Kämpa för sm-guld

Igår var jag som sagt på derbyt mellan ifk - gais och det såg länge ut att bli en vinnst tills gais gjorde så det blev 1-1. Matchen blev ganska seg efter det och blåvitt hade x antal chanser att göra mål, men misslyckades. Det blev övertid och i 94; de minuten gjorde stefan 2-1 målet och stämmningen i klacken blev helt galen. Ett steg närmare guldet, så otroligt bra ! Igår va blåvitt helt klart värdiga vinnare och våran älskade alexandersson gjorde comback också vilket va kul men dock spelade han bara i ett par minuter, men ändå kul att han är tillbaka <3

Det var en glad emma som gick och la sig igår! Underbart blåvitt.. Sm-guld 2009 .. KÄMPA, KÄMPA FÖR, KÄMPA FÖR SM-GULD !