Kan inte sova..

Tror jag tänker för mycket, kan verkligen inte somna. Tänkte jag skulle somna till beck filmerna som går på tv 1000 nordic nu men nej, det ville sig inte riktigt. Kanske är för att Gustav inte kommit hem än, är nog som min mamma när jag bordde hemma och var typ ute och festade och hade mig när jag var 15-16 år och hon sa att hon inte kunde somna förens jag var hemma tyckte jag hon var hur löjlig som helst men nu fattar jag vad hon menade.

Tror nog jag har lite samma för jag kommer mig inte till ro, inte för att jag tror att det hänt något eller att jag är orolig eller så utan mer känslan av att jag VET att han inte är hemma gör att jag inte kan slappna av riktigt kanske? Jag vet inte, har en konstig känsla i magen varje gång jag är ensam såhär. Men det kan kanske bero på att vi inte bor själva också så, jag kan inte riktigt göra vad jag vill på samma sätt här nu som jag hade kunnat om vi hade bott själva och då kanske det inte blir på samma sätt? Jag vet inte.. Något gör att jag inte kan somna förens han är hemma..

Ibland somnar jag ju men då brukar jag vakna igen och strax efter det brukar han komma, då han varit ute och festat och så och jag inte varit med tillexempel. Men får hoppas att han kommer snart så vi kan sova båda två, han om någon lär ju behöva sömn, tycker synd om han den lilla stackaren ♥ Men han är sjukskriven imorgon också iaf så då kan han ju vila riktigt ordentligt tills han förhoppningsvis är tillbaka till jobbet igen på måndag för då ska jag tillbaka till skolan, ser verkligen inte fram imiot det asså men men snart är jag ledig igen.

Tror det är vecka fyra som vi har vecka till förfogrande igen, varför vi har det så tätt är för att vi går ju ( eller ska gå rättare sagt ) halv dagar i skolan men det är typ bara i ettan man gör det, men men så har vi inte lov som vanlig skolor förutom jul och sommar lov då, dock lite kortare för att det ska gå ihop och vi har något som heter vecka till förfogrande efter tio veckor där man om man gjort allt man ska och inte har omprov osv är ledig hela den veckan. Ibland ligger det utvecklings samtal där och typ när vi hade idrott var det friluftsdagar då också men nu har vi inte det längre tack och lov, verkligen bland det värsta jag vet typ det och matte usch !

Ja men nog om skolan, är ju ledig några dagar till så orkar tänkta på det mera nu, nej nu ska jag se lite mer på beck filmen och se ifall jag lyckas somna och hoppas på att pojkvännen kommer snart. Puss på er hörs imorgon !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback