en besvikelse

du svek mig , jag gav dig en ny chans men du gör samma sak igen .. finns inget mer att säga om dig , nu har du verkligen visat vart du står och hur mycket du bryr dig. Tack ! Du om någon vet hur jag är , du vet vilka saker som gör mig upprörd och vad som gör mig ledsen.. hur kan du då göra så? Anledningen till att jag ville ha dit dig va för att jag trodde du hade lärt dig något av ditt tidigare misstag men där visade du mig att jag hade duktigt fel ! Det va pga henne som vi gled isär och nu pga henne som jag aldrig kommer att förlåta dig, du hade ett val och du valde.. Men inte det jag trodde, utan du högg mig i ryggen och slickade hennes röv ist. Jag var snäll imot henne för att du va med och jag hatar att bråka med dig , kallar du mig falsk för det? Du kallar mig din bästa vän , men också där lurade du mig riktigt bra. Du var en sån person som jag verkligen kunde lita på, men som jag nu har tappat all tillit för. Jag visste att inget mera skulle bli som det va förr, men jag var beredd att bygga upp något nytt men tydligen var jag ensam om det.. Du vet vad jag känner för honom, han kommer alltid vara min stora kärlek, okej att han inte har några känslor kvar för mig men det har väl tydligen jag. Jag kanske är omänsklig som bryr mig, men jag kan inte hjälpa det. Du sitter i telefon och berättar för mig att , ja han kommer ju alltid vara din stora och första kärlek så är det ju och sen har du mage att dra dit henne? När du vet hur jag är och du visste att jag redan var ledsen.. Min fråga till dig är vafan tänker du med? När vi inte va kompisar brydde jag mig fortfrande och fanns där för dig under tiden du va i sthlm och mådde dåligt, jag lyssnade när du behövde prata och jag trodde jag kunde göra detsamma med dig.. men tydligen såg du det som en chans att bara göra mig mer besviken och ledsen på dig. Jag släppte in dig i mitt liv , delade allt med dig och du blev en stor del av mitt liv. Du vet själv hur bra jag mådde när jag hade honom i mitt liv och hur dåligt jag mådde när han försavnn ifrån mig.. Du vet hur jag reagerade när du va med mitt ex dagen efter vi hade gjort slut.. och du vet hur jag reagerar nu. Jag är trött på dina förlåt, för dom verkar ju endå inte betyda något.. Jag säger inte att det va ditt fel igår men det va ditt val.. och jag kan inte förstå hur du kan göra det? Du vet själv hur det känns , eller förlåt nej det vet du inte ! Du va inte äns på G med killen som du mådde dåligt över så länge, jag var tillsammans med personen jag mår dåligt över .. Du sa en gång att du va grymt svartsjuk, ska vi byta plats en gång då, så får du testa på hur roligt det är att leka , för det är va detta verkar vara för dig en jävla lek! Men för mig är det alvar och det är mina känslor och du vet mycket väl hur jag reagerar på saker och ting.. endå gör du såhär?

FY FAN FÖR DIG !!!
Nu är jag hemma på besök en stund ;P haha . Ska nämligen spela in en ny låt och tjejen som ska sjunga reffen till låten ska spela in idag så va änna tvungen att raska på lite kände jag. Eftersom jag inte äns var/ är klar med låten riktigt, haha riktigt smart asså ! Så nu sitter jag och försöker fokusera så mkt som det går , men det är ganska svårt ^^ så jag ber just nu Elin om lite hjälp. Gårdagen var hur mysig som helst måste jag bara säga , hade mkt trevligt med folket som var där och gjorde en god kyckligsallad som vi åt :D sen nördade vi film typ hela kvällen / natten och så hade vi ett födelsedagsbarn som vi ringde och sjungde för :D Åh han fyller ju år idag så får ju skriva grattis till honom här också , GRATTIS PONTUS :)
Sen idag har det mest varit slappande också fint väder och solande :D fast ah , inte i solen utan jag och putte solade solarium , haha usch va jag hatar det asså. Varmt, trångt och svättigt är inget för mig asså, haha nej nu ska jag återgår till mitt skrivande sen ska jag spela in låten och sen blir det att åka hem till Putte igen där jag nu mera bor :D Sen får la vi se vad som händer, blir väll att sitta uppe hela natten idag också.. haha.

ha det bra alla <3
Gårdagen blev riktigt mysig , det va planer på att dricka iaf ifrån mitt och Malins håll men det blev aldrig av och tur var väll det för det regnade hela kvällen och då satt vi inne hade just käkat en god måltid tacos för 4 st, jag, Putte, Malle och Henke. Sedan satt vi och tjötade och gjorde saning eller konsekväns, haha det låter säkert skit tråkigt och täntigt men så jävla kul var det :P iaf konsekväns :D Igår åkte både Noomie och Therese bort, vet inte riktigt när dom kommer tebax men hoppas att ni får det kul :D åh när du kommer Noomie är det inte långt kvar till lkpg och elin :D wiiiee !! Fan va roligt vi ska ha , hoppas jag på ;P haha .. så det händer något denna sommaren. Idag får vi se vad som händer , inte pratat med putte än han ligger och sover så får la se när han vill vakna :P haha! Nu ska jag krypa ner i sängen igen och kolla på tv och vänta på att han vaknar :P haha.

ha det bra alla <3

Nu va det ju ett tag sen jag skrev , känns det som . haha men det va ju inte så längesen endå, det har inte hänt så jätte mkt, bor fortfrande hos Putte :D vet inte hur länge jag ska bo här än men det återstår väll att se ;P haha.
Gårdagen var riktigt rolig iaf kvällen, på dagen hände det inte så jätte mkt vi satt hemma hos Putte , jag, Henke, Beckan och Malle typ hela dagen och bara slappade. Senare på kvällen eller natten gjorde jag, Henke, Putte och Malle saning eller konsekväns :D haha grymt kul ^^ Vi fikade också med bullar och tårta.. bilder ifrån kvällen kommer upp ;P
Idag å hoppas att denna sommaren kanske kan vända till det bra igen :D Har fan inte hänt någoting känns det som och igår var det en månad kvar tills skolan började :( det skrämmer mig lite, för har inte gjort ett piss denna sommaren och vädret har fan varit värre än förra sommaren, eller kanske inte värre men förra sommaren gjorde jag iaf mer. Nu är det enda man gör är att slappa , kolla film eller tv , vara inne på datan och tråka åh sova. Nej usch, snart får det fan ta och bli en ändring på det här ! Ikväll händer nog inte för mkt, slappa som vanligt eller något. Inget drickande iaf, för nu har Putte varit duktigt och bestämmt sig för att inte dricka så mkt mer, vilker nog ganska många av dom jag umgås med har börjat insé nu. Varför ska man dricka när man aldrig har kul endå? Eller aldrig kanske jag inte ska säga , men det är få tillfellen kvällen blir riktigt lyckad ! Så det ska bli så jävla skönt när man fyller 18 och kan gå ut! det är ju typ bara ett halvår kvar tills jag fyller nu :D wiiee ! Något att se fram imot iaf, haha ! Idag får jag och Putte åka och handla, det finns inte så mkt kvar i kylen så får la se hur det går , haha ! Ikväll ska vi käka tacos , mumms ! Nej nu ska jag gå in till Putte och kolla vad han och Henke har för sig ;P Skriver igen så fort jag kan och får tid över :D

ha det bra alla <3

Ja så var man äntligen hemma igen då ;P haha .. fast ja hemma och hemma blir väl inte så långvarigt :P ska nämligen flytta hem till Putte nu under en veckas tid ungefär. Hans föräldrar är på båtsemster och Putte vill inte bo själv :D haha så jag ska bo där med han nu :P Har just packat ner typ hela min gaderob i väskan och ska bara fixa det sista sen blir det att åka hem till honom :) Det kan bli längre än en vecka , eller mindre det beror helt på vädret, men det återstår ju att se ;P Idag ska nationaltiatern spela på golfen, men ah man är ju inte 18 än då så kommer inte in :/ + att det är billjetter också man måste ha , men eftersom jag kommer befinna mig hos Putte när dom ska spela vid 10 tiden så hör vi nog enda hem till honom :D haha så får la sitta och digga det ikväll. Jag vet inte om jag kommer kunna skriva varje dag , men det återstår ju också att se :D haha , men ah annars skriver jag igen när jag är hemma ;)

ha det bra alla <3
Nu var man hemma igen , blev ju inte riktigt lika långt som det skulle varit.. Eftersom denna jävla sommaren inte leverear fint vädre ! Så det blev till att åka hem idag ist , för det va endå inget roligt om det skulle vara blåsigt och regnit :( men vi hade endå roligt första dagen och det var lite skönt att komma härifrån ett tag, eller ah en dag xD haha.

Tisdag: Vaknade vid halv 8 tiden och fixade det sista , käkade och tog på mig. Sen var det bara att packa ut i husvagenen det jag skulle ha med mig och putte kom vid 20 över sen åkte vi klockan 08:44 och fick köra fort som fan för färjan gick 08:50 men vi hann :D och det va ju tur ;P haha. Sen var vi framme vid Skara ungefär vid 12 tiden eller något så fick vi en plats sedan gick vi in :D Det var lite muligt så vi bestämmde oss för att åka dom få grejer som fanns medans vi väntade på finare väder.. Men så mkt hann vi inte åka, haha det var sån jävla kö till gruvarnan som pappa varit så duktigt och varit med och byggt :D haha rätt coolt ;P Men vi åkte iaf den sen ringde mamma och sa att det var mat, så vi fick leta upp dom sen blev det hamburgare :D Efter maten var det fortfarande ganska dåligt väder så vi tog med oss Oscar och åkte dom få grejer som fanns ;P När vi kännde att vi hade åkt allt och det inte fanns mkt annat att göra så började showen så vi åkte en vatten sak som hette ; valen innan och blev pissevåta .. haha . Sen var vi badsugna så jag, Putte , Oscar och Mathilda badade :D riktigt kul vissa grejer , men jävligt kallt ! Efter några timmar med mkt spring , skratt och skrik så gick vi upp .. Hahah och alla sa att vi var helt likbleka för det va så jävla kallt ! Sen skulle alla hem , men Mathilda skulle promt ha spunnet socker så vi fick stå i kö i typ 20 minuter för att han va så jävla seg på att göra ;P haha eller så vare för att det va så mkt folk kanske , men men iaf sen vid 6 tiden eller något kom vi tillbaka till husvagen bytte kläder och värmde oss lite. Det började typ små regna hela tiden så det var inte alls kul att sitta ute, men när det inte gjorde det så passade pappa och Martin på att tända grillarna och så grillade vi korv :P haha! riktig camping asså ;P Sen så var jag och Putte helt slut på kvällen så vi satte på en film och kröp ner i sängarna :) sen somnade vi ganska snabbt.

bilder ifrån dagen:


billjertter               tåget till gruvbarnan        äckliga jävla fiskar


snurrig sak ;P            en glad oscar                 oscar och putte


man blev jävlig blöt        hoppar ifrån 25 m         käka sockervadd ;D


Putte gör tummen upp för denna dagen och jag håller med honom :D <3

Onsdag: Idag vakande vi grymt tidigt , eller iaf Putte men han väckte mig med ett sms och har bytt sms signal nu och den låter så jävla mkt ;P haha tack Putte , gulligt av dig :) Det va riktigt fint väder på morgonen , men molnen kom lika snabbt typ.. men vi gick in idag iaf :D Åh både jag och Putte tänkte att idag blir det mkt mkt badande och lite åkande, men där hade vi fel ! Vi tog med oss Oscar in och åkte några grejer .. riktigt tråkigt vi väntade bara på att det skulle komma sol.. men det händer mkt så vi gick och kollade när , Alma , Alex, Therese och Mathilda körde barn bilar ist ;P haha. Sen åkte vi också tåget som visar runt hela parken , riktigt tråkigt men det va inte mkt som var roligare ^^ Men det va bara , jag , Oscar , Putte , Martin och Alex som ville åka det. Så det fördrev vi tiden med i 20 min typ, haha ! Sen så tog vi typ på hjul och åkte lite till grejer, sen så kände vi att det va nog lika bra att åka hem , när vi såg dom svarta molnen komma ! Så Jag, mamma, pappa, Putte och Oscar åkte hem , medans Oscaras familj stannade kvar ;P Sov typ hela bil resan hem , helt jävla slut efter domma två dagaran haha. Myckte skönt att vara hemma igen , men ingen stor hitt att plocka tillbaka alla kläder och kopla in tv osv.. usch hatar sånt ! Nej nu ska jag käka tacos ;P sendan bilr det hem till Therése med Putte och kolla film åh bara slappa ! orkar fan inget annat :D

några bilder ifrån idag:


alex kör bil                     alma och mor therese         tåget kommer ;P


hallegod för alex    hallegod , haha!     hallegod för alma



ha det bra alla <3
Idag har jag typ inte gjort något ^^ slappat hela dagen fram till 5 , haha inte ovanligt nu för tiden asså .. slappar ju är det enda jag gör typ :S Vid 5 tiden kom Putte hem till mig , haha inte ovanligt det heller nu för tiden ;P Vi gjorde inte mkt kollade på tv och satt vid datan typ , sen var vi hemma hos Noomie och kollade på en film .. Kom just däifrån nu, filmen var inte jätte bra .. fast endå bra, haha. Träffade också Janni , som berättade att Jesper också ska te Skarasommarland.
Jag och Putte ska ju nämligen åka till Skarasommarland :D haha , ska bli så jävla kul ! Kommer hem igen på Torsdag , så det blir inget skrivande i bloggen på dessa dagar jag är borta :D men skriver så fort jag kommer hem igen åh då kommer det nog även bilder. Ska bli skönt att komma iväg häifrån ett tag faktist , händer endå inget här hemma känns det som. Det enda jag gör är att sova , sitta vid datan, kolla tv och slappa typ :D haha , inte mkt till sommar detta asså! Sen började ju gothia cup idag också, vilket betyder gothia disco :D wiiee ! Hoppas det blir av att vi åker in ;P hmm , ser väl gasnka mörkt ut nu .. men men vad som helt kan ju hända en sommar som denna ;P haha! Nej nu ska jag packa sen blir det sängen , ska upp halv 8 imorgon :( buuh va tidigt !

SARASOMMARLAND HÄR KOMMER VI !!



ha det bra alla <3
Igår:  Det blev riktigt slapp ;P kollade på paradise hotel, svenska som gick i respris typ hela dagen. Så jävla bra ! haha Orlinda, den jävla bitchen asså , haha .
Det blev Inget knippla för mig & Putte så han var här hela dagen igår och bara slappade med mig :)
Vi hade typ inget att göra men så putte ville sminka mig ;P haha , men för att han skulle få göra det så skulle jag också få sminka han , haha och resultatet blev riktigt snyggt asså :D hahahah
 
           
neger emma , viting putte   haha ,putte såg inte riktig ut

Senare på kvällen ringde Henke penke och ville hälsa på oss lite ;P så vi åkte och tankade min moppe sedan tog vi en cigg tjötade lite och sen in te mig och kolla film :D Vi såg på 5 girls och room 205 , 5 girls va riktigt bra ;P Rekomenderar den iaf för Noomie, verkligen en sådan film hon älskar ( inte ) haha ! Den andra var dansk och inte sådär jätte bra , den var typ som ;strandvaskaren om ni sätt den, fast dansk ^^ Alla tre slumrade till , men vakande vid filmens slut vilket var vid  typ 4 tiden. Sen blev det sängen.

Idag: Mamma väckte mig tidigt idag, för att vi skulle åka in tidigt och städa.. Har ju tagit över min systers städ jobb nu under 4 veckor , riktigt segt ! Men 500:- för en timma, det är lätt värt det =) haha. Så jag och mamma åkte in dit och städade, riktigt jobbigt efter lite sömn under natten. Men men det måste göras.. Idag åkte också alla konferensare hem, denna veckan har gått riktigt fort imot vad det brukar. Känns inte som om jag gjort något :O Men det beror nog väldigt mycket på detta jävla vädret som vi har ! fyfan. Var klar med städningen vid typ halv 3 tiden och var hemma vid 15 över 3 då jag städade mitt rum, haha får ju passa när man redan var igång ;P Sen kom Putte hem te mig och vi typ har bara slappat hela dagen och nu sitter vi och kollar på Tyst vittne och har just käkat världens godaste mackan som pappa gjorde till oss :D

       se och njut !



Nej nu ska jag gå och se på Tyst vittne med Putte.
Så får vi la se vad som händer senare, Putte vill ut och åka moppe .. men jag ska egentligen köra hem honom men orkar inte, haha. Så han får stanna ett tag te , tills jag orkar ^^ Vi behöver endå prata om Skara sommarland som vi ska åka till på Tisdag till Onsdag, ska bli så jävla kul :D Åh komma bort ifrån denna jävla ön ;P

Ha det bra alla <3
Just nu sitter jag och tittar på blåvitt - djurgården och blåvitt leder med 2-1 UNDERBART !
Första målet gjordes av nr 10 Niklas alexandersson
och andra målet gjordes av nummer 29 Robin Söder,
endas 17 år. Född 1991, haha trodde inte det var sant när jag hörde det,
trodde inte sånna unga fick vara med i alsvenskan,
men tydligen hade jag fel :P haha
Och nu tog matchen slut :D blåvitt vann !
HEJA BLÅVITT , HEJA BLÅVITT !
Känns underbart att dom vann, dom behövde verkligen det för att ha en chans på guldet,
även om det är många matcher kvar att spela.

blåvitts bästa spelare

Niklas Alexandersson Blåvitts bästa spelare :D
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag händer det nog inte mkt alls faktist, mår skit dåligt så orkar inte göra något , sitter och kollat på det jag brukar, barnpogram :D haha . Dom flesta andra ska nog dricka idag, det är ju knippla hamnfest idag också, men fan orkar inte .. hade vellat men , usch nej inte som jag mår. Sen ska mamma och pappa också dit, haha inte så kul att vara där då ^^
Sen kostar det ju pengar också, vilket det är brist på :/ haha . Ja va ska man säga , detta suger ! Nu börjar det regna också, shit nu börjar det oska med :O vafan är det här för väder och va är det för sommar? hmm , ja jag undrar det

ha det bra alla <3
Nu va det enna ett tag sen jag uppdaterade kände jag ^^ så får väl skriva lite nu när jag endå har tid över ;) haha.
Vaknade klockan 05.45 idag och kunde inte somna om och kom i säng igår runt 02.30 så det blev inte för mkt sovande, men iaf så gick jag upp tog  två värktabletter och lite att käka, sedan gick jag in på mitt rum igen och satte på tv; n och som tur va hade mitt favorit pogram börjat :D Och alla som känner mig vet ju vilket det är ;) haha . Så jag satte på det och somnade vid typ 7 tiden eller något igen och gick inte upp förens nu klockan 12:46 eller ja , har väl inte riktigt gott upp än heller ;P haha . Men jag sitter upp i sängen ist för ligger nu ;) haha. Sitter och chattar med Therese den enda som är vaken nu, alla andra ligger och sover TRÅKBARN, haha men det brukar vara ombytta roller jag och therese är la dom som brukar sova längst och nu sover alla andra va är det här? haha. Igår va det knippla hamnfest ganska lyckad kväll , fast också ganska tråkig ^^

Började med att vi åkte till knippla med 7 färjan, så satt vi nere vid kiosken typ till 8 eller något sen gick vi hem till veronicas syrra och lyssnade på musik och sådär. Sedan gick vi ner igen och då hade det la kommit ganska många mer, men vi satte oss där vi satt ifrån början igen ;P Åh sen vid 9 tiden kom typ alla , haha många som var roliga att träffa och många som var mindre roliga att träffa, men men bara att hålla masken.. Noomie hade ju tydligen vissa krav under kvällen om att få se mig full och sedan ett och annat strul, förverkligade jag din kväll nu då Noomie? haha. Ja alla blev nog ganska fulla om man säger så ;P haha . Det tråkiga var bara att jag och Noomie inte hade några pengar så vi kom inte in där bandet spelade och sådär, och det gjorde alla andra så det va la inte så himla party :( haha . Men vi roade oss endå så gott det gick, sen hittade vi torslanda kompisar på färga hem , när vi trodde den skulle åka till burö men den åkte visst först till hyppeln , sen te rörö sen tillbaka till knippla igen och SEN till burö, så vi var ganska sura efter det. Så under tiden fick vi sitta och prata med dom och dom kände tydligen mitt ex också så dom satt och tjötade om honom typ hela tiden, sedan kände dom också Noomies kära ex.. haha . Ja, lite kul var det allt. Har inte lagt in bilderna ifrån kvällen på datorn än, men orkar inte lägga in dom här nu iaf, kanske gör det sen beror på , men lägger in dom på bdb för dom iaf för er som vill se ;) haha. Nej nu ska jag ta två till värktabletter och sova , så får la jag se om det bli knippla ikväll igen, mår jag som jag mår nu så blir det la tyvärr inte det :( Och till alla som vill ha kontakt med mig idag så finns jag på hem telefonen, mobilen är död och har ingen ork till att ladda den.

ha det bra alla <3
Igår lämnde jag Sofia vid centralen då hon skulle åka hem :/ Det är faktist tomt utan henne nu, fast också är det ju lite skönt att vara ensam nu, inte för att hon är jobbig eller något. Men ah har man någon boende hos en, än längre tid så är det ju skönt att vara ensam sen ^^ Men jag saknar henne !



Hejdå <3

Efter att ha lämnar Sofia igår så åkte jag och Noomie hem, sen slappade jag ett tag sedan ringde Putte och ville låna min moppe så jag träffade han och tog en cigg, sen nördade jag mig framför datan hur länge som helst. Vid halv 6 tiden kom Putte tebax med moppen, så satte vi oss och kollade barnpogram tyll typ halv 7 då jag gick hem till noomie och kollade på en film som hette Fanny games , riktigt dålig film haha . Sen gick jag hem och käka lite åh sen tebax igen och kollade på en till film, och denna handlade om bermudatriangeln , den var ganska långtråkig men intresant. Mkt mer gjorde vi inte, satte oss i husvagnen och tjötade lite sen gick alla hem till sig och nördade datan, sedan sängen :)
Orkade inte skriva något i bloggen igår så skriver om gårdagen idag ist :)

Jag och Sofia var fruktavsärt trötta så vi gick upp vid 1 tiden, haha! Sen låg vi bara och slappade fram tills typ halv 6 tiden då henke kom förbi =) Efter en stund kom också Putte och Malle förbi för att göra oss sälskap ;P Noomie solade men kom hit vid halv 7 eller något när hon var klar. Så satt vi här ett tag och tjötade sen bestämmade vi oss för att åka ner till Pinan för att köpa pizza, Sofia är helt galen i pizzan så hon ville ha den idag också ;P Så det blev pizza idag också, så nu får jag änna sluta äta sån mat. Noomie tror ju att jag kommer bli fet om jag fortsätter äta sådär , så är la bäst att sluta haha. Sedan åkte vi en sväng med mopparna för att kolla på alla fula konferensare :D haha. Sen åkte vi hem till mig igen och bestämmade att vi skulle cpa med alla konferensare på natten ;P haha! Vid 10 tiden åkte vi till konferenstältet och kollade läget :P vi mötte också upp , Oliwia, Pontus, Pontus lille bror, Henke, Therese och Julia vi tältet =)

några bilder ifrån tältet :)



Det blev änna lite drag i tältet idag, dom körde ; kom igen lena med Håkan och alla blev helt galna :D haha.
Men typ efter det så begav vi oss hemåt, men hem kom vi aldrig. Vi åkte till betel och jag har faktist ingen aning varför och det regnade :/ vi mötte också annie panni där och stog och tjötade en stund. Sen efter vi stått där en ganska lång stund så begav vi oss hem till slut endå, vi skulle se film men det blev ändrade plander och jag, Noomie, Sofia, Putte, Malle och Henke bestämmde oss för att trotts allt cpa med konferensarna så vi tog ägg med oss och körde med mopparna :D

såhär coola var vi ;D



G A N G S T E R

Haha, det va riktigt jävla kul , men efter att ha kastat på husvagnar och tält så bestämmde vi oss för att ägga någon i huvudet, men tyvärr blev det inte så lyckat det kom i henne luva ist :( haha . men vi hade iaf jävligt kul ! Sista kvällen med sofia måste man ju göra något som hon kommer minnas ;) och detta kommer hon garanterat minnas :D Efter att ha fått slut på ägg så ville alla hem, så vi gick hem. Jag, Sofia och Noomie skulle sova i husvagenen, sista natten för sofia :( Just när alla kommit in och satt sig skönt, så hör vi hur det börjar ös regna och det slutar inte regna och det regna fan inte lite asså! shit , men det gick tillslut att somna. Men när vi vaknade regnade det fortfrande och det var kallt i husvagen så vi gick in så fort vi orkade och käkade. Och nu sitter jag här framför datan och sofia sitter och kollar barnpogram, haha det har vi nördat alla dagar hon varit här :D Men sånt för man göra ibland (A) haha . Nej nu ska jag fixa mig och sen åka in till staden Göteborg för att lämna Sofia :( <3 Ikväll vet jag inte vad som händer, regnar det såhär mkt så blir det väl bara sitta och slappa och kolla film, annars blir det nog till att cpa med alla idag också :D wiiee ! haha så jag hoppas att det slutar regna. Om någon har några planer om vad man kan göra idag så hör av er :)

ha det bra alla <3
Igår Fyllde Therese 16 år :D stor grattis till henne ! Jag och Sofia vakande vid 11 tiden av att det va grymt varmt så vi gick in i huset. Sedan gick vi ner till badet med Therese och Noomie och det var fullt av konferensare och dom hade snott våran plats :( Väl nere så blev det typ molnigt med en gång fast vi var kvar där till 2 tiden typ sen gick vi hem och efter ett tag började det ös regna och blixtra så vi fick sitta inne på mitt rum och tråka åh vara lite halvt rädda (A) Putte gjorde oss sälskap och efter ett tag kom Noomie också. Sen skulle Putte hem till hans kompis Sofia och Noomie skulle hem och fixa sig, för efter många om och men blev det till att dricka tillsut endå, haha. Så Henke kom förbi och satt och gjorde oss sälskap medans vi fixade oss. Sedan gick vi ut i husvagen som blev våran räddning inför kvällen, annars hade vi bara suttit och tråkat, men sån tur att jag har den :D

några bilder ifrån kvällen :)



   Henke och Sofia        Noomie och Jocke        Annie och Therése


               Jesper och Janni

Efter ett tag försvann mer och mer folk :P Och sen var det bara jag, Sofia, Therése och Noomie. Måste också påpeka att det blev 1-1 i matchen Blåvitt - Helsingborg. Synd att dom inte vann, men det var bra endå. Såg dessvärre inte matchen men det var nog en bra match får vi hoppas :D haha trotts att jag bara vet resultatet. Sen bestämmde vi oss för att åka över till Öckerö för att köpa bullar på Alexes vid 3 tiden, mkt mkt gott och det har enna blivit som en vane sak, något man måste göra :P haha. Sen fanns det andra som var riktigt jävla fulla och andra som var trötta, jag och Sofia låg nog på trött hållet för ingen av oss var sådär jätte fulla. Sen hade vi ju då Noomie och Therése som båda två var riktigt fulla men Therése slår ju iaf allt, haha shit har inte sätt henne så full på riktigt länge ! Noomie var mest tjötigt full och pratade hela tiden, haha lilla gumman :) Väl framme vid Alexes efter att ha trott att Therése och Noomie skulle köra in i något med moppen, mötte vi Putte och Sofia.B så många andra var det inte där, haha det brukar typ vara runt 100 pers utanför där, men ikväll var det kanske 7 st konferensare , sen var det bara vi, Putte och Sofia.B sedan kom också två andra Ö-bor. Haha riktigt mobbat, vi hade sagt till sofia att det alltid var så himla massa folk där, så var det bara vi haha lite pinsamt. Putte och Sofia.B var också riktigt fulla dom hade drukigt 3 flaskor vin och en flaska sprit, haha riktigt lyckat.
Efter en god bulle åkte vi hem till Husvagenen och sov, det blev jag, Sofia och Noomie som sov där denna natten =)
Riktigt skönt var det att få komma i säng vid 4 tiden :)

ha det bra alla <3
Jag och Sofia slappade typ hela dagen igår fram till typ 3 eller något sen gick vi hem till Noomie och satt och tjötade en stund och efter ett tag kom Therese också dit. Sedan ville Henke träffas och ta en cigg och då blev det också en sväng med mopparna, riktigt tråligt egentligen :P haha. Sen åkte vi hem och träffade Annie som hade varit utomlands i två veckor, hon var skit brun !  Vill också åkte iväg :( Efter att vi hade varit där begav vi oss hem till Putte för Therese skulle hämta något, sen hängde han på hem till mig där vi bestämmde oss för att köpa pizza som jag hade lovat Sofia :) Så hon blev glad, haha. Vi väntade på att ungdomsmötet skulle börja , haha inte för att någon av oss är kristna liksom så att vi vill gå dit för att be och sånt utan för att det är kul att se på alla ;P haha. Så under tiden vi väntade på att det skulle börja så kollade vi på änglagård, dom sände både 1; an och 2; an. Jocke kom också förbi en stund, han skulle säga godnatt till Noomie =) gulligt ! Sen blev klockan 21:45 och vi begav oss till tältet, HAHA riktigt kul var det, fan har nog aldrig skrattat så mkt på länge asså ^^ Sofia tyckte också det va roligt där inne, haha så det va ju bra. Sedan åkte vi mest runt lite och sen grattulerade vi Therese som fyllde år :D Åh då kom regnet så det blev att köra fort hem till husvagen, Noomie, Therese och Putte hängde också med. Så satt vi där och tjötade typ till 01:00 eller något sen blev jag och Sofia för trött ;P Så vi fick be dom andra gå. Sen sov vi gött :D Fast morgonen var ju inte lika god att vakna upp på iaf, fyfan va varmt det va trodde fan jag skulle dö så vi typ gick hur fort som helst in till mig och la oss i sängen och kollade TV. Dagen vet jag inte ritkigt hur den ser ut än så länge, kanske blir att gå ner till badet om vi orkar annars sitter vi väl här och slappar. Både jag och Sofia är grymt trötta ^^ haha . Ikväll ska vi ju fira Therese iaf <3 synd bara att det är brist på dricka , men får la försöka fixa det på något sätt =) Nej nu börjar det något bra på tv ser jag så nu ska jag lägga mig i sängen xD

ha det bra alla <3
Det va en mkt varm natt i husvagen och vi fick även sälskap av Malle, Therese och Putte mitt i natten, då dom hade kommit hem ifrån Björkö och var duktigt fulla. Men Putte och Malle gick typ lika snabbat igen, men då har vi då lilla Therese som är riktigt bra på att tjöta när hon är full :P haha , lilla gumman :) Vi vaknade typ vid 11 någon gång, sen gick vi in vid 12 och käkade och sådär. Sen kom Henke och rökte med oss och nu sitter han och Sofia som världens spel nördar med sina mobiler ^^ ikväll händer det nog inte så jätte mkt , har lovat Sofia att vi ska köpa pizza iaf sen blir det väl till att slappa :) Ska ju fira Therese imorgon som fyller 16 år :D<3 Nej nu ska jag prata lite med dom som är här ;P skiver mer ikväll :D

ha det bra alla <3
Efter att ha mött upp sofia så tog vi bussen hem, fyfan ! Det va verkligen inget roligt ska jag säga , stå upp på en varm jävla svättig buss med hur massa folk som helst , usch ! Då är man fan glad att man har färja ibland ;P Sen när vi väl kom hem så var vi hur varma som helst så vi gick ner till jungfruviken där Noomie och Therese var och solade åh bada. Sofia som kommer ifrån staden, haha ! Hade aldrig sätt en krabba irl så jag skulle vara snäll och visa henne en riktig krabba :P när jag väl fått upp en snubblar jag i vattnet och skär upp tån. Vilket jag inte märker förens jag kommit upp och Therese ser att det är blod i hela skon. Och jag som HATAR blod börjar må skit dåligt , vi går ner till havet för att skölja men det kommer bara hur massa blod som helst , till min räddning kommer min morbror och hjälper till och Noomies mamma bidrar med plåster. Efter en stund känner jag att jag mår hur illa som helst och spyr =( Hade inte käkat på hela dagen så vi gick hem till mig för att käka. När jag mådde bättre gick vi hem till Putte och tog en cigg och sen vidare till Golfen med och köppte glass :D Therese och Malle gjorde oss också sälskap, men det blev ingen glass för min del. Sen åkte vi runt på mopparna och kollade på alla konferensare , haha ! Sedan ringde mamma och sa att det va mat så då gick jag och sofia hem och käkade, sen orkade vi inte göra så mkt , Therese , Putte och Malle vill att vi skulle med till Björkö dagen , men vi kände inte riktigt för det så förskte få dom att stanna, men nejdå det ville dom inte :P Så det blev att gå ut och gå lite sen hem till Noomie för att prata lite, mkt trevligt :) Och nu sitter vi här framför datorn och tråkar ;P haha ska snart gå ut och lägga oss i husvagen som vi ska sova i som små konferensare :D haha . Hittar ni på något kul imorgon så hör av er för nu är det slut på tråkandet, hoppas jag :D

ha det bra alla <3
Gårdagens kväll blev riktigt lyckad trotts att Linnea tyvärr inte vann :/ Men hon var grymt duktig :D
 
Linnea sjunger på scen

Det var många duktiga med detta året och det var en ny grej dom hade tagit med, att publiken fick rösta vilket var ganska dåligt eftersom det va några ifrån Hönö med och dom fick liksom över 100 röster. Så det var ju liksom ganska självklart att dom skulle gå vidare. Det var också dom som vann första priset. I år stannade vi kvar tills allt var slut, det va enna gött när det endå va så fint vädre lite lång tråkigt bara, men men det är ju bara en gång om året så man får ju offra sig ibland, haha. Nej det va mycket trevligt.  När det va slut bar det av hem till Putte där Henke, Malle, Oliwia, Therese och Putte var. Senare på kvällen kom också Linnea , Allie och Johannna. Men jag blev inte så lång varig eftersom jag skulle upp tidigt och åka in till stan och hämta upp sofia :)

Vilket jag nu sitter och väntar på ;P Ska städa lite också sen ska syrran köra in mig till stan och så jag möta upp sofia där , men ser verkligen inte fram i mot buss resan hem i detta jävla vädre. Usch det är ingen höjdare att åka buss när det är så här varmt. Men kan ju inte skit i lilla fia , haha . Skulle ju vara lite elkat. Nej nu ska jag fixa det sista sen ska jag åka in och hämta henne. Ikväll händer nog inte så mkt , dom flesta ska nog dricka men pratade med Henke förut så ska nog hälsa på han och Oliwia när dom är barnvakter och ta en cigg och tjöta :) sen får vi la se va Sofia är sugen på att göra :D
Skriver mer ikväll om hur dagen/kvällen har varit

ha det bra alla <3
Efter gårdagen blev man ganska solbränd och det gjorde natten inte bättre, vakande flera gånger för att det gjorde så ont att ligga på ryggen och när jag skulle vända mig på mage gjorde det lika ont, fick ta aloevera typ hela tiden så att det skulle gå och somna en stund. Idag är det talangjakten på golfen och Linnea ska vara med så fick gå upp tidigt idag för att hinna med allt, fast vaknade faktist av mig själv vid 10 tiden. Syrran ringde också och medelade att dom hade fått lägenheten, mycket roligt för dom :D Sen ringde Putte och ville låna min moppe till sjukgymnasten som han skulle till klockan 11, även han hade brännt sig och hade jätte ont, stackarn ! Åkte och hämtade honom och tog en cigg sen åkte han iväg med moppen, så nu sitter jag här. Är så jävla trött så jag skulle lätt kunna sova några timmar till, men det har jag inte tid till. Linnea skulle komma ut vid 12 och sen säga vilka tiden hon skulle öva så ska jag och några polare ner och kolla sen blir det till att gå hem och fixa sig sen ner vid 7 tiden igen. Pratade också med Sofia igår och bestämmde tid och sådär, så nu är det bestämmt att hon kommer imorgon vid 1 tiden ungefär så ska åka in till stan och hämta henne då. Så imorgon får man sätta klockan ;P Nej nu måste jag sätta igång att städa som jag lovat mamma eftersom sofia ska komma, haha. Kanske inte är så trevligt om det ser ut som det gör nu, när hon kommer. Sen blir det till att fixa iordning sig. Ikväll vet jag inte riktigt va som händer efter talangjakten, får väl se och hoppas på att det blir lyckat. Kanske blir att dricka lite och grilla eller något liknade. Hoppas på en lyckad kväll iaf =)

ha det bra alla <3


Elin var ute på hönö sommaren 2007 och var med i en talang tävling med låten
- Så många gånger, hon kom delad 3; a. Här får ni se det live :D
Det är Lite dåligt filmat ibland, men låten är grymt bra så det gör ej så mkt
Låten finns att ladda ner på; www.shorty-music.com
Fint väder tycker vi om , synd bara att man är så stressad hela tiden och inte hinner göra det man egentligen ska, fast har man sommar lov så har man ;P haha. Trodde aldrig att det skulle bli fint vädre, hade trott att det skulle bli som sommaren 2007 men nu visar det ju att spåkvinnor faktist kan ha fel :P haha . Eftersom det va en spåkvinna eller va det nu heter , som hade sätt att det skulle bli lika dåligt väder som förra.
Så det är bara till att hoppas att det fina vädret håller i sig :)


Idag vaknade jag vid samma tid som jag brukar göra nu för tiden, runt 10. Lagom tid att gå upp tycker jag ;P haha ! Så ringde Putte och sen gick vi ner och la oss vid stranden :D Vid 1 tiden typ kom Noomie och Jocke förbi och alla kände sig typ turister med var sin sol stol , haha. Jag och Putte hade även med oss lufft maddraser, grymt sköna att ligga på :D Noomie och Jocke gick hem vid 3 tiden för att Noomie skulle till Grötö med sitt jobb. Men då kom Malle ner ist med goda jordgubbar, haha som var mögliga ^^ usch ! Så nu kom jag hem, efter att ha legat där hela dagen, ska se va alla andra göra idag tänke jag. För efter att ha leggat där nere hela dagen så blir man grymt trött så ikväll blir det väl slappa och se film som vanligt. Talang jakten är ju imorgon så då måste jag upp tidigt, eftersom jag ska se när Linnea tränar. Alla får hålla tummarna för Linnea nu :D Sen på lördagen kommer Sofia hit också, så det blir nog till att städa rummet idag ist ;P haha, grymt tråkigt! sen börjar ju konferensveckan nästa vecka också, fast det börjar väl komma folk redan nu. Shit mkt som händer nu och nästa helg är det knippla hamnfest två dagar irad sen helgen efter det kommer Nationalteatern till golfen så då blir det att gå dit och kolla på dom. Haha det märks att det är sommar nu , fullt upp hela tiden. Sen pratade jag med syrran också, trodde ju att jag skulle börja med hennes jobb denna söndagen, men det va ju som tur va nästa igen det börjar, så då slipper jag tänka på det :D Nej nu får jag nog ta mig en dusch, salltvatten i håret är ingen hitt, Hahah sen blir det väl städa rummet sen blir det nog att sätta på en film och lägga sig i sängen, haha någon mer än jag som tror att jag kommer somna ? ;P

Ha det fint alla <3
Idag vaknade jag grymt tidigt för att vara jag :D haha stolt över mig själv ^^ till och med Noomie blev nog förvånad när hon äntligen kom in på msn , ringde även och väckte Putte. Så vi fick honom med oss ner till badet också, alla andra tycker ju om att sova bort dagarna har vi märkt ;P Men runt 1 eller något kom iaf Malle ner sen nån timme senare kom också Therese och Jokce, sen vi där nere tills klockan 4 typ. Måste även påpeka att vi fick sälskap av en säl :O haha




ja , det ser mest ut som en sten i vattnet , men det är en säl :P haha


Malle, Putte, Noomie , Jocke och liggandes Therese :)

Senare gick jag hem till Noomie och kollade på den nya Narnia filmen med Noomie och Jocke, Haha men alla tre somnade ^^ men såg endå ganska mkt, i alla fall jag och Jocke. Noomie tyckte det va lika bra att fortsätta sova. Den var hyffsat bra, men vill nog sen den igen haha , eftersom jag missade en del. Sen så pratade jag med Therese så ville hon och Beckan komma över en stund och då passade jag på att fråga om Beckan kunde klippa mig, vilket mitt hår verkligen behövde efter slingorna, så det gjorde hon :) Det blev ganska kort , men det behövdes ^^

Resultat


- tyvärr har jag ingen innan bild, men dom som känner mig vet ju hur det såg ut innan :)

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla Sex and the city som tydligen börjat gå igen :)
Imorgon hoppas vi på massa sol :D

ha det fint allihopa <3
Ja dagen blev ganska lyckad :D hehe , typ den mest lyckade dagen sen sommarlovet började iaf ( med tanke på att solen tittade fram idag ) så jag spenderade den i jungfruviken med domma snyggingarna

                          therese, noomie , putte och malle

                                                                 Therese, Noomie, Putte och Malle

Det var riktigt skönt att bara ligga och slappa där nere :P Kändes som första riktiga dagen på sommarlovet , alla andra dagar har det bara regnat och varit tråkigt :/ riktigt dåligt ! men nu börjar det bli bättre :D haha. Sen gick jag hem till farmor och klippte gräset, var inte så jobbigt som jag hade trott haha ! Och pengar är ju aldrig fel att få heller ;) haha. Sen var det ett väldigt velande om vad vi skulle göra , eller iaf jag Therese och Noomie. Men vi beslutade oss till sist att bara slappa och kolla på film, vi kollade på en ganska dålig film. Kommer inte ihåg va den heter, men den var helt cp haha ! Noomie hade ju också köppt en ny säng, mkt skön måste jag påpeka :D Nej jag hade tänkt att gå upp tidigt imorgon för att det ska vara jätte fint väder så får la sätta på en film och lägga mig i sängen :)

ha det fint alla
Idag när jag vaknde var det riktigt fint väder, vilket var efterlängtat :D Fast det konstiga är att trotts det var så fint vädre så orkade jag endå inte gå ut ;P Så jag ringde Noomie ist och hon var pigg som vanligt och berättade att hon hade varit ute och gått nu på morgonen och satt nu i solen. Sen bestämmde vi , eller ah det var nog mest Noomie som ville gå ner till badet och jag som inte äns var riktigt vaken var inte sådär jätte på :P men det blir väll kanske till att gå ner en stund lite senare. Sen pratade jag också med Sofia och nu är det nästan helt säkert att hon kommer den 5 te. Gud det va sjukt längesen vi sågs nu , typ i november sist tror jag. Så det ska bli riktigt kul att träffa henne igen :D Sen har jag lovat farmor att klippa gräset hos henne :/ vilket jag nu inte ser fram imot ! Och sen på söndag ska jag in och städa för syrran och det ska jag göra nu i 4 veckor, riktigt jävla segt egentligen. Men har man inget riktigt sommar jobb får man fixa sig små jobb (A) haha.

har inget att skriva, så jag kan ju betätta om resten av kvällen igår ist :D
planerna blev inte alls som tänkt ;P haha. Efter Janni hade kommit hit så beslutade vi oss för att cykla hem till Henke :) Therese hängde också med. När vi kom dit så va Malle redan där, så vi satt och tjötade lite och kollade tv. Sen kom Janni på att hon var jätte hungrig så hon och Malle åkte och tog ut pengar, samtidigt som Beckan kom. Henke och Beckan stannade kvar hemma hos Henke, men jag och Therese åkte ner till Golfen där vi mötte upp Janni och Malle. Janni käkade sen åkte Janni och Malle hem , eller båda skulle hem så skulle egentligen jag och Therese åka hem till henke men på vägen fick vi synd på Puttes föräldrar i bilen. Så vi svängde av och åkte in till Putte som låg och sov, haha. Han, Therese och Pontus hade dygnat så han var ganska trött, men det hjälpt inte vi knackade på fönstrest så han vaknade sen gick vi in och jag tog kort så han blev hur grinig som helst, haha. Sen iaf så skulle vi till Pontus och Putte hade äntligen gått upp och gjort iordning sig, så fick han reda på att vi cyklade så då blev han grinig och ville inte följa med. Så jag och Therese åkte hem till Pontus själva. Sen kom Beckan och Henke men dom åkte typ lika snabbt och senare på kvällen kom Putte och Malle då hade putte blivit lite gladare så satt vi där och chillade fram till klockan 2 typ, sen blev det hem och sova :)

Nej nu får la Noomie panik av att sitta inne så får väl ta och ringa henne och kolla hur det blir idag :) skriver senare om hur det blev ;)

Ha det fint alla