31a januari 2011

Oj har verkligen inte haft tid att blogga alls idag, illa ! Började åtta idag och försov mig lite så fick stressa jätte mycket i morse sen hade jag fullt upp hela dagen i skolan. På foto så skulle vi sitta och läsa massa manual likanande häften och svara på massa frågor till det, sen fick vi nytt schema men det var jätte dåligt så bytte bort en kurs till en annan så nu blev det jätte bra ist, kan visa imorgon.

Sen pluggade vi inför provet som var sista lektionen, kunde typ inget så det tog skit lång tid för mig sen var jag hemma vid fem typ så åkte jag ner till jobbet och hälsade på Rebecka och pratade även med chefen, ska jobba imorgon då jag slutar tidigt. Angående det igår så skickade jag faktiskt sms och frågade honom om jag skulle komma idag och att vi skulle prata om när jag kunde jobba osv så ringde han upp mig och han var inte alls sur eller något ting så det kändes skönt.

Ja och sen har det varit massor på tvn att se så ja det är därför jag inte hunnit blogga förens nu. Visar lite bilder ifrån jobbet förut, ni har ju frågat vad jag jobbar med och hur det är osv så här får ni också se hur det ser ut ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback