Om skåne resan

Tänkte jag skulle berätta lite kortfattad och snabbt om resan till skåne

Måndagen:
Så åkte vi härifrån med 08:20 färjan, hämtade upp syrran och henns sambo vid 9 hemma hos dom sen vidare till möndal där pappa skulle ta blodprov. Sen åkte vi, va framme i åhus där vi skulle bo vid 1 tiden. Man fick inte sina rum förens vid 5 så vi sysselsatte oss med att gå runt i stan lite, fanns typ ingenting där så vi åkte för att leta reda på standen ist. Den var inte så långt bort så vi gick och la oss och solade en stund för solen hade kommit fram, så skönt ! otroligt fina stränder dom har i skåne asså helt sjukt. Sen gick den i moln så då åkte vi vidare till någon camping och där fanns det minigolf så alla andra utan jag spelade det, jag sysselsatte mig med att läsa en timme. Sen blev det tillbaka till åhus, få rummet packa upp lite och sådär sen fixa till sig och ut och leta restaurange som vi skulle käka på. Hittade en super bra, som man fick åka båt ut till hur mysigt som helst ! Och jätte god mat var det också, verkligen värt det. Satt där ganska länge sen hem spela kort och sedan sova för vi skulle lämna rummet 10 så det blev upp tidigt.

Tisdagen:
Blev väckt vid typ 8 för att vi skulle packa ihop allt, det gick ganska fort. Käkade och lämnade vandrar hemmet vid 10 tiden, så åkte vi mot simrisehamn men på vägen så åkte vi till stenshuvud ( någon c värdighet typ ) åh jävlar va man fick gå, någon som kanske varit där? Det va la kanske värt det men usch va det va jobbigt. Sen vidare till simrishamn för att kolla på stan där lite, åh det fanns ju lite mer att se där. En mysig stad, stannade och käkade där men det va ingen höjdare faktiskt. Sen till vandrarhemmet där vi skulle sova, som låg i borrby .. utanför simrishamn. spökstaden som dom kallade det, usch läskigt ! haha.. men eftersom det va dubbelbokat fick vi bo mitt ute i inegnstans typ på en gård. Fast det va faktiskt jätte mysigt och as fint, så det va värt det. Stort va det också. På kvällen grillade vi och hade det jätte mysigt och spelade spel åh så. Sen gick vi och la oss för även nästa dag skulle vi upp tidigt ^^

Onsdagen:
Vi hade inte riktigt bestämmt ifall vi skulle stanna eller inte, men vid 11 när vi lämnade gården så bestämmde vi oss iaf för att åka till ysta och se om det fanns ; wallanders fortspår någon tur man kunde gå och kolla på platser dom spelat in. På vägen så hittade vi ales stenar, som också är en c värdighet som man borde se och även där mycket gå för det va långt upp. Om någon sett den nya wallander filmen kurinen, så är det där dom hittar han med motorcyken. Så det va lite kul faktiskt. sen tillbaka till ysta, gå wallanders fortspår och kolla runt lite, mycket kul faktiskt. Där dom är inspelat ifrån båfynen när han är inne på banken och sen spränger sig själv på torget, det torget stod vi på.. det finns en till film som dom filmar mycket därifrån, någon ny men minns inte vad den heter. Med en kvinnlig politiker så kommer militären, tror det är den första nya filmen som kom ut nyss när hela ysta släcks osv, kommer ni ihåg? jaja, hoppas någon fattar haha. Sen så åkte vi till stranden för det va jätte fint väder, men hann inte va där så länge för skulle träffa madde och madde i ysta. Men det fanns inte mkt att göra där så vi åkte hem till madde i veberöd ist, shit vilket fint hus asså helt sjukt ! Och jätte kul att träffa dom, inte gjort det på sjukt länge och aldrig varit hemma där så det va också kul att få se hur det såg ut. Sen kom mamma, pappa, alexandra och micke dit och vi stannade någon timme, mycket trevligt. Sen blev det till att åka hem. Somnade ett antal gånger och va hemma vid halv 2 någon gång, då var det skönt att somna i sin egen säng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback