Hemma igen :D

Nu var man hemma igen , blev ju inte riktigt lika långt som det skulle varit.. Eftersom denna jävla sommaren inte leverear fint vädre ! Så det blev till att åka hem idag ist , för det va endå inget roligt om det skulle vara blåsigt och regnit :( men vi hade endå roligt första dagen och det var lite skönt att komma härifrån ett tag, eller ah en dag xD haha.

Tisdag: Vaknade vid halv 8 tiden och fixade det sista , käkade och tog på mig. Sen var det bara att packa ut i husvagenen det jag skulle ha med mig och putte kom vid 20 över sen åkte vi klockan 08:44 och fick köra fort som fan för färjan gick 08:50 men vi hann :D och det va ju tur ;P haha. Sen var vi framme vid Skara ungefär vid 12 tiden eller något så fick vi en plats sedan gick vi in :D Det var lite muligt så vi bestämmde oss för att åka dom få grejer som fanns medans vi väntade på finare väder.. Men så mkt hann vi inte åka, haha det var sån jävla kö till gruvarnan som pappa varit så duktigt och varit med och byggt :D haha rätt coolt ;P Men vi åkte iaf den sen ringde mamma och sa att det var mat, så vi fick leta upp dom sen blev det hamburgare :D Efter maten var det fortfarande ganska dåligt väder så vi tog med oss Oscar och åkte dom få grejer som fanns ;P När vi kännde att vi hade åkt allt och det inte fanns mkt annat att göra så började showen så vi åkte en vatten sak som hette ; valen innan och blev pissevåta .. haha . Sen var vi badsugna så jag, Putte , Oscar och Mathilda badade :D riktigt kul vissa grejer , men jävligt kallt ! Efter några timmar med mkt spring , skratt och skrik så gick vi upp .. Hahah och alla sa att vi var helt likbleka för det va så jävla kallt ! Sen skulle alla hem , men Mathilda skulle promt ha spunnet socker så vi fick stå i kö i typ 20 minuter för att han va så jävla seg på att göra ;P haha eller så vare för att det va så mkt folk kanske , men men iaf sen vid 6 tiden eller något kom vi tillbaka till husvagen bytte kläder och värmde oss lite. Det började typ små regna hela tiden så det var inte alls kul att sitta ute, men när det inte gjorde det så passade pappa och Martin på att tända grillarna och så grillade vi korv :P haha! riktig camping asså ;P Sen så var jag och Putte helt slut på kvällen så vi satte på en film och kröp ner i sängarna :) sen somnade vi ganska snabbt.

bilder ifrån dagen:


billjertter               tåget till gruvbarnan        äckliga jävla fiskar


snurrig sak ;P            en glad oscar                 oscar och putte


man blev jävlig blöt        hoppar ifrån 25 m         käka sockervadd ;D


Putte gör tummen upp för denna dagen och jag håller med honom :D <3

Onsdag: Idag vakande vi grymt tidigt , eller iaf Putte men han väckte mig med ett sms och har bytt sms signal nu och den låter så jävla mkt ;P haha tack Putte , gulligt av dig :) Det va riktigt fint väder på morgonen , men molnen kom lika snabbt typ.. men vi gick in idag iaf :D Åh både jag och Putte tänkte att idag blir det mkt mkt badande och lite åkande, men där hade vi fel ! Vi tog med oss Oscar in och åkte några grejer .. riktigt tråkigt vi väntade bara på att det skulle komma sol.. men det händer mkt så vi gick och kollade när , Alma , Alex, Therese och Mathilda körde barn bilar ist ;P haha. Sen åkte vi också tåget som visar runt hela parken , riktigt tråkigt men det va inte mkt som var roligare ^^ Men det va bara , jag , Oscar , Putte , Martin och Alex som ville åka det. Så det fördrev vi tiden med i 20 min typ, haha ! Sen så tog vi typ på hjul och åkte lite till grejer, sen så kände vi att det va nog lika bra att åka hem , när vi såg dom svarta molnen komma ! Så Jag, mamma, pappa, Putte och Oscar åkte hem , medans Oscaras familj stannade kvar ;P Sov typ hela bil resan hem , helt jävla slut efter domma två dagaran haha. Myckte skönt att vara hemma igen , men ingen stor hitt att plocka tillbaka alla kläder och kopla in tv osv.. usch hatar sånt ! Nej nu ska jag käka tacos ;P sendan bilr det hem till Therése med Putte och kolla film åh bara slappa ! orkar fan inget annat :D

några bilder ifrån idag:


alex kör bil                     alma och mor therese         tåget kommer ;P


hallegod för alex    hallegod , haha!     hallegod för alma



ha det bra alla <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback