Utgång eller inte?

Godmorgon bloggen ♥

Vaknade för en timma sedan, men har prata med Noomie i telefon och försökt bestämma hur vi ska göra ikväll. Vi hade eller har planerat att vi ska ut ikväll, hon, jag, Malin och Putte. Men det har varit massa krongel hit och dit och nu har jag magkatarr också så vet inte hur jag gör riktigt. Vill ju gärna ut för det var riktigt längesen jag var ute, men det är ju inte roligt om man inte mår bra. Putte har snott, nej det har han inte. Han har fått låna medicin av mig för magkatarr så nu är mina slut och har inget mer recept och har ingen ork till att sitta på vårdcentralen och vänta just nu. Så ja, får se om det går över helt enkelt. Få lägga mig och vila så får vi väl se sen.

Vad har ni för planer för idag då?
Har suttit och testat mig själv lite nu på körkots teorin och det gick väl ganska bra måste jag säga. Fick 50 av 70, för första försöket på den fasen är jag riktigt nöjd. Men behöver ju 52 för att klara det på väg värket sen men då är det ju A, B, C och F fasen tillsammans så jag tror nog det ska gå ganska bra faktiskt. Har 19 gånger till att öva på fas F så det ska nog gå bra eller vad tror ni? Till A, B och C behövde jag 9 st för att klara och jag har 19 till en fast så det ska nog inte vara någon större svårighet att klara av :) Nä nu ska jag fortsätta plugga, tänkte jag skulle hinna med att träna idag också men känner att pluggande går före så får se. Ha det bra så länge, puss
Fick inte in ett ända tips på vad man kunde köpa till sin pojkvän på alla hjärtans dag, lite tråkigt. Så jag gör ett nytt försök med att få lite råd och tips? Inga tips är dumma, så tipsa på nu allt vad ni bara kan, det är ett tag kvar men 17 dagar går fort så alla ni som läser var nu snälla och hjälp mig lite :)


Läste just på Posh24 att dom ska lägga ner tv serien Ugly Betty, vad tycker ni om det? Någon som ser på den tv serien? Jag tittar ibland men dock följer jag den inte, men tycker det är tråkigt när dom lägger ner tv serier ändå. Vad tycker ni? In på Posh24 om ni vill läsa mer


En riktigt fin låt som jag tänkte dela med mig av till er, lyssna och njut !

Ja nu har jag köpt mig en av dom behårna jag visade igår, blev ju lite smått kär så det fick kosta lite extra. Brukar vanligtvis köpa typ på H&M men eftersom jag aldrig hittat någon vit snygg så fick bli denna och jag är super nöjd. Hoppas bara den är lika fin irl som på bilden, annars blir jag arg !

 


så snygg! Eller vad säger ni?

Väntar på att han ska komma hem på lunch, sen ska jag själv hem och göra mig lite mat. Sen blir det väl till att plugga så gott det går, är så trött på det nu haha. Men men, det får gå helt enkelt. Finns ju inte mycket men kan göra? Vill man ha betyg så får man ju bara sätta igång, så är det. Hade tänkt försöka hinna med att träna idag också eftersom det inte blev någon igår. Idag börjar den tidigare också det är bra för då slipper man missa så mycket på tv haha. Nä nu ska jag krypa ner i sängen igen och vänta tills gustav kommer hem!



Jag fick denna award av Alva

 

Den som får denna award ska göra på detta viset:
1. Lägg in awarden på din blogg.
2. Länka till personen du har fått den av.
3. Berätta 7 intressanta saker om dig själv!
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till!
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!

De personer som jag vill ska få denna award är:
Therése, Baso, Shorty, Elin, Stina, Jenny och Linnéa

Ja vad ska man göra? Har tittat på allt som jag missat nu och tänkte passa på att plugga lite också, men behöver lite hjälp ifrån gustav men eftersom han sover så får jag läsa i trafik boken ist, inte så himla roligt alltid men men vad ska man göra? Vill man få sig ett körtort någon gång så är det bara att plugga hårt, önska mig lycka till !
Nu ska jag ta på mig och strax åka hem till gustav, vi har bestämmt att ha lite mys dag idag ♥ Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det var längesen vi gjorde något bara vi nu tycker både han och jag. Han har haft fullt upp med jobb och sina kompisar nu det sista och jag med mitt pluggande och tränande, så det ända vi gjort tillsammans är typ sovit. Men ja, så blir det väl kanske inte vet jag. Nä nu har jag inte tid att sitta här, nu måste jag ta på mig. Hörs senare, ha det fint
Ja, har ingen aning om vad jag ska köpa på alla hjärtans dag till min pojkvän så tänkte fråna om ni har några förslag? Har kollar runt lite men hittar mest saker för tjejer, inte så mycket till killar så tänkte om det fanns några killar som läste och kunde ge förslag eller tjejer som har pojkvänner vad ni brukar köpa som ni vet uppskattas? :)

Sitter och kollar runt lite på olika underkläder och hittade en riktigt grym sida, denna <-- ( klicka ) Tycker att dom har massa att erbjuda här, om man ska ha kostymer eller vanliga det finns allt och jag hittade två som jag gillar grymt mycket. Kan inte bestämma mig riktigt bara så tänkte ni kanske kunde hjälpa mig med det?


allternativ 1



allternativ 2

 

Idag sov jag sjukt länge, vaknade för en timma sedan ungefär vilket var riktigt skönt. Gustav gjorde frukost medans jag var helt inne i paradise hotel, spännande nu. Lite otippat att cimon skulle åka ut men han var en ganska ful spelare så tycker det va bra gjort ändå. Man ska ju få ut dom som är bäst, det är ju smartast fast tycker inte alls om han pontus. Vad tycker ni?

Kom just ur duschen, så nu känner mig fräch igen. Träningen var nog precis det jag behövde, riktigt skönt! Fast ja, jobbigt i vissa stunder men det är det värt. Nu sitter jag och väntar på att gustav ska ringa och säga att han är påväg så vi kan åka hem och lägga oss. Är ganska seg nu faktiskt, men känner att jag måste hinna plugga lite innan han ringer så får nog sätta igång med det nu, så nu säger jag godnatt för idag ha det fint !
Är nästan inte något förkyld idag vilket innebär att idag blir det träning, wiie ! Känns riktigt bra, behöver komma igång riktigt med detta nu. Så vi hörs senare eller imorgon, ha det fint !
issaofsweden

ja tror detta handlar om avundsjuka av dej! låter du inte dina vänner träffa nyA vänner ele va e de med dej???

svar:
Avundsjuka förstår jag inte riktigt hur du kan få det till? Vad har dubbelmoral med avundsjuka att göra för det första? Säger man en sak så tycker jag att man ska stå för det.. För det första vem har sagt att det har med mina vänner att göra ens? För det andra, varför skulle jag bestämma vilka mina vänner ska träffa och inte? Jag bestämmer över mitt liv, ingen annans det trodde jag dom flesta gjorde? Och för det tredje, vad det är med mig? Det skrev jag i inlägget som du kommenterade, att jag tycker att man ska vara ärlig ist för att säga en massa annat som man egentligen inte menar, som tex ; nej jag HATAR choklad och sedan gå och köpa chocklad, kanske ett dåligt exempel men du förstår nog vad jag menar..

Hitta en bra låt som stämmer in lite av det jag prade om i förra inlägget om att man ska vara sig själv och så, lyssna och njut !
Det måste vara fruktansvärt jobbigt att inte kunna vara sig själv, har tänkt på det länge hur lätt folk förändras. När man är med sina vänner är man på ett sätt och med tex sin familj på ett annat, men varför? Man är den man är så varför ska man hålla på att ändra på sig hela tiden, jag försöker vara samma person hela tiden. Ibland har man bra dagar och ibland har man dåliga dagar, det förändrar humör men man är fortfande samma person. Man ska väl inte behöva byta personlighet när man är med en och sedan byta när man är med en annan? Det är ju sjukt, rent ut sagt. Var dig själv det finns redan så många andra, ingenting säger det jag vill komma fram till  mer än just dom orden.
Sitter just nu och väntar på att gustav ska ringa, han slutar vid halv så han borde ringa snart och säga att han är påväg hit för att hämta upp mig. Har nog blivit lite bortskämd med det där, men har men en underbar pojkvän så har man ♥ Men han ska åka in till stan sen, får väl se om jag kanske åker med eller också stannar hemma och pluggar eller ja jag borde stanna hemma och plugga så det får nog bli så faktiskt. Men det är så himla trist, eller hur? Tror inte bara det är jag som tycker det, man tänker eller ja, jag tänker hela tiden - nu ska jag plugga. Så gör man det och efter 10 min så håller man på att somna, jag är verkligen sämst på att plugga, har ni kanske några tips? Jag har ett som man INTE borde göra iaf, inte ligga i sängen och plugga ! Om man har lätt för att somna som jag har, dela gärna med er om ni har saker man inte borde göra eller saker som man borde göra..

Nu ringde just gustav så måste snabba mig nu, ha en fortsatt bra dag alla


Blev kär i denna låten och eftersom jag är ett stort one tree hill fan så blev jag ännu mer kär när jag fick se klippet till denna underbart fina låt. Lyssna och njut !
Får många frågor hela tiden om vart man kan ladda ner min musik så idag har jag faktiskt tagit och lagt upp ett par låtar på en sida, det blev 16 låtar totalt och det var väl typ allt jag hade så kanske kan göra några av er där ute glada nu. Lyssna här <-- ( klicka ) Tänker i fortsättningen ladda upp där så har man all musik på ett och samma ställe, sen går det också framåt med nya låten så det är väl bra?
Idag har jag kännt mig allmännt duktig faktiskt, städade hemma hos gustav förut, när jag kom hem satte jag igång att göra mat sen blev det till att diska. Sen kände jag att jag behövde unna mig själv lite lyx så satte på en ansiktsmask som jag just tvättat bort nu, så känner mig fräsh och nöjd. En riktigt härlig känsla, att man gjort något bra av dagen för ovanlighetens skull typ. Ni vet säkert hur jag menar?

Idag ska jag plugga, det ända som jag behöver nu.. Plugga, plugg hela tiden. Kanske ska träna också om jag hinner och orkar, får se. Skönt att man kommit igång med det nu iaf, nä nu ska jag slappa lite framför tv och ta det lung. Ha det så bra !

Vissa människor förstår jag mig inte riktigt på? Hur kan man ha sådan dubbelmoral, säga en sak och sedan helt plötsligt tycka det man sagt att man absolut inte tycker? Varför inte bara vara ärlig och säga som det är då ist ifrån första början? En gång okej, men när det händer 5-6 gånger så förstår jag inte riktigt vad problemet är? Vad vill man få ut av det liksom? Någon som vet? För jag har ingen aning..

Har ingen feber mera iaf men fortfrande förkyld och det är riktigt jobbigt eftersom att man inte kan andas riktigt och har ingen ork till något, har bara legat i sängen hela dagen nästan. Moster fyller år imorgon så vi var där och fikade och firade henne, mycket trevligt! Fick träffa lill killen också, gows <3

Nu väntar jag på att gustav ska komma hem, vet inte vad vi ska göra riktigt. Blir nog sängen, har ju lyckats smitta honon lite också tydligen, haha elakt av mig! Sitter och lyssnar på gamla skivor som jag brännt nu för ett par år sen och haha ja alltid lika roligt för har inte samma samk nu om man säger så, gud vad man förändras med åren men det är väl så det är :) Nej nu ska jag lyssna egenom några skivor här sen blir det nog sängen för min del, ha det så bra och godnatt på er !
Fan har åkt på en sån jävla förkylning nu, usch ! Är ledig nu hela veckan, det är vårat "lov" och så går man och blir sjuk inte så roligt. Känner mig orkeslös och näsan rinner hela tiden, vill sova men det går inte. Huvudet spränger och jag har ont överallt typ. Haha bara tycker synd om mig själv, får man göra ibland (A) Nä nu ska jag se på lite tv innan gustav kommer hem på lunch, måste egentligen plugga men har ingen som helst ork till det idag. Gjorde det ju nästan hela dagen igår kändes det som.

Hoppas ni har en bättre morgon än jag
Jag blir så jävla arg så det finns inte! Åhh.. kan knappt kontrolera mig själv känns det som! Fick nya schemat idag och det var inget kul ska jag tala om för er, börjar 8 varje dag. Inte för att det är så farligt egentligen, men hur svårt kan det vara att lägga ett bra schema? vafan skaffa fler lärare så att ni slipper all jävla håltimma. Har en lektion på en timma efter tre och en halv timma, tror dom seriöst att man orkar vänta på det? Speciellt när det är en lektion som det är deras fel att man får gå? Ehm, nej ! Ifrån första början skulle kursen ta en termin, tiden gick.. efter det så skulle det ta en period till men det tog en hel termin det också, och nu även en? ehm, pga att dom inte har lärare eller fakta som krävs så är det jag som ska drabbas för det? Blir så arg, orkar inte..
Såg att när jag skrev att jag skulle släppa ny låt inom kort att alla började undra när osv, när jag sa inom kort så menade jag inte dagen efter. Har börjat skriva på den men eftersom det var ett tag sen vill jag få det bra också, därför tar det den tid det tar. Insperationen kommer när den kommer liksom, ibland kan det flyta på hur bra som helst men för det mesta säger det stopp efter några meningar. Så ge mig tid, jag lovar det kommer :) Men vet inte exakt när och vill inte säga att då och då kommer det antagligen för då blir folk bara besvikna om jag inte lyckas få det tills dess. Så håll ögon och öron öppna, ny låt kommer inom kort
Ja, kom inte upp ur sängen förens nu haha, lite sent kanske? Väntar på att gustav ska komma hem på lunch har pluggat nu en timma typ, bara läst en himla massa. Sen har jag även kollat paradise hotel, catja åkte ut lite förvånat men ändå så var det lite väntat eller vad säger ni? Ville verkligen inte att kristoffer skulle åka iaf, tror jag hejar på honom faktiskt. Vem hejar ni på?
Är propp mätt, känns som om jag spricker snart? haha, inte bra. Får lägga mig och "vila middag" en stund tror jag, sen är det plugg för min del. Måste få gjort det verkligen, annars kommer det gå åt helvete på provet och det vill vi ju inte. Eftersom det är trafiken nu så preoriterar jag det som ganska viktigt, därför måste jag plugga sten hårt nu!


bara att börja sätta igång
Aj aj aj, trodde det var ganska lugnt igår men idag är det betydligt värre. Träningsverken är overallt känns det som, magen, låren, armarn .. gaah! Antingen kämpade jag på så duktig igår, eller också dåligt tränad? haha vad tror ni, hmm det andra stämmer ju men tror mer på det första faktiskt. Puuh, det var riktigt hårt igår men tycker vi kämpde på bra ändå eller hur annie?

Nu blir det att lägga sig i sängen, ta en kopp varm cocklad och se någon bra film. Det tycker jag är riktigt mysigt, vad brukar ni göra för att mysa upp stämmningen i januari mörkret?
Ja det är bara nu jag haft tid att sätta mig vid datan, borde egentligen sova men det finns för mycket att se på tv plus att jag pluggar samtidigt så vill bli klar innan jag ska sova. Känns som om denna dagen har jag haft fullt upp hela tiden, först skolan sen gjorde jag middag ( vilket är ovanligt ) sen blev det hem till gustav, åka och träna sen hem till tvn och plugga. Ja och nu är klockan redan över elva och det är dags att sova för imorgon är det en ny skoldag som väntar.

Började första dagen med träningen idag, vilket kändes bra. Otroligt jobbigt bara, gaah ! Trodde inte jag var så otränad men tydligen var jag det, orkade knappt med haha. Men det blir nya tag nu detta året och jag har bestämmt mig för att satsa riktigt på träningen, det är väl duktigt av mig? Borde ha gjort det för längesen men ja, bättre sent än aldrig eller?

Måndags passet var ett hårt passa enligt min mening så det blir nog bara en gång i månaden jag gör det hädanefter haha, sen får det blir onsdag också eftersom jag har idrott i skolan på tisdagr och just nu är det gym som står på schemat så därför känner jag att jag får träningen där som jag behöver för den dagen, tordagar går jag så sent så då finns det ingen ork helt enkelt, det kanske kommer längre fram? Har bara idrott fram tills sommaren vilket är oerhört skönt att få slippa haha, lat som jag är. Nej nu ska det bli ändring på detta, det låter väl bra?
Sex:

1. När hade du sex senast? - Igår
2. Vem är den bästa du har haft sex med? - Gustav ♥
3. Är/har du varit en player? - Nä det tycker jag väl inte
4. När blev du av med oskulden? - Gissa du, så säger jag till när du får rätt ^^

Har du haft sex:

5. I ett badkar/dusch? - Ja
6. I en husvagn? - Nej
7. I någon annans hus? - Ja
8. På stan? - Nej?
9. I ett flygplan? - Nej
10. I ett kök? - Kanske
11. På skolan/jobbet - Nej


12. När var din första kyss?
- Hmm, när jag gick i 1 eller 2 an
13. Hur gammal var ditt äldsta hångel? - 30 något?
14. Hur många seriösa förhållande har du haft? - Har aldrig kännt som jag gör med min pojkvän nu så vill säga ett ♥ men har haft ett par innan..


Tycker låten stämmer ganska bra in faktiskt och sjukt kul att se så lyssna och njut !

Gahh, har suttit och spelat nu i någon timma och försökt hitta en jävla star coin och tillslut hitta jag den, fast men hjälp av någon som hade visat hur man gjorde verkligen uppskattat kan jag lova ! Så nu ska jag bara vänta tills gustav kommer hem så ska vi se till att klara denna banan :D

Gud så skönt med sovmorgon måste jag säga :)

Ingen skola idag = sovmorgon för min del, men eftersom jag sover hos gustav så kommer han hem och pussar mig så jag vaknar, men det är bara gulligt så det gör inget ♥ tycker bara det är sjukt mysigt. Men nu när han är tillbaka på jobbet igen finns det inte så mycket att göra här haha. Fast det finns det inte hemma heller iof, 2 timmar kvar tills han är hemma igen så får väl underhålla mig själv med att spela nya mario spelet på wii, någon som spelat det? Sjukt roligt iaf haha, så om ni inte gjort det och har ett wii henma, köp det ! Sen gustav köpte det har vi spelat hela tiden när vi haft tid typ haha. Men det är vissa saker vi inte fått, eller ja det är en jävla barna som vi inte fått star coins ( stavning? ) på så om någon har spelet hemma och har spleat det så får ni järna säga vart den är :D Ha det bra sålänge så hörs vi när jag sitter vid en data igen ;)
Hej, allt bra med er? Är så himla trött idag eller har varit det hela dagen men fick sova lite med älsklingen när jag kom hem, båda var helt slut efter en lång dag. Jag i skolan och han på jobbet, så vi var värda det tyckte vi haha. Nu ska jag se till att få lite mat i magen, mamma sa att dom skulle göra tacos hemma idag så får väl åka hem snart. Det ska bli gott det var längesen jag åt det, mumms vad gott det är. Nog en av mina favorit mat rätter, vad är eran favorit rätt? eller era, skriv och berätta
Tänkte göra er lite glada med att berätta att jag jobbar på en ny låt, kul va? Jag sa ju i veckan att jag det kommer ligga lite dött och att jag tagit en paous ifrån det, men fick många önskemål om att släppa en ny låt ändå för det var så längesen så, snäll som jag är så tänkte jag göra det. Bara för eran skull :) Så håll utkik nu den kommer inom kort

Gud var förvånad jag blev när jag gick upp nu och solen skiner utanför, wow ! Det var riktigt längesen känns det som. Sitter hemma hos min baby och väntar på att han ska komma hem på lunch ifrån jobbet, blev väckt innan av massa pussar när han va hemma på frukost så söt ♥ sen har jag kollat på paradise hotel, någon mer än jag som ser på det? Isf vem hejar ni på och tycker ni det va rätt att rami åkte?

Personligen har jag tröttnat ganska duktigt på han, han sätt att vara så jag tyckte det va bra att han åkte. Gillade inte catja när hon var med andreas men nu börjar jag gilla henne mer och mer. Men tycker nog kristoffer är den som borde vinna ändå, eller greta :) Håller ni med mig eller vad tycker ni? Skriv och berätta

Sitter hemma hos gustav nu, ska strax åka vet inte vad han gör haha han bara försavnn nu innan vi skulle åka så jag satte mig här en stund, får se när han är tillbaka. Kanske har sprungit bort? haha, nej det får vi väl inte hoppas. Har sån fruktansvärd magkatarr så det är riktigt illa nu, måste skaffa mig ny medecin. Putte har "lånat" slut all min haha. Nä nu ska jag leta rätt på han så man kan få lite mat i magen snart :)
Fråga:
det står att du skulle göra en ny låt nu i januari på din frizon,kommer den?
Snälla svara är du snäll!

Svar:
Tja, det som står där det var angående förra året och låten som kom ut vet jag inte riktigt vilken det var :P Och för att uppdatera lite om musiken så kommer det ligga lite dött nu på ett tag, eller ja det har ju gjort det nu sen x antal månader tillbaka men jag har inte slutat helt. Har bara en liten paous ifrån det helt enkelt. Hoppas det va svar på dina frågor + en liten uppdatering :)
Gud, hur dålig kan en dag bli? Kände redan när jag vaknade att jag verkligen inte orkade ta mig upp men gjorde det iaf och skulle iväg till skolan, vi skulle gå. Tänkte det skulle vara slaskigt så fick ta skor med klack på, vilket jag inte skulle gjort ! Ajdå, hallt som fan åkte nästan skridskor hela vägen kände det som haha. Vi hann iaf till bussen men det va typ precis, fick springa en massa så man kände sig inte så fresh när man satte sig på bussen.

Väl framme i skolan somnade jag på svenska lektionen och sov hela den, sen andra hade vi vikare så vi satt bara inne på facebook typ, slappt ! Nödvändig dag i skolan ehm nja inte så?

När jag kom hem tänkte jag att jag skulle göra mig lite mat, steker bacon och gör pasta. När jag ska göra såsen och ska ha i lite grekisk yogurt ( stavning? ) så var det vitlök i, fan aja det får gå tänkte jag. Skulle hälla i salt och locket på saltet åker av så allt åker ut.. Shiit ! Hälde i socker för att försöker få bort så mycket av saltet som möjligt men icke då, den smakade fan så fick hälla ut och börja om på nytt.

När jag skulle göra det denna gången så hällde jag i mjölk och skulle vara smart och ta lite grädde, vänder mig om och ska ställa av pasta, vad tror ni händer? jo självklart har jag glömt sänka plattan så det bara pyser över och blir massa äckel på plattan som stelnar.. gahh. Jag och kök ingen bra kombination inte haha... Ja undrar vad som händer här näst? får hoppas på ingenting, plattan var så varm innan så kunde inte göra rent så nu har den väl svalnat så jag får väl se till att städa upp efter mig..
Sitter och lyssnar på gammal musik nu, lite kul haha. När man hittar sina gamla låtar och massa andra rappares låtar, att man ens tyckte det va bra då haha helt sjukt. Ja det är väl tur att man förändrats sen dess och byt lite musik smak om man säger så.

Vad lyssnade ni på för musik förr och är det någon skilland ifrån idag?
Godmorgon, eller ja det kanske man inte ska säga klockan är ju ganska mycket nu så det får väl bli, hmm godmiddag? Jaja, strunt samma. Läget mer er idag? Själv är det kanon, fast dock lite ledsen för att lovet redan är slut känns som om man inte gjorde så mycket som man tänkte göra och att det är måndag idag, vilket betyder 4 dagar kvar till helg igen. Men jag behöver inte vara ledsen länge inte utan vecka 4 så är vi lediga igen, känns skönt faktiskt. Nä nu ska jag nog vila lite, ha det fint
Till anonym som frågade vad jag jobbade med, jo jag jobbar på posten och hämtar den post som folk lägger i dom gula lådorna som finns lite runt om ( menade i sverige , men jag tömmer ju bara här där jag bor ) du förstår säkert :)
Ibland kan man verkligen undra, är allting förutbestämmt? Har allting en mening? Ibland vill jag verkligen tro det, men i vissa fall så tvivlar jag stark på det. Tex den tjejen som blev mördad nu på jul lovet, hur kunde det vara meningen att hon skulle dö? Hur kan "gud" om nu han finns vara så grym att han har bestämmt att en 18 årig tjej ska bli mördad?

Men i vissa fall så kan det vara bra att tänka - det va nog meningen att det skulle hända. Som tex om man träffar en person som var väldigt otippat som man aldrig hade trott man skulle ens prata med. Jag vet inte riktigt om jag tror på att allting har en mening, men någonstans så gör jag nog ändå det. Om det hände något dåligt så kanske det var tvungen att hända för att detta nu mycket bättre ska hända tex..

Vad tror ni? har allting en mening, finns ödet eller är det bara en slump?
Ja då var det söndag igen och strax dags för arbete, för första gången så ser jag faktiskt fram imot att jobba. Då har jag iaf något att fördriva tiden med, medans gustav jobbar.. Haha nä inte riktigt så, men annars har han alltid leggat och väntat hemma på att jag ska sluta jobba, så då har man kännt sig ganska stressad och bara vellat komma hem liksom. Men nu när han jobbar så känns det inte så, utan känns mer som " jaha nu har jag också något att göra " annars sitter man bara hemma och väntar, och längtar efter honom.

Nä nu ska jag byta om och fixa mig lite sen blir det till att åka, ha en fortsatt bra morgon alla !
hittade en gammal fin låt som jag tänkte jag skulle dela med er också

sitter och kollar på robinsson just nu, tycker jag alla borde göra eller vad ska man annars göra en lördags kväll om man inte dricker? Gillar stark sånna här program, tittar nästan på allt på tv känns det som. Nu är det öråd och riktigt spännande, vem tycker ni ska åka ut?
Har inte varit med honom sen i onsdags, riktigt. Känns som en evighet sen, han bara jobbar och jobbar och jag bara längtar och saknar. Känns sjukt ensamt att vara utan honom, känner mig inte hel. Natten igår fick vi tillsammans, men då sov vi ju bara och så åkte han imorse igen så det räknas ju kanppt. Samma blir det inatt men imorgon jobbar jag ju iaf så då har jag något att göra. Herregud kan inte ens fatta att jag säger att jag saknar att jobba? Har nog inte insett innan hur mycket jag älskar min man gustav ♥



min baby är det bästa som finns ♥
När vi var nere i klåva förut så hittade jag ett jätte gulligt armband som bara var tvungen att köpa eller ja mamma var snäll att köpa det till mig :) tack !

vad tycks?

Vad ska man hitta på? Kommer faktiskt inte på något jag kan sysselsätta mig med. Gustav är hemma sent ikväll och efter det blir det sängen, så vad ska man hitta på under tiden? Någon som har förslag på vad jag kan göra? Eller kanske vad ni brukar göra när ni är ensamna?
Ibland förstår jag mig faktiskt inte på dig? När ska du vakna och inse fakta, det är som det är och vad han än säger så kommer han inte ändra på sig, isf skulle han redan gjort det. Så många gånger jag har ställt upp för dig och jag vet att även du gjort det för mig, men efter detta så har jag faktiskt börjat tröttan på dig och ditt sätt att vara. Alla gör vi misstag, ingen är perfekt och då menar jag ingen! Men det finns en gräns på hur mycket en människa orkar med och den gränsen är så gott som nådd nu. Att du inte ens inser hur du beter dig själv det är skrämmande, att du skiter totalt i alla andra som faktiskt bryr sig om dig och tänker på dig själv i första hand hela tiden det stämmer ganska bra in på dig nu mera. Ändå påstår du dig vara ödmjuk och att du tänker på alla andra först, ska jag skratta eller gråta? Det är sorgligt att se dig så här, och det gör så fruktansvärt ont i mig att se dig. Du är trasig och behöver lagas, men ist för att göra det så trasslar du in dig ännu mer i den skiten som du efter mycket om och men lyckats ta dig ur, tre ord ifrån en idiot och du tror blint på en förbättring. Du säger att det är svårt, jag förstår det. Ingen har sagt att det ska vara lätt, det finns inget bra sätt att göra slut på, det gör ont. Kärlek gör ont, så enkelt är det. Alla har vi varit med om det så tro inte att det är anorlunda för dig, sitvationen kanske är anorlunda men smärtan är den samma. Jag har också gråtit mig till söms, mått piss och kännt att livet inte har någon mening. Men jag har alltid haft en tro på att det kommer bli bra tillslut, att bättre tider är på väg. Att efter regn kommer solsken, om man inte vågar tro på något bättre så finns det inget bättre.. När du inte ens kan komma på en vettiga bra sak han gjort för dig, ringer det ingen klocka då? Vad är det att sata på, att hålla fast vid? Du är inget litet barn längre, det är din framtid vi prata om. Ta vara på den ist för att kasta bort den, du är en underbar människa låt inte en idiot som han få förstöra dig mer än vad han redan gjort. Det är ditt liv och du gör dina egna val, men jag är rädd att ditt val kommer sluta med att vi inte är vänner mera ..

Jag älskar dig men jag orkar inte se dig falla sönder en gång till..
Har faktiskt tröttnat ganska ordentligt på det mesta nu för tiden, känns som om ingenting är roligt längre. Men det blir vad man gör det till helt enkelt och när pojkvännen bara jobbar, familjen har annat för sig och lika så vännerna. Ja vad ska man då göra? Sitta instängd bakom fyra väggar och glo? Det börjar faktiskt bli ganska tråkigt nu. Jag kan vara med mina vänner det vet jag, men alla ska festa och jag har nog tröttnat på det nu faktiskt. Här ute händer det aldrig något nytt och aldrig något överhuvutaget så vad ska man göra? Hmm, känns som om jag bara har massa negatitv att komma med idag haha, men det är kanske så det är. Ibland får det faktiskt vara så..

Har iaf orkat med att städa mitt rum idag, som jag kanppt är i längre men ändå blir det så stökigt? Hmm, det är lite konstigt faktiskt. Bor ju praktiskt taget nästan hos gustav, när han nu är hemma då. Men nu börjar skolan på måndag som jag känner att jag faktiskt får börja ta tag lite bättre i nu än vad jag gjorde denna terminen som var.. Nä nu ska jag och mamma ner till klåva och kolla på lite kläder, så får hoppas att jag hittar mig något.
Ja vad finns det att skriva? Inte mycket, har fortfrande ingen data så sitter inne på mammas nu en snabbis. Men tv funkar, eller ja det var väl inte tv det var fel på utan att boxen hade gått sönder. Men nu har jag fått en ny så nu kan jag se på den iaf igen, vilket känns ganska underhållande en stund. Sen blir det tråkigt och jag blir rastlös igen, samma med datan. Det är kul en stund men det finns inte mycket att göra faktiskt, eller vad tycker ni?
Nu kommer pizzan känner jag och jag sitter laddad framför tv och ska se på let´s dance, vem mer än jag gör inte det? Kanske inte pizza alla, men let´s dance eller? Sen ska jag hem och sova med en efterlängtat gustav, saknar min baby sjukt mycket nu !
Fick nyss ett samtal av gustav som sa att han skulle vara med på tv nu på nyheterna, att tv hade varit och filmat dom nu hela dagen. Så sitter just nu att väntar på det, lite små roligt att han ska vara med :D även i tidingen imorgon, så det ska bli kul att se. Så titta efter i också imorgon och idag om ni kan, har fortfrande inte sett han men det kanske kommer nu?
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: hmm, nää?
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Ja, kan man kanske säga
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?:
4. Dog någon som stod dig nära?: Ja
5. Vilka länder besökte du?: Inget :(
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?: ja
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: 8/10-09 ♥
8. Vad var din största framgång 2009?: att jag slutade röka
9. Största misstaget?: finns nog många
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Ja
11. Bästa köpet?: Alla party klänningar
12. Vad spenderade du mest pengar på?: mat
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Yes
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: det finns många men fyra av dom är, beautiful day, no promises, new love in town och i gotta feeling
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer?: skrattat
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: gråtit
18. Hur tillbringar du julen?: hemma med släkten
19. Blev du kär i år?: yes
20. Favoritprogram på TV?: det finns myckert kan säga några, desperate housewives, paradise hotel, 90210 och självklart disney chanel kanalen
21. Bästa boken du läste i år?: Mari jungstedts böcker
22. Största musikaliska upptäckten?: ingen vad jag vet?
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: haha, ja
25. Något du önskade dig men inte fick?: Njaa?
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?: Jag firade den hemma med mina vänner sen blev det  vidare till invingen på trubban
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: ja
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?: samma som alltid
29. Vad fick dig att må bra?: gustav ♥ 
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: ingen tror jag? 
31.Vem saknar du?: ingen vad jag vet?
32. De bästa nya människorna du träffade?: gustav ♥
Blev helt chockad idag när jag gick in på gp.se och fick se denna artiken <--- klicka. Helt sjukt, älskade trubban finns inte mer och dom som just hade fått ordning på allting igen och thaien, vart ska man nu köpa mat? suck, detta året börjar inte bra asså.. Vart ska man nu gå ut på helgerna här ute, fy va tråkigt !
Ja nu när gustav är hemma igen blir det inte mycket bloggande haha, har ingen tid över längre. Sen har min data lagt av eller nått? Internet funkar iaf inte, vilket är det viktigaste så kan inte blogga den datan mer så nu får jag passa på en snabbis medans gustav sover.

Nyår blev ju inte riktigt som planerat om man säger så, det slutade med att jag och gustav åkte ambulans in till sjukhuset och spenderade tolv slaget där. Så kan det gå när man tappar balansen, stackarn. Men det va ju tur att det inte var så jätte alvarligt iaf om man ska se något positivt i det hela. En anorlunda nyår, men ja det var ju kul så länge det varade :) Nä nu är jag sjukt hungrig så nu ska jag väcka gustav så jag kan få mig lite mat i magen innan det är dags för sängen, för imorgon ska edvin komma hem till oss så måste vara pigg så vi kan leka :D saknar lillen masser nu och när gustav ändå jobbar så gör det ju ingenting. Får se när jag kan skriva nästa gång men ska försöka imorgon, ha det fint