15e maj

Det har varit en del dagar med massa ont, mammas prins 💙 men känns som att det börjar bli bättre faktiskt, men har har varit en intensiv vecka känns det som 😴 helt slut ! Idag fick jag prova på livet som 3 barns mamma, oj oj det är en himla tur att jag älskar dom så mycket alla tre haha. 
 
 
Nej ej men det gick bra var lite jobbigt när både lillen och Ture började gnälla samtidigt, men hade ju världens bästa stora syster Wilma som hjälpte till ❤️ Åhhh så glad och tacksam över mina fina syskon barn och min fina prins. Att alla är friska och välmående, helt fantastiskt ! 
 
 
Frågan är bara vart min lilla lilla bebis tog vägen? 🙊🙈 såååå stor nu, lilla klumpen 💙 men det är klart 6,5 kg nästan och lillen på hälften ungefär, det är skillnad 😛 tänkt då att Ture var hälften av det ändå, har han verkligen varit så liten tänker jag? 💛 åhhh man glömmer så fort och man ser verkligen nu hur fort tiden går. Man får passa på att stanna upp ibland och njuta av nuet, jag har sagt till mig själv så många gånger nu.
 
igår var Karolina här som jag låg inne på sjukhuset tillsammans med, delade med två mammor och det är verkligen kul att mam har kontakt med båda två. Tror faktiskt vi alltid kommer ha det, man delar något speciellt. Sofia delade jag bara rum med 1-2 dagar tror jag och Karolina en vecka, men så intendivt som det var där och då kändes det som flera, flera veckor. Var jätte mysigt att äntligen ses igen. Var 16 nästan 17 veckor sen vi såga, sjukt 😯 ! Visade henne ön och passade på att fota lilla ellie 💜 söta tjejen ! Så komiskt att både Sofias och Karolinas döttrar hette ellie, haha. Vad är oddsen liksom? 😁 lite kul faktiskt ! 
 
 
Va så härligt att träffad ovh prata igen 💛 var på hamncafet och år god lunch med 😍 mmmm ! Nej nu går ögonen i kors, sååå trött nu. Godbatt 😴😴

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback