Ashlee Simpson fick en stadsdel

Hollywood-kändisarna gillar att namnge sina ungar efter platser. Bronx Mowgli Wentz är namnet på Ashlee Simpsons och Pete Wentz nyfödde son, skriver People. Stadsdelen Bronx i New York har förstås gett namn åt den lille och det finns många fler kändisföräldrar som har inspirerats av geografi.

New York gäller också för David och Victoria Beckham som har en Brooklyn och Bill och Hillary Clintons dotter heter Chelsea. Amerikanska stater är också poppis, skådespelerskan Melanie Griffiths dotter heter Dakota. Exempel på mer världsomspännande namn är Gwen Stefanis och Gavin Rossdales äldsta son Kingston, Alec Baldwin och Kim Basingers dotter Ireland och så har vi förstås Paris Hilton.

Återstår att se när våra svenska kändisar följer efter på bred front. För det är väl inget fel på Vadstena, Kiruna eller Borås?

 

- Själv tycker jag inte att det är fint någonstans att döpa sina barn till städer eller tex möbler som "ballkong" osv.. Vad tycker ni? Noomie hade också rätt som trodde att det skulle bli en kille, den enda som skrev :P haha. Nej men skönt för Ashlee att hon fått sitt efterlängtade barn nu , sin lilla Bronx Mowgli Wentz ( gillar inte riktigt namnet då men, alla har ju sin smak )


 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback