29e september 2010

Hejhej bloggen !

Har precis haft körlektion, det gick ganska bra faktiskt men en aning jobbigt med solen i ögonen måste jag säga. Sen är det lite trögt att börja köra klockan åtta, men men vad ska man göra? Det är bara att gilla läget. Börjar klockan tolv dock, vilket är lite segt men har i alla fall skrivit klart min artikel nu så får jag ta och göra den där notisen på lektionen sen för orkar inte mer nu. Sitter i cafét och det är sån himla ljud nivå här att man får svårt att konsentrear sig kan man säga, så då är ju bloggen en bra sysselsätning eller hur?

Ganska slapp dag idag, har psykologi och textkommunikation sen efter skolan ska jag på stan med mormor ♥ Det ska bli riktigt mysigt, ska käka lite och kolla runt. Det kan behövas faktiskt, längesen jag gick på stan och har aldrig varit i stan sådär bara med mormor så det ska bli super kul. Kanske när jag var liten då men ingenting jag kommer ihåg.

Nu väntar jag på att Noomie ska komma hit, hade tänkt att vi skulle jobba med projektarbetet eftersom projketplanen ska in på fredag så finns det inte jätte mycket tid. Ska träffa handledaren imorgon så vi måste ha skrivit något då och eftersom vi börjar nio imorgon finns det inte jätte mycket tid. Men ska träffa mormor vid kvart över fyra någon gång så kan vi sitta kvar och jobba efter skolan, vi slutar ändå tre tiden så lite tid har man ju. Hoppas Noomie kan bara, men annars får hon ta sig tid ;) haha slipper jag tråka själv den tiden också, skit bra.

Nä nu ska jag roa mig med lite facebook och läsa igenom ett par bloggar har nog några hundra inlägg att läsa ;) Hörrs senare, puss så länge ♥


jag just nu

Kommentarer
Janpan säger:

Kommer det någon ny låt snart`? :) senaste låten var väl Stay with me? :) den är i alla fall jättebra, och jag känner igen mig i den.

2010-09-29 | 10:46:45
Bloggadress: http://litefresh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback