommer när jag kommer hem :) Ha det bra alla där hemma och hälsa alla ifrån mig ni som läser detta.. Hörs <3

Peace and love
Ja nu är jag i full gång med packningen inför resan imorgon, kommer bli så kul att träffa Elin igen. Kommer hem igen på torsdag ganska sent och då kommer det bli till att slappa reält, sen är det Oliwia som fyller år ( hon fyller imorgon men ska ha det på fredag ) Och dagen efter det, lördag alltså då blir det middag hemma hos Janni troligen sen påskefyrn. Får verkligen hoppas att HEA har någon iår för känner verkligen inte för att ta mig över till Öckerö och kolla.. Får väl se hur det blir med det.

Helgen har varit riktigt seg faktiskt, iget kul alls. Veckan var upp och ner verkligen och helgen gjorde inget bättre.. Vilket är tråkigt för vill inte må såhär som jag mår nu. Speciellt inte när jag ska till Elin. Får hoppas att jag kan sova bort det, så man vaknar upp och är på topp humör. Ska ju vara med Patrik vilket är positivt för han sprider alltid glädje i mitt liv och får mig tänka bort ifrån allt negativt och tråkigt. Tack för det älskling <3

Nej nu ska jag fortsätta med städning och packning, eftersom att städningen är ett måste innan jag åker kan jag säga. Hatar att packa för man tar alltid med sig för mycket saker och jag känner att väskan jag har nu inte är nådig. Väger hur mycket som helst sen ska jag ha massa annat med mig också så som datorn och en liten väska. Ja så blir det ibland haha, kommer nog inte ens anvnda hälften av kläderna jag har med mig men man inbillar sig alltid att man ska ha så mycket mer än vad man egentligen behöver. Jaja det blir säkert bra, måste i säng tidigt idag för ska upp vid halv 7 tiden och är redan ganska trött faktiskt så ja undra när jag somnar kanske inte blir något mer inlägg isf får alla ha det så jätte bra medans jag är borta och vi ses snart <3
Det finns nog egentligen tusen saker att skriva om, men känner att vad jag än väljer så kommer det inte bli så vidare intresant. Mina tankar är åt alla håll nu och jag vet inte riktigt hur jag känner längre. En sak vet jag och det är att jag bara vill härifrån, långt härifrån. Och det är just vad jag ska också! På måndag drar jag och Putte till Elin i Örebro vilket ska bli väldigt skönt och också passande tror jag. Jag behöver frisk luft, behöver komma häifrån. Det känns som att det är så fruktansvärt mycket som händer nu och jag tar åt mig mer än vad jag egentligen behöver. Mött på både lycka, svek, kärlek och ångest på samma gång och jag vill bara tacka er underbara vänner som står brevid mig, det betyder verkligen allt för mig just nu. Att veta att ni finns där, att ha någon att prata med som förstår. Som stannar fast att andra vänder ryggen till, som finns där när tårarna rinner och när skratten kommer. Det är det viktigaste i mitt liv, det är lycka, det är ni <3


                                                            Kärlek

- behöver inte nämna namn, ni vet vilka ni är. Jag älskar er till döden <3




Jessica Alba och hennes lilla flicka, Honor Marie, ser vi ofta tillsammans i parkerna i Hollywood nu för tiden. Jessica har nämligen beslutat sig att vara mamma på heltid under tiden hon försöker att bli gravid igen. Denna livsstil passar henne väl, vi tycker att hon ser extra söt ut med sin dotter!
Jag förstår ingenting just nu, alla lycka jag kände igår är som bort blåst och allt känns upp och ner just nu faktiskt. Ena stunden ångrar du dig sen andra inte? Du säger att jag sårar dig, hur kan jag göra det? Det du gjorde fel och det vet du också men kan du berätta för mig varför jag har gjort fel? Eller på vilket sätt jag har gjort fel, du skickar ett sms och skriver att jag sysslar med samma skit, vad för skit syslar jag med? Helt ärligt jag vill veta VAD jag sårar dig med. Du berättade för mig att du inte hade några känslor alls? Hur ska jag då kunna veta om du nu har det? Eller vad är det annars? Om du blir sårad måste du ha känslor för honom, så varför inte bara berätta det för mig ist för att skicka sånna sms och sen inte berätta mer? Jag älskar dig riktigt mycket och vi har kommit varan så himla nära nu och jag vill inte att något ska kolla imellan oss? Men det är svårt att rätta till det " fel " som jag gjort när du inte kan berätta för mig vad det är som är det stora problemet? Uppenbarlingen tycker du om honom mer som en vän eftersom jag sårar dig, men hade jag vetat det hade jag ju aldrig gjort såhär det måste du ju förstå?! Och att hångla upp mitt ex framför ögonen på mig dagen jag fyllde år va det någon slags hämd eller vad var det egentligen? Jag förstår faktiskt ingenting, säg vad du vill att jag ska göra? Vill du att han och jag ska sluta ses, säg det. Ist för att sitta och skicka ett konstigt sms utan att ge mig något svar tillbaka, du vet vem du är och jag hoppas att du verkligen tänker till och berättar för mig på vilket sätt jag sårar dig? För som sagt, hur ska jag kunna såra dig när jag inte ens vet vad det är du blir sårad över?