Fredag den 13

Ja, jag visste att något skulle hända idag och det har det också. Fick ett samtal ifrån från min chef idag och nu är det massa nytt krongel om att jag inte har körtkort och shit, blir så trött..

Idag blir det bio med noomie, jocke och gustav. Vi ska se 2012 som verkar vara en skit bra film, eller vad säger ni? Brukar inte gilla sådan filmer egentligen eftersom jag blir sån efter och tror på att det kommer hända, sen har jag en pojkvän som gillar att skämma upp mig så han kommer säker intala mig att det kommer bli så.. haha. Nä men det får vi väl inte hoppas att det blir, och får hoppas att filmen leder upp till sina förväntningar.

Igår var de överasknings middag för pontus som flyttar idag, tråkigt ! Han blev riktigt överaskad och glad över det vi gjorde och kvällen blev riktigt lyckad och mysig, tack alla <3 Och pontus du får ha det jätte bra nu, kommer sakna dig även om vi inte umgåtts så mycket nu det sista så är det ju alltid tråkigt när någon fylttar sådär, men vi håller komtakten !

Nä nu måste jag göra iordning mig om jag ska hinna, hungrig är jag också får se te att få något i magen. Har inte hunnit käka idag ens, för jag och putte tog med oss edvin på en lång promenad runt hela hälsö i morse och sen blev det fika hos moster och efter det film hos gustav haha fast jag somnade och nu är man hem kommen och har just duschat, tiden går fort när man har roligt som man brukar säga. Och ja nu går den för fort måste snabba mig, ha en fortsatt bra fredag den 13 och skriv gärna om något typiskt har hänt er denna dagen, idag eller någon annan gång som den har inträffat. Alltid kul att läsa.. ska försöka komma på om det är något som hänt mig också

/ E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback