Bästa låten



Lätt bästa låten just nu, går inte att sluta lyssna på den så jävla fin !
Alla har blivit så förbannat tråkiga nu för tiden, ingen som vill hitta på något nu för tiden juh? :S Vart tog folket som älskade att åka in till stan vägen? Nu när för en gång skull jag vill in och har pengar och tid så vill ingen annan med in :( buhu ! Har hittat massa snygga kläder som jag vill köpa och ska köpa om dom nu finns i butiken då, hemsidan går ju aldrig att lita på riktigt ;) Nej nu ska jag fortsätta leta efter någon som vill följa med in till stan imorgon och kanske se en bio sen på kvällen? Om någon blir sugen kan dom ju alltid höra av sig ;)

ha det bra alla <3
Igår kom William hit och satt fixade äntligen datan, så ah igår höll han iaf vad han lovade :) tack så mkt för hjälpen ! Sen ska han få låna min dator också, haha fast vet ej riktigt om jag kommer klara mig utan den i en hel dag :( Men nu är den fixad och går sjukt bra och allt sånt så det är ju bra! Annars igår gjorde jag inte alls mycket var duktig och var ute och gick med Putte som har börjat bli en vana nu ;) Var även ute en stund med Jocke och Noomie också, så igår va jag riktigt duktig! Åh för ovanlighetens skull kändes gårdagen som en riktigt bra dag. Nej nu ska jag fixa iordning mig sen ska jag gå hem till Noomie och leka med henne och Jocke, ingen skola idag eller haha jo det är det väl egentligen men jag och Noomie har redan gjort det dom ska göra så hur onödigt är det inte att komma ? jo ganska onödigt tycker vi :D haha

ha det bra alla <3

Ja ni som vet att jag tjötat om att få fixat min data så ah det äntligen bli av nu.. wiie! Fast men vet ju aldrig med William (som ska fixa den) men ah det verkar 99% säkert idag iaf.. Han har ju lovat nu i drygt 2 veckor och sagt att han ska göra det sen i söndags men det har alltid kommit upp massa annat och han sa att han skulle vara här vid 5 men ah han och tider har jag börjat inse inte är hans starka sida, eftersom klockan nu är 17:40. Men hoppas iaf han dyker upp, måste tilllägga att jag och Noomie gick brevid Håkan Hällström idag också, haha inte för att någon av oss egentligen tycker om honom men det va coolt för dom filmade smatidigt som han gick brevid oss så vem vet vi kanske är med på hans musikvideo eller liknande :D ganska coolt iof , haha ! Sen såg vi också David ifrån andra avenyn och nu ska jag få min data fixad :D herregud denna dagen va änna en bra dag :) Träffade också dom ifrån gammal klassen idag, grymt kul ! sen var vi över på Therese och Malins skola, men träffade dessvärre inte Malin för den lilla slarven inte hade med sin telefon :/ men vi träffade Therese i sina fin fin kock kläder :D och Mela som snällt visade oss runt <3 Nej nu ska jag ta något att käka innan William förhoppingsvis kommer och fixar datan, sen blir det ut och gå med Putte som vanligt nu ;) haha så duktiga som vi har varit , ute och gått varje dag sen i söndags nu tror jag :D grattis till oss (Y)

ha det bra alla <3

Efter att ha gått knappt två veckor i skolan har jag redan börjat bli skoltrött :/ åh det är ju kanske inte alls bra med tanke på att skolan just har börjat. Var hemma ifrån skolan idag, för egentligen skulle vi varit lediga men natuligtvis så lägger dom in en lektion idag men jag hade ingen ork till att gå dit idag. Men det var ett undantag och ska inte hända igen! Nu ska jag börja käka nyttigt också eller nyttigare än vad jag är van vid åtminstånde, för att se om det hjälper för att må bättre. William som lovat nu flera gånger att han ska fixa datan har ännu inte gjort det, men har sagt att han ska göra det idag.. så vi får väl se om han håller vad han lovar denna gången. För nu är min data verkligen ett stort kaos :/ nej nu har jag laddat ner lite filmer som jag ska ta och titta på :)

ha det bra alla <3

Ja nu har skolan böjat på lite mer alvar känner man och om man gemför med att gå eftermiddag som jag gick innan, där jag började vid 13:00 typ varje dag och fick gå upp vid 10:00 tiden medans jag nu får ist gå upp vid 06:00 och kommer hem vid 13:00 när jag egentligen är van vid att åka in till skolan. Jag har inte riktigt fått in mina rytiner än och det kommer nog ta ett tag innan jag får in dom också , haha! Igår va jag så trött så när jag kom  hem somnade jag åh när jag vaknade trodde jag att jag att ja hade sovit hela tiden och inte varit i skolan så att jag hade missat skolan, så jag slänge mig efter telefonen och ringe Noomie som vanligtvis inte var hemma :/ men efter en stund kom jag på att jag redan hade varit i skolan och att hade somnat efter skolan, haha! Sen har jag fått en konstlig svulnad på min hand :'( jag har blivit biten av något och det har svulnat upp så handen ser typ dubbelt så stor ut och det kliar as mkt , buhu !
nej nu ska jag ta mig något att käka sen får jag göra iording mig åh sedan åka in till en lektion och sen hem :P haha
känns rätt onödigt , men ska få böcker så måste + att jag är ledig hela dagen imorgon :D ska bli riktigt skönt att få sova ut

ha det bra alla <3
usch .. haha måste bara börja med att idag mår jag fan inte bra! och snart kommer william hit och ska fixa min data, sen kommer mamma och hon är nog inte för glad på mig idag skulle jag tro.. vaknade tidigt idag och städa bort det sista ifrån igår så nu ser la det någolunda ut , inget förstört iaf som tur va. Nej detta va nog första och sista gången jag hade fest där "alla" fick komma iaf , haha för man märkte verkligen att alla kom :O I början var det hur lugnt som helst, jag, Therese, Malle, Beckan, Elin och Annie satt och sjöng sing star och drack lite smått :) Sen kom det några sen några till och sen va nog hela huset typ fullt :O haha och jag kände inte äns hälften av alla dom som var här.. Men ja vissa hade nog ganska roligt andra mindre roligt, men fan va folk det kom iaf.. Men bor man på en ö så gör man :( nej nu ska jag sova eller något känns inte som om jag sovit något i natt , fast det är la kanske inte så konstigt när två killar kom hit mitt i natten och satt och tjötade på mig, Therese och Oliwia att köra klä poker .. haha lite smått kul ^^ åh alla får hålla tummarna för att william lyckas fixa min data så att jag kan vara inne på den nu är den fan segare än någonsin :/ buhu !

ha det bra alla <3
okej nu är det så att mitt liv är förstört typ, fyfan min kamera har gått sönder och den är fan mitt allt! haha nej inte för att gå till överdrift, men vafan ikväll ska jag ha stort party och så gick kameran sönder igår :'( detta suger riktigt mycket! Igår var jag med Jocke och Noomie mest vi var hemma hos Jocke åh satt och drack han gjorde en massa goda drinkar till både mig och Noomie, haha gott gott ! Men om jag ska vara ärlig fick jag nog lite för mycket av det goda kanske (A) haha! Sen gick vi hem till Jesper en stund, sen vidare till golfen och sen till Lisen =) det va trevligt satt och pratade och träffade både Lisen och Mela som jag inte träffat på ganska länge känns det som :( så det va trevligt. Får väl se hur det blir ikväll nu.. men det e ju bara att hoppas på att blir som planerat, mycket folk och mycket fylla :D haha. Nej nu ska jag käka sen ska jah ta en promenad med Oliwia som ska ut och gå med hennes lilla kusin Nova =)

ha det bra alla <3
Gött att man är ledig idag :D haha , på schemat står det media och matte åh eftersom vi är klara med halva media kursen säger vi hejdå ses till våran och matten är vi också klara med halva , fast dom lektionerna var vi endå tvunga och gå på , haha men idag känndes bara onödigt att gå dit eftersom dom ska göra ett test och kolla vart dom ligger ^^ så idag är jag hemma :D och planerna för dagen är att få med noomie att gå ut och gå med mig ist för hennes mamma, sen städa mitt rum ( noga ) uppdatera bdb och försöka fixa till bloggen lite ;) sen blir det att åka in till nrdj in the park på liseberg och hoppas på att det blir trevligt! innan det ska vi nog sitta hemma hos Noomies pojkvän och dricka lite innan :) trevligt trevligt ^^ Åh imorgon blir det bästa dagen !! längtar som fan och glöm inte att ALLA ska komma !

ha det bra alla <3
Ja nu börjar bloggen äntligen likna något :D Emelie som är så snäll håller på att hjälpa mig att fixa till den , stort tack till dig ! juste nu känns det som om klockan är typ 8 på kvällen och den är inte äns 3 .. haha fyfan va jag är trött har gått upp halv 7 nu två dagar i rad shit , fattar inte hur jag ska kunna palla ett helt år :P haha men man vänjer sig väll hoppas jag :D
Idag i skolan var det ganska soft, gjorde inte så mkt .. vi intejuvade varan ( som jag och Noomie redan har gjort ) så det känns en aningen onödigt att göra det igen när vi liksom redan har betyg :/ men men .. började prata mer med en del idag. En tjej som heter Sanna verkar hur trevlig som helst :) sen var vi lite med , mallace ( vet ej hur dt stavas ) en som heter julia och en annan tjej som heter malissa. Åh som verkar helt okej :) så dt blir säkert bra , men stör sig som fan på dom två fjortisarna elin och "lina" har varit jätte jobbiga :/ haha .. nej nu ska jag se om det finns något att äta sen blir det nog sängen.

ha det bra alla <3
Ja nya klassen var väll kanske ingen hitt om man säger så :/ full med emo och massa töntar typ både jag och Noomie kan ju säga att vi saknar våran gammla klass :( det är bara jag och Noomie som blivit förflyttade, alla andra ifrån gammla klassen går kvar i den vanliga klassen med samma mentor och 4-5 nya elever kanske. Jag vill tillbaka till den gammla klassen, men endå inte! Killarna i den var väll kanske inte dom lugnaste om man säger så åh nu när vi äntligen kommit bort från dom vill man tillbaka till sin vanliga klass :/ hmm .. hoppas det blir bättre med nya klassen imorgon! Det är inte lite folk heller 27 pers ska vi gå i denna klassen , haha i förra var vi knappt 20 :P Jaja men så är det med förändringar, dom nya mentorerna verkar snälla iaf och både jag och Noomie kommer få ett lite spciellt schema eftersom vi redan gått ett er och läst klart några kurser.. så vi får la se hur det blir. Bara att hoppas på det bästa.. och jag som slutade röka igår , haha jag kunde inte hålla mig länge tyvärr :( började idag igen .. men nu har jag bestämmt mig att det ska bli det nya nyårslöfftet ist :) får väll hoppas att jag håller det detta året, hade nämligen det förra året också , haha och det gick ju inte alls bra eftersom jag fortfrande inte slutat xD
Nej nu ska therese komma hit och hämta lite saker och lämna :P

ha det bra alla <3

Vakande för lite mer än en halvtimma sen, alltså lite innan 6 och har inte fått mycket sömn under natten känns det som.. vaknat var och varannan timme och det är ganska jobbigt när man ska upp till skolan :/ Men nu är jag uppe iaf hyffsat pigg, har just käkat ska fixa mig sen åka iväg vid 5 över halv 8 och träffa nya klassen idag. Igentligen började skolan igår men då hade vi bara upprop och man fick skriva in sig och sådär så jag sket i det , haha . Eller det va nog mest för att jag skulle få gå själv (A) men igår kom min älsklings Noomie hem , neger som hon va :P haha ! <3 nej men nu måste jag nog fixa mig för om jag försover mig , haha vilket jag inte kan göra  eftersom jag är uppe :D men om jag sitter här vid datan hela tiden lär jag inte hinna och då vet jag en som inte blir så jätte glad på mig :P haha

ha det bra alla <3

Jag har hafft en del problem med bloggen df har jag varit ganska dålig på att uppdatera, eller rättare sagt har jag inte kunnat uppdatera pga att mitt lösenord inte har funkat och när jag ist bytt så har det endå inte funkat :/ men nu äntligen så funkar det :D så ska väll ta och berätta vad som hänt under veckan.

Helda denna veckan som har varit har det vara göteborgs kulturkalas och jag var inne i onsdags, torsdags och lördags.
I onsdags var det ganska misslyckat :P haha inte alls speciellt kul men både torsdagen och lördagen var något extra som man sent kommer glömma ;) I torsdags fick jag se takida , grymt kul :D Och i lördags var vi inne på mix megapol fett roligt ;) med Veronica och Putte , sen gick vi på en kina pub liknande sak och drack lite, haha ! sen blev det efterfest hos oliwia + en jävla massa tjaffs med allt och alla. åh ni kallar mig patetisk, till låt mig små le :) jaja iaf bortsett ifrån det så var det en jävligt lyckad lördag!

och så lite framåt..

idag - skolan börjar, noomie kommer hem <3 therese blir moster, till den sötaste lilla flickan :) grattis (Y)

imorgon - första dagen i skolan

fredag - nrdj in the park på liseberg

lördagensam hemma tills söndag vilket innebär party hos mig :D alla som dricker är välkommna ;)

ha det bra alla <3
ja borta bra men hemma är endå bäst , nu är jag hem kommen ifrån linköping där jag och noomie bodde hos våran älskade lilla Elin :) Det va mycket trevligt, träffade mycket nytt folk men också några gammla ansiketen som va roliga att få träffa igen :D

Måndagen :
Började med att jag gick upp vid 4 tiden och då hade jag inte kunnat sova alls mycket så jag gick upp , packade och fixade det sista sen åkte vi iväg vid halv 6 hemmifrån.. sen plockade vi upp min bror och min syrras pojkvän och åkte iväg. Pappa körde, dom har ett jobb i lkpg nu så vi passade på att åka med ;P och slippa den jävla bussen ! denna gången var vi också duktiga och hade med oss ÄKTA hönö kaka till dom nyfikna som ville smaka på det, dom kände ingen störra skilnad men vi som är uppväxta med ÄKTA hönö kaka känner ju skilnaden ;) haha ! Vi kom fram till Elin runt halv 1 någon gång då vi inte gjorde så jätte mkt , pratade käkade lite och slappade. Elin skulle jobba vid 4 tiden så hon va inte hemma så länge, jag och noomie slappade oss till kung fu panda filmen , som jag verkligen sätt fram imot att se men som inte nådde mina förväntingar ! fast jag såg den ju på engelska skulle tippa på att den e bättre på svenska, men det återstår ju att se! Vid 7 tiden kom Sofia och Carro förbi och hälsade på :) mycket trevligt! När Elin kom hem vid halv 10 gick vi vidrare till en som heter Jocke som just hade muckat så vi firade honom lite, där träffade vi också 3 tjejer .. två va trevliga men den 3dje tyckte jag inte om.. sen blev det promenad hem med en mycket full Lennie , inte lika trevligt kanske . haha ! sen blev det soffan.





Tisdagen:
Elin började jobba halv 7 så hon var inte hemma när vi vaknade, men det va därimot en mycket bakfull Lennie, haha som inte kom ihåg mycket ifrån gårdagen ! Idag bestämmde vi oss för att ta det halv lungt och dricka lite hemma hos elin.. men om det blev så lungt för vissas del vettufan , eller va säger du noomie? hahah ! Vi lärde också Elin , Jocke och Lennie ett nytt öl spel , wom och ett djur spel .. haha dom skrattade inget när vi skulle förklara asså ! haha men dom tyckte det va himla roligt så det sysselsatte vi oss med större delen av kvällen , eftersom att vi inte hade någon kortlek så fick vi ju göra något så man blev full endå :P Elin tog det lungt , hon skulle upp och jobba halv 7 idag också. Jag fick höra lite ifrån magnus uggla på liseberg ! haha grymt kul att höra , men blev grymt ledsen att jag inte va där fan :( haha och det gjorde inte saken bättre när alla va där utan jag :( buhu ! När klockan var nästan 3 så ville Lennie och Jocke ut på krogen så dom drog dit och vi andra la oss , eller ah noomie låg redan deckad då men .. haha ! sen kom dom tillbaka vid halv 6 fulla som fan och skek och hade sig så alla blev väl lite smått förbannade spc Ein som ville sova sin sista timme ! Dom berättade om ett par bögar dom hade träffat och jag vet inte allt va det va ! tillslut så blev det till att alla la sig och Elin fick gå och jobba :/ stackarn !




Onsdagen: Idag blev det till att sova länge efter lite sömn under natten pga av två fulla pojkar vid namn Lennie och Jocke, Fast Noomie som hade deckadt ganska tidigt dagen innan vaknade tidigt och låg och läste en bok när jag vaknade , haha då blev jag ganska förvånad :P ! Lennie och Jocke vakande vid två tiden och Elin kom hem inte långt efter och va på party humör ! Så Lennie och Jocke åkte hem och fixade sig och vi gjorde desamma, vid 5 tiden satt vi på pendeltåget ifrån lkpg till mjölby däifrån vidare med buss till Skänninge och så var vi framme vid marknade ! haha , vi gjorde tattos och åkte en grej på tivolitt och det va ta mig fan det versta jag gjort i hela mitt jävla liv ! fyfan va jag skek asså . haha ! Sen så hade förbannat otur hela kvällen också , först när Jocke och Lennie hade fått slut på öl och skulle fixa nya .. va dom dyra som fan tror det va 12 st för 200 eller något sånt , och så kommer väl polisen när alla tagit var sin öl och tar påsen och häller ut dom framför ögenen på oss .. haha alla får damp och går till en pub där i sätter oss , jag dricker ur ciderna som vi köppt fast vi inte fick dricka egentligen ( dom hade satt killar som skulle se ifall vi drack , för att vi inte va 18 ) så såg dom tydligen det och hällde ut dom också.. så blev vi utslängda så vi gick jag hade en öl kvar när vi tar upp den och börjar dricka tror ni inte samma jävla polser komma och säger att vi ska hälla ut den , hahah ! jävla cp asså sen mötte vi andra som skulle till en pub så vi hängde på och tror ni inte det e samma jävla pub ? haha fyfan för den kvällen asså ! sen blev det gick det inget tåg ifrån mjölby till lkpg så vi fick lifta för vi behövde två taxi bilar men dom kostade 700:- st .. nej säger bara fyfan för oflyt den kvällen asså! väl hemma i lkpg så mötte vi på samma bögar som Jocke och Lennie hade träffat dagen innan ! hahah .. och sen blev det efterfest men vid 6 eller något gick jag hem .. själv blev det för Noomie ville vara kvar , men Alex och en som hette Dennis va i Elins lägenhet så va inte själv iaf .. det blev nån film sen sov .. men blev väck inatt igen av Elin , Jocke och Noomie och dom kunde fan inte vara tysta :P haha iaf inte två av dom :P

Ja det har hänt en hel del sen jag skev i bloggen sist , har varit med familjen och släkten i smögen i 3 underbara dagar :) riktigt skönt ! sen har jag inte mått så bra som jag kanske kunnat så har varken hafft tid eller ork till att skriva här, men nu är allt bra igen :) Fredagskvällen blev riktigt lyckad och jag hade jätte roligt :D tack för alla som gjorde den kvällen lyckad <3 Imorgon åker jag och Noomie till lkpg, det innebär att vi bor hos Elin !!! wiie va jag längtar, känns som jätte längsen vi sågs nu , åh det va det ju också egentligen .. nästan ett halvår tror jag :S oj va tiden går ! Men det ska bli riktigt skönt att komma härifrån ett tag, så det ger mig tid att tänka och koppla av vilket jag inte riktigt kan göra här nu känner jag. Måtste bara säga att igår va jag och putte jätte duktiga :D vi var ute och gick i en och en halv timma , hur långt som helst :D det blir ett stort + för oss :D haha .. jag kommer sakna alla jätte mkt , ni vet vilka nu är och det betyder otroligt mycket att ni finns här för mig <3
men jag kommer hem på torsdag så då ses vi igen :) åh alla ni som ska på uggla utan mig får ha bajs kul !! FAN , va jag vill med :'( men ni får ringa mig och spela upp så jag hör tycker jag ! haha .

ha det bra alla <3