Nyttiga ikväll

Ikväll hade jag och pojkvännen tänkt vara lite nyttiga med paprika, gurka och dipp fast han var dock lite onyttigare och tog chips också. Jag samakade på några bara men det får man göra haha (A)


Hade tänkt gå och lägga mig ganska tidigt idag eftersom det inte blev så mycket sömn inatt, var ledsen och kände mig ja ensam kanske? Hade för många tankar i huvudet som gjordet att det inte gick att somna, sen vaknade pojkvännen vid tre och kunde inte somna om så då började vi titta på en film som gick mitt i natten. Jag somnade efter den men det var värre för stackars pojkvännen som somnade vid typ fem, sex tiden. Men det blev inte mycket till sömn för vid åtta tiden kom hans kompis och knackade på och ville komma in. Sen sov vi fram tills Noomie ringde vid elva tiden.

Så det blev små korta stunder med sömn under gårdagens natt, så idag hade jag tänkt sova ut. Pojkvännen ska ju tillbaka till verkligeheten nu igen, back to work. Han var ju hemma hela förra veckan för han va sjuk så han har också fått vara hemma på lite jul lov, fast de är ju aldrig kul att vara sjuk så han hade nog föredragit att jobba faktiskt. Men ändå, han har ju varit ledig ändå kan man säga, eller?

Nä nu ska vi sätta oss och titta på sjätte sinnet som han tydligen aldrig sätt, tycker inte den filmen är speciellt bra vad jag kommer ihåg men det var ganska längesen jag såg den faktiskt så kanske ändrar uppfattingen om den nu? Tror jag var ganska liten när jag såg den också så kanske därför? Ja det återstår att se helt enkelt.

Godnatt på er och ha en fortsatt bra kväll, puss !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback