10e september 2010

Först ska jag passa på att säga grattis till min underbara syster som fyller 25 år idag ♥

Men det blev inget roligt grattis, sitter på min gamla data hemma hos mamma och pappa nu och har INGA bilder. Nyss gjort om datorn för den var helt knäpp, så nu har jag ingenting kvar på den utan allt är på min externa hårdisk hemma hos min pojkvän. Så det får bli ett roligare grattis senare eller imorgon :)

Idag iaf blev det ingen skola, kände att jag inte hann med en lektion som börjar halv tre och sen stressa hem när allt folk redan är här liksom. Och eftersom det bara är en lektion så är det ju inte så mycket man missar, skulle få skriva av Linnea på måndag ändå, så snäll så.

Jag ska väl snart göra mig iordning, folket kommer vid fem tiden och det tar ett litet tag att fixa sig ändå. Men så skönt att sitta här i mjukis och slapp tröja bara haha ;) Det är ju sådan jag är och det jag älskar att vara slapp höhö, men det funkar inte alltid. Imorgon blir det kräftskiva här också, det ska bli skoj ! Min pojkvän och hans polare brukar alltid ha det i sitt garage en gång om året och det var ju där vi träffades för ett år sedan imorgon. Lite komist att det är exakt samma dag haha, men men iaf. Jag stod i baren där och hade gjort det året innan med och nu när jag är tillsammans med gustav så tänkte jag, yes slippa stå där detta året nu är man ju bjuden iaf haha, men icke sa nice. För detta året blev det ingen, suck haha. Men de var ju tur att mamma och pappa skulle ha nu ist då, egentligen tycker jag inte ens om kräftor sådär, utan tycker mer att själva kräftskivan är rolig. Det är sån stämmning på något sätt, så trevligt :) Så det ska bli riktigt kul faktiskt, får se te att ha en i garaget nästa år igen ist och då ska jag också vara med haha. Nä nu ska jag se om jag kan hjälpa till med något där ute, det låter lite så. Hoppas alla ha en fortsatt bra fredag, så hörs vi imorgon eller sen ha det fint ! puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback