Inte bra blåvitt..

AIK - Blåvitt slutade 1-0 till AIK också glömde jag säga innan, inte alls bra för Blåvitt för nu ligger vi två om jag inte har helt fel? Elfsborg gick om tror jag ..  någon som kan eller vet ?  så det är ju inte bra ! Kämpa nu blåvitt det ska ju bli sm-guld 2009 förfan.

Kommentarer
KalsongMorsan säger:

Men pappa fixar eget sova & allt :) Han undrar bara om han kan tjuva lite ström till datorn?

2009-07-14 | 11:03:07
Bloggadress: http://kalsongmorsan.blogg.se/
Janpan säger:

GO ELFSBORG GO ELFSBORG ;) haha

2009-07-14 | 12:05:04
Bloggadress: http://litefresh.blogg.se/
Kalsongmorsans pappa säger:

Hej, det löser sig nog på nåt sätt. Kanske kan jag ta med en lång skarvsladd och låna lite ström? Eller så kanske det finns nån plats ledig nere vid hamnen. Jag tänkte sova i bilen eller i mitt microtält. Går väl att ställa sig nere vid Bustaden i värsta fall, det gick iaf bra förra året när jag vara nere en sväng.

2009-07-14 | 16:18:04
Emma säger:

svar till kalsongmorsans pappa: Jadå det löser sig nog på något sätt , men det blir lite svårt om dom ska sova i hus bara för det är ganska tätbebott område vi bor i .. men vet ju inte riktigt om dom ska sova hos noomie eller putte än men ska dom sova hos putte så blir det bra för han bor i bustaden som du pratade om och där du hade tänkt ställa dig är 5 min ifrån hans hus typ så det hade ju varit jätte bra isf :) men det löser sig nog ska du se ^^

2009-07-14 | 17:43:24
Bloggadress: http://emmaludvigsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback