9e januari 2011

Hej på er, sovit gott? Jag har drömt en sådan himla äcklig mardröm så det finns inte.. Det började med att det skulle komma en tsynami ( hur det nu stavas ) en tidsvatten våg, kan man säga så? Ni fattar nog vad jag menar och eftersom jag bor på en ö så tänkte jag och en gammal barndomsvän att vi åker in till stan ist så jag lämnade familj, släkt och min pojkvän och åkte in till stan, wtf?

Ja men så var det iaf och denna vågen kom och typ den var hur hög som helst men jag och alla jag känner klarade sig iaf ifrån detta och många andra också, såg inte någon som dog eller något sånt. Men det var en stor typ ipone eller ipod som var som en stor byggnad som välte och det dog nog ganska många under den..

Men händer inte det i någon film att det är typ en ipod som börjar leva eller något sånt, en barn film? Jag har för mig det iaf.. Men men iaf så ringde jag Elin i örebro ( denna vågen skulle komma över hela sverige eller hela världen kanske det var ) minns inte så noga, man drömmer ju så konstigt.

Men den hade iaf inte orkat upp till Örebro där hon bor så jag ringde för att se om vi kunde åka upp dit, men hon ville tydligen inte det. Haha hon är så taskigt imot mig i mina drömmar, sist jag berättade om när det var en mördare efter mig och jag knackade på en dörr och hon öppnade, då fick jag inte komma in för hon spelade in en låt haha.

Men det slutade iaf med att jag åkte hem till öarna igen och skulle be min pojkvän hämta mig men han var inte alls intresserad av det, så taksigt ! Han spelade tv spel med sin kompis och det var betydligt viktigare än att jag skulle komma hem, som tur va så var det ju bara en dröm.

Och man fick inte visa sig ute mellan 22:00 - 25:00 haha vadå 25:00 ? Klokan 01:00 då eller? Ah jag vet inte, men då kom det på sånt larm som man ser på filmer där det är krig när det kommer plan över, det finns på peter pan filmen vet jag ( otecknade då ) så man fick inte vara ute mellan dem tiderna och allt skulle vara svart, helt sjukt.

Men som sagt tur att det bara var en dröm, lite läsktigt var det allt asså.. Så vaknade lite i panik i ett svart rum för det är alltid det nu för tiden jätte mörkt, kanske beror på vädret och sådär så vi vaknade vid halv ett idag och gick upp vid halv två kanske. Men imorgon börjar skolan igen och då är det tillbaka till verkligheten. Katten vaknade och ville ut vid sju tiden, då brukar jag sitta på bussen och jag var helt slut och fattade inte då hur jag skulle kunna orka ta mig upp vid den tiden imorgon.. Får se hur det går.

Nä nu ska jag få mig något i magen, den kurrar ordentligt nu. Hörs sen puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback