Behöver en kram

Känner mig typ helt tom, helt ensam :( fy, tycker inte om att känna såhär, den här dagen har varit en riktig depp dag faktiskt. Det har regnat och jag har varit helt ensam, pojkvännen är uppe/nere vart det nu ligger är lite dålig på sånt (A) Säger alltid upp till Linköpning och upp till Örebro, säger nog typ alltid upp faktiskt. Förutom till Skåne för det vet jag att det är ner haha. Iaf vad det nu ligger uppe eller ner så är han i Kungshamn, ligger i smögen och jobbar det var han i Tisdags också då kom han vid åtta tiden, men tror det blir sent idag.

Har inte hört något ifrån han än så, är hungrig också skit sugen på Thai mat. Men har ingen ork eller lust att cykla eller gå ner och köpa det är för kallt. Ringde mamma och kollade vad hon gjorde tänkte jag kunde komma hem en stund när pappa också är hemma men då är självklart dom inte ens hemma, suck. Mamma var och handlade på Maxi och pappa hade inte kommit hem än så det blir nog ingen thai för min del, buhu !

Har suttit och kollat på gossip girl och 90210 nu, så spännande det är haha. Följer typ alla program känns det som, nu väntar jag på att SOS västkusten ska börja men tvekade lite på om jag skulle se det eller om jag skulle se anaginas show ist som börjar idag också klockan åtta. Jag vet ju att min pojkvän gärna vill se SOS västkusten så tror det blir anaginas show ändå nu, kisse ska ju vara med så det lär ju bli spännande eller vad säger ni?

Åhhh, idag är verkligen en sådan dag jag bara vill ligga och kramas, en kram är nog det jag verkligen skulle behöva. Inte för att jag mår dåligt eller så utan bara en kram en varm kram. Så nu tycker jag att pojkvännen min kan ta och komma hem och ge mig en eller hur? Nä nu är det dags för showen får se vad jag tycker om den, Kenza och Tyras show var en ren besvikelse inte alls lika bra som när Bella var med, ändå gillar jag Kenza bättre än bella jag vet inte riktigt vad det är jag inte gilla med den men något är det... synd faktiskt.

Kommentarer
Therése säger:

JHAHA JAG DÖR PÅ ANA GINA SHOW, jag kan inte andas hahaha!

2010-10-28 | 21:25:20
Bloggadress: http://terranwallhult.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback